Sziasztok!
Sziasztok!
Hát teljesen kész vagyok. Másfél óra alatt annyi rossz híreket kaptam...
Először, hogy egy gyermekkori barátomat szíven szúrták Angliában.
Egyszerűen nem tudom felfogni, egy óráig úgy jártam, mint egy alvajáró. Ennyi egy élet....
Kissé padlóra küldött a dolog...
Aztán találkoztam egy barátnőmmel, azzal fogadott, hogy 15 év házasság után válnak, tegnap költözött el otthonról.
Majd anyukám írt egy sms-t, hogy hívjam fel. Na, gondoltam ott is baj van. Csonginak 3x ment a hasa, és hőemelkedése van. Mondtam neki, akkor hozza haza!!!
Erre most hív anyu, hogy Csongi nem akar hazajönni, jól érzi magát. Csongival is beszéltem, hangjából ítélve kutya-baja. Na, meghülyítik a hóembert is...
Linda! Katának volt azt hiszem egy kulcsmondata: Higyjél benne, hogy van elég tejed, és vedd természetesnek, hogy tudsz szoptatni és fogsz is! És azt is, hogy ezek a picurik még nem működnek óra szerint! Van amikor óránként kérik, van amikor csak 3, és ez így tök természetes!
Éjszakai szopi-alvás. Az éjszakai szopi marha jót tesz a tejtermelésnek. Nem gondolom, hogy sok köze lenne az éjszaka átalvásához, mert Csongi mint említettem 3 és fél évig nem aludta végig az éjszakát úgy, hogy 10 hónaposan leszokott a ciciről és nem is evett éjszaka utána.
Erika, nyugi, annyira nem fog hirtelen elfogyni a tejcsi, hogy neked tápszerhez kelljen nyúlnod! Max több szopit kihagysz és áttérsz "normál" kajákra. Úgyhogy lehet meg is romlik az a tápszer a szekrényben
Egy cici-két cici. Na ez újra az a téma, hogy mindenki másként csinálja. Csongi kiszívott egy cicit teljesen, aztán még a másikkal is megkínáltam, hol ennyit evett belőle, hol annyit. Aztán a következő szopit ezzel a cicivel kezdtem. Így mindketttőt folyamatosan érte az inger.