Új privát üzeneted érkezett!

Kép
Az én pókhálós linzerem! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

HUUU Mush ügyi vagy! Fiú nevetek nincs?? Vagy tuti lány??
Vendég

Bográcsozás jó volt.Jöjjön már valaki aki mesél a mai taliról a Westend tetején! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmi: jól néz ki a tiéd is. Nyami-nyami!!!! 8)
Vendég

az elso adag: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mush589

sarmi. szuperul nez ki a suti. orulok, hogy jol sikerult a bogracsozas. en ma vacsira megeszem a maradek lecsot.
a ferjem elment legenybucsuba. megint egyedul hagyott. tegnap is bulizni volt, es reggel 4-kor jott haza. igy jar az ember ha fiatalabb ferje van... :lol:

boci. mi meg nem tudjuk a nemet, de fiu nevunk meg nincsen. nalunk egy angol meg egy magyar neve lesz a babonak. szoval nem olyan egyszeru ez. :lol:

szerintem nagyon lefarasztottak egymast a tobbiek, es kidoltek a westendben!

KépKép
KépKép
mush589

masodik adag:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mush589

mindenki elaludt???

KépKép
KépKép
mush589

[quote]a írta:mikor meg indultam volna már nem lett volna ott senki...és géphez sem fértem..ááááááá...
...meg a telefonhoz sem... :lol: :wink:

Musi! Az összes ruha tetszik! Vagányul fog kinézni a kiscsaj/fiu!

Én bealudtam tali után és most másztam ki az ágyból azóta. Jó nagyot csavarogtunk bababoltban, NEXT-ben, CundA-ban... De nem mondom el, hogy milyen volt...legközelebb gyertek ti is! :wink:

Kép
zölddisznó

Mush: nagyon tuti ruhák. Igazi divatos kiscsajotok/fiútok lesz. Mi babonából nem vásárolunk még semmit, és nem is fogadunk el. Talán november elején nekiállunk vásárolni. Sajna én januárban elvetéltem, így még mindig nem hiszem el, hogy egyből sikerült mikor lehetett és valahogy még nem is fogom fel, hogy itt a pocakban van egy babó!
Vendég

Bocika! Pedig nagyon jót tennél a babádnak azzal, hogy hinnél benne! Szerintem ez a babona olyan hülye dolog. A dolgok kimenetelét nem befolyásolja, csak arra jó, hogy negatív energiákat gyűjts be magadnak, amire semmi szükséged. Higgy! Olyan jó érzés, és annyi energiát ad! :lol:

Kép
zölddisznó

Azért hiszek benne, főleg mikor kirúgja az oldalam. Megpróbálok pozítivan állni a dologhoz, szerintem ez is kellett ahhoz hogy az első "megengedett" időben össze is jöjjön a kisember. Amúgy én mindig optimista ember voltam/vagyok. Sokan csodálkoztak is hogy a vetélés után egyből bevállaltuk az újabb gyerkőcöt.
Az emberek szerint sugárzok mióta terhes vagyok, pedig előtte is mindig mosolygos emberke voltam. Csak valahogy úgy vagyok vele, hogy még nem veszünk meg semmit. A fejemben kész a lista, a szoba is - amúgy is oda vagyok a lakberendezésért - színek............. minden. De tényleg a mai világba egy nap alatt be lehet szerezni a cuccokat. A szobába sem kell nagy alakítás, nemrég lett felújítva. Csak egy dekorcsíkot szeretnék és kész is van. Na jó a bútort egy kicsit előbb megrendeljük, mert kell kb. 6 hét hogy meglegyen az amilyent szeretnénk. Semmi extra, sima fehér, majd én saját kezűleg feldobom.
Tehát készülők ezerrel csak még fejben. Meg mi is nézegetjük ezerrel a babacuccokat, ha egy olyan boltba tévedünk be.
Megyek főzök!
Vendég

Na jól van akkor...
Főzz! :lol:

