Új privát üzeneted érkezett!

Jaimee,

szerintem ha kívánod akkor nincs gond a kólával :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

JAIMEE
Köszönöm szépen, én azért nem tartom decemberben, mert karácsonyi gyerek vagyok, és elég gáz lenne egy hónapban mindent letudni, így legalább lehet csinálni kerti party-t meg ilyesmi! :wink: :lol:

Csináltam somlóit, és kókuszgolyót, vettem fagyitortát, van őszibari, fő a pöri, bár az előbb anyira belemelegedtem a babanetbe hogy éreztem egy kis égett szagot kirohantam és majdnem annyi lett neki :oops: (szerencsére csak két szem husi kapott oda)

dita75

Dita: Te egy született anya vagy! Nem egy hanem min. 3 gyereked kell hogy legyen. Amit fentebb leírtál, mintha egy nagy olasz család mindennapjai lettek volna. Nagyon fárasztó lehetett, főleg hogy most pihenned is kell, ugyanakkor helytálltál és biztos vagyok benne, hogy a hangulat is remek volt. Szval tessék csak szülni sorban a gyerekeket! :)

Pusszantok mindenkit, mára csak ennyi voltam, egész nap utaztunk, végre kész a menyasszonyi ruha, ma rámigazították. Csak épp fáradt vagyok és ma a párom még idehozza aludni a gyerekeit, hogy megnézzék végre hol is élek/éltem, mert kíváncsiak. Édesek, aranyosak, de most kb. úgy nem hiányoznak mint ditanak a tegnapi vendégeskedés :shock: :)
Vendég

GIOIA
Hát a hangulat az remek :?
Ez életem egyik legrosszabb névnapja! :roll:

Biztos szép a rucinkód!

dita75

Dita boldog névnapot.

Nem lesz ebben a hónapban sem inszem, gyerek se. A párom megint sikeresen keresztbe tett nekem. 2 helyen dolgozik és lassan csak fényképen látom, így nem lehet gyereket alkotni. Mondtam, hogy csütörtökön pénteken délelőtt legyen itthon, mert nemtudom, hogy mi lesz az uh-n. Szerintetek mit csinál? Elcserélte a délutános műszakot pénteken és reggel megy dolgozni a főállásúra, délután a beugrósra. Olyan szinten tele van a tököm, hogy csak na. Amióta elmúlt a bajom már sikerült 1x együtt lennünk. Nagyon elegem van már ebből, és amikor mondom, akkor ő van felháborodva. Ma is éjfélig dolgozik. A családom is folyamtosan hívogatja, hogy itt kell segíteni ott kell segíteni. Most már szálljanak le rólunk, hagyjanak minket békén. Az biztos, hogyha a doki azt mondja, hogy minden oké, lehet inszem, azonnal hazarángatom a párom akárhol is van.

Bocs a panaszkodásért, egy kicsit hosszú lett. Nem érti meg, hogy másfél éve nem jön a baba, 36 éves vagyok, a gyermek 6 éves, nem akarom húzni. Itt lenne a lehetőség az inszemre és kib....ik velem ez a lüke.
timejka

Timejka
Köszi.
Úgy látom mi ketten mindig egy napon borulunk ki.
Az én napom sem alakult a legjobban! :?

Igaz enyim apa tett egy lépést az együttlét felé, mert bejelentette, hogy szép tiszta a kis admirális. Én csak magamra erőltettem egy vigyort és gépeztem tovább...... most még ahhoz sincs kedvem. Ilyen is ritkán van! :shock:

Kép

dita75

úgy látszik nem írok érthetően...Dita is félreértett. Na majd a nászút után
Vendég

GIOIA
Mit értettem félre???? :shock: :oops:

dita75

"GIOIA
Hát a hangulat az remek
Ez életem egyik legrosszabb névnapja! "

