Új privát üzeneted érkezett!

Csakegy!

Nem akarlak megrémíteni, de nálunk is kb ennyi idősen kezdődött a sikítás és azóta tart. És néha már a türőképességem határán vagyok, sőt már egy két pofon is elcsattant, pedig ellenzem a gyerekbántalmazást. Az én fiam akkor is visit ha örül valaminek és akkor is ha nem. :D
Ha esetleg valami jó módszer találtok a leszoktatásra lécci oszd meg velem is.

Üdv, Enkő

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Jó reggelt Csajok!

Aida!
Nagyon sajnálom a történteket!!! Az biztos, hogy a tűrés, beletörődés egy rossz kapcsolatba nagyon nem jó döntés. Valami megoldásnak kell lennie. Gondolom a szüleid, testvéred is megértik a helyzeted és biztos szorítanak neked is helyet, ha úgy döntenél, hogy hozzájuk költözöl egy időre. Ti most albérletben laktok? Vagy saját lakásban?

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok lányok!

Rég nem jelentkeztem, és le vagyok sújtva attól, ami Aidával történik. Egyetértek ibernuskával, a beletörődés nem megoldás. Szerintem azonban várnod kellene egy kicsit. Nem tudom, a párod hány éves, de te nagyon fiatal vagy. Lehet, hogy a párod egy kicsit megijedt a felelősségtől, attól az új szituációtól, hogy saját gyermeke lesz, jelentősen megnő a felelőssége. Lehet, hogy a problémáiddal kapcsolatban megzavarodott, nem tudja, hogyan tudna segíteni neked és saját tehetetlensége elől menekül vissza a biztos anyai fészekbe. Próbálj meg megalapozni egy alapos beszélgetést, amikor úgy érzed, ő is befogadóképes és éppen nem gépezik. Ne csak azt mondd el, Te mit szeretnél, kérdezd meg, ő mitől érezné jobban magát. Lehet, hogy nincs is semmi baj veletek, csak ki kell találnotok, melyikőtök mit tud segíteni a másiknak. Tudom, könnyű így a távolból észt osztogatni, de hidd el, mi valamennyien segíteni szeretnénk neked. Egyet ne feledj! Bárhogy döntessz, Noel az első!
Isarenikő: nekem 18 hét 6 naposan mm-re ugyanazeket az eredményeket mérték.
Sarmon: az iskolatáska árától valóban sírva lehetne fakadni (majd' 9000 Ft), de szponzorok fizették ki anyósom és a sógornőm személyében. Na nem kell rögtön irogykedni, szökőévben egyszer fordul velük elő. Esküvőnk után 4 hónappal meghalt apósom, azóta minden megváltozott. Anyósom nyugdíjas tanítónő, aki úgy nevelte a gyerekeit, hogy életre alkalmatlan felnőttekké váltak, mert mindent megcsinált helyettük. Én 18 éves korom óta a saját lábamon állok, 24 éves korom óta vezető beosztásban dolgozom, és a szüleim mindig csak véleményezték a döntéseimet, de soha nem szóltak bele. A férjemnek én voltam (vagyok) az első komoly kapcsolata, és remekül át tudtam formálni. Anyósnak persze nem tetszik, hogy a kisfiának önálló gondolatai és döntései vannak, de teszek rá. A sógornőm 35 éves lesz januárban, hosszú idő óta kapcsolat nélkül, szerintem nem is fog férjhez menni soha és persze együtt él anyósommal. A kisfiam előtt soha nem bántom, nem szidom, hisz a gyerek imádja őket, és ez így is van rendjén. Én egyetlen dologért vagyok neki hálás az életben, hogy világra hozta a férjemet.
Más: a kisfiammal én is rendszeresen kenegettem a pocakom, gyönyörű is volt egészen a 38. hétig, amikor is a köldököm alatt egyik napról a másikra megjelentek a csíkok. Ha elő akarnak jönni, szerintem bármivel kenegethetjük, nem tudjuk megakadályozni.