Kép
zölddisznó

zölddi ez nem ér!!Ez piszok dolog nem mesélni a tegnapi taliról!!! :evil:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Coca ilyen piszok rossz röfi! És gonosz! :wink:

Kép
zölddisznó

boci. itt most olyan learazas van, hogy csuda, szoval nem hagyhattam ki ezeket. es mivel itt 28 napon belul vissza lehet vinni, megvettem mindket nemre valot. es hat nagyon remelem, hogy kedd reggel nem a szegyenlosebbik enet veszi elo a babo. ha igen, akkor megszivom , es meg nem tudom, hogy mit csinalok. :roll:
egy-ket ruha darab nem art. es jot tesz a lelkednek! olyan jo nezegetni oket. :lol:
nalunk egyetlen egy dolog tortent babonabol. kaptunk egy hasznalt babakocsit, es az az aposomeknal van, mert allitolag a babona szerint nem jo ha a varandos hazban van. nem tudom, hogy mi van, ha az ember mar a masodik/harmadik gyermeket varja. :roll: nekunk amugy is utban volt, naluk meg elfer.

zoldi. ez tenyleg nem igazasagos azokkal szemben, akik nagyon szerettek volna menni, de a korulmenyek miatt ez lehetetlen volt. kerunk szepen egy beszamolot! kik voltak? :evil: :cry:

KépKép
KépKép
mush589

Jajj, ne legyet már ilyenek! Milyen beszámolóra vágytok? Sinaszi és Edoci volt, jót dumáltunk, és bababoltokban mászkáltunk. Vártunk negyed órát, hogy telefonáljanak, akik függőben hagyták, hogy jönnek-e, ...aztán elindultunk.
Ez minden első talin így szokott lenni, hogy nagy lelkesedés után csak páran jönnek el végül. Én csak azért sajnálom, hogy csak 3-an voltunk, mert kitolás azzal, aki messziről jön, és azokkal, akiknek egy héttel ezelőtt jobb lett volna, és el is jöttek volna.űFélre ne értse az, aki időben és okkal mondta le, de a 13 kezdeti lelkesből 3-an lettünk a végére.

Kép
zölddisznó

na jo, de mi azt se tudtuk, hogy a vegen csak harman voltatok!
sebaj, legkozelebb!
ugy nez ki, hogy en meghivast kaptam a balcsira, igy nekem a aug 30-a jobb lenne, ha masnak is jo. esetleg aug 20.
na mentem reggelizni

KépKép
KépKép
mush589

Szerintem 20-án a tüzijáték-imádók családdal mennek tömegnyomorni :wink: az nagyon gázos időpont. Én a 30-át javaslom.
Felvetődött múltkor, hogy apás-buli legyen-e. Én - tapasztalatok alapján - változatlanul nem javaslom, majd csak később, mert a tegnapi 2 órás programból (rózsaszín babaruhanézegetés :lol: ) kiindulva a pasik nem sokáig bírják az iylet. Nem nagyon köti le őket, a ki hány hetes koráig hányt, mennyit hízott téma...pláne a drága édesnyjukról zajló eszmecsere! :wink: :lol:

Annak reményében, hogy az egy hónapnyi idő elegendő lesz, hogy mindenki szabaddá tegye magát, a szervezés indul!
Egyelőre csak "szándéknyilatkozatokat" várok időpontra (20. vagy 30.) és részvételre vonatkozóan! :lol:
Aki szeretne jönni, de nagyon bizonytalan, az is jelezze, majd később pontosítunk.
Addig én összegyűjtöm az aktív tagok listáját, és tartunk egy névsorolvasást!

Kép
zölddisznó

Így utólag én is mindenkinek jó találkozót kívánok, én nem is ígértem nagyon, hogy megyek, az esküvőt követő 1 hónapra lesz a "lakodalom", 90 főnek, -dj és buli, meg finom lakodalmas vacsi, díszítés, egyéb ezzel járó, így most megint főszervező vagyok.
A hétvégén rohangáltunk személyesen meghívni mindenkit, meghívók nincsenek, ez tulajdonképp csak egy buli lesz, de mindenki jön úgy néz ki.