Én csak azt olvastam ki a történetből, hogy született anyuka vagy és kész :) Ne ragozzuk, velem van a baj ma biztos, hulla fáradt vagyok és a határán, hogy elküdjem vmi ku....a meleg helyre a főnöknőmet...
Ha a stresszelése és baszogatása miatt pattanásaim lesznek vasárnapra kitépem a haját. :evil:

Agresszív vagyok , mert reggel derült ki, hogy kb. este 7ig kéne ma itt ülnöm, holott esküvőügyben már 4kor l kéne mennem :shock:
Vendég

GIOIA
Azért írtam amit írtam, mert az volt eredetileg, hogy apa korán hazajön átjönnek a barátnőmék is (bár sztem ők sem voltak tisztában azzal, hogy tegnap volt a névnapom) de mindegy, mert én készültem mindenféle finomsággal. Erre a párom fél 8 kor jött haza, akkor már természetesen nem ment fel a barátnőmékért.... a főnöke egész nap ugráltatta, és annyi ideje nem volt, hogy egy szál virágot hozzon (bár sztem az csak két perc) úgyhogy a tegnapi nap ugyanúgy zajlott mint bármelyik, és annyira szomorú voltam.... arról nem beszélve, hogy anyukám is felhívott este hogy lejönnek ma hozzám, de annyit nem mondott hogy boldog névnapot. Szarul esett a saját családomtól. Tudom, hogy gondoltak rá, hogy lesz, meg anya kérdezte is, hogy mit kérek, apa is kérdezte, de nekem elég lett volna az két szó, hogy boldog névnapot. Ennyi. NEm a pénz vagy az ajándék a lényeg.
Apa mondta reggel, és puszit is adott de legalább egy szál virággal jött volna haza még ha az út mentén is szedi. A gesztus, tudod.
Mert végülis hétvégén megünnepeljük, de hát akkor is gyakorlatilag tegnap volt.
Annyira egy érzelgős és nyavalygós picsa lettem, tegnap emiatt bőgtem este 8-tól 10-ig!

Most nemrég meg azzal hívott fel, hogy mégsem jönnek, majd csak jövő vagy azután való hétvégén, mert a férje fáradt.
Persze biztos így van, hisz a héten a konyhát glancolták, nem kis meló volt.

Mindegy................
Ez a világ már ilyen lett....... ezt el kell fogadni, senkinek nincs ideje a másikra! :? :roll:

dita75

Bocsesz mindenktől, hogy itt sajnáltattam magam egy ilyen pitiáner ügy miatt! :oops:

GIOIA
Kitartás a főnökhöz, én szerencsére most ész nélkül vok, mert elutaztak mától négy napra nyaralni.

dita75

Megértelek a névnapozás miatt (boldog névnapot amugy, mégha késve is - béna vagyok). Nálam is ez volt multkor a névnapomon, megpuszilt reggel, de este már mintha nem is emlékezett volna rá..Ugyanakkor felhoznni, hogy "hozhattál volna egy szál dudvát!" bénának éreztem volna, de azt hiszem mégis megemlítettem :)
Vendég

Dita: Ó, én is azt hittem, hogy micsoda remek estétek lesz a sok finomsággal. :(
Nem baj, fel a fejjel! Majd bepótoljátok a hétvégén!

Ejej, kismamák ilyen érzékenyek! :wink: :wink:

Gioia: Főnököt nem érdekli, hogy hétvégén esküvő? :shock: :shock: Egyébként ilyenkor már nem is szoktam dolgozni a menyasszonyok....

TImejka: TIéd Apát el kellene fenekelni. MÉg jó, hogy inszem nincs nélküle.

Erzsébet: Hogy vagytok? Hétvégi program?

