Új privát üzeneted érkezett!

Niki: édi a kis feje! Mi az hogy nem szokás adni????!!!!! Szerintem csak lusta volt a doki! Én mindig kapok, igaz volt már úgy hogy elfelejtette a doki, szóltam és ő nagy elnézések közepette adott egy képet, az utolsót ami a monitoron maradt. Remélem most már a végét látjátok a felújításnak.
Én ma délutántól-estétől eltűnök kb. vasárnap estig. Elmegyünk egy kicsit nyaralni!!!
Vendég

zölddi kösz a két ablakos tippet!
Az én pocaklakóm is henyélősebb a melegben.
én is ittam egy fél pohár sört,mert ha bort szabad akkor gondoltam sört is.Olyan jól esett talán mint még sose. :roll:

Székesfehérváron is max. 3 napot kell bennt tölteni.De majd ráér még apuka utána babázni,jó is egy kicsit nekem csak egyedül a babával foglalkozni főleg hogy van már két gyerkőc mellette.Otthon majd aztán kezdődik az ereszd el a hajamat! :lol:

Én a kezdeti lustaságomból átváltottam iszonyú aktiv konyhatündérré.Az első három hónapban még a konyhaajtótól is elkapott a hányinger,most meg kedvem van bármit sütni főzni. :lol:

A fehérvári kórház hangulata dettó ugyanolyan mint ahogy márti leirta!!!

Bocika jó pihizést!

Én is nekiállok házimunkáim tömkelegének!Pusssz!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!

Nagyon meg vagyok ijedve!! Ma voltam AFP eredményért, ami jó is lett, nem azzal van a gond, hanem, hogy az orvos tapintásos vizsgálat alapján meghatározta, hogy bár a méhszáj zárt, de megrövidült. Hogy mennyire azt nem árulta el.. De nagyon megijesztett. "Fenyegetett" koraszüléssel is. Félek! Mit tegyek?? Olyan rossz, hogy most itthon ülök egyedül és nem tudom mi tévő lehetnék. Ha sokat fekszem akkor is görcsöl a poci.. Pedig ágynyugalom a javasolt. De hogy feküdjek ha görcsölök??

Mondjatok vmi bíztatót kérlek!!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sarmi: Szekszárdon sem jobb a helyzet, sajna januárban tapasztaltam. Pihenés az nincs, nagy a jövés menés. Amikor bent voltam valaki úgy üvöltött a szűlőszobán, hogy mi egy emelettel feljebb és a folyosó totál másik végén is kristálytisztán hallottuk. Gondold el akkor mennyire hallottak a frissen szült kismamik akik azon az emeleten vannak elszállásolva!!!!! Másnap meg egy kisebbségi hölgy úgy üvöltözött egy dokival - szintén egy emelettel lejebb - hogy az egész kórház attól visszhangzott. Nem tetszett neki ahogy a 16 éves lánykájával (akkor szült) bántak, mert nem kapott külön szobát meg ilyenek. FUUUJJJJ
Amúgy én is most jobban csípem a házimunkát. Azért is kaptam a sütis ötleteden és egyből elkészítettem, pedig amúgy nem vagyok egy konyhatündér!!!! :lol:
Vendég

Aida: nyugi-nyugi! Pihenj sokat, inkább írasd ki magad táppénzre egy-két hétig. Próbálj meg kikapcsolódni és ne gondolj a görcsökre, lazíts. Persze nem könnyű de én mást nem tudok javasolni. Amúgy gratula a jó AFP-hez.
Vendég

Mozog!
18.hét.
Poci továbbra is minimális, de mozog.

És továbbra is problémamentesek a napok, szerencsére.

Betti
Kép
betti0412

Jo reggelt!
Most nincs idom visszaolvasni, rohannom kell dolgozni. elaludtunk... :lol:
Csak gyorsan megakartam osztani veletek a hirt, hogy 6 ora korul eppen ebren voltam (ismet tusszogo roham), es arra figyeltem fel mintha mozgas fele lenne oda lent. odatettem a kezem, es kaptam 2 darab rugast!!!! Tudjatok mennyire vartam mar.

kesobb bepotolom a lemaradast.

szep napot

KépKép
KépKép
mush589

Pagabo! Beítralak talira!