Na, azt hiszem bepótoltam pár napi elmaradásomat, valamiért most kikívánkoztak belőlem a gondolataim. Egyébként mi jól vagyunk, tartom az 1 kg hízásomat, a magzati szívultrahangra aug.15-re kaptam időpontot. Még 13 napot dolgozm, közte pedig mindig kiveszek pár nap szabit, így a tervek szerint szeptember 8-tól leszek táppénzen.

Szép vasárnapot mindenkinek!
Üdvözlettel:
Laura

Kép
Kép
szeles4

sziasztok!

Itt esik az eső de olyan jó az idő én most ezt szeretem legalább tudok pihenni és jókat aludni.
mindenkinek szép vasárnapot!!!!

Kép

Kép
bellanitta

Aida: Szerintem most van az a pillanat amikor vagy összeszorítod a fogad és csakazértis megmented a kapcsolatot (ha őszinte akarok lenni szerintem nem fog menni) vagy azt mondod, hogy a ti (babád és a te) lelkivilágotok a legfontosabb és bizony vagy hazaköltözöl a szüleidhez (nem is baj, ha ott lesznek a tesódék, legalább nem érsz rá gyötrődni) és megpróbálsz egy önálló életre berendezkedni, megnézed milyen segélyeket/támogatásokat kaphatsz az önkormányzattól egyedülálló anyaként, beszélsz Szakbarbárral az indexről, hogy hogyan tudnál max. gyedt kreálni stb. stb. Szerintem még jó esélyed van arra, hogy igenis kilépj a kiszolgáltatott helyzetből - arról nem is beszélve, hogy bizony ha szétmennétek a párodnak gyerektartást kellene fizetnie amit ha hozzácsapsz a többi pénzhez már lehet, hogy nem is kellene aggódnod és nem halnátok éhen amíg otthon vagy.

A másik: Az indexen anno volt egy lány aki pont a terhesség alatt szakított a férjével. Szétköltöztek, elintézték a pénzügyeket, megbeszélték a tartásdíjat stb. A lány hazaköltötött az anyukájához, berendezkedett az önálló életre (szegény teljesen ki volt borulva ez tény). A férje meg élte az életét... aztán bizony megszületett a baba, a férj is ott volt a szülésnél... és minden megváltozott. Az utolsó infóim szerint megint együtt élnek és boldogok. Mondjuk a szakítást nem könnyű feldolgozni, a lány is mondta, hogy ő pl. nem merne másik babát vállalni mert még annyira nem tud megbízni a párjában, annyira törékeny az egész de jó úton haladnak... (ez nem városi legenda, a lányt jól ismerem még az egyetemről, az már csak véletlen, hogy a neten is összefutottunk és majdnem egyidősek a babáink...) Náluk érdekes módon ez kellett ahhoz, hogy megint egymásra találjanak... (a srác ott is szó szerint bexart a gondolattól, hogy apa lesz és ott a felelősség ezért menekült).

Nálatok azért nehezíti a helyzetet, hogy soha nem volt képes leszakadni az anyjáról (ld. a sógorom dettó ilyen, olyanok az anyóssal mint egy rossz házaspár ... szerintem menthetetlen, nincs az a lány aki ezt bevállalná pedig az anyósom legalább a kezelhető fajtából való) plusz nagyon fiatal még a kapcsolatotok, sajna egy ilyen necces pasinál évek kellenek amire "használható" lesz valamire :((((

Ha esetleg szükséged lenne egy jó kineziológus elérhetőségére akkor szólj légyszi priviben... (e-mailben is kérhetsz tőle tanácsot, az ingyen van!)
Vendég

