Gyöngyike!!
Nagy gratula!! És csak így zsupsz terhes lettél???:D
Ilonka,
ti hol is tartotok? Mikor kezditek? Férjed eredményei?
Jucmuc,
hogy mekkora baba már Davide!!! Hihetetlen.
Jó kis vagyis nagy medencétek van!! Nem semmi!!!
Kikészített a költözés, a nyakamon egy nagy izom teljesen begörcsölt, ma sos gyógymasszázson voltam. Kiderült a gerincem mellett is végig beállt az izmom. Éreztem én ott is, hogy fáj nagyon, de az még csak csak kibírtam volna, de a nyakam miatt aludni sem tudtam már 3 napja, így muszájvolt elmennem dokihoz. Majd még lesz a héten maszi, és el vagyok tiltva a megerőltetéstől, nem szabad emelnem, szerelnem semmit.
De sebaj, pénteken reggel kezdem a Decapeptylt, szombaton meg hozzájön a Gonal F. Ja és ti is kaptatok Aspirin Protect 100-at? Nekem a stimu kezdetétől kell majd szednem. Ez arra jó, a dokim szerint, hogy a nyálkahártya felépítésekor új kis vérerek fognak képződni, nem a régiek fejlődnek tovább. Vagy valami ilyesmit mondott a dokim. E mellet még szednem kell Gravidát és C vitamin 200-at. Rá is vezették a lapomra, hogy ezeket is szedjem, ez is a kezelés része. Fura volt, mert eddig nekem ilyeneket nem "írtak fel".
A pénteki szuritól kicsit félek,mert eddig nekem a combomba kellett adni, hasba sosem, így nem is tudom hogyan kell pontosan. Bele a közepébe? vagy hogy? Meg volt beszélve, hogy bemegyek a Kaáliba és beadják az elsőt, megmutatják, de csak akkorra kaptam időpontot a nyakam miatt, így inkább be kell valahogy majd adjam magamnak.
Férjem meg nem lesz itthon.
Kicsit izgulok, de a babáért ugye mindent.