Új privát üzeneted érkezett!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Kép Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Lányok, tényleg Szőke vagyok. Nem értem a levelet, értelmezze vki! A BGF-en indul közgazdász tanár MSC. (visszavontam a többi jelentkezésemet, most ezen agyalok). Most akkor jelentkezhetek, vagy nem??????

Tisztelt Tanulmányi Előadó,
Kérdésem az lenne, hogy közgazdász diplomával (PTE-KTK: közgazdász szak, menedzsment szakirány) lehetséges közgazdász tanár MSc-re jelentkezni pótfelvételi keretei között?
Tisztelettel, ................

Tisztelt............!

Tájékoztatom, hogy a pótfelvételin meghirdetett Msc képzésre idén azok jelentkezhetnek, akik közgazdász ill. főiskolai szintű közgazdász tanári diplomával rendelkeznek.

Előre láthatólag jövő évben indul a csak közgazdász diplomával rendelkezőknek Msc képzés.

Üdvözlettel

Miklovits Beáta

Levelező Tanulmányi Osztály
Vendég

Jim: ebben az évben csak tanári diplomával rendelkezőket vesznek fel, jövőre esetleg "csak" közgázosokat is.
Vagyis, ha most nincs tanári diplomád, akkor esetleg jövőre felvételizhetsz :)
linocs

De most újraolvastam... Ez sem biztos. Ez a jelzős szerkezet kicsit slendrián: "akik közgazdász ill. főiskolai szintű közgazdász tanári diplomával "
linocs

(A slendrián szavunk jelentése: felületes, hanyag, összecsapott, elsietett, nem törődöm (munka/ember), illetve egy másik jelentésében slampos, pongyola, ápolatlan, lompos (személy).

A szó a német der Schlendrian (nemtörődöm, rendetlen ember) főnév átvétele.

A német főnév a schleudern igére vezethető vissza. Ennek jelentése többek között: elkótyavetyél (Schleuderpreis: értéken aluli ár, dömping ár, Schleuderware: leértékelt áru), illetve egyes nyelvjárásokban felületesen dolgozik jelentéssel is bír.

Érdekesség, hogy ugyancsak német eredetű a hasonló jelentésű slampos (Schlamperei: lomposság, rendetlenség, felületesség; schlampig: lompos, gondatlan) szavunk is.)
linocs

akik közgazdász ill. főiskolai szintű közgazdász tanári diplomával rendelkeznek.

köszi linocs, csak a mondat eleje volt homály, az hogy "akik közgazdász"
Vendég

na látod, akkor beveszlek a szőke klubba :lol: vagy inkább a TO-s szőke? :P
Vendég

:) Hívd fel őket! :)
linocs

próbáltam.......nem veszik fel :?
Vendég

Beuska, nem irigyellek! Reméljük hamar visszamehettek!

Az összes eddig feltöltött talis kép egy helyen:
http://tali0728.gyermekeink.fotoalbum.hu

Egy mai tőlem (Pumperka, ezt tutira Zsombitól leste el Vikó :lol: )

Kép
Vendég

Jim!
Írtam privit!

Annyit lehagytam a végéről, hogy én tegnap megkezdtem szerencsétlen testem megmozgatását. Letekertem 10 km-t a szobabiciklimen.....Most sikerült elővenni, eddig a garázsban pihent... :oops: :lol: :wink:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
mni

Jim: az a levél lényege, hogy te akárhogy értelmezed, ők a másik értelmezésre gondoltak!!! :lol: :lol: :lol: Ezért nem veszik fel a telefont sem :D

Padlizsánkrém: a padliket megsütöm - a gázas gáz sem gáz, mert akkor egy tepsibe teszem mindezt, és bepuffantom a sütőbe. Ha már megpuhult kiszedem, és lehúzom a hélyát(!), lelövöm a kányát. Egy tálikóba tanácsos hideg vizet tenni, amibe akció közben gyorsan beledughatom a sistergő ujjamat. A meghámozott padliket egy vágódeszkán, egy jó nagy disznőölő késsel pépesítem (mással is lehet ám!), majd egy másik tálikóba majonézet keverek -nem ám úgy, hogy kinyomom a majonézt a flakonból, s elkezdem kevergetni, hanem: 1 tojássárga, 1,5 kiskanál mustár-ezekhez kevergetés közben pirinyó olajat folyamatosan hozzáadogatok -kb. feleannyi majonézet kavarok, mint amennyi a padli. A majonéz a végén kemény kell legyen, mint......(ha arra gondolsz, amire én, szégyelld magad!!!) Ha kicsapódik majoka, (fura vizes állagú lesz) hívd a 20/33 23 93 2 lelkisegély számot. A majonézbe a végén pár csepp citromot (citromlevet), majd egy hagymácskát feldarabolunk (minél messzebre akarom űzni a környetemben levőket, annál nagyobbat!!!). Remekműveinket összekeverjük (mindhármat), sózzuk, és egy pirinyó bors is mehet bele. Pirítós kenyérrel is nagyon fincsi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fanetta 2008.07.29 18:30-kor.

