Új privát üzeneted érkezett!

Aida!
Remélem, ma megnyugtatnak a vizsgálatokkal! Majd írd meg, mi volt!

Pagabo!
Ha igazi nyilas lesz a gyerekünk, nem fogunk vele bírni. :-D Izgága, folyton elégedetlen típus, nem bír a fenekén maradni és nem túl érzelmes. Nálunk nyilas lány rák anyuval elég fura lesz a kapcsolat. :-D

Mostanában nem grilleztünk, de egy sima szendvics is úgy indul, hogy mustár alapra jöhet a feltét plusz a hagyma. :-D

Betti!
Gyerkőc akkor muzikális lesz! :-D

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

Ilyenről ki hallott vagy ki tapasztalta: víz állagú szivárgás, semmi szín, semmi gombás fertőzésre utaló jel, csak sima víz... Mennyiségre nem túl sok, de ahhoz épp elég, hogy elkezdjek aggódni. Már tegnap észrevettem, de aztán mivel éreztem egész nap Zsófi mocorgását, meg is nyugodtam. De ma már kezd rendesen aggasztani a dolog... Olvastam, hogy lehet hormontól is, de durvább esetben a magzatvíz is... Tud valaki olyan gyógyszertárról, ahol forgalmaznak All-Sense magzatvíz szivárgást jelző betétet???

Persze dokimat próbáltam hívni, de egész délelőtt nem értem utól... :-(

Kép
Kép
lbernuska

Jo reggelt!

Ki vagyok borulva. Ma elmentem a verveteli eredmenyeimert, es kiderult, hogy LISZTERZEKENY VAGYOK. Tudom en hogy ez nem a vilagvege, meg sok embernek van, csak meg szoknom kell a gondolatot.

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Mush:
eddig nem vették észre a lisztérzékenységet?
Van valami tüneted?

Ibernuska:
Nem tudom mit mondjak, ugyhogy passz....
nem lehet hogy inkontinencia ?
Nem olyankor tapasztalod inkább, amikor tüsszentesz, vagy tele a hólyagod???
Szerintem, ha aggódsz mindenképp menj el dokihz, mert ha magzatviz szivárgás akkor az nem jó...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Ibernuska:szerintem ha nem éred el a dokid menj el másikhoz és nézesd meg magad...jobb a nyugalom...és akkor te is meg tudod hogy mi van...folytonosan tart?remélem nincs semmi probléma,de ha nem marad abba akkor menj orvoshoz.

Nekem meg reggel ota megy a hasam...de asszem a kakao a ludas...pedig eddig nem volt ilyen,most meg kijövök a wc-ről és megyek vissza,,
nem rég elvitték a cicokánkat.. :cry: meg sirattam..de sajna muszáj volt...
kis pocaklakom meg egyre többet mozog.de általában akkor amikor fekszem,,,tud már ütni meg rugni nagyokat..és ugy kitudja magát fesziteni..kis alien :) :lol:

A galéria hétvégén elkészül.holnap állnak neki.az ajto hétfőn lesz kicserélve.ugyhogy reményeim szerint jövöhéten költözünk...

Kép

Kép
nikianya21

Nikianya:
jöbbulást a hasmarsból :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti

berni. sajnos en innen nem tudok olyan gyogyszertarat.
nem lehet hogy csak erosebb a folyas? nekem rengeteg jon. az is szintelen, szagtalan.

marti.
az ocsemnek kicsi kora ota van. nem oly reg jottek ra hogy ez egy oroklodo betegseg. kiderult, hogy apukamnak is van. tesom mar regota piszkalt, hogy menjek el en is. karacsony ota probaltam elintezni a vervetelt. vegre sikerult. sokszor felfujodom (nagyon), meg neha szekrekedesem van. a tesomnak sokkal rosszabb.
majd meg el kell mennem gyomor biopsziara is. juhej!
szoval a hetvegen megyek bevasarolni glutenmentes cuccokat.
kerdeztem a dokit, hogy ennek milyen befolyasa van a babara. azt mondta hogy semmi, mert ok csak a jo cuccokat szivjak el belolunk.
viszont nagy az eselye, hogy majd neki is lesz.
de szerintem konnyebb ugy felnoni, mint kesobb valtani.