Enikő: Nekem szerintem elefántbőröm van olyan vastag, ilyenkor befogom a fülem:) Lilla röhög egy nagyot, sikít még kettőt aztán abbahagyja... Ennél jobb megoldást eddig még nem találtam. Hála a jó égnek a türelmem elég végtelen, eddig Lilla megúszta néhány rákiabálással amikor pl. a hasamba ugrott stb. (azóta óvatosabb) de ilyen apróságokért nem szokott még leszídást se kapni (miért kapna... ő csak próbálgatja az erejét és a határokat). Nálunk a határok ott húzódnak amikor vagy magának vagy másnak ártana azzal amit csinál, akkor nincs mese, rászólunk vagy közbelépünk... de olyankor érzi is, hogy átlépte a határt és max. 2 próbálkozás után jó időre le is áll... Mondjuk a dackorszak az valszeg idegőrlőbb lesz főleg, hogy pont akkor jön majd a kistesó is... úgyhogy tovább növesztgetem a bőrömet, hátha akkor kitart még egy kicsit :)))))
Vendég

Aida! Nem könnyű a helyzeted, az tény.
Nekem egyetlen tanácsom van, dühből, felindultságból, megbántottságból, elkeseredettségből NE DÖNTS! Várj!
Fogalmazd meg , szedd össze azokat a dolgokat (akár papíron is) amiket szerinted meg kéne változtatni ahhoz, hogy működjön a kapcsolatotok (magadra is gondolj!) Tegyél fel kérdéseket - most még csak gondolatban - olyanokat, amire feltétlen választ kell kapnod. Várj egy kis ideig, amig mindkettőtökben lecsillapodik a veszekedés dühe. Adj neki egy kis időt, hogy lépni tudjon feléd anélkül, hogy ennek kényszerét érezze felőled. Mutasd, hogy szomorú vagy, de mellette éreztesd vele a feltétlen szeretetedet. Érezni fogod, hogy mikor jött el az ideje annak, hogy leüljetek beszélni, feltedd kérdéseidet. És NE FANTÁZIÁLJ! Ne találd ki, hogy ő mit gondol, kivel mit beszél rólad. Felesleges energiapocsékolás!

Kép
zölddisznó

...és a pocakod ma hogy van?

Kép
zölddisznó

Vera! Ez sunna?

Kép
zölddisznó

Húúúúú, de jó! Ha nekem négy bátyám lett volna! :lol: Nagy az öröm, mi?

Kép
zölddisznó

sziasztok!
megjottunk az eskuvorol. nagyon jol sikerult. semmi problema nem adodott. sokat nevettunk. Tony nagyon izgult a beszede miatt (benyomott 1.5dl Jack Danielst), de az is fantasztikusan sikerult. Mindenki sirt a rohogestol, es sokat dicsertek. A szobank nem volt olyan jo. Nagyon meleg volt. De kibirtuk. a lanykanak szerintem izlett a kaja, mert utana rugdosott egy parat. ma delutan is ledoltem az agyra felig hason akkor is rugott egy parat, de mire Tony odatette a kezet, abbahagyta. ilyet mar csinalt maskor is a lanyzo. szegeny Tonyt ilyenkor sajnalom, mert mar szeretne erezni o is. De hat fo a pozitiv hozzaallas es ami kesik az nem mulik!

KépKép
KépKép
mush589

Vera! Hatalmas gratula a mostmar 100%-os kislanyhoz! Szuper!

AIDA.
Nagyon sajnalom, hogy ilyen rosszul sikrult a szulinapod! majd a talin megunnepeljuk normalisan! melyik a kedvenc tortad?
Szomoruan olvasom, hogy mi volt a fotema az elmult 1 napban. Azt hiszem a tobbiek mar minden okossagot leirak, amit lehet.
Probalj meg megnyugodni, mert ez a sok stressz biztosan nem tesz jot Noel babanak (akivel beszelgess sokat, ahogy mas is irta, hogy maradjon bent, mert valoszinu hogy eletben marad korabban is, de megis csak az anyamehben a legjobb neki). Szinte 100% hogy a problemaknak es a gorcsolesnek koze van egymashoz. Nem konnyu, de ez legyen az elso,szerintem.
Egyetertek zoldivel, hogy ne siessd el a dontest! Hagyd lehulni a kedelyeket kicsit! Es szerintem tenyleg jot tenne ha hazautaznal egy par napra, a veszekedestol fuggetlenul, mert jottenne neked egy kis kikapcsolodas.
Azt mindenkeppen tartsd szem elott, hogy jobb egyedul, mint egy olyan kapcsolatban, ahol mindig bantanak, es szomoru vagy. Nem a vilagvege, ha egyedul kell felnevelned Noel babat. Biztos vagyok benne, hogy a csaladod sokat segit majd.

