Új privát üzeneted érkezett!

Na laptető.... :shock: :roll: :shock: :roll:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Melinda!

Nagyon édi Dóri!!!! :wink:

És merülés is van?Hogy bírja?Tetszik neki?

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny,
igen, van merülés is. Nagyon nem hatja meg, múltkor ásított, miután a víz alá merítette Apa. Van róla videó. Majd regisztrálok a youtube-on és elküldöm a linket. Meg olyan édi, mikor itthon gyakoroljuk a merítést (arclocsolást), amikor mondjuk a vezényszót, hogy "merülés", már csukja is be a szemét, száját. :)

Melinda

Kép
melinda80

Linocs,
sajnálom, hogy kimerült vagy! :( Sok-sok-sok pozitív energia áradjon feléd! +++++++++++++++++++++++++++++++++

Monácska,
a márkáját nem tudom a körforgónak. Óz a csodák csodájának a zenéjét játsza. Halacska, egér és méhecske lóg le róla.

Melinda

Kép
melinda80

Melinda, jó, hogy jöttél, már hiányoltalak!
nem zavar, ha Eszterkének hívod, én még nem is igazán tudom, hogy fogjuk szólítani, Eszti vagy Eszter...egyelőre nyuszika meg ilyesmi :)

Linocs, én is olyan vagyok mint akit agyonütöttek....tuti időjárás is. nem csoda, ha kifáradsz a kaja-mizériában, én igazán megértem.... Ma, hogy állandóan sírt Eszter teljesen kikészültem, ha Attila nem lett volna itthon már szerintem kész lennék idegileg. így félóránként váltottuk egymást a nyugtatgatásban.

Monácska, én úgy látom Nóri igéző szemeivel csábította Andrist :) nem csoda ha bekukkerolt a ruhája alá...

nálunk is nagy sztár a zenélő forgó. az a jolly joker ha nem tudom lenyugtatni (mondjuk ma csak idegilenesen vált be). sajnos be kell látnom, hogy néha jobban működik mint az anyai ölelés....

KépKép
judit18

Köszi lányok a bíztató szavakat!

Melinda: nagyon jók az úszós képek!!! Fruzskának is tanítjuk otthon a "merülés" szóval a merülést, és a héten voltunk utoljára a kádas foglalkozáson, és ott végre volt merülés. Nagyon jól viselte a dolgot a lány. Imádja a vizet, nagyon. Már alig várom, hogy vigyük úszni...
A videóra meg nagyon kiváncsi vagyok!!!

Elteszem magam holnapra, hátha reggelre előkerülnek az elveszett energiáim, és a jókedvem is...

Szép jó éjszakát Mindenkinek!
linocs

Melinda

Kép
melinda80

Judit18,
Dóri már 3. napja nagyon nyűgös. Megértelek, hogy kivagy! :(
Dokinő szerint elkezdődött a fogzás. Ujjait szájába tömködi, meg dörzsöli az ínyét. Van, hogy az én ujjamat is elkapja és tuszkolja be a szájába.

Melinda

Kép
melinda80

Drukkoljatok nekem mára, 7 kor indununk.

Ha hazaértem és lesz erőm, jövök, ha nem akkor holnap.

Pussz Mindenkinek!
Vendég

Jó reggelt!

Most csak annyit: KACIKA, ++++++++ drukkolok, sok erőt!
Nebula, nektek is sok erőt a bajban!

Majd jövök délután, délelőtt viszem Vikót csípőszűrésre.
Vendég

Kacika!

Drukkolok nagyon!++++++++

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Jó reggelt!

Kacika: Tudom, hogy már elmentél, de azért DRUKKKKK.

Mni: Nagyon fini a süti. Lemeózta a család, hétvégére is ilyet kértek. Bográcsozunk a négy szülővel, tesóval, ünnepeljük a gyerekeket (Petikének 30-án lesz a névnapja - kóbor Péter)

Eszterxx, Mona: Nagyon megható ez a tejtestvér dolog. Mi mindenre jó ez a topik :lol:

Judit18: Hogy van Esztike? Nem ment feljebb a láza.

Melinda: Édes az úszós videó, na meg a képek. Én beszari vagyok. Egyszerűen nem merem elvinni, félek, hogy kikezdi a bőrét a víz, vagy összeszed valami fertőzést. Azért csak idegen felnőttekkel van tele a medence. Mondjuk hozzá kell tenni, hogy én gyerekkoromban elég durva bőrallergiával szenvedtem, szeretném, ha a gyerkőcök elkerülnék.