Remélem jól sikerült a találkozó, talán a következőre, de nagyon messze vagytok.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok
Tényleg jó volt a tali attól függetlenül hogy csak 3-an voltunk. :wink: Remélem legközelebb többen leszünk. :wink:

Zölddi
A szándék a köv.talira megvan,de mi a 20-i héten nyaralunk! :wink:

Bocika
Én sem vettem még semmit és kb a 30-32.hétig nem is fogok.Én is már csak ilyen babonás vagyok:oops: Igaz nekem maradt egy csomó dolgom Mátéról,el van rakva,majd elő lesz szedve.

Mush
Nagyon szép kis rucikat vettél! :D Addig amíg én nem veszek,legalább ezekben gyönyörködöm! :lol:

Sarmon
Jól néznek ki a sütik,ügyi vagy,biztos fincsi volt! :lol:

edoci

30-ára bejelentkezem!! Bár a sok nézelődés meg rózsaszín ruhácska nem csak apát, de engem sem köt le annyira, de rátok kíváncsi vagyok. Tegnap is rossz volt, hogy olyan későn értünk vissza vidékről. :( Nálunk minden nap olyan képlékeny. De most, mindenképp ott leszek!! Ha törik, ha szakad. :)

Lányok, ma milyen finomat csináltam. :D Lecsós-kukoricás husi és nagyon ízlett. Nekem is, apának is. Remélem babának is. :) Meg sütöttem ananászos-meggyes sütit. Majd teszek fel róla képecskét. Vannak még újak akik nem jelentkeztek be a táblázatunkba? Ha igen írjanak privit, mert ma megint raknék fel egy friss verziót.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Ja 20-a semmiképp nem jó. Azon a héten mi is nyaralásban leszünk.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Ecoci! Oké, 30-ra beírlak.
Ne aggódj, mindjárt itt a 30. hét :wink:

Aida! 30-ra téged is beírtalak.

Szerintem a 20-a nem nagyon lesz jó senkinek, mert apák többnyire azt a hetet veszik ki szabinak, vagy ha nem is az egészet, akkor is H-K, vagy Cs-P jól hozzácsapható az ünnephez és a hétvégéhez.

Kép
zölddisznó

c=d

Kép
zölddisznó

Sziasztok!
Mush: ha későn derül ki hogy fiú vagy lány akkor én a fiús dolgokat szívsen átveszem. De tényleg, mert nagyon tetszenek a cuccok!
Nekme sajna a 30 tuti nem jó, mert apának aznap van a szülinapja és este meg lánybúcsúba megyek.
Aida: jól hangzanak a kaják. Nyam-nyam!
Kisfiam ma sem igazán aktív, csak néha egy-egy löket és ennyi! :P
Vendég

Sziasztok,

A kovetkezo talira szeretnek en is elmenni :)

Kepzeljetek tegnap elindultunk hogy megyunk nyaralni Olaszba. Mar szulok is be voltak izzitva minden bepakolva..
Aztan ahogy vezettem, Gyornel meg kellett allnom, mert elkezdett zsibbadni a bal kezem konyok alatt es a bal labam a terdem alatt.

Szoval inkabb visszafordulutunk attol feltem nehogy trombozis legyen...

Aztan most probaltam utana olvasgatni, elvileg ez a zsibbadas ilyenkor normalis.
Hallotattok mar errol? Van esetleg meg valakinek?
Mit kell ilyenkor csinalni? Tobbet mozogni? :shock:

Kép
zsiraf8

Sziasztok,mush privi ment,a rucik gyönyörűek,ezek nem is egy átlagos kisbabára hanem valami királylányra vagy királyfira valók!sajna és a következő talin se hiszem hogy részt udok venni...
Ma lángost csináltam,sajttal,tejföllel(magamnak fokhagymával is).Most megyek mert csináljuk apival a grillezőt.mindenki vigyázzaon magára!!!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!
Hát sajnálom én is, hogy nem voltunk talin, de azt hiszem lánykám jobban örült az ajándékoknak, meg a vendégeknek :)
Sütöttünk főztünk, a süti olyan jól sikerült, hogy Apósom megkérdezte, hogy tényleg én sütöttem? Köszi.. :?

