Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Emma sem beteg(kopp-kopp-kopp), bár lehet hogy ő jobban van szokva a társasághoz így talán több vírust ismer már és nehezebben kapja el.

Conti!

Köszia receptet, lehet rászánom magamKép

banyóci!

Mindneképp ki fogjuk próbálni ezta játszóházat. bár gondolom hétvégén sokan vannak.,

Én is a wabalbumnál csináltattam a naptáeat. Jó lett, de az az igazság hogy szerintem nagyon drága és a minősége ugynaolyna mintha valakinek van otthon egy jó kis nyomattója és megcsinálja magának. Szóval nem olyan naptár mint amit pla boltban árulnak. Egyébként nem fotopapírra csinálják, legalábbis nem fényes papír. És amit külön nehezményeztem hogy nem vette kia piros szemet a képekbőlKép Pedig előtte kérdeztem hogy kiveszik e, d enem válaszolt, én meg nem eröltettem, azt hittem hogy ez természetes hogy korrigál, de nem, rendeltem 8 képeslapot is és azt is piros szemmel hagytaKép Pedig direkt írtamn is hogy csak akkor csinálja ebbőla képből, ha a piros szemet el tudja tünteteni. na mindegy, kicsit csalódtam.
Viszont az Eurpparkban csinálnak pólóra meg bőgrére fénykép nyomást, én pl egy kispárna huzatra nyomattam Emma fényképét a férjemnek, hogy jövőre ha utazik akkro azt vigye. Szerintem az viszont nagyon jó lett. Van gyetrek póló, felnőtt póló, bögre, egérpad, és puzzle. A póló, kispárna azonnal megvan, a puzzle-re azt hiszem 2 napot a nagyobbra 1 hetet kell várni.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Manó!
Mi is hétvégén voltunk, szombaton. A barátnőmék akikkel mentünk, azt mondták, hogy most sokan voltak ahhoz képest, amennyien lenni szoktak. Ez a sok azt jelenti, hogy a mi két gyerekünkön kivül volt még 2 kis tökmag, és kb. 4-5 nagyobb gyerek. Szóval nem volt vészes. Igaz, hogy tőlünk is baromi messze van innen a II.ker.-ből, demi is tutira fogunk még menni. Inkább kocsikázok 1 órát át a városon, mert a fiam őrületesen élvezte. Lehet,hogy most hétvégén is megyünk.

Kataa!
Igen,nekünk is legalább olyan messze van mint nektekKép,de esetleg valamelyik hétvégén ti is megnézhetitekKép!

Gumicukor!
Ti merre laktok?

Betegeknek továbbra is jobbulást!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Rit

http://www.grafineria.hu/upload/cartnaptar.php

Banyóci
A Városligetnél lakunk.

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Beszti!
Én úgy vettem ki az írásodból, hogy nem is ez a gond. Történt valami? Mi baj van? Szerintem nyugodtan elmondhatod! Ti már régóta ismeritek egymást, írd le nyugodtan mi bánt!!
Ne tűnj el, ezt senki sem akarja!

Csics!
Mi újság? Egyben vagytok még?

Banyóci!
A hajhullással nem vagy egyedül. Neked azért még mindig több hajad van ,mint nekemKép.
De jó nektek hogy sűrűn eljuttok játszóházba! Kár hogy a környékünkön nincs ilyenKép.
GYógypusszancsokat köszönjükKép

Távollét a gyerektől: Én úgy érzem, szükségem van rá, hogy egyedül legyek. Tudom, van akinek nincs, de nekem igen. Mert én aztán tényleg depresszíós leszek hamar. És szerintem sokan tévesztik össze a depit a rosszkedvvel. Pedig nem. Ez egy betegség! Na, de nem részletezem, nem akarok okoska lenniKép. Remélem nem bántottam meg senkit, mert semmi célzás nem volt benne!!
Nekem a suli miatt is kell Mendi nélkül lenni hetente egy napot, de én nem bánom. Kezdtem megőrülni itthon. Szeretem őt, meg minden, de ki kell kapcsolnom néha, mert ha idegbeteg vagyok, tényleg nem úgy bánok vele, ahogy kéne! Na, nem bántom, sosem tenném, de néha már kiszaladnék a világból ..

Manó!
Köszönöm a vígasztalástKép.
Túrókrémet meg tejberizst én is hűtőből adom Mendinek, főleg mióta fáj a torka.

Dec8!
Neked is köszönöm az érdeklődéstKép. Sajnálom, hogy téged nem is láttalak a bulinKép.
Azért gondoltam rá, hogy talán ott kapott valami vírust, mert pont kijött időben a lappangási időtől számítva. Persze nem úgy gondolom, hogy mert valamelyik gyerek beteg volt, csak mi tényleg keveset vagyunk társaságban, Mendi nem is volt még beteg. Így sok olyan baci van, amivel még nem találkozott a szervezete.

Kataa!
Köszi neked is az érdeklődéstKép!
Én is így szoktam szívni Mendi orrát. Hajat mosni is betekerve szoktam. Úgy a legegyszerűbb.

Sasha!
A diétáról: pont azért nehéz az első 4-6 hét, mert akkor még nem látszik az eredmény! Ezért van, hogy sokan feladják. Érthető, hisz az ember kínozza magát, és látszólag semmi eredménye. Azért jó fokozatosan elkezdeni, mindig amennyi jól esik, és a kaja mennyiséget is fokozatosan csökkentsd! Szerintem nincsenek tabu kaják.. Mindent csak mértékkel. Ha úgy kezded, hogy eszel, amit akarsz, de amennyit kiszedsz magadnak, abból mindig hagyj egy falatot. Minden étkezésnél. És minden nap hagyj egy falatkával többet a tányéron, addig, amíg eljutsz odáig, hogy már csak az eredeti adag felét eszed. A mozgás is így menjen. Annyit csinálj, amennyi jól esik, és hidd el ez egyre több lesz. Annak nincs értelme, hogy hetente egyszer tornázol két órát. Inkább naponta tízet. De minden nap csináld!!! És melegíts be előtte!
Köszönöm neked is hogy érdeklődszKép.

Conti!
Betti jobban van már?
El tudnád nekem is küldeni a muffinreceptet? Én sajnos kimaradtam, nem tudtam megkóstolniKép. Ha van jó mézeskalácsrecepted, azt is megköszönném. Persze, ha nincs időd ilyeneket körmölni nincs harag, megértemKép

Panda!
Ti is meggyógyultatok már?
De jó, én szívesen megnéznék egy ilyen karaokee partyt élőben!! Persze én sem énekelnék, de nézni jó volnaKép

Judy!
Örülök, hogy Gergő jobban van már, remélem nem esik vissza újra..

Rit!
Nem semmi túra volt! Jó, hogy eljuttok ilyen sok helyreKép. Irigyellek!!

Gumicukor!
Milyen házias fiad vanKép.
CSak abból gondoltam, hogy bár valóban nem írok rendszeresen, de pl ilyenkor már órák óta ülök a gépnél, és körmölöm a levelet, lehetőleg úgy, hogy senkit ne hagyjak ki. És rossz, ha nem válaszol valaki. Lehet, hogy csak érzékeny vagyok..
A hideggel kapcs. én mindig fagyit eszem, ha fáj a torkom. Az esetek 90%-ban el is múlikKép
Cuki lehet Dani, ahogy csúszik le a lépcsőnKép.

Cégtől mi se mikulásra, se karácsonyra, se Mendi szülinapjára nem kaptunk semmit.

Karácsony: mi még sehol sem állunk. Se ajándék, se díszítés. Bár a lakást nem szoktuk , csak a bejárati ajtóra rakunk egy ajtódíszt. Ajándékot lehet, hogy nem is veszünk, mert a párom valószínűleg csak január végén kap majd fizut. Bár én nem vagyok híve az ajándékozásnak. A gyerek kap persze, de a bővebb családban nem látom sok értelmét.. Nem is tudnék mit venni nekik..

Ilke!
Lili egy tünemény! Bár gondolom, ezt te is tudod! Nagyon szép!! Még azt is megkockáztatom, hogy szebb Mendinél! Elvarázsoltak a szemeiKép

Móni!
Szegény Chris! Mielőbbi gyógyulást kívánok neki!!

Én is naptárt szerettem volna csináltatni, de lekéstünk rólaKép
Manó! az ötletek jók, nekünk elég lenne egy kispárna vagy valami apróság, de messze van.. A nyugatitól nagyon távol esik az? Vállalnak még karácsonyig?

Most megyek, nemsokára megírom mi történt velünk.
Bocsánat, hogy hosszú lettem.Kép

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok
Kataa
Probáld ki a tenger vizes orrsprét nappalra én multkor azt vetem és jo volt no meg Baby Luufot ez is használ ha este bekened vele Alex mellkasát .Jobbulást Alexnak Kép.

Lányok
még egyben vagyokKép csak hétvégén nem értem rá irni tegnap meg Ctg voltam jo sokan voltak A Sotén tegnap Kép reggel 9 mentem oda és csak délbe került rám a sor utána még az orvosal is beszélni +belgyogyászhoz is meni mert vasárnap ota még szédülök is esténként no meg éjszaka is néha ha tul hamar kelek fel fekvésböl vagy ülésböl azt mondták hogy igyak sokat mert igen alacsony a vérnyomásom Kép .Viszont petike délelött 1 órán keresztül sirt vigasztalhatatlanul Kép söt 1 pohár szojajoghurton kivül nem akart enni a nagyinál semmit Kép de csak a nagyinál csinálja ezt ennyire nem szeret ott lenni és enni .És végre 9kg fölött van Kép a sulya.

menem kell mert fel kelt petike

Pusz csics és petike
csics

Csics!
Azt hittem már azt a hírt olvasom majd, hogy megszületett Gergő. Sebaj, már nincs sok hátra!
Mikor beindul a szülés , írj, és majd szurkolunk! Bár lehet, hogy nem velünk leszel elfoglalvaKép.
A szédülés ismerős. Én végig vészesen vérszegény voltam, így állandóan szédültem. 10 percnél tovább nem bírtam állni, kivéve ha sétáltam. Sőt volt néhányszor, hogy elájultam a boltban.
Petike biztos nem véletlenül nem bírja a nagyit..
Jó, hogy hízott kicsitKép.

Rólunk csak annyit akartam, hogy Mendi már jobban van. Tegnap és tegnapelőtt sikerült a saját ágyában altatni, és tegnap nem is kelt fel éjszakaKép. Remélem már hamarosan tünetmentes lesz. Bár most még folyik az orra. Kicsit viszont nyűgösebb.
Jajj, nem is írtam,hogy már 11 foga van a lányomnakKép. Az első rágófoga már két hete kint van, de csak akkor vettem észre mikor áttört. Én alul néztem neki, de felül jött. Ezért nem láttam.. Aztán egy hete jött ki a második felül, és ma láttam meg a harmadikat alulKép.
Most viszont a másik oldalon piros az arca. Olyan édes ilyenkor, félig kipirultanKép.
Most megyek, mert Ati elindult a munkából, és még nincs vacsija..

