Zsu, szerintem lesz bőven süti-pogi, jöhet a meglepi !
én már kíváncsi vagyok!!
Cuki Zsombor, mikor voltak már a mieink ilyen picurok, hjaj, hogy szalad az idő
Kikó, én baromira ráérek többnyire, nektek mikor lenne jó? Niki, Linocs?
Tand, nem raksz fel magadról Grétivel képet? én is emlékszem rád, de nem mindenki volt az első talin. iszonyúan hasonlít Gréti rátok! ez olyan jó, nálunk a legjobb tipp az volt, hogy Eszter a papámra hasonlít, aki hát hm nem egy férfiszépség (bár egy tündér), bajuszos, szemüveges, mondtam, köszi ....
Potyka, mi ez a dráma a Kútvölgyiben ?? elsőszülőknél kötelező gátmetszés?? jesszus, na jól néztem volna ki..
én is akartam pont menni a héten a dokimhoz de szabin, majd augusztusban kifaggatom.
úgy látom frontok, jönnek-mennek de te csak kivárod a hétfői talit, hogy onnan menj...és folytatódhatna a tali a Kútvölgyiben !
jó nagy az aula a földszinten.
Feri mesélte anno, hogy egy roma család kb 20 tagja élte ott életét amikor Niki szült. akkor mi se tűnnénk fel lehet
Judit, 2 év a várólista!! ez durva...így szánja rá magát valaki...
Kacika, majd jelentkezz, reméljük minden rendben ment!!
Melinda, és muszáj ez a merülés? nekem az úszás tetszik (úgy hallom az leginkább csak mondókázás, pancsi), de miért jó, hogy lemegy a víz alá, azt mondták?
mindenesetre először is egy egyrészes fürdőruhát kell beszereznem, hogy a cellulitiszes hasam ne tárjam a nagyközönség elé...
Anita, Tifani nagyon édi! hát cumi nélkül tényleg nehéz ha cicihez szokott... Szilvánusznak mondjuk sikerült Marcival, hogy már elalszik egyedül...pedig náluk sincs cumi.
nálunk cumi van de még így is ott vagyok vele amíg elalszik és simizem a hátát meg ilyenek, mert forgatja a fejét, kiveri a cumit, kicsit nyűglődik
köszönöm az érdeklődést, Eszter valamivel jobban van, láza már nincs, de még nyűgösebb a szokásosnál, és többet alszik.
Orvos szerint is lehet a foga, azért adunk Cebiont is, hogy erősödjön a szervezete.
Kmanna, jó édes almát adok, szép piros, tényleg nem savanyú.
2 "rendes" evés (tápszer) között adom, amolyan tízórainak. Meg belekevertem krumpliba, úgy főétkezésnek számít, meg délután tejpépbe, úgy is az. Tejpépből egyébként írtak fel nekünk hypoallergént, szóval nem rosszalkodom, ezt hivatalosan is adhatom. Rettentő íze van, de Eszter gyümölccsel eszi.
De általánosan mondhatom, hogy az új kaják nem telítik el annyira mint a tápszer, szóval hiába nyomott be egy krumplit almával, rá 2 órával simán enne újra.
Egyébkén én is még kicsit össze vagyok zavarodva, hogy mikor mit adjak...