Új privát üzeneted érkezett!

Szerintetek az amúgy sem kicsi testemnek jót tesz, hogy egész nap itt ülök a gép előtt és zabálok? Ja és csak egészséges dolgokat eszek, chips, csoki ....

Kép
tand

Tand!
Gyönyörű Gréti baba :!: :!: :!: :) És elképesztő a hasonlóság, mindhármótok között. Szerintem nem csak Te egyedül ülsz a gép előtt és tömöd az "egészséges" dolgokat, hanem még vagyunk egy páran :oops: :oops:
Ilyen időben mi mást lehet még csinálni? - Na jó mosni, főzni, takarítan stb. de ahhoz nincs kedvem. :D :oops:

A Niki receptje szerinti ribizlis süti ott figyel a hűtőben, nagyon finom....

Monácska!
Nem szánom magam rá a műtétre. :( 3 porckorong eltávolítása (5 csigolya), combcsontból vett csontreszelékkel "összecsontosítása", mindenféle csavar, sín és még lehet hogy nem is működne a dolog, kivetné a szervezetem + fél év szinte fekvés stb. Namármost az hogy egy gyereket sem kelljen már megemelnem az még jó pár év. És az sem biztos hogy a fájdalom végleg elmúlna. Vagy hogy elmúlna - e egyáltalán. Sajnos ez van. Ja és a várólista 2 év a műtétre........

Bosek!
Válaszoltam!

Kmanna!
Üdv!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

Pumperka, szopi közben írás... Az én gyönyörűségem 5 perc alatt teleszippantja magát, és már nyög, hogy emeljem függőlegesbe :lol: .

Melinda, Zalán szereti a MT-t (Pumperka után szabadon :lol: ), már kilógatjuk a lábait. Igaz, addig nem szerette, amíg békatartásban volt, nem is erőltettem, most viszont már minden rendben. Nagyon édes Dóri és bátrak vagytok, hogy meritek úszásra vinni. Marhára félek én is a fertőzésektől, illetve féltem Zalánt. Tök jó, hogy otthon van a férjed, én is mondtam Endrének, hogy Neki is inkább tanítania kellene, ugyanis Ő is tanár, de hát Őt nem lehet rávenni. Mindig az anyagi helyzetünket hozza fel, nem is tudom miért :wink: . Pedig imádja a gyerekeket, ezért is találta ki a sportágválasztót. Na sebaj...

Anita, szerintem se aggódj, Zalán is cicin alszik el, imádja. Olyan szépek az esték. Eleinte úgy utáltam, mármint az estéket, mert eleinte nagyon sírós volt, de most már nagyon kellemesek. Imád fürcsizni, aztán szopi és alvás. Olyan nyugis az egész :) . Panni tök jól leírta, teljesen egyetértek Vele, sőt a cikkben, amit Juditk felrakott, ott is leírják, hogy mennyire más minden gyerek.

Juditk, nagyon sajnálom, hogy folyamatosan szenvedsz a derekad miatt. Tudom, milyen szörnyű. Kinlódtam vele mostanság én is, de két hete kicseréltük az ágymatracot. Tök tutit vettünk, 8 cm kókusz és 6 cm lukacsos latex, és valami aleo verás szövet van ráhúzva. Olyan jókat alszom :lol: . Tudom, a Te esetedben ez már édeskevés, de megértelek, ha nem mész egy másik műtétbe bele :( . A cikket, amit felraktál, nagyon köszönöm, küldtem is tovább anyósomnak. Nem is Vele van baj, hanem a férjem nagymamája "okított" ki vasárnap. Igyekeztem úrinő módjára viselkedni, a korának köszönheti, hogy nem szóltam be szépeket :evil: .

Niki, bátrak vagytok, bár egy ilyen kis nyugis csajszi mellől, valószínű én is elszöknék egy kicsit :lol: .

Linocs, sajnos nekem is vannak aranyér problémáim, igaz nekem nem fáj, de folyamatosan kint van sajnos :( :oops: . Az orvos nekem Aurobin kenőcsöt írt fel.

Niki, Judit, Linocs, meg még bárki, a minitalit pedig hozzuk össze, hamár lemaradok a nagytaliról!!!

Tand, nagyon édes a kislányod, igazi keverékgyerek, szerintem mind a kettőtökre hasonlít :lol: . Csoki, chips, ne is mondd...

Monácska, szuper, hogy tudtok menni nyaralni, végre kipihened magad, és remélem ott nem kell főzicskézned :wink: .

Kacika, gondoltam Rád, remélem minden rendben!

Ildi

Kép
kikó70

Nebula,
sok-sok erőt kívánok Nektek!!!

Bosek,
lekváros abonett!!!! :D :D
nem vakartok ám le olyan könnyen :wink: jövök én sokszor, csak mire odajutok, h írnék felkel a kisasszony..na de a lényeg: mikor mocizunk együtt?????
- és ez szól minden kétkerekű-érdekeltségű topiktársnak :)

Juditk, Kacika,
mikor talizzunk jövő7en (nekem hétfő nem jó, többi nap nagyjából szabad)??
Nimi hihetetlen kis vasgyúró, ezek a méretek!!!
Alig várjuk az udvarlást!!! :D
és nagyon sajnálom a derekadat!!!

