Új privát üzeneted érkezett!

Kataa, elküldtem!
Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Kataa!

Orrcsepp csak akkor kell ha dugul az orra, tehát amikor eszik vagy alszik látos hoghy nem kap levegőt. De napközben is fújhatod sterimarral vagy fiziológiás sóoldattal, hogy ami bent van fellazítsa és jól kijöjjön. Én legalábbis így szoktam.
Szerintem ilyen vírusos, náthás időben kár okot keresni hogy hol kapta el. akárhol, amerre jártok vele. Én is ma kint voltam emmával 1 órát, meg ugye bölcsibe is járunk, meg bevásárló központba, tömegközlekedünk, na ezek közül pl bármi lehet ok. Egyszerűen a levegőben van, d eaz mg nem megoldás hogy akkor egész télen ki sem mozdulunk.
Persze ez cska a sima náthára vonatkozik.
A hurutoldó szerintem nagyon fontos ha szárazan köhög is, mert fel kell oldani. ha hurutosan köhög za a jobbik eset. Emma fluimucilt szokott kapni, bele a teájába, de az nem olyna erős hatású mint amit dec8 ír.Az kb 1 nap után szokta neki felszakítani.
Lázas szerintem már nem lesz, nekünk is ez a náthánk volt kb 2 hete és nem lett lázas.
Egy ideig rengeteg trutyi jött az orrából, meg köhécselt, aztán szépen elmúlt.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Helló!

Rég nem jelentkeztem, archíba kellett kutakodnom márKép

Manó!

Köszönöm. Lehet azért nem tüntem annyinak ahány kg vagyok, mert jól oszlik el a felesleg, de attól még a mérleg nem hazudikKép Szerintem meg nem látszik rajtad az a plusz 10 kg, és ne felejtsd el, a szülés és a terhesség megváltoztatja az alakot a nők többségénél.

Gumicukor!
Tényleg, el is felejtettem azt a diétát, tudod van már vagy kb 30 diétám a gépen... Eddig kb 3-at kezdtem el, de két hét volt a max amit bírtam, mert eccerűen nem mozdul a mérleg. Mozognom kell, és már el is kezdeném, de februárig lehetetlenKép Pedig a párom is finanszírozná, mert látja, hogy szenvedekKép Csak mindenkinél hajtás van, anyós meg még januárban is este fog hazajönni a melóból és ő vállalta a gyereket, de csak jan vége, feb. elejétől.

Banyóci!
Jaj, nagyon aranyosak vagytok! Szerencsére a párom is elég helyesnek tartKép
Kellemes túrázást!

Beszti!

A fiúk tényleg nagyon helyesek együttKépKépKép Örülhetsz, hogy ilyen jól kijönnekKép

Judy! Manó!

A december havi Kismama újság pont a Krupp-al foglalkozik két-három oldalon keresztül és van szó arról a porlasztós inhalálóról. Egész meggyőzőnek tüntek. Pár érdekes történet is van benne, a lényeg, hogy kinövikKép

Kataa!
Jobbulást Alexnak! El tudom képzelni mit érzel, mi már 4 hónaposan túlestünk egy komolyabb megpróbáltatáson - asztmás jellegű höghrut - és hát nem kellemes sem hallgatni, sem az orrát szívni. De muszáj! A Sterimar orrspré sterilizált tengervíz, ez megkönnyíti az orrszívást, ha előtte 3-5 perccel befújsz. Van a Nasivin orrszpré 1 éves kortól lehet adni, de ezt napi max 3x. Ez segíti az orrfolyást, nem engedi letapadni a váladékot. Nekünk legutóbb letapadt és a szemét sztk-s doki 4 naig kínozta miattaKép Én mindig akkor szívom a Gabi orrát, ha hallom hogy szürcsög. Mégha nem is folyik akkor is megpróbálkozom vele és általában jött is rendesen.

Betti!
Mendinek is jobbulást.Kép Engem is érdekel mi újság veletek és mindenkivel itt a topikon, mégha nem is mindig válaszolok, attól még magamnban küldöm a jobbulás-gonolatokatKép

Kataa!
Manó írt a köptetőkről. Lényegük, hogy hígabbá teszik a váladékot így könnyebben kifolyik és nem tud letapadni. Mivel ők még nem tudják fújni és az orrszívó sem annyirra hatékony, mintha ők fújnák ki. Gabinak most a Rhinatiolt adtam, azt legalább megeszi, mert pl a Fluimucilt úgy köpte rám ahogy kellett.Kép Kérdezz rá a patikában, hogy erre mit ajánl.

puszi és jobbulást mégeccer minden babának.

Jajj, megvettük a fenyőfátKépKépKép olyan jó illata van, és talán kezd tőle karácsonyi hangulatom lenni. Na meg kezd mindenki titkolózniKép

sasha

Kép
sasha

Jó reggelt!

sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

Mi is megbetegedtünk, orrfolyás, köhögés. Szerencsére nem lázas Betti.

Ilke, rég írtál, remélem nem vagytok betegek! Jók a képek nagyon, amit feltettél!

Mindeg betegnek jobbulást!!!

Conti

conti

Halihó!

Miket olvsaok Kép KépKép!

Beszti!
Ne izélj már! Tessék szépen visszajönni, ilyen a net, sokszor félreértjük egymást. És különben is I. Kor. 13.4-7. Kép!

Betegeknek jobbulást!!!!!!!!

Az enyémek is benáthásodtak, 4 napig a porszívóval üldöztem őket Kép, de már alig folyik az orruk.

Kataa!
Kisimult arc??????? Hát, ha egészen őszinte akarok lenni, vannak olyan napok, amikről azt hiszem, hogy az ideg-és elmeosztályon fejeződnek be Kép. Néha tényleg kiborítanak, de nagyon szeretem őket Kép. Majd megtudod, ne félj...
Jó szórakozást Máltán Kép. Legalább Alex is kipiheni egy kicsit a szüleit Kép (ez itt vicc lenne, nehogy félreértsd!!!!!).

Megvolt a karácsonyi buli. A Corinhia Aquincum Hotelben volt, a vacsi az étteremben, a pancsolás az uszodában. És nem is volt annyira szörnyű, volt egy vetélkedő meg tombola, amin a fődíj egy wellness hétvége volt Siófokon, de nem mi nyertük Kép. Volt valami karaoke-buli is, de azt én kihagytam, de jó sokan "énekeltek". A karaoke a férjem munkatársainak a mániája...
Viszont a jacuzzit kipróbáltam, jóóóóóóó!
Megvolt a karácsonyi ajándékosztás, minden dolgozó kapott egy céges logóval ellátott fürdőköpenyt. Ebben ki is merült az éves munka jutalmazása Kép.
Ádám miatt nagyon aggódtam (a felébredések miatt, hogy anyukám hogy tudja visszaaltatni), de nem volt gond, állítólag 2 perc alatt visszaaludt. Bezzeg nekem meg 20 perceket szopik Kép... Viszont a cicijeim nagyon megérezték, 6-kor szopott utoljára Ádám, és éjfél felé már kezdtek bedurranni. Csak másnap dél körül jöttek helyre, miután egész délelőtt nem engedtem magamról leszállni a gyereket Kép.

Kellemes napot!

Panda

panda
Halásztelek

Hali!