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Csics!
Én is azt hittem, hogy már elindult Gergő Kép! Mégis lehet, hogy megvárja a 20-át?
Tudom, milyen nehéz most Neked. Annak idején én is alig vártam, hogy Ádám végre kibújjon, erre ráhúzott még pár napot. Majdnem 120 cm-s volt a hasam, alig bírtam (ehhez alig 62 kg voltam), és Akkoriban Noémi is óránként kelt. Szóval, átérzem a helyzeted.

Betti!
De jó, hogy Mendi meggyógyult! Emlékszem, eleinte én is nagyon meg voltam ijedve a betegségektől. Mindig vittem dokihoz a gyerekeket, de sosem kaptak gyógyszert, csak elmondta, hogy orrszívás, orrcsepp, láz esetén kúp. Már nem viszem őket sosem (kivéve, ha nagyon köhögnek, mert arra kell vmi köptető, de én nem veszek magamtól), úgysem kapnak gyógyszert (szerencsére), akkor meg minek várakozzak velük egy csomót.
Már az enyémek is jobban vannak, picit még folyik az orruk, de egyáltalán nem vészes.

Látom, nemcsak a férjeméknél divat a karácsonyi ajándék Kép. Már van céges logóval ellátott fürdőlepedő, 3 db póló, 2 db polár pulóver, 1 kabát, baseball sapka, esernyő, fém termosz (ez nagyon jól néz ki Kép) és a mostani fürdőköpeny. Ők szülinapra is mindig vmi "cégjelzéses" ajándékot kapnak (az idén a termoszt).

Ilke!
Elküldenéd nekem a narancsdzsem receptjét??? Már összeguberáltam innen-onnan párat, de az az igazság, hogy olyat szeretnék kipróbálni, ami már valakinek tutira bejött Kép.

Ma én is csináltam 3 gipszképet (szalvétázva) karácsonyra, van még egy üres keretem, és azzal be is fejezem. Mert öteni kellene keretet, de egy örökkévalóság, amíg kiszárad, és már nincs sok időm. Ezért is gondoltam a dzsemre, az gyorsabban megy és több van belőle Kép.

Forti!
Nem írsz, ezek szerint elköltöztetek Kép. Milyen az új hely?

Lányok, azt hiszem, rábeszéltetek a jogsira Kép. Hamarosan jelentkezni fogok egy tanfolyamra Kép.

Gumicukor!
A karácsonyi bulin bodog-boldogtalan énekelt, senkit nem érdekelt a minőség. Se az előadókat, se a hallgatókat. Volt nagy röhögés, ilyesmi. De a "karaoke dj" (fogalmam sincs, ki is ő valójában, de ő hozta a technikát, és ő irányította az egészet) nagyon értett ahhoz, hogy csináljon hangulatot. Igaz, egy kis alkoholos befolyásoltság is közrejátszott....
Ha ilyen jól énekelsz, biztos sikered lesz Kép.

Na, megyek kezdődik az esti program,

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok!

Móni, jobbulás Chrisnek, nálunk ugyanezek a tünetek, szerencsére láz nélkül.

Betti, köszi kérdésed, egy fokkal talán Betti is jobban van. A muffint még ma átküldöm, a mézes meg megvan a dec.7-i archivban, dec 5-nél. (Banyóci, köszi hogy megkerested)

Panda, nekem a régi gyerekorvosunk, a nagylányomé volt ilyen, hogy soha semmi gyógyszert nem adott. Pedig hébe-hóba volt csak beteg Barbi szerencsére, de engem kifejezetten idegesített, hogy nem ad semmit. Aztán mehettünk vissza, hogy rosszabbodott az állapota. Örülök, hogy megszabadultam tőle.

Lányok, azt hittem nem jól látok, nézem a kirakatban a pofás kis rózsaszín-ezüst hócsizmácskát, Bettinek keresek már rég. Ár: 6900,- Na köszi.
Viszont kapott ma egy bordó dzsekit, mert soknak tartom az overállt, ha csak zárt helyre megyünk. A kabátot könnyebb levenni.

Ilke, sajna tényleg nem volt az auchanba kapszli. Majd azért figyelem. Csütörtökön tervbe vettem az Europarkot. Tényleg, megvettétek a csúszdát?

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Banyóci,
Köszi a címet, megnéztem a képeket, nagyon jó lehet ez a hely.

Munkahelyi ajándék,
Sajna én sem kaptam semmit, igaz tavaly sem. Annál a cégnél én voltam az első aki eljött onnan szülni. Én nem is tartom velük a kapcsolatot, mert elég kellemetlen kollégáim voltak. Viszont két lánnyal mégis, ők is ott dolgoztak de még előttem eljöttek.

Rit,
Ha ki tudjátok nyomtatni, akkor én át tudok küldeni egy 2004-es kép nélküli naptár formátumot excelben. Mi is abból készítjük Liliét, aztán elvisszük a Copy Generalba spiráloztatni, meg akarunk hozzá elő meg hátlapot, ami ha jól tudom most akciós. (kb 100.-ft darabja)

Judy,
Az ablakdíszek úgy készültek, hogy kartonpapírból kivágtam csillag, gömb, hold meg mindenféle alakzatot, aztán annak mindkét oldalára ragasztottam szalvétát. Mikulásosat, meg mindenfélét. Ezen átfűztem cérnát és már kész is volt.
Köszi a drukkot, rám fér, mert most is tanulnom kellene, de valami hihetetlenül nincs kedvem. De hát kinek van kedve így karácsony előtt Bevezetés a pénzügyekbe címszóval tanulniKép?

Betti,
Micsoda bókok! Nem is tudom mit mondjak, köszönöm Lili nevében és olvadozokKép.
Gratula a sok fogacskához!

Panda,
Bocsi, hogy ideírom, de én rém egyszerűen készítem a lekvárokat. Mivel nem vagyok híve a tartósítószereknek meg az órákig tartó rotyogtatásnak, ezért minden gyümit max 10-15 percig főzök, aztán zutty bele annyi cukor, hogy jó ízű legyen (sose mérem, csak kóstolgatom), aztán bele (microban 3 percig a legmagasabb fokozaton pici vízzel feltöltött) csírátlanított üvegekbe. Rögtön lezárom és jól bebugyolálva (száraz dunszt) hagyom kihűlni. Hát ennyi. Igaz így nem áll el több évig, de nincs is rá esélye, mert nagyon hamar elfogyKép.
A gipsz kereteket én fűtőtestre szoktam rakni. Kb. 1-2 óra múlva szoktam kiborítani, este mindezt, reggelig a fűtőtesten pihiznek, aztán másnap már mehet is rá a sok kép.
Sok sikert a jogsihoz!

Conti,
Végül nem vettük meg a csúszdát, mert nagyon instabil volt. Helyette vettünk neki Legot, meg mindenféle más játékot. Megbeszéltük apával, hogy majd tavasszal, ha jobb idő lesz, akkor szerezzük be ezeket a kinti nagyobb játékokat. Majd szólnál ha látsz valahol kapszlit?

Nyuszi,
Képzeld volt itt az építész. Megnézte a házunkat és csuda jó ötleteket mondott, hogy hogy építsük át, csak hát az árak...Kép. Sajna ehez már kölcsön kellene. Így most tanakodunk apával, hogy mikor mi és hogyan legyen.
Pocaklakó hogy van?Kép

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Hali!

Tegnap megvettük a hugommal anyukám ajándékát is, így megvan minden. Egy Nokia 3410 mobiltelcsit kap közösen tőlünk. Biztosan nagyon meg fog lepődni, még sosem volt mobilja. annyian voltak a Westelben délután 3kor, hogy nem hittem el, még az a fél óra várakozás is sokank tűnt.

Ilke
A Copy Generali-ban mennyi idő alatt fűzik le a naptárat? A4-es méretet is vállalnak gondolom. Itt bent a melóhelyen van spirálfűző, de amint kiderült éppen rossz Kép. Milyet csinálnak ott egyébként? Olyat, mint a gyári naptárakon van és akasztós, vagy mint amilyenek a munkehyelyi lefűzők?

Beszti
Nem lehetsz ilyen! Irgum-burgum, tedd félre a durcit és gyere vissza!

Új szavaink:
popó= popó Kép Mindezt a popsikérmre mondja és közben mutogatja a fenekét Kép
hó= hó
Tegnap néztük reggel a hóesést az ablakból és mondta folyamatosan.
a Mit csináltál? Mit álmodtál? kérdésekre, rendszereint ez a válasz: Bó, ami annyit jelent, hogy bogyó Kép Uis, a ligetben szokott kis bogyókat lecsipegetni és akkor megkérdeztem, mit csinált a ligetben. Azóta minden mit-tel kezdődő kérdésre ez a válasz.
Tegnap kacsákat etettek a mamival a városligeti tónál és Dani köré sereglett egy csomó kacsa, ő meg etette őket zsemlével Kép Hazamentem és mondta nekem, hogy:
"háp-háp, zsö, nyam-nyam" Kép Hát ezt szerintem mindenki megérti Kép

Reggelente mondom neki, hogy megy anya dolgozni, erre ő: dodobzr Kép

Üdv:
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok
Tegnap Alex mar mindenbol a szoki adagot ette,ugyhogy ennek orulok: )Tegnap elmentunk az utazasi irodaba a jegyeinkert.Mar uuugy varom: )Furcsal lesz csak ugy gondtalanul lenni : )
Tegnap en is osszeraktam,csomagoltam az osszes kari ajanekot,marcsak a naptarokat kell elitezni,meg varom a visszaigazolast a szallodatol Sarvarrol ahova anyuekat fizettuk be egy hetvegere.Egyszeruten mar nem tudunk mit kitalalni nekik,ez meg egy pihenteto otlet: )
Ma temetesre kell mennunk a ferjem egy rokonaera,addig Alexet elviszem apukam munkahelyere arra a fel orara.

Conti
En is kaptam beiglit es ahhoz kepest fini volt ja es teljesen puha; )

Judy
Olyat en is szokatam hogy nezek valamit es elfelejtem kozben az etelt: )De azert meg javithato es az a kenyeg.Itt keramialapos tuzhely van (az ujban is az lesz)de valahogy neke ma gaz jobban kontrolalhato volt.