Amikor Magyarorszagon leszek, akkor en is szivesen talalkozom veled, ha szeretnel beszelgetni egy jot. Az anyukam a 20. ker ben lakik, es en megyek majd Csepelre Nori babazni, szoval nekem meg ugymond utba is esik.

Fel a fejjel!

Ezek utan en osszeteszem a ket kezem es surun halalkodom, hogy a parom es a csaladja, milyen kedvesek, es mennyi szeretettel vesznek korul, es mindent megtesznek, hogy ne erezzem a sajat csaladom hianyat tulzottan.

Irtam mar hogy Tiny nagymamaja a fejebe vette, hogy kisfiunk lesz es vigan terjeszti, hogy kisfiunk lesz? Nagyon vicces!

KépKép
KépKép
mush589

rad?

KépKép
KépKép
mush589

Musi! Rátok fért egy kis lazsa! Vannak képek?
Nekem még most is csak néha érezni kívülről, és hát persze, hogy apának nem sikerült még rajtakapni a lányát. De hál'istennek nagyon türelmes.

Vera! Nagyon formás!

Kép
zölddisznó

Vera!

Gratulálok a kislányodhoz, biztosan már nagyon szerettetek volna egy lányt. Nagyon édes a kis pofija.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Aida!
Hol vagy? Mi újság veled? Hogy érzed ma magad???

Harivera!
Nagyon nagy gratula a puncishoz!!! :-D

Rugdosás: nálunk Apa még csak kétszer érezte Zsófi mocorgását. Ő is mindig lemarad az akcióról, pedig nálam már elég gyakran lehet kívülről is érezni.

Hát csajok... mára rámtört egy kis húgyúti fertőzés. Nem tudom, hogy felfázás-e vagy valami más, de már reggel óta szurkált a húgyhólyagom, aztán meg már 5 percenként pisilnék és fáj is a pisilés vége. Holnap megint zaklathatom a dokim. :-( Van valami házi praktikátok ilyen esetre? Vagy inkább jöjjön a gyógyszer?

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

El vagyok tünve, a fiuk helyrejöttek és programozgatunk ezerrel, be kell pótóljuk a lemaradást... :lol: :wink:

Aida:
sajnálom amiken át kell menj most, nagyon szeretnék segiteni, ha lehetne valamiben, de csak reménykedni tudok, meg imádkozni, hogy a dolgok jóra forduljanak... :)

Harivera:
Akkor mostmár bátrabban mondhatom, hogy GRATULA, a kislányhoz!!!
Húúú, el lesz kényeztetve annyi pasitól! :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Ibernuska:
sajnálom a fertőzést, de szerintem, jobb ha doki lát... :roll:
Jobbulást!

Aranyosak a pocakfotók!

Zöldi:
te meg ne csókólgasd az aszfaltot kéremszépen! :wink: :lol: A frászt hozod szegény érzékeny szivemre... :lol: :lol: :lol:
Vigyázz magatokra! :D

Kép
Kép
Kép
f.marti

Tudja valaki hol találom a privát üzeneteket??? Átalakitották az oldalt és nem látom sehol... :roll: :roll: Vak vagyok??? :roll: Vagy szőke??? :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

AIDA:
ez csak neked!!! Egy kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel! :lol:
Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Berni.Cickafarkos ülőfürdő...aztán orvos mielőbb!
Aida csatlakozok az előttem szólókhoz,hogy egy esélyt még mindenképp adj ennek a kapcsolatnak,aztán ha nem megy nem kell erőltetni... :roll:
harivera nagyon örülök hogy kislányotok lesz,nagyon gratulálok!jesszus hogy körbe lesz ugrálva,kényeztetve! :lol:
Nálunk már apuka 2szer is érezte kisbabánk rúgását,nagy volt az öröm,de neki már nem újdonság... :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Berni! Sok folyadék, esetleg egy kis kamillatea.

