Új privát üzeneted érkezett!

Pati!
Nem tudom eldönteni hogy gyáva voltál vagy bátor. Én nem mertem volna nem bemenni, ott meg összeestem volna a félelemtől. :D :D :D :D :D :D

Nimó a strandon.

Kép Kép Kép

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Potyka, estére megy a drukk!!!! Hajrá!!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Nimó de nagy!!!! :shock: :shock: Jó, húsban van, mit ne mondjak :wink:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Bosek!
Eszembe jutott hogy mit akartam írni. Meg vagy Te bolondulva?! :!: :?: Olyan szép arcod van :!: :!: Különleges. Nagyon hasonlítasz egy barátnőmre :D Tényleg ez a véleményem. Nézz Blankára és elhiszed. Neki már van vőlegénye? Nimi szóba jöhet???

Potyka!Én is izgulok már érted, akárhánysor jövök reménykedem hogy baba van!

Lusie!
Jó hogy jöttél és sokat írtál. Köszönjük a képeket is. Nem semmi kölkök, főleg a mikulásos kép :D

Bocs ha vkit kihagytam!

Biribon hol vagy???

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Basszus!!!!! Már most hiányzik Fanni!!!!! Pedig meg nem ment el, csak belegondoltam, hogy elmegy!!!!! Lehet, hogy holnap spurizok utána??????????? Már most azon töprengek, hogy el sem engedem!!!!!! Hát nem hülye vagyok én??????? Na, most mi legyen???

Kép Kép Kép
fanetta

Annyit emlegettétek a Vadast hogy ma muszáj volt megcsinálnom. Nagyon fini lett. Norbi update 1-es. :D

Viszont magamra öntöttem ma minden létező dolgot. Mártást, kávét, vizet, üdítőt, tejszínt ..... :evil:

És most meg majd meghalok egy kis édességért. Főleg hogy mindig raktok fel képet. Nem lehet, nem lehet, nem lehet (ezt magamnak mondogatom)

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Fanetta!
Én mondtam (ill. írtam) ................

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Császtok!

Judit (kmét): Blanka Petyának foglalt! Anyja odaígérte.
Bár szumóban megmérközhet a két srác, ha bevállaljátok! :lol: Nagyon egy súlycsoport! 8800g, 72 cm. Majd magassarkút veszünk!
Túrós pogit kipróbálom majd!
Amúgy kipihented Magad???

Bosek: Mint nászasszony együtt hallgatunk majd zenét. Jó kis lagzi lesz...

Livi
Kép
Kép
lusie

Császtok!

Judit (kmét): Blanka Petyának foglalt! Anyja odaígérte.
Bár szumóban megmérközhet a két srác, ha bevállaljátok! :lol: Nagyon egy súlycsoport! 8800g, 72 cm. Majd magassarkút veszünk!
Túrós pogit kipróbálom majd!
Amúgy kipihented Magad???

Bosek: Mint nászasszony együtt hallgatunk majd zenét. Jó kis lagzi lesz...

Livi
Kép
Kép
lusie

Lusie, Judit18, Juditkecskemét, köszi a recepteket!

Zsu, reméljük, hogy hamarosan kész lesz, mert augusztus 21-22-én költözünk. Ha más nem, akkor sátorba....

Petramama, most panaszkodsz, vagy dicsekszel a pincétekben lévő szuper úszómedencével??? :wink:

Pati, Te tényleg tiszta lökött vagy! A lányom érdekében remélem, hogy a fiad az apjára ütött... :wink: :lol:

Niki, de jó, hogy megint írsz, én nagyon csípem a szeretetteljes, nyugodt természeted! :)

Pepike, mi is voltunk már az aquaparkban egyszer, alig várom, hogy megint menjünk majd családilag. Jó, hogy kicsit vidámabb hozzászólásaid is voltak a napokban! :)

Eszterxx, Judit18, Next nekem is megvolt, hááááát tündéri dolgok vannak, így féláron már akár meg is fizethetőek :lol: . Laurának már televásároltam magam egy évre előre, úgyhogy csak egy három darabos rövidnaci csomagot vettem neki jövő nyárra, de Eriknek szuper farmereket, pulcsikat, rövidnadrágokat vettem. Legszívesebben a fél boltot hazahoztam volna, de asszem nincs értelme egy méretből 12 db pulóvert venni (vagy mégis? minden zoknihoz jól jönne egy színben hozzáillő...), ráadásul jövőre is lesz leárazás. Na majd akkor!!!