Parazita
Mar mi is aban a fazisban vagtunk hogy csak forgatja a fejet: ))Oedig amikor nem volt beteg akkor meg elvezte is azt a havi 1 alkalmat: )

Mjmoni
Jobbulast Chrisnek!!!Na akkor ti is annak a banknak az ugyfelei vagytok: )Most hogy mar nem kell kotelezoen jarnom ilyen helyekre mar elvezni is tudom: )

Rit
Mi gyokeres fenyot veszunk aztan majd megy anyuek kertjebe,igy majd kovetjuk a novekedeset: )Nekem is van fenyofam amit a 7.szulinapomon ultettek: ))

Mano
Hat nektek a bolcsi segit a virusokban: )Alx is szokva van 1-2 gyerekhez egyszerre.En nem hiszem hogy a bulin kapta el,mi aztan jatszohazban is voltunk+ 2 gyerekkel is talalkozott meg azon a heten,bar tok mindegy: )
Megiscsak mi csinaljuk a naptarat,majd kerek a melohelyrol szep pairt hozza,mert simara nem lenne az igazi.

Betti
Nekunk a hajmosas nem nagy ugy mert az usziban szokva volt a vizhoz igy nem sir,bar neki rovid is a haja mindig: )
Jo kedvet kivanok neked,es tenyelg kapcsolodj ki a ha tudsz,megeri: )

Csics
Hajra!!!Gratula a Petike 9 kg-hoz: )

Zsuzsa
Tudod a legjobb az volt hogy feloltoztem ugy hogy nem voltam 5 percen belul Alex keznyomatol foltos;))))

Panda
El sem tudlak kepzelni 120-as pocakkal,nekem 100 volt a csucs: ))

Mennem kell
Kataa

Kép
Kép
kataa

Halihó!

Kint van a 6. fogunk. Gergő kétszer is felsírt éjjel, de nem kellett bemenni hozzá, mert visszaaludt 1 másodperc alattKép
Talán ma már kimerészkedek vele, ha nem lesz szélvihar, gyógyultnak nyilvánítom.

Kataa
Jó ötlet az utazás ajándékba, én is akartam az anyuékat elküldeni, oda is adtam nekik a katalógust, de még nem jött össze a dolog.
Akkor már jobban van Alex is, de jóKép

Gumicukor
Mi is tegnap vettünk anyuéknak ajándékba Nokia 3410-estKép És én is kíváncsi leszek a reakcióra, ők el se tudnák képzelni, hogy vegyenek maguknak, de néha meg jól jönne, ha lenneKép

Nálunk az új tudományok:
-Mit mond az oroszlán?
-ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

- Mit mond a Bingó? (kutyánk)
- VÁ-VÁ-VÁ.....

-mit csinál a harkály?
Válasz: kopogtat az ujjával a földönKép

Tegnap csináltam még pár matricát Gergőnek, hóemberes, karácsonyfás, kiscsizmás, meg csigabiga, kisegér...Úgy szereti az állatokat.
Ja, akartam már írni, hogy nálunk a fürdőjáték a sztár, még szárazon is oda kell neki adni, és minél hangosabban zörög, annál jobb, szóval bent a vízben nem is igen használjaKép

na megyek, folytatom a nagytakit, meg csinálni akarok díszeket narancsból.

pusz
Judy
Judy

Judy
Nálam is kézműves foglalkozás van minden este, a mi karifánkon minden díszt én csinálok, de mivelnagy fát szeretnék kell dísz bőven KépKép

Kataa
Végre jobban van Alex!! KépKép
Nekem is megvan még életem első karifája + egy másik is úgy 4-5 éves koromból. Ez utóbbinak pedig le is törtem a csúcsát de anyáék egy egyszerű celluxal összeragasztották és valahogy összegyógyult. Nagyon szép, még csak nem is ágazott utána ketté a csúcsa Kép - csak sajna eladtuk a kertet amiben vannak KépKép Nyáron voltam meglátogatni őket, még mindíg megvannak szerencsére KépKép

Ilke
Igen kérem szépen LÉGYSZI LÉGYSZI!!!

Gumicukor
Köszke, de Manó most elriasztott, azt hiszem ha én csinálom legalább olyan lesz amilyet szeretnék. Szerencsére ilyen téren irtó jó vagyok - csak a főzés-sütés nem az erősségem KépKépKép

Rit és Csirk

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Ilke!
Köszi! Kép! Akkor már csak pár amatőr kérdés. A narancsot miután megpucoltad, letisztítod a fehér héjától is, ugye? És attól a kis hártyától, ami a gerezdeket összefogja?
El tudnád küldeni nekem is a naprárt? Hátha lesz még időnk megcsinálni. Ha most nem, akkor majd szülinapra, vagy jövőre Kép.

Kataa!
Noémivel nekem is pont 100 cm volt a hasam (néha 101-012, attól függően, hogy feküdt, mikor mértem), de Ádámmal meg egy hordó. Igaz, ő fél kilóval több is volt.

Úgy látszik, a Nokia 3410-es nagyon népszerű Kép. Mi szülinapjára vettünk Anyukámnak ilyet.

Ilke, írtál a csúszdáról. Melyik fajtát nézted? Mert a Little Tikes jó stabil, még sose volt vele gond.

Zsuzsa!
Az ébredések miatt részvétem! De azért már megszokta Előd az új helyet? Mi is alszunk néha Anyukémnál, akkor Ádám is többször ébred. Ráadásul ott egy sima heverőn alszik, ami az én ágyam mellé van tolva, de simán le tud róla mászni. És meg is teszi, úgyhogy éjszakánként, ha nem pattanok elég gyorsan, akkor még hajkurászni is kell a gyereketz Kép.

Judy, Gumicukor!
Milyen ügyesek a fiúk Kép! Ádi még mindig nem nagyon beszél, csak mutogat és közben halandzsázik Kép, viszont ilyenkor meg kell zabálni, olyan aranyos. De Noémi beszél helyette is eleget, őt aztán tényleg nem lehet lelőni.

Az orrszívással nekem szerencsém van. Noémi szépen tűri, leül a székre, tartja a fejét rendesen. Ádám meg olyan, mint egy kis majom, mindenben utánozza őt, szerencsére ebben is Kép.

Most megyek, dolog van, szép napot,

Panda

panda
Halásztelek

Panda
tényleg szerencsés vagy akkor. nálunk addig tart a béke, míg be nem kapcsolom a porszívót. szerencsére nem sűrűn kell.

Gumicukor
a lakás nálunk is lassan pompázik - de még egyetlen ajándék sem készült el teljesen + még csak Dodinak vásároltunk Kép + ma úszás, holnap tanfolyam

Rit

rit

anemona7

IlkeKép

Át tudnád nekem is küldeni a naptáros filet?

Köszi
Tüni
tüni

Gumicukor,
Mi apukámnak vettünk mobiltelcsitKép. Neki sem volt még soha, biztosan nagyon meg fog lepődni, de azt biztosan tudom, hogy azért titkon már régóta vágyik rá.
A Copyba állítólag meg is lehet várni a spirálozást. Azt mondták, hogy fém spirált tesznek bele, nem azt a műanyag irodait. Elvileg mi is A4-es méretben akarjuk nyomtatni a naptárat, 12 laposat.
Tök jó, hogy Dani már ennyit beszél, Lili csak mutogat ezerrel és dörmög hozzá.

Rit,
Küldöm a naptárat.

Panda,
Lekvár ügyben: a nari héját burgonyahámozóval szoktam leszedni, az megy a vodkába (1 hétig áznak együtt lefedve+cukorszirup és már kész is az isteni narilikőrKép). Aztán a fennmaradó fehér héjat késsel lepucolom róla teljesen, viszont a köztes hártyákat nem szoktam kiszedni, felkockázom ás már megy is a fazékbaKép.
Küldöm neked is a naptárat.
Csúszdát a Metroban néztünk, de az nem győzött meg. Ezt a Little Tikes-ot hol lehet kapni?

Tümi,
Megy neked is a naptár.

Megvolt ma a vizsgám, egész jó lett szerintem. HurráKép.
Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok
Betti
én is szivesen babáznék de még nem akar kibujni .Viszont nekem azért furcsa ez a szédülés mert petikével nem volt ilyen és most sem volt idáig ilyen bajom .Mendinek Gratula az uj foghoz Kép.

Panda
Köszi a mailt megkaptam majd dobok egy smst neked ha meglesz a pocaklako Kép .Amugy a pároméknál is van céges ajándék tavaly Olivaolajat kaptak mutatos üvegbe +szintén mutatos üvegbe különbözö édeségeket most is a konyhát diszitik Kép idén meg a gyár történetét bemutato könyvet kaptak ajándékba +még valamit egy dobozban de ez utobit még nem néztük meg a páromal Kép.

Conti
mi dokinénink se ad feleslegesen gyogyszert fökép nem antibiotikumot .

Hócsizma
akor az még nem is rossz ár petike 6000ft kapott bélelt vizhatlan +levegözös csizmát igaz nem siesta de nem is az volt a célunk hogy azt vegyünk mert az dupla olyan drága mi egy bélelt vizhatlan csizmát szeretünk volna veni petikének és sikerült is és még jol is néz ki szerintem Kép.

Karácsony
nálunk már az ételek hozá valoi megvanak +az ajándékok nagyrésze de még mindig van mit vásárolni Kép

Lányok
petikének kibujt a 10 foga is most már elöl 8 foga van +2 rágofog Kép viszont ugynézki ö is elkapot valamit mert ma délben mikor érte mentem a nagyihoz mert Ctg voltam ma megint már folyt az orra és tüszögöt Kép ugyhogy ma este meleg fürdö+tengervizes orrspré+ be balzsamozom a Baby Luufal remélem jol irtam le Kép .Képzejétek a párom már tükön ül miközben irtam itt nektek felhivott a munkahelyéröl hogy mi van velem meg minden pedig soha nem szokott felhivni napközben a munkahelyéröl ez most nagyon jol esett nekem Kép .Képzejétek Petike is segit nekem ágyazni az ágynemü tartot becsukja szo szerint igaz ha már nincs bene ágynemü betolja segitség nélkül Kép pedig nem tanitotam neki .

Pusz Csics és Petike
csics

Judy
JO levegozest.Alex is volt ma apukammal persze jol beoltozve,remelem az a 15 perc nem okoz visszaesest.
Hat kohog meg de az orrabol mar csak alig jon,folyni nem is folyott csak ha porszivoztam.En ugy csinaltamhogy kitalaltam nekik ezt a wellness hetveget es anyukamat megkerdeztem hogy Heviz,Hajduszoboszlo vagy Sarvar.Es o az utobbit valasztotta,mert az a strandot is mostanaban ujitottak fel.Aztan apunal kipihatoltam melyik hetvegen nem dolgozik es igy a neten kerstem egy szallodat 500 m-re a furdotol,de nekik is van helyben mindenfele szolgaltatas.
De ugyi Gergo.: ))
Nalunk meg csak a vau-vau megy a kutyanal.Viszont a konyvekben mar megmutataja cicat,kutyat es a Mikulast is ujabban: )
Nalunk is imadja arakjat,napkozben is hozza tobbszor hogy huzzam fel: )

Rut
Nalatok hova lesz felrakva a karacsonyfa??En felek lerakni mert eldontene minden nap 20*,bar egyik disz sem elsz torekeny de megis.

