Új privát üzeneted érkezett!

Juca
köszi, hogy megosztottad velünk. szerintem sokan vágynak ilyen szép (és gyors) szülésre. :wink: szóval Kinga ízlelgeti a nővér szerepet! 8) aranyos lehet! sok boldogságot az egész családnak!

Kép

Kép
syrynx

Évi!
Nagyon örülök,h. már otthon vagy!! Vigyázz nagyon magatokra!!! :D :D Tényleg a vérzés okát lehet tudni?

Juca!
Köszönöm ezt az élményt amit leírtál!!! :D :D Hát persze,h. elbőgtem magam.... 8) :oops: :D
Vendég

Juca!!!
Köszi........ Hüpp-hüpp.......... Szipp-szipp........

Kép
Kép
norwell

Jucmuc
Nagyon édes Davide. Látom már vannak nagy vigyorgások is.

Norwell
Hát ja, mert ő kipihente magát :lol: Lilla is meg szokta ezt játszani.
És harapásra harapás módszeréről mi a véleményed? A hisztivel mit kezdetek?
Gratula kúszó Sacinak.

Heni
Nagyon édes a kicsi lány.

Syry
De jó!! Hajrá tesó baba!
Tényleg tök jó az a mászóka! Tesód mennyire más mint te :)

Pupy
Aha :) lassan kezdek kedvbe jönni pocak ügyben. Főleg így, hogy a pocakosság és szülés jó élmény volt...csak olyankor bizonytalanodok el, amikor már ezredjére kell felkelnem Lillához éjszaka.
No akkor a hátam közepére sem hiányozna tesóka :lol:
És még mindig csina a pocak :)

Timika
Hát egyelőre nem vígasztal :) de biztos az sem lenne könnyű.

Kacsa
Jajj egy tündér ez a kis kukorica zabáló :)

Kofa, Juca
Na most tudtam a képeket megnézni csodás kis mázas hajas baba. Látom ő is olyan érdeklődő típus, mint Lilla volt :) és rögtön körbenézett.
És köszönjük a születés történetet, mindig az számít az ember hogyan éli meg és kiérződik, hogy így szeretted volna :)
Majd felteszel nekem ide is egy képet Katalinról, hogy a táblába be tudjam tenni?

Unique
Nagyon szépek a gyerkőcök

Évi
:(++++++++++++++++++++++++++++

Anita, Márti Boldog szülinapot!
Kép

Juca Boldog névnapot!
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Tábla
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Fleur!
Köszi a köszöntést!

Rólam:probálok majd megint bekapcsolodni.
Betöltöttük a félidőt minden rendben már mozgolodik a baba,nemét nem tudjuk de mindegy is nekünk majd ha mutatja magát a 4d-uh-on akkor megtudjuk.A meleget rosszul tűröm, de a meló miatt muszály kibirni.Megint rámtört az alvási hullám hu ha nem szégyelném lehet h fel se kelnék :D .
Pocakfotóm nincs a varrat miatt is, de a párom vigasztal h szépül nagyon már két hónapja volt a műtét és még mindig pirosas.De csak 3,5 kg ot híztam. :wink:

Kép

Kép
bellanitta

Anita!

Meddig dolgozol még???

Nekem márc.13-án (azt hiszem) volt egy anyajegy "műtétem" még mindig lilás a heg, úgyhogy idő kell, amíg elhalványodik.
Azért legalább magatoknak készítsetek pár fotót emlékbe! Ha más nem ruciban!!! Sajnálni fogod késbőbb, ha nem lesz!!!

Én már el sem hiszem, hogy nekem valaha pocakom volt ...

kacsa14

máj. 13. akart lenni az márc. 13. :roll:

kacsa14

Kacsa!
köszi igen szerintem is bánnánk igy is kicsit h nincs hasonlítási alapunk a kezdetekhez.

Kép

Kép
bellanitta

Sziasztok!