Márti! Én ma 4-kor aludtam el. Pedig csak 26 fok van a lakásban, de szenvedek nagyon.

Niki! A kezei és a pocakja is jól látszik! Hogy álltok?

Bocika! Jó "mininyaralást" nemktek! Merre felé tűnsz?

Sarmon! Szivi a tippet! Naná, hogy lehet sört! Akár egy egész üveggel! No nem Borsodi Bivalyt, de valami lájtosabbat nyugodtan. Én a Rádlerre vagyok ráizgulva, és itthon nem tudom olyan jól bekeverni, sosem lesz olyan fini, mint a bóti.

Aida! Mit írt a kiskönyvedbe a méhnyakhoz? Milyen számot? Szerintem ha nagyon meg lenne rövidülve, akkor szigorú fekvést írt volna elő, vagy kórházi befekvést.
A fekvés mindenképpen jó megoldás, mert a gravitáció a legnagyobb ellenség ilyenkor.
Én bemennék kórházi dokihoz, hogy csináljon egy UH-t is, és nyugtasson meg, mert ez az állandó idegeskedés tuti nem jó.

Betti! Jeeeee! Gyere gyakrabban!

Musi! Szupeeeeer!

Kép
zölddisznó

Mush: gratula a rúgásokhoz!!! :lol:
Nálunk változott a helyzet csak holnap korán reggel indulunk!
Vendég

Kép

Így állunk. Még mindig a 30-a vezet.

Manna! Én ma csak du. leszek, kéne jóga előtt beszélni! Ha máshogy nem, 06-20/310-6236 (Györgyi).

Aki még nem iratkozott fel talira, nyilatkozzon!

Kép
zölddisznó

aida lehet, hogy hülyén hangzik, de a pozitív hozzáállás is nagyon sokat segít...

Nekem a 8. hét körül voltak iszonyú görcseim, nyeltem a magnéziumot, meg minden de nem sokat segített. A doki nekem is azt mondta, hogy nyúlnak az izmok, nem sok mindent tud csinálni. Csak a pihenést tudja javasolni.

Akkor még dolgoztam és nagyon sokat idegeskedtem. Hajnali 4-kor keltem buszoztam, és szinte végig hulla voltam alig tudtam dolgozni. Aztán megelégelte a párom is meg én is, és eljöttem betegállományba. Nagyon furcsa volt az első pár hét itthon, de végre kialudtam magam, olvastam, főzöcskéztem és nem gondoltam arra, hogy idegeskednem kellene benti dolgok miatt. És elmúltak a görcsök, nem gondoltam rá. Most bevallom a vastablettán kívül semmit nem szedek, az az egy amit kell, mert alapból is vérszegény vagyok. És semmi bajom.

Próbáld meg, nekem bevált!
dcili81

Zöldi: Matyóföldre megyünk. Amúgy nekem is ajánlotta a doki a "piázást" csak nekem vörösbort mondott (1-1 dl esténként). Ja és felhívta a figyelmemet hogy ne "tablettást" igyak, hanem valami minőségibbet!
Betti: neked is gratula.
Vendég

Zöldi: a lakás alakul.tegnap megjött az uj bejárati ajto..ma meg hozzák a cuccokat a galériához..én meg már azt hittem tudok ma pihenni...no de mindegyj...