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Most jövök a laborból a cukorterhelés után. A jó hír, hogy nem vagyok cukros, szuper lett az eredmény, viszont a többi érték nem lett valami túl jó. Magas a fehérvérsejtszámom, alacsony a vörösvértestem, és még egy csomó mindenem nem normális értéket mutat. Ja és tele van a vizelet bacikkal, megint. Kiábrándító ez a sok rossz érték.
dcili81

cili. es akkor ez most mind mit jelent? hogy beteg vagy? kapsz vmi gyogyszert?

KépKép
KépKép
mush589

Hát ezt nem tudom a dokim már nem rendel, egyenlőre kedden tudok leghamarabb menni a védőnőmhöz.

A magas baktérium a vizeletben nem túl biztató, a vérszegénység nálam nem újdonság, de nekem soha nem volt magas a fehérvérsejtem. Amit a neten erről olvastam, ez valami gyulladásra utalhat, de hogy mire azt nem tudom. Aztán van olyan adat is, amit nem nagyon találok még a neten sem. Nagyon bízom benne, hogy semmi extra bajom nincs. A babóca nagyon mozog, ez minden esetre nagyon jó jel számomra.

Kép
dcili81

mush az hogy derült ki, hogy lisztérzékeny vagy?

Kép
dcili81

Pagabo! Pocakfeszülés? Hát az nincs. Nekem a hájam rugalmassága még tart, simán belefér a bőrömbe egy ekkora has! :lol:

Betti! Hadd szokja a kölök!

Berni! Szerintem olyat már nem forgalmaznak. Nekem is van ilyen vízszerű, bő váladékom, de szerintem ez normális. Főleg annak - nekem - akinek amúgy is bővebb a folyás.

Mush! Hát ez eddig hogy a fenébe nem derült ki? Gyomorbiopszia? Azu olyan tükrözéses, nem?
Cili! Fehérvérsejt várandósoknál lehet magasabb, amiatt ne aggódj, de most valószínűleg a pisibacijaidat jelzi az is. Mit kapsz rá? Most olvasom, hogy nincs doki. Szerintem hétfőn az legyen az első! Ne várj keddi védőnénire!
Ha beírod az eredményeket, megkérdezem szívesen.

Niki! A kakaó inkább fog, mint hajt. Hurrá költözés!

Kép
zölddisznó

zölddisznó: megnézni én is megnéztem csak nem nagyon tudom értelmezni a leírtakat.

Eosinophil magas (0,088), neutrophil absz. szám magas (8,53), eosinophil absz. szám magas (1,12), a vvt süllyedés sebesség is magas (25). Epitherialis sejtek nagyon magas (16 - 4x több, mint kellene), és a normális érték 4x-e a baciszám a pisiben (4335).

Érdekes, hogy amikor a 12. heti laborban voltam, akkor is voltak bacik, de akkor nem volt magas a fehérvérsejt. Szóval nem tudom.

Azért köszi, hogy megnézed.

Kép
dcili81

Mush :( Sajnálom a lisztérzékenységet... viszont vígasztaljon az a tudat, hogy itthon Mo-n belediliznél a diétába olyan iszonyú drága minden ami gluténmentes plusz a választék is iszonyú sivár, kint meg szerintem majdnem mindenhol találsz majd olyan cuccokat amik jók neked plusz azért talán még ki is tudjátok fizetni! (Érdemes megnézni a neten a makrobiotikus recepteket, azok között nagyon-nagyon sok olyan van ami lisztérzékenyeknek is jó mert pl. kukoricaliszttel készülnek...)

