Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok, megvagyunk, bennem még mindig cérnák, ezért ülni nem az az igazán hawaii (és a kotonról síkosítóról csak gumikesztyűféle dolgokra, és végre bekövetkező varratszedésre bírok asszociálni. Patti, ha nem jő a hölgy, nem intéznéd el? Én belepusztulok.

Amúgy ÚjGyerek nagyon jó, nagyon rendes, szopik, alszik, nézelődik, nyugodtan köpködjetek ide a monitorra, de ne feledjétek, hogy még csak 6. napos. :lol:

Régi gyerekeim kissé kimerültek. A legnagyobb mert ő volt az anyuka, a legkisebb azért, mert már nem az, ezért féltékenyen nyafog, de legalább ritkán fekszik ránk szoptatás közben. Közbülső kettő olyan kb. rendben vannak. DE ők is fáradtak. Kész a medence részben, térdig lehet benne fürdeni. :lol: Ettől legalább jól kimerülnek.

Anyós ma kiállított segíteni, ez ugye, khm. De elküldtem zöldségeshez. (Kata vitte el). Sőt elküldöm az anyakönyvért is, meg a Teve utcába. Ha már a Marsra macerás a Toyotával menni....

Na átlépek hivatalos üzemmódba, párom megyen Németoba a hétvégén, a medencének teteje lesz, meg a szélére flancos faburkolat.

Nektek is fájt a derekatok szülés után? Nekem most az a legvacakabb, kb. a keresztcsont, mondjuk a méretek és szokásos idióta koponyatartás miatt lehet, kicsit arrébb tettek vmit ott...

Még egyszer mindent köszönök, éppen túláradóak bennem az érzelmek, naja, nyilávn ez a tejáradással magyarázható. De nem fejek, csakazértsem. :lol: Hacsak valakinek nincs extrém mód szüksége jóminőségű anyatejre....

Ja, kórházi zárón: ÓRISÁCSECSEMŐ ellátása... x Ft. Pedig csak kiakasztotta a mérleget, miért kell szegényt egyből diszkriminálni????

potyka

Potyka!

Jó h jelentkeztél :wink: :wink:

Bea!

Mi is SOTE szemklinikára járunk a nagyfiammal a Mária utcába és nagyon aranyosak,készségesek.

Judit18!
Boldog Névnapot!

Képzeld az Epres Panni osztálytársam volt 8 évig az általánosban(jó barátnők voltunk...a becenevünk is ugyanaz :wink: ) és a végén még rokonok is lettünk...az ő unokatesója(vörös hajú srác,ő is szokott reklámokban szerepelni)szal ő a tesóm férje. :wink:

Jim!

Igaz h én is már köszöntöttem priviben de Boldog Szülinapot nagyfiadnak!!!

És mi meg köszönjük a köszöntéseket Márk nevében!! :wink:

Vasárnap nagy szülinapi zsúrja lesz itthon,tele ovis és utcabeli haverokkal!!Felköthetem a gatyát... :shock: :shock: :shock:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Pumperka!

Beszéltem a Márti nénivel és nem Ő az. Szóval két különböző Márti néniről beszéltünk. :D :D :D

Potyka!
De jó, hogy jelentkeztél. Képet is kérünk az óriásbébiről.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Potyka: ez a diszkrimináció!!!! Szerintem, csak irigykedtek ;) Mert hogy gyönyörű a gyermek!!!! (nekem is az a kép tetszik a legjobban, ahol a Te arcod is rajta van)
Amúgy én már nem bírok magammal, ez a szoptatás, anyává válás annyira elnőcisített (figyelsz Pati - ezt magyarázd el Grécsinek!), hogy képes voltam a pekingi olimpia nyitóünnepségének pillanatain elérzékenyülni... :roll:

Gumi kontra telefon: csajok, mi a Kedvessel többször használtuk már... mármint a telefonra, mikor mentünk kajakozni. A legjobb a víz ellen, ha beleborulna az ember. Evezősöknél bevett szokás, amúgy.