Lányok:kéne egy kis segitség..Mivel szoba konyhába költözünk elszeretném ajándékozni ideiglenesen befogadott cicámat..szegénykémnek nem lenne ott tér hogy mozogjon..meg tuti kiszökne mert földszinti a lakás..És nem szivesen vinném oda...
amugy nagyon ari,szoba tiszta ,hofehér,kék szemű...2 éves...kérlek titeket aki tud neki gazdit szoljon minél előbb mert 1 hét kb és költözünk... Kép

Kép

Kép
nikianya21

zöldi: Én is azt a számot kerestem, ami a 16. héten 3000 volt, azaz teljesen jó, most nem látok sehol ilyen értéket. A 16. héten is a leletemen volt, a kiskönyvbe nem írták be. Most külön leletet nem kaptam (itt voltam a szakrendelőben). Olyan jó lenne már ha a saját orvosom haza jönne külföldről és hozzá mehetnék el.. :( Mondjuk jövőhéten megyünk genetikai UH-ra. Bár az is lehet, hogy holnap megyek és akkor legalább látjuk a babát. A szívhangját nézte most, azzal minden rendben.

dcili: Most már én sem járok dolgozni. Az a baj, hogy a sok pihenés, vízszintesben fekvés főleg görcsölést okoz. Nem tudom hogy kéne.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

aida: akkor próbálj meg ne egész nap feküdni. Séta a kora reggeli órákban, amikor még nincs meleg, meg este, ha a párod hazajön...

Most néztem utána, szinte mindenhol azt írja, hogy a méh fokozott vérellátása okozza a görcsöket.

Az úszással próbálkoztál már? Hátha ellazít. Elméletileg az az egyetlen sport ami jó, és kíméletes is.
dcili81

Aida: neked is ajánlanék egy kis "piázást". A vörösbor jó görcsoldó. Ha nem szedsz valami erős gyógyszert, akkor próbálj meg néha egy kicsit inni. :lol: És továbbra is nyugi-nyugi.
Vendég

Zöldi!
Jönnék gyakrabban, de olyan sok a munka most, végnapjaim vannak az irodában és mire mindent felcimkézek, meg mint volt vezető mindent átadogatok a helyettesnek, kész cirkusz.
Sok olyan ügy van, amin már én is gondolkodom, hogy ez most hogy is áll...
Meg közben szervezem az esküvő afterpartyt, 120 főnek szűken....
Jaj.

Betti
Kép
betti0412

Köszönöm lányok a bíztatást!! Olyan jól esik, nem tudom mi lenne velem most a fórum nélkül. Olyan egyedül érzem magam.
Holnap mentünk volna Balcsizni a hétvégére, jól gondolom, hogy azt most mellőzni kéne, igaz?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

aida: semmiképpen ne hagyjátok ki a pihenést!!!!!!!!Lehet, hogy pont ez kell. A vízbe is nyugodtan bemehetsz, ha nem vérzel.
dcili81

Aida: egyet értek Cilivel menj el!!! Szerintem is a hideg víz még jót is tesz! Engem pont a melegbe nem enged be sem a védőnő sem a doki. Állítólag abban duzzadnak meg jobban az erek, viszont a hideget ajánlották mindketten.
Vendég

én is alig várom, hogy vasárnap csobbanhassak a vízben, ez tartja bennem a lelket ebben a melegben egész héten...
dcili81

mush enikő! nagy nagy gratula a babarugdosáshoz!

Aida a görcsre nekem anno fiammal írtak fel pipolphent(nyugtató)és 2 hétig kórházban is feküdtem.Neked nem irtak fel valamit vagy csak a magnéziumot javallták?szerintem is úszkálj csak nyugodtan a Balcsiban,ellazít hidd el!!!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!

Először is üdvözlet a legujabb kismamiknak!
aztán.. :) gratula a jó eredményekhez és a kisfiúkhoz és kislányokhoz akik megmutatták magukat.. :)

Zöldi! a nevem mellé beirhatod h sajna nem tud menni Eszeterke :)

Aida ! ne aggódj szerintem mert nekem is voltak - vannak hasonló görcseim de az orvos azt mondta h ez nem vészes addig, ameddig csak pár másodpercig tart. Nekem is fekve jön elő de ha kicsit másképp fordulok el is mulik.. neked?
a fekve pihenés úgy vált be h a hátam is alaposan kitámasztom és a lábat mindenképp felpolcolni!
Pihenni szerintem is menjetek el !! És strandolni is lehet!

