GIOIA
Azért írtam amit írtam, mert az volt eredetileg, hogy apa korán hazajön átjönnek a barátnőmék is (bár sztem ők sem voltak tisztában azzal, hogy tegnap volt a névnapom) de mindegy, mert én készültem mindenféle finomsággal. Erre a párom fél 8 kor jött haza, akkor már természetesen nem ment fel a barátnőmékért.... a főnöke egész nap ugráltatta, és annyi ideje nem volt, hogy egy szál virágot hozzon (bár sztem az csak két perc) úgyhogy a tegnapi nap ugyanúgy zajlott mint bármelyik, és annyira szomorú voltam.... arról nem beszélve, hogy anyukám is felhívott este hogy lejönnek ma hozzám, de annyit nem mondott hogy boldog névnapot. Szarul esett a saját családomtól. Tudom, hogy gondoltak rá, hogy lesz, meg anya kérdezte is, hogy mit kérek, apa is kérdezte, de nekem elég lett volna az két szó, hogy boldog névnapot. Ennyi. NEm a pénz vagy az ajándék a lényeg.
Apa mondta reggel, és puszit is adott de legalább egy szál virággal jött volna haza még ha az út mentén is szedi. A gesztus, tudod.
Mert végülis hétvégén megünnepeljük, de hát akkor is gyakorlatilag tegnap volt.
Annyira egy érzelgős és nyavalygós picsa lettem, tegnap emiatt bőgtem este 8-tól 10-ig!
Most nemrég meg azzal hívott fel, hogy mégsem jönnek, majd csak jövő vagy azután való hétvégén, mert a férje fáradt.
Persze biztos így van, hisz a héten a konyhát glancolták, nem kis meló volt.
Mindegy................
Ez a világ már ilyen lett....... ezt el kell fogadni, senkinek nincs ideje a másikra!