Új privát üzeneted érkezett!

Húúúúúúú- hatalmasra dagadt a táblázatunk!!!!!!! Mi már lassan egy nép vagyunk!!!! A csoportot kinőttük! Mi vagyunk a babanet rciusi topik népe, azaz a BAMÁTOK!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Kíváncsi vagyok, hova fogunk még evoluálni!!!!!!

Lassan mindenkinek lekötelezettje vagyok!!!!!! :lol:

Judit18: egy vigyor csak neked:
Kép

Kvaszeva: nem is hiszem el, hogy valaki emlékszik olyan távoli múltban említett dologra!!!!! Kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a fántos babanaplóóóóóóóóóóóóóót!!!!! Szupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii vagy!!!!!!
Bármikor probléma a pénzed elköltése, szólj csak: azonnal segííííííííííííítek!!! Becs szóra!!!!! :lol: :lol: :lol: Na jó, nem csak ebben!

Bosek: nekem tetszik a búrád!!! Mondj, amit akarsz!

Juditkecskemét: boldog 18. szülinapoooot!!!!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fanetta 2008.08.05 10:30-kor.

Kép Kép Kép
fanetta

Helló!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Elég nagy a pangás. Mindenki elutazott????
Aki itthon maradt jó lenne ha jönne!

Szóval megegyeztünk Petramamával, Kvaszévivel, kiszazsuval hogy szerdán összefutunk a Margit szigeten egy kis dumcsira!
Aki rám nem kíváncsi akkor legalább miattuk jöjjön el ok??
:wink: :lol:

pepike

Kép

Kép
pepike

Sziasztok!

Pepike!

Mi ma megyünk Hegykőre, Kedden este jövünk haza, így valószínű ki tudunk menni a szigetre. Majd írjátok meg, hogy mikor és hol talizunk!

Mindenkinek kellemes hétvégét!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

na hi, nem tudok írni, mert anyám itt nyüzsög örökké. Ma lemegyünk Velencére strandra, de abból csak az lesz, hogy otthagyom őt Milánnal, mi meg lelépünk :D

pepike: szerdán én is csatlakoznék a talihoz! :wink:

ginger: naná, hogy emlékszem :wink: :wink: :wink: kínlódtunk ott össze-vissza 8) nagyon örülök, hogy a közelben laksz, ráadásul Milán etetése is így nézet ki anno, hogy csak kanállal evett, cumisüvege sosem volt! Kitartást hozzá, tudnék mesélni :shock: na majd szeptemberben randizunk :wink:

puszi mindenkinek és jó 7végét. 8)
Vendég

Beus, megy Szilárd???? Jó pihit, majd hívlak ám, csak most lehetetlenség :?
Vendég

Beuska, Jimm!

Nagyon Örülök hogy jöttök de nem ér ám lemondani!!!!!!!
:lol: :lol: :lol:

Beuska Jó pihit!

Jimm nektek meg jó strandolást aztán nem ám nézelődni! :wink: :lol:

pepike

Kép

Kép
pepike

Fanetta!

Bár tudom Judit18-nak szólt a mosoly de azért kicsit a BAMÁTOK-é is nem??
Elutazott végül a lánykád anyuddal??

pepike

Kép

Kép
pepike

Judit(k)!

[color=red]Boldog Szülinapot utólag is!![/color]
És jók a képek a Kecskeméti taliról!! :wink:

Olika is 74 cm(!4)de csak 7 kg.Nem sovány ,csak amolyan kosárlabdázó alkat :lol: :lol: :lol: A srácaim ennyi idősen még csak 65 cm körül mozogtak ugyanennyi súllyal :wink:

Beuskáéknak,Pumperkáéknak jó pihenést!!!

Ginger!

Hát hogy hogy lehet kijönni a gyed-ből ,ház-kocsihitel,gyerekek..stb..hát úgy hogy pl.nálunk apa két állásban is melózik :shock: ..nagyon gáz :roll:

Én is így tudom h gyed mellett egyátalán nem lehet hivatalosan melózni(feketén neked nem jó?).

Bambi!

Miért nem jár nektek gyes sem??Az nem alanyi jogon jár?

Tand!

Biztos jól sikerül majd a keresztelő!! :wink:

Éva!

++++++++++++++Apukádnak!!

Bosek!

diploma??pont ebből írtam tavaly a szakdogám h mennyire elértéktelenedett :shock: :roll: :shock: :roll:

Panni
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára panny 2008.08.02 07:09-kor.