Kép
eszterke24

Semmi más gyógyszer. Kizárólag magnézium. Nem tudom bele mernék e menni a balcsiba, hisz megrövidült méhnyaknál bmikor kinyílhat a méhszáj az meg fertőzésveszélyes. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

A görcsökre nekem még konyakot ! javasoltak, persze jó minőségűt.. egy kismama ismerősöm meg is mutatta a konyakos laposüvegét amit magánál hord,,, :) azt mondta neki bevált...

én nem próbáltam ( még egy korty bort sem ittam ) de a Radler felcsillantotta a szemem :D

Kép
eszterke24

Na jó Betti, akkor igazolom a hiányzásodat! :wink:

Aida! Amúgy a görcseidet mondtad a dokinak?

Kép
zölddisznó

Kép
dcili81

zöldi: Természetesen ezért is vizsgált meg, egyébként nem vizsgált volna. Most próbálom elérni azt az orvosnőt, aki 16 hetesen megvizsgált, mert ő normális volt és mindent szépen elmondott, lehet bemegyünk inkább hozzá, hogy nézzen meg. Ő legalább megmondja mennyire rövidült le a méhnyak. Remélem azért a 2000 nem rosszabb az érték. Balcsira meg olyan jó lenne ha mehetnék!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sajna nem tud jönni Eszterke :cry:

[quote]m írta:egrövidült méhnyaknál bmikor kinyílhat a méhszáj az meg fertőzésveszélyes.
Ezt miből gondold? Egyébként én sem mennék bele, ha amúgy nem szoktál úszkálni, vízbe menni. Nem mindenkire van jó hatással! Főleg, ha aggódsz is miatta. de egy kis pancsi a térdigérőben is kellemes lehet.

...és mit mondott a görcsökre? Hogy a rövidüléstől van?

Kép
zölddisznó

Sziasztok!
Rohadt mákom volt az AFP-vel! Hétfőn voltam a klinikán levetetni, és most tudtam meg, hogy szerdától megszűnt az AFP vétel a klinikán, mindenki intézze, ahogy tudja. Erről persze semmiféle papírt nem tettek ki, én is csak egy barátnőmtől tudom, aki elment AFP-t levetetni, de hiába... :?

Kiskönyv:
Nekem sosem írnak/írtak bele semmi infót a méhnyak állapotáról... :cry:

GYás,Gyed, GYes: Én most dec. 28-ig gyedet kapok, utána járna a gyes. Mivel Zsebivel elvileg dec. 29-re vagyok kiírva, így a gyes helyett megigánylem a gyást, mert el akarom kerülni azt a röhejesen kevés pénzt... remélem meg tudom így oldani, mert állandóan új szülési időpont szerepel a kiskönyvemben... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ja és gyásnál arra figyeljetek, hogy, ha letelik a 168 nap, akkor nem úgy működik, hogy automatikusan kapod a gyedet vagy gyest.Meg kell igényelni, ráadásul legalább egy hónappal a gyás lejárta előtt. Én nem tudtam, senki sem szólt, a vége az lett, hogy 4 hónapig nem kaptam gyedet, mert éppen nyári szabi volt a Mák-nál, plusz átfutási idő.
Normális munkahelyen erre figyelmeztetnek telefonon, vagy levélben, dehát az enyém messze nem az! :evil:

Kép
Kép
Kép
mágnes

zöldi: Olvasgattam erről, hogy a megrövidült méhnyak a méhszáj kinyílásának első jele. Amúgy én szeretek pancsikolni meg balcsizni, de így lehet csak aggódás lenne.

Orvos azt mondta, pont fordítva az ok-okozatot, hogy a görcsölésektől rövidült meg a méhnyak és azokat kéne megszűntetni.