Mi tegnap voltunk gasztrodokinál a lányom miatt (nála is a lisztérzékenységet nézték mert gyanús volt) de szerencsére nála nincs semmi gond. Nem is tudom hogy éltük volna túl anyagilag ha lisztérzékeny lenne (ld. később spéci kaja az oviban, suliban stb.)... Most a tojásról lett letiltva fél évre... (de legalább a tejtermékek maradhatnak:)

Aida: pihenj... a nyaralást meg ki ne hagyd:) Azzal teszel a legjobbat a babátoknak... (ld. teljes nyugi:)
Vendég

Cili: terhesen teljesen felborul a vérkép, a vérvételes papíron a határértékek a nem terhes határértékek, a nőgyógyászok nem is szoktak odafigyelni a csillagokra, csak a számokat nézik... szóval nem kell pánikolni :) (nekem terhesen pl. mindig magas a fvs számom... marha magas... ) Baci meg akkor is lehet sok ha pl. nem volt steril a vizelet vagy nem volt középsugaras...
Vendég

Mindenesetre most vágtam be egy adag madártejet, a közérzetemen javított egy kicsit...

Marad a várakozás, nem tudok mit csinálni, hétfőn okosabb leszek, ha a dokim is látja az eredményeket.

Kép
dcili81

Én normál nivea testápolóval kenem a pocakom.A védőnő a Q10 es krémeket javasolja,és a minőség helyett inkább a gyakoriságot,a folytonosságot ajánlja,valmint hogy a tusfürdő is sensitive legyen,ami nem szárít annyira.Sőt azt mondta hogy amit majd a babának használunk gyógyszertári fürdetőkrémet,azt lenne a legjobb használni nekünk is,csak a hátránya annak hogy nem annyira illatos mint a bolti tusfürdők.

Nekem is a két gyerkőcöm szűz jegyű de mégis ég és föld a természetük.Szerintem ebben nem igazán lehet hinni!
Ma ha minden igaz már főpróbát tarthatunk az új grillezőnkön,a tarja bepácolva,a pipicomb bepácolva,csak várom hogy izzon már a faszén... :lol:

iberni nekem is több a folyásom a terhesség alatt mint egyébként,de amig szintellen szagtalan ,nem viszked vagy csip addig a doki szerint normális.
NIki jobbulást!

Zölddihez hasonlóan nekem is még belefér a meglévő hájtömegbe a megnőtt méhem,nekem se feszül még különösebben a hasam...

Tegnap voltam a fogorvosnál,tömött egy fogamat és azzal búcsúzott hogy még nem pecsételi be a kiskönyvembe a fogászati rublikát mert még lesz dolga velem,úgyhogy jövő héten szeretettel vár... :cry:
Mush uncsitesómék ezért vettek kenyérsütőgépet mert azzal előállitani a gluténmentes kenyeret még mindig olcsóbb...

na pá!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Cili! Az első 3 az mind fehérvérsejt, aminek az emelkedése lehet normális- mint már írtam - de lehet gyulladás miatt is, mint ahogy a vérsüllyedés is azt mutat. Az epitheliális sejtekről annyit tudok, hogy azok laphámsejtek, vagyis a húgyhólyagot (csövet) belülről bélelik. Ezek is akkor szoktak felszaborodni és leválni, amikor a szervezet küzd valamilyen kórokozó ellen.
Én még ma bemennék a kórházba receptet íratni (akár nőgygyászthoz, akár urológushoz) mert jó, ha időben kezdik a gyulladást kezelni. Szerintem ne várd meg a hétfőt, nehogy továbbterjedjen.

Kép
zölddisznó

Sarmi! Kellemes zabálást! Képet a felépült sütőről!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Túl vagyok a genetikai ultrahangon. Először jól rámijesztettek amagas AFP miatt, de nem találtak semmi rendellenességet, viszont 2 hetente kell jánom kontroll UH-ra. A méretei: BPD:48mm, AC: 148mm, FL:31mm. A doki a méretei alapján 20 hetesnek írta. Nektek milyen méretek voltak a 19 héten ? Ja és Csenge helyett valószínű kisfiunk lesz. Azért még én nem vagyok ebben biztos.
A képtömörítés továbbra sem sikerül, azt hiszem ehez én nagyon hűlye vagyok.

