Sziasztok Lányok!
Nincs sok időm, Samu lázas volt ma, most alszik, de lesem, mikor ébred.
Tegnap délután jöttünk meg a nyaralásból, és bekapcsoláskor elfüstölt a számítógépünk, valószínűleg a táp, így egy régi, lassú laptopot használok, így kicsit nehezebb a netezés. Majd hozok képeket is, ha újra jobb lesz az infrastruktúra.
Először is gratula minden újdonsült babának! És főleg kitartás a mamáknak!
Susy, apának jó az ízlése, tényleg jó volt a szálloda, majd mesélek részleteket később. Hátadra vigyázz, és tényleg mutasd meg dokinak, ha gyanús, hogy a spinális helyén van a bibi. Nekem csak nagyon rövid ideig fájt, nem hiszem, hogy nirmális, ha neked még mindig...
Rózsaág, a kendővel akár két kötéssel is el lehet lenni, vagy legyen három: egy elöl, egy csípőn, egy hátul, szóval nem kötelező a sok kötés
de persze egy mei tai sokkal egyszerűbb, és az is nagyon sokoldalú! A megfelelő terpeszhez az kell, hogy az anyag a baba popsiján úgy legyen elrendezve, hogy nagyjából térdhajlattól térdhajlatig tartson (erre kendőnél kell csak több figyelmet fordítani, a többi hordozónál szerintem jobban adja magát, nem is nagyon tudod máshogy beletenni a babát). A mei tai egyébként nagyvonalakban tényleg leírható úgy, hogy egy négyzet alakú valami, derék- és vállpántokkal. Az anyagot ahogy a derekadra kötöd, úgy teljes szélessége alulról támasztja meg a baba popsiját és lábait, ahogy terpeszben a derekadra, vagy elöl a hasadra simul. Amikor még kisebb a baba, akkor lábszárig alátámasztja a legtöbb esetben, mert olyan széles, de pl egy kétéves gyereknél már tuti csak térdig tart az anyag, ő már olyan tartásban ül majd a hátadon, mintha egy széken ülne, terpeszben. Remélem, én is érthetőre sikerültem
Nektek még van egy kis időtök, mert a legtöbben csak 3-4 hónapos kortól ajánlják a mei tait, addig legfelejbb úgy, hogy nem lóg ki a lába, de azt én nem is tudom elképzelni, hogy lehet úgy felkötni.
Ezen a képen nem tudom, látod-e, hogy milyen a terpesz?
Felébredt és engem akar
majd még jövök valamikor...