Kép Kép Kép
fanetta

Melinda, Niki!
Köszönöm a képeket, amit e-mailben kaptam...elmentettem őket és nézegetem...

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Nagyon szépek a képek, jó lehetett a tali.

Az én lányom ma tiszta hiszti, úgyhogy mennem is kell. Cserébe az éjszaka jobb volt mint a napokban...

Kmanna, igen, ahogy JuditK írta a játszótér részen kéne találkozni, a nagyobbak miatt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.07.29 11:19-kor.
Vendég

Jobbnál jobb képek készültek rólam. :? Előbb a görbeorrú, most meg ez a vicsorgós. :shock: :roll: :roll: :roll: De nem a fényképarcomért szerettek, igaz? :wink: :wink: :wink: :D
Vendég

Sziasztok lányok!

Most aludt el Marci, gondoltam rögtön írok én is néhány sort a tegnapról.
1. Marci azért nincs a képeken mert jó szokásához híven szinte végigaludta a találkozót. :lol: Fanetta ezért poénkodott, hogy hogy varázsolt Bosek az ölembe egy Marci gyereket, merthogy minden más baba megfordult ott szinte, csak a sajátom nem :? :?
2. Kölyköt nem igazán teszteltem, csak miután összefutottunk én ránéztem és megkérdeztem tőle, hogy na ő ki itt a karomban, de természetesen rögtön vágta, hogy Marci, mit is várhatnánk a mi kis Kölyküntől. Ja és nem hazottalova meg önmagát kirakta a kis pokrócát, majd szépen kirakosgatta rá a rágható szőnyegét persze nem betűból, SZÁMOKBÓL. Hi,hi.
3. Feri mint egy kis angyal, úgy fotózta végig az eseményt, olyan drága volt, Marcinak is nagy cimbije, mindig vigyorog rá. Ja és Niki, várom nagyon a képeket, azokat is küldd át lécci, amin rettenet fejem van, mert majd levágom róla magamat. Köszi.
4. Megállapítottuk Kvaszévivel, hogy Botond meg Marci hasonmásai egymásnak, de ezt közös fotót sajnos nem tudjuk bizonyítani, mert felváltva hunytak be.
5. Petramama lányai tündérek, és nagyon jól neveltek, le a kalappal, Pumperka Csengéje ennivalóan kedves, ő is remekül sikerült, de a csúcs az Gordon volt számomra, ahogy jött körbe, hogy kinek (persze főként Dorkára volt ráppattanva) hozhat még almalevet meg ilyenek, hát szóval nagyon kis édes, anyóskedvenc lesz abból a fiúból. Zsu Alexájával, Beuska Marcijával és Liliével nem volt alkalmam koketálni, úgyhogy róluk nem tok nyilatkozni.
6. A kopasz leányzót nem én invitáltam, hanem bekéredzkedett, mondván, hogy az ő csemetéje is márciusi, aztán jött valami ismerőse, s végül azzal elmentek sétálni.
7. Bosek Blankájának nem parókája van, lecsekkoltam :lol: :lol: És úgy ül, meg áll, hogy hihetetlen.
8. Melinda élőben sokkal szebb, mint a képeken, de tényleg, mondtam is neki :wink: :wink: :wink:
9. Ja és lányok, képzeljétek el, a Pumperka nem ad enni a Zsombornak, szegény kissrác teljesen össze volt szakadva, szinte már sápadt volt az állandó éheztetéstől.wink: :wink:
10. Ja és tök jó volt, hogy egész délután volt kit cikizni, pedig hozzám képest Zsu maga az anorexia. :lol: :lol:

10+1. Na köszi, hogy Lusie Pepikéje akkora mint egy kisiskolás, csak az apukája kb. 183cm, az anyucikája meg vagy 185 centi (fujj, még tőlem is magasabb volt :wink: :wink: :wink: )

Na hát röviden ennyit a tegnapról.