Ilke
Gartula a vizsgaldhoz.

Csics
JO is az ha apa hivogat,engem napjaban vagy 2* is,de ha elfeljtene en hivom: )Gondolom nem Te fogsz fozni karacsonykor meg ha otthon is lesztek: ))

Kataa

Kép
Kép
kataa

Ilke,
Gratula a sikeres vizsgához!

Csics,
Hajrá, már nincs sok hátra!

Kataa,
Örülök, hogy jobban van Alex. Solymesz is alakul, csak én vagyok tiszta beteg.

Judy,
Solymesz is ilyeneket mond? kutya - vau-vau, tigris, oroszlán - hrrr, halacska - tátogás (mert van akváriumunk, és azt nagyon szereti nézni, ezért ezt hamar megtanulta) Kép

Zita
parazita

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek, bár öszintén nem ezért irtam, hogy megyek, hogy mindenki arra kérjen, hogy ne menjek (dehogynemKépKép), de azért jól esett.
Ezen kivül be kell látnom, hogy még ha vannak itt is néha veszekedösebb hangok, azért még mindig ez a legnyugodtabb hely az általam látogatott topikok közülKépKépKép.

Gumicukor!

Én is bocsánatot kérek!KépKépKép Bocsi! Bocsi! Kép
Már régóta nem haragszom, csak jobb csöndben maradni, amig végig nem gondoljuk.

Betti!

Igazad van, rátapintottál a lényegre. Csak ne azt ird, hogy "ti már régóta ismeritek egymást". Talán a gondjaink nincsenek is olyan messze egymástól? Te úgy érzed, senki nem hallgat meg, én meg azért érzem találva magamat, mert érzékeny témával kapcsolatban válaszolt Gumicukor úgy, ahogy elevenembe talált.
De talán nincs igazad, és igenis érdekel minket az, hogy mi van veletekKépKépKép, csak idönként mindenki annyira rohan.
Meg velem az is elöfordul, hogy valakinek azért nem válaszolok, mert nem érdemes vitát kezdeni. Talán ha nem ilyen helyzetben lettem volna, nem ilyen érzelmi körülmények között, akkor most sem válaszoltam volna se Csicsnek, se igy Gumicukornak.
Egyébként már jól vagyok, olyannyira, hogy egész humorral tudom figyelni, ahogyan épp egy másik topikban sorban piszkálnak. Ez jó, ugye?

Puszi mindenkinek, megyek, majd még jövök. (Ja, és titokban úgyis olvasokKépKépKép!)

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok

Jó régen nem irtam, rossz volt a számitógépünk.

Ilke

Aranyos vagy hogy mindig hiányolsz.Kép

Múlt szombaton voltunk a párom céges kari buliján, szépruha, smink fel, kaptam is a dicséretet apátol...Kép Este anyu vigyázott a Manora, nem volt vele gond, csak lefekvésnél hajtogatta kicsit, hogy anya, anya. Aztán mikor reggel én mentem be hozzá, úgy megörült, nekem, olyan édes volt, hogy teljesen elérzékenyültem.Kép Miközben a tejbegrizét levertem mutogatott rám és mondogatta hogy anya...anya, mint aki nem akarja elhinni, hogy tényleg ott vagyok.
Most náthásak vagyunk. Én három napja, Emilia kettő . Neki láza is volt, egyik éjjel 2 óránként kelt. De a kedve általában jó és az étvágya is.
Látom sok baba beteg, mindenkinek jobbulást kivánok.Kép

van néhány új szavunk is:
gyeje - gyere
adjál - adjálKép

Ilke

Mi végül megvettük a Little Tikes csúszdát a Miki buli után. Kicsit húzós, (majdnem 12 ezer) de tényleg nagzon stabilnak tünik és felbuzdultam Panda irásán, miszerint Noémi még használja, úgyhogy több gyerekes befektetésnek veszem.Kép
Ez melyik épitész volt, a vállalkozo ajánlotta?
Hát igen nem olcso az épitkezés, most hogz mi már tul vagyunk rajta. Illetve nem teljesen. Elkészült a tetőtér beépitési terve, újabb 3 szoba és egy fürdő. Nem tudom mikor vágunk bele, érdemes a második manó előtt vagy sem.
Pocaklakó jól van, köszike. KépLehet hogy úgy járok mint Panda és a második fiú és nagyobb lesz, mert már most nagyobb mint Emi volt, látszik a hasam pedig még mindig 4 kilóval az Emilia előtti a súlyom.(igy 14 hetes terhesen)Kép

Vita

Nem irnék semmi véleményt. Próbáljunk meg kicsit elnézőbbek, megértőbbek lenni egymással. Nem hiszem hogy bárki is úgz gondolja ő tökéletesen csinájla a gyereknevelést, legalább is hiba lenne ha igy lenne. Mások vagyunk, más a stilusunk, vannak heves vérmérsékletűek köztünk ,vannak csendesebbek, vannak kicsit határozottabbak és ezért talán okoskodónak tűnők. De ez igy van jól, én pont ezért szeretek idejárni.Kép

Most megyek lakást disziteni, meg vacsizni.

Hajrá Gergő és Csics.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Ilke
Nem jött semmi KépKépKépKépKép Légyszi küldd!!!!

Kataa
Kicsit át lett rendezve a szoba mióta erre jártál, most a galériával egy vonalban van az íróasztal , derékszögben a fallal, az ablak felé néz. Így ebbe a derékszögbe tesszük, eltakarja majd legalább a monitor hátulját Kép + a csúcsa díszíthető lesz a galériáról. Én magas fát akarok, min 2m-t, ebbe a 4,5 ös szobába simán befér Kép Még lehet, hogy kicsit magasabbra is rakom Dodi miatt, bár nekem nem lesznek rajta törékeny díszek max ehetőek egy páran + csuhé + termések, tobozok

Rit

rit

anemona7

Ilke
ha az anemona7@excite.com esetleg visszadobja - bár van rajta hely bőven, akkor van egy r.barla@chello.hu is Kép
Rit

Ilke!
Holnap nekiállok a narancsdzsemnek, talán a héját is felhasználom Kép. Mondanál arányokat és egy kis elkészítési infót a likőrrel kapcsolatban? Pl. mennyi héjhoz mennyi vodka, mennyi cukorhoz mennyi víz, mikor kell a cukorszirupot a narancsos létyóhoz önteni, kell-e rázogatni, kevergetni stb. állás közben a narancshéjakat stb., stb.....
A naptár nekem átjött, köszi!!
Mi az Auchanban vettük 2 éve, de szinte mindenhol lehet kapni ezt a fajtát.

KépKépKép BesztiKépKépKép

Panda

Nyuszi!
Jó, hogy minden rendben Kép. Nem csoda, hogy látszik a pocakod, amilyen kis vékonyka vagy Kép.

Rit!
Kicsit irigyellek akarácsonyfa miatt, mármint "díszileg". Én is szerettem volna saját készítésű díszeket, de annyi mindent csinálok így is, hogy erre már semmiképpen nem jutott idő Kép. Mondjuk, nekünk csak kicsi fánk lesz, max. 1 m, mert abszolút nincs hely, de azért arra is kell dísz rendesen. Így maradok a hagyományos díszítésnél, eddig még nem volt semmi gond, már 3 gyerekes karácsonyunk volt, és még egyetlen dísz sem tört össze. Remélem, most sem fog Kép.

panda
Halásztelek

Sziasztok,
Köszi a gratulákat a vizsgához, nagyon örülök, hogy túl vagyok rajtaKép.

Kataa,
Mi is állandóan hívjuk egymást apával. Van, hogy felhív, csak annyit mond bele, hogy szia és várja, hogy csicseregjek nekiKép. Már úgy ismeremKép. A nyáron különösen hozzászoktunk, hogy mindig együtt vagyunk, de hát mióta ismerjük egymást alig voltunk külön, mert együtt is dolgoztunk (ott ismerkedtünk meg).

Beszti,
Örülök, hogy úgy gondolod ahogy gondolodKép.

Nyuszi,
Már hogyne hiányolnálakKép! Annyira jó volt pocakosan megismerkedni és végig tartani a kapcsolatot veletek és persze a többiekkel is. Valahogy olyan ez, mint amikor az ember még a suliban szerez barátnőket, és azok sok év múlva is igazi barátok. Hát így vagyok én veletek isKép.
Jobbulást nektek!
Most már legközelebb ha eljutok a Megába, megnézem én is azt a csúszdát.
Az a pasi is volt nálunk akit te ajánlottál és volt egy tervező is akit ő ajánlott. Hát akkor ti sem fogtok unatkozni az elkövetkező évekbenKép.
Olyan izgi ez amikor még nem tudni, hogy milyen nemű lesz a picike. De mindenesetre nagyon stram kis manó lesz ezek szerintKép.

Rit,
Átküldtem a másik címre is.

Panda,
A receptet a tavalyi Nők Lapjában olvastam. Fél liter vodkához kb. 2-3 narancs vagy 3-4 citrom (tavaly én citrommal készítettem és elég nagy sikere volt). A vodkába bele a burgonyahámozóval leszedett(jól megmosott) héj, a lényeg, hogy egy jól záródó üvegbe tedd mindezt. 5-6 napig állni kell hagyni, nem kell keverni. Aztán fél liter vízhez fél kg cukor, ezt össze kell főzni, aztán ha langyi, akkor bele a leszűrt naris vodka és már kész is. A pasik nálunk imádtákKép. Jégkockával, lehűtött pohárban mennyei. És a nagy előnye, hogy alig van vele munka, a naribelsőből pedig lekvár készülhet. Idén dekupage-olni akartam a dzsemes üvegeket a lekvárhoz, de mivel odaégettem, így nem lesz belőle semmi, majd jövőre. Sajna ahhoz már nincs időm, hogy még egyszer nekiálljak. Apa viszont úgy lecsapott az elrontott dzsemre, hogy csak naKép, egyszerűen nem engedte, hogy kidobjam, szerinte isteni. Igaz nincs égett íze, csak amolyan pikáns. Férfi ízlések...Kép

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Betti!

Hát az Europark a Határ úti metrónál van, nyugatitól kb 20-30 perc metróval. De szerintem ki van zárva hoyga nyugatinál nem csinálnak iylet, szinte mindne karácsonyi vásárban szokott lenni bögrenyomó vagy ilyesmi. Cska én mostanában nem jártam arra. Az europarkos is ilyen bódéban vana bevásárló központon belül, amit direkt karácsonyra állítottak fel, nem állíndóan van itt.

