Gumicukor,
köszi a tájékoztatást, + én fürdés után fél percig hideg-meleg "alsózuhanyt" veszek (de a hideg aztán tényleg hideg) állítólag ez is remekül edzi a gátat (akárcsak a testet
).
A málnalevélről többször hallottam, ennek ténylegesen mi az alapja? Mi lehet a hatóanyag?
Boróka mondta, hogy a Kútvölgyiben az alap a gátmetszés, nem nagyon térnek el ettől, de hogy őszinte legyek, nem is bánom, bár sokaktól hallottam, hogy első szülés esetén sem lehetetlen vállalkozás.
Pénteken megyek terheléses cukorvizsgálatra (26. hét). Remélem, o.k. lesz az eredmény. Mindenestre érdekes, hogy a várandósság első 2-3 hónapjában teljesen elutasítottam az édeset (akárcsak mint ízt is), most meg majd megveszek érte
Tudom, hogy a terhességi cuk.betegség egészen más, de azért kíváncsi vagyok.
S.Kata, remélem, tényleg csak a véletlenek összjátéka esküdött össze ellened
Ja, pénteken utánajárok a felkészítőnek, most már tényleg ideje, azt hiszem.
Amúgy ollan de ollan jól érzem magam a bőrömben, abszolút semmi problémám, remélem, így is marad (persze a lehetőségekhez képest
).
Kismalac már kirúgja esténként az oldalamat, épp azon morfondíroztam tegnap, hogy ha már most ilyen "erővel"
jelzi létét (a meglepetéstől szóhoz sem jutottam) mi lesz itt később??????
(Bocs, hogy már megint off, de valaki nem jött rá, hogyan kerülhetett az én nevem alá az Enikő hozzászólása? Még mindig érdekelne.)
Mindenkinek minden szépet kívánok,
Pusza
Fruzsi
25+5