Kép
zölddisznó

Márti! Örülök, hogy elvonultak a barik!
Aszfalt? Beton! Az érdesebb :wink:

Kép
zölddisznó

Elmegyek egy kicsit barátnővelsétálgatni.

Kép
zölddisznó

Ahogy bíztam benne, megkaptam a lelki erősítést! Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat és a szülinapi köszöntőt. :) Holnap itthon leszek, nem dolgozom, lesz időm, így mindenkinek személyhez szólóan fogok válaszolni ígérem!

Addig is pár dolog:
Első ami eszembe jut, a kedvenc tortám :D mindenféle gyümölcstorta, sok finom bogyóssal a tetején. :)

Ma voltak itt szüleim, nővéreimmel és neki családjával. Nagyon jó volt, itt ebédeltek, kicsit kikapcsoltam, bár sokat "ugráltam", remélem nem rontom tovább a méhnyak helyzetét. Azért nem megyek le velük vidékre, mert szüleim kis házban élnek és nővéreméknél 3 gyerek van. Se megfelelő hely, se időm nem lenne sokat feküdni, pihenni. És kedden még be kell telefonálnom a kórházba, hogy a laborból mi jött vissza eredményül.

Táppénzt én nem kapok, se gyedet majd mert órabéres rendszerben dolgoztam, amiatt hogy csinálhassam mellette az egyetemet. Szóval szinte tényleg teljesen kiszolgáltatott vagyok. :(

Északa megfogalmazódott bennem egy vers, leírom nektek, akit érdekel elolvassa, akit nem kihagyja. :)

Közben nézem a Nicsak, ki beszélt, olyan aranyos film, jobb kedvre derít! :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Északai versem cím nélkül

Már ezerszer megbántottál
Ahelyett, hogy simogatnál
Érzésem számodra semmi
És már nem tudok mit tenni.

Próbáltam dühösen,
Próbáltam nyugodtan,
Próbáltam sírva,
Próbáltam szomorúan..

Szebb, talán jobb lett? - kérdezem
Nem. - ez a válasz Életem.
Bánat és kétségbeesés
Ez maradt, ennyi az egész.

Picike szív dobog bennem,
Ezért erősnek kell lennem.
Pici szív értem, velem él,
Egyelten, aki igazán az enyém.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida!

Örülök, hogy picit jobban érzed magad.
Nagyon szép ez a vers, csak annyi szomorúság van benne, hogy az ember sírva fakad tőle.
Vigyázz magadra nagyon!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Ha megengednétek ismételten csatlakoznék!
Egyszer már ugyan pár napig itten voltam vmikor júniusban, de az élet közbeszólt és sok jó és rossz dolog történt azóta!
Remélem most már rendeződnek a sorok.

Probáltam a forumot követni nem mindig sikerült.

Remélem már rendeződnek a sorok nálunk. Sajnos volt egy haláleset a családban ill. volt egy egész rendes és még ehez hozzá jön a lakáskeresés az ország másik szegletében. Igaz sikerült elmennünk nyarlani is kicsit. Tehát zajlik az élet.

Aida! Gyönyörű a versed, nagyon megható és főleg az utolsó 4 sor ami nekem is szeme előt lebegett mikor pár hete meghalt a keresztanyám. Manócinak nem lehet semmi baja és csak erre szabad gondolnom. És neked is csak arra kell gondolnod, hogy a babádnak nem lehet baja,Ő nem tehet semmiről. Tehát csak pozitvan!!!

Próbálok ezentúl jóval gyakrabban jönni ha ismételten megengedtek.
Orsi
Vendég

zoldi.
igen vannak kepek. majd teszek fel, ha lesz egy kis idom.

berni. jobbulast!

aida. tenyleg szep a vers, de nagyon szomoru.
mondanam, hogy pattanj fel a repulore es gyere ki hozzank ket hetre, de tudom hogy ennek semmi valosag alapja nem lenne, sajnos.

orsi. udv ujra a csapatban, most mar ne tunj el! ha tudsz majd tegyel fel poci kepet is! meg irj meg magadrol.

ja, a pocakkeprol jut eszembe. nagyon szepek a pocakok, amiket feltettetek a hetvegen!

niki. orulok, hogy az exed elhuzta a csikot, es nem sokara be tudtok koltozni.

jo ejt!

