Hali!
Beszti
Egész hétvégén a kettőnk hozzászólásán rágódtam, átolvatsam, amit írtunk, és rájöttem, hogy hirtelen felindulásból, valószínűleg rossz napom lehetett, írtam azt, amit írtam. Most már tisztább fejjel látom a dolgokat.
Nem állt szándékomban megbántani, de úgy látszik, elsőre azt a bizonyos inget magamra vettem.
És tényleg nem érzem magam tökéletes anyának, tökéletes gyerekkel, max. csak igyekszem abba az irányba haladni, de tudom, tökéletes ember nincs, ez így van rendjén. Próbálom magam és másokat is a hibáikkal együtt elfogadni, több kevesebb sikerrel.
Ezért nem kell eltűnnöd, én sem teszem, emiatt a félreértés miatt.
Szóval SORRY, SORRY, SORRY!!!
és gyere vissza!!!
Parazita
Mi is nagy Star Wars rajongók vagyunk!
A férjem kb. 4-5 éves lehetett, amikor először látta moziban. Akkor még feliratos volt, anyósom suttogva olvasta neki a filmet, ő meg tátott szájjal bámulta
Rólunk:
szombaton a párom dolgozott, így ketten voltunk Danival, anyósomék vásárolgattak. Miközben főztem, Dani felsepregette az egész konyhát, a macskánkat megkínálta fokhagymával
, átrendezte a hűtőmágneseket.
Vasárnap hagytuk apát aludni, ameddig csak szeretne, viszont én most annyira fáradt vagyok, hogy még. Aludtam ma kb. 4 órát, mert kisfiam játszani óhajtott, alvás helyett, ráadásul a Mikibuliban kapott Mikulásos mesekönyvet kérte, hogy meséljem, amit mindig énekelve szoktunk. Hát elég érdekes hangnemben adtam elő. Kb. Éjféltől 1/2 3-ig játszottunk, aztán ő szépen elaludt, apa is mellettem, viszont én 4 óráig csak fetrengtem az ágyban. Gondoltam kimegyek keresztszemezni, de felhagytam az ötlettel, mert akkor még annyit sem pihentem volnam, mint most, és hát reggel munkába kell ugye jönnöm.
Szombaton feldíszítettem a lakást, karácsonyi díszbe öltöztettem a szobákat. A középső szoba galéria aljára zöld fenyőboát tettem arany és piros üveggömbökkel, hozzá való arany és piros széles szalaggal. Rájuk fűztem a pici égőkből álló égősort. Na, ezt Dani kapcsolgatja ám ezerrel
Az ablakunkon piros szalaggal lóg le 1-1 gyertyagyűrű felfűzve.
A mi szobánkban Dani galériájára, anyósom ezüst boára fűzött fel apró piros fajátékokat. abból Dani leamortizált egy pici hintalovacskát, azzal mászkál nagy boldogan
A darts-szekrényünkre is tettem zöld boát égősorral és piros-arany díszekkel. Egész ünnepi hangulatom van már tőle!
Szombaton Apával és Danival becsomagoltuk a családi vetélkedő dugdosós ajándékait. Persze az olló volt kisfiam kedvence, egyszer hasra esett a csomagolópapíron, na, utána egy kicsit lehiggadt meglepetésében, nem téblábolt annyit. Viszont megkaparintotta a celluxot és ragasztgatott.
Ja és megjelent a falon egy ceruzás firka is, nem tudom, mikor került oda, de gondolom, hogy kisfiam művészi alkotása lehet
Úgy szavunk van: néné=néni, ó=olló
Kryss
Édes lehetett Rebi, ahogy szeretgette apát!
Manó
a kolléganőmmel is ez a helyzet, mióta elment babázni, azóta alig keresik a munkatársai. Nem egy csoportban vagyok vele, de sokszor panaszkodik ő is hasonlóaan, mint Te. Mondjuk a legtöbb férfitől mit vár az ember? Általában nem ők az érdeklődőbbek, ha kisbabáról van szó. Én fősulira jártam vele, úgyhogy más a helyzet velem kapcsolatban.
amikor otthon voltam Danival, akkor igyekeztem, mivel közel van a munkahelyem, sokszor mentünk be egy-egy séta közben. Mondjuk a mi csoportunk sokkal humánusabb ilyen szempontból, mindig érdeklődnek Dani felől.
Kataa
Először is mielőbbi gyógyulást Alexnak! Ha szörcsög Alex orra, akkor van benne trutyi, időnként nem árt leszívni, nehogy begyűljön és a fülére, homlo-, vagy arcüregre menjen. Sok folyadékot adj neki, ha nem is eszik csak ímmel ámmal, a folyadékbevitel nagyon fontos. Én úgy etettem Danit, amikor egyszer 2 hétig nem evett (mondjuk nembetegség, hanem a foga miatt volt), hogy főztem levest és a levét szívószállal megitta. Az is valami, azért.
Dokinak mindenképpen mutasd meg!
Szabóbetti
Dehogynem érdekel minket, miből gondolod, hogy nem? Miből gondolod, hogy nem voltál szimpi?
Szerintem rengetegen voltunk (ami tök jó volt), de a sok izgő mozgó sajtkukacka mellett sajnos nem nagyon jutott idő mindenkivel beszélgetni, amit mindenki hiányolt egy kicsit!
Mielőbbi gyors gyógyulást neki! Az azért jó jel, hogy napközben elbogarászik és jókedvű!
Elképzelhető a közösség miatt, de ez a ködös idő is ludas lehet, azt nagyon szeretik a bacik, vírusok. Próbáld meg többet közösségbe vinni. Amikor mi elkezdtünk úszni 4 hónaposan, féltem, hátha mi is betegek leszünk többször, de eddig soha semmi baja nem volt, kopp-kopp.
A hideget én is hallottam, sőt már azt is (bár nagyobb gyerekek és felnőttek esetében), hogy fagyit tanácsolt az orvos. Állítólag a hideg nem kedvez a gyulladásnak. PErsze nem legyen túl hideg, nehogy még rájöjjön egy torokgyula is. Még sosem próbáltam ezt a módszert, valszeg nem is fogom, mert 4 éves korom óta nincs mandulám.
Kataa
Sterimar tengeri sóoldatos orrspray-t vegyél, azt lehet használni többször is és nem szárítja a nyálkahártyát. AMitóta tudom, hogy van, azóta apával is ezt használjuk. még kellemetlen keserű íze sincs!
Nem lehet, hogy a tápi azért jön, ki, mert tejalapú? Amikor beteg valaki, akkor a tejes dolgokat jobb, ha kerüli, mert csak ingerli az emésztőrendszert.Nálam legalábbi ez van, amikor beleg vagyok.
Conti
Én is elkérhetem a muffin receptet? Nekem is ízlett és, amint észrevettem a fiamnak is
Te profi muffinsütő vagy!
Rit
Köszönjük a mikis képeket, megkaptuk!
Hurutoldó
A lándzsás utifű szirupra rá van írva, hogy 6 hónapso kortól lehet babának is adni, amikor szedtem vettem észre. Bár azért megkérdezném a dokit is róla, mielőtt adnám. Csak gyógynövényekből áll, mégsem olyan erős, mint az ambroxol, vagy a mukopront.
Pár cikk homeopátiás készítményekről megfázásra, köhögésre, hurutoldásra:
http://home.tvnet.hu/%7Ea3807/natha.htm http://home.tvnet.hu/%7Ea3807/kozos.htm gumicukor