Livi
Kép
Kép
lusie

Kacika, Veled vagyok. +++++++++++++++++

Amúgy meg hah, micsoda meglepetés, még mindig egyben. Olyan jókat alszom, gondolom rendes gyerek nem akarja megzavarni az éjszakai nyugalmamat, nappal meg úgysem érek rá. Ja, és ugye amúgy is MA kell hívni a drnőt, hogy végleg összeveszett-e a Kútvölgyivel, éa sha igen, akkor hol bonyolítsuk. A vége vmi otthon vagy félúton szülés lesz...

potyka

Sziasztok!

Tegnap este végre utolértem magam. :)

Pepike,
gratulálok a házassági évfordulótokhoz! Olvastam, hogy volt ünneplés! :oops: :D Jók a strandolós képek!

Zsu,
húgod mikorra várja a babáját? Lehet tudni már a nemét?

Feri,
utólag boldog szülinapot kívánok, Niki nagyon ötletes volt az ajándékokkal! :)

Monácska,
de jó, hogy tettél fel újszülött képet Nóriról! Annyit változtak már azóta. Ennivaló sonkái vannak a kiscsajnak! :)
Ne aggódj, Dóri se forog ám rendszeresen. 1-2-szer fordult át, azóta csak hébe-hóba csinálja.
Nagyon rendes vagy, hogy felkínáltad a többlet tejcit. Örülök, hogy Eszterxx-szel tudtatok talizni és megkapta őket! :)

Linocs,
Ti mindig olyan egyedi képet készítetek Fruzsiról, azok az igéző szemek, csúcs! :)

Kacika,
gondolok Rád a műtét miatt! ++++++++++++++++++++++

Petramama,
nem semmi meló lehetett az ázást takarítani éjjel. :(
Boróka milyen élvezettel fürcsizik! :)

Lusie,
köszi a szülinapi képeket, Olcsit Isten éltesse! :)

Bosek,
örülök a hírnek, hogy jár Neked a gyed! :)

Eve,
Liza nagyon édes, ahogy kitolja magát. :)

Nebula,
sajnálom, ami Apukáddal történik. :( Nagyon sok erőt kívánok! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Juditkecskeméti,
örülök, hogy Nimónak negatív lett a vizelet eredménye!!! :)
Édes a strandolós kép! :)

Beuska,
én simán elküldeném a francba a szomszédot (lehet, hogy egy pofon kíséretében). Tejesbácsi miatt nem irigyellek. :evil:

Kikó,
ezek szerint Zalán szereti a mei tai-t. :) Neked is úgy van még benne, hogy békatartásban vannak a lábai?

Kölyök,
jó, hogy bejelentkeztél! :)

Melinda

Kép
melinda80

Lusie,
így érthető, hogy tartasz az úszásra járatástól. Nekem nem volt ilyen tapasztalatom, meg a fürdést nagyon élvezi Dorka, csak úgy jár keze-lába, ezért is gondoltam, hogy szeretni fogja az úszást is. Bár még csak két alkalommal voltunk, idővel majd kiderül, mennyire jön be Neki.

Potyka,
én is kiváncsian jövök minden nap, hogy egyben vagytok-e még! Írjál majd, hogy mit beszéltetek a dokinővel!

Melinda

Kép
melinda80

Judit!
Borzasztó lehet ez a derékfájás neked! :evil: Semmi megoldás nincs?

Bosek!
Jó volt a film? gondoltam rá, hogy én is nézzem de 9-ig nem jutottam oda, úgy meg már nem jó! :wink:

Linocs!
Valami jó kis feltöltekezésre lenne szükséged! :wink: Vidámpark? :lol: :lol: :lol: :lol:

Melinda!
Szupi ügyesek vagytok Dórival! :wink: MT nálunk valahogy már fel se merül, hogy bent legyen a lába!

Monácska!
Ilyen időben, nálunk azért bejátszik napi 1 film. Régebben kifejtettem, de nem szigorítom már annira ezeket a dolgokat! Meg ahogy nőnek egyre jobb velük mozizni. :wink:
Azért a ti szopitörténetetek is csúcs! :wink:

Judit18!
Hogy van Eszter?

Panny!
Már jobbnak tűnik a kedved! :wink:

Lusie!
Először én is úgy belelkesültem babaúszásra, de halogatom, pont amiket írtál amiatt! :?

Niki!
Hogy sikerült az este? Film? Lilla?

Pati, Biribon, Cicuka, Jim merre vagytok??

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!