Judit18: teljesen átérzem a problémádat - nem eszik Eszter. Azzal meg ne foglalkozz, hogy azt mondják, hogy husi, és vannak tartalékai. Én például ugye nem vagyok sovány (ez most a dagadt disznó enyhe kifejezése - úgyhogy eszterxx talán narancsbőr, és karfiol-szépségversenyre tudnék nevezni), de ugye azért csak iszom, eszem, mert szükségem van folyadékra, vitaminokra stb. Szóval nekem is az a bajom a Fruzska nemevésével, hogy okés, hogy jó húsban van, de azért néminemű folyadékot csak kellene magához vennie, meg néminemű vitamint, meg minden egyebet, ami építi a kis szervezetét... Mondjuk engem annyi vigasztal, hogy még egy hónap, és kap mindenféle mást, hátha azzal jobban lekötődik a figyelme...

Mni, Feri: Nagyon szépen köszi a képeket!!!!!!!!!

És ez pedig a tegnapi hiszti után készült (ekkor már valamelyest eltűntek a piros foltok):
Kép
linocs

Beuska, dejódejódejó! :wink: :lol:
Klassz hely lehet, ahova mentek. Én is akarok menni valahova. Nekünk most az a szerencsénk, hogy ilyenkor van az ítélkezési szünet, ezért kicsit többet van itthon Apánk. Az ősz viszont már most fullon van tárgyalásokkal, plusz az új ügyek, stb... Sokszor hiányzik nekem is, de tudom, hogy értünk hajt ennyire.

Potyka, örülök, hogy tudtál jelentkezni! Hozzál képeket az Ötökről! :wink: :D

[quote]G írta:umi kontra telefon: csajok, mi a Kedvessel többször használtuk már... mármint a telefonra, mikor mentünk kajakozni. A legjobb a víz ellen, ha beleborulna az ember. Evezősöknél bevett szokás, amúgy.

Na, tessék! Mi meg itt megbotránkozunk rajta. :roll: :wink: :lol:

Panny, mivel készülsz nekik? Szerintem a trambulin jól leköti majd Őket. :wink:

Niki, Feri! Én is köszönöm a képeket. Lehetne azokat is megkapni, amiket a Botkáról készítettek??? :oops:

Hogyan neveljünk a gyerekből segítőkész felnőttet? Első lecke - A redőny leengedése

Kép

Ezt meg csak azért, mert annyira cuki feje van ébredés után.

Kép

Évi

KépKép
kvaszeva

Linocs, hát temperamentumos, nem mondom....

Ja, én férjem olyan rendes, helyettem csinálja a postpartum depressziót. Kár, hogy épp én is szívesen átadnám magam neki, de hasznos, mert így úgysem teszem.... Namegugye nem először.... Pedig simogatom a hátát, ahogy odaérek, csak hát mostanában ritkábban...

potyka

Linocs, foltokban piros a feje Fruzskának a hiszti közben-után? :shock: Csak azért kérdezem, mert Botinak az egész tiszta vörös, illetve a feje búbján és a tarkóján lévő tűzfoltok lilulnak be egy-egy erősebb ordítás alkalmával. :roll: :?

Évi

KépKép
kvaszeva

[quote="potyka"]P írta:potykaedig simogatom a hátát, ahogy odaérek, csak hát mostanában ritkábban...

Miért is??? Nem értem! :wink: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Sziasztok!

potyka!

Örülünk neked és még egyszer hatalmas gratula!
Hol fellelhetőek azok a képek amiről írnak??Én nem láttam még képet pedig nagyon kíváncsi vagyok!

Linocs!

Olyan édes ahogy szopizik Fruzsi! Ilyenkor nagyon irigy vagyok, olyan jó érzés de hát én hiába tuszkolom neki kicsit nyamnyog és kiköpi (mert uncsi hogy nem jön semmi csak cseppek)
Ez a nem eszek időszak nálunk is volt, sőt egyáltalán nem eszik azóta sem sokat. Igen ez a duma hogy van tartalék stb... én is hallgatom de én azért tudom hogy alig eszik , de így már jobb hogy eszik gyümit meg tejpépet mert azzal jól megtömöm. Te mit adsz Fruzsinak?

