Sziasztok,
Na, itt van az eltűnt bárányka
Sorry, hogy így eltűntem, de igazából elég kevés időm van, meló, tanfolyam, meg egyéb rohangálni való mindig akad…
Szóval általában csak olvasni van időm, de írni már nem igazán.
Ezért is szeretném kérni, hogy valaki legyen szíves, és vegye át a táblát, mert annak nincs értelme, hogy én kb. 2 havonta tegyek fel. Sajnos most sem tudok tenni, mert dolgozom, szóval jó lenne…
Amúgy jó nagy csend van itt… senki nem ír már ide?
Nyaralás:Nagyon jó volt, bár tényleg iszonyat rövid volt . Vasárnaptól-péntekig terveztük, de végül csütörtökön hazajöttünk, mert az utolsó napunkon Balatonlellén lettünk volna, de nem volt túl fürdős-idő, így inkább a hazaútra szavaztunk.
Zalakaros szép kis hely, a fürdője annyira nem nyűgözött le minket, elég bonyolult az öltőzőrendszere, szóval nem voltunk oda érte. Vasárnap értünk le, és hétfőre virradóra iszonyatos szél és jégeső volt. Ilyet még nem láttunk!
Ömlött a jég, szerencsére nem voltak túl nagyok, kicsivel nagyobbak talán, mint egy borsószem… de hát azért aggódtunk, nehogy szétverje a kocsit… Szerencsére szerda-csütörtökre már szép idő lett, így elmentünk Kehidakustányba, hát ott viszont fantasztikusan jó a fürdő!
Csütörtökön, még mielőtt hazajöttünk volna is elmentünk ide, és onnan jöttünk csak haza.
Amúgy tök szerencse, hogy nem a héten mentünk, mert most még rosszabb időnk lett volna…
Sajnos csütörtökön, az utolsó napon el kezdett nagyon fájni a torkom, és utána jól ledöntött a lábamról az influenza, de szerencsére már túl vagyok rajta. (Emiatt persze a kontroll vérvétel is csúszik, talán jövőhét után már összejön...
)
Képeket tettem fel a honlapomra, úgyhogy ott meg tudjátok nézni őket
(aki még nem látta, a hsz-om alján a www-re kattintva jut el a honlaphoz)
Valamennyit visszaolvastam, ha nem írok valakinak bocsi, nem szándékos
Elan,
Gábor hogy van? A vérképe?
Judit, Luki,
Nagyon utólagosan, de nagyon boldog névnapot a kiscsajsziknak!
Luki drága,
Hát a strandolós képek… nagyon szép kiscsajszi Falatka
Nagyon szépek vagytok együtt is!!!
Fiona,
Jók a képek Döbrögiről!
Aranyos kis kópé nagyon!
Vicuska,
Rami tündéri, mint mindig
:D Kis cukorfalat! Nem semmi hallod, ez a spárga
Zuzmó,
Örülök, hogy Kristóffal minden rendben, szerencsés vagy, hogy ilyen jó kisfiú!
Réka,milyen ügyes Kiskakukk!!!
Nagyon aranyos a képeken!
Bibarci drága,
Kérünk Olivérről fotókat!
Hogy vagytok?
Witch,
Örülök, hogy jól vagy, de azért a pihit nem kellene felfüggesztened… ez azért nem játék! Szóval pihi-pihi-pihi!!!
Mamm,
Nagyon szép Zsófi!
Milyen nagy lány már, hihetetlen!
Jerika,
Szívből gratulálok Marcell megérkezéséhez!
Nagyon helyes!
Jó egészséget és minden jót kívánok Nektek!
Jó, hogy időben kapcsolt a doki és nem lett semmi baj! Nagyon rémisztő lehetett azért…
Rebe,
Örülök, hogy minden rendben volt a dokinéninél!
Mi volt a fogászaton? Remélem nem kínoztak meg nagyon
Nagyon szépek a lányok!!!
:D:D
Chesti drágám,
Nikiről nagyon szuper minden kép!
Motné,
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás!
Nagyon jók a képek! A kutyusos… megzabálom…
:D
Gabicsibe,
Nagyon édes Botond!
Share,
Sok puszi neked!
Ballagyo,
Örülök, hogy Soma meggyógyult!
Judit,
Milyen nagyok már a lányok!
Nagyon aranyosak!
Jó nagy rumlit tudnak csinálni, azt látom
Napcsi,
Örülök, hogy nektek is jól sikerült a nyaralás! Nagyon jók a képek, nagyon szépek vagytok!:D
Taptau,
Vééégre!
Örülök, hogy jelentkezél! Ősztől ovi? Hűűű, de rohan az idő… Nagyon aranyos Máté a képeken, jól megnőtt!
Hű, na most bepótoltam sok mindent!
Megpróbálok sűrűbben jönni, de nem ígérek semmit…
Sok-sok puszi mindenkinek!