Juca
Szívből gratulálok Katához! Nagyon kíváncsi vagyok a képekre is! Köszi a szüléstörténetet is, nagyon szép, gyors szülés volt, ügyesek voltatok nagyon! Szuper, hogy Kinga ilyen jól fogadta a hugicát! :wink:

Bellanita
Húha! Már te is félidőn túl! Ez igen!!! Csináljatok azért pár képet, én is bánom, hogy csak kevés pocakos kép készült :( De tuti, hogy legközelebb többet csinálunk!!! :D

Pupy
Ti lesztek a következők, ugye???? :wink:

szisszka

Szisszka
hogy vagytok? kép Marciról???????? most nézem a vonalzót, ma holnap 8 hónapos a kissrác! :wink:

Bellaanita,
gratulálok a félidőhöz! :lol: pocakoskép kell bizony! :wink: rólam is kevés készült. :( egy pár közösen a hugommal, meg a végén ------2-3 héttel a szülés előtt-------- csinált egy barátnőm, aztán több nincs. :?

Nálunk a hétvége vegyesen telt. szombat strand, este szülinapi buli egy kolléganőmnél (30 éves lett). vasárnap falunap a párom ismerősénél, bográcsozással. közte szombat este viszont ellopták a kocsinkat!!!!!!!!!!!! :( :cry: :evil: :evil: :evil: az István kórház parkolójából!!!!!!!!!! hihetetlen, még most sem fogom fel. egy 19 éves négyütemű wartburg volt, kissé ütött -kopott, de nekünk fontos volt, hűséggel szolgált minket. :cry: értéke nem több 50ezer forintért, nem értem minek kellett neki/nekik. :evil: egy ismerős szerint a fém kellett nekik, viszik a méhtelepre. :cry: :evil: tele volt tankolva. :evil: tetőcsomagtartó, meg gyerekülés benne illetve rajta. más érték szerencsére nem volt benne. hát ez van. most gondolkodhatunk hogyan-miből oldjuk meg a dolgot.

VISZONT MÁTÉ MA 1,5 ÉVES. :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
syrynx

Syry!

Hogy száradna le tőből az ilyen keze!!! Meg fulladna bele a piába, amit a pénzből vesz!!!

Ez olyan geciség! Legalább a kisgyerek miatt hagyták volna békén a kocsit, hogy ne vegyék ki egy gyerek alól a kocsit. De gondolom, bénább tolvajoknak egyszerűbb egy ilyet elvinni, mint egy modern kocsit.

Sajnálom és remélem, mihamarabb sikerül megoldani a kocsitlanságot!

Máténak boldog 1,5-et!!! Még 100x ennyi jó lesz? :wink: Vagy elég lesz kb. olyan 70x ennyi is?

kacsa14

Gyorsan írok, amig Marci alszik!

Syry
Máténak Boldog 1,5. szülinapot :D
Autó :( :cry: Az ilyet nem is értem, hihetetlen milyen emberek vannak!!!! :( A kocsitlanság nem jó, mi is most kértük kölcsön öcséméktől, mert most vettek egy autót, bár öcsémnek nincs jogsija, úgyhogy amig meg nem lesz a jogsi, az autójuk nálunk lesz :lol:

Mi jól vagyunk köszönjük :) Marci 6 és fél hónaposan felállt, van végre egy fogunk is, és most kezd magától ülni. Eddig nem akart, a mászásból mindig ilyen térdelés féle lett. Ha gyorsan akar eljutni valahova akkor mászik, a bútorok mellett már lépeget. Aktuális kedvenc játékai a billentyűzet (kapott sajátot, amit üthet) és apa fejhallgatója. Imád pakolni dvd-ket, videokazikat, újságokat. Késő délutánonként járunk játszózni is, imád hintázni és homokozni. Az esti játszózástól elfárad, így este fél 9, 9-től alszik reggel 7-8ig :)
Két hete voltunk dokinál feliratni dolgokat, akkor megmérték, 6660 gramm volt, azt mondták, hogy keveset hízik. Pedig eszik rendesen, másfél-2 üvegnyi bébiételnek megfelelő mennyiséget. Szerdán mennünk kell tanácsadásra, akkor majd meglátjuk...

És a képek:

Kép

Kép

Kép

szisszka

Szisszka!

Marci nagyon nagyfiú már!
A súlya gramra tényleg nem sok, de a képeket elnézve szerintem teljesen rendben van!