Lusie,
gyerkőcök tünemények, nagyon klassz fotók!
és a süti nagyon durva!

Judit18,
sajnálod a gyeröktől a hekket??? Szép vagy te is nem mondom!!!!!! Az alma ennyire bejön Eszternek?? Én próbáltam már tejjel is keverni, de nemigazán. Kajcsi helyett adod, vagy kap akkor tápit is?? Hogy kell ezt csinálni, én annyira béna vagyok ebben a gyümizésben!!!!! :oops:

Mzx,
eddigi költözéseim száma 20 felett van, több városban laktam már, szóval megy az enerdzsi nektek! Télleg a duplacsokis muffint sikerült kipróbálni?

Niki,
szupi, h ilyen jól sikerült a mozi!!!
Úgy irigyellek Titeket, annyi helyre eljuttok!! Nekünk kicsit macerás a kimozdulás :? de hétfőre végre bejelentkeztem kozmetikushoz, szülés óta nem voltam :shock:

Melinda,
milyen cukik vagytok úszás közben!!! Én Pankát szerintem nem tudnám rávenni - csak az apukája által elkészített tökmeleg vízben hajlandó pancsizni, ha én engedem a vizét, már az se olyan jó!!!

Anita,
Tifani nagyon édes!!!
A felkelésről leszoktatás szerintem sziszifuszi harc. Úgyis akkor kelnek fel, ha akarnak, és ezzel nem tudunk mit csinálni, szerintem. Én Pankánál kipróbáltam, h nem teszem rögtön cicire, hanem picit várok...és van h visszaalszik..
Mért akarod, h ne a cicin aludjon el?? Olyan édik, mikor kidőlnek szopi közben!!!!

no most rohannom kell, folytköv. este v holnap, pusz!!!

KépKép
kmanna

Sziasztok!

Tand, igen! :lol: Én is itt ülök és csokis nápolyit rágcsálok! :D
Elképesztő a hasonlóság a képek között!!! :shock:
Jó bulizást este!
Niki, kicsit irigy vagyok :oops: , hogy van kire hagyni Lillát, és elmehettek szórakozni!
Melinda, jók az úszós képek és videó! Cuki!
Köszi az érdeklődést, de Hugicám feljebb már megválaszolta a kérdést! :wink: :D
Rszg, Husikám, szebb időt a Balcsin!!! Nem is mondtad, hogy olvasol minket! :lol: :lol: :lol:
Még nem tudom, mikor megyünk, kellene fuvart szerezni. :?
Juditkecskemét, szörnyű lehet az állandó fájdalom! +++++++++++
Anita, jó tudni, hogy azért velünk vagy, ha csak olvasva is. :D
Jim, :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: titeket is minden elér. És ne hülyéskedj már, tényleg hiányzol!
Monácska, mi volt csípőszűrésen? Nekünk délelőtt annyit mondtak: "Hibátlan a baba!" :lol:
Kacika, remélem jól vagy!
Vendég

A Linocs által legutóbb feltett tali-táblázatot véglegesnek tekintettem, és elkészítettem a rajta szereplő egyéneknek a meglepit. :lol: Na nem futtatni akarom magam, hogy de fasza csaj vagyok :wink:, (utólag majd úgyis mentegetőzni fogok a minőségért :oops: ), csak ezzel ellensúlyozom, hogy lusta dög vagyok, és ahelyett, hogy sütnék, mások pogiját-sütijét fogom megdézsmálni. :wink: :? :roll:

Gondoltam, kis nosztalgia-szerű: unokahúgom újszülött kisfia, Zsombor.

Kép Kép
Vendég

Hazaértem!!!

De drágák vagytok, hogy gondoltatok rám, és drukkoltatok, köszönöm mindenkinek egytől egyig!

Végülis kellett laminária, mert nem szültem hüvelyen keresztül, csak császárom volt, de messze nem volt olyan gáz, mint amit olvastam róla.
A feltrakása kb mint a spirál felhelyezése, jónak nem mondanám, de nem gáz. 10 órától volt fent fél 1 ig. KÖzben semmi nem fájt, nem görcsöltem , egyszerűen semmi.

Majd 1 előtt kicsivel megcsinálta a dokim, ekkor már minden altatásban ment. Utána sem fájt semmi.

Ha tudom hogy ennyire nem fáj fizikailag, nem görcsöltem volna rá ennyire.

Lelkileg...az más kérdés. Az szar. De ahogy a férjem mondta, sajnos neki menni kell, ahhoz hogy az itthoni kettőnek maradjon anyja.

Most kicsit még pihenek, mert aludni azt nem sikerült odabent, éjszaka meg gondolom Petrácska kel megint 100x :cry:

A babaúszásos kép csudapofa!!

Tand,
félelmetes a hasonlóság!!!!

Pusszantok mindenkit, holnap igyekszem jönni hosszabban, legkésőbb amikor alszanak a gyerkőcök :D
Vendég

Zsu, szerintem lesz bőven süti-pogi, jöhet a meglepi ! :)
én már kíváncsi vagyok!!
Cuki Zsombor, mikor voltak már a mieink ilyen picurok, hjaj, hogy szalad az idő :)

Kikó, én baromira ráérek többnyire, nektek mikor lenne jó? Niki, Linocs?