Sikerült elérnem azt az orvost akit még a saját orvosom ajánlott és 16 hetesen vizsgált, szintén görcsök miatt. Holnap fogad, szóval bemegyünk vizsgálatra és remélem ő bővebb felvilágosítást ad, meg megmondja a pontos helyzetet.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida: egyetértek Zölddivel, én se mennék be a Balatonba, nekem is megrövidült a méhnyak, sajnos az előző két gyereknél a 30. hétre ki is nyílt, magnézium port kaptam, 3 óránként kellett inni, + befeküdni a kórházba egy hétre. Muszáj feküdnöd, keresd meg a helyes pózt.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

bb: Pedig fekve görcsölök. :( Miért olyan jó a fekvés, ha nekem pont attól keményedik a pocak? Mert nem terhelem a méhszájat?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

én mult héten voltam a 19 hetes uh-on és nekem alig mértek valamit a Bpd:44mm, Femur:31mm (combcsont hossz) és ennyi.
Amit még diktált a doki:melső fali lepény,norm. magzatvíz,telődéswk láthatók, épnek tűnő gerinc, négy végatg, négyüregű szív.
nektek is hasonlóak az eredmények?

Kép

Kép
bellanitta

Szia Bellanitta!

nekem a 18. héten ugyanezek az adatok voltak feltüntetve a papiromon.. BPD:42mm FL 27 mm..még annyi h átl. menny. magzatviz...de neked is megnézett biztosan mindent csak nem lett rávezetve a papirra.

Kép
eszterke24

hello.
niki. nagyon cuki Vivien.

aida. asszem a tobbiek mar mindent leirtak, amit lehet. szoval csak csatlakozni tudok hozzajuk, meg drukkolni, hogy minden oke legyen. szerintem is menj le a Balcsira a pihi jot fog tenni. max csak terdig mesz bele a vizbe. az is jo!
remelem holnap az a doktorno megnyugtat. mert abban 100%-ig bizti vagyok, hogy a sok idegeskedes nem tesz jot Noel babanak.

boci azert a lapos konyakos uveg eleg meredek! :shock:
jo pihenest a hetvegere!

sarmon tunder. asszem majd kerek toled recept otleteket. sutogetni szeretnek, de nem nagyon van idom. varom mar hogy ne keljen dolgozni, es akkor majd en is konyhatunder lehetek. :lol:

ha jol emlkeszem mas is megy eskuvore szombaton. ?

KépKép
KépKép
mush589

bellanitta. en tegnap elott voltam es nekem is csak BPD-t, FL-t, es HC-t mertek semmi mast. en megkerdeztem, hogy minden oke-e azt mondtak hogy igen. tudod mar hogy mi a babad neme?

KépKép
KépKép
mush589

Aida!
Szerintem ne aggódj túl sokat, bizonyos tüneteket megold a tested maga is, Balcsi pihenés csak használhat, ne pánikolj, nem jó ha görcsös vagy.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok Csajok!

Végre gépközelben vagyok… Nagy felfordulás volt ma nálunk: meghozták az ülőgarnitúránkat (nagggyon szép!!!) és volt egy necces melóm is, amit eléggé elszúrtam, azt kellett még gyorsan helyretenni…

Zölddi!
Apa tegnap úgy állt neki az ablakfelújításnak, hogy ááá… meglesz az összes ablak lecsiszolása 2 óra alatt. Na, ehhez képest tegnap egyetlen egy ablakkal végzett, este 9 után rakta vissza a helyére. Ma szerencsére nem folytatta ezt a projektet, van ezer más, amivel még fáraszthatja magát… :-D

Aida!
A családi szoba azt jelenti, hogy a férjed is ott fog aludni veletek a kórházban??? Jé, ilyenről még nem is hallottam!

Mush!
6 óra után kitesznek??? Ez nem semmi! :evil: Azért nálunk jól jön az a pár nap kórház (ha bár utálatos nővérek, takarítók is megkeseríthetik az ember életét), de szerintem kell annyi a minimális regenerálódáshoz.

Galzsuzsa!
Én az első 4 hónapban nem ittam kávét, de most kezdek újból néha iszogatni egy kis Nescafét, sok tejjel, meg mézzel. De energiaitalt én sem innék a helyedben.

