Sziasztok!
Beszti!
Én úgy vettem ki az írásodból, hogy nem is ez a gond. Történt valami? Mi baj van? Szerintem nyugodtan elmondhatod! Ti már régóta ismeritek egymást, írd le nyugodtan mi bánt!!
Ne tűnj el, ezt senki sem akarja!
Csics!
Mi újság? Egyben vagytok még?
Banyóci!
A hajhullással nem vagy egyedül. Neked azért még mindig több hajad van ,mint nekem
.
De jó nektek hogy sűrűn eljuttok játszóházba! Kár hogy a környékünkön nincs ilyen
.
GYógypusszancsokat köszönjük
Távollét a gyerektől: Én úgy érzem, szükségem van rá, hogy egyedül legyek. Tudom, van akinek nincs, de nekem igen. Mert én aztán tényleg depresszíós leszek hamar. És szerintem sokan tévesztik össze a depit a rosszkedvvel. Pedig nem. Ez egy betegség! Na, de nem részletezem, nem akarok okoska lenni
. Remélem nem bántottam meg senkit, mert semmi célzás nem volt benne!!
Nekem a suli miatt is kell Mendi nélkül lenni hetente egy napot, de én nem bánom. Kezdtem megőrülni itthon. Szeretem őt, meg minden, de ki kell kapcsolnom néha, mert ha idegbeteg vagyok, tényleg nem úgy bánok vele, ahogy kéne! Na, nem bántom, sosem tenném, de néha már kiszaladnék a világból ..
Manó!
Köszönöm a vígasztalást
.
Túrókrémet meg tejberizst én is hűtőből adom Mendinek, főleg mióta fáj a torka.
Dec8!
Neked is köszönöm az érdeklődést
. Sajnálom, hogy téged nem is láttalak a bulin
.
Azért gondoltam rá, hogy talán ott kapott valami vírust, mert pont kijött időben a lappangási időtől számítva. Persze nem úgy gondolom, hogy mert valamelyik gyerek beteg volt, csak mi tényleg keveset vagyunk társaságban, Mendi nem is volt még beteg. Így sok olyan baci van, amivel még nem találkozott a szervezete.
Kataa!
Köszi neked is az érdeklődést
!
Én is így szoktam szívni Mendi orrát. Hajat mosni is betekerve szoktam. Úgy a legegyszerűbb.
Sasha!
A diétáról: pont azért nehéz az első 4-6 hét, mert akkor még nem látszik az eredmény! Ezért van, hogy sokan feladják. Érthető, hisz az ember kínozza magát, és látszólag semmi eredménye. Azért jó fokozatosan elkezdeni, mindig amennyi jól esik, és a kaja mennyiséget is fokozatosan csökkentsd! Szerintem nincsenek tabu kaják.. Mindent csak mértékkel. Ha úgy kezded, hogy eszel, amit akarsz, de amennyit kiszedsz magadnak, abból mindig hagyj egy falatot. Minden étkezésnél. És minden nap hagyj egy falatkával többet a tányéron, addig, amíg eljutsz odáig, hogy már csak az eredeti adag felét eszed. A mozgás is így menjen. Annyit csinálj, amennyi jól esik, és hidd el ez egyre több lesz. Annak nincs értelme, hogy hetente egyszer tornázol két órát. Inkább naponta tízet. De minden nap csináld!!! És melegíts be előtte!
Köszönöm neked is hogy érdeklődsz
.
Conti!
Betti jobban van már?
El tudnád nekem is küldeni a muffinreceptet? Én sajnos kimaradtam, nem tudtam megkóstolni
. Ha van jó mézeskalácsrecepted, azt is megköszönném. Persze, ha nincs időd ilyeneket körmölni nincs harag, megértem
Panda!
Ti is meggyógyultatok már?
De jó, én szívesen megnéznék egy ilyen karaokee partyt élőben!! Persze én sem énekelnék, de nézni jó volna
Judy!
Örülök, hogy Gergő jobban van már, remélem nem esik vissza újra..
Rit!
Nem semmi túra volt! Jó, hogy eljuttok ilyen sok helyre
. Irigyellek!!
Gumicukor!
Milyen házias fiad van
.
CSak abból gondoltam, hogy bár valóban nem írok rendszeresen, de pl ilyenkor már órák óta ülök a gépnél, és körmölöm a levelet, lehetőleg úgy, hogy senkit ne hagyjak ki. És rossz, ha nem válaszol valaki. Lehet, hogy csak érzékeny vagyok..
A hideggel kapcs. én mindig fagyit eszem, ha fáj a torkom. Az esetek 90%-ban el is múlik
Cuki lehet Dani, ahogy csúszik le a lépcsőn
.
Cégtől mi se mikulásra, se karácsonyra, se Mendi szülinapjára nem kaptunk semmit.
Karácsony: mi még sehol sem állunk. Se ajándék, se díszítés. Bár a lakást nem szoktuk , csak a bejárati ajtóra rakunk egy ajtódíszt. Ajándékot lehet, hogy nem is veszünk, mert a párom valószínűleg csak január végén kap majd fizut. Bár én nem vagyok híve az ajándékozásnak. A gyerek kap persze, de a bővebb családban nem látom sok értelmét.. Nem is tudnék mit venni nekik..
Ilke!
Lili egy tünemény! Bár gondolom, ezt te is tudod! Nagyon szép!! Még azt is megkockáztatom, hogy szebb Mendinél! Elvarázsoltak a szemei
Móni!
Szegény Chris! Mielőbbi gyógyulást kívánok neki!!
Én is naptárt szerettem volna csináltatni, de lekéstünk róla
Manó! az ötletek jók, nekünk elég lenne egy kispárna vagy valami apróság, de messze van.. A nyugatitól nagyon távol esik az? Vállalnak még karácsonyig?
Most megyek, nemsokára megírom mi történt velünk.
Bocsánat, hogy hosszú lettem.
Betti