Betegeknek jobbulástKép
Mi is megvagyunk, szerintem Gergő már gyógyul, kopp-kopp.
Hétvégén megsütöttem a mézeskalácsot és összevadásztuk a hiányzó ajándékokatKép

Tettem fel képeket a mikibuliról a westendbe.

pusz
Judy
Judy

Sziasztok!

Judy, tök jók a képek, Bettinek is minden nap megmutatom, olyan jó figyelni az arcát, hogy felismeri a terepet, a labdákat, télapót, gyerekeket. Jó kis élmény volt nekik.

Na megyek diót darálni, míg alszik a Betti.

Többiek hol vagytok?

Conti

conti

Sziasztok
Hat nalunk csak romlott a helyzet: (Tegnap mar hoemelkedese volt.Elvittuk az ugyeletre,nehogy ejjel hivjuk ki oket.Megvizsgaltak,tudeje ok es csak szivni az orrat.Adott a doki jo tanacsokat is hogy hogyan,csavarjuk be a gyereket torolkozobe,igy nem tud kapalzodzni.Tenyleg jo otlet ,sokkal hamarabb megvagyunk es rovidebb a hiszti.Meghogy lefele is tegyem a szivot,az orrsovenye fele,mert ott van a trutyi es tenyleg jon mar mint a vizfolyas.Van hogy fel orankent is proszivozzuk.Vettem Nasivin orrcseppet,cebinont meg Mucoprpnt gurutoldot.Hat kohog is tole rendesen de jobban szakadozik fel.Ejszaka soxszor kelt ugyhogy almos es le van lassulva.Viszont reggel megint visszajott a tapi: (Azota csak ivott es alszik ujra.Amugy nem rosszkedvu es nem lazas,de en igy is kivagyok.Tudom majd megszokom: ))

Mano
A doki szerintez virus,nem meghules.Az ugyeleten is sorra jottek a gyerekek ilyen panaszokkal.

Sasha
En is akartam kerdezni hogy uj a hajszined?En emg a vilagosra emlekszem a kepekrol.Ez nagyon jol all: )
Koszi.Eszembe is jutott hogy meselted hogy kinoztak Gabit,UGyhogy ha tetszik ha nem nyomatom a porszivot. 

Conti
Jobbulast Bettinek!!!

Judy
Szuper hogy Gergo mar meggyogyult.

Pihizek en is amig alszik.
Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Judy
de jó neked, én még sehol sem állok Karácsony-ügyileg Kép

Szia Sasha, hát ényleg nem viszed túlzásba az írkálást mostanában... Hol vannak már azok a bőséges beszámolók???

Panda
Nem vagy egyedül. Nálunk a Tesco mindíg max egy kis Karácsonyi kuglóffal vagy egy gömb gyertyával jutalmazta az éves munkát. MIóta nem dolgozok, semmi, gyereknek egyeltalán sosem semmi Kép Jól meg vagyunk becsülve, mi??

Kataa
Jobban vagytok már??? 1x már össze kéne megint futnunk, nem??

Dodesz
remekül átvészelte az elmúlt 7végét az ismerősöknél. Mindhárom kislány az ő kegyeiért versengett, végül a középsőnek sikerült megnyernie olyan szinten, hogy aludni is csak vele volt hajlandó Kép Amúgy állítólag nagyon jó volt, jól is evett és ott persze átaludta az éjszakát! Ami nem tetszik, az az, hogy náluk abszolút semmi rendszer nincs a gyerekek életében, ezt bezzeg azonnal át is vette, úgyhogy mogy megy a lázadás itthon, mert nekem ez nem tetszik. Van bőgés és kicsit el is durvult, elkezdett verekedni. Most én rövid távon el akarom ezt benne folytani, küzdünk egy kicsit, de én vagyok az erősebb!

Rólunk
A túránk egyébként nagyon jól sikerült, a megfejtés Tar volt, onnan indultunk és röpke 11 órás gyaloglás után hegynek föl-le elértük célunkat a túristaházat. Közben voltak rejtvények az uticélunkat illetőleg, jókat hülyültünk, a fiúk még fürdeni is akartak egy befagyott tóban, csak nem bírták áttörni a jeget Kép Azért elég nehéz út volt, az utolsó 3 órát sötétben jól elnehezült hátizsákokkal hegynek felfelé tettük meg. Közben elcsúsztam egy befagyott pocsolyán, a jobb térdem duplájára dagadt, így elég fájdalmas volt a megérkezés. Utána este még ott buli, majd röpke pár órás aludni próbálás után hajnal 4kor elkezdtünk összecsomagolni, 5kor indulás, mert innen még ismét 5 órát túráztunk az első vasútállomásig, Szurdokpüspökibe. Ez is hegynek föl-le, ráadásul reggel 7ig tök sötétben, hulla fáradtan, fájó lábbal, de azért nem bántam meg, nagyon jót buliztunk és legalább látom, hogy azért még mindíg nem puhultam el annyira és bírom rendesen KépKép Azért irtó mázlink volt, mert ott az állomáson röpke 2 perces várakozás után indult a vonat, Hatvanban meg alig volt időnk átszállni. Bevallom irtó jól esett végre a forró fürdő itthon - így nem a gyerekért rohantunk egyből, de 12re értünk haza és fél 2kor már ott voltunk érte.
Bekukucskáltunk, épp játszott a lányokkal, de ahogy beléptünk az ajtón nagy bőgés és a nyakamba csimpaszkodott, nem is engedett. Végül át tudtam adni az apjának, hogy összepakoljuk a cuccait és jöttünk hazaKépKép Azóta meg próbálom visszaváltoztatni. Még szegény cicánkat is megverte, pedig idáig bújt hozzá és símogatta Kép Gondolom ott a sok gyerek között a farkastörvény uralkodott és meg kellett küzdenie az általa kiszemelt játékért vagy nem tudom mimás okból lehet ilyen, hiszen ott is szerették, babusgatták sőt még puszival is ellátták rendesen.
regény vége
pusz
Rit és Dodesz

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Hali!

Beszti
Egész hétvégén a kettőnk hozzászólásán rágódtam, átolvatsam, amit írtunk, és rájöttem, hogy hirtelen felindulásból, valószínűleg rossz napom lehetett, írtam azt, amit írtam. Most már tisztább fejjel látom a dolgokat.
Nem állt szándékomban megbántani, de úgy látszik, elsőre azt a bizonyos inget magamra vettem.
És tényleg nem érzem magam tökéletes anyának, tökéletes gyerekkel, max. csak igyekszem abba az irányba haladni, de tudom, tökéletes ember nincs, ez így van rendjén. Próbálom magam és másokat is a hibáikkal együtt elfogadni, több kevesebb sikerrel.

Ezért nem kell eltűnnöd, én sem teszem, emiatt a félreértés miatt.
Szóval SORRY, SORRY, SORRY!!! KépKép és gyere vissza!!!

Parazita
Mi is nagy Star Wars rajongók vagyunk!Kép A férjem kb. 4-5 éves lehetett, amikor először látta moziban. Akkor még feliratos volt, anyósom suttogva olvasta neki a filmet, ő meg tátott szájjal bámulta Kép

Rólunk:
szombaton a párom dolgozott, így ketten voltunk Danival, anyósomék vásárolgattak. Miközben főztem, Dani felsepregette az egész konyhát, a macskánkat megkínálta fokhagymával Kép, átrendezte a hűtőmágneseket.
Vasárnap hagytuk apát aludni, ameddig csak szeretne, viszont én most annyira fáradt vagyok, hogy még. Aludtam ma kb. 4 órát, mert kisfiam játszani óhajtott, alvás helyett, ráadásul a Mikibuliban kapott Mikulásos mesekönyvet kérte, hogy meséljem, amit mindig énekelve szoktunk. Hát elég érdekes hangnemben adtam elő. Kb. Éjféltől 1/2 3-ig játszottunk, aztán ő szépen elaludt, apa is mellettem, viszont én 4 óráig csak fetrengtem az ágyban. Gondoltam kimegyek keresztszemezni, de felhagytam az ötlettel, mert akkor még annyit sem pihentem volnam, mint most, és hát reggel munkába kell ugye jönnöm.