Tand, nem raksz fel magadról Grétivel képet? én is emlékszem rád, de nem mindenki volt az első talin. iszonyúan hasonlít Gréti rátok! ez olyan jó, nálunk a legjobb tipp az volt, hogy Eszter a papámra hasonlít, aki hát hm nem egy férfiszépség (bár egy tündér), bajuszos, szemüveges, mondtam, köszi ....

Potyka, mi ez a dráma a Kútvölgyiben ?? elsőszülőknél kötelező gátmetszés?? jesszus, na jól néztem volna ki..
én is akartam pont menni a héten a dokimhoz de szabin, majd augusztusban kifaggatom.
úgy látom frontok, jönnek-mennek de te csak kivárod a hétfői talit, hogy onnan menj...és folytatódhatna a tali a Kútvölgyiben ! :)
jó nagy az aula a földszinten.
Feri mesélte anno, hogy egy roma család kb 20 tagja élte ott életét amikor Niki szült. akkor mi se tűnnénk fel lehet :)

Judit, 2 év a várólista!! ez durva...így szánja rá magát valaki...

Kacika, majd jelentkezz, reméljük minden rendben ment!!

Melinda, és muszáj ez a merülés? nekem az úszás tetszik (úgy hallom az leginkább csak mondókázás, pancsi), de miért jó, hogy lemegy a víz alá, azt mondták?
mindenesetre először is egy egyrészes fürdőruhát kell beszereznem, hogy a cellulitiszes hasam ne tárjam a nagyközönség elé...

Anita, Tifani nagyon édi! hát cumi nélkül tényleg nehéz ha cicihez szokott... Szilvánusznak mondjuk sikerült Marcival, hogy már elalszik egyedül...pedig náluk sincs cumi.
nálunk cumi van de még így is ott vagyok vele amíg elalszik és simizem a hátát meg ilyenek, mert forgatja a fejét, kiveri a cumit, kicsit nyűglődik

köszönöm az érdeklődést, Eszter valamivel jobban van, láza már nincs, de még nyűgösebb a szokásosnál, és többet alszik.
Orvos szerint is lehet a foga, azért adunk Cebiont is, hogy erősödjön a szervezete.

Kmanna, jó édes almát adok, szép piros, tényleg nem savanyú.
2 "rendes" evés (tápszer) között adom, amolyan tízórainak. Meg belekevertem krumpliba, úgy főétkezésnek számít, meg délután tejpépbe, úgy is az. Tejpépből egyébként írtak fel nekünk hypoallergént, szóval nem rosszalkodom, ezt hivatalosan is adhatom. Rettentő íze van, de Eszter gyümölccsel eszi.
De általánosan mondhatom, hogy az új kaják nem telítik el annyira mint a tápszer, szóval hiába nyomott be egy krumplit almával, rá 2 órával simán enne újra.
Egyébkén én is még kicsit össze vagyok zavarodva, hogy mikor mit adjak...

KépKép
judit18

Petramama, és milyen Sopron, nyaraltok ott? akarunk menni augusztusban, mit lehet ott babával csinálni?
Örülök, hogy lekerült a gipsz, nem is volt fönt vészesen sokáig...
várjuk a képeket!

KépKép
judit18

Judit, a gyümölcs zöldség kalóriában jóval kevesebb a tápnál. Esetleg kérdezz rá gabonafélékre, azt hiszem pl. risz is mehet. De nem kell erőltetni. :P

KJudit, és mi ez az egész, ami a hátaddal van? Sérv? vagy kopás?

Kacika, miattad jöttem, jó hogy túl vagy. Sokat gondoltam ma Rád.

potyka

Potyka, Köszi :lol:
Drukkolok én is Neked nagyon, hogy most már tényleg induljon el a fiúcska!
Vendég

Lyányok, ugrott a tali. Többszörösen is, sajnos. :(
1. Anyósnak ma reggelre beállt a dereka a gyerekek emelgetésétől, holnap megy dokihoz, úgyhogy lehet, hogy egyáltalán nem vállalja a gyerekeket egy-két hétig.
2. Asztalosok mindenképp jönnek, mert egyébként is jönnek valakihez Pestre, és lehet, hogy kedd helyett hétfőn tudnak jönni.
3. A redőnyös holnap vagy hétfőn tudna jönni, ráadásul 1-re, és mivel holnap már tuti nem tudom kire hagyni a gyerekeket, ezért marad a hétfő.
4. A festők hétfőn befejezik a melót, át kell venni a munkát (no meg fizetni...).
( A konyhapultosok is jönnek hétfőn, de ők megigérték, hogy reggel végeznek, szóval tőlük még el tudtam volna menni.)

Most gondolkodhatok, hogy kit szervezek be hétfőre, ha anyós lerokkan.

Na jó, asszem itt befejezem a lakás miatti óbégatást, mert már mindenki unja biztos, hogy hűdeelfoglaltvagyok állandóan. :roll: :roll: , és mennyirerohadtsokgond van a lakással. Közben meg szuper lesz a kéró :), úgyhogy tényleg megéri az idő és energia befektetést, és ha ezeket lezavarom hétfőn, akkor már csak apróságok vannak hátra.

Ha valami csoda folytán 2 körül végeznék mindenkivel, akkor azért megpróbálok felbukkanni.