Sajna csak olvasó üzemmódba vagyok, mert Tifani lefoglal egész nap. Jön a foga ráadásul oldalt, meg már lehet látni elől is, pluszz
egy kicsit el van kapatva szerintem.Egyébként jól vagyunk 6800 g, és 64 cm.Nem lenne vele semmi gond, csak az elalvás gázos, meg egy picit az éjszakák, egyébként tündéri baba, beszélget a maga nyelvén, gagyog, vigyorog, mosolyog ezerrel és nagyon huncut.
Már átfordult hátról hasra és félig már vissza is.

Szerintetek hogy lehet rászoktatni arra, hogy magától aludjon el, ne pedig cicin??????
Ja és még egy kérdés. Hogy lehet le szoktatni arról, hogy megszokásból ébredjen fel este alig hogy elalszik rá két órára??????!!!!
Segítsetek légyszi, mert kezdek egy kicsit ki lenni.

Aranyos minden baba.
Dobok pár képet: Kép Együtt

Kép [img]Lazítok

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 3.8656.jpg[/img] Pancszás

Kép

Anita
Pam Brown: "A legőszintébb mosoly a csecsemőé.
Abban nincs semmi csel vagy számítás, csak színtiszta ÖRÖM."
gy.anita

Sziasztok!

Sajna csak olvasó üzemmódba vagyok, mert Tifani lefoglal egész nap. Jön a foga ráadásul oldalt, meg már lehet látni elől is, pluszz
egy kicsit el van kapatva szerintem.Egyébként jól vagyunk 6800 g, és 64 cm.Nem lenne vele semmi gond, csak az elalvás gázos, meg egy picit az éjszakák, egyébként tündéri baba, beszélget a maga nyelvén, gagyog, vigyorog, mosolyog ezerrel és nagyon huncut.
Már átfordult hátról hasra és félig már vissza is.

Szerintetek hogy lehet rászoktatni arra, hogy magától aludjon el, ne pedig cicin??????
Ja és még egy kérdés. Hogy lehet le szoktatni arról, hogy megszokásból ébredjen fel este alig hogy elalszik rá két órára??????!!!!
Segítsetek légyszi, mert kezdek egy kicsit ki lenni.

Aranyos minden baba.
Dobok pár képet: Kép Együtt

Kép [img]Lazítok

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 3.8656.jpg[/img] Pancsizás

Kép

Anita
gy.anita

Bocsi, hogy kétszer ment, még ezt akartam feltenni:

Kép

Kép

Anita
gy.anita

Anita!

Teljesen természetes hogy a cicin alszik el (nem bírja még az idegrendszere kikapcsolni egykönnyen a külvilágot - a cici segít) és az is természetes hogy felébred.
Olvasd el ezt a cikket. Itt még sok mindenre választ kaphatsz.
Nagyon szépek vagytok édes Tifani :D

http://www.kismama.hu/baba/hogyan_alszi ... szik/2190/

Az újabb műtét számomra már azt jelentené hogy 5 csigolyát összecsontosítanának. Iszonyat nagy műtét nem megyek bele (amíg nem négykézláb közlekedek) a fájdalmat lehet enyhíteni - gerincbe adott injekciókkal, ezzel azzal, csak a szoptatás alatt semmit nem szedhetek, kaphatok. Hosszú távon sok hátúszás kéne, gyógytorna, fogyás :oops: (ami nem megy). Aranyosak vagytok hogy aggódtok.....

Kacika
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Anita!
Hatalmas tanácsot nem tudok adni, csak leírom, hogy nem vagy egyedül.
Zsombor is még elég ciciközpontú. Az elalvások 80%-a nálunk is cicizéssel történik. Annyi, hogy ő a szopi végén megébred, bár elég révetegen néz sokszor. Valamikor rögtön alszik is tovább, valamikor még egy picit ébren van, de e nélkül csak nyafogás van általában.. De olyan is volt, hogy bementünk valahová, és ott megijedt valakitől és éktelen ordítás és csak a cici nyugtatta meg. :wink:
Szerintem még lehetsz egy kicsit elnéző Tifanival, még elég kicsi. Aztán már csak egyszer alszik napközben. Szóval nincs annyi altatás. :wink:
Miután este felébred 2 óra múlva, és gondolom cicivel visszaalszik utána alszik sokáig??? Vagy akkor cicivel is nehezen alszik vissza?