Eszterxx, sajnálom a tejecskét! Apukád hogy van?

Monácska, emlékszem a bátyád történetére. :( Nem javul az állapota?

Nebula, nagyon sajnálom apukádat! Sok-sok +++++!

Fanetta, húúú, egy hónap az rengeteg, főleg egy ekkora gyereknek... Én max egy hétre engedném el, asszem. Rá sem fogsz ismerni, ha megjön, és jópár nap lesz, amíg visszaálltok a rendes kerékvágásba. Az is lehet, hogy 3 nap múlva rájön az anyahiány, aztán mehettek érte! :)

Kép

Kép
mzx

Azt hiszem ebből a szempontból, mármint, hogy "engedjük el a gyermekünk kezét" hozzáállásból nagyon gyenge vagyok. Anyukám csecsemő- és gyermekgondozónő. Felvetette, hogy pár napra engedjem át neki Olcsit. Azonnal nemet mondtam, el nem tudom képzelni, hogy tudnék aludni az aggodalmaskodásomtól. Előre parázok az ovitól, napról napra jobban. És már csak egy hónap.
Ma sikerült két képet megszerkesztenem! Ez nálam nagy szó!!! Íme:
Jaj a régi szép idők (9 éve lesz jövő kedden)
Kép
Gyerkőcök:
Kép

Haladok nem??? (Feri, Mni! Nem ér röhögni!!!)

Livi
Kép
Kép
lusie

Más téma.
Nem igazán ideillő, de hátha valakit érdekel.

Dunaharasztin (Pesttől 20 perc) nagyon profi ikerházakat épített egy kedves ismerősöm, ha esetleg valakitek költözne, tudom ajánlani (mi is tőle vettük, egy nm-ben sem csalódtunk).

Livi
Kép
Kép
lusie

Bocsi lányok, de kb. 3 naponta tudok jönni, mert mindig van valami intéznivaló. Tegnap a klímások jöttek, az asztalosok, meg a konyhagépek. A klímát sikerült úgy átvennem, hogy tök karcos az egyik készülék, és egy másik nem vízszintesen van felszerelve... Kaptam is a fejemre a páromtól, de aaaaannyira nem érdekel, utálom a klímát :roll: :x . Ránéztem, működött, osztjólvan. :lol: Na mindegy, reklamált, jönnek vissza, én meg le lettem fokozva béna feleséggé, akire ezt sem lehet rábízni :lol: . A többiben bezzeg tök alapos voltam. De elég nehéz így egész nap mindenre odafigyelni, hogy közben 3 óránként eszik a picúr, plusz nekem is vannak azért szükségleteim...

A konyhával csak este 9-re végeztek az asztalosok, a párom zseblámpával nézte meg :), amikor átment bezárni utánuk a kérót. Én még nem is láttam a végeredményt. Mondjuk ez még csak a váz, az ajtók jövő héten jönnének.

Kész kabaré, ami van mostanság nálunk, mindenki teljesen zizzent, rohangálunk ide-oda. :roll: Lassan el kell kezdeni pakolni is, mert rengeteg cuccunk van, úgyhogy az sem megy egy hét alatt.

Na mindegy, a végeredményért remélem megéri. Tegnap kimentem az erkélyre, és olyan jó volt ott álldogálni, látszanak a budai hegyek, elképzeltem, ahogy az augusztus 20-i tüzijátékot onnan fogjuk nézni, és esténként kiülünk a gyerekekkel hullócsillagot keresni. Eddig a szemben lévő ház 15 méterre volt, no nem is szívesen ültem ki.

Kép

Kép
mzx

Hova is költöztök Mzx?

