Új privát üzeneted érkezett!

Luki, mé' csak villám?

Taptau, jó hallani felőletek! :lol:
Istenem, Máté már egy igazi nagyfiú! :shock:
És mindjárt itt az ovi.. Várja már?
És te?
Nekem egyelőre egyáltalán nem hiányzik az ovi :oops:
Nagyon megvagyok nélküle :P

Tényleg, ZUZMÓ, mizujs a felfételi pontokkal? Ma hallottam a tv-ben, hogy megvannak a ponthatárok, és eszembe jutottál :wink:

KépKép
naposoldal

Lukrécia!

Megvagyok, szombaton barnáztam utoljára, ennek örömére tegnap és ma is rohangáltam (ma pl. 100 km-ert vezettem) és ma megint barnáztam, szóval elvagyok.. Köszönöm kérdésed...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Péntek óta nem volt hozzászólás.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Napcsika,
szerintem nyugodtan nézesd meg azt a prolaktint, semmit nem veszítesz vele. Spontán kistesóra gyúrtok? Nagyon-nagyon-nagyon drukkolok!!!!! :D :D

Chesti,
igen-igen, légyszi, ha nem felejted el, hozzatok nekem, jó? :D
Ez a betöréses dolog nem semmi. Mennyire pofátlan emberek vannak a világon, az eszem megáll. :? Niki cica édes lehetett azzal a husikával. :D

Ballagyo,
jó, hogy meggyógyultatok. :D

Taptau,
tényleg hatalmasat nőtt ez a Máté fiúcska! És mindjárt ovi? Azta! Hogy elrepült az idő... Milyen érzés, hogy hamarosan megint dolgozol? Furcsa, igaz? Próbálj azért többször jönni, olyan jó látni ezeket a nagyfiús képeket! :D

Lukrécia,
mi újság? Magatokról is írjál, naaaaa...

Bibar, Benszi, Zsókuci, Agnese, Lippa... többiek... hol vagytok??? Remélem mindenki nyaral, és azért nem jöttök! :wink:

Kép

Kép
mamm

Igen, Mamm, én is szomorkodom.
Mi történt, hogy mindenki eltűnt? :roll:

KépKép
naposoldal

Sziasztok,

Na, itt van az eltűnt bárányka :oops: :oops:
Sorry, hogy így eltűntem, de igazából elég kevés időm van, meló, tanfolyam, meg egyéb rohangálni való mindig akad… :roll: Szóval általában csak olvasni van időm, de írni már nem igazán.
Ezért is szeretném kérni, hogy valaki legyen szíves, és vegye át a táblát, mert annak nincs értelme, hogy én kb. 2 havonta tegyek fel. Sajnos most sem tudok tenni, mert dolgozom, szóval jó lenne… :?

Amúgy jó nagy csend van itt… senki nem ír már ide? :shock:

Nyaralás:Nagyon jó volt, bár tényleg iszonyat rövid volt . Vasárnaptól-péntekig terveztük, de végül csütörtökön hazajöttünk, mert az utolsó napunkon Balatonlellén lettünk volna, de nem volt túl fürdős-idő, így inkább a hazaútra szavaztunk.
Zalakaros szép kis hely, a fürdője annyira nem nyűgözött le minket, elég bonyolult az öltőzőrendszere, szóval nem voltunk oda érte. Vasárnap értünk le, és hétfőre virradóra iszonyatos szél és jégeső volt. Ilyet még nem láttunk! :shock: Ömlött a jég, szerencsére nem voltak túl nagyok, kicsivel nagyobbak talán, mint egy borsószem… de hát azért aggódtunk, nehogy szétverje a kocsit… Szerencsére szerda-csütörtökre már szép idő lett, így elmentünk Kehidakustányba, hát ott viszont fantasztikusan jó a fürdő! :D Csütörtökön, még mielőtt hazajöttünk volna is elmentünk ide, és onnan jöttünk csak haza.
Amúgy tök szerencse, hogy nem a héten mentünk, mert most még rosszabb időnk lett volna… :)
Sajnos csütörtökön, az utolsó napon el kezdett nagyon fájni a torkom, és utána jól ledöntött a lábamról az influenza, de szerencsére már túl vagyok rajta. (Emiatt persze a kontroll vérvétel is csúszik, talán jövőhét után már összejön... :roll: )

Képeket tettem fel a honlapomra, úgyhogy ott meg tudjátok nézni őket :D (aki még nem látta, a hsz-om alján a www-re kattintva jut el a honlaphoz)

Valamennyit visszaolvastam, ha nem írok valakinak bocsi, nem szándékos :oops: :wink:

Elan,
Gábor hogy van? A vérképe?

Judit, Luki,
Nagyon utólagosan, de nagyon boldog névnapot a kiscsajsziknak! :)

Luki drága,

Hát a strandolós képek… nagyon szép kiscsajszi Falatka :D Nagyon szépek vagytok együtt is!!!