Tali:
jajj ne 30-án :) osztálytalálkozónk lesz, megyek pocakot mutogatni :)

mush:
Ezek a rucik nagyon édesek! Már én is vásárolnék Zsebinek, ha tudnám, hogy mi van a lába között :) (bár tuti pöcsös)

Zsiraf:
Én anno zsibbadtam Annával, nem emlékszem, hogy hanyadik héttől, de akkor azt mondta a doki, hogy gyerkőc nyom valami ideget, ettől van a zsibbadás. Azért említsd meg a dokidnak, biztos, ami biztos..

Vásárlás:
Mi sem vettünk még semmit, de csak azért, mert ki akarjuk fizetni az adósságokat, utána jöhet a lista. Annával beosztottuk, minden hónapban vettünk valamit, decemberre készen voltunk. Most is így akarjuk, hogy ne egyszerre kelljen, ráadásul lényegesen kevesebb dolgot kell most megvennünk.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mivel eddig még nem jött privi a táblázathoz várok még kicsit a feltételével. :)

Azt hiszem inkább mégsem rakok fel képet a sütiről:) mert a csokit amit a tésztához kellett adni, 1-2 helyen elkentem és az elég furán veszi ki magát a fotón. Helyette itt van a babakocsi, múlt heti szerzemény. Gyorsan összeraktuk, megnéztük minden megvan-e. Megvan, úgyh visszakerült összecsomagolt állapotába. :)
Kép Kocsi

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Zsiráf! No de melyik nap jó neked?
Lehet a zsibbadás normális is, ha sokat (1-2 óra) vagy egy pozícióban, akkor a bébi nyomhat olyan ideget, ami zsibbadást okoz. Ha mozgásra nem szűnik, akkor valószínű nem attól van.
Nekem a lábujjam szokott.

Mági! Az a baj, hogy a 30-a mellett a 20-a amikor Mush ráér, az meg szerintem senkinek nem jó. :cry:
Úgy sem jó neked, ha dél körülre szervezzük?

Aida! Szép a kocsi! Van hozzá más "alkatrész" is, vagy most csak mózest vettetek?

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Aida! én már küldtem a privit az adatokkal.. :D

Mush! olyan szépségesek azok a rucik!!!

Mindenkinek aki sütiképekkel bombázta az oldalt :lol: ilyen képeket rakni fel kismamáknak! :D holnap nekem is sütnöm kell.....

A következő talira én is ugy mennék de sajna elég messze vagytok :(

Kép
eszterke24

Egy csomagban az alábbiak voltak:
Babakocsi váz, mózes kosár, hálózsák a mózeshez, sportrész, lábzsák a sportrészhez, esővédő és kerék pumpa. :)
Külön vettük hozzá, színben passzoló hordozó és bébiülést. Tényleg az van ráírva, hogy E4. Ugye azzal nincs baj??? Régebben itt volt olyasmi, hogy vmiért bűntethet a rendőr.
Amit még venni kell hozzá az a pelenkázó táska és akkor rendben is van.

Ennyi az összes tartozék. Egyelőre ezt raktuk össze, mert ez lesz először használva, de a többihez is minden megvan. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Ezt a témát lehet nem itt kéne feldobni, de aggaszt muszáj vkivel "megbeszélnem". A párommal együttlétkor a hasamon pihent a kezem és az orgazmus utáni méhgörcsöt éreztem rajta. Kicsit ijesztő, még látni is lehetett. Tök olyan volt, mint amikor simán keményedik vagy görcsöl a pocim (sajnos elég sűrűn). Olvastam már, hogy elvileg nem árt, de azért mégis, ilyenkor nem "szorongatom meg" nagyon a picit? Inkább tartsam távol magamtól a jó dolgokat? Hisz a nők orgazmusa után mindig jön méhgörcs, így ez kivédhetetlen. Olyan rossz, aggódom értem.. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Tali jó volt! Jól elfáradtam! :) Biztosan az a fényképező volt nehéz, amit az oldalamon cipeltem, illetve annyit kattintgattam vele... :lol:

Aug. 30. Nekem elvileg jó! Na, de Zöldi! Délben!? Akkor Nálad kezdünk ébresztővel???? :lol:

Sarmon! Olyan jókat sütsz, főzöl! Nekem is ideje lenne kísérletezgetni "nehezebb" dolgokkal!