---

Itt egy videó a játékbabakocsizó csajszimról:
http://www.videoplayer.hu/videos/play/214316

kacsa14

Szisszka
Marcit illetően egyetértek Kacsával. :wink: :D

Kacsi
ügyi Timcsa. :lol:

Kép

Kép
syrynx

Bocsi, Kacsát akartam írni. :wink:

Kép

Kép
syrynx

Kacsa
Tök jó a video, Timcsa nagyon édi :lol:

Syry,Kacsa
Egyébként Marcit illetően nem aggódom agyon magam, mert még mindig szopizik, és mellette rendesen eszik is, egész nap pörög, jókedvű. Meg a védőnő aki megmérte őt, ő is azt mondta, hogy egyáltalán nem tűnik soványnak, meg hogy ilyenkor már kijönnek a genetikai adottságok is.

szisszka

Sziasztok,

Kacsa :)
Köszi az infókat. Dávid tényleg szépen javul, tornázunk itthon is. :)

Syry :)
Milyen emberek vannak... Nem akartam elhinni, amikor olvastam :( Nagyon sajnálom!!!

Fleur :)
Köszi, aranyos vagy! :) Betennéd a táblába az új képeket a gyerkőcökrl? Köszi!

Pupy :)
Köszi, aranyos vagy! :)

Juca :)
Milyen kétgyerekes anyucinak lenni?

Évi :)
Hogy vagytok?

Szisszka :)
Laura 6.700gramm volt 5 hósan. Nem vagytok lekésve!!! És ő is rengeteget evett/eszik, és ma sem kövér. Dávid nem eszik annyit szerintem, és 3 hósan (bocsi, nincs még 3 hós! :) :)) 7.040 gramm. Minden gyerek más!!!
Sztem is nagyon rendben van a kisfiú!!! Nagyon édi!

Lányok,
Milyen vitamint szedjek a szopi mellett, ami nem hízlal? (B-vit)... Nagyon fáradékony vagyok, pedig teljesen oké a vérképem :(

Puszi

KépKép
unique

Unique!

Elvileg nem a vitamin hízlal, hanem csak étvágyat csinál és a többlet étvágy miatti többlet kaja hízlal ...
Amúgy passz ... van most vmi. újfajta vitamin, aminek 3 féléje van, gyerektervezésre, terhességre és szopira, esetleg nézd meg azt!

---

Köszönjük a dicsiket! :)

kacsa14

Junik!

Gyakorlatilag 1,3 gyerekes anya vagyok. Kinga ebből egyet tesz ki. :twisted:

Két kép, vasárnap készültek:

Kép
Kép

Amúgy minden olyan, mintha Kingával lennénk, csak nincs hasfájás egyelőre!!!
Pörgünk, nyüzsgünk, napi két játszó.

tjuca

Syry!

No comment. :evil:

tjuca

Juca
nagyon édik a csajok. de jó neked!!!!!!!! :lol: majd kevesebb mint egy év múlva már kb. 2,5 gyerek anyja leszel! :wink: addigra majd Kata is el kezd kúszni, mászni. ilyenkor 1,5 gyereket kitesz egy lurkó! :wink: amúgy hogy szólítjátok Katának? Kinga adott már neki valami nevet? (a gyerekek jó kis beceneveket szoktak kitalálni.)
kocsi---- sajnos nincs mit tenni. kevés az esély, hogy meglesz. :evil: tegnap bejelentette a párom a rendőrségen, de nem sok jóval bíztatták. sejtettük. :?

Unique
vitamin ---- passz. én anno amíg még volt elevitem- talán két havi adag, azt beszedtem. mást különösebben nem. télen activál c-max. ilyesmik. a tesóm nagyon benne van ebbe a témában. van valami vitaminkirály nevű cég, meg Lenkei. nem tudom ez utóbbit ismered-e . elég drága, de lórugás mennyiségű vitamint tartalmaz. én ezt is szedtem egy -egy hónapig. (egy alapadag 5 ezer. :evil: ).

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Bocsi az eltűnésért, de volt egy nagy kiborulásom a sikertelenség miatt, hiszen, ha akkor összejött volna babóka, amikor elkezdtük a próbálkozást, akkor már júli elején szültem volna. Apa nagyon aranyos volt, ő tartotta bennem a lelket, na és persze Dani!