KépKép
KépKép
mush589

Jó reggelt Csajszik!

Ez a "húgyúti fertőzés" elég érdekes! Még tegnap délután elmúlt, ha egyátalán volt minek elmúlnia. :-D Semmi nyoma... Már egyátalán nem vagyok biztos azokban a dolgokban és érzésekben amik a hasamban történnek... Lehet, hogy Zsófi táncolt a húgyhólyagomon???

Márti!
Örülök, hogy gyerkőceid végre legyűrték a gonosz bárányt!!! :-D

Orsi!
Üdv újra köztünk és részvétem a keresztanyukád miatt! Gyere most már gyakrabban!

Aida!
Örülök, hogy a családod segített egy kicsit jobb kedvre deríteni! Elmesélted nekik a történteket?

Mindenkinek kitartást a mai kánikulához, állítólag este jön a felmentő sereg!!!

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

Aida:
nagyon szép a vers amit irtál! Párodnak megmutattad?

Orsi:
üdv ujra itt! :lol:
Részvétem kersztanyád miatt! :cry:

Ibernuska:
igen, elvonultak a bárányok végre, de azért a heylük még itt maradt... :evil:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Mush:
örülök, hogy jól mulattatok!
Megtáncoltattad a kisasszonyt? :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jó reggelt mindenkinek!

Üdv Orsi! :)

Aida! remélem már ma is kicsivel jobb szinben látod a világot! A versed nagyon szép, de könnycsalogató... :cry:

annyi mindent akartam irni de mire ideülök elfelejtem...
mindenkinek szép napot kivánok, és kitartást a nagy hőségben.. :D

Kép
eszterke24

Sziasztok!
Tegnap este megjöttünk, de csak most kerültem gép elé. Most nekiállok visszaolvasni és majd írok!
Pocaklakó jól van, jól viselte az utazást. Tetszettek neki a nagyon fincsi kaják és a strandolás is! :lol:
Vendég

Jó reggelt! :)

Mindenkinek gratula a szépen gömbölyödő pocikhoz, íme ébresztőnek egy mai Bébic-pocifotó: :D

Kép pocifotó 21+2

Előre is bocsi, ha nem reagálok mindenkinek mindenre, de miután átolvastam a "termést", rájöttem, ez úgysem menne nekem a terhességi "szitaagyúságom" miatt, de azért igyekszem.

Először is Aida: Kicsit megkésve: Nagyon boldog szülinapot!
NAgyon szomorúan és megdöbbenéssel olvastam a soraidat, nagyon sajnálom, hogy így alakultak a dolgaid. :( Én magam nagyon sokszor vagyok bizonytalan és az önbizalmamra is ráférne egy "tuning", így nem fogok tanácsokat osztogani, hisz én magam nem tudom, mit tennék a helyedben. :( De egy dolgot biztosan tudnék javasolni: küzdj hármótokért, és légy kitartó! Mindig az lebegjen a szemed előtt, hogy nem (csak) magadért, hanem a CSALÁDODért teszed. Én végignéztem, ahogy a szüleim megtanulják azt, hogy ehhez két ember kell. Igaz, ehhez az is kellett, hogy Anyukám olyan sokat bírjon tűrni. De megérte. Mint ahogyan korábban is idézte valaki itt a nagymamáját, hogy ha nem bírod a terhet cipelni, húzd, de ne add fel! (Ha jól emlékszem, valahogy így volt, ugye?)
És szerintem egy kapcsolatban mindig lesz az egyik fél, akinek többet kell elviselnie, tűrnie, mint a másiknak. Tudom, hogy ezt a szerepet senki sem vállalja szívesen magára, de én hiszek abban is, hogy az élet kárpótol ezért.
És még egy: ahogy Zöldi is tanácsolta, mindig higgadtan dönts, hisz tudod: a harag nagyon rossz tanácsadó.
Hát, nem tudom, mennyire voltam érthető így korán reggel....de mindenesetre sok erőt és kitartást kívánok Neked-Nektek, hogy ezt a helyzetet mielőbb rendezni tudjátok! (És hiszek benne, hogy így is lesz!)
Ja, és persze én is szívesen segítek, beszélgetni-meghallgatni itt vagyok neked. (Jelenleg még 7. ker., aztán majd a 23., nem tudom, ti hol laktok.)