Jim, hiányoltunk...
Obea, jó hogy jelentkeztél, én gondoltam rád tegnap, persze főként az asszem általad beigért pizzaszeletek hiányoztak a lelkemnek :D
Biribon, Mxz, titeket vártalak, hátha később felbukkantok még azért... :cry: :cry:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Linocs! Köszönöm én is a tegnapi talit! Nagyon jól éreztem magam. :D

Igaz, mi elég későn értünk oda (16.00-kor), de szerencsére még mindenkivel találkoztam, még ha csak rövid időre is.

A kisfiam pedig tiszta málé volt. Andriska ránézett csúnyán, elsírta magát, Eszter rámosolygott, elsírta magát, Norton megsimogatta, elsírta magát. Akárki ránézett, megsimogatta, elsírta magát. Végül még Lillát is sikerült megsiratnia. :roll: :oops:
Na, majd legközelebb hátha vidám lesz... :wink:

Beuska, jöhettek hozzánk is nyugodtan! Viszonylag közel lakunk hozzátok. 103-s busz egy sarokra áll meg tőlünk, és van annyi hely, hogy kényelmesen elfértek mindannyian. Csörögj rám, ha gondolod.

Juditk, Te mindig olyan tuti receptekkel jössz, hogy teljesen Pavlov kutyájának érzem magam. :wink: :lol: :lol: :lol:
Ügyi vagy a mozgással! 8)

Évi

KépKép
kvaszeva

[quote="mpatr"]
írta:
mpatrKvaszévi, jó volt látni.....................................a Mátyást.... :oops: 8)

Most olvasom! A hülye! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsu, az én férjem sem olyan kitartó, mint Melinda férje vagy Feri. Ő is csak odaköszönt, és rohantunk haza dolgozni... :roll: :oops: :lol:

Pumperka, sajnálom, hogy lemaradtam Zsombor fordulásáról. :( Ügyi-ügyi! :)

Évi

KépKép
kvaszeva

Jim, megnéztem végre..., nem indul itt, hogy affffene. Mi lesz velünk???

Na, most pedig húzok a bótba padliért, mert kívánós vagyok... :wink: :lol: :lol: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Ja, még annyi, hogy felhívtuk Potykát is és kórusban gratuláltunk Danigyerek megszületéséhez. :D

Örült nekünk, és ígérte, hogy a következő talin már Ők is részt vesznek majd. :D

Évi

KépKép
kvaszeva

sziasztok, nem tudom, hogy kell szoptatás közben, most próbálom... tali jó lehetett :lol: köszi a telefont :lol:

sok smst, rámgondolást, mindent

mutatok képet

http://picasaweb.google.com/deakzsu747/GasparDani

potyka

Potyka!

Nagyon kis husi tündér a kisfiad, bár nem láttalak még élőben, de rád hasonlít így képről.
Gratulálok nagyon én is, és várunk vissza minél előbb és gyakrabban :lol: :lol:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Sziasztok!

Pakolás közben benéztem. Délután viszem a csajokat a Balatonra és én is maradok a picurral néhány napot. :lol: :lol: :lol:

Potyka nagyon cuki a pici fiad! Kívánom, hogy sok örömöt leljetek Benne! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Fanetta! Köszi a receptet, meg Nikinek is a citromos sütiset. Hétvégén sütök-főzök, úgyis vendégek jönnek!

Pusszantás mindnekinek! Legkésőbb csütörtök éjjel jövök ám!!!!!! :lol:

Jaj, most láttam, hogy a sok köszönésemből kifelejtettem az ajándékkészítőket: Zsu és Éva köszi az ajándékokat! Éva nagyon jók a mézeskalik, nagyon ügyes vagy! Dorka nagy becsben őrzi a lovasat!!!

Kép
Kép
Kép
petramama

Évi és mindenki aki hívott!

Köszönöm a meghívásokat, majd du. kiderűl mi lesz.
Itt még nem szóltak, hogy menjünk, de mi már megyünk edzésre. Szóval pont határon lakunk, de én ezt nem értem. A bomba nincs olyan messze tőlünk mi a Klinikák és a Nagyváradtér között a Tűzoltó utca sarkától 1 házra lakunk. Tűzoltó utcát telepítik. A mi házunk melletit is amivel közös a kertünk!!!!!!!!!!!!! A Ferenckörút Borárostér messze van tőlünk, hát még a bombától és azt a részt is telepítik. Szerintem az Üllői u. miatt nem telepítenek minket, mert akkor meghalna egész Bp-et.
Lehet, hogy nem jövök haza. Azért egy kicsit félek, azt hallottam, hogy be van betonozva, csak az orra van kint. A rendőrök szirénáznak stb. Elég gáz, de mindjárt indulok és megtudok mindent.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Beuska! Nem irigyellek! Hozzánk sajna nem tudtok jönni, mert utazunk, bár üres lesz a kecó!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
petramama

Potyka, szia! Igazi helyes kispasi Dani! És milyen szép! :shock: :D

Petramama, szívesen. Láttam ám, hogy a nagyobb gyerekek körében hatalmas sikert aratott. És ez jólesik a lelkemnek. :oops: :wink: :lol: Irigy vagyok a Balatonért. :twisted:

Beuska, de gáz! Basszus, ráz a hideg! Most olvastam a neten, hogy mekkora a készültség. komolyan bőven van hely nálunk!

