Sziasztok Csajok!
Végre gépközelben vagyok… Nagy felfordulás volt ma nálunk: meghozták az ülőgarnitúránkat (nagggyon szép!!!) és volt egy necces melóm is, amit eléggé elszúrtam, azt kellett még gyorsan helyretenni…
Zölddi!
Apa tegnap úgy állt neki az ablakfelújításnak, hogy ááá… meglesz az összes ablak lecsiszolása 2 óra alatt. Na, ehhez képest tegnap egyetlen egy ablakkal végzett, este 9 után rakta vissza a helyére. Ma szerencsére nem folytatta ezt a projektet, van ezer más, amivel még fáraszthatja magát…
Aida!
A családi szoba azt jelenti, hogy a férjed is ott fog aludni veletek a kórházban??? Jé, ilyenről még nem is hallottam!
Mush!
6 óra után kitesznek??? Ez nem semmi!
Azért nálunk jól jön az a pár nap kórház (ha bár utálatos nővérek, takarítók is megkeseríthetik az ember életét), de szerintem kell annyi a minimális regenerálódáshoz.
Galzsuzsa!
Én az első 4 hónapban nem ittam kávét, de most kezdek újból néha iszogatni egy kis Nescafét, sok tejjel, meg mézzel. De energiaitalt én sem innék a helyedben.
Cili!
Köszi a tájékoztatást Tgyás ügyben! Már sokkal világosabb!!!
Pagabo!
Kívánósság: én a mustárra és a nyers hagymára vagyok rákattanva!
Niki!
Vivien fejecskéje nagyon formás!
Bocika!
Jó pihenést!
Aida!
Nagyon sajnálom… Dokid mikor jön haza??? Akkor talán holnap többet tudtok!!!
Betti!
Végre!!!
Szuper, hogy már érzed!!!
Mush!
De jó, hogy érezted a rugdosást!!!
Nikianya!
Kitartás a felújításhoz!!! Milyen szigorú tekintete van a macseknak!
Eszterke!
Konyak laposüvegben??? Ez jó! Én száraz vörösbor párti vagyok, de eddig nem alkoholizáltam. Most már, hogy nem vagyok annyira para anyu, szerintem fogok inni apósom borából. Tuti jó minőségű, szuper fincsi borai vannak!!!
Mágnes!
Gyás, gyed, gyes: Na ettől tartok én is, hogy valamit félreértelmezek, aztán várhatom hónapokig a pénzemet. És az én munkahelyem sem túl rugalmas az ilyenekben.