Kvaszévi!

Nem ám befogni a gyermeket, segítőnek!
Aztán nehogy feljelentsenek........
Bár tudok egy jó ügyvédet és úgy hallottam mostanában ráér...

Beuska!

Akkor még sem olyan szörnyű a helyzet, remélem jól sikerül a nyaralásotok!!!

pepike

Kép

Kép
pepike

A lánykám megint elaludt amíg írtam.....
egy ideig magyaráz a kiságyba, a játékainak aztán elalszik. Egy angyalka.
Túl sokat alszik, ahelyett hogy enne.
Hát ez tényleg nem rám hasonlít, mert én meg túl sokat eszem ahelyett hogy aludnék..

na mindegy megyek összetörök egy banánt és összekeverem reszelt almával, most ez az amit szívesen megeszik!

pepike

Kép

Kép
pepike

[quote="pepike"]A írta:pepike lánykám megint elaludt amíg írtam.....
egy ideig magyaráz a kiságyba, a játékainak aztán elalszik. Egy angyalka.
Túl sokat alszik, ahelyett hogy enne.
Hát ez tényleg nem rám hasonlít, mert én meg túl sokat eszem ahelyett hogy aludnék...

Nálam is ez lehet a baj??? :shock: :oops: :wink: :lol: :twisted:
Tegnap megfogadtam, hogy addig nem veszek új ruhát magamnak, amíg 10 kg-t le nem fogyok... Lehet, hogy még öt év múlva is ugyanezeket fogom hordani, amilyen jó ütemben haladok... :roll: :evil:

Évi

KépKép
kvaszeva

Kvaszeva: aha, csak a szeme körül, meg a homlokán volt piros, de ott is csak foltokban... Mint valami maszk. És közben öklendezett, köhögött, sikitozott. Már-már azt fontolgattam, hogy jutok le Szentendrén a hegyről egy orvoshoz azonnal, gyorsan, mert ilyen még nem volt :roll: Főként a sikitozás riasztott meg...

Potyka: hát igen, temperamentumban nincs hiány a lánykánál...
A férjed éli át helyetted a babyblues-t? Rendes ember ;)

Pepike: hát Fruzska még mindig csak szopik. Nem kapott még mást. Merthogy pisis, kakis pelus van, átalussza az éjszakát. Csak valszeg én parázok, hogy nem eszik a gyerek (habár szerintem, nem minden alap nélkül, mert egy szopizás kb. 3-szor 5 percből áll, és az is elhúzva kb. 2 órára :roll: :shock: :( )
linocs

Linocs!

Nem lehet hogy a foga jön Fruzskának?Csak mert ez a síkítozó sírás amit írtál talán arra jellemző...
Látom a "hiszti pöttyöket" a homlokán :wink:

Éva!

Hát igen trambulinozás lesz dögivel az tuti :wink: ,meg van mérleghinta,mászóka,csúzda,homokozó,hinta...
Akartam kihívni a Ricsi Bohócot meglepinek...hát nekem nagyon borsos az ára :roll: .....fél óra 14.000ft+3000ft utköltség,egy órára meg 19.000ft+3000ft utiköltség :shock: :shock: :shock:
Így marad az, hogy majd én meg a férjem szórakoztatjuk őket(ingyen :lol: )ha épp pang a hangulat... :wink:

Potyka!

Akkor a férjed most a 6.gyereked... :shock: :D :shock: :D

Pepike!