Beszti!

üdv újra itt!Kép

Karácsoynfa dísz: hát én nem mertem bevállani magam készítésűt, merta bszolút béna vagyok ilyneben, de vettem cuki fa díszeket (uagz nagyon drágákKép) meg szalma díszeket, így nem gond ha esetleg Emma megnézi közelebbrőlKép Amúgy nekünk cska műfánk lesz, évek óta ez van, és mivel könnyű, ezért idén még nem is bvezsek mást, majd jövőre amikor már Emamis jön kiválasztani stb. De a másik nagyinál igazi fa lesz, és tartok tőel hogy a díszek is törékenyek lesznek, úgyhogy ott nem tudom hogy lesz, ráaádásul ott leszünk hosszabb ideig.

Manó

KépKép
manó

Hali

Ilke

Nagyon ugyi vagy a sok fozocskevel, csak amulok es bamulok. Gratula a vizsgakhoz is!Kép

Conti

Engem is erdekelne az a muffin recept!Legyszi kuldd el!Kép

Beszti

Beleolvastam abba a frocsogos vitaba a Szoptatasos meg a tobbi topikban...Kép Ne hagyd hogy az ilyen Nevtelen szajhosok elrontsak a kedvedet. Persze nem tudom mi a legjobb ellenszer az ilyenek ellen, eleg frusztralo lehet ha az ember segiteni probal es ez az eredmeny.
Nagyon edes a fiaidrol az alvos kep!Kép

Zsuzsa

Akkor "szomszedok" lesztek Halacskaval Kistarcsan.Kép Kar hogy nem jottetek a Mikibulira.Kép

na megyek szunyalni

nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi!

Nem ök rontották a kedvemet el, az talán már csak hab a tortán (nem ma, mert ma senki nem tudja elrontani a kedvemetKépKépKép).
Nagyon sajnálom, hogy ez mehet a Babaneten, hogy ilyen emberek is beleszólhatnak, a hangnemröl már nem is beszélve. Még akkor is, ha tudom, ez az Internet, azért valahogy soha nem tudom megérteni, újra és újra elcsodálkozom rajta, hogy ilyen emberek vannak. Minek hozzászólni valamihez, amit nem tud vállalni, és csak ennyire futja neki? Túl naiv vagyok!KépKépKép
Mindegy, ez van!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok

Tegnap mi is megcsinaltuk a naptarat,ma varom hogy kuldje a kolleganom a lapokat amire nyomtatajuk,apa meg spiralozza a melohelyen.
Tegnap mar vegig aludta az ejszakat es reggel mar nem jott az orrabol semmi.Ugyhogy holnap reggel elmegyunk anyuekhoz hetvegere es belekezdek egy kis kozmetikus,fodrasz turaba karacsony elott.Ja es este meg a szoki baratnos osszejovetel.Most jott haza egy baratnom New Yorkbol latogatoba,2 eve nem lattam,viszont tavaly kuldott Alexnak szupi Micimackos ruhakat: )
Ma este kiruccannuk moziba,Alex a lannyal lesz,remelem ma is birjak majd egymast; )

Parazita
Jo lehet amint Solymi tatog: )))Hiaba volt motivacio: )

Nyuszika
Kivancsian varjuk majd hogy mikor derul ki a pocaklako neme: ))Mit szeretnetek??Persze nem torvenyszeru hogy Emi utan fiut vartok azert kerdezem: )

Rit
Es kikotitek a fat??En csak attol felek hogy borogatni fogja : )Ebben alakasban ugye nem a mi butoraink leven nincsolyan hely ahol biztonsagban lenne a fa Alextol.Hat megprobaljuk a foldon aztan legfeljebb hamar leszedjuk,bar en imadom ha az egoket rajta sokaig estenkent: )

Ilke
Ismeros: )Kettonk kozul en vagyok aki tobbet beszel.O meg imadja hallgatni.remelem 25 ev mulva is igy gondolja majd: ))
Igazad van en is azon gondolkodtam hogy ugy osszenott itt egy csapat hogy remelem sokaig marad ez igy.Bar hamar visszamegyunk dolgozni nehezebb lesz.

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok Mamik!

Tegnap voltam panorámás forgröntgenen és sajnos 3 fogam a tömés alatt elkezdett romlani. Másik 2 tömést pedig ki kell cserélni porcelán inlay-re, mert annyira vékony a tömés mellett a fogzománc. Ez még ok. Viszont ami rosszabb, hogy a böcsességfogaim még nem jöttek ki, viszont a röntgenen látszik. A 4-ből 3 van csak meg, ami nem baj, csak az alsó 2 fog a jobb és bal alsó 7-es fogra teljesen merőlegesen helyezkedik el.
Így, ha elkezd kifelé nőni, akkor vagy összenyomja az előtte lévő ép fogakat, vagy ha éppen elkezd romlani, akkor tönkreteszi azokat. Így azt javasolták, hogy gondoljam meg, de jobban járok,ha kiszedetem szájsebészeten.
Eddig azt gondoltam, hogy nincsenek bölcsességfogaim, hogy nem jöttek ki. Még fogröntgenen sem voltam sosem, mert nem kellett.

A már tömött fogaimból elengedett a fehér tömés és csak pici lyuk van, így gyorsan megcsináltatom, hogy nehogy tovább romoljanak. Szabad szemmel szép épeknek látszanak, csak a röntgen egészen mást mutatott. szerencsére a többi fogam teljesen ép és egészséges.

A Madách Dentálban voltam, nagyon klassz modern hely és egyáltalán nem izgultam, szerintem a hely szépsége miatt, még kellemes zene is szólt és nagyon kedvesek voltak. Viszont, mivel magánklinika, elég horror árú, ha ott csináltatom meg a problémás fogakat, cirka 90e ft. Ezért gondolkodom, hogy a férjem és anyósomék mér több 10 éve járnak a körzeti dokinőjükhöz, hogy oda megyek, mert ott a fogmegtartó kezelések ingyenesek. Viszont most vacillálok, mert hátha, amiatt, hogy sztk rendelés ezért gyorsan túl akar lenni, hogy a többi betegre is sor kerüljön.
Bár a férjem családja még sosem panaszkodott rá, eléggé korrektül dolgozik, talán ez elég garancia rá.

Dani már napok óta mondogatja azt hogy totoá. Ma kiderült mi az. A ligetnél nézték a korcsolyázó gyerekeket, és arra mondja Kép

Közben elkészültek a naptáraim, azóta egy csomó munkatársam rávetette magát és lázasan nyomtat Kép Ma még el kell vinnem a Copy Generali-ba, remélem nem lesznek ezren.

Láttam ma a Farkasházy Rékát egy újság címlapján, nagy pocival, nagyon szép volt, olyan boldog az arca. Mellette a szöveg: Fiam lesz.
Már elmegy a sorozatból Brüsszelbe Kép Jön helyettük 2 testvérpár csaj, akik odaköltöznek a házba, illetve a Survivor-ból a Feri is fog játszani a sorozatban. Úgy látszik szynészekre nincs is szükség.

Rit
Küldöm a naptársablont, szólj, ha megkaptad!

Beszti
Üdv itt ismét köztünk! Kép

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Mi már végre nagyokat levegőzünk, olyan szép idő vanKépKép
Nem akarok újabb vitát generálni, csak ma felhívtak a melóhelyemről, hogy van egy üres pozíció....Totál tanácstalan vagyok, a krupp miatt, meg amúgy se nagyon szeretném a bölcsit, segítségem itt nincs...Viszont szívesen csinálnék már valamit a házimunka, gyereknevelés mellett. Jó lenne, ha távmunkában csinálhatnám. Majd meglátjuk. Ha nem jön össze, akkor mindenképp jelentkezem valami suliba, hogy legyen valami elfoglaltság.

Gumicukor
Nekem is aktuális a fogorvos. Nálunk a Parlament Dentállal van szerződése a céges egészségpénztárnak, nagyon szép hely és így pénzbe sem kerül, évente van vizsgálat.
A bölcsességfogat én nagyon megszenvedtem, nekem sem bírt kibújni, viszont bedurrant a fejem, végül itt az érdi sztk-s szájsebészeten kapták ki, nem volt fájdalmas az érzéstelenítő miatt. Még antibiotikumot is kellettt szednem, de nagyon rendesek voltak, találtak olyat ami szopi mellett mehetett.
Korcsolya, ne is mondd, én úgy imádok korizni...

Beszti
Üdv újra a fedélzetenKép Örülök, hogy már jobb a kedvedKép Én is úgy éreztem, hogy valami más állhat a háttérben, nem szoktál Te ilyen morc lenniKépKép

Kataa
Milyen hamar meggyógyultatokKép Ennyi kell is az immunrendszer erősödéséhezKép Irigy a hétvégi programértKép

Ilke
Milyen jó ötleteid vannakKép Sajnos nálunk senki nem szereti a vodkát és a dzsemet semKép Még a narancs is mindig megmarad, úgyhogy fogtam és felvágtam őket szeletekbe, most a radiátoron aszalódnak, jó lesz dísznek. Meg szegfűszeges nari díszt is szoktam csinálni, de az még ráér, nehogy tönkre menjen.
Gratu a vizsgádhozKépA pénzügyet én se szerettem túlságosan.

Valaki engem is megdobhatna ezzel a naptársablonnal, jó ajándékötlet. Bár mi fényképeket nemigen rakunk ki, de ez aranyos lehet.

Karácsonyfa:
Én a földre teszem és kikötni sem fogom. Úgyhogy vigyázhatok rá majd ezerrelKép A díszek vegyesek lesznek, saját, plusz piros és arany gömbök, mézeskalács...

A menü hogy lesz nálatok? Mondjuk mi csak szenteste vagyunk itthon, utána utazunk haza és a szilvesztert is otthon töltjük Sopronban. Úgyhogy a vacsi lesz csak, ami valószínú rántott hal majonézes krumplival. A sütiket el tudjuk vinni, az lesz a több, zserbó, püspökkenyér, almatorta és Conti muffinja, ha lesz addig formám...

pusz
Judy
Judy

Sziasztok
Kataa
mi nem beszélgetünk napközbe a páromal csak ha fontos dologrol van szó akor küldök neki smst különben nem ezért is eset olyan jol hogy felhivot fözni a halászlét a párom csinálja majd a többit meg majd meglátjuk Kép .

Ilke
csicseregni én is szoktam apának Kép csak én este néha megszoktam kérdezni töle hogy nem beszélek tul sokat mert hajlamos vagyok rá Kép ere mindig azt mondja hogy nem bár van amikor szol hogy hagyam öt is szohoz jutni Kép .