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

JÓ reggelt!

Szóval éjszakai élet sem volt! Vagy csak itt nem? :wink: :wink: :wink:

Beuska, Jim, jó nyaralást-strandolást! Jó, hogy ti is jöttök!
Kép

Pepike, javasolnék egy de. 10 órás találkozót, ha mindenkinek jó!

Niki, köszi a táblit! Gabi helyett, aki most a Balcsin van (irigylem is érte mindig, hogy egész nyáron ott sütteti a seggét :D ), írom, hogy 25 éves, a legújabb kiírás most 2009.03.16. és Kaposváron fog szülni.
Vendég

Zsu,
én Gödöllőn végeztem, -ahol Panny is -közgazdász szakon. MIelőtt Petimmel eljöttem gyed-re, én köztisztviselő voltam, illetve az vagyok.
Petivel félidőig dolgoztam, azóta itthon vagyok, mert utána meg jött a lánykám.

Fiamat elvitte az apja Pestre a Camponába Tropikáriumozni, addig mi pihengetünk a lánnyal itthon.
Du meg kerty partyra megyünk ismerősökhöz :D
Úgyhogy főzni nem fogok, mert a fiúk esznek Pesten, nekem van maradék :D
Vendég

[quote="kiszazsu"]J írta:kiszazsuÓ reggelt!

Szóval éjszakai élet sem volt! Vagy csak itt nem? :wink: :wink: :wink:

Biztos most pótolják be az elmaradást!
Zsu!
Szerintem maradhatunk a Szerda 10 órába, remélem mindenkinek jó lesz!!

pepike

Kép

Kép
pepike

Fanetta, SZép mosoly :D
Vendég

Panni!
GYES-t meg GYED-et egy hozzáértőtől megkérdeztem. Mondtam neki, hogy a Nagy Vezér neje pont azt hangoztatta, hogy a kismamák húzzanak vissza dolgozni időben. Erre a hozzáértő azt mondta, hogy igen, de ne ilyen korán és ezt nem támogatják. (Köszi, vissza kell menni és még büntetnek is.)

Akartam Nektek egy hasznos linket felrakni, de eddig elfelejtettem. Szerintem főleg az első gyerekeseket érdekli. És nem vegyétek szentírásnak, tudjátok, hogy minden baba más.

http://www.informed.hu/eletmod/care/dev ... n_site=648

Meg azért dobok Nektek egy képet bemutatkozás gyanánt.

Kép
Bambi

Kép
1bambi

pepike: azért hallgatok mélyen a szerdai találkozóról, mert a kisasszony az esetek 90%-ában délelőtt aludni szokott. Pedig mennék én... Szóval maradjunk annyiban, hogy telefonálok Zsunak, hogy mi az aktuális helyzet
linocs

Linocs, boldog 5 hót a gyönyörűdnek!
Vendég

Kacika: nagyon kedves vagy! Köszönjük!
linocs

A Kismama ezt küldte hírlevélként:

Itt tartunk

Valószínûleg megfigyelted, hogy mostanában kedveli a társaságot a kicsi. Nemcsak hogy eltûri mások érdeklõdését, de kezdeményezi is! Imádja, amikor vele foglalkozol, és mindent megtesz, hogy magára vonja figyelmed. A társas viselkedés fejlõdésérõl itt http://www.kismama.hu/kisgyerek/tarsas_viszonyok/2473/ olvashatsz!

Ahogy egyre ügyesebben mozgatja testét, felemeli fejét, felnyomja magát, kinyújtja végtagjait, homorít, megfigyelheted, hogy sírás elõtt hevesen mocorogni és nyöszörögni kezd, hogy felhívja magára figyelmed. Az elkövetkezendõ három hónap során megtanulja, hogy tudassa veled, hogy mit gondol, mit akar.

Változások az anya életében
A szülõvé válás megbontotta azt az összhangot, ami régen a pároddal átéltetek? Nem vagy egyedül. A folyamat kapcsolatotok minden területére kihat, a szextõl a munkamegosztásig. A legtöbb szülõnek idõre van szüksége, hogy alkalmazkodjon az új helyzethez. Itt olvashatsz minderrõl! http://www.kismama.hu/baba/elso_honapok_otthon/2241/

Szülõi tanács: Vásárlási tippek
„Ha garbót vagy bebújós felsõt veszel a babának, gyõzõdj meg róla, hogy van-e patent a nyaknál. A patentos felsõket sokkal könnyebb feladni a ficánkoló babára. Az a legjobb fajta, amelyiken alul is patent van, mert nem jön ki a nadrágból.” – K. Marcsi

Nem árt, ha egy teljes elsõsegélykészletet összeállítasz, mielõtt a baba elkezd mászni. Az otthoni balesetekrõl itt olvashatsz! http://www.kismama.hu/kisgyerek/baleset ... eten/2261/

Alakíts barátnõiddel bébiszitter csoportot – vigyázzatok egymás gyerekeire, hogy mindenkinek jusson egy kis szabadidõ.