Cili!
Köszi a tájékoztatást Tgyás ügyben! Már sokkal világosabb!!!

Pagabo!
Kívánósság: én a mustárra és a nyers hagymára vagyok rákattanva!

Niki!
Vivien fejecskéje nagyon formás! :-D

Bocika!
Jó pihenést!

Aida!
Nagyon sajnálom… Dokid mikor jön haza??? Akkor talán holnap többet tudtok!!!

Betti!
Végre!!! :-D Szuper, hogy már érzed!!!

Mush!
De jó, hogy érezted a rugdosást!!! :-D

Nikianya!
Kitartás a felújításhoz!!! Milyen szigorú tekintete van a macseknak!

Eszterke!
Konyak laposüvegben??? Ez jó! Én száraz vörösbor párti vagyok, de eddig nem alkoholizáltam. Most már, hogy nem vagyok annyira para anyu, szerintem fogok inni apósom borából. Tuti jó minőségű, szuper fincsi borai vannak!!!

Mágnes!
Gyás, gyed, gyes: Na ettől tartok én is, hogy valamit félreértelmezek, aztán várhatom hónapokig a pénzemet. És az én munkahelyem sem túl rugalmas az ilyenekben.

Kép
Kép
lbernuska

lbernuska: Igen, a családi szoba olyan, amikor a párod is ott töltheti veled azt a 3 napot. Van pótágy a szobában és ő ott van veled. Szerintem ez tök jó, mert ha pl. fürdök vagy mást teszek épp, akkor nem kell "leadnom" a babát, apa mindig ott lesz, hogy vigyázzon rá! :D

Orvosom talán már jövőhét közepétől itthon lesz, nem tudom pontosan. De aki holnap vizsgál, az közel olyan kedves, mint a sajátom, így nekem már ő is megnyugtatás lesz, ha megnéz. Sőt apa vett ki szabadnapot, így elmegyünk genetikai UH-ra is. Utána nézünk, hogy jól van-e a baba. Bár eddig nagyon olyan értékeket mutatott, hogy vele minden rendben. Csak a méhem ne rendetlenkedne és akkor teljes lenne a boldogság.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Lanyok!

Mar nem tudom melyik "kukacos" kismami irta, hogt erdekelnek a fius ruhak, amikorol tettem fel kepet, ha nalunk kislany lesz, es mivel igy alakult, gondoltam gyorsan megkerdezem, hogy erdekel-e valakit valamelyik, mielott visszaviszem oket a hetvegen. A kepek a 84. oldalon vannak, ha epp nem latszik az ara, akkor irj privit, es majd megirom. koszike.

KépKép
KépKép
mush589

szerintetek a kek tigrises jo kislanynak is?

KépKép
KépKép
mush589

mush igen én mentem volna esküvőre de a párocska meggondolta magát és két hete lemondták a vendégsereget,csak ketten+2 a két tanu lesz jelen.Amit vettem ajándékba állólámpát pont jól jött a gyerekek szobájába... :lol:
Ez a családi szoba nekünk nemjönne be mert a két lurkra apuka vigyáz majd a kórházban töltött időm alatt.Másra ugyanis nem vagyok hajlandó bízni több napra.apuka majd csak szülni jön be velem aztán irány haza.Addig talán rá merem hagyni őket valakire,de azt is rettentően átgondolom h kire.

Mush sztem jó a kék tigrises kislányra is!

Mi barátnőzni voltunk dután,miután elkészültem a 6 zacsi gyalult tökkel,és a 11 üveg céklával... :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Mush én lányra ráadnám a zöld zsiráfos pólót is meg a csíkos barnás kapucnis mellénykét is! :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Mush:
szerintem szinte minden ruci jól megy kislánynak is, amiket feltettél :lol:

Aida, Zöldi és még akinek baja van az anyóssal, :wink: :lol: nyilt egy topik a Házasság-család-on belül/Hogyan éljük túl? Túlélő kalauz ANYÓSAINKHOZ :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

sajna azert az osszeset nem tarthatom meg. annyira nem allunk jol anyagilag per pillanat.szoval egy reszet vissza kell vinnem, csak gondoltam, ha valakit erdekel, akkor augusztusban el tudom vinni.
eppen a guta utoget, mert elvesztettem az egyik blokkot. igy majd nem penzt, hanem vasarlasi utalvanyt fogok kapni.