És te már így feszítesz miniszoknyában??
Csinik vagytok!
:wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Melinda 80 A babát március 19-re várjuk és a nemét még nem tudjuk. Egyébként eddig csak lány neveken gondolkodtunk, de mióta tudom, hogy megvan, azóta csak fiú nevek jutnak eszembe. Lehet, hogy tudat alatt már tudom? Ha mégis lány lenne, akkor nekem tetszik a Rédling Lisa, de sajnos Gézának nem nagyon. Neki a Laura tetszik. Én még a Dorinán is gondolkodom. De ha mégis lányl esz, akkor harcolni fogok a Lisa-ért :). Ha tényleg fiú lesz, akkor sajnos fogalmam nincs. Az apja Géza, sőt a nagyapja is az volt, de neki biztos nem tetszene. Géza a Rolandot mondta, de szegény gyerek hogy mondja ki a nevét? Rédling Roland. Sajna nekem fiúnév ötletem nincs. Tanácsok, javaslatok? Mi menne a Rédlinghez?

Zsu Mikor jöttök haza? Ma még délutánig vagyok nete, aztán megyünk vissza a Balcsira. Addig meg sütök, főzök. ÚÚÚ...

Kép

Kép
rszg

Nebula
Nagyon sok erőt, és kitartást nektek! +++++++++++++++++++++++++++++++

Eve@lisa
Üdv köztünk!Aranyos Liza ahogy hason fekszik! Gréti sajnos még a mai napig nem szeret hason, max 2 perc, aztán üvölt!

Potyka
Lehet, hogy a babócád megvárja a 31-ét, hogy pontosan 29 év korkülönbség legyen közte és köztem!

Ahogy olvasom mindenki depis hangulatban van az idő miatt! De sajnos az időjárás-jelentést nézve csak a jövő hétre mond igazán jó időt, addig kitartás!!!

Kacika
Gondolok ma rád!! Sok ++++++++++++++ energi!!!!!

Fanetta
Te tényleg nagyon hasonlítasz az anyukádra!Kevés szerintem az ekkora hasonlóság, bár rakok egy képet:
Kép
A bal oldali Gréti, a jobb oldalon pedig a párom van kiskorában.
Ki fogod bírni Fanni nélkül? Hát mit ne mondjak ez az egy hónap nem kis idő!?

Panny
Én a figurákat a KenguruKidben vettem itt Fehérváron, de néztem már a Bricoban is, és ott sincs. Bár a Bricoban dupla annyiba kerülnek ezek a figurák, tehát ha lenne, akkor inkább a Kenguruban vennék.
Sajnálom, hogy Olika belázasodott az oltástól!

Monácska
Én nem éresztem kínosnak, hogy el kellett mennem HIV szűrésre. Inkább egy jó érzés, hogy tudok másoknak segíteni azzal, hogy tudok adni tejet. Eddig már több, mint 70 litert adtam. És az sem utolsó, hogy ebből van egy kis jövedelemkiegészítésünk.
Nagyon édik együtt a gyerkőcök! Andris sokkal idősebbnek néz ki Nórinál!

Mobiltelefon: igaz még nem voltam abban a helyzetben, hogy jön a gyerekem, hogy én is szeretnék mobilt, mert már mindenkinek van, de én nagyon ellene vagyok, hogy pl a suliban cipeljék magukkal a mobilt. Én a fősulit is végigjártam mobil nélkül, és mégis itt vagyok!!!

Bosek
Kösz a tippet a dekorációval kapcsolatban!

Juditk
Tök jó, hogy Nimi eredménye negatív lett, és remélem a műtétet azért megusszátok! Nimó adatain én is nagyot néztem, és ezek után már meg sem lepődöm, hogy Gréti 7780 g és 65 cm!
Nimó nagyon cuki a képeken! Egy kicsit irigykedve olvasom, hogy jártok fürcsizni, mi idén még nem voltunk sehol sem. Na de ami késik nem múlik.

Lusie
Szerintem jók lettek a képek, amiket kreáltál, én még talán ilyet sem tudnék! Te egyébként semmit sem változtál az elmúlt 9 évben!
Amit csináltál süti nagyon guszta! Csak az a kérdésem, hogy mi tartja össze? Nem kell bele zselatin, vagy valami?

Mzx
Igaz, hogy amíg el nem készül az új kéró, addig csak az idegesség van, de gondolj arra milyen jó érzés lesz akkor amikor már bent laktok! Kitartás!

Beuska
Nagyon durva a szomszéd, és a tejesemberes sztori! szerintem ne hagyd szó nélkül!

Niki
Volt este mozi? Hogy bírta Lilla a kiképzést?

Melinda
Jók a babauszásos képek! Élvezi Dóri mindig?