Judy
nálunk is halászlé, rántot hal,majonézes krupli,söt töltöt káposzta is ezeknek felét a párom csinálja meg felét én még a korház elött ha sikerül Kép.

Pusz Csics és petike
csics

Gumicukor

Panoramas fogrontgenre en is el lettem kuldve, mert a fogdoki semmit nem talalt. Csak idot kene szakitani ra. Aztan biztos nalam is talalnak ezt-azt. Nem tudom mi fer 15 ezerbe, de addig allja a cegem szocpolos budgetja.

Judy

Nalunk ketfele menu van, egz angol es egy magyar. Toltott kaposzta, rantott hus- illetve sult pulyka vagy csirke, utana karacsonyi puding . Biztos kitalalod melyik-melyik nemzetisegu.Kép
En is muffint fogok sutni, Conti receptjet is kiprobalom, eddig a Stahl fele sztracsatellas muffint csinaltam. En az Auchanbol hoztam el a multkor az utolso ket format, de papirt nem hasznalok hozza. Gyumitortan is gondolkodom.Meg mar sutottunk egy nagy adag mezest a baratnoimmel mult szombaton. Ott puhulgat a spajzban.(hallod mezes? mondom puhulgat...)

Elkezdtem feldisziteni a lakast, vettunk mugallyakat diszekkel , meg mas aggatos mutyuroket es rakok ki en is girlandokat gombokkel. A haz elotti fenyon mar egy hete egnek a fenyek...Ja es szombaton nalunk lesz a barati kor karibulija, ugyhogy sok dolgom lesz, csinalok 6 fele salatat, meg hideg sulteket, meg holnap feldiszitjuk a fat. Mar ugy varom. Kihuztuk egymas neveit is, ugyhogy lesz ajandekozas is.

Elore is bocsi de hatalmaba keritett a karacsonyi hangulat.Kép

Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Karácsonyra a régi cégemnél semmi sem volt. A mostaninál prémium (ami nekünk is amúgy is járna) + máshol benne vagyok egy szakmai felügyelő szervezetben és ünnepi team meating lesz (nagyon titokzatos) pénteken. Majd kiderül mi lesz.

Ilke
Nekem is elküldenéd a naptár fájlt? Hátha csinálok még, én csak 1 lapos egész éveset csináltam, de még nem nyomtattam ki, szóval lehet, hogy nekivágok. A cégnél van spirálozó, úgyhogy az ingyen van Kép

Csics
Hajrá!

Gumicukor
Én is voltam a Madách Dentálban, amikor nagyon szenvedtem, de nagyon nem voltam elégedett. Először is 2* vissza kellett mennem egy tömés miatt és egy halom pénzt kifizettem. Másodszor a csa elizélte a fúrást és letört később a fogam egy része, persze tömés ki, úgyhogy a szokásos fogdokim alig tudott rendbe hozni. Ő nagyon rosszakat mondott a Madách-ról, ismeri a tulajt. De kétségtelen hogy kellemes a légkör.
Mi egy magán dokihoz járunk, de nem ennyire horror az ár (pl. fogkő a Madáchban 12 e, míg nála 3 e, a tömések 4-5 körül vannak) Csak nála elég hosszú idővel előbb kell időpontot kérni, de ha fáj fogad azonnal is. Ha gondolod elküldöm a számát.

Judy
Én mostanáig távmunkában voltam. Baromi nehéz egyszerre a kettő, ugye már Hanna sem alszik annyit mint 1/2 éves korában. Estére meg mosogatórongy vagyok, és akkor ülök neki dolgozni. Éjjel minka reggelre megint mosogatórongy. + hetente kb. 1x el is kell mennem ide-oda, úgyhogy akkor dédi vigyáz Mancira (imádják egymást!). De febr.-tól teljes állásban visszamegyek és Hanna meg megy a bölcsibe. Mindennek van jó és rossz oldala is. Nekem ez egy nagyon nagy lehetőség (sajnos karrierista is vagyok valamilyen szinten, de az álmaim állása) úgyhogy nem hagyhattam ki. 1/2 évig nem várnak rám. Persze a régi helyemre nem mennék vissza semmiképpen.

Új szavunk papa...cs = papucs. Mondom neki, hogy hol a papucsom (mindig elviszi valahova), elszalad jön vissza vele, odarakja az ölembe és halálosan tudálékos fejjel közli mama..cs Kép
Egyébként egész nap "beszél". Időnként felveszi a kis telefonját és hosszas monológokat zavar le, de olyan handlejtéssel mint a pletykálkodó tinédszerek (mibe fog ez kerülni nekünk később?!)

Karácsonyfa
Nálunk egy asztalon lesz, de azért kikötöm. Már csak az kéne, hogy Manci elérje Kép

Puszi
dec8
dec8

Na megvolt a mozi,mire hazojttunk Alex mar pizsamaban rohangalt,tul a vacsin,persze esze agaban sem volt aludni.Erre anyja be az agyba nehany perc oromkodes utan es mar alszik is: ))
Ugy tud rohanni ha meglat az ajtoban,annyira jo erzes ahogy olel es bujik: )
Ja es mostanban barmit csinalok O utanoz,ha fesulkodom,fogatmosok,mosogatok: ))

Gumicukor
En meg nem is hallotam errol a rontgenrol.Nekem ha faj a fogam vagy csak a doki nem biztos benne hogy mi a baj akkor csinal rontgent.En is maganhoz jarok,na az fel evente kb 20e ,mert mindig talal sajnos valamit,de nagyon jol dolgozik,kedves es a legkor is baratsagos.Otthon anyueknal is van egy fogorvosom SOS esetekre,mert nekem alt unnepeken van mindig valami ilyen bajom: )

Judy
Es tudnad tavmunkaban csinalni??Ez O ka cegednek?Mert akkor en nem gondolkodnek rajta.Bar akkor is kell hogy neha valaki vigyazzon Gergore ha nem vegzel míg o alszik es sok a munka.
En ha lenne ra lehetoseg dolgoznek tavmunkaban csak nalunk a rendszer kiepitese otthon kb 2milla lenne ,annyit meg nem erek : ))
De ha lesz lehetoseg en talan visszamegyek a ket babo kozott hogy megint jo legyen a Tgyas: )Ugyhogy szerintem jol teszed ha egy kicsit mast is csinalsz,ha van ra mod: ))
A kolleganoim nagyon rohogtek a mikor bementem az irodab a multkor es beszelgettte mvalaki asztalanal ,mikozben ra-ra pillantottam a telefonra hogy nem csorog-e az en vonalam: ))Regen ha valahol pletykaltam akkor barhol fel tudtam venni a telcsimet.
Nalunk a szoki halaszle+rantott hal a menu: )Bar ez is anyueknal,en kifejezetten orulok hogy nem kell foznom meg akkor is: ))25-en mega ferjem foz valamit amit egyenlore titkol: )

Nyuszika
Ezt az energiat igy babasan: )Ugyi vagy: )

Kataa

Kép
Kép
kataa

Nyuszi,
Köszi.
Elküldtem a naptárat. Ma bespiráloztattuk az egyik naptárat a Copyban. Szerintem nagyon jó lett. Az elejére tetettünk átlátszó lapot, hátulra pedig egy fényeset, tiszta olyan mintha valami profi csinálta volnaKép. Közben meg mi szenvedtünk vele tegnap hajnal 3-igKép. Az eredeti formátumot eléggé átalakítottuk (halvány táblázatba tettük a napokat, beirogattuk a családi eseményeket...). Csak mindig kihagytunk valamit, vagy nem állítottunk át, így egy csomó lap ment a szemétbe, így végül A5-ös méretben készült elKép.
Te hogy készíted a karácsonyi pudingot? Egyszer úgy kipróbálnám én is. A muffinformát kivajazod mielőtt a tésztát beletöltöd? Hát te aztán jól tartod a vendégeiteketKép.
Voltunk ma az Újpesti Megában, jót nosztalgiáztam, hogy mennyit jártam oda. Néztem ezeket a Little Tikes csúszdákat, de ott a legolcsóbb is huszon valamennyi volt. Majd megnézem a másik megát is, mert ennyiért nem hiszem, hogy fogunk venni.

Judy,
Köszi.
Szerintem a távmunka nagyon jó, ha lesz lehetőséged rá, szerintem használd ki. Azért ám a sok éjszakai meg hajnali tanulás ellenére én is nagyon élvezem a sulit. Kell, hogy az ember ne csak a háztartásra figyeljenKép.
Küldöm a naptárat.
Milyen almatortát készítesz? Rengeteg almám van itthon, szívesen felhasználnám.

Dec8,
Átküldtem a naptárat neked is, de valami hibaüzenet jött vissza.

Karácsonyi menü:
Halászlé nálunk is lesz, meg rántott hal, viszont én minden évben szoktam valami szárnyast is készíteni, mert nem vagyok annyira oda a halért. Végül valami fincsi torta. Idén apukámékhoz és anyósomékhoz is kell tortát vinnünk, mert megkértek, hogy süssek. Mondjuk ez nálunk azért is szokott gyakran így lenni, mert tudják én olyat készítek amit a párom is ehet, így mindenkinek egyszerűbb. Meg azért fincsik is azok a tortácskákKép.

Ma megint a Gulliver közelében voltunk, így rádumáltam apát, hogy menjünk beKép. Míg én vásárolgattam, ők a kicsi játszóházban játszottak ott. Mivel Lili mostanában odavan a babákét, vettem neki egy babát. Végre egy olyat aminek nincs haja, mert az itthoniaknak mindig a haját tépi. Meg vettem neki natúr fa építőkockát. Most már nagyon sok játéka van karácsonyra, leállítom magamKép.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!

Dögrováson vagyok két napja, de azért sütök és vásárolok, öt percet sem tudok pihenni. Ha fennt van Betti, akkor amint lefekszem, rögtön rajtam mászkál, biztos ismeritek, 25x 50x 100x keresztül mászik oda vissza. Tegnap reggel elmentünk a media marktba cd-ket venni, Betti nagyon akart pakolni, végül fel kellett vennem, mert életében először hisztizett az üzletben. Hiába, imádja a cd-ket pakolni itthon is. 9-kor még volt parkoló, de mikor eljöttünk 11 körül, már vadászták a helyeket. Ilke, sajnos az europarki sparban sem volt kapszli, csak tüffeles picike. Nálunk is összegyűlt már Bettinek egy csomó ajándék, azt se tudja majd mihez kapjon. Végül a férjem mégis megvette a metrós csúszdát, még nem bontottuk ki, csak annyit láttam ráírva, hogy 3 éves kortól. Na mindegy.

Nyuszi, elküldtem a receptet. Engem is érdekelne a karácsonyi puding. Egyszer láttam a Nigella műsorában, és olyan élvezettel ette.. Vagy az Yorksire (?) puging volt, már nem is tudom.

