Juli, Virág, örül a szívem
, hogy ilyen véleményeket kaptam, mert én is így gondolom. Azért vártam megerősítést, mert többen mondták, hogy "kutyaharapást szőrével", minnél többet kellene gyermektársaságba vinni!!! meg majd oviba elmúlik. Szerintem pedig nem kell erőltetni semmit a gyereknél, maximum navigálni. (Így csak módjával fogadunk gyereklátogatókat.) Egyébként ez felnőttekre és programokra is áttevődött. Azaz, ha nincs bejelntve, hogy ki, mikor, kihez (apához dolozni, Zsófihoz játszani) és miért jön ide hozzánk, illetve Zsófi mikor, hova és miért fog elmenni itthonról, akkor sír, ellenkezik, vagy megijed a látogatótól. Szóval előre közölni kell vele az aznapi, holnapi programot, csak így kooperál a programok megvalósításában. Kevésbé jönnek be az "ad-hock" ötletek, és ha sürgetik.
Egyébként egy éve télen lett olyan idős, 10-15 hónapos hogy már el tudtam vinni babaklubba, (kibírta az utat, tudott gyerekekkel lenni) és pont az vetett véget neki, amit Juli is ír, életében először lett ott beteg (de alaposan, hányás,hasmenés, 2 hónap alatt lábaltunk ki, mert utánna még mást is megkapott)
Klára, nálunk is kistesó után ugggyanez, bújt mögém. De szerintem nem csak kistesó miatt. Olvastam tesónélkülieknél is. Neked hány éves volt akkor? Nálam 21-23 hónapos volt, mikor elbújt, ha valaki hozzászólt az utcán. Most már csak szimplán nem köszön
Na jó köszön, ha kedve van.
Lilla