Mi ma gulyáslevest ettünk és túróstésztát, jó sok szalonnával! Bezabáltam! Mesinek is ízlett! :)

Aida! Tényleg jó a kocsi! Tetszik! :)
Vendég

Kocsi rendben! :wink:

Ha nem jár fájdalommal, és csak rövid ideig tart, akkor nem baj, hisz természetes. (Amúgy a méh alap állapotban naponta többszázszor összehúzódik, csak nem érezzük. Az erőteljesebb összehúzódás a keményedés, a nagyon erős a görcs. Csak az utóbbi veszélyes, meg a nagyon sok és sokáig tartó keményedés)
Tudom, hogy már kérdezt, de mennyi magnéziumot is szedsz?
Csak akkor szokták tiltani a dokik a szexet, ha
1. vérzés van (méhlepény részleges leválása, vérömleny miatt)
2. nyitva a méhszáj
3. férjed nincs otthon :wink: :lol:

Kép
zölddisznó

[quote]A írta:kkor Nálad kezdünk ébresztővel????
Brrr, áááá, híííííííí! :twisted:
Képzeld, nekem is a sarkam fáj!
Ha én ilyeneket ennék nyáron, még dagibb lennék. Estére nekiveselkedek egy spenótnak! :wink:

Kép
zölddisznó

sziasztok.

aida. en azt olvastam, hogy ez normalis. szep a babakocsi.
jol hangzik, amit foztel! megennem. :D

koszi a dicseretet a babaruhakrol. tudtam en hogy ti megertitek miert nem tudtam otthagyni oket :wink:

betti. mikor lesz a buli?

bocika. ezt a ruha ugyet majd megbeszeljuk kedd utan! en bizom ebben a kisemberben, hogy megmutatja magat.

zoldi. mivel ugy tunik, hogy a 20-i het nem jo a tobbsegnek, ebbol arra kovetkeztetek, hogy a 24-e vagy 25-e se lenne jo. az utanna valo het nekem teljesen keplekeny, szoval en akar hetkoznap is reerek.
sot, meg a 31-e is belefer, ha delelott talalkozunk. (4-kor mar mennem kell a repterre)

ma bementunk a varosba, mert a jovo heti eskuvore kellett vennem egy ruhat. meg kismamis melltartot, mert ami van mar szukos, meg mindnek van merevitoje, es azt olvastam, hogy ilyenkor mar jobb merevito nelkulit hordani. a rucibol egy simat vettunk, nem kismamisat, csak egy szammal nagyobb kellett. ennek nagyon orultem. majd jovo heten teszek fel kepeket. most mar csak azert imadkozom, hogy egy het mulva is beleferjek! :wink:
bent a varosban epp volt egy nemzetkozi piac. en ennek rendkivuli modon orultem, mert olyankor mindig tudok venni vmi finomsagot. ma sikerult vennem nemi dan sajtot, es francia ribizlit, meg sargabarackot. az utobbi kettot meg nagyobb boltokban sem lehet itt kapni. szoval en nagyon odavoltam, es mivel mar zarashoz keszulodtek ezeket fel aron kaptunk meg.
neha megkepodom, hogy milyen aprosagoknak tud orulni az ember, mint peldaul egy kg sargabarack. :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

zöldi: Van hogy fájdalommal jár, erre mondom mindig, hogy szoktam görcsölni, de most már több hete és eddig nem volt baj, remélem ezután sem. Főleg olyankor fordul elő ha vagy háton fekszem vagy görnyedve ülök, lehet ezeket nem szereti a baba. :D Próbálom kerülni. Magnéziumot most napi 300 mg körül (van hogy többet) tömök magamba, már azt várom mikor lesz magnézium túladagolás. Najó, remélem az nem lesz. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

zoldi. nekem nem gorcsol a hasam. magneziumot se szedek. kene?