Zsu, sajnálom, ha hiába fáradtál miattam :(.

Potyka, minden reggel úgy kelek, hogy mi lehet veled? :) Olyan jól viseled hozzám képest a végét, hogy le a kalappal! :)

Kép

Kép
mzx

Zsu Küldök Neked virtuális sütit a találkozótokra. Fincsi lett. A mai ebédünk karfiolleves, székelygulyás és mákoskevert volt. :P
Egyébként ma volt az első hányingeres napom. Nem volt vészes, de szinte egész nap szarakodotta gyomrom. De róka koma nem érkezett meg.
Holnap reggel megyünk vissza a Balcsira és megyünk teniszezni. Remélem megint nyerek. Hétfőn 6-4-re megvertem a Gézát.
ÚÚÚ...
Kép

Kép

Kép
rszg

Kikó!
Köszi!
Amúgy engem is állandóan okítanak!

Kmanna!
Hét elején megbeszéljük! Még nem tudom Levit melyik nap vihetjük gyermekpszichológushoz. (csak papír kell arról hogy gyerektársaságra van szüksége - a bölcsihez)

Zsu!
Unokatesódnak gratula, szép baba!

Kacika!
Sajnálom...

Potyka!
3 sérvem van a lumbális 3, 4, 5 -ös. Többször zsugorították (5x) de vágni még nem vágtak. Nagyon fáj sajnos, sokszor elferdülök, ideggyök nyomás alatt van mindig, néha nagyon nehéz így ..... :cry:
Járok Ceragem masszázságy - kezelésre az jó, de sokszor kéne menni, ill. a legjobb lenne venni egyet itthonra. A baj az hogy 700 ezer Ft.

A mákos süti jól néz ki... :D

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit, egy kineziológust azért megpróbálhatnál... hátha enyhíti a fájdalmat. Amúgy elég gáznak hangzik, nem irigykedem. Gondolom semmi nem hazsnál neki, úgymint terhesség, gyerekemelgetés, hasonlók.-

potyka

Sziasztok!

Jelentem Tifani elaludt fél 8-kor, a kiságyába szopi után, úgy hogy amikor beraktam még félig ébren volt. Kb. 10 másodperc nyöszi után feladta, elfordult a bal oldalára és elaludt. Az előbb mikor benéztem hozzá a hátán aludt békésen.
Köszönjük a dícséreteket.
Aranyosak vagytok, hogy foglalkoztok velem pedig sajna én aztán tényleg ritkán jövök.

Kép

Anita
Pam Brown: "A legőszintébb mosoly a csecsemőé.
Abban nincs semmi csel vagy számítás, csak színtiszta ÖRÖM."
gy.anita

Kacika, sajnálom! :( Most talán jó is, hogy a két gyerek nem sok időt ad arra, hogy a történtekre gondolj.

Juditkecskemét, nagyon sajnállak, iszonyú fájdalmaid lehetnek időnként. Ha egy picit megnőnek a fiúk, akkor biztos enyhül majd a terhelés, és talán a kezelésre is több időd lesz. Kitartás!

Anita, Erik is csak cicin aludt el sokáig, vagy a babakocsiban tologatva, de éjjel ugye az nem ment. Átvészeltük, aztán 11 hónapos korában valami átkattant benne, és onnantól pár perc simogatás után mindig elaludt. Addig is próbáld meg szoktatni egy picit. Tedd be az ágyba ébren sokszor, amikor álmos/aludnia kellene, aztán csak akkor tedd vissza a melledre, ha már eléggé nyafizik. Időigényesebb, mint rögtön mellen elaltatni, sajnos, de majdcsak megszokja.

Kép

Kép
mzx

[quote="kiszazsu"][ írta:kiszazsub]Monácska, mi volt csípőszűrésen? Nekünk délelőtt annyit mondtak: "Hibátlan a baba!" :lol:

Hát hallod.................
Úgy kiakadtam, hogy majdnem ott hagytam az egészet!
Ott kezdődött, hogy 15 órára kapunk időpontot, de 15.20-kor még be sem hívtak minket.
A következő mondattal a doki odatett: 4 hósan jelentkezik először! Hát ja, mivel Nóri 5 hetes korában az első szabad időpont a mai volt, tehát ha időben akartam volna menni a 6 hetesre, akkor a terhességem 5. hónapjában kellett volna időpontot kérnem................ Itt már nagyon mérges voltam, de nem szóltam, tekintettel a gyerkre! :evil:
Aztán jöttek a megjegyzések a borostyánláncra, hogy megfullad tőle a gyyerek, és igencsak bátro dolog feltenni, söttörö..... Itt csak kínvigyorogtam, nem voltam hajlandó meghallani, enm emiatt jöttünk.... De csak mondta, bár végül abba hagyta! :evil: :evil:

Aztán a fekete leves: asszimertia a combi redőkben! Pfffffffffffffffffff Egyébként tényleg, de nem vészes szerintem! Csináljunk uh-ot, mondja a doki. Hát csináljunk!!!
Gyerekek!!!
Nóri oldalra fektet, vállát fogja anya, odahajol közel hozzá, duruzsol a fülébe, lábát fixálja doktorbácsi.
Ezzel eddig semmi gond, maga vizsgálat kb. 3 másodperc jóesetben. De aztán elkezdődött, hogy nem jó a gép, nem látni semmit, gyerek ordít a rögzített fekvés miatt, doktorbácsi nyasztat, hogy "cumit adja már be a gyerek szájába anyuka", meg "nekem ez ma az 1000. gyerek, és ha mindegyik ordít, igen elfáradok én is", és "olyan nagyon zsíros ez a baba, nem látni semmit", meg "csináljon már vlamait azzal a gyerekkel anyuka". Hát itt volt az a pillanat, hogy elkezdtem a Nórit kicimbálni a gép alól, de eddigre már a doki is berágott, és áthívta a másik, fiatalabb dokit is! Aki rögtön megnézte Nóri lábát, megdícsért a borostyánlánc miatt, hogy most hallotta milyen jó ez fogzásra és bizony ez ősi gyógymod, le "Sziababucizta" a lánykát, kapott egy hálás mosolykát tőle! T. miatt kicsinyt aggódtam a vége felé, mert elég ideges volt ő is, mikor bementünk. De jól viselkedett, és nem csapta emg a bunkóbbik orvost................ Pedig................. :roll: :wink:
Aszondta nincs semmi baja a csípő izületnek............. Bent voltunk 20 percet, ebből Nóri üvöltött 10-et!!!!!

Ezek után mindjárt írok Eszterxx-nek, hogy adja meg a maszek ortopédus számát, mert valahogy nem nagy a bizodalmam...................

Szóval emgint meg kellett állapítanom, hogy csak beteg ne legyen az emberlánya.........................

Potyka!
Mizu??? Beszéltél dokinénivel???? Drukkkkoltam!

Kacika!
Örülök, hogy jól vagy!

Judit!
Így már elgondolkodtató a műtét, az fix............................ MEgértelek!

Mzx!
Na jó, akkor ne is sajnáljalak, hogy ennyi mindent kell intézned?????? Azért az a fájós derék nagyon rossz ám........

Menek!
Puszka
Vendég

Kikó!

Privi ment!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Mona!

Nem semmi bunkó volt ez a doki :evil: :evil: :evil:

Kacika!

Jó h túl vagy...és igaza van a férjednek!!!
De mostmár vigyázzatok :shock: :wink: ...bár 6 hétig úgysincs keksz....

Judit!

Én adok Olikának olyan gyümit a Hipp-től amiben van rizs és az jóval laktatóbb mint a sima gyümi.És Olika nagyon kedveli is...pl.a kedvenc az alma-szőlő rizzsel :wink:

Tand!

Ismerős szitu...a gép előtt nasizva :shock: :roll: :shock: :roll:

Jó éjt!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok Csajok!
Nagyon szégyenlem magam, amiért eddig semmi jelet nem adtam magamról, de NINCS IDŐŐŐŐŐŐM!!!!!!
Nagyon megörültem, hogy még találtam itt ismerősöket!
Egyébként Nagyon Jó Anyának lenni!!!!! ::::))))))
Imádom a lányomat(lányunkat)! Egyre ügyesebb és erősebb! Cuki majd a végére küldök képeket!
Magunkról:
Még mindig szopik!!! Ami számomra nagyon fontos!
Aztán egy kicsit sírós baba volt 3 hós koráig míg ki nem nőttük a hasfájást! Egyébként 1 hónapos kora óta végig alussza az éjszakát! Aminek szintén nagyon örülök!(20-tól 07 óráig utána még szopcsi és 9, 10, 11-ig szundikál) De ennek az az ára, hogy egész nap fent van- napközbe nem alszik!!(de nem bánom) :wink:
Most meg állandóan állna felfele, és sokat beszél! Szereti hallgatni saját magát! Persze az ülés még nem megy tökéletesen és a forgásokkal is most gyakorolja! Ja és el van egy kicsit kapatva! Szereti, ha ölbe van, de nem lehet vele betelni! :wink: :wink: ( a második nem lesz ennyire ígérem!)
Én csak főzök, mosok, takarítok és persze egész nap a gyerekkel foglalkozom.
Ígérem ha lesz időm írok!
Íme a képek:
itt együtt a család
Kép
A többi csak Noémi
Kép
ui: A többit külön küldöm!
Ja és puszilok mindenkit!

Kép
enikoe182

Lemaradt a képem:(

Kép
enikoe182

Sziasztok!

Csatolom a tegnapi pátyi minitalis képeket!

Kép Petra és Gordon

Kép Boróka és Norton

Kép Közelebbről is ismerkedünk :-) Figyeld a kezeket!

Kép Norti így áll!!!!!!!!!!!

Kép Norti beájult Boróka hintájában...

Kép Boróka

Kép
Kép
Kép
petramama

Nagyon szépek a gyerkőcök(fiú és lányok egyaránt :wink: )

Nem semmi Norti tényleg hogy áll!!! :shock: :shock: :shock:

Na tényleg húzok aludni.....