Monic: Nem látom az atomerős tesztedet. Semmilyen tesztet sem. :( :(

Mi már megint alig aludtunk, szerencsére itt a hétvége, talán tudok majd egy kicsit pihenni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.09.05 10:54-kor.
jaimee1

Gioia: Mármint Szoktak....naja, én mint menyasszony. Álmodik a nyomor. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na megyek, lyány ordít, mert nem engedem, hogy a telefont nyalogassa. Kész terror alatt él, hát nem? :lol: :lol:
jaimee1

jaimee1: de. a menyasszonyok ilyenkor már nem szoknak dolgozni...Nekem egy picsa női főnököm van, aki tele rosszindulattal még kéjesen élvezi is ha keresztbetehet vkinek..Főleg ha az illető nő és jobban érzi magát a bőrében mint ő......Szval itt nem lehetek sem okos sem szép, mert nálunk ezt csak és kizárólag ő testesíti meg. Ebbe már belenyugodtam vmelyest. De amikor szándékosan bunkó, kitör belőlem is az agresszor intelligens keretek között ugyan, de igen magas hőfokon...És csak azér nem ugrom neki (ez a pont már amugy is nélkülözné az intelligenciát 8) ), mert előtte kimegy az irodából. Utána a kollégáimat kérdezgeti rendszerint, hogy vajon én terhes vagyok? (összefüggést nem értem. mindegy)
Szval arról álmodni sem mernék, hogy azt mondja pl. holnap: Timi menj haza és pihenj egyet. Brrrrrrrr....Ne haragudjatok, hogy így kifakadtm, úgy tűnik ez egy ilyen puffogó nap 8)
Vendég

JAIMEE
Nagyon csípem a szöveged!
Ti sem vagytok összeházasodva?

Látszik, hogy egy ideje már nem dódozol. A főnököket semmi nem érdekli magukon kívül.
Én közben megtudikoltam, hogy apa szólt a főnöknek még tegnap délután, hogy szeretne elugrani 10 percre, hogy ne üres kézzel állítson haza, és a főnök azt mondta, hogy az ráér holnap is!
Úgyhogy Oszkár lettem, Dinka Oszkár! :shock:
Anyósoméknak meg csak egyszerűen Özséb! :lol:

GIOIA
Sztem is ki kellett vóna venned szabit! :?

dita75

Igen, csak a kollégám, akivel párban dolgozom már 2. hete szabin van, nem akartam vele sem kiszúrni, hisz már júniusban kinézte ezt a 2 hetet, mi meg csak júliusban döntöttük el az esküvőt 8)
Vendég

GIOIA
Én is tudnék mesélni az itt töltött 5 évem alatt, hogy mik történtek, ráadásul velünk duplán hisz itt dolgozik a párom is!
Komolyan sokszor az idegösszeroppanás határán álltam, és intelligencia ide vagy oda, én úgy üvöltök vele mint a fába szorult féreg, és egyszer még az ajtót is úgy bevágtam, hogy kitört az üveg. 8000 ft-om bánta! :oops: :roll:

dita75

Az Oszkár is nagyon szép név! :lol:
jaimee1

JAIMEE
Akkor átkeresztelkedem! :lol:

dita75

Már megint mennyit írtatok nem győzök visszaolvasni :lol: Gioa: biztos nagyon szép menyasszony leszel :lol: Képzeljétek az egyik kolléganőmék most voltak a 2. lombikon és úgy néz ki hogy babás :lol: úgyhogy most mindenki befog babásodni aki még nem persze :lol:
erzsebet0312

Jaimee,

ma elmentem 2 patika mellett is, és amíg arra tartottam tudtam is, hogy teszttért megyek, aztán elsétáltam mellette elfelejtve a szándékom és egy könyvesboltban kötöttem ki.
Tudtam, hogy szaladgálnak hülye emberek, de hogy én is közéjük tartozom... :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Monic: nem baj, március 8-ig ráérsz. 8) Bár a HCG egy idő után fogy... :lol:
jaimee1

MONIC
Mikor lesz a szülinapod?
Esküszöm 1 tesztet kapsz tőlem! :lol:

dita75

Monic, ezt találtam neked...illetve magamnak. :lol: :lol:

A hCG-termelődés a terhesség első harmadában (első trimeszterében, azaz a 8–10. hétig) állandóan növekszik, és kb. az utolsó menstruációtól számított 10. héten éri el maximumát. Ezt követően a hCG-szint fokozatosan csökken a terhesség alatt, a szülést követően mennyisége néhány hét alatt a kimutathatósági szint alá csökken.