ja, szerintetek jo lett a kepeslap? (elozo oldal aljan van)

fuuuuuj. spenot. a fozeleket nem szressem, de ha prolva van fokhagymaval, vagy belefozve egy kis indiaiba, akkor megeszem.

KépKép
KépKép
mush589

Jajj, Musi! Akkor most kezdjük előről?
Akinek eddig jó volt a 30-a, annak jó-e 26, 27, 28, 29?
Eddig:
Mush 26-30
Coca 26-30
Edoci 30
Aida 30
Sinaszi 30
Mágnes csak 30. ne!

Aida! Nem lehet túladagolni! Ma is volt reggel Czeizel bácsi a Napkeltében, és ő is 400-600 mg-t javasol alapból megelőzésre. Ha görcsölsz, akkor neked több kell!

Kép
zölddisznó

zoldi. csak gondoltam ha tobb lehetoseg van, akkor esetleg tobben el tudnak jonni. de nem akarom en ezt tulbonyolitani! :oops:

KépKép
KépKép
mush589

a szomszedban barbecuznak. az egesz atszaglik ide. :evil: :evil:

KépKép
KépKép
mush589

Nálam a sarok apa jótékony masszázsának köszönhetően jelentősen enyhült! Szegénynek, mindig az orra alá dugom a praclimat! Lehet, hogy ezért olyan készséges! :lol:

Zöldi! Olyanokat tudsz írni, hogy fájok a röhögéstől! :lol:

Másnak is vannak jó megnyilvánulásai! Ezért szeretek olvasgatni!

Tali: 21-től nekem jó! A többi Rajtatok múlik! :) Csak gyertek sokan!

Mush! Tényleg jók a rucik - és amennyit ki tudok venni a a képeslapból, az is ötletes! Neeekem tetszik :)
Vendég

Ja! Nézem a Czeizel bácsi által bedobott fejadagokat: a MagneB6 esetén 1 tabletta 48 mg magnéziumot tartalmaz. Akkor nekem vagy tíz szemet kellene az arcomba tolni!? Vagy én néztem el valamit?

(Zöldi! Te írtad, hogy dél körül kelsz! Csak azért írtam korábban, amit... :) )
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk a nyaralásból. Annak ellenére, hogy időnként 13-14 fokot mutatott csak a hőmérő, nagyon jól éreztük magunkat. 2 napig tudtunk fürdeni a Balatonban, a többi napra maradt a sok kirándulá, Kehidakustyán, pihenés, séta, társasjáték stb. Balatonfenyves nagyon jó hely, nincs az a túl nagy nyüzsi, de megvan minden, ami a nyaraláshoz szükséges, a strandja meg kimondottan szép és ápolt.
Rövid szüléstörténet:
Zalánnal 2002. május 12-re voltam kiírva. Azon a héten hétfőn befektettek a kórházba, mert másik megyében, kb. 100 km-re laktunk Miskoltól, azt mondták, legyek kéznél. Sokan voltak az osztályon, várnom kellett az ágyra. Délután fél háromkor sikerült kipakolnom, felültem az ágyra rejtvényt fejteni, de abban a pillanatban elfolyt a magzatvizezm. Telefonon hívtam a férjem, jöjjön vissza, megyünk szülni. Engem, a magas vérnyomásost 120/80-nal vettek fel a szülőszobára. Nyugodt voltam és boldog. Nemsokára megjött az orvosom -az osztályvezeető főorvos a megyei kórházban-, elmondta, hogy a belgyógyásszal ebédelt, és pont rólam beszélgettek. Az előzményeim miatt - korábban írtam, hogy súlyos terhességi mérgezés miatt 1999-ben elvesztettem egy 26 hetes babát - ők mindenképpen császármetszést javasolnak. Nem tiltakoztam, mondtam tegyék, amit jónak látnak. Ő még elment magánrendelésre, 18.30 körül jött vissza. Addig jöttek szépen a fájások, megvolt a beöntés, a borotválás. Ezeket sem éltem meg tragikusan, csak arra gondoltam, nemsokára meglátom a kisfiamat. Az epidurális érzéstelenítés után már vágtak is, a férjem végig bent volt velem, nevetgéltünk az orvosokkal együtt. 19.30-kor megszületett Zalán 3400 grammal és 53 cm-el. Egy napig voltam az őrzőben, másnap átvittek szobába, és akkor hozták babát is. Gyönyörű volt, fekete hajú, kreol bőrű. A tejem hamar megindult, már másnaptól szoptattam. 1 hét után mehettünk haza. Felszívódó varratom volt, bikinivonalban vágtak, szinte a férjemnek is keresni kell a helyét, annyira halvány. Az első két nap volt nagyon rossz, akkor bizony fájt a hasam, de kárpótolt Zalán mindenért. Szóval nekem kellemes emlék még akkor is, ha természetes úton szerettem volna szülni.