Gy.anita
Nagyon cuki Tifani! altatásra viszont nem nagyon tudok tanácsot adni. Mondjuk én mindig felkeltettem, ha el is aludt a cicin, és mindig úgy raktam le, hogy egyedül aludjon el. Ez most is így van. Ha nagyon nyügyi, akkor is csak odaállok mellé és simogatom a kis buksiját, és mondom neki, hogy itt van anya, meg "sistergek" (cs-s, cs-s, ... remélem érthető voltam!)

Na ezt most elküldöm!

Kép
tand

Anita! Három gyerekes anyukaként állítom, hogy teljesen normális, hogy cicin alszik el Tifani. Ne aggódj emiatt! Az enyémek is így aludtak, illetve Borka is így alszik el. Előbb-utóbb mindegyik leszokott róla. Borka nem tud egyedül elaludni az ágyában. Babakocsiban, autóban igen, de ott van egy alap ritmikus mozgás, ami segíti ellazítani. Nagyon egyet értek a Pumperka által belinkelt cikkel!
Na, persze vannak gyerekek, akiknél bejön, hogy kicsi sírás után elalszanak és hamar megtanulják, hogy az ágyban aludni kell. Ugye Szilvánusz????? (Ez nem cikizés akar lenni. Irigyellek érte!) Nekem egyik sem aludt el így, és lám ma már, sőt rég óta mindegyik tök magától elalszik. :D

Tegnap voltak nálunk Pattiék. Megvolt a kutyaszuri is. Dorka volt a helyettes állatorvos. Az egyik szurit ő adta be a kutyának. :D Állatorvosnak készül. Patti pedig jó pedagógusként minden t elmondott és megmutatott neki, mit miért csinál. Patti, köszönjük mégegyszer!!!!!! Képek majd jönnek, csak most Sopronban vagyunk, holnap már otthon leszünk.
Petrának leszedték a gipszét. :D

Kép
Kép
Kép
petramama

Tand!
Félelmetes, a hasonlóság! Ez a hajzat, csuda mókás! :wink: :wink:
Én se vigyázok rá, hogy Zsomb feltétlenül aludva legyen letéve..... ahogy sikerül, de mindig van szinte cici elalvás elött.:wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pumperka 2008.07.24 09:15-kor.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

És még egy kicsit magunkról:
Gréti ebben a "szupi" időben olyan, mintha kiütötték volna, szinte egész nap alszik! Mondjuk ha ébren van akkor meg be nem áll a szája. Bár érdekes, mert amikor az anyósomékkal beszélünk skype-on akkor meg hallgat, mint sz@r a gazban! :roll:
Este jönnek a barátnőim, most ünnepeljük az egyik barárnőm szülinapját, a másiknak meg a névnapját. Jó mert nekem csak a "piát" kell biztosítanom. Mindenki magára vállalt valamit.
Egyébként minden napunk a bürokráciávak telik, mindig van amit intézni kell. Ja és mindenhova ezerszer kell bemenni, mert valamit mindig kifelejtenek, hogy mi kell az adott dologhoz (kocsi átiratása, Gréti "vagyoni ügye", stb.) Én azt nem tudom, mi lenne, ha tényleg sokmindent örökölt volna Gréti. Természetesen a gyámhivatal nem egyszerűsíti az életünket! Minden hülyeséggel be kell mennünk, mindenről először jegyzőkönyvet vesznek fel, majd mindenről hoznak egy határozatot, na és utána mehetek intézkedni. Na de ezt a témát hanyagolom, mert csak magamat idegesítem fel!

Kép
tand

Judit linkelt, de én is egyetértek. :wink: :wink: :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Köszönöm a tanácsokat.
Juditk: neked jobbulást kívánok.

Pumperka: mikor először ébred fel, akkor cici nélkül alszik vissza,utána kb. 2 óra múlva ébred,utána szopi-alvás-ébredéd 3-4 óra múlva,szopi-alvás kb.2 -3 óra.
De azért megnyugtattál,hogy nem csak mi vagyunk így.

Tand: köszi, érthető voltál. Aranyos Gréti nagyon.

Kép

Anita
gy.anita

Pumperka
Azért hasonlít rám is Gréti! :wink:
Kép

A hajszerkezet és a testalkat nem véletlen!!!!

Kép
tand

Tand!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!!!

Mivel senki nem válaszolt a szkenneres kérdésre, gondolom senkit sem érdekel, oksa, akkor nem szólok. Most találhatok ki valami mást...

Ma nem biztos, hogy leszek, mert csirkepörit kell főznöm 5 felnőttre.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Halihó!