Üdv mindenkinek, Enikő

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

A ranacsbőr elleni kezeléssel kapcsolatban: az első gyereknél én az Avon "planet spa" olivaolajos testápolóját használtam(most is azzal kenem) és nem lett egyetlen narancsbőröm sem. Bár úgy tudom, hogy ha valaki hajlamos rá bármivel keni nem lehet elkerülni, talán enyhíteni.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő! zép nagy babátok lesz! Mennyi lett az AFP-d? (A MOM érték)
A narancsbőr szerintem nem függ össze a terhességgel, nem a striákra gondoltál?
Amúgy szerintem is csak üzlet a kismamakence, legalábbis az ellen nem jó, csak a felszíni szárazság elkerülésére.

Kép
zölddisznó

A MOM érték 3,0 volt
Igen, a striákra gondoltam

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Beszéltem a dokimmal, azt mondta, hogy feküdjek sokat, meg hogy ez a folyás akár hormonoktól is lehet, de akár magzatvíz is lehet. Vizsgálattal most még nem látná, mert ahhoz több időnek kell eltelnie, hogy változás álljon be a magzatvíz mennyiségébe. Amúgy meg eddig is volt folyásom, de lehet, hogy most az ijesztett meg, hogy nem a tisztasági betét itta fel, hanem a bugyimon landolt. Szóval lehet, hogy eddig is volt ugyanez a mennyiség, csak nem láttam…

Lisztérzékenység, hasmenés, rossz vérkép, magas AFP… ma úgy tűnik sokunknak nincs jó napja… :( :(

Dcili!
Magas baktériumszám a vizeletben: nem nyúltál bele véletlenül a steril kémcsőbe? Valaki itt közülünk ezt tette, és azért lett elsőre rossz eredménye. :oops: :wink:

Zölddi, Sarmon!
Megint megnyugtattatok, most folyással kapcsolatban… Azért biztos ami tuti, pihenek a hétvégén.

Nekem is bírja még a hájam, kicsit se feszül még a hasam. Amúgy én korábban nagyon magas súllyal bírtam, akkor már egy csomó csík alakult ki a hasamon, utána sokat fogytam és akkor elég normális, átlagos volt a külsőm, de most ismét megtöltöm a régi bőrméretem.

Amúgy a csíkok elleni kencék tényleg átverések. Aki hajlamos rá, az így is úgy is csíkos lesz. Én csak abban bízom, hogy nem gyarapítom a számuk. :-(

Kép
Kép
lbernuska

Lehet azért is magas a MOM-od, mert mondjuk a babád egy héttel idősebb a gondoltnál - lásd UH-s adatok - és később vették le a vér az AFP-hez. ...csak hangosan gondolkodom.

...én meg egy jó nagyot zanyáltam a betonon :lol: Szerintetek valaki odajött, hogy jól vagyok-e? (Amúgyigen, nincs semmi baj, dokit is hívtam, hogy aggódjak-e, de azt mondta, felesleges, mert jól ki van ez találva, hogy ne ártson egy kis esés a babának)

Kép
zölddisznó

Zölddi!!!
Mit csináltál??? Bassszus!!! Nagyon megüttöted magad? Hogy történt??? Én attól félek mindig, hogy a lépcsőnkön fogok lezakózni egyszer...

Kép
Kép
lbernuska

zoldi. remelem jol vagy! hogy tortent?:cry:

iratam egy csomot es mind elszallt. guta utest fogok kapni.
most megyunk vendegsegbe, majd megirom ujra kesobb. :evil: :evil: :evil:

KépKép
KépKép
mush589

Zöldi!

Mit műveltél? Hog estél el? Egyébként ez jellemző, hogy senkire nem számíthat az ember, úgy mennek el mellette, hogy csak megbámulják.
Vigyázz magadra jobban!