Magyarán, ráérsz. De szülés után inkább a babádra leszünk már kíváncsiak, nem a tesztedre. :lol: :lol:

Gioia: Remélem, intézed a lakzi ügyeket.
jaimee1

Dita,

a szülinapom március 15, és március 8-án szülök :lol: :lol: :lol:

Jaimee,

akkor tényleg ráérek, köszi az infót :wink:

Kép}
monic80

Nagyon sokat írtok mindehol, főleg az inszemes topicba. Nem tudom visszaolvasni.

Na voltam uh-n. 13. napon vagyok ma, mnyh 6 mm, tüsző 15-16 mm, doki szerint 2 nap és tökéletes lesz minden. Holnaptól utrogestan dugdosás, és holnap szuri. Azt mondta a doki, hogy ezt a ciklust várjuk meg és ha nem sikerül, akkor következő inszem lesz. Nekem annyira fáj a hasam.

Dita! Ne mérgelődj annyit. Senki nem érdemli, hogy idegeskedj miatt. Nem szabizol? rád férne!!

Jamiee apát kiosztattam kicsit. Hétvégén nem megy dolozni, velünk lesz. Az jó is mert akciózni kell.

Monic én is mindent elfelejtek.
timejka

igen, intézkedtem. Homeopatás nyugibogyóval a szervezetemben indultam el a virágoshoz, ahol egy hihetetlen miss p az eladó. csak azért rendeltem ott, mert a lakásommal szemben van , így csak át kell ugrani, meg szép csokrokat csinálnak. bordó rózsát kértem, erre világos pirosat hozott. mondtam, hogy akkor B terv, legyen vajszínű, az mindenhez megy (a piros viszont a férjem bordó nyakkendőjéhez baromira nem...).erre azt mondja, hogy nem megy, mert akkor ezt a tizenvalahány pirosat nem tudja eladni, :?: :?: :shock: én nem vagyok virágboltos, de ez hülyeség...ugyhogy holnap reggel mennem kell ismét, immár a virágkötővel egyezkedni. hm...nem tudom. lehet én vagyok egy hisztis menyasszon? de basszus. mégiscsak az én napom és egy rakás pénzbe kerül egy szaros kis csokor csak azért mert esküvői.holnap elviszem magammal a férjemet, sztem ő majd berak egy szellemes oktatófilmet a hölgynek és rendben leszünk. 8) Már bánom, hogy egyáltalán rendeltem csokrot és ilyen hülyeségen kell pattognom.
Dita: tökéletes az ablaktörés :lol:Bár gondolom a helyzet nem volt vidám épp, de jóhogy be merted vállalni ilyen temperamentumosan. Nekem tetszik, biztos mert én is hirtelen vagyok, de vallom, hogy jobb kiereszteni a gőzt, mint elfojtani.
Vendég

Gioia ne is hagyd magad. Hozzon olyan virágot, amilyet rendeltél. Tényleg a Te napod lesz és legyen olyan, amit szeretnél.

Dita, Monic! A kisfiam bejelölt az iwiwen ismerősnek. Nem baj?
timejka

Most mentek el a barátnőmék, és mindjárt kelhetek. Jááááááááj!!!!!!
Baromi fáradt vagyok! :roll:

Jó éjt!

dita75

Lányok képzeljétek tegnap kaptunk ajándékba egy mózeskosarat olyan cuki :D a sógornőm meg nemgyőzi zsákostól adni a babaruhákat persze nem viszem haza hanem mindent anyósomékhoz hordok :D trükkös vagyok mi?? :D Timejka: nagyon szorítok neked két nap múlva meglásd tökéletes leszel :lol: és hogy apa otthon lesz? na ez aztán a jó hír aztán tünjetek ám el a paplan alatt hihi :D
erzsebet0312