Fiona,
Jók a képek Döbrögiről! :D Aranyos kis kópé nagyon! :D

Vicuska,
Rami tündéri, mint mindig :D:D Kis cukorfalat! Nem semmi hallod, ez a spárga :shock:

Zuzmó,
Örülök, hogy Kristóffal minden rendben, szerencsés vagy, hogy ilyen jó kisfiú! :D

Réka,milyen ügyes Kiskakukk!!! :D Nagyon aranyos a képeken! :D

Bibarci drága,
Kérünk Olivérről fotókat! :D Hogy vagytok?

Witch,
Örülök, hogy jól vagy, de azért a pihit nem kellene felfüggesztened… ez azért nem játék! Szóval pihi-pihi-pihi!!!

Mamm,
Nagyon szép Zsófi! :D Milyen nagy lány már, hihetetlen!

Jerika,
Szívből gratulálok Marcell megérkezéséhez! :D Nagyon helyes! :D Jó egészséget és minden jót kívánok Nektek! :)
Jó, hogy időben kapcsolt a doki és nem lett semmi baj! Nagyon rémisztő lehetett azért… :shock:

Rebe,
Örülök, hogy minden rendben volt a dokinéninél! :D
Mi volt a fogászaton? Remélem nem kínoztak meg nagyon :roll:
Nagyon szépek a lányok!!! :D:D:D

Chesti drágám,
Nikiről nagyon szuper minden kép! :D:D:D

Motné,
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás! :D Nagyon jók a képek! A kutyusos… megzabálom… :D:D

Gabicsibe,
Nagyon édes Botond! :D:D:D

Share,
Sok puszi neked! :)

Ballagyo,

Örülök, hogy Soma meggyógyult!

Judit,
Milyen nagyok már a lányok! :D Nagyon aranyosak! :D Jó nagy rumlit tudnak csinálni, azt látom :wink:

Napcsi,
Örülök, hogy nektek is jól sikerült a nyaralás! Nagyon jók a képek, nagyon szépek vagytok!:D

Taptau,
Vééégre! :D Örülök, hogy jelentkezél! Ősztől ovi? Hűűű, de rohan az idő… Nagyon aranyos Máté a képeken, jól megnőtt! :D

Hű, na most bepótoltam sok mindent! :D Megpróbálok sűrűbben jönni, de nem ígérek semmit…

Sok-sok puszi mindenkinek! :)

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok Lányok!
Úgy látom, ez az oldal tele van eltűnt báráynkákkal. Itt is egy. :)
Sajnos csak ezt az oldalt tudtam most átfutni. De este még visszaolvasok. Mi 3 hétig nagyiztunk, mert költözködtünk. Sierült egy kicsit nagyobb lakást szereznünk, ahol már van étkező is, úgyhogy most már van etetőszékük is a gyerkőcöknek és megkezdődött végre a nagy közös családi evések ideje. :) Tök jó, mindannyian nagyon élvezzük.
Aztán voltunk már játszóterezni is. Homokoztunk és csúszdáztunk, meg persze hinta, de az már régebb óta van.

Taptau!
MÁr ovi? Hihetetlen! :)

Chesti!
Betörés?? Brrrr....

Zsókuci!
úgy látom, nem nagyon lassítasz a tempón. Pörögsz nagyon! Sajna a táblát nem tudom vállalni, elég keveset tudok jönni, esténként meg hulla vagyok.

Bocs, most mennem kell, este még próbálok jönni.

Puszi
Gica

Kép
gica1

Sziasztok!

csak néhány szóra jöttem, lehet most egy darabig nem leszek.
sajnos a múlt héten meghalt az anyukám, szerdán lesz a temetés.
Már régóta beteg volt, de csak nemrég derült ki, hogy a jóindulatúnak hitt daganata mégis rákos daganat volt, de már késő volt megműteni, annyira legyengült a szervezete, hogy nem bírta volna ki. Az egyetlen ami vígasztal, hogy nem szenvedett sokat és szépen ment el.

Azért majd próbálok jönni, ti mindíg fel tudtok vidítani.
Egyébként felvettek az ELTE-re estire államilag finanszírozottra, de most valahogy nem tudok örülni neki.

Most ennyi! MInden jót!

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok,

Zuzmó drága,
Nagyon-nagyon sajnálom, fogadd őszinte részvétemet :cry: :cry: :cry: Igen, ilyenkor az az egyetlen vígasz, hogy nem szenved... :roll: Nagyon sok erőt kívánok!

Az ELTE-hez szívből gratulálok, nagyon ügyes vagy! :) Persze megértem, hogy most nem tudsz neki örülni...

Gica,
Igen-igen, a szokásos pörgés van. De most már fáradok... Már két napja alszom délután, próbálom magam összekapni ezekkel a nyert 2-3 órás alvásokkal, de szerintem még ma is fogok :D
Ááá, ikres anyuciknak nem is adnám a táblát, tudom, hogy bőven van dolgod, de azért ari vagy, hogy reagáltál rá :)

Sok puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Zuzmo!