Én is adok Olikának már gyümiket,nagyon imádja!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Patti, csak röviden mert nem akarok senkit untatni:
nagyon ügyfélfüggő a sztori, vannak a nagy profi multik meg a kis magyar cégek és attól függ mennyire értenek hozzá hogy megy. én általában multiknak dolgoztam (pl. ProcterandGamble) akinek már évek óta dolgozott a cégem. Van a márka ld Bonux, megvan, hogy mik a célok (új termék bevezetés pl), célcsoport, kutatások (ki mit gondol a márkáról...) és akkor mi kitaláljuk, hogy mi legyen a stratégia - kb mit akarunk most mondani (ez az én feladatom nagyrészt) utána a kreatívok (külön csoport) kitalálja a konkrét reklámot és utána jön a boxmeccs az ügyféllel, aki el akarja sz....ítani, hogy olyan legyen mint az elmúlt 10 év összes reklámja, mert az ugyemár bevált minek változtatni. a boxmeccs is az én feladatom, kemény meló, nem hálás...
ha megegyeztünk mi a reklám sztorija akkor még az én feladatom a gyártás lebonyolítása is - de minden kreatív elemet (milyen ruhában vannak, ki mit mond, hogyan stb.) a kreatívok találnak ki, persze ekkor már a rendező segítségével (meg persze van stylist meg ilyenek akik segítenek). én meg közvetítek ügyfél és köztük, védem az érdekeinket, hogy a legkevésbé gáz legyen a végén...
közben a pénzügyi részét is intézem, nekik van x miojuk mi2szerxmioért akarjuk megcsinálni - újabb meccsezés...
és persze nemcsak TV van, hanem sajtó, rádió, óriásplakátok, rendezvények, promóciók stb. stb.
de vannak jobb ügyfelek is, pl a djuice ügyfél tök szabad kezet ad az ügynökségnek, ezért vannak jobb reklámjaik is
szóval stresszes meló, vagy a kreatívjaink utálnak, hogy miért nem tudtam rábeszélni valamire az ügyfelet vagy az ügyfél, hogy mit keménykedünk ...
de nem panaszkodom, alapvetően érdekes...

Niki, én akkor mit mondjak??? Tücsök Lakókert, Tücsök utca ???
szerinted itt mennyien vannak a dögök? :) :)
mondjuk lassan már sáska lakókert is lehetne azok is tobzódnak!

Panny, kicsi a világ! :)

Linocs, remélem nektek bejönnek majd az új kaják. annyi ebben a lehetőség, hogy próbálkozhatsz majd, hogy ha valamin nyammog, jöhet újabb cucc, hátha az jobban bejön.
de nekem az a meglátásom, hogy annak a gasztroenterológis pasinak igaza volt és Esztert egyszerűen nem érdekli az evés.... egyszerűen nem köti le. más dolgok felülbírálják az éhségét. és mivel a kanalas evés még lassabb, azt még jobban unja sajna...ezért kell közben parádézni neki.
meg sajnos változik az ízlése, eddig az alma volt a sztár, most szájzár ha azt akarok adni ...

Évi, Eszter feje is tiszta vörös egy-egy erőlködés után, tök megijedtem a múltkor, legalább félóráig olyan volt ébredés után.
Redőnyhuzogatás,mi??? jön a GYIVI!!! :)

Potyka, ÓRIÁSBÉBI??? :) :) hát ez nem hittem volna. vajon mennyi fölött esik ebbe a kategóriába? és akkor az drágább?? :) mert nehezebb emelni a csecsemősnek és ezért felárat kér?? :)

KépKép
judit18

csak képeket jöttem felrakni, mert káosz van itthon, de túlvagyunk az ünnepi kaján: húsleves, rizibizi, rántott hús, ubisali, torta.... még a seggemből is folyik a víz, 28 fokot produkáltam a konyhában! Megiszom a jól megérdemelt söröcskémet és tentizni fogok 8) És köszönöm a köszöntéseket

:wink:

Kép

Kép

Kép
Vendég

Megvolt a találkozó, bár elég villámtalira sikerült, legalábbis a részembről. Mi már ott voltunk negyed 10 körül, és Juditék negyed 11 re értek ki, Annáék még később.
Én 3/4 11 kor el kellett jöjjek, mert a csajszi éhes kezdett lenni.

Pár fotó:Annáékkal nem készült :cry: , majd legközelebb. Kép
Kép
Kép
Vendég

JIM!

