Sziasztok!
Ma talán már egy kicsit jobban van Samu, eddig szerintem hőemelkedése sem volt, de az elmúlt két nap nagyon kemény volt. Tegnap estére mindkét felkarom merő egy fájdalom és görcs volt, annyit volt kézben. A hátamat ne is kérdezzétek
Kincsesi, nagyon szépek vagytok Adéllal! Nagyon ügyes vagy a mei taijal, lehet, hogy ha majd egyszer lesz kistesó, én is hamarabb próbálkozom, mert bevallom, Samuval az elején nekem is félelmeim voltak. Kendőbe sem mertem függőlegesen tenni az első két hónapban, de mostmár tudom, hogy lehet, csak oda kell figyelni.
Bettyna, igen, lehet újszülöttet is kendőzni, mei taiba tenni, nem nyeklik össze, ha jól van megkötve. A lényeg, ahogy Kincsesi is mondta, hogy szorosan simuljon rá az anyag, olyan legyen, mintha a részed lenne, egy kis dudor elöl
Ha majd megint lesz kisbabám (mintha Samu már olyan nagy lenne
), akkor én szerintem kipróbálom majd újszülöttként a rugalmas kendőt. Az Életmód/Hordozókendők topic 129. oldalának a közepén, liv731 képe láttán döntöttem el, hogy ezt is ki kell próbáljam. Nézd meg te is (és mások is nyugodtan
), láthatod, hogy a baba pont olyan pózban van, ahogy egyébként békésen durmolna hason fekve. Ez a rugalmas csak 5-6 kilóig tart jól, utána már rendes szövött kendő vagy valami más kell, de az a kép annyira meggyőző... Először én nem is hallottam másról, csak a (sima) kendőről, később bővítettem ki a hordozó-arzenált, szerintem neked sem kell elhatároznod, hogy majd csak az egyiket használod, tényleg mindegyik más élethelyzetben az ideális. És szerintem ki kell próbálni akár többfélét is, hogy megtaláld az igazit.
Beneildi, még Lilluval sem késő a mei taiozás
nem kell feltétlenül megvárnod a kistesót! Talán egyszer írtad, hogy kenguruztatok, és szerette, lehet, szeretné azt is, ha a hátadon 'lovagolna' és onnan kukucskálhatna, merre mentek.