Őszinte részvétem.
ballagyo

Zuzmó, részvétem!
Sulihoz gratula, szép volt :!:

Judit

jucicuki

Drága Zúzmó!

Őszinte részvétem!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Zuzmó

Nagyon sajnálom anyukádat. Az nagyon fontos, hogy nem szenvedett sokat, és az jó, hogy ismerhette az unokáit. Sok erőt kívánok neked, most nagyon nehéz. Jázminnak mit mondtatok?...A sulihoz gratulálok. Majd örülsz neki később, annak is eljön az ideje.

Kép

Kép
agnese

Sziasztok!

Bocs, hogy megint eltűntem, sok a dolgom mostanában.
Az első genetikai Uh-n a babóval minden rendben volt, nekem volt egy kis haematómám, bár nem véreztem, és nem is vérzek. Kaptam rá gyyógyit , egy hétig kellett szednem. Közben elkezdtem köhögni, remélem nem lesz gond, talán már kifelé megyek belőle.
Múlt héten mentünk volna nyaralni, de az idő miatt nem mentünk el, mert sok mindent nem tudtunk volna csinálni. De jobb is, mert közben lakást néztünk, és ha minden jól alakul végre lesz saját lakásunk(eddig albérletben laktunk). Na ez miatt folyamatos rohangálásban vagyunk. De már nagyon várom, hogy a miénk legyen és költözhessünk.
Miló egyre többet beszél, sok szót már úgy használ, ahogy kell, de azért vannak érdekes szavak.
Pamitó-paradicsom, hepikó-helikopter, puszitó-porszívó, és a kedvencem:fitó-lépcső, hogy ez honnan jött?

Visszaolvasásban sem vagyok teljesen képben, így nem tudok mindenkire reagálni.

Jezsoerika
Gratulálok a kisfiadhoz, nagyon szép kisbaba.

Gica
Már játszótereztek? Elszaladt az idő. Képet régen tettél fel.

Taptau
Máté valóban nagy fiú, de meg lehet ismerni, mert a pofija ugyan olyan helyes mint volt.

Zsókuci
Lassíts a tempón egy kicsit..A kimerült szervezet könnyebben megbetegszik....

Motné
Jók a képek. Látszik, hogy jól érezte magát a kiscsaj.

Chesti
Lencsilány nagyon nagylányos már ezzel a hosszú hajjal. Betörés, na ne!!!

Share
Még én sem tudom, hogy lesz egyszerre a közlekedés két lurkóval, ha sokat kell menni. Testvérfellépőben gondolkodom, meg ezt láttam egy játszótéren, állítólag új dolog, de elég drága. Azt nem tudom, hogy mindegyik babakocsihoz csatlakoztatható-e.
Kép

Mos csak ennyire telt.

Kép

Kép
agnese

Zuzmó, fogadd őszinte részvétem!
Ha elfogadsz egy tanácsot ( de távol álljon tőlem az okoskodás ):
engedd meg magadnak a gyászt...idő kell hozzá.
És a gyerekekben ő is tovább él.

KépKép
naposoldal

Agnese, salnálom az elmaradt nyaralást, viszont gratulálok a lakáshoz! Ez nagyon nagy öröm :lol:

Zsókuci, sajnálom, de én béna vagyok :(
Ráadásul én ieltűnök napokra :oops:

Gica, ikrekkel a játszótéren. Klassz lehet :lol:

KépKép
naposoldal

Zuzmó, remélem, nem volt bántó a "bölcsességem" :oops:

KépKép
naposoldal

Zuzmó!
Fogadd őszinte részvétemet! :cry:

Kép
Kép
share

Zuzmó drága őszinte részvétem!

chesti

Zuzmó
együtt érzünk veled, nagy gartula a sulihoz büszke lehetsz magadra. Mesélj sokat a gyereleidnek a Mamáról., hogy ők is emlékezzenek rá.

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Erika,
Hű, nagyon örülök hogy a dokid ilyen gyorsan tudott reagálni, és nem lett semmi baj. :D

Vicuska, Gabi, Naposoldal,
Jók a képek, édesek a gyerkőcök! :wink:

Chesti,
Pedig olyan különböző a két kiscsaj. Az előző képek csalókák. :oops:
Nem semmi ez a betörés dolog, elhiszem hogy megijedtetek, én is mindig ettől parázom! :roll:

Zsókuci,
Jó hallani felőled! Örülök, hogy jól sikerült ez a kis pihi. :D Megnéztem a képeket, tényleg nagyon profinak tűnik a Kehidakustányi fürdő. Nem voltunk még, de a képeket látva azt hiszem be kéne ezt pótolni.
Köszi kérdésed, túl vagyok a bölcsességfog kivételén. Pont ma voltam. :oops: Jól megszenvedtem eddig, mert nagyon fájt, meg is bántam, hogy akkor kedden nem csináltattam meg. Mindegy, most túl vagyok rajta. Kíváncsi leszek, mert még hat az érzéstelenítő, így nem fáj, de szerintem éjszaka megszenvedek vele. A doki szerint rövid távon rosszabb lesz, de hosszabb távon meg jobb.