Szombaton feldíszítettem a lakást, karácsonyi díszbe öltöztettem a szobákat. A középső szoba galéria aljára zöld fenyőboát tettem arany és piros üveggömbökkel, hozzá való arany és piros széles szalaggal. Rájuk fűztem a pici égőkből álló égősort. Na, ezt Dani kapcsolgatja ám ezerrel Kép Az ablakunkon piros szalaggal lóg le 1-1 gyertyagyűrű felfűzve.
A mi szobánkban Dani galériájára, anyósom ezüst boára fűzött fel apró piros fajátékokat. abból Dani leamortizált egy pici hintalovacskát, azzal mászkál nagy boldogan Kép
A darts-szekrényünkre is tettem zöld boát égősorral és piros-arany díszekkel. Egész ünnepi hangulatom van már tőle!

Szombaton Apával és Danival becsomagoltuk a családi vetélkedő dugdosós ajándékait. Persze az olló volt kisfiam kedvence, egyszer hasra esett a csomagolópapíron, na, utána egy kicsit lehiggadt meglepetésében, nem téblábolt annyit. Viszont megkaparintotta a celluxot és ragasztgatott.

Ja és megjelent a falon egy ceruzás firka is, nem tudom, mikor került oda, de gondolom, hogy kisfiam művészi alkotása lehet Kép

Úgy szavunk van: néné=néni, ó=olló

Kryss
Édes lehetett Rebi, ahogy szeretgette apát! Kép

Manó
a kolléganőmmel is ez a helyzet, mióta elment babázni, azóta alig keresik a munkatársai. Nem egy csoportban vagyok vele, de sokszor panaszkodik ő is hasonlóaan, mint Te. Mondjuk a legtöbb férfitől mit vár az ember? Általában nem ők az érdeklődőbbek, ha kisbabáról van szó. Én fősulira jártam vele, úgyhogy más a helyzet velem kapcsolatban.
amikor otthon voltam Danival, akkor igyekeztem, mivel közel van a munkahelyem, sokszor mentünk be egy-egy séta közben. Mondjuk a mi csoportunk sokkal humánusabb ilyen szempontból, mindig érdeklődnek Dani felől.

Kataa
Először is mielőbbi gyógyulást Alexnak! Ha szörcsög Alex orra, akkor van benne trutyi, időnként nem árt leszívni, nehogy begyűljön és a fülére, homlo-, vagy arcüregre menjen. Sok folyadékot adj neki, ha nem is eszik csak ímmel ámmal, a folyadékbevitel nagyon fontos. Én úgy etettem Danit, amikor egyszer 2 hétig nem evett (mondjuk nembetegség, hanem a foga miatt volt), hogy főztem levest és a levét szívószállal megitta. Az is valami, azért.
Dokinak mindenképpen mutasd meg!

Szabóbetti
Dehogynem érdekel minket, miből gondolod, hogy nem? Miből gondolod, hogy nem voltál szimpi?
Szerintem rengetegen voltunk (ami tök jó volt), de a sok izgő mozgó sajtkukacka mellett sajnos nem nagyon jutott idő mindenkivel beszélgetni, amit mindenki hiányolt egy kicsit!
Mielőbbi gyors gyógyulást neki! Az azért jó jel, hogy napközben elbogarászik és jókedvű!
Elképzelhető a közösség miatt, de ez a ködös idő is ludas lehet, azt nagyon szeretik a bacik, vírusok. Próbáld meg többet közösségbe vinni. Amikor mi elkezdtünk úszni 4 hónaposan, féltem, hátha mi is betegek leszünk többször, de eddig soha semmi baja nem volt, kopp-kopp.

A hideget én is hallottam, sőt már azt is (bár nagyobb gyerekek és felnőttek esetében), hogy fagyit tanácsolt az orvos. Állítólag a hideg nem kedvez a gyulladásnak. PErsze nem legyen túl hideg, nehogy még rájöjjön egy torokgyula is. Még sosem próbáltam ezt a módszert, valszeg nem is fogom, mert 4 éves korom óta nincs mandulám.

Kataa
Sterimar tengeri sóoldatos orrspray-t vegyél, azt lehet használni többször is és nem szárítja a nyálkahártyát. AMitóta tudom, hogy van, azóta apával is ezt használjuk. még kellemetlen keserű íze sincs!

Nem lehet, hogy a tápi azért jön, ki, mert tejalapú? Amikor beteg valaki, akkor a tejes dolgokat jobb, ha kerüli, mert csak ingerli az emésztőrendszert.Nálam legalábbi ez van, amikor beleg vagyok.

Conti
Én is elkérhetem a muffin receptet? Nekem is ízlett és, amint észrevettem a fiamnak is Kép Te profi muffinsütő vagy!

Rit
Köszönjük a mikis képeket, megkaptuk!

Hurutoldó
A lándzsás utifű szirupra rá van írva, hogy 6 hónapso kortól lehet babának is adni, amikor szedtem vettem észre. Bár azért megkérdezném a dokit is róla, mielőtt adnám. Csak gyógynövényekből áll, mégsem olyan erős, mint az ambroxol, vagy a mukopront.

Pár cikk homeopátiás készítményekről megfázásra, köhögésre, hurutoldásra:

http://home.tvnet.hu/%7Ea3807/natha.htm
http://home.tvnet.hu/%7Ea3807/kozos.htm

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Nem az ollóval esett hasra, csak úgy szimplán a papíron csúszott el. Az olló biztos helyen volt, mielőtt még féreértenétek és elszörnyülködnétek.

Még annyit:
Hétvégéna pelenkázólapból csináltunk a kanapéra csúszdát. Alul fülül párnákkal kitömtük. Hát azt a boldogságot látni kellett volna Kép
Fel-le, más nem is érdekelte Kép
Viszont elkövettem egy hibát is, mégpedig mondtam neki hogy a galérialépcsőn csúszva jöjjön le. Hát azóta egyesével huppangat a lépcsőfokokra a fenekével, máshogy nem is akar közlekedni. Mondjuk így biztonságosabb, mint amikor nem akarja, hogy lefelé fogjam a kezét.

KépKép
KépKép
gumicukor

Hali!

Kataa!
Nincs mitKép Nem tudom miért aggódom más babájáért is annyira, ha beteg, és nem biztos, hogy minden doki ugyanolyan hóhér mint az a banya, de akkor is tartok attól, hogy egy kicsit is megkínozzák. Inkább akkor már az anyja, attól ugyanis nem lesz "baja". De ha egy idegen csinálja többször és mindig ugyanabban a fehér köpenyben.... Gabit alig tudom elvinni egészséges rendelésre, mert meglátja a fehér köpenyt és már csimpaszkodik, visít és menekülne.