Fizikai és lelki erõnléted érdekében próbálj meg naponta idõt szakítani a tornára.
linocs

Hogy miért alakította át a szavakat ????? :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll:
linocs

Sziasztok!

Jó nyaralás Mindenkinek, aki most ment! :)
Kiszazsu, köszi az adatokat, nem tudtam a pontos dátumot azért került bele a 03.01. :)
Fanetta, nagyon tetszik a BAMÁTO-k. :) Miért csak Judit-nak szól a vigyor? ;) Aranyos! :)
Boldog hófordulót Fruzsinak és utólag Botondnak és Zalánnak, meg a többieknek is! ;)
Valaki gyűjti esetleg a SPAR pontokat?

KépKép
KépKép
mni

Én is hadd köszöntsem a hófordulósokat a héten (előre, és utólag):
Mniék Lilláját, Ajsáék Saroltáját, Rimáék Leonját, kikóék Zalánját, Beuskáék Alexáját, enikoe182 Noémijét, tcisék Christianját, Kvaszevaék Botond Mátyását ;), norcoék Brúnóját, livikéék Lilienjét, arizonáék Grétijét!!!
linocs

Linocs, azért ehhez a szép hosszú köszöntéshez jól jött a táblázat, ugye? ;) :lol:

KépKép
KépKép
mni

És ezúton köszönöm Mni-nek a táblázatot ;)
linocs

Pár új kép:

Kép

Kép

Kép

Kép Szeretek üldögélni

Kép

Anita
Pam Brown: "A legőszintébb mosoly a csecsemőé.
Abban nincs semmi csel vagy számítás, csak színtiszta ÖRÖM."
gy.anita

Linocs, nem alszik el Fruzska a babakocsiban? Nehogy már ne gyere el!
Anita, édes a babuci! Micsoda sérója van! :D És tök jó az idézet!
Vendég

Anita!

Tifani egy tünemény!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Boldog hófordulót az aktuális babócáknak!!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Hali Csajok!
Még csak a 428-dik oldalnál tartok... Hiába vittünk laptopot meg mobil internetet Tarpára, nem tudtuk használni, úgyhogy megint jól lemaradtam.
Nagyon irígykedem a tali miatt, látszik, hogy nagyon jól sikerült. Már nem is élem bele magamat, hogy talán egyszer láthatlak Benneteket a babáitokkal együtt.. :cry:
Ha valaki erre jár (Árkád,IKEA) ugye szóltok? Az IKEA-ban rászoktam arra, hogy veszek egy gyerek menüt (250 FT), amihez van egy "főfogás", dobozos üdítő, bébiétel, szóval tökre megéri..Én megeszem a kaját, a bébiételt meg elteszem Livikének. Sőt veszek poharat, mintha a dobozos üdítőhöz kérném, így még az innivaló is ingyen van... Egy kismamától tanultam a trükköket. 8)
Ja, és hétvégén van lent kostoló is,süti, vagy cukorból, amiből a múltkor majdnem egy szatyornyit elhoztunk. Először égőnek találtam, aztán rájöttem, hogy le van kakilva! 8)
livike azt is élvezi, ha fent a játszótéren az ülembe ültetem, és nézi a többi gyerkőcöt.