Zuzmó,
Fogadd őszinte részvétem! Tudom mennyire rossz ez :cry: , nekem a nagyim halt meg tavaly rákban, de ő nagyon szenvedett, hidd el, sokkal jobb, ha ő szenvedés nélkül ment el.
Az ELTE-hez gratula!

Agnese,
Örülök, hogy minden okés a babóval, és a lakás is nagyon tuti!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Zuzmó!

Fogadd őszinte részvétünket!

Mot Család
mot

Zuzmó
Fogadd őszinte részvétem!

Witch
Tessék magadra vigyázni,ez nem játék!!!!!!

Bibarka
Ti merre vagytok??

Zsókuci
Tök jó helyeken jártatok!Kár,hogy nem volt jobb időtök,de legalább volt fedett rész is és tudtatok fürdeni!Vigyázz magadra és ne hajszold magad agyon!!!!

Lányok!
Anyatejes és tápszeres babának ti adtatok +-ba vizet?teljesen tanácstalan vagyok a védőnömet pdig elnyelte a föld :twisted:
gabicsibe

sziasztok csajok

Zuzmó!!!

Fogadd öszinte részvétemet!

Most velünk nem történik semmi különös :roll: :roll:
Jövő héten 5-én megy el apa dolgozni és majd október 25-én fog hazajönni!! :( :( :( :(

Most arra készülünk hogy minden meglegyen semmi ne maradjon oitthon stb stb....
Hunagyon nehéz lesz csajok!! A bolt a Bence meg itthon minden egyedül. :cry: :cry:
Szabina itthon lesz szept elejéig de utána??? Kezdődik neki a suli. Nem is tudom mit fogok csinálni!! Valoszinü bébiszitterre lesz szükség vagy még nem tudom :roll: :roll:

Na jo nem kesergek itt nektek :oops: :oops:
Puszi mindenkinek :lol: Kép Kép

Kép
fiona66

Zuzmó!
Fogadd őszinte részvétemet!

Gabi!
Mi ugyan csak tápszeresek voltunk, de ittunk folyadékot. Szerintem kínáld Botit, aztán ha kéri iszik, ha nem, akkor nem.
Hű, már lassan 2 hónaposak lesztek. Hogy szalad az idő!

Rebe!
Csodásak a lányok!

Juci!
Én jó sok répába kevertem amájat. Így nem olyan vad ízű.

Agnese, Share!
Hát, két lurkóval valóban nem egyszerű a közlekedés. Én nem is tudok lemenni velük az 1. emeletről egyedül. :oops: Bár mi még nem járunk al ábunkon. Nálatok meg azért a nagyok már önjárók, legalábbis, amíg el nem fáradnak. :)
Ötletes az a szerkezet, amit találtál.

Mi a fene, Olaszország a divat? :) Mi Agárdra készülünk a hét második felében. Kiváncsi leszek, hogy fognak viselkedni a lurkók.

Jóéjt!
Gica

Kép
gica1

Zuzmó,
őszinte részvétem! :cry:
A felvételihez gratulálok, ügyes vagy nagyon! Később majd biztos tudsz örülni ennek is. :wink:

Zsókuci,
végre jelentkeztél! :) Kehida nagyon jó hely, mi is többször voltunk már ott! A csúszdát úgy élveztük, mint a gyerekek, csomószor sorbaálltunk... :wink: :D

Gabi,
én kínálgatom Zsófit vízzel, főleg amikor nagyon meleg van. Nem mindig fogadja el, de azért néha belekortyol. :wink:

Fiona,
húú, nagyon nehéz lehet ilyen hosszú időkre apa nélkül... :( Kitartás, valahogy majdcsak megoldod! :wink:

Rebe,
remélem hamar túl leszel ennek a fog ügyön, és nem kell szenvedned vele... Kellemetlen nagyon, tudom, nekem is volt szájsebészeti műtétem... :cry: Csajszikákkal mi a helyzet?

Agnese,
jó, hogy végre jöttél! Sokszor eszemben vagytok Te és Share! :wink: Örülök, hogy minden okés a kis pocaklakóval, és szuper hogy végre lesz saját lakás! :wink: Emlékszem mi is mennyire boldogok voltunk, amikor megvettük a mienkét... :)

Jövő szombaton lesz Zsófi baba keresztelője, éppen aznap lesz fél éves! Majd teszek fel képeket. Jaa, és voltunk lakodalomban is, a kiscsaj koszorúslány volt! :D

Kép

Kép

Kép
mamm

Sziasztok,

Zuzmó, őszinte részvétem az anyukád miatt! :cry: A sulihoz pedig minden jót kívánok, nagyon ügyes csajszi vagy. Majd az öröm is megjön, most másnak van itt az ideje.