Szenteste nálunk is halászlé lesz, ezt egy étteremből hozza a férjem, mert én utálom a halat. Lesz még rántott (tengeri) hal és rántott pulykamell. (a Barbi lányom csak a ránott húst eszi meg) Magamnak meg ananászos-tejszínes pulykamellet csinálok. Torta nem lesz, csak aprósütik.

Csics, mindjárt babázol!

Jobbulást, aki beteg!!!

Conti

conti

Sziasztok, tegnap nem voltam - nagybevásároltunk. Megvettük a karifát is, végül 2m lett és olyan rendi volt a pasi, hogy az 120as árát kérte csak érte, 1600 volt Kép mindez az Auchanban - csak hogy csináljak egy kis ellenreklámot a Tesconak KépKép

Ilke
Köszi megkaptam Kép
A mi apánk ízlése is olyan mint a tieteké, jól éheznének egymás mellett KépKépKép

Fa
Nálunk nem azért nem lesznek törékeny díszek, mert félteném Dodot, ő ugyanis mostanában irtó rendi, ha tudja, hogy nem lehet, akkor nem csinálja Kép Egyetlen kivétel a galérialépcső- erre mászik ha kell ha nem. Mi egyszerűen rengeteg mindent csinálunk sk. italok, kenyér, ruhák, ajándékok, stb, hogy így stílusos, ha a fa is az Kép Most közben még gyöngyöt is fűzök, 3 nyakláncnak kell kész lennie időre, ebből az egyik ráadásuk egy elegáns nyakék lesz, szóval lehet, hogy egy kicsit beritkítom most a babanetezést Kép

Kataa
Szerintem nem kötjük ki, elég jó 3 ágú talpunk van, stabil + azért nehéz is az a fa + szerintem pár rászólás után menni is fog, hogy ne durvuljon vele Kép Inkább azt nem tudom még, hogy mibe is rakjuk, hogy locsolgathassuk rendesen, hogy ne hulljon a tüskéje, mert a talp alá nem igazán fér be egy cserépDe ez szerintem majd állításkor lesz megoldva, előre fölösleges ezen agyalni

Gumicukor
Megkaptam, köszi! Kép Egyébként ugyanaz, mint Ilkéé, csak az egyik excel a másik world file Kép. Én is megcsinálom, csak nem ma, mert apa valahogy kitörölt egy könyvtárat, benne a babanapló KépKép este helyreállítást ígért, addig nem nagyon dolgozok a gépen Drukkoljatok, hogy meglegyen, irtó sok munkám fekszik benne és pótolhatatlan. A terhességem első napjaitól kezdve írom, benne minden esemény és minden érzés....

Conti
Akkor neked is jobbulást!!!

puszka
Rit és Csirke

rit

anemona7

Sziasztok!

Nyuszika
Nagyon jó lehet ez a karácsonyi buli a barátokkalKép

Kataa
Hát, rákérdeztem, hogy nem lehetne-e távmunkában, de még nem tudtak választ adni, két ünnep között visszatérünk rá.
Mit láttatok a moziban?
Ügyi Alex, hogy így rohangál. Én is úgy várom már, hogy Gergő menjen, de nemigen akar elindulni, gondolom a betegeskedés is visszavetette kicsit.

Dec8
Hát, elhiszem, hogy fárasztó lehet Neked munka és Hanna együtt. Mgértem, hogy álmaid állását nem akarod kihagyni.

Ilke
Megjött a naptár, köszönöm szépen, nagyon klassz.
Hálából küldöm a tortareceptet. Linzeralapú és nem túl édes, mi azért szeretjük.

Conti
Jobbulást!
Gergő is imádja a cd-ket rámolni.
Azt hiszem nálunk is lesz valamilyen szárnyas is a Gergő miatt is.

pusz
Judy
Judy

Hali!

Látom, mindenki halászlézik az ünnepekkor. Ezek szerint mi kivételek vagyunk, mert rajtam kívül senki sem szereti. Na meg olyan macerás a szálka miatt. Nálunk rendszerint újházy tyúkhúsleves szokott lenni, töltött kápi, és száraz szárnyas húsok,sült vagy rántott, bundás burgonyával, zöldséges rizzsel. Süti diós és mákos beigli, + az elmaradhatatlan zserbó, ezt a férjem csinálja. Nekem idén jó dolgom van, mert anyukáméknál leszünk, honap indulunk és 25-ém jövünk vissza, így csak besegítek a konyhában, ő csinálj a nagyját. Mondjuk amúgy sem szokott anyu mást beengedni a konyhába, ha meg főzök, akkor tuti mindenbe belekotnyeleskedik. Pedig jól tudok főzni, csak minden úgy jó, ahogy ő csinálja. Kép
Talán jövőre már a saját lakásunkban várhatjuk karácsonyra a vendégeket, akkor csinálok majd igazi készülődést, addig meg élvezem ezt a helyzetet, mint Kataa is.

Dec8
Biztos jó lesz majd a munka, én is belerázódtam, tudod, én Dani 7 hónapos korától távmunkázok, 13 hónapos korától pedig teljes 8 órában vagyok bent. Nem lesz könnyű, főleg, hogy Te hosszabb időt töltöttél együtt otthon Hannával, nekem minden percebn hiányzik és már előre félek, hogy tavasszal nem mehetek vele sétálni a ligetben, csak amikor szabin leszek. De lehet csúsztatok és én is élvezhetem a napsütéses, madárfüttyös sétákat. Mindenesetre nagy drukk a munkához!

Ma reggel bekötettem a naptárakat a Copy General-ban, nagyon klaszz lett. Megcsodálták Dani képeit, sikerült beletennem egy olyat, amin mindenki elkezd hangosan nevetni, amint meglátja Kép 10 perc alatt kész volt, már csak akasztót kell rá fabrikálnom vmai régi naptárból, vagy gemkapocsból.

Tegnap délután a kolléganőmmel fontos "ügyfélhez" mentünk, elugrottunk az IKEÁBA Kép, képkeretet venni a tappancsos mancsos képhez. 2 db. A4-eset vettem, hétfőn és kedden anyukámék dolgoznak csak 3-an leszünk, majd akkor megcsináljuk. Már csak vízfestéket kell venni és ecsetet. (Régen mekkora készleteim voltak belőle!)

És aminek nagyon megörültem, hugomnak véletlenül találtam olyan poharakat, ami köpölyözéshez kell. Már hónapok óta panaszkodik, hogy sehol sem talál, ez meg pont olyan. Így ez tényleg véletlen, meglepi ajándék a már eltervezetthez képest.

Itt a cégnél van egy nagyon aranyos takarítócsajszi, most ő is kisbabát vár, és pont akkorra van kiírva, amikorra én voltam Danival Kép Viszont, mivel már 37 éves és első babája lesz, ezért veszélyeztetett, minden 2 hétben menni kell vizsgálatra, többek között amniocentézisre is. kicsit izgul, de tök jól van, még hányingere sem volt egyáltalán, eddig minden lelete jó.
Kár, hogy elmegy, mert ritka az ilyen jó fej takinéni.

ma megyek fordászhoz beszárítattni a hajam az esti céges karibuliba. Állítólag lesz tüzijáték, ajándékok, meglepik, valami Détár Enikő féle produkció is, hideg meleg svédasztal.

Szerintem én csak 25-e után jövök ismét, ezért kívánok mindannyiótoknak olyan Boldog, Békés, Szeretetteljes Karácsonyt, amilyet szeretnétek! Kép
Csics, szerintem a Ti karácsonyi ajándékotok lesz a legszebb! Ha közben elindul a pici a nagyvilág felé, akkor csak ügyesen és mindent bele, drukkolunk neked! Remélem 25-e után már babaéretsítőt láthatunk itt a neten!
A pici babának karácsonyra pedig sok-sok tejcsit kívánok!

na, pusz mindenkinek!
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Judy!

Szerintem ha ez olyan állás lehetőség amit nagyon szeretnél és nem olyan amilyen lesz 1-2 év múlva is, akkor próbáld meg. Én a krupptól függtelenül beadom Emmát ősszel bölcsibe, mert imádja a gyerek társaságot, most is szinte mindn nap lent vagyunk, és nem fogom emeiatt akár 6 éves koráig itthon tartani. Merthogy ez addigra sem múlik el biztosan. pl a bölcsis gondozónő fia is kruppos, 5 éves és nyáron(!) is volt 2 vagy 3 rohama sajnos. Ettől függtelenül ovis és jól érzi magát, csak olyna kirándulásra nem enegedik el, ahol ott kell aludni.

Nálunk a menü: halászlé (én cska a levét szeretem, halat nem eszek), sült hal, sült sajtos pulykamell nekem, töltött káposzta.
Anyósoméknál nagyjából ugyanez, d eott lesz beigli is, amit ő szokott csinálni.

Én ilyen fogröntgenre el sem mernék menniKép Szoktam én csináltatgatni a fogaimat, de sajnos nagyon rosszak, bár még az összes megvan, de majdnem mind tömve van és sajna tudom hogy már cseréltetni is kéne a töméseket. De még nem szántam rá magam. Akkor voltam utoljára mikor Emmát vártam, akkor megcsinálták amit találtak, de hát az már rég volt. Kép

manó

KépKép
manó

Sziasztok
még egyben vagyok Kép ma voltam Ctg és azt mondta a doki hogy mostmár minden nap kell járnom mig megnem születik a pocaklako de ha jövöszombatig nem születik meg akor meginditják én inkább már holnap babáznék mint hogy minden nap ezek után bejárjak ctgre .

Kataa
képzeld azt halotam hogy most dugig van a Sote szülészete nincs szabad ágyuk egy se Kép remélem azért még holnap kiakar már jönni ez a babo .

Pusz Csics és petike
csics

Halihó!

Itt vagyok, picit szomorkásan, mert nem akar sikerülni az a fránya narancsdzsem Kép Kép Kép.

Ilke!
Mit rontok el???? Tegnap 1,5 kg narancsból csináltam, minden fehér héjat leszedtem róla, egy órát kínlódtam velem, mégis ehetetlenül keserű lett, ki kellett dobnom az egészet Kép. Ma újra nekiálltam, 3 kg narancsot pucoltam meg, de most le is vágtam a külső hártyát annyira, hogy csak a sima gyümölcshús látszódott, még amennyire tudtam, a gerezdeket elválasztó hártyát is leszedtem, mégis keserű lett megint. Pedig máshol vettem a narancsot, másfajtát, és megeskettem az eladónőt, hogy édes a narancs, nehogy megint befürödjek, és tessék Kép. Igaz, ez most nem ehetetlen, de azért érezni rajta a kesernyés ízt. Mindenesetre üvegbe tettem, majd megkóstoltatom a férjemmel, és csak akkor dobom ki, ha neki sem ízlik. Pedig annyira készültem rá, mindig minden lekvár sikerülni szokott, erre most, hogy nagyon kellene, most nem Kép. Mikortól számítod a 20 perc főzést? Az elejétől, vagy onnan, hogy elkezd forrni? Mert azt vettem észre, minél tovább főzöm, annál keserűbb. Mindenesetre a narancsdzsemmel haragban vagyok, egy ideig nem fogok csinálni, az biztos Kép! Ha ezt tudom, maradok a mézeskalácsnál...

