Sziasztok lányok!
Most aludt el Marci, gondoltam rögtön írok én is néhány sort a tegnapról.
1. Marci azért nincs a képeken mert jó szokásához híven szinte végigaludta a találkozót.
Fanetta ezért poénkodott, hogy hogy varázsolt
Bosek az ölembe egy Marci gyereket, merthogy minden más baba megfordult ott szinte, csak a sajátom nem
2.
Kölyköt nem igazán teszteltem, csak miután összefutottunk én ránéztem és megkérdeztem tőle, hogy na ő ki itt a karomban, de természetesen rögtön vágta, hogy Marci, mit is várhatnánk a mi kis Kölyküntől. Ja és nem hazottalova meg önmagát kirakta a kis pokrócát, majd szépen kirakosgatta rá a rágható szőnyegét persze nem betűból, SZÁMOKBÓL. Hi,hi.
3.
Feri mint egy kis angyal, úgy fotózta végig az eseményt, olyan drága volt, Marcinak is nagy cimbije, mindig vigyorog rá. Ja és
Niki, várom nagyon a képeket, azokat is küldd át lécci, amin rettenet fejem van, mert majd levágom róla magamat. Köszi.
4. Megállapítottuk
Kvaszévivel, hogy Botond meg Marci hasonmásai egymásnak, de ezt közös fotót sajnos nem tudjuk bizonyítani, mert felváltva hunytak be.
5.
Petramama lányai tündérek, és nagyon jól neveltek, le a kalappal,
Pumperka Csengéje ennivalóan kedves, ő is remekül sikerült, de a csúcs az Gordon volt számomra, ahogy jött körbe, hogy kinek (persze főként Dorkára volt ráppattanva) hozhat még almalevet meg ilyenek, hát szóval nagyon kis édes, anyóskedvenc lesz abból a fiúból.
Zsu Alexájával,
Beuska Marcijával és Liliével nem volt alkalmam koketálni, úgyhogy róluk nem tok nyilatkozni.
6. A kopasz leányzót nem én invitáltam, hanem bekéredzkedett, mondván, hogy az ő csemetéje is márciusi, aztán jött valami ismerőse, s végül azzal elmentek sétálni.
7.
Bosek Blankájának nem parókája van, lecsekkoltam
És úgy ül, meg áll, hogy hihetetlen.
8.
Melinda élőben sokkal szebb, mint a képeken, de tényleg, mondtam is neki
9. Ja és lányok, képzeljétek el, a
Pumperka nem ad enni a Zsombornak, szegény kissrác teljesen össze volt szakadva, szinte már sápadt volt az állandó éheztetéstől.wink:
10. Ja és tök jó volt, hogy egész délután volt kit cikizni, pedig hozzám képest
Zsu maga az anorexia.
10+1. Na köszi, hogy
Lusie Pepikéje akkora mint egy kisiskolás, csak az apukája kb. 183cm, az anyucikája meg vagy 185 centi (fujj, még tőlem is magasabb volt
)
Na hát röviden ennyit a tegnapról.
Jim, hiányoltunk...
Obea, jó hogy jelentkeztél, én gondoltam rád tegnap, persze főként az asszem általad beigért pizzaszeletek hiányoztak a lelkemnek
Biribon, Mxz, titeket vártalak, hátha később felbukkantok még azért...