Évi

KépKép
kvaszeva

Potyka,
Dani gyerek gyönyörű, és nagyon formás!!!!
Vendég

Potyka, nagyon cuki Dani-baba!
Mártinak és a kis Flórának boldog névnapot! Kép
Vendég

Sziasztok!

Melinda barátnőm mesélt a topicról és gondoltam, hogy belenézegetek.Megtetszett, regisztráltam, és akkor most irok magamról.Március 23-án megszületett a kisfiam Máté Benjamin.Nagyon örültünk neki, minden simán lezajlott, csak két héttel késöbb jött, mint kiirva volt. Mi Dunaújvárosban élünk a párommal és most már a picivel.Nagyon jo baba, csak akkor sír, ha éhes, vagy ha fáj a foga, ugyanis már van neki kettő :D Amugy nagyon barátságos és mosolygós:DAzt hiszem most röviden ennyit rolunk.Olvastam, hogy babatalálkozót szerveztetek, és láttam a képeket is.Nagyon arik voltatok:D:D és mennyi gyönyörü kisbaba :lol: :lol:

mimi80

Kép
mimi80

Potyka!
Tényleg nagyon helyes a kisfiad, Dani!
Szép nagy szeme, és cuki haja van.
A többi gyerkőcről is kérünk alkalomadtán képet. Csoportképet! Mert ha minden gyerek rajta lesz, az már annak minősül. :lol: :lol:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Potyka!

Nagyon édes a legkisebb családtagotok :wink: :wink:

Boldog Névnapot az illetékeseknek!!! :lol: :lol: :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Üdv.Mimi! :wink:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Szia Mimi!! Gyere bátran!!

Mártinak és Flórának boldog névnapot szintén!!!

Ha tudnátok, mivel tömöm magam.... megsütöttem Niki citromos sütijét... isteni... megeszem mind... basszus, családot megcsapta az illat, már jönnek is kunyizni. Ezt bebuktam.

A rockereknek és mindenkinek, aki szereti küldöm a kedvenc Metallica számomat:
http://www.youtube.com/watch?v=wyX7yBc8BkY

Böbi

Kép

Kép
bosek

Potyka, a kisfiad nagyon szépséges, sok örömed legyen benne!!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Lánykák,
Csak a képeket futottam át (majd este el is olvasom a beszámolókat), de nagyon-nagyon szép minden baba és mama.
Nagyon jók lettek a fotók, főleg a csoportképek!
Most kicsit irigykedek, Dani még magán kívül (tükörben) nem is látott más kisbabát (oké dokinál látott már)! Ennyi baba egy kupacban, meg nagyon klasz!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Linocs!
Te tudod, hogy a drága kerületünk ad 20 ezer ft-ot a baba féléves koráig? (Ha a szülők be vannak jelentve a kerületbe -nem tudom mióta kell itt élni-, a start-számlához csapják hozzá; és a baba fél éves koráig igényelhető). Mivel az önkormányzat mellett lakunk és lassan intézzük a dolgokat, így ha érdekel megírom, hogy mit kell majd tenned.
Szép napot!
Bambi

Kép
1bambi

Sziasztok!

Jim,
párom a Corvinus-on végzett, de nem ajánlja senkinek azt a képzést. Nem hozta azt a színvonalat, amit elvárt volna. Kevés tantárgy volt, amit rendesen leadtak és rendesen számon is kértek. Viszont olyan több volt, amit hányevetin adtak le és szigorúan számonkértek.
Azt mondta, hogy ha érettségi tantárgyat szeretnél tanítani (a mikro az), akkor egyetemi szintű tanári diploma kell.

Linocs,
nagy ötlet volt a recepteket összegyűjteni! Ügyi! :)

Beuska,
várom a fejleményeket, hogy mi lesz Veletek. Sajnállak Titeket. :(

Zsu,
köszi a talis fotóalbumot! :)

Fanetta,
holnap szerintem én is csinálok padlizsánkrémet, köszi a receptet! :)

Juditkecskeméti,
szép teljesítmény ennyit bringázni! Kitartás az elhatározásodhoz!