Pocaklakó nagyon intenzív, szinte rendszeresen, 3 óránként mocorog, már szabad szemmel is láthatók a mozdulatai. Ő is imádja a gyümölcsöket, különösen a görögdinnye hozza lázba.

Íme egy fagyos nyaralós pocakos fotó a szigligeti várból:
Kép

Üdvözlet mindenkinek:
Laura

Kép
Kép
szeles4

Mush 26-30
Coca 26-30
Edoci 30
Aida 30
Sinaszi 30
Mágnes 26-28

Zöldi:
A dél sem jó, az osztálytalálkozónk Makón lesz. De ha valaki tud kölcsönözni egy magán helikópátert egy dögös pilótával, akkor üsse kavics, a 30 is jó! :wink:

Aida:
szex téma passz... Aszkéták vagyunk...

Benyakaltam egy lityó paradicsomlevet.. Most úúgy feszít a hólyagom, jól kicsesztem magammal, járhatok egész éjjel budira... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Aida: szerintem ne parázz a szex miatt, és nyugodtan írj ha ilyen gondod van. Nekem is azt mondta a doki, hogy amíg nem mondja, hogy nem lehet addig lehet! :lol: Tehát fontos a zárt méhszáj, és hogy semmilyen vérzésed ne legyen. Nekem is engedi, pedig volt vetélésem. :lol: Ha meg annyira aggaszt beszéld meg a dokiddal. Szerintem nem te vagy az első aki ilyenről kérdezi!
Vendég

Musi! Abszolút nem gáz, ha bonyolítasz! Nem is kérdőjel akart lenni.
Naná, hogy szedjél! Megelőzni könnyebb, mint orvosolni a problémát.

Sinaszi! Na jó, megbocsátok, egye fene. Szerintem válts Mg cuccot, mert a Magne B6 a legdrágább, ami létezik. Jó szerintem még a Béres Mg500, és a Rossmanban kapható 200-as és 400-as pezsgőtabi, (190 és 380 Ft).

Szeles! Hát, jól kifogtátok a monszunk, olyan volt az idő, mint Te, csak még esett is! Viszont mászkálni tényleg ideális.
Tekintélyt parancsoló hasméret :lol: Vetekszik az enyémmel :wink:

Mágnes! Jegyeztelek! Parilé? ...ma még csak pisilni járkálsz, de mi lesz holnap? :wink:

Kép
zölddisznó

[quote]H írta:a meg annyira aggaszt beszéld meg a dokiddal.

...én is megkérdeztem a dokimtól, amikor elmúlt a barnázásom, és a 12. hét: "Doktor Úr! Most már akár szexelhetnénk is?" "Háááát, a feleségem nem nagyon örülne neki!" :wink:

Kép
zölddisznó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?