Sajnos igen nehéz napokat éltem át mostanában. A papám egy gyógyintézetben volt Várpalotán. Szerdán éjszaka telefonáltak, hogy elment.
Valamellyest felkészültünk rá, de amikor bekövetkezett rájöttem, hogy erre nem lehet!!
Szóval nem volt elég a fájdalom, akkor még (hétfőn 11-kor) a temetésen kiderült, hogy rossz sírhelyet ástak ki, így akkor ott elbúcsúztattuk a papámat, aztán 3 óra múlva vissze kellett mennünk és addigra kiásták a rendes sírhelyet, ahová "végre" eltemették. Szóval nagyon nagyon fáj és hatalmas seb van a szívünkben......

Baba ügyben most éppen így állunk:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/0 ... 80800_.png

Vagyis szerintem sehogy, de most valahogy nem is tudok arra koncentrálni!!!
Na majd még jövök!
Pussz mindenkinek!!!

Kép
oriandy

Jaj a Lenkei. Róla csak annyit, hogy nem hiába tiltják be mindig a szereit, és nem hiába talál mindig kiskaput.
http://www.fn.hu/vallalkozas/20080701/m ... us_lenkei/

bocs, de sztem maradjatok az egyszerű vitaminkészítményeknél. :roll:

tjuca

Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy ennyire ritkán, de szinte soha nem vagyok gép elött...
Gratulálok az új babucikhoz! Nem lehetett semmi ilyen melegbe szülni :S
Mi elvagyunk, élvezzük a nyarat, mászunk, közlekedünk ezerrel. Bővült a család két cicával, és Mira első szava :tita :)
Remélem mindenki jól van, jó nyaralást babázást, pocakosodást...
Ui: Vitaminok: Lenkeivel kapcsolatban mindenkinek ajánlom a cenzúrázott egészség című könyvét. Én elolvastam és elég hitelesnek tűnik. Azóta kicsit másképp állok a vitaminokhoz... Nem is voltam beteg egy ideje :)

Kép
faul

ja és egy fotó! Kép

Kép
faul

Syry!

Sajnálom és ha nem haragszol kiraktam h mások is elolvashassák h milyen emberek vannak igaz ez rajtad most nem segít, de hátha lesz valami értelme.

Juca!
Aranyosak a lányok.

Rólam:
ma megbeszéltük a férjemmel h nem kell nekünk a drága holmi ha lehet mindenből az olcsóbbat vesszük(pl:fürdőkád, pelenkázó, rucik stb) a babakocsiból is a használtat nézegetem szerintem semmivel se rosszabb, minta az új főleg ha vigyáztak rá.
ja és hétfőn jön a kőműves megnézni a házat belekezdünk a bővítésbe :roll:

Kép

Kép
bellanitta

Sziasztok!

Az alábbiakat nem rémísztgetésnek szánom, de úgy gondolom, hogy azért érdemes elolvasni és megfontolni ...

A Cincinnati Egyetem kutatócsoportja vizsgálta, hogy a polikarbonát műanyagból (mint a visszaváltható műanyag palackok) készült palackokból mennyi BPA (biszfenol A) oldódik ki különböző körülmények között.
Arra ugyanis már sok a tudományos bizonyíték, hogy a BPA - a biszfenol A - nagyon kis mennyiségben is káros hatással van az élő szervezetre, mert megváltoztatja az endokrin (belső elválasztású hormon) rendszerének működését azzal, hogy a szervezet saját hormonjait utánozza.
A biszfenol A olyan vegyület, amely a természetben nem létezik, ráadásul csak egy az ember előállította hormonháztartást befolyásoló anyagok közül.
A többször használatos műanyag palackok, az élelmiszerkonzervek belső fala (bevonata), a vízvezetékcsövek, a fogtömések tartalmazzák - sok egyéb használati cikk mellett. Állatkísérletekben úgy találták, hogy a szaporodást és az agy fejlődését képes befolyásolni a BPA, már igen kis mennyiségben is.
Hegymászók műanyag vizespalackját vizsgálták a kutatók: többször használtat és vadonatújat, egy teljes héten át, a hegymászás, hegyi túra normális körülményei között - hidegben és forróságban egyaránt.
Kíváncsiak voltak arra, hogy mennyi BPA oldódik ki a műanyagból és milyen sebességgel különböző külső hőmérsékleten. Az eredmény eltérő volt az egyes palackokat tekintve (0,2 és 0,8 nanogramm óránként), de nem változott a kioldódás sebessége, amíg hideg vagy csak mérsékelten meleg hőmérsékletű volt a víz a palackban. Vadonatúj volt a palack vagy használt, nem befolyásolta a vegyi anyag kioldódását.
Amikor azonban forró vizet tettek bele, a BPA kioldódása erősen felgyorsult: 8 - 32 nanogramm mennyiségre óránként.
Mivel a BPA sok más ösztrogénszerű hormon-utánzó anyaggal együtt felhalmozódhat az emberi szervezetben, aggályos, milyen hatást fejt ki hosszabb idő után. (EurekAlert)
fuggetlen.hu
(2008.02.15. 08:55)