Rit!
Azért nem írok már annyit, mert egyszerűen nincs időm. Gabi már csak egyszer alszik, és amíg alszik se ülhetek itt, mert mosogatni, főzni vele együtt lehetetlen, mert két percenként visitozni kezd és meg kell nyugtatni, de 10 perc után már nem nyugszik, abba kell hagynom. Na meg amíg kétszer aludt akkor tök jó volt, első alvásnál olvastam esetleg írtam, a másodiknál meg főztem és ha maradt idő akkor még egy kicsit neteztem, de ebbe a 2 órába mindent nem tudok besűríteniKépKép
Ha meg olyan sokat írtok, akkor meg nem is mindig válaszolok, mert örülök, hogy el bírtam olvasniKép

Gumicukor!
De jó, hogy feldíszítetted a lakást. Én is olyan szívesen megtenném, de annyi fantáziám sincs mint egy mittoménminekKép De most hogy így gondolkodtam mit és hová... megirigyeltem a karácsonyi hangulatod, mert nekem aztán nincsen mégKép Na majd meglátjuk, de egész fellelkesültemKép

sasha

Kép
sasha

Gumicukor!

Én énem értettem félre, azt az elcsúszást. Bár való igaz, kétszer elolvastam, hogy most akkor mi van, de azt csak az érti félre aki félre akarja érteni....

Azért érted ugye?KépKépKép

sasha

Kép
sasha

Halihó!

Kataa!
A dokinő a kórházban úgy csinálta az orrszívást, hogy közben masszírozgatta a gyerek arcát az orra mellett, hogy az arcüregből is kijöjjön a cucc.
Jó ötlet a betekerés, Gergő is mindig kapálózik és kiveszi a kezemből a porszívót, én úgy szoktam, hogy befektetetm hanyatt a két lábam közé, nekem háttal, és a lábaimmal fogom le a kezét lábát, a kezeim így szabadok. Csak mindig kiszabadítja magát:I Nem olyan durva, min ahogy leírtamKépKép
Láttad a képeket Alexról?

Sasha
Az én gyerekem dettó, ha meglátja a dokikat, már visítKép Nem is csodálomKép Bezzeg a konyhásokra mindig vigyorgott, pedig azok is fehérben voltak. Tudta kinek kell udvarolniKép

Zsuzsa
Üdv újra a fedélzetenKép Előd mit szól a költözéshez? Milyen az új hely?

Conti
Nem akarod közkinccsé tenni a híres muffinrecipét?
Vagy átdobni nekem is? Diódarálás, mi készül, bejgli?

Rit
Hűha, nagyon ügyi vagy, nem semmi túra lehetett.
Hogy érted, hogy nem volt rendszer? Biztos visszarázódik Csirke. Hiányzott nagyon?

Gumicukor
Én is kiraktam már az égősort az ablakba, plusz ajtó és egyéb díszek, de a legjobb a mézesillatKép
Én se értettem félre.

Enyém gyerek is garázdálkodik. Készítem az ajándékokat, erre ő beveszi magát a kamrába, kiszórt egy zacsi makarónit és elkezdte enni a banánt héjastól a kismajom. Persze rögtön tízórai után.
Karácsonyi képeket és kaspókat csinálok szalvétázással, tökjóKép

Judy
Judy

Sziasztok!

Ma megvettük Emmával az uccsó ajándékot (Apának egy Emma fényképes kispárna huzatot), így tul képp végeztem a karácsomyi ajándék vásárlással. Igaz méga keresztlányunk hátra van, de ő szombaton eljön és választ magának valamit az Árkádban.

Gumicukor!

De ügyi vagy, nekem sincs ilyenhez fantáziám, mint Sashának. Én csak egy pár Danomnon karácsonyi matricát raktam az erkély ajtóraKép
Na meg tök jó nem törékeny díszeket vettem, de ez cska fára lesz rakva.

Rit!

A közösségben sajnos gyorsan rájönnek hogy erőszakodnak kkell elnni, különbem alul maradnak. Emma is a bölcsitől kezdett verekedni, mert ott párszor fellökték a nygobbak és azóta megvédi magát. Azt mondják ez nem rossz dolog, csak azért valahogy el kell neki magyaráznia határokat. nem semmi lehetett eze túra, én biztos kinyúltam volnaKép

Kataa!

Orrszívót én is szoktam forgatni hogy mindenhonnan kiszívja.
Megfázás alatt én vírust értek, hiszen az az is, állítólag olyna nincs hogy cska hidegtől van bajod, csak ahogy lehülsz akkor jobban tubdnak támadni a bacik meg vírusok, vagy valami ilyesmit magyaráztak egyszer a tv-benKép
Az jó ha a mucopront megköhögtetei, ami ott le van tapadva annak ki kell jönnie, különben nagyobb galibát okoz.

Manó

KépKép
manó

Hidegevés: Emma tegnap benyomott egy gombóc fagyit az Árkádban, tölcsérrel együttKép Hát nem lehet mondani hogy nem szereti a hideget. Nem volt hab, és hát valamit kellett neki is adni , mert különben a miénket eszi meg.Kép

Manó

KépKép
manó

Zsuzsa
Orulok hogy vege a koltozesnek,jo nektek hogy mar tul vagytok rajta; )Jaj tenyleg emlekszem a te kis Mikidre tavaly: )))
Gyere gyakrabban: )

Panda
Mi az iden Tea csomagot kaptunk,meg persze a dolgozik az 13.fizut.Hat nekem maradt a teazgatas: ))

Rit
Persze valamikor kene talalkozni,de szerintem mar csak jovore annyira kozel mara karacsony.Egyebkent vegre megette a tapit(a kanalas nem jon be neki most) es a kedve toretlen csak epp feluzemmodban jatszik: )Alig csinal kupit,szinte furcsa: ))A szomszedok lassan kihivjak a Gyivit,mert az orrszivaskor ne tudd meg mit muvel: )
Te egy hos vagy: )Es hogy erezted magad Dodesz nelkul?Hamar megszoktad hogy nincs veletek??
3 lannyal volt es ott tanult verekedni?/Ez vicces: ))Remeljuk visszamegy a regi kerekvagasba: )

Gumicukor
Koszi.Voltunk dokinal tegnap,de ha nem javul majd megviszem megint. Itta szivoszalas gyumilet amit mar elkeseredesemben adtam neki mert del es este 9 kozott nem evett semmit es csak kortyolgatott.Ja es a nagy orditasban az orrszivasnal eszrevettem hogy
kibujt ket hatso foga is: )
Sterimar van mar regota,ha begyult regebben az orra akkor azzal csalogattuk ki.
Jo gondololat amit a tapirol irtal ,de mivel ez meg lecsuszik neki es eszte meg egyszer sem hanyta vissza meg probalkozom vele.De a hanyas egyertelmuen a kohogesi inger miatt volt: (
UGy kohog mint egy regi dohanyos : ))

Sasha
Igaz,jo is leirtad a te rossz elmenyedet ,legalabb van motivacio a gyerek orrszivasara,mert neha tenyleg megsajnalom de eszembe jut hogyez a kisebb rossz.

Judy
Most neztem csak a kepeket,szuperek: )))Ez is egy jo modszer,kiprobalom.Bar mikor apa itthon van egyszerubb az eset ha ketten csinaljuk: )
Ne is mond a mezesillatot.A heten keszultem Pocokhoz hogy vegre bevezessen a mezskalacs sutes rejtelmeibe de most a betegseg miatt ugrott ez is: (

Csics
Mi ujsag????

Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!
Voltunk szombaton kint a XVII. kerületben egy nagyon jó játszóházban. Az neve, hogy Kaland park. Amelyikőtök arra felé lakik, annak nagyon tudom ajánlani. Hasonló mint a Kölyök park volt, csak szerintem annál jobbKép! Volt ott is szines labdás csúszdás medence, ugrálóvár külön a piciknek, de volt egy nagyoknak való is ami egy óriási akadálypályás, függőhidas, hatalmas csúszdás mászókával volt egybe. Gyurci természetesen ezt a nagyobbaknak való mászókás dolgot értékelte leginkább. Nagyon ügyesen vette az akadályokat, annyira élvezte, hogy csak naKép! Mi meg csak lestünk, mert azt hittük, hogy félni fog egy kicsit, mivel még sosem vittük ilyen helyre. Nekem remegett a lábam a függőhidon, szó szerint féltem, ő meg olyan bátran futkosott rajta.Én kapaszkodtam az ő kezébeKép! Ő volt a legkisebb manó és egyben a legvagányabb isKép! Amit a legjobban élvezett, az a mászókának a végén lévő, kb. plafon magasságú csúszda volt, ami olyan anyagú mint az ugrálóvár. Mi is nagyon jól éreztük magunkat, tutira megyünk máskor is. Akartam keresni az interneten hasonló helyet ami egy kicsit közelebb van hozzánk (1 óra az út innen), de sajna nem nagyon találtamKép. Lehet, hogy csak én vagyok ilyen béna. Ha valamelyikőtök esetleg tud az I.,II.,III.,XII. kerületek közúl valahol ilyesmit, akkor legyen szives ossza meg velemKép!

Betti!
Hogy van Mendi? Javulgat már? Engem is érdekel, hogy mivan vele/veletekKép! Gyógypusszancsok mennek:Kép !

Judy!
De jó hogy jobban van már GergőKép! Megnéztem a képeket, nagyon jókKép! Az különösen tetszik, hogy Gyurci is majdnem mindegyiken rajta vanKép! De a többi is jóKép!

Kataa!
Én is a Sterimar-t szoktam használni, szerintem nagyon jó, minden letapadt váladékot felold. Gyógypuszik mennek Alexnak is Kép !

Zsuzsa!
Jó rendezkedéstKép! Ti hogy vagytok?

Gumicukor!
Nálunk is ez a legújabb sajnos, hogy pár napja felkel Gyurci éjjel randalirozni. Eleinte azt hittem, hogy a foga kinozza, vagy a front miatt, de már látom, hogy konkrétan játszani akar, nincs más baja. Egyszer már volt egy ilyen időszakunk, akkor kb. 2 hetembe tellett mire leszoktattam róla. Jó lehetett ez a csúszdás dologKép, lehet, hogy én is kipróbálom.

Manó!
De jó neked,hogy ,már végeztél az ajándékokkal, én még csak most fogom elkezdeni. Nálunk is nagyon menő a hideg. Szerencsére még nem lett tőle egyszer sem betegKép!

A többi betegeskedőnek is mihamarabbi gyógyulástKép!

Pusz mindenkinek!
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok!
Voltunk szombaton kint a XVII. kerületben egy nagyon jó játszóházban. Az neve, hogy Kaland park. Amelyikőtök arra felé lakik, annak nagyon tudom ajánlani. Hasonló mint a Kölyök park volt, csak szerintem annál jobbKép! Volt ott is szines labdás csúszdás medence, ugrálóvár külön a piciknek, de volt egy nagyoknak való is ami egy óriási akadálypályás, függőhidas, hatalmas csúszdás mászókával volt egybe. Gyurci természetesen ezt a nagyobbaknak való mászókás dolgot értékelte leginkább. Nagyon ügyesen vette az akadályokat, annyira élvezte, hogy csak naKép! Mi meg csak lestünk, mert azt hittük, hogy félni fog egy kicsit, mivel még sosem vittük ilyen helyre. Nekem remegett a lábam a függőhidon, szó szerint féltem, ő meg olyan bátran futkosott rajta.Én kapaszkodtam az ő kezébeKép! Ő volt a legkisebb manó és egyben a legvagányabb isKép! Amit a legjobban élvezett, az a mászókának a végén lévő, kb. plafon magasságú csúszda volt, ami olyan anyagú mint az ugrálóvár. Mi is nagyon jól éreztük magunkat, tutira megyünk máskor is. Akartam keresni az interneten hasonló helyet ami egy kicsit közelebb van hozzánk (1 óra az út innen), de sajna nem nagyon találtamKép. Lehet, hogy csak én vagyok ilyen béna. Ha valamelyikőtök esetleg tud az I.,II.,III.,XII. kerületek közúl valahol ilyesmit, akkor legyen szives ossza meg velemKép!

Betti!
Hogy van Mendi? Javulgat már? Engem is érdekel, hogy mivan vele/veletekKép! Gyógypusszancsok mennek:Kép!

Judy!
De jó hogy jobban van már GergőKép! Megnéztem a képeket, nagyon jókKép! Az különösen tetszik, hogy Gyurci is majdnem mindegyiken rajta vanKép! De a többi is jóKép!

Kataa!
Én is a Sterimar-t szoktam használni, szerintem nagyon jó, minden letapadt váladékot felold. Gyógypuszik mennek Alexnak isKép!

Zsuzsa!
Jó rendezkedéstKép! Ti hogy vagytok?

Gumicukor!
Nálunk is ez a legújabb sajnos, hogy pár napja felkel Gyurci éjjel randalirozni. Eleinte azt hittem, hogy a foga kinozza, vagy a front miatt, de már látom, hogy konkrétan játszani akar, nincs más baja. Egyszer már volt egy ilyen időszakunk, akkor kb. 2 hetembe tellett mire leszoktattam róla. Jó lehetett ez a csúszdás dologKép, lehet, hogy én is kipróbálom.

Manó!
De jó neked,hogy ,már végeztél az ajándékokkal, én még csak most fogom elkezdeni. Nálunk is nagyon menő a hideg. Szerencsére még nem lett tőle egyszer sem betegKép!

A többi betegeskedőnek is mihamarabbi gyógyulástKép!

Pusz mindenkinek!
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Bocsi! Nem tudom miért ment el kétszer!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Banyóci!

és hol van eza XVII. kerületen belül?

manó

KépKép
manó

Judy
Úgy értem, hogy nálunk az van, hogy pl. 7fél 8 fürdetés, 8 fél 9 alvás. Ott úgy van, hogy mindegyik addig van fel amíg akar, a fürdés is így, alvás vagy a saját ágyában vagy a tesónál vagy anyáéknál... szerintem ez így nem működik. Persze gyerkőc egy szinten élvezi másrészt nem szokik hozzá, hogy a dolgok bizonyos rendszer szerint működnek, nehéz fegyelmezni is

Kataa
Úgy úgy - egyenlőre én is el vagyok havazva

Rit

rit

anemona7

segítség
Mikor írta ide (azt hiszem Conti volt) a mézeskalács receptet??? Most azt keresem, sehol sem találom, de lehet, hogy már nagyon kapkodok Kép

Rit

rit

anemona7

Manó!
Nem tudom mennyire vagy ismerős arra felé,megpróbálom érthetően leirni. Kint az Elágazásnál a busz végállomás mögött van egy piac. A piac mögötti utcába kell bemenni, és ott jobbra van egy óriási épület, valamilyen fitness center. Nagy parkolója van keritéssel körbe véve, el se lehet téveszteni. Ennek a fitness centernek a bal oldala felől lehet bemenni a Kaland parkba.