Conti!
Tessék gyorsan meggyógyulni, mindjárt karácsony Kép!!!

Gumicukor!
Boldog karácsonyt Nektek is!

Csics!
Részvétem Kép! Én is pont így voltam mindkettővel, de Ádámmal 2 nap túlhordással befektettek a farfekvés miatt, így nem kellett járkálnom (Noémivel 5 nap után fektettek be). Remélem, azért Te megúszod a kórházat! Drukkolok, hogy mihamarabb kibújjon a kistesó

Nálunk sosincs halászlé, nem igazán szeretjük én egyáltalán nemKép), csak tengeri hal rántva, saláták, valami szárnyas (ált. pulyka), krumpli, sütik, meg persze húsleves is. Mi szenteste mindig Anyukámnál vagyunk, 25-én a férjem szüleinél, szóval én ált. megúszom a főzést Kép, csak sütit szoktam sütni (bár a mi gagyi sütőnkben ez elég nagy művészet).

A gyerekeim alig aludtak délután, van nyűglődés ezerrel, nekem meg vasalni kellene, de így nem tudok. Megyek is, hátha sikerül valamennyit vasalnom, most viszonylag jól elvannak.

Panda

panda
Halásztelek

Hali!

Manó!
A meló ugyanaz lenne, amit eddig is csináltam. Egyébként ezt én is hülyeségnek tartom, hogy a krupp miatt ne adjuk bölcsibe, oviba, stb... Jól teszed, hogy viszed közösségbe, nekem sajnos nincs rá sűrűn lehetőségem, ezért tényleg meg lenne az esélye, hogy majd többet lesz itthon, mint a bölcsiben/oviban. Nem tudom, majd meglátjuk...

Csics
Hajrá pocaklakó!!! Én is 1 napot ráhúztam, nem akart Gergőm egy napon ünnepelni az apukájával szülianpotKép Lehet, hogy karácsonyi ajándék lesz?

Panda
Fel a fejjel, ha tudnád, hogy én mennyi mindent elszúrtam már főzésbenKépKép Persze tudom, hogy bosszantó, benne van a munka, meg az alapanyag és kellene az eredmény.
Megkukucskáltam a szalvétás képeidet, hát nagyon profik, gratulaKép

Gumicukor
Nektek is boldog ünnepeketKép

pusz
Judy
Judy

Sziasztok

Tegnap este meg irtam, csak elfelejtettem elkuldeni.Kép

Megvettuk a hazat anyunak, a kert tele gyumolcsfakkal, ugyhogy majd befozhetek en is. Ma reggel sikerult nekihajtanom a frissen felrakott automata tolokapunak. Mentsegemre legyen mondva, hogy a szerelo forditva tette bele a gombokat, felulre a garazskaput, alulra a kertkaput ,en meg nyomtam ezerrel, ahogy megszoktam es bumm nekitolattam az eppen zarodo kertkapunak.Kép Kertkapu leugrott, szerencsere vissza tudtuk tenni a ferjemmel es az auton csak egy nagyon picike serules van.De akkor is majd megutott a guta.)
Aztan 2.5 orat vasaroltam a Coraban , hozzavalokat a holnapi buli kajajahoz. Orulet hogy mennyien voltak. Viszont igyekeztem ugy vasarolni, hogy kari elott mar ne kelljen megint menni.Ott is hagytam egy rakas penzt.

Ilke, Conti

A karacsonyi pudingot bevallom ANgliabol hozattam egy kint elo baratnommel, de van egy receptem, azt elkuldhetem Nektek.
Ilke, johetek hozzad befozo tanfolyamra?Kép Anyu kertjeben lesz barack, cseresznye, szolo meg alma.megkaptam a naptarfile-t, koszike.
Conti a muffinreceptert is koszonet. En is talaltam egy gesztenyes receptet, nyami, imadom a gesztenyet, lehet hogy kiprobalom.Kép

Rit

Nalunk is eleg szofogado Emi, szerencsere. A fat nem kotom, ki, feltettuk egy hokedlire, de alapbol eleg nagy, 2m-es. (mi 8ezret fizettunk erteKép)

Kataa

Szeretnenk ha most kisfiu lenne Emilia utan, de akkor sem esunk ketsegbe, ha megint lany lesz. Majd a harmadik.Kép A dokineni azt mondta a kovetkezo Uh-on mar fog talan latszani a neme. A fiu nevekkel sajna bajban vagyunk, alig van ami tetszik es nemzetkozi, de az Alexander versenyben vanKép.

Kepzeljetek felhivott a dokino, hogy ellenanyagot talaltak a veremben, ugyhogy ujra kell csinalni a vercsoport-ellenanyag vizsgalatot. Ez fura, mert ilyenem Emiliaval ugye nem volt. Vagy az nem szamit? En A RH+ vagyok.
Beszti, te biztos tudod hogy is van ez.Kép

A karacsonyfat mar feldiszitettuk, egy orat fureszeltem a tovet mire belement a talpba. Aztan meg porszivozas, de annak meg nincs vege.
Na most megyek salatat gyartani holnapra.

Kép

pusza
Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Nem volt netünk kedd ótaKép Elvonási tünetek jelentkeztek márKépKépKép

Beszti!
Örülök, hogy itt vagyKépÖ

Csics!!!
DRukk ezerrel!!! Drukk-drukk!

Lányok annyit írtatok, hogy nem győztem követni. De most csak magunkról, míg a fiam elvanKép
Már majdnem azt hittem rendesen fogok mensisni. Illetve, hogy rövidül a cikulusom. DE nem. 4 napig napi 2 csepp rózsaszín valami jött. Aztán teljes erővel megjött másfél napra, utána barnás két napig, utána megint megjött egy napra, aztán elmúlt másfél napra (éjszakák is beleértve) és most megint barnás... Most mi vaaaan?Kép
A rózsaszín izénél még reménykedtem ogy baba van a dologban, de most meg bosszankodom, hogy mi lehet. Bár ezt úgyis csak egy orvos tudja... Lehet beírom Erzamusznak.

Gabi Kevin kutyára mond valamit. Heeeetdi vagy valami ilyesmit, mert a pontos hangokra még nem jöttem ráKép Ha kérdezem tőle, hogy VAnk kaka? Akkor megy a fagyasztóhoz, az van kinevezve pelenkázónakKép És emeli a lábát, hogy akkor ő megy felKép Olyan kis okos mostanában, valahogy hirtelen sokat tanult.

Na megyek fürdetniKép
sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

Megkinlódtam a mézessel. Mármint a cukormázzal. Gondoltam, hogy gáz lesz. Aki még ezután csinálja, annak javaslom, hogy ne valami vékony zacskóba rakja, mert szépen kiszakad, mint az enyém. Szóval a fele lett jól feldíszítve.

Sasha, ez jó, én is kérdezem, hogy van kaka? Betti meg elkezdeni húzgálni a ruháját. Viszont utána elszalad, mert marhára nem csípi a pelenkázást.

Panda, mennyi cukrot raktál bele? Nem esetleg az volt kevés?

Csics, én egy héttel hordtam túl amikor megindították, de már volt 2cm tágulás. Nálad?

Gumicukor, nem tudom még olvasod-e, jó utat és boldog karácsonyt!

Köszönöm mindenkinek a jobbulás kívánságokat, sajnos már láz is van, de elkezdtem antit szedni, mert gyorsan fel akarok gyógyulni, még hétfőn vásárolnom os kell.

Puszi
Conti

conti

Sziasztok,
Ma végre megvettük a karifát. A BricoStornál volt egy nagyobb fenyővásár és sikerült találni 150centis normand fenyőt nem egész 3000.-forintért. Nekem nagyon tetszik a formájaKép.

Csics,
Nagy drukk a picikének és neked isKép!

Panda,
Én is arra tippelnék, hogy kevés a cukor benne, de az is igaz, hogy ez a dzsem soha sem lesz olyan édes mint egy más fajta. A forrást onnantól számítom, ahogy felforrt. Sajnálom, hogy nem jött be neked.
Megnéztem a képeidet, írtó ügyes vagy! Ha ajándéknak szánod őket, akkor biztosan nagy sikere lesz majdKép.

Nyuszika,
Várom a karipuding receptet.
Gratula anyudnak a házikóhoz, akkor jövőre majd együtt főzünk beKép.
Hát nem semmi, én soha sem mernék vállalkozni arra, hogy én faragjam be a fát.

Conti,
Jobbulást!

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Nyuszi!

Nem, fogalmam sincs. RH + esetén milyen ellenanyagot néznek? Én ilyenröl még csak RH - esetben tudok...

Menü:
Nálunk nincs szokás, mindig azt csinálunk, amit finomnak tartunk, különlegesnek. Többször csináltunk (ez már szokás?KépKép) már aszaltszilvás-sonkás-sajtos csirkemelltekercset rántva. Idén is lesz, de csak azért, mert nem itthon karácsonyozunk, itthonra találtam egy nagyon jó kis receptsort, amit kipróbáltam volna (nem nagyon elrontható, ugyhogy bátran nekiálltam volna).
Mi nem szoktunk halat enni ilyenkor, sem halászlé, sem rántott hal formájában. Ez azért is van, emrt én a szálkás halaknál jobban szeretem a szálkátlant, viszont egy jó kis lazacot (ha már megvesszük) nem szivesen rántanék ki.
Idén valószinü többek között pulykamellet csinálok Wellinton módra (gombás péppel, leveles tésztában sütve). A többi még megbeszélés tárgya. Ja, meg egy csomóféle sütit, ami viszont már hagyomány, és ezek nagy részét csak ilyenkor csinálom meg.

Sasha!

Velem sem tudom, mi vanKép. Két ciklus tök jó volt, 28 napra jött meg, aztán csütörtök óta megint volt valami (még csak a 15. nap volt), de ez nem menzesz, mert viszont csak egy nagyon kicsi, és már már el is múlt. Most akkor mi van??? Baba nem lehetett még, mert az elözö menzeszem elég eröteljes volt, ott nem maradhatott volna meg, viszont most meg épp még csak a próbálkozós idö lenne...
Na, atlán nálatok nem ez a helyzet és esetleg mégis van baba!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?