Hogy a háztartásunkban van-e BPA-t tartalmazó műanyag, úgy ellenőrizhetjük, ha megnézzük rajta a háromszögben lévő jelet: ha 3-ast, 7-es vagy PC-t látunk, akkor szivároghat belőle a biszfenol A.

----

Szóval érdemes egy kukkantást vetni a cumisüvegre, edénykékre ... A melanim cuccokra pl. rá is van írva, hogy ne mikrózd, valszeg ezért ...

Itt egy oldal, ahol elég sok márka fent van, hgoy melyikben nincs BPA:

http://safemama.com/2007/11/22/bpa-free-bottle-and-s ippy-cup-cheat-sheet/

kacsa14

Anita!

Nem is kellenek a flancos cuccok!
Ezeke a formatervezett kádakat pl. sokan szidják. Nekünk sima eccerű, olcsó volt és tökéletesen megfelelt a célnak! Mondjuk ebből érdemes nagyobb méretet venni, nem a legkisebbet, hgoy elférjen benne a kicsi és tudjon lubickolni.
Ruciknál pedig ajánlom a Tesco-t, vannak a Tesco márkás, 3-7 db-os zacsizott body-k, rugik, nagyon jó minőségűek és olcsók. Meg a turikat. Timinek rengeteg farmer cucca van és mind 1től 1ig turis, ill. a netről vettem (tesz-vesz, vatera).

kacsa14

Sziasztok!

Nyaralni voltunk Gyulán, azért tűntem így el! Szuper volt, meleg, strand, finom ebédek,minden, ami kell, de azért a végére kicsit belefáradtam a 3 fiú kergetésébe!
Belül vagyok az 50 napon! kedden voltam dokinál, a kislányom már 2000g körüli, jók a paraméterek, be is fordult már, csak árnyalatnyit kevesebb a magzatvíz az átlagnál, úgyhogy vizesedés ide vagy oda, nincs több csalántea, viszont van sok dinnye és ásványvíz helyette!

Juca!

Nagy gratula a szép kislányhoz és a gyors szüléshez! Nagyon kis drágák együtt a képen! Tényleg nagyon pörögsz! Napi 2 játszó? Szupermami vagy, hogy ez így, 1 héttel szülés után megy Neked!

Fleur!

Köszi a köszöntést! Ma kimostam a ruhákat és rejtegetem a férjem elől, aki ugye még mindig nem akarja tudni, ki is lakik a pocakban?

Andy!

Gyere azért, tényleg rég nem írtál! Rémes, ha az embernek nem elég a saját fájdalma, de még ilyenek is történnek, hogy rossz helyen ássák ki a sírt! Olyan durva!

Syry!

Hihetelen, hogy így ellopták a kocsitokat! Nagyon gáz és tényleg nem sok esély van rá, hogy előkerül! Remélem valahogy meg tudjátok oldani a dolgot!
Mi is most keresünk másik autót, mert ugye az 5 személyes Skoda Fabia-nkat másfél hónapon belül kihízzuk! :lol: De még nem tudunk lépni, mert + pénz kell hozzá,az pedig még várat magára, de talán sikerül még szülés előtt találni valamit!

Márti
borossné becz márta

Kacsa!

Én is igy gondoltam és köszi h egyetértesz velem.mi is vásárolunk ezekről az oldalakról és a babakocsit is lehet h innen rendelem meg vagy licitálok.