Mamm, Zsófi gyönyörű, kis vattacukor-baba :D

Zsókuci, örülök, hogy előkerültél, és hogy sikerült kicsit pihenni :)

Gabi, én időnként, ha nagy meleg van, vagy séta közben, ha Gabira rájön a nyügi, szoktam neki adni vizet, de nem natúrt, hanem felforralok szentkirályit, és 5 szem édesköményt leforrázok kb. másfél decivel. Ezt hűtöm le, és adom neki az étkezések között (nem mindig).

Mi jól vagyunk, alakul a napirendünk szépen, Gabi viszont újabban már nem szívesen ébred éjjel szopni. Fél 11 körül alszik el, és 5-kor nekem kell levadásznom egy éberebb pillanatát, hogy megetessem. Azt sem tudom, hogy ez a hajnali 5 egyáltalán még éjszakának számít-e...

Délután kell tápszerrel pótolnom, hogy meglegyen neki a 110-120 grammja, mostanában ennyit eszik. Tolna ennél többet is, de nem adok neki, mert iszonyú sokat hány, ha győz a mohósága...
1 hét alatt 290 grammokat hízik, kicsimalac lesz lassan :)
Újabban sokszor megajándékoz minket 1-1 igazi mosollyal és teleszájas nevetéssel, főleg az apját részesíti eme kegyben, engem, a tehenet, kevésbé :) De azért megesik néha, főleg, ha jól teljesítettem :D

Na, és egy kép a kis komcsiról:

Kép

Kép
elan

Zuzmó:
Fogadd őszinte részvétem. :(

Mamm:
Nagyon csini a kis koszorúslány.

Csajok!
Hallott valaki a GEKKO-ról ? Vagy netán vitte már valaki oda a gyerekét? Mit hallottatok róla?
Vendég

Estrella!

Egy koratársun anyukája fizetett be nem kis pénzt havibérlet címén itt a városban. És egy tizennyolc körüli csaj egy plüss cuccal hadonászott a gyerek felett egy ideig, ennyi volt a foglalkozás, többet nem mentek.

Saját tapasztalat nincs. Szeretnéd vinni Dórit valahova? Úgy látod elmaradt valamivel? Vagy csak úgy?

Lányok!

Gombát mikor kaphatnak a gyerkőcök? Nem igazán találom a bevált táblicskumban :roll:

Mi jól vagyunk, túl egy kis náthán. Jókat játszunk, csajok másznak, mint az őrült, lépcsőt is :shock: :? , kézen fogva egyre ügyesebben lépkednek, Lili egész nap menne, ha lehetne. Egyre többet játszanak együtt, kukuccsolnak, fogócskáznak, csiripelnek egész nap. Megy a bababa, mamama, apa (Dorkánál), pápá(integetnek is), vava(Dorkánál, kutyára) ha elkezdünk öltözködni, mondják, hogy pápá. Ha valamit leejtenek egy kézzel kapaszkodva leguggolnak érte. Nagyon sokat ügyesedtek, pohárból isznak (segítséggel) kölesgolyót egyedül rágcsálják, okosak, szépek, na értitek. És hihetetlen, hogy nemsokára egy évesek lesznek :?

Judit

jucicuki

Estrella!

Én csak jókat tudok mondani a Gekkóról. Több ismerős kisgyerek is jár, és elégedettek. Itt nem elsősorban azt fejlesztik, amiben a kicsi esetleg elmaradt, hanem azt, amiről úgy látja a pedagógus, hogy az erőssége, tehát érdemes vele foglalkozni (pl. rajz, zene, mozgás). Már egészen kiskortól lehet vinni, készítenek egy állapotfelmérést, majd jöhet a személyre szóló program. Én is elviszem majd Somát, ha nagyobb lesz. Az igaz, hogy nem olcsó, de megkönnyíti az iskolás éveket. Bővebben:www.gekko.hu
ballagyo

Friss kép: Kép

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Sziasztok,

Agnese,
Örülök, hogy jól vagytok! :) A saját lakáshoz nagyon gratulálok, látom, Ti sem unatkoztok mostanában.
Igen, tudom, igazad van a tempóval kapcsolatosan… de szeptemberig nem valószínű, hogy tudok lazítani :roll: De igyekszem :wink:

Napcsika,
OK, azért köszi a jelzést :wink:
Ha meggondolod magad, szólj, leoktatlak :wink: :lol:

Rebe,
Aranyos vagy :oops: Igen, mindenképpen érdemes egyszer Kehidára ellátogatni, főleg ha már nagyobbak lesznek a lányok, nagyon fogják élvezni, na meg ti is :) Van amúgy baba-mama pihizős szoba, meg gyerekmedencék kívül-belül, szóval nagyon baráti :)
Örülök, hogy túl vagy a bölcsességfog kivételén… remélem, azóta sem fáj nagyon. Ha szedheted, a Cataflam-V nagyon jó, és amikortól már öblögethetsz, akkor javaslom a Chlorhexamed öblögetőt, elég durva cucc, de nagyon hatásos. De tudod, most nem szabad nagyon öblögetni, csak max. „odatenni” a lötyit… Jobbulást neked!