Kép

MONIC
A fenébe, mi van közte?
Lehet hétvégén ott leszünk a tavatokon, még nem bizti. :wink:

TIMEJKA
Apára fel! :wink:
Bencét visszajelöltem! :wink:

GIOIA
Virágos monnyon le! :twisted:

ERZSEBET
Boldog 15. hetet! :D

dita75

[quote]a írta: szülinapom március 15, és március 8-án szülök

Aha.....Rékám Szentestére volt kiírva, de már 10-én minden órás voltam. :lol: :lol:

Gioia:
Sok boldogságot kívánok!!! Bár már házasok vagytok, de úgyis az egyházi a lényeg! Kép

Virágos meg egy nagy amatőr! Vagy színvak? :twisted: :twisted: :twisted:

Timejka: Eredményes hétvégét nektek!!! :wink:

Erzsébet: Dejó! Kapsz babarucikat? :D

Nálunk verik fel még mindig a járdát, most értek közvetlenül a szomszédságunkba.....Egy órája tart, de már kész vagyok.

Dita: Hogy ébredtél? Frissen, fiatalosan?
jaimee1

JAIMEE
Ó persze, nem olyan családból származom én!!!!!! :wink: :lol:
Jelenleg is épp döglődöm! :?

GIOIA

Kép

kellemes nászéjszakát! :wink: :lol:
Kép

és sok, sok babát.........

Kép

dita75

Dita: miért döglődsz? Mi a gond?
Köszönöm Lányok a sok jókívánságot! Édesek vagytok!
Vendég

A tegnapi vendégsereg lefárasztott, 11kor kerültem ágyba és aludtam vagy 5 órát, mert reggel 5 óra előtt megy apa dolgozni. Bár nemsokra rá én is felkelek, mert én meg 6.30-ra járok!

dita75

6.30-ra :?: :?: Jahj...az nem semmi. Akkor én nem is panaszkodom, pedig épp ma mondtam apának, hogy milyen jó volt amikor 9re jártam dolgozni az előző helyen, most f8ra. De ez a fél7hez képest piskóta :shock: Le a kalappal![/img]
Vendég

GIOIA
De legalább fél 3kor húzhatok haza mint a vadlibák.
Valamit valamiért! :wink: :lol:

dita75

Kellemes delet, jó étvágyat az ebédhez mindenkinek!

dita75

Timejka,

mindjárt visszajelölöm én is a kisfiadat. Szuperek az eredmények, ha a párod is otthon lesz tuti, hogy összehozzátok a babát :wink:

Gioia,

nagyon sok boldogságot kívánok nektek és nagyon jó bulit.
Virágos meg monnyon le! :evil:

Jaimee,

engem nem fog zavarni, ha előbb szülök, csak akkor Dita hiába küldi a szülinapomra a tesztet :lol: :lol:

Erzsebet,

de jó, hogy ennyi mindent kapsz. Az én környezetemben nincsnek kisbabások, úgyhogy nekünk mindent meg kell venni :roll:

Dita,

tiszta poén, hogy ide jöttök a tavunkra, mert mi ma is és holnap is a Balatonra megyünk :lol: Helyet cserélünk :lol:

Kép}
monic80

Jaimee: hú az nem lehet kellemes az a sok zaj :twisted: Dita: drága bírod még tesztelés nélkül?? :D Monic: megvannak már a gyerkőc nevek? fiú lány? Képzeljétek bejelentkezett a védőnő és eljön jövőhéten. Azt mondja tesóm mondjam azt neki hogy bár a baba külön szobába lesz, de beteszünk egy ágyat és én ott vele alszok különben bedühödik, hogy külön lesz a gyerek :roll: ki érti ezt??
erzsebet0312

Erzsebet,

nincsenek még nevek egyáltalán, van utónévkönyvem fiú és lány is,de anyukámnál van és babonából nem adja még oda. Úgyhogy várnom kell :roll:
Nálunk is külön szobában lesz a baba és mi is beteszünk egy ágyat is, én viszont tuti, hogy az első hetekben vele alszom majd.