Márti!

Te akkor lassan visszafele számolsz.
Jó hely gyula mi is voltunk csak sajnos hóban.és azóta sokat szépült átépítették.

Kép

Kép
bellanitta

Sziasztok Lanyok! :P

Csak elköszönni jöttm hamar, mert honap hajnalban indulunk haza! :D :D
Ha esetleg lesz talalkozo Angie-vel tartom a kapcsolatot igy tudok rola.

Vigyazzatok magatokra, sok puszi! :D

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Hazaértünk Bécsből, és holnap indulunk is tovább a Balatonra, úgyhogy most csak gyorsan beugrottam helyzetjelenteni!
Nekem tegnap megjött piri, és talán a Clostinak hála az igen hosszú (52-35 napos ciklusnak vége), most 28 napra jött megint!
Tehát nem búsulok, hogy nincs baba, inkább örülök, hogy helyreállta a "berendezés"!
Majd most rágyúrunk a nyaralás alatt.
Gyorsan dobok pár képet:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Ti hogy vagytok?????

Kép
oriandy

Sziasztok!

Gyors bekukk, míg a mosógép végez... :twisted: :lol: Hihetetlen, hogy meg tud duplázódni az ember koszos ruhája a nyaralás ideje alatt... :roll:

Szerencsére szuper időt fogtunk ki, talán csak egy nap volt, ami nem volt igazán strandolós, a többin tudtunk fürödni (igaz, én egy kezemen meg bírom számolni, hányszor tudtam fürödni...). A gyerekek is jól bírták, Kende imádta a vizet és a homokot, a színe ennek megfelelően gyönyörű barna lett. :) Sacinak is tetszett a Balcsi, igaz, először húzkodta fel a lábát, ahogy belevittem, de aztán tetszett neki a pancsi. Pihenni is tudtunk azért, bár Saci néha kullancsot játszott, olyankor csak én voltam jó neki... :roll: Azért sajnáltam, hogy nem tudtunk menni a gyerkőcfesztiválra, biztos nagyon jó volt.

Fleur!
Hát a hisztit igyekszem nem észrevenni, persze sokszor nagyon nem könnyű, főleg, ha épp Saci is égzengőset játszik... :roll: Most, a nyaralás alatt is a strandon volt egy-két bepróbálkozás, de mondtam neki, hogy sírni nyugodtan lehet, kiabálni is, legfeljebb megfájdul a torka... :D Ez általában hatni szokott.

Évi!
Hogy vagytok??? Minden rendben?

Andi!
Nagyon jó lehetett a kirándulás, szuperek a képek. Dani nagyon nagy fiú már! :)

Syry!
Hát ez a kocsiügy... :evil: Most mondjam, hova kívánom az illetőt?!

Kacsa!
Ezt a cikket már én is olvastam, nagyon durvának találom... Ki tudja, mi van még ezen kívül, amiről nem is tudunk?! :roll:

Sacinál elkezdtem a hozzátápit, több-kevesebb sikerrel, az almalére cuppog, reszelve már nehézkesebb, no de majd alakulunk lassan. :)

Mennem kell, vége a sziesztámnak... Ja, képeket csináltunk, majd hozom őket!.

Pussz!

Kép
Kép
norwell

Norwell!

Boldog félévet Sacinak!

Mi tegnap voltunk 10-zel több! :)

kacsa14

Sziasztok!

mi is holnap indulunk a balatonra körbejárjuk kicsit siófok azután sümeg és füred a cél álomások mert itt vannak ismerősök.
Mindenkinek aki szabin van jó pihenést.

Kép

Kép
bellanitta

Hahó Asszonyok!!!!!!!!

Ki fog halni a topic ...
Miért??? 2 éve még annyira pörgött, hogy követni sem lehetett, tavaly már kicsit lassabb volt, most meg már lassúnak sem lehet nevezni ...

Sajnálom nagyon, mert olyan jó kis csapat voltunk és rossz, hogy szinte semmit nem tudni a babákról, akikért együtt küzdöttünk, akiket együtt vártunk ...

Kismamik! Évi! Pupy! Márti! Értetek is izgulunk! Jó lenne néha tudni Rólatok, akár 1-1 mondatot ...