Enikő

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Ma voltunk 18. heti genetikai UH-n, amit 2 perc alatt lezavartak a Jahn Ferenc Kórházban és 3 méréssel le is tudták, hogy a baba jól van. Semmi agy vizsgálat vagy bmi más. :( Megint kisfiúnak mutatta magát. Most már nagyon annak. Szóval Noel baba érkezik.

Voltunk utána a Flór Ferencben is annál az orvosnál, aki múltkor is vizsgált 16 hetesen. Semmi jó. :( Először is fura zöldes folyást talált, amit elküldenek labor vizsgálatra addig meg antibiotikumot kaptam. :=( Másodszor valóban megrövidült a méhszáj, jelenleg 2000-es az érték a 16 hetesen még 3000-ről. Ráadásul hüvelyi UH-vál az is kiderült, hogy nyitva van a méhszáj egy picikét. Annyira ami ujjal nem érződik, de UH-n látszik. Nem kell szigorúan feküdnöm, mert mondtam is neki hogy fekve jobban görcsölök. Sőt azt is mondta hogy menjek pihenjek a Balcsin csak ne fürödjek a fertőzés miatt. De sajnos a párom az itthon pihenést választotta. :( Szte most az kell nekem. Azért én itthon is jövök-megyek mert úgy sokkal kevésbé keményedik a pocim.

Egyelőre ennyi, nem sok jó, de legalább a babával minden rendben. Bár nem sokat néztünk meg róla. De amit láttunk az tökéletes. Ráadásul sokat aktívkodik. Ja és csodás a szívhangja.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

De édesek vagytok! Sosem tudtam jól esni, de most valahogy ösztönösen sikerült kigurulnom a lendületet. Troliról szálltam le, és nem vettem észre a járda hibáját, a peremére léptem, és meginogtam. a jobb térdemen landoltam, aztán jobb csípő, alkartámasz, és már el is fogyott a lendület. Nem ütöttem meg magam nagyon, de a térdem azért lyukas kett, mert a beton az beton. :lol:
Ne aggódjatok, nem volt olyan nagy, csak látványos!

Kép
zölddisznó

zöldi: Csak most olvasom, hogy elestél ma. :( Vigyázzál magadra, magatokra!! Ma amúgy én is leestem a lépcsőn a társasházban ahol lakunk. Szóval ez egy ilyen nap..

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

jesszusom lányok vigyázzatok magatokra,Zölddi holnap jövök a képekkel! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Vera! Köszönjük az infót - bár engen nem érint.

Sarrmi! Oké! Fini lett?

Kép
zölddisznó

lbernuska: Az őszintét megmondom, hoyy egy műanyag pohárba pisiltem, leraktam az asztalra, és ennyi.

Amikor először voltam laborba, akkor is volt bacim, ezt továbbküldték tenyésztésre az ÁNTSZ-be, de onnan negatív eredmény jött vissza.

Nagyon megszívtam, beszéltem a háziorvosom asszisztensével aug. 25-én lesznek legközelebb, marad a keddi védőnő. :cry:

Úgy látszik ez egy esős hét, én is majdnem legurultam a pince lépcsőjén. Halálfélelmem volt, onnan aztán senki nem húz fel. Azóta telefon van nálam mindenhol, ki tudja.... de remélem nem kell.
dcili81

Lányok, hát senki nem bíztat a kinyílt méhszájam és a fertőzésem miatt?? :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida: szerintem ne izgulj, nem lesz semmi baj. Tényleg próbáld meg magad lekötni mással, ne gondolj rá. A babádnak még sok ideje van bent a biztonságos kuckóban. Ha valami igazán nagy gond lenne, akkor már szólt volna az orvos. Amíg mocorg addig szerintem nincs baj. Pihenj, olvass, netez és ne gondolj semmi rosszra!!!!!

Kép

Ja és isten hozott a kukacosok táborában (mág akkor is ha még nem biztos)
dcili81

Aida!