Rit!
december 07.-i archivban dec. 05.

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Manó!
Nem tudom mennyire vagy ismerős arra felé,megpróbálom érthetően leirni. Kint az Elágazásnál a busz végállomás mögött van egy piac. A piac mögötti utcába kell bemenni, és ott jobbra van egy óriási épület, valamilyen fitness center. Nagy parkolója van keritéssel körbe véve, el se lehet téveszteni. Ennek a fitness centernek a bal oldala felől lehet bemenni a Kaland parkba.

Rit!
december 07.-i archivban dec. 05.

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Úgy látom haragszik rám a rendszerKép! Bocsi a duplázásért már megint!

KépKép
KépKép
banyóci

Conti
Köszi a muffinreceptet, megjött a mail! Lehet a családi karácsonyi vetélkedőt ki fogom egészíteni muffinokba rejtett cetlikkel, rajtuk karácsonyi és újévi jókívánságokkal.

Lányok!
Segítsetek!
Pár hete apa és gyermekem, leamortizálta a csillárunkat, pontosabban a 4 üvegbúrából 1-et, labdázás közben Kép az alsó és felső fémfoglalat épen megmaradt, viszont keresek olyan üvegest, esetleg üvegfújót, aki a régi búra mintájára tud uolyat fújni. Ez egy nagyon régi csillár, még anyósomék, anyósáék vették.

Sasha
A díszítés nagyon egyszerű: veszel valamilyen boát (ami éppen tetszik), és kb. egyenlő távolságokra elosztva ráakasztgatsz díszeket, üveggömböket, mézeskalácsot, szalagokat.
Nálunk csak kis műkarácsonyfa lesz (anyósom kipattog az igazi tűlevéltől és bedagad a szeme), így a szobákat díszítettük fel.
Jó díszítgetést!

Judy
Jók a képek, itt is kedves fiam mindenhol ott van szinte Kép

Az nagyszülők a Danis 2004-es naptá mellé kapnak egy bekeretezett képet, amin Dani tappancsának és mancsának lenyomata lesz. Viszont fogalmam sincs milyen festékkel csináljam. Jó a tempera? Csinált már valaki ilyet? Hogy bírta a gyerek? Remélem az enyém nem szalad el festékes praclikkal Kép Mindenesetre apával együtt kell csinálni.

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor
Mi már csináltunk többször is, síma vízfestékkel. Könnyen le tudtuk ugyanis törölni utána a kezét-lábát. Szilcsinek még tetszett is, ahogy bekentem a kezét, biztos csikizte az ecset. Arra azért készülj, hogy elsőre biztos nem lesz tökéletes, nekünk minden alkalommal minimum 3x-i nekifutásra lett szép. És apa is kell hozzá, másképp nem lehet. Jól rá kell nyomni a kezét-lábát!

Bocsi hogy nem írok másnak, de az én gyerekem ma teljesen kiakaszt. Reggel fél 8 óta kőkemény hiszti van, semmi nem jó. Egyhuzamban üvölt Kép az én fejem meg már hasogat Kép

Szilcsike
szilcsike

Judy, elküldtem a receptet, nem bejglit sütök a dióból, hanem diós linzert, de csak vasárnap. Csak volt egy kis időm. Bejglit anyum süt, és abból ad egy-egy rudat, mi nem nagyon szeretjük.

Nekem gyanús, hogy Csics nem jelentkezik!

Gumicukor, egyáltalán nem vagyok egy nagy sütögető, de a muffint tényleg nekem találták ki, de majd megszereted Te is, mert olyan hamar megvan, és hozzá sem nyúlsz kézzel a ragacshoz!

Beszti, láttam az Ismerjük meg egymásban az albumodban, hogy tavaly karácsonykor milyen szépeket sütöttél, most én is félreraktam egy csomó fél diót, és sütök olyan csokis-diós tetejűt.

Rit, én egy év alatt nem gyaloglok ennyit, jó neked, hogy bírod!

Conti

conti

Vettem magunknak karácsonyra (meg prémiumot kaptam Kép, karácsonyi buli az nem volt, csak prémium) egy digitális fényképezőgépet, úgyhogy már 2nap alatt rengeteg képet lődöztünk, ha ezt mind ki kell nyomtatnom nem semmi költség lesz Kép
De nagyon örülök hogy megvettük.
Sikerült az első vizsgám is, pénteken egymás után lesz 2 tárgyból írásbeli

Ilke
Isteniek képeid! Uram teljesen el volt ovadva. Persze mikor megérkeztünk egyből meglátta a Lilikét, már örült is, teljesen oda van a kiscsajért Kép
Most voltam az Ázsia boltba. Rengeteg szines gyöngy cukor meg egyebek voltak. Vettem is egy csomó mindent, csak győzzem elsütni!

Gumicukor
Én is megcsináltam a karácsonyi dekorációt. Újításként vettem én is fenyőgirladot, éstettem rá almákat (nem igazit, meg masnikat) és kiraktam az erkély korlátra végig, nagyon aranyos lett, mi azt nézegetjük.
Én is csináltam Hanna naptárt a nagy- és dédszülőknek.

Conti
Szóval a te műved volt a muffin, mi is családilag értékeltük!!

Puszi
dec8
dec8

banyóci!

Rákoskeresztúron van ezek szerint? Csak merta XVII. ker még Rákoscsaba, Rákoshegy is plKép Gondoloma Rákoskeresztúri nagy buszvégállomásra gondolsz. Az nincs messze tőlünk kocsival. Kép

Én csatlakozom a karácsonyra cégtől csak apróságot kapókhozKép Nálunk ilynek voltak: féynképaébum, mások évben sütis dobozKép Most hogy itthon vagyok megs semmiKép Ez van.

A nygszülők nálunk is Emma naptárt kapnak, meg a Dédi isKép De én úgy csináltattam, mert nincs olyan jó nyomtatónk.

Én is kezdek kedvet kapni a díszítgetéshez, bár mi "csak " a szentestét töltjük itthon, 25-én mindíg leutazunka férjem szüleihez és ott is maradunk általában szilveszetrig. Mondjuk tavaly csak 2 napra mentünk, de akkor Emma még csak 13 hetes voltKépAz volt az eslő utazása.

Conti!

Muffin nekem is nagyon ízlett. kezdek érdeklődni. leírnád hogymi is kell ahhoz hogy ilyet tudjak gyártani? és hoyg azokat hol lehet kapni? Na meg a receptetKép lehet hogy én is beruházok egy ilyenbe, mert sokan írják hogy könnyű és nekem is ízlik.