Mush: Biztosan aranyos lehetett Tony, ahogy ott izgul! :) Gondolom büszke voltál rá! :D

Zöldi: Hééé, te, mint a topic szívelelke és fő tanácsadója, nem engedheted meg magadnak ám, hogy lesérülj és ijesztgess itt minket! :shock: Örülök, hogy nem lett nagy baj!

Vera: Gratula a "bizonyítékhoz! Mit szólt a család, hogy puncis érkezik? :D

Nekem Kistücsök nem túl aktív mostanság (ha igen, akkor rúg pár embereset, oszt annyi... :roll: ), de ezt egyelőre a melegnek tudom be.
Viszont a lábaim annyira bedagadtak és hihetetlenül fájtak 3 napig, hogy menni alig bírtam. :( A bokacsontom és a bokám egy az egyben "eltűnt"... Remélem, hogy ez is csak a meleg miatt van, nagyon félek, hogy csak rosszabbodni fog. :( És lassan már a felpolcolás sem segít.
Nem tud vki valami krémet erre? Hűsítőkrémem már van, az nagyon jó, de az a dagadáson nem segít. Védőnéni elküldött a patikába, hogy ott majd van 4-5 féle ilyen cucc, a patikus meg azt mondta, előbb kérdezzem meg a nődokit....de hozzá meg majd jövő 7főn megyek... :(
bébic

Képzeljétek, tegnap anyósom kezéből kilopták a kézitáskáját, az utcánkban... Jött a templomból, miséről és csak ugy kikapták a kezéből és elszaladtak...Pénz nem volt benne, de 3 lakás kulcsa igen... A sajátja, a dédi lakásához kulcs és a sógoromék-meg a fogorvosi rendelő kulcsa...Most midhármat le kell cserélje.
Tegnap annyira bepánikolt, a párom mesélte, hogy felhivta tőlünk a rendőrséget, veszekedett velük, aztán elment, beszélt velük, aztán eljött megint hozzánk, kért páromtól egy ruhát ami az enyém,(azt szivesen megnéztem volna hogy nézett ki benne, ugyanis jóval magasabb vagyok nála...) átöltözött, hogy ne ismerjék fel, ha haza megy, mert nálunk volt potkulcs a lakásához... Szóval kész ribillió volt.Azt hiszi szándékos volt a lopás, most meg retteg, hogy betörnek hozzá... Gondolom milyen éjszakája lehetett :roll:

Bébic:
sajna a lábdagadásért!Pihiztesd minél töbet, felpockolva. Könnyő mondani, ugye?

Kép
Kép
Kép
f.marti

Aida, utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok! Kívánom, hogy a következő boldogabb legyen, mint amilyen ez a nap volt. Nagyon sajnálom ami történik Veletek :cry: , azt hiszem már mindent leírtak a lányok, amit én is tudnék tanácsolni.
A méhnyak, méhszájhoz, nekem már 14 hetes kortól 2000 volt az érték, és 19 hetesen elkezdődött már kinyílni is a méhnyak, sok-sok pihenés és sok magnézium, én 3*2 500mg-osat szedek. Engem nem ijeszgetett az orvos, bár azt azért tudom, hogy jobb is lehetne a helyzet. Bízz a babádban, hogy még sokáig ott akar maradni a pocakodban, hisz ott nagyon jó helye van neki. Én ezt teszem!