Ne haragudj, hogy ilyen figyelmetlenek vagyunk!

Próbálj megnyugodni és ha nem fekszel (mert az kényelmelen) is minél többet pihenjél. Azért az jó jel szerintem, hogy nem kell kötelezően feküdnöd, mert így arra következtethetünk, hogy nincsen komolyab baj. Viszont amit lehet házimunkát is ülve végezzed. Mekkora a babád, milyen értékeket mértek?

Vigyázz magadra! A lépcsőn meg jobban kell vigyázni, mert ilyenkor az ember egy kicsit instabilabb.

Üdv, Enikő

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Jó éjt mindenkinek, nekem leragadnak a szemeim. Muszáj eltennem magam honlapra!

Kép
dcili81

Jó reggelt csajszik!
Zölddi ma lesz a sütés mert tegnap fejezte ba Apa az utcsó simításokat a grillezőn,és még nem merte beüzemelni,ezért ma ebédre sütögetünk.

Aida hogy bíztathatnánk a kinyílt méhszájad meg a fertőzésed miatt,ehhez hozzászólni szerintem csak annyit tud mindenki hogy pihenj sokat,de mivel azt írtad hogy az neked nem jó,hát mit tudnánk még mondani... :lol: Ahogy írta vki ez sajna nem visszafordítható,csak ideiglenesen megállítható folyamat.Tehát itt minden csakis RAJTAD múlik!!!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

cili.zoldi.
a tesom mar sejtette egy ideje, hogy az vagyok, es piszkalt, hogy menjek el kideriteni. december ota konyorogtem az orvosnak, de nem kuldott el, aztan koltoztunk, es uj orvosunk lett. ott is kertem. o mg mondta, hogy kerjem a vedonot, amikor csinaljak a tobbi tesztet. a vedono mondta hogy kerjem a korhazba, onnan megint a vedono, onnan az orvos. es vegre a doki elkuldott. de igy labdaztak velem aprilis eleje ota.
vevbol meg tudjak allapitani, de kell egy biopszia is. be is neznek meg ki is szednek egy darabot.
nagy valoszinuseggel ezt nekem majd csak a baba szuletese utan fogjak megcsinalni. most idopontra varok, aztan majd meglatjuk. tegnap mar vettem gluten mentes kenyeret, tesztat, muzlit, kekszet. mas, mint amihez szokva vagyok, de ez van.

KépKép
KépKép
mush589

csaki. koszonom az egyutterzest. teny, hogy itt majd sokkal egyszerubb lesz a beszerzes. a doki azt is mondta, hogy a biopszia utan majd irnak fel kajakat receptre.

a liszterzekenyseg nem csak annyi, hogy nem ehetsz glutent. hanem egy csomo minden mast is okozhat, ha eszel, mert nem tudnak a fontos dolgok felszivodni rendesen. peldaul csontritkulas, immunrendszer gyengesege, felfujodas, hasmenes, szekrekedes, depresszio, meddoseg, veteles, rak stb.

tobb folsavat kellett volna szednem az elso harom honapban, de most mar mindegy. viszont a baba lehet, hogy kisebb sullyal szuletik. de gondolom, ha most mar gluten mentesen eszem, akkor az is rendben lesz.

meg a doki eg kicsit lokottnek tunt. azt mondta lehet kene adnom maganak kalciumot meg d vitamint, meg vasat. de a vegen csak vasat adott. kerdeztem es a tobbi. ne aggodjak, nem kell az.
jo fej. szoval amikor otthon megyek dokihoz akkor kideritem hogy kell-e addig meg iszom a napi 1 kalciumot.
meg most ujra elkezdem a magne b6-t (nekem most itt csak az van), mert ejjel begorcsolt a vadlim.

testapolo. en kakaovajasat hasznalom. de en inkabb a magam oromere kenegetem, mint a csikok ellen.

sarmi. milyen volt a kajalas? remelem jol sikerult.