Manó

KépKép
manó

Sziasztok,
Először is bocsi, mindenkitől, hogy nem szóltam, hogy felraktam a képeket a Westendbe, de látom többen nézték márKép. Valamikor hajnal 3 körül rakosgattam fel őket, de arra már nem volt erőm, hogy ide is írjak. Az utóbbi napok mozgalmasan teltek. A héten két vizsgám van, de persze a könyvbe még bele sem néztem. Szombaton lett volna az utolsó sulinapom, de péntek éjszaka Lili úgy döntött, hogy ő most nem fog egy szemet sem aludni. Valamikor reggel 5-6 körül aludt el, persze az egész család jól elaludt, így ugrottak az óráim. Pedig előző nap, totál bekészültem hogy nem leszek itthon. (kajcsifőzés Lilinek, apának...) Hát legalább szombaton lazítottam egy kicsitKép. Múlt héten voltunk a Bébikerben, megint jól bevásároltam. Vettem Lilinek tavaszra egy gyönyörű fehér Melánia szandált, kemény 1900.-Ft-ért. Egy csomó cipő akciós volt. Lett volna a méretében ünnepi lakk cipő is, de csak feketében volt, azt pedig én nem szeretnék neki, inkább valami színeset.
A karácsonyi ajándékok szinte már mind megvannak, ami nálunk meglepőKép. A szintén ajándékozásra szánt narancs likőr is készül, szerdán jár le az 1 hét amíg összeérik, akkor szépen kitöltögetem csinos kis üvegekbe és mehet az is az ajándékokhoz. Viszont sajnos ma odaégettem a jó kis narancsdzsemet, amit szintén ajándékba szántamKép.

Zsuzsa,
Merre költöztetek? A farsangi bulira mindenképp gyertek!

Dec8,
Édesek vagytok! Sok sikert akarom mondani egy nagy kalappal a vizsgákhoz!Kép

Kataa,
Jobbulást Alexnak!

Sasha,
De jó, hogy nektek már megvan a fátok! Már én is napok óta noszogatom apát, hogy vegyük meg.

Manó,
Anyukád egy tünemény! Ma volt itt nálunk, hogy kicsit megismerkedjünk. Mégegyszer köszönöm, hogy szóltál neki! Szerintem Lili imádni fogja, mert nagyon hamar megbarátkozott vele. A 28-át le is fixáltuk, már úgy váromKép. Utoljára pont 1 éve mentünk el így apával dorbézolni. Az is pont egy előszilveszteri buli volt.

Conti,
Édes vagy hogy hiányoltál, szerencsére a betegség elkerül minketKép.
Sütnék én is muffint, de elfogyott a papírkapszlim, nem tudod a környéken hol lehet kapni? Az Auchant és a Tescot néztem már, de ott nincs.

Beszti,
Nagyon hiányzol nekem is!!!

Gumicukor,
Nálunk is kapnak a nagyszülők idén Lilis naptáratKép. Már csak ki kell nyomtatni és el kell vinni spiráloztatni.
Én már 2 hete kidekoráltam a lakást. Egyszerűen nem bírtam továbbKép. 1-2 helységbe még nincs függöny, így oda az ablak tetejére fenyőgirlandot tettem pár dísszel, aztán készítettem dekupage technikával díszeket és azokat fellógattam rá különböző magasságban. Mondanom sem kell, hogy Lili legnagyobb öröméreKép. Már készülnek a karácsonyi ajándék gipsz-dekupage képek is. Már 4-el megvagyok. Szerettem volna idén én is hímezni vagy keresztszemezni valamit, de nagyon kevés időm van, ezért döntöttem inkább a szalvétatechnikánál.

Judy,
De jó, te is szalvétázol? Meg lehet nézni, hogy miket csinálsz?

Banyóci,
Van honlapja ennek a kalandparknak?

Nyuszi,
Ti hogy vagytok?

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Ilke!
Igen, van:
http://www.legvardepo.hu/jatszohaz/jatszohaz.html

Manó!
Igen, Rákoskeresztúron vanKép! Tudnám mág folytatni a sortKép: RákosligetKép, RákoskertKép...
Ott laktam a XVII.-ben 19 évig, plussz még kettőt ott dolgoztam. Ismerem az egész kerületet, ha nem találnátok meg, kérdezz bátranKép!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok
Mi eleg jol vagyunk bar meg benne a betegseg kozepeben.Szerencsere azota sem lett lazas,viszont most kezd felszakodozn igazana cucc,nagyon kohog a gyogyszer utan par percig szegenykem.
Ja es az orrszivassal is megalkudott mar,nem tiltakozik inkabb csak megszokasbol: )Talan mar erzi hogy job utana.Ejjel csak 1* kelt,talan azert mert ment a parasito.Viszont mar megint alszik a tapi utan.

Tegnap apa unszolasara megiscsak elmentem a szinhazba a Kabare musicalre.Nagyon jo velt,megerte.Persze a fogadason mar nem akartam ott maradni,mert igy is keson ertem haza.Alex csak 10-kor aludt el,teljesen felborult a napirendje most,remelem visszaall majd ha meggyogyul.

Banyoci
Tenyleg jol hangzott ez a hely de irto messze van sajnos tolunk is.Mi a Mikkamakkaba jarunk,az 10 perc autoval.

Gumicukor
A Tompa utcaban a Liliom sarkan van egy uvegfuvo studio(Ranyak Uvegtecnika,Tompa u 15/b.Tel:216-2808).Szerintem ott tuti megoldjak a gondodat.Ok gyartjak a Csopi orrszivot is: )

Szilcsike
Kitartas,remelem mara mar job a helyzet,lehet hogy a kislanyod megerezte a hoeset: )

Conti
Hogy TE milyen ugyes vagy,talom hogy elvezed a sutest,es csak akkor sikerulnek finomra a sutik,tapasztalatbol tudom.Bar nem az enyembol: )

Mano
Alex is karacsonykor aludt eloszor anyueknal: )Bar o 4 hetesen mar volt ott egy napra,persze akkor meg egyfolytaban aludt: )Mi 24-26 kozott vegig ott leszunk,igy hogy ez meg nem a vegleges lakasunk nem is diszitettem agyon(ja meg a diszeket sem talatam meg: ).
A noveremek minden 2.evben jonnek haza karira akkor mindig otthon vagyunk,bar amugyis csak akkor egy kicsit jobb az unneples.
Azt hiszem mi is csinaltatunk az iden naptarat,tavaly mi csinaltuk de akkor meg hoztam szuper lapokat a nyomtatashoz,iden mar sajnos nincs ra mod: ))

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Manó, még ma elküldöm a receptet!

Ilke, én pont az Auchanban vettem a kapszlit, lehet hogy pont kifogtam? Ma megyek úgyis délután, ha lesz veszek. Még a spárban szokott lenni, ott kicsit drágább.

Tegnap jött a barátnőm a munkahelyi ajándékkal: két rúd bejgli (gyári) és egy zacsi szaloncukor. Pár éve mindig ez van, előtte, mikor kevesebben voltunk, mindig valami jó helyre vittek vacsorázni.

Conti

conti

Köszi a segítséget, megtaláltam a mézeskalács receptet, nekigyűrközöm. Csak azt áruljátok el egy ilyen bénának, hogy mégis mennyi ideig kell sütni kb???

Másik kérdés: hol lehet ilyen naptárat rendelni amire a babaképeket lehet feltenni ill. lehet e online valahol??

Rit

rit

anemona7

Sziasztok!

Látom, mindekit felvillanyoztam a lakásdíszítésselKép

Mi szombaton indulunk vidékre a szüleimhez, ott töltjük a karácsonyt, és csak 25-én jövün vissza, akko rmár végig itthon leszünk.

Banyóci
Klassz ez a játszóház, kár, hogy olyan messze vanKép Tök jó, hogy van gyerekszilveszter is, ha nagyobbak lesznek a gyerekek, egyszer kipróbálhatnánk!