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Na itt a többi! Kép Kép
Csak ezt a kettőt engedte feltölteni! Sorry befejezem kotnyeleskedésemet!
Enikő

Kép
enikoe182

Judit18! Mi a szüleimhez járunk Sopronba!
Szerintem Eszterrel is jól el lehet tölteni ott az időt. Konkrét programokat én nem nagyon tudok, mert nekünk a család általában kitölti minden időnket. De az tuti, hogy jókat lehet sétálni. Na, meg ha ott vagytok, ki ne hagyjátok Ausztriában Lutzmansburg-ot. Ez egy tök jó élményfürdő, külön bébi részleggel. De nézd meg a honlapjukat: www.sonnentherme.at
Ja és az ország szerintem egyik legjobb fagyizója is Sopronban van, a Lővér körúton. Ha mentek, majd elmondom pontosan merre van. :D
És még Csujzi-val is találkozhatsz. Ez nekem még nem jött össze, mert nem tudok hozzá semmi elérhetőséget. :(

Kép
Kép
Kép
petramama

Beuska, ment a válasz!

Kép
kikó70

Sziasztok!

Kicsit elúsztam az elmúlt napokban. Hát, én nagyon hadi lábon állok az idővel! :(
Próbáltam olvasgatni titeket. Olvasgatás közben millió dolgot reagáltam volna, sok-sok dolog eszembe jutott (a sajnálatos topikkonfliktus kapcsán is), aztán mire írhattam volna már kidőltem, mentem aludni. Most is a fejésem végénél vagyok. Most is próbáltam utolérni magam fórumolvasás tekintetében. Nem sikerült. :(

Viszont láttam, hogy többen is hiányoltatok! (JuditK, neked még a múltkori házastársi témára is akartam válaszolni, köszönöm, hogy írtál nekem ez ügyben, a helyzet nálunk változatlan :( ) :D Nagyon jól esett! Olvastam, hogy péntekig kell visszaszólni, hogy megyünk-e hétfőn. Én továbbra is nagyon szeretnék eljutni. Remélem, semmi nem húzza keresztbe a terveimet. Úgyhogy megyünk! :D Megismerhetem legalább egy részét a társaságnak! És annyira vágyom már rá, olyan jópofa lehet ennyi majdnem egyidős baba egy rakáson. :) Majd sok jó képet kell csinálni! (Niki és Feri rajtatok a topik szeme!)

Láttam sok-sok édes babaképet, jópofák a babaszülős képek. Mi is nagyon hasonlítunk Lucával. A képeinken szinte összetéveszthetőek vagyunk. Mégis mindenki azt mondja, hogy jé, tiszta apa!

Jók a babaúszásos képek is. Én sem nagyon merném ennyire a víz alá meríteni. Én inkább finoman játékosan, fokozatosan próbálgatnám, hogy tetszik-e neki. Bár a babaúszásokon más a technika. Én azt nem bírnám. :( A videón úgy tűnt, hogy apának sem esett valami jól víz alá vinni a kicsit. Elég megilletődöttnek tűnt.

JuditK! Sajnálom, hogy ilyen fájdalmaid vannak! Borzasztó lehet ezzel folyamatosan együttélni.

Kacika! Mielőbbi testi-lelki felépülést!

Potyka! A hétfőt már lehet ki kellene várni nem? :D Vagy onnan menni szülni. :) :roll:

Mona! Hát, nem csoda, hogy majd felrobbantál az ortopédián! :evil: Nálunk is mondtak ilyeneket 1 óra várakozás után, hogy "Anyuka csináljon már vmit a gyerekkel! Tegyen a szájába cumit!" Én mondtam, hogy a gyerek megunta az 1 órás várakozást, a cumit meg kiköpi, erőszakkal nem tarthatom bent a szájában...Grrrrrrr! Nálunk is van combredő asszimetria, de nekünk is azt mondták, rendben van. Nem semmi ez a hosszú várakozási idő! 4 hónaposan a 6 hetes vizsgálaton! Mi ezért mentünk magándokihoz, hívtam és aznapra kaptunk időpontot, majd ő pár nap múlvára behívott időre a gyermekortopédiára UH-ra. Így egész tűrhető volt. És más korábban is voltunk UH-on hasfájás, sírás miatt, akkor a csípőjét is megnézték. Akkor még nem volt rendben, terpeszpelust hordott 2 hétig. Szerencsére azóta minden OK.

Számítógép előtti zabálás: Most fejés alatt egy tálca (16?) sajtos pogácsát benyomtam... :oops: Ilyet (fornettis) vinnék a talira is. Jó? Ja meg itt láttam vmi olyasmit, hogy 70kiló alatt ne is kívánkozzunk a találkára. :lol: Kicsit próbáltam rágyúrni. :D Én még a 60-at sem érem el.

Bocsánat, hogy ilyen keveseknek reagáltam. Azért gondolok rátok, és amikor tudok olvasgatok. És hétfőn taliiii! Ha ti is úgy gondoljátok, hogy egy ilyen népmesei csaj is jöhet aki hol volt, hol nem volt... :roll:

Jó éjt!

biribon

És betöltöttük mi is a 4 hónapot. Luca szépen gyarapodik.
Ennek örömére lemértük otthon. 6700g és kb. 65cm. :) A kórházi hazaadási 2910grammos súlyát jócskán megduplázta már.