berni. remelem minden rendben veled. nekem is tobb a folyasom, vizes, szintelen, szagtalan. es tenyeleg nem kellemes, ha csak bugyi van rajtad, de tisztasagi betet nem. pihizz sokat a hetvegen!

aida. remelem hamar lekuzdod a fertozest. pihizz amennyit csak birsz. biztos vagyok benne hogy masok is hordtak ki babat ilyen adatokkal.valoszinu, hogy a vegefele kell majd sokat fekudnod, amikor mar nehezebb a baba. max 1-2 hettel hamarabb jon Noel az meg nem gaz.

zoldi orulok, hogy nem lett semmi baj az esesbol. vigyazz magdra!

az a fiu, akinek az eskuvojere megyunk ma, 12 (igen tizenketto) hettel korabban szuletett. es itt van semmi baja. tegnap mondta az anyukaja. meglepodtem.
amugy szep esos napra ebredtunk. "csodalatos" egy eskuvohoz.
na rohanok a fodraszhoz.
pussz

KépKép
KépKép
mush589

Köszi a hozzászólásokat, máris sokkal jobb, nem érzem magam olyan elhagyatottnak! :) Noelt meg igyekszem szépen benttartani.

Babaméretek:
BDP: 50 mm
AC: 140 mm
FL: 29 mm
Hc: 145 mm

Jó szívműködés. Ép gerinc. 4 végtag ábrázolódik.

Azt sajnálom, hogy a 2 perces genetikai UH arra nem volt sztem elég, hogy vesét, gyomrot, húgyhólyagot stb. vizsgáljanak. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida!
Sajnálom a nyitott méhszájad! :( Pihenj sokat, és próbálj meg pozitívan hozzáállni a dolgokhoz. No és beszéld meg Noellel, hogy még jó sokáig maradjon bent. Te mekkorát estél??? Mi is azért mentünk el fizetős genetikai UH-ra, mert amit a kórházban műveltek ezen a címen, az eléggé vicces volt.

Zölddi!
Így leírva tényleg látványos lehetett az esésed! Szerencse, hogy ennyivel megúsztad! Tessék a lábad elé nézni! Mondom én, akinek már több bokaszalag szakadása is volt az ilyenekből… Nálunk Apa szokott esni-kelni. Utoljára akkor vitte le a beton a térdéről a bőrt, amikor az IKEA parkolójában úgy tolta vissza a bevásárló kocsit, mint egy rossz gyerek: nekifutott és fel akart ugrani a kocsira, hogy majd gurul vele. :D Persze a kocsit nem az ő súlyára találták ki. Én csak a nagy robajra lettem figyelmes, amikor kocsistól felborult. Egy farmerja bánta és mivel télvíz idején történt az egész a felsózott betonnal való találkozás még marta is a sebét egy darabig…

Cili!
A műanyag pohárban pisilés az nem túl steril. :? Abba már 1-2 ember simán belenyúlhatott, mielőtt használtad. Ebből elég könnyű bacikat kitenyészteni.

Mush!
Azért látom az angliai egészségügy sincs a topon! Egy ilyen vizsgálatra hónapokat várni… Én is évek óta küzdök hasonló tünetekkel, mint te, engem is küldtek már mindenféle hülye vizsgálatra, de eddig minden negatív volt. És mivel nem drámai a helyzet én eddig nem engedtem a gyomortükrözést.

Kitartást az új táplálkozás megszokásához!

Megnyugtattál te is folyással kapcsolatban. Azért most is fekszek, de ezt elég nehezen tűröm. Mármint azt, hogy napközben ilyen szinten nem csinálok semmit…

Kép
Kép
lbernuska

elhiszem, hogy nehzen turod a fekvest. en se birnam. azert probalj pihizni. nezz meg egy per jo filmet.olvass, kotogess, irj babanaplot.

maga a vizsgalatra nem kellett sokat varni ( vervetelre), csak a nem akarassal volt a baj. nalam se dramai a helyzet, csak a felfujodas zavart elegge. meg most sejtem ezert leszek nathas 2 havonta.