Fiona,
Sajnálom, hogy Apa ilyen hosszú időre elmegy :roll:
Jók a képek :)

Mamm,
Nekem inamba szállt a bátorság, és nem mertem lecsúszni a csúszdán. Persze már bánom… :roll: Nem tudom mi van velem, 2 éve, még le sem lehetett lőni, egyfolytában csúsztam volna, most meg… :? Lehet, hogy öregszem? :lol: :lol:
Nagyon-nagyon szépek vagytok a képen! :D:D

Elan,
Örülök, hogy jól vagytok! Édes nagyon Gabi a képen! :D:D:D

Judit,
Édesek lehetnek a csajok… de nem hiszem, ha nem látom, úgyhogy kééépet :D:D

Vicuska,
:lol: :lol: :lol: Éééédddeeesss :D

Sok pussz mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Mamm
Szépek vagytok! :D

Elan
Nagyon aranyos Gábor. Formás kis buksija van.

Vicuska
Ez a mosoly! :lol:

Jucicuki
Ügyesek a csajok, aranyosak lehetnek ahogy együtt játszanak.. Hát persze, hogy értjük, itt mindenki büszke anyuka. :D A gombát úgy tudom, hogy 2 éves kortól szabad adni.

Fiona
Nem irigyellek.

Gica
Biztos nem lesz könnyű, de legalább megy a lábán Miló, arra az időre meg még ügyesebb lesz. Ikrekkel azért nehezebb egyszerre elindulni.

Kép

Kép
agnese

Sziasztok!

A korábbi lapokat nincsen időm átfutni. Nagyon szomorú hírre jöttem.

Zuzmó, nagyon sajnálom. Nagyon nehéz lehet ez most neked. Nem tudok sok bölcset mondani, talán a legnehezebb az életben ha valakinek az anyukája meghal. Hirtelen felnőtté válik, nem lehet többé már gyerek. Mert hiába vagyunk már mind anyukák, leendő anyukák, azért a gyerekségre, ha csak pillanatokra is, az ember talán egész életében vágyik. Fogadd őszinte részvétem.

Rendezgettem a hétvégén a dolgainkat és elpakoltam a légzésfigyelőinket. Az egyiknek a bébiőr funkcióját még használjuk, meg majdan egyszer talán még szeretnénk egy babát, de a másikat eladnánk, ha valakit érdekel, egyAngelcare, két érzékelőpados,
külön érzékelő és külön szülői egységgel, eredeti csomagolásban, még fél év garanciával. Ha valakit érdekel, írjon.

Vicuska, imádom azt a huncutszemű kislányodat!

Elnézést mindenkitől, akinek most nem írok, még sok a tennivalóm (sajna), ilyenkor mikor alszanak a prücskök, a hét második felében valószínűleg megint lemegyünk a Baltonra remélhetőleg ezúttal jó időben. Amúgy a gyekrőcök hihetetlenek, Zsom már pár perc alatt rájött hogyan lehet kibújni a szülei által atombiztosnak hitt bébi-úszógumiból. :) A víztől nem félnek, az se nagyon zavarja őket ha elsüllyednek. :) Nem tudom a többi ikres kismama hogy van, én néha úgy érzem már nincsenek tartalék energiáim. :( Hogy vagytok ikres kismamák?

Puszi mindenkinek
Lucia

Kép
lucia1

Csajok!

Köszi a GEKKO-s üziket.
Pénteken visszük Dórit állapotfelmérésre (tök vicces, mint valami kocsi) . :D
Nincs elmaradva a többiektől, sőt, mindig elöbbre jár. Csak kíváncsiságból visszük, meg ha tényleg segít a későbbi tanulásban akkor mindenképp rendszeresen elvinnénk. Az ő érdekében, hogy neki minél könnyebb legyen később.
Vendég

Fiona
Az biztos ,hogy nem lesz könnyű a dolgod,de ügyes csajszi vagy és biztosan flottul megoldod!Nem irigyellek,hogy ilyen sokáig távol lesz a párod,de kitartás hamar itthon lesz!Arik vagytok a közös képen :D

Elan
Csak ennyit eszik?Akkor tényleg bélpoklos az én kisfiam :roll: Ő egy-egy kajálásnál megeszik 160-180-at!
gabicsibe

Sziasztok :D

Mamm

gyönyörű a közös képetek,nagyon csini a kis koszorúslány és Te is :D

Vicuska

Rami egy kis mosolyalbum :D

Fiona

hú,az nagyon nehéz lesz most Neked.Kitartás.

