Te Beuska, hogy merted felrakni rólam ezt a képet???? Sokba fog ez neked kerülni!!!!!!!
Alexa édibédi. Milán azt mondta, köszönöm a köszöntést, de miért nem jöttek el a szülinapomra?
Robi már 4-kor nem volt itthon, mikor Martin szopizott. Úgy elment, nem is hallottam. Hívtam az előbb, 6-ra odaért, most alszik a kocsiban.
Na majd elmesélem az autós történetünket, nagyon gáz, mert a Peugeot még mindig szar, szóval csoda, hogy odaért vele.....
ginger, ha már itt laksz a 2. kerületben, én elég közel lennék hozzád, pl egy Mammutos minitali? Aki akar, csatlakozzon, feltéve, ha a múltkori után, még látni akar vki
Mi ugyanúgy, vagyunk mint ti, hitel-hitel hátán, megmondom őszintén, én feketén melózok GYED mellett (azzal havi 50 ezret keresek), meg van egy másik munkám is, azzal is csurran 30-40 ezer havonta, de az olyan féligbejelentett....
most meg fel fogok adni hirdetést, hogy tanítást vállalok. A neten már fent van, de azt a kutya sem nézi, majd berakom a helyi újságba.
na örülök, nem csak Milán hasonlít egy csontvázra.
Lillát nem dicsérem, mert mindig gyönyörű, most a kanapét fogom, bőr? Hú, mindig ilyen színűt szerettem volna.
anyám úton van Pest felé, a dokinéni 11-re jön oltást beadni, szóval ideje lenne rendet raknom.
na majd benézek, hátha vki akar velem talizni