:cry: :cry: :cry:

kacsa14

Kacsa!

Ok., én benne vagyok, pörgessük fel a topicot! Én egyébként szoktam írogatni, de rém ritka, hogy reakció érkezzen rá. Ezzel persze senkit nem akarok bántani, tény, hogy nyár van, nyaralás, strand, minden, de azért jó lenne, ha néha-néha a többiek is benéznének!

Márti
borossné becz márta

Márti!

Én mások nevében nem tudok beszélni, nem tudom, ki miért nem ír ...

Részemről sokszor azért nincs sokszor reakció, mert elszomorodom, mikor látom, hogy ennyire nem ír senki. Lehet, mindenki arra vár, hogy a másik írjon ...

---

Mizujs Veletek? Csajszid? Hanyadik hét is már? Neve van már? Fiúk?

kacsa14

Kacsa!
Köszi! :) Én is úgy vok, h várom, hátha ír vki... Mártinak igaza van, talán rossz időben többet jön mindenki.

Faul!
Gyönyörű a lányod!!!! :)

Tegnap voltunk méretzkedni Sacival: 8070 g és 69 cm! :D És még csak most kezdtem a hozzátápit! :D Nagyon jó húsban van a csaj... :) Már feláll négykézlábra, hihetetlen iramban képes kúszni, és nekiállt nagyon dumálni is.

Képeket ígértem...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
norwell

Magamról direkt nincs kép... :oops: :evil: :twisted: :roll:

Kép
Kép
norwell

Szia Norwell!

Igen, rossz időben jobban ráér a nép, kevesebb a program, de rossz időkben is eléggé pangás van, szóval én már nem csak a rossz időre fogom ...

De hátha most sikerül kicsit felpezsdülni!!!

Nagyon jók a fotók! Édesek a gyerkők!

Saci jó súlyban van! Még 1 bő kg és beéri Timit ... (10 hónap van köztük)

kacsa14

Norwell!

Hú, de vagány gyerkőcök! Az egyik a sörös dobozzal kokettál, a másik meg zenét hallgat vagy telefonál? Nagyon édesek!

Kacsa!

Hm, jól vagunk, a kiscsajnak megvan a neve vagy 8 éve, csak még titkolom! :lol: Egyébként 2 kg fölött van már és betöltöttük tegnap a 34. hetet, szept. 25-re vagyok kiírva, de eddig még mindig legalább 8 nappal előbb szültem a kiíráshoz képest! Amúgy én is jól bírom, leszámítva ezt a hőséget és vizesedést, de ez még mindig jobb, mint a végighányt (bocsi) első 4 hónap!
A srácok most gyógyultak meg, nyaralás alatt összeszedtünk valami nyavaját, ami 39 fokos, 6 napig tartó lázzal, orrfolyással, köhögéssel, torokfájással és némi hasmenéssel járt, hát elég kemény 2 hét van mögöttünk és még csak 2 hét múlva kezdődik az ovi!
Pici lánykám összes ruhája kimosva-vasalva a pelenkázóban, tegnap pedig összeraktam a kórházi cuccomat is, úgyhogy most terveim szerint apránként végigtakarítom a házat, szeptember 1-jén indul az ovi és remélem, 15-e körül már babázok! :lol:

Márti
borossné becz márta

Márti!

OK, akkor a névvel megvárjuk a szülést! :wink:

A hányást ne is mondd! Én a 17. hétig kinlódtam, bár csak heti 3-4x hánytam, de nem istudtam csak péksütit + banánt + tejbegrízt enni. A főtt ételnek már a szagától rosszul voltam, a húsnak meg a TV-s látványától is. Komolyan a TV-s főzősműsort sem tudtam megnézni. Már a sírás kerülgetett, ha jött a kajaidő ...

Híradózni ki fog Rólatok?

kacsa14

Kacsa!