Isten éltesse a nagyobbik kisfiadat sokáig!!!
Vendég

láva-lámpa van a háttérben, olyat akart a kicsike, már bemelegedett, nagyon jól néz ki! A táblának is nagyon örült, mert imádja most a betűket írni, kapott betűs nyomdát is. Meg az elmaradhatatlan gumiállatok 8)
Vendég

Az utolsó még:

Ja, ha addig nem is, a 3. kép láttám biztos felszisszennek a profi fotósaink :P :lol: :wink:

Kép
Vendég

Amint a képen is látszik, olyan másfélszer akkora Nimi, mint Petra :lol:
Nimi amúgy tényleg egy angyal :D
Vendég

Kacika, biztosan nagyon jó volt a tali, mindenki nagyon szép ám!! :wink:

Márknak, Milánnak és Tandnak boldog szülinapot!!!

Voltunk a piacon, vettem végre magamnak két felsőt, ami nem sötét színű és a csöcseim is beleférnek (a hasam mellé :lol: ), hogy legyen mit felvenni a nyaraláskor. Kedden megyünk, hétfőn jövünk. Gondolom addig meglesztek nélkülem! :wink:

Ma megpróbáltuk a répát (ugye a krumpli fúúúj), hát ez sem jött be. :roll: Pedig a sütőtök a kedvence. Na majd uzsira ismét becselezem egy kis almával :wink: Mi tegnap voltunk méreckedni, kiscsajszi 7,5 kiló és 66 centi. Nagycsajszi.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Ja, képzeljétek szomszéd kiscsaj egy éves volt hétfőn, kerek nyolc kiló :shock: :shock: Végülis annyira nem is sovány, csak mélynövésű. :lol:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Majd én is írok ha lesz időm, most Levit kell altatnom, Nimót meg majd szoptatnom.
Jó volt a tali, Kmanna is eljött a férjével - Ricsivel, és Pankával. :lol:

Most csak az ünnepelteket köszöntöm.

Jim!
Milánnak nagyon sok boldogságot kívánok szülinapja alkalmából!!!
Szép a torta! Biztos fini is...

Tand!
Boldog szülinapot!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára juditkecskemet 2008.07.31 12:47-kor.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Kaptunk tegnap tejpépet igazi vaníliásat, ha láttátok volna, hogy ette este!!! Nagyon fincsi!!! Milupa honlapján lehet kérni ingyért termékmintát!!! Milumil kettest is küldenek vele együtt!!!

Pepike!! Banántól nincs székrekedése Alízkának??

Jim, mostmár küldj a tortából, ha már voltál képes felrakni a képet, mert már a kakaóport is mind megzabáltam és a lekvárt is és méz sincs már. Joghurt az van dögivel a hűtőben, de az kell a francnak, meg nem is hízlal... Kisfiad meg csúcsaranyos!!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Judit(k)!! KÉPEKEEEET!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Jól elbeszélgettem magammal, biztos mindenki döglik, megyek én is. De tuti akkor fog felkelni, mikor éppen elaludnék mi?? :wink: Mingyá kiderül! :wink:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Kép Kép Kép Kép

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

na most már elaludt a kisebbik is, én is megyek :D

juditkecskemét, olyan helyesek vagytok! A torta fini nagyon, féltem a lime-tól, hogy reszeltem bele a héját, mert ugye látszik, hogy zöld és a kis finnyás pöcsös kiszúrja.....de szórtam rá azt a színes cuccot és tömte a fejébe :wink:

bosek, szét fogok durranni, rengeteget ettem. Holnap jön anyukám, tuti agymosás lesz, hááááát kislányom nem kéne annyit enni, jaj én ennyi idősen 2 gyerekkel 46 kg voltam (mélynövésű anyukám).

A férjem Nyíregyházán talált autót, hol máshol. Holnap megy megnézni. Hiába beszámítják a szar kocsinkat, így is kell hitelt felvenni, amitől rosszul vagyok. Emiatt tényleg hanyagolnom kell a babanetet és végre dolgoznom kell az olasznak, hogy keressek több zsozsót.