Livi
Kép
Kép
lusie

Mzx,
De milyen jó lesz majd ha átköltöztök. Nekünk szeptemberben lesz 2 éve hogy az új házunkban lakunk, IMÁDOM!

JuditK,
Drága vagy, jövő hétre rendben leszek, és talizhatunk :D
És milyen a cserkeszőlői hotel, és strad? Érdemes elnézni arra?
Nimó ééédes, és tényleg jó nagy. Az én Petrám még csak 6 kiló, és 64 cm. Pár napja mérte a dokinőnk!

Nebula,
Kitartást, sok erőt, meg minden elképzelhető jót!!

Lusie,
Szépek a képek, elképesztő mennyire hasonlít a két gyerek.
Vendég

Nebula, sok-sok +++++++++++++++++++++++++

Mit mondanak az orvosok, mi lesz? Mit fognak csinálni? Hány éves apukád?

Juditk, sosem tudhatjuk, mi a jobb... műtét vagy nem műtét... az én apukám ma azon filózott, hogy ő nem akar fél kilónként elfogyni, miért nem hagytuk anno, 8 éve szivrohamban meghalni... akkor most nem szenvedne igy...Mondtuk, hogy akkor meg nem ismerte volna meg sem Andrist,sem a tesómék legkisebbjét...két lábbal a földön állóként közölte, hogy akkor nem is hiányzott volna neki, mert nem tud róla. Na, ez az a mondat, amikor ülök és azt mondom: Patt. Nem tudok már okosat :cry:

Monácska, köszi szépen, Andris elaludt az ölemben, ha felkel (és épp nem bömbölke), akkor hivlak :lol:

Tand, régió játék nagykerben próbáltad már?

Juditk, ez baromi jó ötlet, a két ablak megnyitása... nekem sosem jutott volna eszembe!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Fanetta, nekem meg van a Szégség és a szörnyeteg Walt Disney verzió, azt keresed?
Juditk., igen én is úgy csinálom, hogy több ablak van egyszerre megnyitva. :D De van, hogy egy külön Word-be írok. :) Örülök, hogy sikerült pár napot pihennetek, Nimi már rejtvényt is fejt? Nem semmi! :wink:
Bosek, mi az ami finom, süti és nem eszed meg? :oops: :lol:
Mzx, most gondolom átugranál 2 hónapot simán... én utálnám a költözködést. :( Persze utána már szuper lesz! :)
Nebula, sok erőt!
Lusie, jók lettek a képek, végül mivel csináltad?

KépKép
KépKép
mni

Niki, sajnos olyan nincs!!!! :oops: Kötelező sütit vinni amúgy??? Gondoltam inni is kéne. De azt meg Linocs visz, ha jól emlékszem nem?? TE meg hozd a fényképezőt!!

Csajok, hány órakor lesz a randi???

Szorítsatok, mindjárt lejár az aukció arra a gyerekülésre, amit szeretnék, 60 helyett most 35-nél tart!!! Remélem sikerül!!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Lusie, Zuglóban vettünk egy társasházi lakást. Ma találkoztam az egyik alattunk lakóval. aki már beköltözött. Kérdezi, hogy a Te férjed a zenész? Mondom neki, hogy nem. Erre meglepődik,hogy hát nem zongoraművész? Mondom, hogy nem, közgazdász. Hát mert neki azt mondták a melósok, hogy oda a "művészúr" költözik, aki azért külön hangszigeteltette a fődémet, hogy ne hallatszódjon le annyira. :lol: :lol: (Tényleg vitt a párom egy közetgyapotszerű hangszigetelőanyagot, hogy a normál hungarocel helyett ezt tegyék be a födémbe, mert a mostani lakásunknál elég rossz a hangszigetelés, és gondoltuk, hogy ha ezt inkább el kellene kerülni, ha lehet, és most, az építés alatt még lehet ezen segíteni). Tökre be voltak tojva, hogy állandóan hallgathatják a zongorázást... :lol: :lol: :lol: Szerintem feldobtam a napjukat! :lol:

Niki, képzeld, eddig 13 helyen laktam, a kolit és az albérleteket is beleértve, szóval a költözéstől már nem ijedek meg, de azért jó lenne túl lenni rajta tényleg. :)

Kép

Kép
mzx

Bosek, összejött?