Munkahelyi ajándék:
Nálunk nics ilyen, préámium volt, de az egyébként is jár félévente, mivel garantált prémium. Mivel a november hónap a második félévesbe esik bele, így pont karácsonyí előtt kapjuk a fizetésünk 10%-át 6x. A másikat pedig júniusban kapjuk.
Karácsonyi buli szokott lenni, ahol vacsi van, valami tingli tangli zenekar, + vmi műsor. Idén lesz póker, és karaoke, amin szerintem senki nem fog énekelni, pedig én úgy szeretnék. Régen sokat léptem fel a fősulis haverjaimmal.

Csics, hamég egyben vagy, vigyázz ebben a csúszós, havas időben a pocidra! Kép
Ha meg már elkezdődött valami, akkor nagy nagy drukk és kérünk értesítést, ha megérkezett Gergő!

szép napot mindenkinek!

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Rit, hamar megsül, 10-15 perc, de figyeld a sütőablakot. Ne legyen nagyon barna. Ha az én receptemet csinálod, akkor azt egy napig pihentetni kell a hűtőben! Úgy döntöttem én is sütök még egy adagot, ma begyúrom és holnap de. kisütöm. Én a cukormáz miatt parázok, mert azt még nem csináltam egyedül, de olvastam, hogy zacskóba kell tenni és egy tűhegynyi nyílást kell csinálni, és úgy mehet a díszítés.

Conti

conti

Sziasztok!

Conti
Köszi a receptetKép Nekem sincs muffin sütőm. Milyet érdemes venni? És kel hozzá külön papír is?

Rit
Ja, igazad van, ilyenekben én is szigorú vagyok, fél 8-8 fürdetés, alvás kiságyban, stb...A gyerekeknek s biztonságot ad az állandóság.
Mézes: Én a Kismama újságos receptet csináltam meg, az nagyon hamar megsül, az első adag 150 fokon szerintem 20 perc lehetett, de kicsit elégett, mert azt a hülye survivort néztemKép Azért jó lett, apának tetszik, nekem a világosabb második adag jobban tetszik.

Gumicukor
Ők már nem vállalnak sajnos karácsonyig új megrendeléstKép

Kataa
Örülök, hogy jobban vagytokKép

Ilke
HÁt, bevallom, nekem nincs kézügyességem, de igen, csináltam pár képet és kaspót. A díszeket hogyan csináltad? Majd csinálok fotót az "alkotásaimról".
Drukk a vizsgához.

pusz
Judy
Judy

Conti
Igen én pontosan így csináltam a díszítést. Persze nem lett cukrásazti remekmű, de nekünk tetszikKép

Judy
Judy

Gumicukor,
Akkor a férjed nagyon fiatal lehet Kép. Én már egyedül olvastam a Star Wars-t.
Nekünk az esküvőn is a filmből a díjkiosztós motívum volt a bevonuló zene...

Rólunk: Megsütöttük a mézeskalácsot (pontosabban anyu sütötte, én dekoráltam). Majdnem minden ajándék megvan, csak a sógornőmnek kell még valami apróság. Solymesz már két, óvatlanul elölhagyott ajándékot kicsomagolt Kép.
Én anyóséknak Solymis bögrét akartam, de végül nem jutottam el odáig...

Orrszívás: Solymesz kezdi megszokni, már sokszor nem is sír, csak rángatja a fejét, de azt sem annyira.
Zita
parazita

Gumicukor,
Akkor a férjed nagyon fiatal lehet Kép. Én már egyedül olvastam a Star Wars-t.
Nekünk az esküvőn is a filmből a díjkiosztós motívum volt a bevonuló zene...

Rólunk: Megsütöttük a mézeskalácsot (pontosabban anyu sütötte, én dekoráltam). Majdnem minden ajándék megvan, csak a sógornőmnek kell még valami apróság. Solymesz már két, óvatlanul elölhagyott ajándékot kicsomagolt Kép.
Én anyóséknak Solymis bögrét akartam, de végül nem jutottam el odáig...

Orrszívás: Solymesz kezdi megszokni, már sokszor nem is sír, csak rángatja a fejét, de azt sem annyira.
Zita
parazita

Judy, én az ikeában vettem, de sok helyen van, úgy 1600-1700 ft. Papír nem feltétlenül kell, akkor ki kell vajazni, de papírral nem ragad bele. Én még papír nélkül nem is próbáltam.

Conti

conti

Helló LányokKép
Chris is beteg lett, láz, orrszürcsögés, köhögés. Aztán mi is betegek lettünk. Látom meglett az eredménye a télapó bulinakKép, nemcsak nálunk.

Kataa,
Van egy kolléganőm, tegnap férjével a kabarét nézte és a fogadáson is ott voltKép

Puszi mindenkinek,
MJ - Móni
mj__móni

Hali!

Mi még nem vagyunk betegekKépKépKép De a beteg babóknak jobbulást és pár gyógypusszancs is megy Kép

Gumicukor!
Mutass példát a karaokivalKép Ha elkezded, lehet mások is kedvet kapnak hozzá, pláne a pasikKép Tudod, mi az hogy egy nőnek több bátorsága van...Kép

sasha

Kép
sasha

sasha
lehet felbuzdulok, bár elég régen énekeltem már úgy igazán, most csak daninak, de az azért nem uolyan. akartam indulni a Kifutón anno, csak nem volt annyi bátorságom, hogy beadjam a jelentkezési lapot. Mondjuk a United énekesével szemben esélyem se lett volna, pedig engem is jazz szakos tanár tanított.
Meg, milesz ha elkezdem és jól beégek...

Parazita
A férjem 29 lesz jövőre. Egyik barátunk bevonulója pedig a Nevem senkiből a fütyülős dal volt, mert a srác nagyon szereti Terence Hill-t. Nekünk meg az Ég velünk és a Bridget Jones volt zene az esküvőnkön. Utána minden ismerősünk azt akarta elcsaklizni magának az esküvőjükre. Micsoda koppintós banda Kép A meghívónkat is mi terveztük és nyomtattam, szalagoztam fel, azt meg a melóhelyemen kérték el mintának.

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor
Köszi - tényleg nem fogadnak el már megrendelést. Nincs meg neked a naptár sablonod amit csináltál - akkor csak aképeket kéne kicserélnem, nyomtatni meg tudok, fotopapírunk is van Kép???

Húúú néztétek a karácsonyfa árakat? Kész anyagi csőd. Mondjuk persze veszünk mindenképp, de szerintem egyre többen lesznak/vannak akik nem tehetik meg KépKépKép

Conti
Köszi a segítséget, remélem sikerülni fog. Tudod én elég béna vagyok, vagyis nem, csak nem csináltam még ilyesmit soha, nálunk mindíg apa főzött, én csak élveztem a finomságokat. De most hogy ő dolgozik én meg itthon vagyok leváltottam. Azért azt nem mondom, hogy kész kukta vagyok, de általában ízlik neki a főztöm. Sütni meg még csak 2x sütöttem, egyszer a Dodesz tortáját + 1x kis fahéjas sütiket - eddig minden elfogyott, bár a szépségére nem kapott volna 10 pontot az tutti KépKép
Na mindegy nekem is 2 kezem és 2 lábam van, tehát meg kell tudnom csinálni KépKépKépKép

Rit

rit

anemona7

Rit!

A FIDESZ-nek már elég régóta minde évben van fenyővására. Olcsó és ha ügyes vagy és gyors szépet lehet kifogni. Mi a 1.60-as fát vettük 600 forintért. Biztosan van minden kerületben, itt a 19-ben az Ady Endre úton van... de hogy hány szám ???KépKépKép

pusz
sasha

Kép
sasha

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?