Zuzmó

fogadd részvétemet. :(

Elan

ügyesen híztok,tök cuki a kép,milyen kicsi még a buksi :D

Zsókuci

azért pihengess is ám! :D
Táblázat -ügyben én nem reagálnék.... :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: pusszantalak :P

Bibarkám

olyan jóóóóóóó volt!Dugesz egy kis tündér és nagyon hiányzik Lilinek :( Itt nyomulunk egyedül a játszón,sehol a kispajtás.............. :cry: :cry: :cry:

Kép
lukrécia

Zsóka, ha felmész a honlapra, csömöröd is lesz a képektől :lol: de csak most, csak neked :wink:

Kép Állunk

Kép Lili nap

Kép Maszatpanka meggyet evett - avagy nálunk dolgozik a vanish

Kép Közös fürcsi

jucicuki

Meglátogatott minket a Bibar-family,rakok fel képet:

Strandolunk
Kép

Akinek bejött az élet........ :lol: :lol:
Kép

Együtt az ifjú pár :D
Kép

Kép
lukrécia

Ojjé. de cukik a gyerkőcök!
Juci, a közös fürdős képtől el kell olvadni :)
Lukrécia, az ifjú pár gyönyörű :)

Gabicsibe, Gabi is evett már annyit, enne is, ha hagynám, de annak mindig rossz a vége: nagyok sokat kihány... Botond nem? A dokinénink azt mondta, ne adjak neki annyit... de ma mégis megpróbálok kicsit emelni az adagján, mert 2-3 napja nem alszik el a kaja és játék után, hanem ordít és éhesnek tűnik. Küldtem neked pár napja privit, nem kaptad meg?

Kép
elan

Elan:
Mikor kicsi volt Dóri mi is azt hittük éhes azért ordít. El is ment a párom egy ismerőshöz tejért. Röpke 3 hónap alatt jöttünk rá, hogy baromi fáradt és nem tud elaludni azért ordít. Ez azóta is így megy minden nap. (sajnos). Bárcsak éhes lenne és adhatnám neki a finom kajákat. De ő nem igazán akar enni.
Aug. 5-én lesz 6 hónapos és most 6400 gramm. Egyszerűen nem akar enni. Szopi is csak 2-3 perc, mert nem ér rá. Mászik, felül, feláll a kiságyban...egy igazi kis rosszcsont.

Lukrécia-Bibar:
Nagyon cuki az ifjú pár. Annyira édesek. Én még nem mertem strandra menni. A babaúszásnál is takargatom magam ahogy csak lehet.

Juci:
Édesek az ikrek. Nemsokára 1 évesek lesznek, hogy rohan az idő.

Lucia:
De jó rólad is hallani. Szépek az ikrek megnéztem iwen.

Vicuska:
Egyre szebb Rami. Igazi csaj már.

Zsókuci:
Örülök, hogy újra itt vagy.
Vendég

Sziasztok gyors befutok mert Lucia egy érdekes dolgora hívta fel a figyelmem!

veszélyes anyag a cumisüvegben?

http://www.okbi.hu/hirek/biszfenol.html

A képek egyszerűen csodaszépek a babákról :)

Juci hát nekem is a közös pancsi tetsik a legjobban. :)

Bibarka - Luki néni még még még leolvadtam a közös képtől. :) Na majd amikor kézenfogva sétálnak... :)

Vicuska hát hogy idézzem Luki nénit tényleg egy mosoly album a kiscsaj. :)

Zsókuci :lol: A táblát én is passzolnám. Mi van öregszünk, félünk? :)

Elan hát Gáborról ez a kép.... :lol: Zabálnivaló :)

Mamm csodaszépek vagytok együtt. :lol: Kis puncs. :)

Fiona hát a helyzet hozni fogja h oldod meg a napokat. Ügyes leszel hidd el.

Kiscsajom legújabb szava amiért megzabáltam a nuncász :) ez a rumcájsz akar lenni. :)

chesti

Sziasztok

Most csak egy gyors bekukk mert a nagyfiam ma mütötték és most alszik a Bence de ha felkel megyünk az Antihoz.

Estrella!!!

Most olvasom hogy Dóra baba felül meg feláll?? :shock: :shock:
Hűha!! Borzasztoan ügyes a kiscsaj!! Az én Bencém ott tart hogy pörög forog . ha kicsit messzebb teszem a játékát nagy nehezen odaevickél érte :lol: :lol: Pedig már nem duci ám!! Pont a multkor kérdeztem a dokinénit hogy nem tul sovány?? :roll: :oops: :lol:

Juci!!

Gyönyörüek a csajok!! Szoktak veszekedni??? És ha igen hogy csinálják???

Luki!!

Az ifju pár egyszerüen zabálni való :lol: :lol:
De hogy hogy nem a határba strandoltok??? :lol: :lol: :lol:
Már régebben akartam kérdezni hogy nálad miért indult be előbb a szülés??