Kép

Kép
mzx

Nem jött össze... :evil:, amúgy 41-ért vitték el. Még holnap is van esély...

Böbi

Kép

Kép
bosek

Lusie!
Igen, jól esett egy kis kikapcsolódás, kiszakadás a mindennapokból. jókat úsztam (bár veszekedtem is egy öregasszonnyal - mert hátúszásnál méltatlankodott hogy pofán vágom - ők szépen egymás mellett belőtt hajjal "úsztak", gondolván hogy csak övék a víz), gyógyvízben üldögéltem. Nimó szépen elvolt egész nap.
A baj csak az, hogy kevés volt (péntek du-tól vasárnap estig) és jó drága volt a szállás.
Jó az esküvői képetek!

Kacika!
Nem volt rossz de drága. Kempingben voltunk 4 személyes faházban. 3 felnőttnek 14000 Ft egy éjszaka. A kaják is drágák. Viszont érdemes elmenni, mert ide közel van, de a gyulai strand többszörösen lekörözi...
Igen Nimi nagyon nagy és olyan édes. Ma kantáros farmerben volt, napellenzős sapiban. Nagyon tetszett :D

Eszterxx!
Ha tudnád hogy Apukám mit össze nem hordott....Szörnyű lehet, én a helyében nem bírtam volna eddig és sokkal sokkal pesszimistább lettem volna.
Azt is mondta, hogy már nem tud úgy örülni az unoká(k)nak, mert emberfeletti kínokat él át (minden méltóságát elveszítette már), már nem tudja érdekelni senki és semmi. Jajj nagyon nehéz volt.... :cry: Olyan dolgok voltak ezek, amit senkinek nem kívánok. Iszonyú nehéz nekik és a családjuknak is....

Mni!
Hát igen Nimi azon felül, hogy fényképez, rejtvényt is fejt. Láttad hogy holnap lesztek házasok 1 éve, 2 hónapja, 3 hete, 4 napja :?: :D

Bosek!
Megnyertétek??
Azóta sem tudom,hogy akiről azt hittem, hogy Te vagy, ki ő :!: :?:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Kedves Mindenki!
Mellékelem a táblázatot újból. Próbáltam követni a visszajelzéseket. És itt a hangsúly a próbáltam-on van.

Előre is elnézést mindenkitől (mint ahogy már többször megtettem), ha rosszul tettem bele, vagy nem tettem bele, vagy beletettem, vagy bármit rosszul csináltam. Már most elkezdtem a hamut a fejemre szórni, meg a sarokba térdepelni ;)

Szóval, kérlek Benneteket, hogy javítsatok ki, ha valami nem jó.

Kép
linocs

természetesen: sarokban :oops: :lol: :roll: :wink: :shock: :( 8) :roll: :idea: :?: :!: :evil: :twisted: :P :x
linocs

Bosek!
Mi a bababörzén szoktunk ülést venni (eddig hármat). Ott van egy házaspár, akik felújítják (új huzatot varrnak rá) az üléseket és tizenezrekért adják az amúgy 50-60 ezer Ft körüli üléseket.
Minden börzén ott vannak.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Nebula, nagyon sajnálom a rossz hírt! kitartás!

JuditK, jó ötlet a 2 ablak, én is szenvedtem mindig, hogy jegyezzek meg mindent. Helyesek a fiúk, még mindig nem látszik Nimin a súlya, dehát 74cre eloszik :)!

Pepike, Eszter (husika) 7 kg, de csak 62 cm azért ilyen husi, ma megnéztük és kb "egymagas" Nikiék Lillájával, aki jóval kisebb súlyú, és ő pont csini. (és ha belegondolok, hogy JuditK Nimije 74cm :shock: !
Nekem is nagyon tetszik egyébként a Liza meg az Alíz név, ha még egy lányunk lesz szerintem úgy fogják hívni!

Niki, köszi a tortát még egyszer Attilának is ízlett!