Kép
pété

Nem emlékszem, hogy kinek, de jól láttam, hogy valakinek már áll a kisfia? 4-5 hónaposan?
Szorgalmasan olvasgatok tovább, amíg itthon van a párom! :D

Kép
pété

Pété, szerdára szerveznek talit a Margitszigetre, ha már Pesten vagytok ott találkozhatsz a többiekkel. :) Micsoda rátermett kismama vagy! ;)

KépKép
KépKép
mni

Kép

Kép

Kép

feri (mni)

Kép

Kép

Kép

feri (mni)

Köszi, Feri, hogy meghallgattad kérésünket! :wink:
(Csak azt nem tudom, hogy lehettem olyan naív, hogy azt hittem, egy közeli profilt kapunk. :roll: :roll: :roll: Ja, igen, a múltkori Talma fotókból kiindulva. :oops: )
Kimi mentve a gépemre: :lol:
Vendég

kiszazsu: Kimiről sajnos nincs közelim, csak Lewis-ról, ahogy éppen a kockás zászlót kezeli :) (amúgy ha kell, tudok majd küldeni nagyobb felbontású F1 képeket is)

Kép

feri (mni)

kvaszévi, csak most olvasom, bakker nem kaptam meg a mailedet :cry: :cry: :cry: felveszlek msn-re! Majd holnap -talán- jobban ráérek. Most kihasználom, hogy itt van anyukám, megyünk moziba. Képzeld, utoljára még az exemmel voltam moziban, amikor még Milán sem volt. :? Mammutba menjünk, nekem oda bármikor jó, mert a 22-es a Moszkván rak le :wink:
Vendég

Lilla ma délután először kapott mást, mint anyatejet (egy kis almapépet):

Kép

Kép

feri (mni)

Most néztem, hogy a Kaiser's-ben a Karamalz sör most 145,- Ft.

KépKép
KépKép
mni

Kaptam két privit és nem tudom megnézni.... :evil: :evil: Nektek sincs fent a fülecske???

Panny, 74 és 7 kiló??? :shock: :shock: Aztacirkuszt!! Blanka 66 és 7,5 kiló. Milyen növesztőszert adsz neki??? :wink:

Dani babának nagyon szépek a szemei (is)!!! :!: Tifaninak meg a punk haja!!!! :lol: 8)

Feri, nagyon szépek a képek, meg is mutatom a Kimifüggő barátnőmnek!! Lillának tetszett az alma??? Mi ma répát ettünk, második nekifutásra...

Hoppá, zuhi van, megyek lecsekkolom az ablakokat... :evil:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Ja, teszkóban a huggies pelus jumbó csomag akciós: 3 ezer.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok!

Mielőtt elfelejteném, Bosek (azt hiszem te kérdezted) :oops:
Lizát nem fogja a banán de amúgy mindig keverek hozzá egy pici almát.
Ja, és a legfontosabb tejcsivel higítom egy kicsit úgy nem olyan sűrű és, szívesebben kóstolgatják mert érzik a megszokott tejcsi ízt is!
Ez csak egy jótanács!

Mi ma ebédre répát ettünk krumplival, a husilevesből vettem ki és össze turmixoltam. Nagyon ízlett Lizának.

Linocs!

Boldog hónapfordulót Fruzsinak, hogy megy az idő....
Örülnénk ha ti is el tudnátok jönni, ott nem tudna aludni Fruzsi?
Lizám is alszik de. de neki mindegy hogy hol, ő elalszik. De ez tudom hogy gyerekfüggő mert a nagy meg csak otthon aludt jól.

Évi!
Megkaptad az sms-em?
Apuddal mi újság?

Anita tündéri a képen a kislányod!

Mni!

Mit szólt Lilla az új ízhez?
Ti nem tudnátok eljönni a talira??

Jimm!

Milyen volt a strand??
Jó mozizást!

Pété!

Szerdán megígértem a lányomnak hogy kiviszem a Margitszigetre, nagyon szeret ott játszózni. Írtam a többieknek hogy akinek van kedve tartson velem, Ti nem érnétek rá??

pepike

Kép

Kép
pepike

Tölünk itt van a Forma1 pár percre de én nem vagyok oda érte, meg biztos nagyon hangos lehet ha én otthon hallom hogy száguldanak a kocsik!
Na jó azért Lewisért elviselném a hangzavart! :oops: :lol:
Köszi a képet Feri!