Gabi!!!

Botond 16o-at eszik?? :shock: :shock: Van ám huzata a kiscsávónak :lol: :lol: :lol:
Bencének eddig 15o volt a max amit egyszerre megevett :lol:
Rakj képet!! :lol:

Elan!!

Nem semmi az a cumi!!!!!Milyen élénken és érdeklődve néz Gábor :lol: :lol:

Mamm!!!!

Hu ez egy kis hercegnő!! :lol: :shock: Tényleg olyan mint egy Disney rajzfilm gyönyörű kis hercegnője!!!! :lol: :lol: :lol:

Vicuska!!

Rami mint mindig most kis huncutka!! :lol: :lol: :lol:

Witch!!!

Semmi autókázás meg rohangálás!!! Tessék nagyon vigyázni arra a kis pocaklakóra!!! :lol: :lol:

Egy két kép és puszi mindenkinek!!

Kép Kép

Csak az összahasonlitás kedvéért!! :lol: :lol: :lol:

Kép
fiona66

Kép Kép

a keresztfiammal :lol:

Kép

itt is bejön az élet :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
fiona66

Egypár fotó az én kópé gyerekemről.

Kép

Kép

Kép
Vendég

Fiona!

Nagyon helyes Bence baba!

Luki, Bibar!

Nagyon helyesek vagytok! Édes az ifjú pár :lol:

Juci!

Nagyon szépek és ügyesek a csajok :lol: És utólag is boldog névnapot!

Estrella!

Dóra már felül és feláll?? :shock: :shock: Kérlek, rakj képet!

Mi ma voltunk kontroll ultrahangon a Heim Pálban Soma tejeskávé foltja miatt. Szerencsére semmi baja. Még egy kör van hátra a bőrgyógyászaton. Tegnap a védőben jártunk, szépen fejlődik Soma: 9 kiló és 71 centi :roll: :roll: :roll:
ballagyo

Sziasztok,

Lucia,

Jó Balcsizást, most tényleg jó időt mondanak, a víz is 26 fokos :wink:

Judit,

Kösszzziiii a képeket :D:D Persze nekem is a fürcsis kép lett a favorit :D Olyan arik! :D:D

Luki, Bibar,

Édes a mátkapár nagyon :D:D:D:D

Estrella,
Köszi, aranyos vagy :)
Nagyon ügyes lánykád van, hallod-e… nem semmi hogy hogy áll!! :shock: Nagyon helyes kiscsaj :wink:

Chesti drága,
Teee, kikapsz :D:D Kiscsajodat puszilom :wink: Na jóó, Téged is :lol:

Fiona,
Szuperek a képek :D:D

Ballagyo,

Örülök, hogy minden rendben volt a dokinál! :D Jó nagy már Soma :shock: :lol: Kérünk képet!!! :D

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok újra :D

Naaa, dobok egy vadi új, friss, ropogós táblicskut. VISZONT, kivettem mindenkit belőle, aki emlékeim szerint idén még nem adott hírt magáról, vagy akár még régebben. A kivétel alatt azt kell érteni, hogy természetesen NEM töröltem, csak elrejtettem, ha bármikor jelentkezik, megvannak az adatai, csak frissíteni kell majd.

Kérem, akik nem látják magukat a táblában, de úgy érzik hogy hírt adnának magukról, csak bátran :) Senkit nem akarok kivenni, de nincs értelme, hogy frissítgetem, és már tényleg ezermillió éve nem tudunk róla az ég világon semmit.

Share, Agnese,

A pocaklakóitok adatait beleírhatom a táblába? :wink: Nem emlékszem, hogy beszéltünk-e volna erről, az engedélyetek nélkül viszont nem mertem önkéntesen beleírni.

Jerika,

Szólj kérlek, ha Ti is benne szeretnétek lenni :)

És végül, de nem utolsó sorban: ELTŰNT anyucik, tessék jelentkezni! Név szerint most nem említek senkit, de nagyon sokan nem jelentkeznek mostanában :?

Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci
Sajnos én most nem tudom elvállalni a táblát,pedig szívesen tenném :( Türelem, 1-2 hónap és talán lesz rá energiám és időm :?

Elan
Sajna nem kaptam meg a privit,válaszoltam volna ha igen!Küld el mégegyszer!

Hát a babákat elnézve lányok hihetetlen milyen gyorsan nőnek!Egytől-egyik szépségesek és hát az ifjú párról nem is beszélek :D

Juci
Boldog névanpot így utólag is Kép
gabicsibe

Gabicsibe,

Semmi gond. Már "beletörődtem", hogy rajtam maradt :D:D Végülis, ha titeket nem zavar, hogy ennyire ritkán teszek... akár maradhat is :roll: Aztán meg ki tudja, hátha szerencsét hoz még egyszer, valamikor :wink:

Pussz! :)

Kép

Kép
zsókuci

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?