Aida!
Sajnálom a nyitott méhszájad!
Pihenj sokat, és próbálj meg pozitívan hozzáállni a dolgokhoz. No és beszéld meg Noellel, hogy még jó sokáig maradjon bent. Te mekkorát estél??? Mi is azért mentünk el fizetős genetikai UH-ra, mert amit a kórházban műveltek ezen a címen, az eléggé vicces volt.
Zölddi!
Így leírva tényleg látványos lehetett az esésed! Szerencse, hogy ennyivel megúsztad! Tessék a lábad elé nézni! Mondom én, akinek már több bokaszalag szakadása is volt az ilyenekből… Nálunk Apa szokott esni-kelni. Utoljára akkor vitte le a beton a térdéről a bőrt, amikor az IKEA parkolójában úgy tolta vissza a bevásárló kocsit, mint egy rossz gyerek: nekifutott és fel akart ugrani a kocsira, hogy majd gurul vele.
Persze a kocsit nem az ő súlyára találták ki. Én csak a nagy robajra lettem figyelmes, amikor kocsistól felborult. Egy farmerja bánta és mivel télvíz idején történt az egész a felsózott betonnal való találkozás még marta is a sebét egy darabig…
Cili!
A műanyag pohárban pisilés az nem túl steril.
Abba már 1-2 ember simán belenyúlhatott, mielőtt használtad. Ebből elég könnyű bacikat kitenyészteni.
Mush!
Azért látom az angliai egészségügy sincs a topon! Egy ilyen vizsgálatra hónapokat várni… Én is évek óta küzdök hasonló tünetekkel, mint te, engem is küldtek már mindenféle hülye vizsgálatra, de eddig minden negatív volt. És mivel nem drámai a helyzet én eddig nem engedtem a gyomortükrözést.
Kitartást az új táplálkozás megszokásához!
Megnyugtattál te is folyással kapcsolatban. Azért most is fekszek, de ezt elég nehezen tűröm. Mármint azt, hogy napközben ilyen szinten nem csinálok semmit…