Május 17-én kapott 1 adag tápszert és június 6-án utoljára szintén 1-et. Kicsit azért büszke vagyok magamra, hogy ezt sikerült. :D

biribon

Jó reggelt,
ha jól tudom máig kell szólni, hogy ki megy a talira hétfőn és ki nem. Sokat töprengtem rajta. Azt hiszem én skippelem ezt a talit. Eléggé nehezemre esik a múltheti vita kapcsán született újoncokra vonatkozó hozzászólásokat nem magamra venni. A hozzászólók egy része teljesen mást ír le, mint amit gondol. (Pl: "Szia, jó, hogy írsz, üdv a csapatban = Még egy kukkoló.") Nem akarom túlbeszélni a témát, semmi kedvem nincs így elmenni a parkba.
Próbálkoztam beilleszkedni, nem ment. Sok embert találok szimpatikusnak közületek, de nem írok neveket, mert bizosan kifelejtek vkit. A legközelebbi babánál majd hamarabb kapcsolok, hogy ne legyek ilyen outsider.. Addig meg olvasgatlak benneteket.

Egy dolgot viszont nem bírok nem megjegyezni: annak, aki fotoshoppos képeket rak fel a gyerekéről, annak ne mondjuk/mondjátok már folyamatosan, hogy milyen gyönyörű/szép, mint mindig/ő a legszebb. NEM. Az ősei jól tudják használni azt a szoftvert, ami minden képből szépet varázsol. A baba pedig ugyanolyan szép, mint a többi. Ennyi.

Kép
marla singer

Sziasztok!

nemsok időm van írni, és igazából az egész júliusi történésre amikor vissyamentünk akkor kivántam reagálni, de most egy rövidet muszáj:

Marla, tudom, megbántott néhány szó, mondat. Asszem nemnagyon hangzott el itt olyan, amit valaki ne vehetne magára. A topik attól jó, hogy sokan sokfélék vagyunk. Bár én már itt mármár réginek számítok, de pl én sem a legelejétől vagyok itt ;)
Nagyon sokan vagyunk, sokfélék. Az új embereket lassabban ismerjük meg, mint amikor még kevesebben voltunk, de kiváncsiak voltunk Rád is, és vagyunk is.Szval szépen kérlek, ne vedd magadra és gyere el a talira, ha csak ez tart vissza! És ez vonatkozik mindenkire!
Nem mondom, hogy tisztán emlékszem a vita minden mozzanatára, mert utólag és szopi közben olvastam, de ha jól rémlik tényleg elhangzott a kukkoló szó, de utána az is, hogy milyen pozitivan csalódtunk a "kukkolók"ban. Szval kelletek Ti is ide ;)

A többesszámot most a topik nevében írom, persze biztos van aki nem ért teljesen egyet, de egy ilyen topikban ez a szép...
na megyek... elég legyen annyi, hogy éjfélkor feküdtem és 3/4 4 óta fenn van Máté.... én is... ;)

Kép

Kép
kolyok28

Potyka, mizujs??

Kép

Kép
kolyok28

Itt vagyok, kínlódtam éjszaka, hogy hívni vagy nem hívni szülésznőt, aztán elaludtam. Ha rfejlemény van, jelentkezem. De drukkoljatok. Főleg azért, hogy NAPKÖZBEN NE KELLJEN BEMENNEM. Vhogy nem tudom elképzelni, hogy millióan megmacerálnak. Szóval bizonytalan a helyzet.

potyka

marla, csak neked, majd 10 perc után letörlöm:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.07.25 07:32-kor.
Vendég

potyka: drukk!!!!!!!
Vendég

Marla!

Sztem senki nem rád gondolt a kukkoló célzásban(bár már nem is emlékszem h milyen szövegkörnyezetben íródott le :shock: )sajna Bea volt egy kicsit"sok" ,bár jóindulatú volt ,csak a helyesírási javítgatása nem sűlt el túl jól...de teljesen megértelek a talival kapcsoltabn..a konfliktus után egy kicsit mesterkéltnek érezném a talit,én se érezném jól magam,bár én nem ezért nem megyek..nekem a szopi bonyolúlt és amúgy is a nagyfaim szülinapja lesz :wink: és ezt már előre is mondtam.

A képekkel kapcsolatban meg nagyon igazad van...ezt már én is így gondoltam, csak valahogy nem"mertem"írni...
Sztem is sokat "dob" a képen a profi kéz...és természetesen minden baba úgyis a saját családjának a leges legszebb...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Jim!

Mit írtál Marlának??basszus lemaradtam... :cry:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Hihi! Én láttam a képeket. :D :D :D (Mármint a Jim által törölteket!)

És nem értek egyet Pannival(mármint tali ügyben!)! Igenis Marla gyere el a talira! Én is új vagyok a topikban és pont azért megyek el, hogy a többieket megismerjem. Az elmúlt hetek hozzászólásaiból én is sokszor úgy éreztem, hogy nekem szólnak, mint újnak, de én pont ezért igyekszem és eddig is igyekeztem minél aktívabban részt venni a topikban. Jóllehet sokszor semmi reakció nincs az írásaimra. De engem nem lehet olyan könnyen lerázni! :lol: :lol: :lol: Na, jó ezek szerint szürke kisegér vok én is!!!!! :lol:
Egy topik pedig nem arról szól, hogy mindenkinek mindenkire napi szinten reagálnia kell.
A topik pedig attól jó, hogy nem vagyunk egyformák. Egyáltalán nem kell, hogy mindenki mindenben egyet értsen! MInél több véleményt olvas az ember annál jobban el tudja dönteni, hogy a saját gyermekét milyen irányba terelgesse!