Martin tiszta csalánkiütés volt, találtam is róla cikket a neten, mert ugye több fajtája van. És rájöttem mitől volt, mert nyoma veszett! Banánt ettem, amúgy nem szeretem, de Aldiban 99 Ft volt egy kg, és tömtem dögivel! Amióta nem eszem, nincs kiütés! Olyan félelmetes volt :shock:

Évi, nálunk szivacspárna van, a tollat utálom én is. Meg a madarakat. (kivéve a beót, de olyanom sose lesz, mert túl drága ahhoz, hogy ne etessem, ne gondozzam)

ja és bosek, az én Milánomnál gebébb nincs a földön! 13,5 kg, majd megkeresem a kiskönyvét, hogy hízott anno. Katasztrófa! MA tudod mit evett? 1 db fornettis pogit meg 1/2 szelet tortát. Se leves, se hús, semmi! Tejet meg utálja amúgy, soha nem iszik kakaót sem....
Vendég

süti
Kép Kép Kép Kép Kép
A helyszín az arborétum játszótere volt. Maga az arborétum gyönyörű, egyszer eljöhetnétek Ti is!!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

de klassz képek Judit! Nimi tényleg milyen nagy, olyan édes! Anna kislánya is gyönyörű hajasbaba, kacika a nagyobb gyermekednek a szeme se áll jól, húúúú jó kis hapsi.

azt elfelejtettem mondani, judit18 tök jó munkád lehet, mesélj még, engem tök érdekel!

Megnyugtatásképp, hogy Milán megélte a 4. évét ilyen hízások mellett:

2004.07.31: 3670 g, 50 cm
hazaadáskor 3550 g
2004.08.17: 4000 g, 53 cm
2004.08.31: 4360 g, 56 cm
2004.09.14. 4880 g, 58 cm
2004.10.05. 5500 g, 61 cm
2004.11.02: 6060 g, 64 cm
2004.11.30: 6480 g, 66,5 cm
2004. 12.28:6950 g, 68 cm
2005.01.25:7120 g, 71 cm (na Martin most ekkora 4 hósan, mint Milán volt 6 hósan)
2005.02.15: 7760 g
2005.03.02: 7780 g
2005.04.05: 8430 g, 75 cm
2005.05.10:8550 g, 75,5 cm
2005.06.14. 8660 g, 76 cm
2005.07. 26. 9000 g, 79,5 cm (1 évesen)
2005.08.30. 8870 g, 79,5 cm (fogyott....)
2005.09.13: 9250 g
2005.11.15:10370 g, 82 cm
2006.03.07: 10200 g, 86 cm (megint fogyott)
2006.08.01. 10 kg, 89 cm (2 évesen)
2007.08.07. 12 kg, 98 cm (3 évesen)
2008.07.31: 13,5 kg, 110 cm (4 évesen)

jó volt begépelni.........
Vendég

Jim! :shock:
Levi 1 évesen 14 kg
2 évesen 18 kg (kb.)
2,5 évesen (most fogyott le 23 -ról) 21 kg

Köszi, a gyerkőcök tényleg cukik voltak. A Kacika által feltett képen látszik igazán, hogy milyen nagy Nimó!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

látod, mondtam én hogy girnyó Milán.

Tudod mi tök cuki, hogy Levi fekete, Nimi meg szöszi, haláli 8)

na megyek, mert még felkelnek, nekem is tentibe kell csapódnom, hulla vagyok.
Vendég

Jim!
Igen ez az ellentét nekem is nagyon tetszik!
Jó pihit!

Ja és Milán lehet hogy kicsit vékony de Levi meg a másik véglet.....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

Kecskeméti anyucik!!!!!!!