Nagyon jól sikerült a tegnap esti mozi. Fél 8-kor indultunk el, előtte megfürdettük Lillát és megetettem, majd beraktam az ágyába. :) Mikor beértünk, felhívtuk Feri Húgát, hogy mi újság, de akkor épp nagyon üvöltött Lilla, de kb. 15 perc múlva jött az SMS, hogy elaludt szépen. Majd fél óra múlva jött a köv. SMS, hogy szépen alszik semmi gond. Ez megnyugtatott! :)
A film nagyon jó volt, bevallom elég sokat bújtam vagy a kezem mögé vagy Feri vállába, de aki X-akta rajongó, annak meg kell néznie! :) Fél 11-kor már itthon is voltunk! ;) Hiányzott a kisasszony! :) Ami a legjobb az egészben, hogy este nem fejtem le a tejet, mert mostanában mindig ébredt éjszaka... hát ma nem... én már fél 6-tól fent voltam, mert úgy feszítettek a cicik, Lillát meg fél 7-kor már szinte ébresztettem, mert már nem bírtam tovább! :wink: :roll:
Juditkecskemét, nagyon rossz lehet ez a hátfájás, olyan jó lenne, ha enyhülnének a fájdalmaid... már többször írtad, hogy valami spéci ágyad van... az milyen?
Gy.Anita, aranyosak vagytok a képeken! Nem tudom, ha berakod az ágyába nem alszik el? Lilla újabban morog magában, aztán 10 perc alatt elalszik. Nála szerintem fontos, hogy ne legyek ott, mert, ha lát engem akkor néz és vigyorog... ha viszont egyedül van szép lassan becsukódik a szeme. :)
Melinda, jók a képek, de mintha egy kis sírás lett volna a videón... nem? :wink: Én sajnálnám lenyomni a víz alá... :(
Kacika, talán már túl vagy rajta, de még most is sokat gondolok Rád!
Bosek, sikerült végignézni a filmet?

KépKép
KépKép
mni

És mit csináljak akkor mikor csak megszokásból ébred, mert akkor nem éhes?!

Kép

Anita
gy.anita

Olivérnek boldog hófordulót! :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Tand, hihetelen a két fotó! Nem semmi, hogy mennyire hasonlítanak egymásra! :) Most látom, hogy Rád is nagyon hasonlít... akár a 3 fotót össze is rakhatnád, megkeverhetnéd, nem jönnénk rá, hogy ki-kicsoda. :lol:
A szomszédaim a Kenguruban dolgoznak, megkérdezem Tőlük, hogy be lehet-e szerezni a hiányzó állatkát. Mindjárt visszakeresem és elküldöm Nekik a képet!

KépKép
KépKép
mni

Gy.anita, cumi nem segít? Múltkor mikor Lilla felkelt 2-kor, 4-kor 6-kor, csak a cumit adtam a szájába 4-kor és aludt tovább. :) Természetesen 2-kor és 6-kor megetettem, mielőtt, azt hinnétek éheztetem. :lol:
Bosek, nekünk is hozhatsz csirkepörit... :lol: Bevallom azon az oldalon nem bírtam kiigazodni... :(

KépKép
KépKép
mni

Mni!
A piskótánál a tojásokat szétválasztod?

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Mni: egy gond van, hogy nem cumizik.Pedig én adnám neki, de nem kell neki. A kiságyba ha beteszem sír. :? :cry:
Tanácsralan vagyok és fáradt.

Kép

Anita
gy.anita

Anita,
aranyos Tifani, kis husika. :) Látom, hogy nyári ruha van rajta, el bírja viselni? Dóri is kapott ilyen rucit, de még csak egyszer volt rajta és úgy éreztem, hogy nem olyan kényelmes Neki.

Rszg,
hello! Nekem a Lisa név nagyon tetszik, fiú névnek meg a Dávidot javasolnám. Ha a 2. fiúcska lesz, így fogják hívni. Bár igazándiból nekem a Kristóf tetszik a legjobban, de párom leszavazta, amikor még nem tudtuk Dóri nemét. A Rédlinghez lehet, hogy túl erős, nem?

Tand,
tényleg nagy a hasonlóság, Gréti mindkettőtökre nagyon hasonlít! :)
az első úszást nagyon élvezte Dorka, még vigyorgott is közben. A másodikat azért nem, mert nem fűtötték fel 33 fokra a medencét, állítólag 30 fokos volt a víz és fázott szegénykém. :( Hamarabb ki is jöttünk a medencéből.
Jó bulizást estére! :)

Petramama,
milyen bátor Dorka, hogy ő adta be a szurit! :) Patit csípem, hogy ilyen rugalmas és megengedte Neki! :)

Niki,
örülök, hogy Lilla szépen elaludt este és hogy kikapcsolódtatok, moziztatok egy jót! :)
Igen, Dorka sírásközeli állapotban volt, mielőtt Apa merítette, mert fázott. Remélem most szombaton melegebb lesz a víz. Én is idegenkedtem a merüléstől, de miután láttam, hogy kicsit se hatja meg, nem aggódtam annyira. Az elsőnél azért be voltam parázva rendesen.