Én ha jól tudom neked is van már személyes kapcsolatod: Beuskával.

Potyka! Akkor úgy néz ki, hogy elindult a kiskölyök????

Panni téged hiányolni foglak, mint nagycsaládos anyukát. Jó lett volna talizni veled!

Biribon! Ügyik vagytok!

Linocs! Én jövök a talira! Sőt hozom mindhárom ördögöt.

Na, csók. És legyen már végre békesség!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára petramama 2008.07.25 08:11-kor.

Kép
Kép
Kép
petramama

Na jó, nem tudom hogy vagytok vele, de én már unom, hogy minden nap újra fel van hozva az összekülönbözés téma. Azt hittem, hogy mostanra már rég túllépünk a vitán. Több mint egy évig kibírtuk nélküle, ami szerintem szép eredmény. Remélem a következőig is eltelik ennyi idő! :) Külön dicséret mindenkinek, akiben még benne maradt valami, mégis legyinteni tud, hogy "ugyan már, megesik az ilyen, van ennél fontosabb dolgom is".
Legyünk jókislányok (Feri, Te maradhatsz fiú :wink: ), és ne vegyünk már lelkünkre a dolgokat, főleg, hogy lehet, hogy nem is úgy gondolták egyesek, ahogy hangzott.
Uff, megmondtam. (Elnézést... :oops: :oops: )

Marla, természetesen minden baba ugyanolyan szép, sőt, mindenkinek a magáé a legszebb, bárki bármit is ír! (Szóval hiába vagytok elájulva minden babától, Laura a legszebb, na jó, Erik pont olyan szép :) ).

Monácska, tényleg nem kell sajnálni, mi találtuk ki, tudtuk, hogy ez lesz, szóval akkor ne nyavalyogjunk. :)

Potyka, kívánom, hogy minden alakuljon reményeid szerint!!! +++

Kmanna, sajnos még nem próbáltam ki a muffin-receptet, de most hétvégén remélem lesz rá időm.

Kép

Kép
mzx

Linocs!
Én is megyek a talira 2,5 gyerekkel! :lol: :lol: :lol:

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Miért nincsenek babafalvás vonalzók?

Pedig ma vagyunk 4 hónaposak!!!!!!!!!!!!!!!! Bibibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Ja, ma reggelre úgy összekakilta magát a drága, hogy teljes kiságy fullservice-t kellett csinálnom. :evil: :evil: :evil: Remélem hamar megszárad ebben a szupi időben!!!!!

Kép
Kép
Kép
petramama

Sziasztok!

Én most el tűnök egy hétre, legközelebb augusztus 2-án leszek gépközelben!

Potyka!
Csak jókat...................................................... Ma még vissza fogok nézni többször, hátha van már valami konkrét hír!!! Dolgozik a kiscsávó kifelé rendesen!!!! Csak befelé figyelj bent majd a szülőszobán!!!!! Jajjjj, nagyon drukkolok!!!!!

Többiek!
Én nem és nem akarok reagálni többet erre az egészre.
Remélem egy hét múlva ha jövök, már nem lesz szó ilyenekről többet.
Szeretem a békét!!!! MAgamkörül is és olvastamban is.

Nem szeretnék elmenni innen....................
Vendég

Fruzskával ezt hallgatván, Fruzska megnyugodott:
http://www.youtube.com/watch?v=tIdIqbv7SPo
linocs

Jelzem: nótafa voltam megboldogult úttörőkoromban ;)
linocs

Csajok! Segítsetek!!!! Miért nem mennek el a privát üzeneteim? Mindig csak a kimenőbe kerül be és nem az elküldöttbe!!!!!! Help!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
petramama

linocs

Petramama: nekem is volt már ilyen, valahogy elküldte mégis...
linocs

Petramama: sok-sok Boldog Hófordulót még Nektek!!!!
linocs

1. mostantól senki sem nyilváníthat őszinte véleményt más babájának fotójáról (legyen az 10 centiről szembe vakuzott életlen, avagy retusált tűéles profi felvétel)
2. mostantól is lehet véleményezni a babafotókat, de ennek a korrekt módja: ˝milyen szép a fotó˝, tehát még véletlenül sem maga a baba szép
3. mostantól mindenki próbáljon meg gagyi felvételeket készíteni kedvenc gyermekéről, ellenkező esetben ugyanis fennáll a veszélye annak, hogy valamely topiclakó társa szépnek nyilvánítja majd a babát, ez pedig ugyebár sérti az 1. pontban foglaltakat
4. mostantól minden feltöltött babakép alá kötelező odaírni: ˝minden baba ugyanolyan szép - a feltöltött fotót csak kellő körültekintéssel szabad értékelni!˝
4. mostantól senki sem kérdezhet a topicban fotózással, képszerkesztéssel és Photoshoppal kapcsolatos dolgokat, illetve ezen kérdésekre tilos tanácsokat adni
5. mostantól a topic-ban az elavult ˝szülő˝ szó helyét átveszi a minden szempontból sokkal szebb és kedvesebb ˝ős˝ szó
6. JIM HOL VAGY? :)

feri (mni)

Panny, boldog névnapot Kristófnak! :)
Kép

KépKép
KépKép
mni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?