KépKép
KépKép
mush589

a tukrozest meg valoszinu, hogy azert csinaljak a baba szuletese utan, mert altatnak (mar amit olvastam ezt irja), es gondolom nem akarjak, hogy a babanak baja legyen.

ez a kiscsaj ma egesz reggel a mehszajamon tancol. mondtam neki, hogy igazan megfordulhatna, hat majd meglatjuk, hogy mennyire hallgat ram.

ferjecske elment a fius hazhoz. ott gyulekeznek. o a tanu, meg beszedet kell majd mondania. nagyon izgul.
nekem fel 2-re kell ott lennem. addig meg osszepakolok, mert ott is alszunk.
es kiderult az eg, szoval lehet, hogy a vegen szep idonk lesz az eskuvore. szuper.

KépKép
KépKép
mush589

aida.szerencsere nekunk nagyon alapos volt a csaj. sot mivel a gerincet nem tudta megnezni eloszor, elkuldott setalni, hogy megforduljon a baby, de mivel ugy se sikerult, "fejre allitottak". de az tuti, hogy en a helyedben elmennek 4d-re. a 4d genesisben nekem azt mondtak, hogy eloszor majd jol megnezik, papirt is adnak rola, es csak aztan mozizunk.

KépKép
KépKép
mush589

Mush!
Tükrözés altatásban? Na nem, nálunk csak egy kis lidokain spray-t nyomnak a torkodba és már tolják is le a csövet. Végighallgattam pár ilyen vizsgálatot, hát ez kínzás... Altatásban én is bevállalnám.

Jó bulizást estére!!!

Kép
Kép
lbernuska

Aida! Ezt a zöldes folyást Hogyhogy nem vetted észre? Nem okozott semmi panaszt?

Mush! Miért kell gyomortükrözés, ha vérből is meg tudják állapítani? Nem valami mást néznek? Amúgy nem vészes ám a bekukkantás, fájni egyáltalán nem fáj, csak kellemetlen.

[quote] írta:meg a doki eg kicsit lokottnek tunt. azt mondta lehet kene adnom maganak kalciumot meg d vitamint, meg vasat. de a vegen csak vasat adott. kerdeztem es a tobbi. ne aggodjak, nem kell az.

Fura doki! Kálciumot alapból is kéne szednünk már félidőtől minimum.

Aida! Hol csinálták neked ezt a genetiait?

Berni! Én már estem biciklivel álló helyzetben is, mert nem tudtam kiszedni a lábam a klipszből. Az is vicces volt! :lol:

Most olvasom Musi, hogy altatnak tükrözéshez. Minek? Nem béltükrözésed lesz? A gyomorhoz nem altatnának, tuti, mert az nem fáj.

Berni! Ne riogasd, nem is szörnyű! Nekem négyszer volt, és egyik sem fájt!
[/quote]

Kép
zölddisznó

hat en mar nem vagyok benne biztos, hogy melyik lesz. bel vagy gyomor. ez csak azert kell amugy meg tutibbra menjek. meg addig amig ezt nem csinaljak addig nem tudnak felirni kajat receptre. de a dokino azt mondta, hogy a verbol is tuti a eredmeny. szoval en sem ertem.
en mar annyi mindent olvastam ossze. az egyik a sprayt irta a masik az altatast. jobban jarok ha megvarom az idopontot, es majd beszamolok, hogy ott tenylegesen mit mondtak.
de biopszia is lesz, mert kicsipnek egy darabot es azt is megvizsgaljak.
szerintem is csak kellemetlen lesz. remelem hogy nem faj.

de itt semmit se szeretnek csinlani veled amikor terhes vagy. a hatamrol le kellene szedni nehany szemolcsot, de nem voltak hajlandoak megcsinalni. mondtak, hogy majd ha meg van a baba.

KépKép
KépKép
mush589

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?