Kép}
monic80

MONIC
Nem, meggondolta apa magát. Itt lesz a környéken, én meg otthon takarítok, ha végeztem akkor meg napozok vagy henyélek!

ERZSEBET
Tegnap dobtam egy negát! :oops: (10. dpo)
Bevallom én szerdán este nézegettem neveket (pedig még semmi nem biztos :oops: ) mert úgy volt anya jön hozzám látogatóba, és ha lesz egy halvány tesztem akkor írok neki egy lapot, és a végére odaírom a bébi nevét, egy fiú és egy lány változatot kerestem, de olyan idióta nevek vannak, egyszerűen nem tetszik semmi igazán. A párom azt mondta Töhötöm lesz, és kész! :lol: :lol: :lol:
Sztem jobb a külön szoba, mert hamar megszokja azt hogy vele vagytok, és majd nagyobb korában is ott akar aludni. Van bébiőr, légzésfigyelő, nem lesz baja a másik szobában!

dita75

MONIC
Én ígértem neked rucikat, és nem felejtettem el.
Csak még kivárom, hogy beigazolódik-e a gyanúm a bébi nemével kapcsolatban, addig feleslegesnek tartom. :wink: :D
Vagy kék, vagy rózsaszínű rucit kapsz, ez a két verzió van! :lol:

dita75

Dita,

a külön szobával én is egy véleményen vagyok veled! :wink: De az első hetekben ott akarok lenni vele és éjjel-nappal gyönyörködni benne :D
Töhötöm :lol: :lol: :lol: :lol: A francba, mi is ezt a nevet akartunk, de mivel lestoppoltátok, így a fiunk Ubul lesz :lol:

Kép}
monic80

Dita,

köszi, köszi, köszi a rucikat. Arany falat vagy!
Neked már van gyanúd Pindurkával kapcsolatban? Én fiút érzek de lánnyal álmodtam. Valamelyik biztos bejön :lol: A párom lányt érez.

Kép}
monic80

MONIC
Javaslom az Ödönt inkább! :wink:
Az első 20egynéhány évben én is szeretnék benne gyönyörködni! :lol: :lol: :lol:

Sztem majd engem lesz nehéz leszoktatni a gyerekszobáról, nem a gyereket a mi szobánkról! :oops: :roll:

dita75

Monic: ha lánnyal álmodtál akkor fiad lesz ez a nagy öregek jóslata és mindenkinél bejött még eddig és ami a legszebb az egészben, hogy álmomban egy kislányt pelenkáztam szóval nekünk is nagy esélyünk van a pöcsire :lol: Dita: az még semmi várd ki az időt nagyon sokunknál nem mutatja még ki a kis mazsolát csak jóval azután hogy meg kellett volna jönnie :lol:
erzsebet0312

Mi együtt (egy szobában) alszunk, sőt, ha tesó lesz, akkor már négyen! :shock: :shock: De csak átmenetileg.
Most el sem tudnám képzelni, hogy külön szobában legyen Popi, amikor még kisebb volt, pláne. De soha nem is aludt velünk egy ágyban. Most pedig ez a nagy divat.

Viszont mire 5-6 éves lesz, szeretnék neki külön szobát. (Ehhez költözni kell) Így is fáj a szívem néha, ha a gyönyörű babaszobákat nézegetem. Még ha nem is nagyon használja a gyerek a saját szobáját igazán évekig, de akkor is...

Dita: 10. dpo-n nem csoda, ha nega....Holnap egy másikat esetleg?

Monic: Én nem vagyok boszi, de én fiút érzek neked. Ditának meg lyányt. Erzsinek is fiút. Timejkáról még nem határoztam. :lol: :lol: :lol: Node én Popit is fiúnak hittem....

Nevek: Enikő? Nálam most ez a menő. Ha fiú, akkor meg az apja neve.
jaimee1

Erzsi: Ebben lehet valami, mert én fiúról álmodtam annak idején. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
jaimee1

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?