Vera, gratulálok mégegyszer a KISLÁNYHOZ!! Gondolom mennyire boldogok vagytok! :lol: :lol:

A Manók már nagyon-nagyon mocorognak, már teljesen látszódik a hasamon is és apa is érzi már Őket, persze sokszor fifikásak, mert mire apa odaér addigra abbahagyják, de ahogy leveszi a kezét a pocakomról tutira rug valamelyik egyet. :lol: :lol:

Ja és a nagy pihenésben Tibcsinek már megcsináltam a törölközőjét!
Íme:
Kép

verzso

Bébic:
Ez a lábdagadás, bokaeltűnés téma ismerős, sőt valamelyik nap a guggolás sem esett jól, látszani nem látszott, de vagy megdagadt annyira, vagy meghizott a lábam :roll: Mondjuk nem csoda, egész nap a városban tekeregtem. Amúgy én mostanig 3 kilót hiztam. Ti hogy vagytok ezzel?

Kép
galzsuzsa

Aida!

Csernus Imre: A NŐ című könyvét ajánlom, hogy olvasd el.
Ha nem akarod megvenni, szívesen elpostázom a számodra.

Betti
Kép
betti0412

Márti: Ejha, nem semmi! :shock: Ilyet én mindig csak filmekben látok... :roll: Jó, mondjuk "olyan" helyeken én is mindig hónom alá szorítva a táskát, fal mellé lapulva közlekedek...de az ilyet mindig olyan ijesztő hallani!
Biza könnyű! :lol: Elméletben nekem is megy a felpolcolás, csak sajnos nagyon izgága vagyok, és így nehéz... Pedig még gyerkőcöm sincs! :) Igyekszem kerülni a sót, sok folyadékot inni, de ez a meleg nagyon betett most...tegnap már a sírás határán voltam, pedig csak a kocsitól kellett besétálnom a lakásig... :? Ma sokkal jobb, de félek, délutánra megint elefánt leszek...
És az izületeim (főleg a bokám és a lábszáraim végig) is elkezdtek nagyon fájni, mondjuk az lehet a hirtelen hízásomtól is... :cry:

Verzso: Nagyon tuti a törcsi! :lol: Ezt te csináltad?

Galzsuzsa: na, a városban tekergés nekem pénteken volt, utána csillagokat láttam.... :( Én sajnos sokat híztam (ha a mérések nem csalnak, olyan 5-6 kg-t :oops: ), valszeg ez sem segít a dolgon...

Most már csak abban reménykedem, hogy legalább a visszereket ússzam meg.... :roll:
bébic

Na még mindig nem jutottam a végéig! Mennyit írtatok!!!????!!!! :)
Aida: újat már nem tudok mondani, kitartást.
Lábdagadás: lányok egypár oldallal ezelőtt írtam a jeges lábfürdőt, próbáljátok ki nekem bevállt!
Na még olvasok, csak hát közben megy a mosás, meg lassan nekiállok kukoricát főzni meg hasonlók..........
Vendég

Bocika: nekem vmi rémlik, csak most nem tudom visszakeresni....esetleg ha majd lesz időd, leírnád újra? :oops:
A jó hideg vizes borogatás szerintetek segít?
bébic

bébic: jó a hidegvizes borogatás. Lábfürdő: engedj a kádba úgy lábszárközép magasságig hideg vizet, spékeld meg egy kis jéggel és járkálj benne pár percig. Ha kádas megoldás nem lehetséges akkor jön a lavór verzió. Ilyen melegben külön jól esik. Utána persze jó ha fel tudod polcolni pár percig. Nekem bevállt.
Vendég

Bocika: kösziiii! :lol:
De ettől amúgy nem fázol fel?
bébic

Bébic: ááááááááá csak egypár percig csináld. Ilyen melegben nem hiszem, na meg hogyha mozogsz is közben!
Vendég

Bocika: Rendicseeek! Köszike még egyszer is, ki fogom próbálni! (egyelőre a lavóros verziót, mert kád majd csak az új kuckóban lesz)
bébic

Egy tegnapi kép:
Kép Egri várban 2in1
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?