Melinda

Kép
melinda80

panny: hova tűnt démonhill?????!! de imádtam 8)
Amúgy megvagyok, csak menstruálok ezerrel (kellett nekem hiányolni), a bíróság elutasította az ideiglenes intézkedést, plusz jött 429 ezer illeték, amit be kéne fizetni, no meg a kocsink is szervízben Balaton óta, mert totál beszart.
Inkább nem rontom a hangulatot, meg különben is, elvagytok nélkülem :wink:
Vendég

Jim!
Igenis sokan hiányoltunk!!!!
Sajnálom a balszerencsés sorozatot.
Nekünk is az van, majd elmesélem neked. Rengeteg pénzt buktunk....:-(

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Jim,
csőstül jön a baj, sajnálom. :(
Judithoz csatlakozom, tényleg sokan hiányoltunk!

Melinda

Kép
melinda80

Judit18,
Eszternek lement a láza?

Linocs,
hogy vagy?

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok!
Ma csak ennyi leszek, megyünk délután csípőszűrésre!

Melinda!
Dóri nagyon édes!!!! Annyira aranyos abban a nagy medencében! Itt Monoron keddente reggel 7.30-tól van a babaúszás. Szerinted????????? Én bizony nem kelek atért 6-kor, hogy menjünk, az biztos!

Anita!
Enyém csajom is ébred megint. Túl kell élni ezt a 3-4 évet!! :shock: :roll: Nagyon szép a kisláníkád! :)

Tand!!!
Gréti nagyon helyes! Azok a szemek!!!! És tényleg kis mókás hajacskája van! Nem tudnék dönteni, melyikőtökre hasonlít jobban!!!!!! Szép baba, az fix!

Judit!
Én azért drukkolok, hogy rászánd magad majd megint a műtétre!!! Így nagyon nehéz élni!

Pumperka!
Ahhha, film!!! :) A 14 évesem is ha nem a gépet bűvöli, a kkor tv-zik! Pffffffffffffffffff

Bosek!
Még a végén kénytelen leszel sütit sütni! :):):):):):):):):):):):):)

Niki!
Örülök, hogy jól sikerült a mozizás!!!! És a legjobb, hogy ilyen remek bébiőrötök volt, azért ez megnyugtató lehet! Lassan majd többet is ki lehet mozdulnotok!

Jim!
Ne őrülj meg végképp............ Igenis hiányzol, és én nagyon rühellem a privit........ Ha összesen írtam 20-at, akkor akármi legyek!
Nem akarok pirivit írni.............. Itt akarlak olvasni, téged is, és Pattit is! Mi tököm ez a 429 ezer illeték????????,,,, Asszem én is eltérdelnék tőle.............

Petramama!
Gratu kutyu oltáshoz, sé a lányodhoz, igazán nagyon helyes lehetett! És végre nincsen gipsz!!!

Kacika! ++++++++++++++++++++++

Szóval enyém gyerek ébred.................
Hajnali 1-kor elkezdte a műsort. Nem szoptattam meg, nyűglődött, ordított, vergődött, visszaaludt, egészen fél kettőig, és onnantól fél óránként elvégezte ezeket a műveleteket.............. Fél 4-kor adtam neki enni, addig bírtam idegekkel........ Aztán ébredt fél 6-kor, majd fél 7-kor, akkor már végleg.
Öltöztetés, anyával játszi, majd fél 8 körül álmos lett, leraktam aludni, 8-kor elaludt.
9-kor dudált a buzi futárszolgálat a ház előtt, hogy a kezetörjön el :evil: :evil: :x :evil: :evil: , KETTŐ csengőnk is van, és arra nem ébred fel Nóri, de a dudálásra igen. Sírva fakadtam, mert nem tudtam már visszaaltatni megint a gyereket, csak nyűglődött féldélig, most elaludt végre. Annyira fáradt volt a gyerek, hogy még magamra kötve sem volt neki jó.........
Totál kimerültem............................ Úgy bőgtem, hogy majd kiesett a szemem. Talán a feszültség is kiszabadult, mert most meg jól vagyok végre..............

Nyah, ennyi a rinyámról!

Megyek, holnap jövök!

Megyünk nyaralni lányok, szóval a hétfői talira mindenkinek jó mulatást!!!!!
Vendég

Potyka!