Szerintem Fleur! Remélem elvállalja! :wink:
Én naponta hánytam min. 10x, úgyhogy a belgyógyász megnyugtatott, hogy a 3 gyerekemre való tekintettel ambulánsan is megoldható az infúzió...de azért odáig nem jutottunk, hála anyukám Őszibarackbefőttjeinek és a Canada Dry-nak, na meg a jeges limonádénak, ami azért legalább este megmaradt bennem. A baj az volt, hogy nappal akármit ettem vagy ittam, kijött rövid időn belül, úgyhogy komolyan a kiszáradás határán voltam már, amikor végre elmúlt. A vérnyomásom szinte mérhetetlenül alacsony volt addigra, már, de lényeg, hogy vége és most sokkal jobban bírom a dolgot mint az elején!

Márti
borossné becz márta

Márti!

Igen, emlékszem, hogy Nálad nagyon durva volt az eleje!
Viszont, ha nem ettél semmit, akkor fogytál is rengeteget, nem? Vmiből nőnie kellett a csajszinak és ha bevitel nem volt, kénytelen volt Rólad "lerágni" a húst! :)

Én attól féltem, hogy Timinek nem jut elég kaja + tápanyag, ha én semmi értelmeset nem viszek be. Szerintem azért is lett ilyen kis duci (50 cm, 3700 gr), mert rengeteg cukrosat ettem a terhesség alatt.

kacsa14

Sziasztok Lányok!!

Kicsit előbb jelentkezek az ígért időpontnál....
Ezt azért van, mert a páromat felhívták pénteken, hogy azonnali hatállyal vissza kell jönnie szabadságról és határozatlan ideig nem is mehet el. Persze nem csak ő, hanem senki. Állítólag akkora gáz van a cégnél! :shock: :roll:
Így ma hajnalban útra keltünk és hazajöttünk. Csak ketten, Dani maradt a mamiéknál. Én is maradhattam volna, de gondoltam így legalább nyugodtan el tudok menni a dokimhoz, hiszen ugye az utolsó találkozásunkkor az mondta 3 hét múlva találkozunk, erre ő szabira ment mi meg utána indultunk nyaralni. Így kicsit megkésve (5 hét múlva) megyek el hozzá. Hogy most mit fog látni, nem tudom....
Elvileg a 11. napon vagyok és fogalmam sincs mikor van Pé-m, mert ugye legutóbb 28 napra jött meg az előző 35-52 napos ciklushoz képest, és eldöntöttem, hogy nem fogok hőmérőzni sem már. Szóval nem figyelgetem annyira magam, csak élünk és szeretjük egymást apával, aztán majd lehet így fog összejönni tesóka. Ki tudja. Már nem sürgetem annyira, kicsit mintha le is mondtam volna róla....
Dani viszont nagyon ügyes! Már nappalra egyáltalán nem kell neki pelenka, még a délutáni alváshoz sem, és a kis és nagy dolog is simán megy a bilibe. Nagyon örülök neki, olyan kis ügyi!!! :D

És akkor gyorsan teszek pár képet a nyaralásról:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
oriandy

Kacsa!

Az elején fogytam 3kg-ot (amúgy is elég vékonyan kezdtem a ch-diéta miatt), utána viszont, bármilyen fura, nem ment le egy dkg sem, nem is értem, hogy? Most viszont hízok eléggé, persze tudom, hogy iszonyú sok a víz rajtam, a hűvösebb napokon pl. 3 kg-val vagyok könnyebb mint a nagy melegben! Soha nem vizesdtem ennyire, de szerencsére a vérnyomásom rendben van!

Andy!

Jók a képek nagyon, Dani igazu nagyfiú már és milyen kis ügyes!

Fleur!

Itthon vagytok már? Nagyon eltűntél!

Márti
borossné becz márta

Fleur!

Ezt a képet neked küldöm a táblába. Ördi. :-D

Kép

tjuca

Sziasztok!

Csavarogtunk össze-vissza az elmúlt időszakban, ma érkeztünk haza a Balatonról. Még biztos kell pár nap mire összeszedem magunkat :) és visszazökkenünk a kerékvágásban.

Csak futólag olvastam...Márti persze, hogy híradózok neked, meg is sértődtem volna, ha nem engem kérsz meg, és csak remélni tudom, hogy nagyobb eredményeséggel teszem ezt mint legutóbb Heninek :)

És Juca amint táblázni lesz időm beillesztem ezt az elbüvölően ördögi képet :)

És még nagyon fontos igaz 1 nap késéssel

BRILL NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK NEKED!!
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?