Nagyon szuperek a képek! Olyan édik a babucik!
Juditk!
Nimi nagyon sokat változott! Milyen kis szöszi kopaszka lett, pedig neki is rengeteg volt a haja! :D

Potyka!
Derékfájás az nagyon ismerős nekem! Nagyon sokáig fájt!
A keresztcsontom pedig még a mai napig is szokott fájdogálni! :cry:

Jim!
Milókának:
Kép
Vendég

Olyan gáz, hogy már vagy 2 hete meg kellett volna jönnie a menszimnek, és nem gyütt.......!!!
Vettem terhességi tesztet, de nics semmi gáz!!!
Akkor miért nem jön meg????????
Valakinek van így???????????

Ja Bence megkapta ma az oltást! Egy kicsit dünnyögött!
És piros egy picit a torka, de szerencsére nincs nagy baj, mivel szopik, és majd csak rendeződünk!
Vendég

Beuska!
Nagyon szépen kezdődik, de sajnos nem tudom megnézni a képeket!
Vendég

Sziasztok!

Kecskeméti talisok klasszak a képeitek! :D

Én már ezerrel pakolok, mert holnap irány a Balaton. Hát 5 embernek mennyi minden kell egy hétre.
Ma még edzés is. Lassan indulnunk kell Zsomb persze most aludt el...

Jim!
Hogy te megint milyen ebédet rittyentettél!
Ja, Csenge gyarapodása is ilyesféle volt.

Potyka!
A varratokért részvétem. Utálatos egy dolog :evil: :evil: :evil:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Kacika, Judit, Kmanna, jók a képek, tök szép az a játszótér és a sok zöld! Kacika, te hiányzol a képekről!
Jim, olyan megilletődött arcot vág Milán! Édes!
Márti, elment a banya?

Kvaszévinek szeretettel: :lol: hajvágás előtt és után:

Kép Kép

És hogy ne csak az én nyálam csorogjon mindig: most vágtunk be Alexával és apóssal egy rúd friss kelt túrós rétest! :lol:

Kép
Vendég

Pumperka!
Érezzétek nagyon jól magatokat!!!!!!!!!

Zsu!
Dehogy ment el, még itt üdül! :lol:
Vasárnap vagy hétfőn távozik!
Én is sütöttem áfonyalekváros piskóta tekercset, de már csak 1 van!
Levágtad Vikó haját? Nagyon édi! Már le lehet vágni nekik?
Vendég

Zsu!
Mivel vágtad le??
Vendég

Márti, tegnap vágtam le. Már nagyon hosszú volt, melege is volt szegénykémnek. És most legalább megtudtam, hogy szőke és erős szálú haja nő alatta. :wink: :lol:
Ezt a pár napot már bírd ki!
Vendég

Egy hatalmas ollóval. :?
Vendég

Márti: Akkor már csak hármat kell aludni (drukkolunk, hogy ne négyet!)

Kecskeméti babócák nagyon aranyosak. Tényleg óriási Nimi! Lehet, hogy írtad, csak elkerülte a figyelmem (pedig én mindig olvaslak :lol: ) pontosan hány kiló most?
Hol van az arborétum, hat évet ott dekkoltam Kecsón és nem fedeztem fel??? Nagyon jól körülnéztem, mi?

Zsu: Jó lett Vikó haja! Petikének hullik ezerrel, így nem kell vágnom. A rétes nagyon kívánatos, nyam-nyam. Én most ettem a maradék szülinapi tortából. Vasárnap volt a nagy banzai nálunk, három torta is volt. Meg bográcsos marhapöri, meg noksi, meg leveske, meg saláta, meg, meg, meg...

Jim: Boldog szülinapot a nagyfiúnak! Nagyon tuti az a torta.
Nem irigyellek a mai főzésért. Már megint ragadok, pedig most tusoltam. UUUUtááálom!

Az éjszakai termésetek hihetetlen, csak így tovább, ránk fér a kacaj. :lol:

Növénybarátok segítsetek nekem!
Van egy szép kis leanderem, kitettem a délnyugati fekvésű teraszra, baromira elkeztdtek sárgulni a levelei két hét ottlét után. Melege van??? De elvileg bírnia kéne a napot nem? Most áthoztam a másik oldalra, de itt meg csak de. 10-ig éri nap. Elég az neki?