pepike

Kép

Kép
pepike

Köszi Pepike, Blanka is nagyon szereti a banánt, csak nehezen kakil tőle, ezért nem is merek adni csak magában, hanem valamivel keverve. Majd kipróbálom vacsorára tejpéppel, hátha jobban alszik tőle. :wink:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Kacika,
nem, nem a Luluban jöttünk össze. Korábban mindketten a Partner Rádióban dolgoztunk, Rics műsorvezető én hírszerkesztő voltam (na, azóta se gyakoroltam a hivatalos szakmám). Akkor még óva intettem a barátnőm, hogy vigyázzon ezzel a sráccal, mert még a szeme is rosszul áll :lol: Na, aztán ő lett a férjem, és a gyönyörűséges Pankuci apukája! Egy éve házasodtunk, 2007.07.07én. Igazi motoros lagzi volt!
Igen, jól láttad, Panyó kiköpött apukája, szoktam úgy hívni, hogy "miniricsi" - hihetetlen a hasonlóság, és persze, h belőlem semmi nincs benne! A haverok azzal szoktak poénkodni, h kéne csináltatni anyasági tesztet.
A kis Lanciában egyetlen egyszer utaztam, akkor is halálfélelmem volt - na jó, Rick iszonyú "sportosan" vezet(ett még akkor), de nagyon tuti kis jószág volt :)

KépKép
kmanna

Feri,
nagyon köszi az F1 képeket! Szupííííí!

KépKép
kmanna

Bosek!
A vaniliás tejpépbe is szoktam gyümit rakni! :lol:
Próbizzátok ki!
Nekem sincs privi fülecske! :shock:

pepike

Kép

Kép
pepike

Hol van Pati és Eszterxx?????

Áhá, biztos a szerda délelőtjüket szervezik mert tudják hogy nekik kötelező jönniük! :lol: :wink: :lol: :wink:

pepike

Kép

Kép
pepike

Pepike: köszi a köszöntést! Tud Fruzska bárhol aludni, csak az a gond, hogy reggel 7-8 körül kel, aztán reggelizik, és aztán 9-10 körül elalszik, és alszik még 2-3 órát. Szóval, ha 9-kor elalszik, akkor nem ébreszteném, hogy na indulunk, meg nem húznám az időt, hogy ne aludjék, meg 9 azért nekünk korai lenne indulni, mikor kb. 20 perc alatt sétálva kinn vagyunk..., ha 10-hez közelebbi időpontban akarna aludni, akkor persze, indulunk, és alszik ő bárhol. Szóval csak ennyi a dilemma...[/b]
linocs

Pété, én próbálkoztam egy árkádos talival, amíg nem voltál... :(

Ginger1, Erik sem volt hajlandó meginni a tápszert. Ha a tejpépet szereti, akkor próbáld ki azt, hogy bekeversz tápszert, és belekeversz Milupa gabonapépet (nincs benne tejpor, az Auchanban, stb. lehet kapni), vagy Holle gabonapépet (Bioboltok, Minimanó, Kenguru boltok a beszerzési hely, vagy egy régi babanetes lány netes bioboltja, ahonnan én is szoktam venni:
http://www.netbio.unas.hu/ )
Keverhetsz ebbe is gyümölcsöt, stb..
Erik tápszer helyett ezt kapta sokáig reggelire és vacsira, sőt, mivel a tejet még most sem hajlandó meginni, és semmit, ami sok tejjel készül (tejbegríz, tejberizs, stb. )és ezt imádja, ezért még most is sokszor ezt kap, és szórok bele mondjuk a Cerbona Mézes müzlimből reggelire.

Kép

Kép
mzx

Megnéztem a linket a babák fejlődéséről. Hááát, Laura a felét sem tudja annak, amit egy hat hónaposról írnak... Nem baj, nem aggódom, Erik sem tudta ezeket :).

Kép

Kép
mzx

Mzx!

Lizám sem siet az ügyesvagyok projektel. Utál hason lenni és ebből adódik hogy nem is nagyon mocorog.Tegnap fordult meg először na ehhez képest még Laura is jobb nem?? :wink: :lol:
Szerda???????????????????

Linocs!

Érthető a dolog majd meglátod hátha úgy jön ki a lépés! :lol: :lol:

pepike

Kép

Kép
pepike

csajok, az K-aktákat néztük, nekünk nagyon nem jött be :?

mzx: Milánt össze kéne kötni Erikkel :D mintha Milánt jellemezted volna a tápszerrel, tejjel kapcsolatban. (meg arra is emlékszem, amikor írtad, hogy nagyfejű, hát az én gyerekeimnek is az van rendesen és lusták is 8) )
Vendég

K-akták :lol: :lol: :lol: szóval X.........

Martin azért ügyesebb, mint Milán volt, de azért ő sem siet 8) (forog, fogja a tárgyakat, meg már nagyon kúszna, de az még odébb van :lol: )

pepike, én megyek, csak lehet anyám is jön, mert békávéval nem nagyon merek 2 gyerekkel nekivágni, Milán miatt, szeret elkolbászolni még.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?