Este néztem a tv-t, abban is volt valami gáz a szülésznő választásról.....................

Annyira drukkolok, írj!
Vendég

Jim!

Igenis hiányoltunk!!!!! :wink:

A mensit sajnálom,sz@r lehet... :(
Akkor most nem vagytok a topon...tudod ilyen az élet,hol fennt-hol lennt...mi is voltunk már úgy hogy a férjemnek egyszerre szűnt meg a főállása és a mellékállása is :shock: :shock: ....Titanic kiállításon voltunk és rossz helyen parkoltunk és megvágtak egy halom lóvéval....de valahogy túléltük...

És milyen ideiglenes intézkedést utasított el a bíróság??

Anita!

Szutem ne "küzdj"ellene h ne cicin aludjon el a lánykád...minden baba más..van aki el tud aludni magától,egyedül,van aki civin..stb..Ahány gyrekem annyiféle módon aludtak el..a nagyfaimat ringatni kellett egy éves koráig este,nappal csakis a babakocsiban aludt menet közben,a második fiamat leraktuk lés magától elaludt sírás nélkül,Olika meg cicin alszik el nekünk is.Alva szoktam berakni az ágyába ha már a cicin nagyon bealsut.Ha nagyon sikwetnék és hamarabb berakom mint kéne akkor ő is ébred és sír...szal ha jól elalszik a cicin és átrakom akkor nekem nem szokott ébredni...változó....van hogy 4-5 körül kel enni,de ma pl.3 -kor felsírt beraktam a cumit és aludt reggel 8-ig.Én is a cumit javasoltam volna...de ha nem jön be neki :?
És ha magad mellé veszed?Van ameliyk baba meg ettől alszik jól mert érzi az anyut..vagy ez nálatok elvből nem lehet??Van olyan meg aki csakis egyedül tud aludni és zavarja más jelenléte..szal csak próbálok segíteni h ki tudd tapasztalni Tifaninak mi a jó...
Semmiképp ne hasnolítgasd máshoz,más gyrekéhez mert nem lehet egyik sémát sem ráhúzni a babókra.A tiéd más és megismételhetetlen ezért a kis személyisége is más,mások az igényei..szal érted :wink:
Még véletlenül sem akartam okoskodni, csak tanácsot adni én is mint Judit,3 gyerekes öreg rókaként... :lol: :lol: :lol:

Melinda!

Én is pont attól félnék mint Niki...nem lenne szívem a víz alá merítteteni..pedig nekem is tetszene a dolog de épp ezért egyiket sem volt bátorságom vinni...nyúl vok,mi?! :wink: :?

Pumperka!

Köszi a 4 hós köszöntést :wink: ....nekünk ez a hét nagyon tele van ünnepekkel:ma Olika 4 hós,holnap Krizsi névnap,szombat én névnap,hétfő Márk szülinap...kicsit zsúfolt :shock: :shock: :shock:

Kacika!

Már bizti túl vagy...

Tand!

Hihetetlen a fotók közti hasonlóság :roll: :roll: :roll: :wink:

Panni
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára panny 2008.07.24 11:50-kor.

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Judit(K), írtam privit!!!!

Monácska, Blanka mostanában kettőkor ébred, nem tudom miért, én adok neki cicit egyből és akkor szépen alszik tovább. Próbáltam már, hogy nem adok, de akkor ugyanaz volt a műsor, ami Nórinál. Valamelyik este meg fázott, és akkor óránként ébredt, de mire rájöttem mi a baja, reggel lett... Jó nyaralást!!!!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Mona, most próbálom utolérni a drnőt. Ha tudok többet, jelzek, de a szabad szülésznőválasztás MOMENTÁN csak az ÁEKban gond. Spec én most azt sem tudom melyik órházba kellene mennem. :cry:

potyka

Köszi Panni a tanácsot, csak egy picit elszontyolodtam :( , mert azt hidtem csak mi küzdünk.
Minden este úgy fekszem le, hogy na hátha ma éjszaka nem ébred csak egyszer, valamikor csak összejön.
Ma eddig újjszopással aludt el. Van remény :lol:

Kép

Anita
gy.anita

No,
valamelyik reggel jól megaszondtam a tutit és abban a pillanatban el is szállt a net..
most lett megint
-- asszem mevuduztak a topik szellemek :D , szóval a továbbiakban csöndbe maradok :D :D haha, nemám!!!!

megpróbálok visszaolvasni,
de mindenek előtt:

Kacika egész nap gondoltam rád, remélem minden rendben lesz!!!!!

KépKép
kmanna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?