Teszek fel pár képet is, már méne, hátha valaki ránéz:

Livi
Kép
Kép
lusie

hahóóóó, varratok nélkül!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Milónak boldogot. :lol: :lol: :lol: :lol:

potyka

Potyka: Örülök, hogy nem kínoznak a varratok. Egyre jobb lesz, de ki tudná ezt Nálad jobban :lol:
A mi zárónkón is ez az óriásbébis szöveg volt, nagyon vicces (Peti 4800g-os volt)

Márti: Nekem még absz. nem volt mensim eddig. Szerintem nem gáz, hogy most késik neked, hiszen szoptatsz.

Petike kiköpi az almalevet és a baracklevet is. Remek lesz ez a hozzátáplálás, már előre látom. Főleg a védőnő rikácsolását hallom... Majd meglátjuk. Hátha az előttünk lévő hónapban hozzáérik. Ráérünk még.

Képeket nem tudok csatolni, azt írja: hiba történt.

Livi
Kép
Kép
lusie

Jim: Milónak Boldog szülinapot!

Pumperka: jó nyaralást nektek.

Lusie: a baracklevet Tifani is kiköpi meg grimaszol hozzá.Ma vettem neki sárgarépa-alma-őszibaracklevet, ez ízlik neki. De nála a víz a favorit.

Zsu: azt a túrósrétest én is megenném.

Kép

Anita
Pam Brown: "A legőszintébb mosoly a csecsemőé.
Abban nincs semmi csel vagy számítás, csak színtiszta ÖRÖM."
gy.anita

Sziasztok!

Akkor most mi nyertük a versenyt!
Jim le vagytok előzve, mert Lili
2001.05.23-án született 3150grammal és 51 cm-el
2002.05.28-án volt 7970 gramm és 70 cm.

Most 7-évesen sincs szerintem még 17 kg se. valamelyik nap mértem és 4 éves gyerek testmagasságával ér fel.Mindössze 112 cm. Egy fejjel kisebb a kelleténél.

Márti!
Hogy hogy nem tudod megnézni?

Juditkecskemét és a többi talis!
Nagyon jók a képek, most látszikigazán, hogy mekkora Nimó.

Jim!Voltam a Dm-ben, addig a Marcit beküldtem a játékboltba. A pénztáros csak kicsit mosolygott a kisgyerekes anyucin. :lol: :lol: :lol:

Évi!
Megnéztem a vibrációs kütyüt, következő beszerzés ez lesz?

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Jim!
Nagyon jók a szülinapos képek!

Elintéztem apának a kártyáját. hippiáéj. Szilárd teljesen meglepődött, hogy nekem ez hogy sikerült, hiszen ő nem tudta! Mondtam neki, hogy úgy, hogy anyának van esze. Szóval 1 hét után ismét van telefonja, és mindössze 1 percembe került.

A lényeg, hogy olyan használt a kártyája, hogy nem látszik a száma, így nem tudták megmondani a puk kódot, de én kikerestem a kódos papírokat, csak az volt a gáz, hogy nem tudtuk beazonosítani, a kártyán lévő szám hiánya miatt. (pin kódját annó modosította). Ezt most egy perc alatt megtették nekem a t-mobilba!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Beuska!

Szuper vagy!
Tényleg pici volt Lili egy évesen. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Akkor is teszek fel képet!!! Rajtam nem fog ki egy rendszer! Csak két gyerek.... De most nagyon! LEGYEN MÁR ESTE 10, ELEGEM VAN A MAI NAPBÓL!!!!!!

Szóval a képek:
Olcsi öt hósan:
Kép
Kép
Petike mostanság:
Kép
Mi négyesben:
Kép

LEANDERES KÉRDÉSEMRE KÉREK SZÉPEN VÁLASZOKAT, MERT MEGDEGLIK!!!!!!!!!
NEKEM MEG NYUGTATÓT, DE GYORSABBAN!

Livi
Kép
Kép
lusie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?