Nebula
Nagyon sok erőt, és kitartást nektek! +++++++++++++++++++++++++++++++
Eve@lisa
Üdv köztünk!Aranyos Liza ahogy hason fekszik! Gréti sajnos még a mai napig nem szeret hason, max 2 perc, aztán üvölt!
Potyka
Lehet, hogy a babócád megvárja a 31-ét, hogy pontosan 29 év korkülönbség legyen közte és köztem!
Ahogy olvasom mindenki depis hangulatban van az idő miatt! De sajnos az időjárás-jelentést nézve csak a jövő hétre mond igazán jó időt, addig kitartás!!!
Kacika
Gondolok ma rád!! Sok ++++++++++++++ energi!!!!!
Fanetta
Te tényleg nagyon hasonlítasz az anyukádra!Kevés szerintem az ekkora hasonlóság, bár rakok egy képet:
A bal oldali Gréti, a jobb oldalon pedig a párom van kiskorában.
Ki fogod bírni Fanni nélkül? Hát mit ne mondjak ez az egy hónap nem kis idő!?
Panny
Én a figurákat a KenguruKidben vettem itt Fehérváron, de néztem már a Bricoban is, és ott sincs. Bár a Bricoban dupla annyiba kerülnek ezek a figurák, tehát ha lenne, akkor inkább a Kenguruban vennék.
Sajnálom, hogy Olika belázasodott az oltástól!
Monácska
Én nem éresztem kínosnak, hogy el kellett mennem HIV szűrésre. Inkább egy jó érzés, hogy tudok másoknak segíteni azzal, hogy tudok adni tejet. Eddig már több, mint 70 litert adtam. És az sem utolsó, hogy ebből van egy kis jövedelemkiegészítésünk.
Nagyon édik együtt a gyerkőcök! Andris sokkal idősebbnek néz ki Nórinál!
Mobiltelefon: igaz még nem voltam abban a helyzetben, hogy jön a gyerekem, hogy én is szeretnék mobilt, mert már mindenkinek van, de én nagyon ellene vagyok, hogy pl a suliban cipeljék magukkal a mobilt. Én a fősulit is végigjártam mobil nélkül, és mégis itt vagyok!!!
Bosek
Kösz a tippet a dekorációval kapcsolatban!
Juditk
Tök jó, hogy Nimi eredménye negatív lett, és remélem a műtétet azért megusszátok! Nimó adatain én is nagyot néztem, és ezek után már meg sem lepődöm, hogy Gréti 7780 g és 65 cm!
Nimó nagyon cuki a képeken! Egy kicsit irigykedve olvasom, hogy jártok fürcsizni, mi idén még nem voltunk sehol sem. Na de ami késik nem múlik.
Lusie
Szerintem jók lettek a képek, amiket kreáltál, én még talán ilyet sem tudnék! Te egyébként semmit sem változtál az elmúlt 9 évben!
Amit csináltál süti nagyon guszta! Csak az a kérdésem, hogy mi tartja össze? Nem kell bele zselatin, vagy valami?
Mzx
Igaz, hogy amíg el nem készül az új kéró, addig csak az idegesség van, de gondolj arra milyen jó érzés lesz akkor amikor már bent laktok! Kitartás!
Beuska
Nagyon durva a szomszéd, és a tejesemberes sztori! szerintem ne hagyd szó nélkül!
Niki
Volt este mozi? Hogy bírta Lilla a kiképzést?
Melinda
Jók a babauszásos képek! Élvezi Dóri mindig?
Gy.anita
Nagyon cuki Tifani! altatásra viszont nem nagyon tudok tanácsot adni. Mondjuk én mindig felkeltettem, ha el is aludt a cicin, és mindig úgy raktam le, hogy egyedül aludjon el. Ez most is így van. Ha nagyon nyügyi, akkor is csak odaállok mellé és simogatom a kis buksiját, és mondom neki, hogy itt van anya, meg "sistergek" (cs-s, cs-s, ... remélem érthető voltam!)
Na ezt most elküldöm!