Potyka,
jaj, de kis ennivaló a Danika! Örülök, hogy már jelentkeztél is! :)

Évi,
mi nem ettük meg a mézeskalácsokat, elteszem őket emlékbe, köszi mégegyszer! :)

Mimi,
hello! :)

Mártinak és Nebula Flórájának boldog névnapot kívánok!

Mártikám,
Neked külön még a névnaphoz ajándékként kívánom, hogy anyós a héten menjen haza!!!

Melinda

Kép
melinda80

Én mostanában rákattantam a Bud Spencer-Terence Hill filmek zenéjének hallgatásához. Nálam most ez a favorit:
http://www.youtube.com/watch?v=_mLVXIIA ... re=related

Melinda

Kép
melinda80

Tényleg, kitaláltam hova küldjük Márti banyáját!! Ide: http://www.youtube.com/watch?v=dP0UwXxvnvE

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok!
Köszi szépen az üdvözlést:D
Probálok majd mindenkinek irni én is ugy ahogy kell.Nem szeretnék kihagyni senkit sem.
Boldog Név Napot Kivánok én is minden ünnepeltnek:D

Ö az én kisfiam Máté. Kép

Kacika
Olvastam, hogy nem akar a lányod aludni napközben, nálunk is ez volt most azt probáltam kihogy mellé feküdtem és magamhoz húztam, akkor lealudt, és alszik ugy fél órát vagy egy órát.Mikor milyen kedve van.De amióta megfordul van hogy maga alszik el hason:D
Megyek mert felébredt Máté :D :D :D

mimi80

Kép
mimi80

Juj, Bosek! Nagyon szigorú vagy! :lol:

Melinda

Kép
melinda80

Zsu Köszi, hogy benéztél a másik topicba! Ma voltam védőnőnél, és 02.22-re írt ki. Persze ez lehetetlen, de ő az utolsó mensesből számolt. Amit tudunk, hogy nem jó. Én mondtam neki, de hát... ő biztos jobban tudja, mikor történt.
Csütörtökön megyek 9.30-ra ultrahangra. Remélem lesz má szívhang. Lesz?
Szeptember elsején meg kell mennem szívUH-ra. Ha nem esz semmi gond és a későbbiekben sem lesznek panaszaim, akkor még egyszer kell majd mennem az utolsó hónapban és kész. De biztos minden oké lesz! :roll:
A videot megnéztem, tök ari Vikó.
Pussz
UUU...

Gratulálok mindenkinek, nagyon jók a fotók a találkozótokról, és nagyon aranyos és szép az összes baba! :wink:

Kép

Kép
rszg

Elfelejtettem megkérdezni, hogy volt valakinek hasszurkálása a terhessége alatt? Én többször érzem, hogy jobb oldalt szúr a hasam, de nem tart sokáig. Pár perc. Ez normális?
Köszi

Kép

Kép
rszg

Sziasztok!

HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚDEJÓVOLTATALITOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk elmenni, na de majd legközelebb.

Nagyon jók a képek!!!!!! Mindenki nagyon szép!

Pumperka
Nagyon szívesen, használja egészséggel a fiad!

Jim
Én a hétvégén döntöttem az eü szoc munkáról, hogy megpróbálom Nyíregyházán (a hely nem tetszik ,de Pécs nagyon messze van)

MÁRTI!
BOLDOG NÉVNBAPOT!!!!!

Potyka
Nagyon édes Dani baba!!!!!

Kép
Kép
tündérmanó27

Szia Mimi!

Napközben alszik a lány, éjjel nem alszik. Bár az elmúlt éjszaka egész jó volt. Remélem ismét megjavul a lány.
Aranyos Máté.

Rszg, nekem is szúrkált, főleg a nagynál. Ott kb a 12. hétig mindig azt hittem hogy mindjárt megjön.

Mártik , Flórák boldog névnapot!

Ja, és én is mindenkit felismertem a képen, kivéve Pattit, Lusie-t, :P
Vendég

Kép

Kép

feri (mni)

Rszg,
nekem is szúrkált a hasam a terhesség elején, mint Kacikának. De azt sajna már nem tudom, hogy mikor múlt el. A 16. hétig biztos, mert akkor már Dóri mocorgását éreztem. :)

Melinda

Kép
melinda80

Kép

Kép

feri (mni)

Kép

Kép

feri (mni)

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X