KépKép
KépKép
mush589

Halihó!

Jó reggelt!
Még 3 nap és megyünk a horvátokhoz nyaralni! Férjem már napok óta ezerrel dolgozik, így megnyertem a pakolást, a listám egyre bővül, csak itthon ne felejtsek valami fontosat!

Ti hisztek a horoszkópban? Két nyugodt szűz lány után ez a ?nyilas? Babó nagyon meglep. Állandóan rodeózik a pocakomban, félóra szünetet csak ritkán tart. Ilyen tüzes lesz, ha megszületik is?

Hogy álltok a pocak feszüléssel? Naponta 3x, 4x is bekenem speciális krémmel, így egész jó... a táskámban is hordok már egy tubussal.

Márti: mókás hogy tudtak ilyen egyszerre történni ezek a fontos események az életünkben... milyen a fiúkkal? Várják már a kistesót? Ti sem tudjátok ki lakozik a pocakban? A párom talán még nálam is kíváncsibb :lol: !

Niki: formás buksija van Viviennek! Gratula a kiscsajhoz!

Aida: Ne aggódj! Mindig tedd azt, ami jólesik. Lehetőleg sokat légy vízszintesben, keresd meg a neked kényelmes testhelyzetet. A méhszájig még hosszú az út, az ráér, majd a szüléskor!
Amikor Bogival voltam terhes a 20. héten nekem is elkezdett rövidülni a méhszájam. Ekkor hagytam abba a munkát és otthon maradtam, elkezdtem falni a babakönyveket, kötöttem a babámnak és sokat beszélgettem vele. Testileg, lelkileg teljesen ráhangolódtam, felkészültem az érkezésére. Az idő egyre csak telt, és ő egyre erősebb, nagyobb lett.
A doki úgy magyarázta, ez a méhszáj rövidülés olyan, mint egy egyirányú alagut, vissza nem fordulhatunk, csak megállhatunk benne... rá kell lépni a fék pedálra! Én is sokat aggódtam... de van jó oldala is :arrow:
A lányom 4 nappal a kiírt időpont előtt érkezett és ezzel a mutatvánnyal a vajúdás, tágulás hosszú óráit spórolta meg.
Fel a fejjel! Szorítok nektek!

Betti, Mush: juhhéé, ugye milyen csodás dolog, amíg ilyen finoman ficánkol! Lesz ez még máshogy is...

Ibernuska: gondolom, sokat grillezhettek mostanában (mustár, hagyma)?! A hagymára lehet inni, szóval a folyadék bevitellel sem lehet gondod!

Üdv: Gabi

Kép
Kép
Kép
pagabo

Tegnap este Bikini koncerten voltunk.
Ma tök jó volt bejönni reggel dolgozni. :(
Kiscserkész koromban még ha nem is az első sorból, de a negyedikből végiguráltam, de most persze kihúzódva jó messzire a tomboló tömegtól.
Azért Baba kapott belőle, mert anyukája teli torokból végigénekelte az összes számot, ezt a zenei műfajt tegnap megismerte.

Betti
Kép
betti0412

Mush!
nem tudjuk a baba nemét és most ugy vagyok vele teljesen mindegy fiú vagy lány.majd a 4d uh-on szeretnénk megtudni ha mutatja magát.

Eszter!
Köszi a biztatást, csakhát ez a uh olyan érdekes dolog a párom mindig bejön velem.

Kérdés ki mivel keni a pocakját?
Én Ilcsi Néni olajával és szemránckrémjével(csengőlinka).

Kép

Kép
bellanitta

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?