EveLiza, nagyon kis tündi Liza, és micsoda véletlen, Eszternek is van ilyen HMes ruhája:) Mondjuk én mindig szenvedek, hogy mikor adjam rá, most már pont jó rá, de nincs alkalom. meg nekem mindig úgy tűnt, hogy vastag, szóval ha meleg van, melege lenne benne, de hidegben meg ugye ujjatlan... nehéz ügy....
én is akartam adni olyan Hipp teát, de a dokim azt mondta, hogy inkább ne szoktassam az édes italokra, igyon inkább csak vizet. Mi az új ízeket barackkal kezdtük, de azóta az alma a befutó...

Linocs, az efZámbót kevertem, de Astrud Gilberto nagy kedvencem nekem is!!

Patti, na ma be mertél menni?? :)

Eszterxx, Mzx, örülök, hogy nem csak én estem áldozatul a Nextnek (meg Linocs, meg Niki...) engem már úgy kellett kirángatni...ja és egyébként százalékot kapok, remélem mondtátok ,hogy én adtam le az infot :) :)
egyébként én is azért shoppingolok, mivel egy tehén vagyok, magamnak kár venni és így legalább kiélem magam :)

Mzx, szóval mikor is lesz koncertja a művész úrnak ? :)
na mi a helyzet, ugye tudsz jönni hétfőn? Erik is jönne? csak, hogy bemutassam Eszternek...bár azt kell mondjam, ma Marcival még szorosabbra fűzte régi kapcsolatát, amikor nem engedtük, hogy rávesse magát Szilvánusz kezéből a kocsiban fekvő Marcira akkor sírásban tört ki.... :) (na jó nem teljesen biztos, hogy ezért, de én láttam, hogy kacsingattak egymásra ! :) )

Lusie, úgy nézel ki az esküvői képeteken mint egy 20-as évekbeli filmsztár, nagyon tuti!

Fanetta, nagyon szép a mamád, tényleg hasonlítasz rá (vetted a rejtett hízelgést ?? :) ) Most ment el Fanni először egyedül? Gondolom muszáj megedződni ilyenekben az anyáknak. Nem ülhetnek mindig a szoknyánk mellett majd ...

Tand, én egy igen komoly diszkriminációt sejtek Nyuszit tekintve!!
én sem láttam őt, pedig láttam a BabyPlanetben is ezt a matricagyűjteményt. Felháborító :)

Panny, utólag is nagyon boldog szülinapot Kristófnak!!! :) bocs, én bevallom nem figyelem a szülinapokat, de ha valaki "elkezdi" akkor csatlakozom....

Monácska, remélem összejön a Balcsitok, addigra már talán jó idő is lesz, Nórinak biztos bejön a kis levegőváltozás...

Bosek, ügyes vagy, ha az ember nem elég szemfüles, simán lecsúszhat lóvéról ami járna...

Kmanna, akkor a love-peace-harmony jegyében várjuk az újabb Panka fotókat!

Nálunk minden ok, kis hiszti este, lehet, hogy krumpli fogja a hasát, tegnap kapott először.
hát az, komolyan, magában ehetetlen, mint a malter. Almával valahogy lecsúszott neki.
Persze lehet, hogy az a gond, hogy nem adtam neki a rómain a hekkből, pedig Feri szájából majd kinézte :)

no jóccakát mindenkinek

KépKép
judit18

Sziasztok!
Már egy órája próbálok belépni a babanetre, persze közben próbálok visszaolvasni. ost csak beszámolok a nagy élményünkről:

Szinte nyitástól, szinte zárásig a vidámparkban voltunk, és mind a 3 gyermekem extra vidám volt ma. :lol: :lol: :lol:
Én is nagyon élveztem, bár volt 2X1 órám amikor a hányingerrel küzdöttem. :? A lángossal is majdnem köszönőviszonyba kerültem. :shock: De megérte az összes fejjel lefele pörgés. :lol:
Hétfőn megjött a családom nagyobbik része a hétvégei sátorozásból, így most egy csomó szennyes vár rám holnap (hálózsáktól kezdve minden cucc), de azért igyekszem holnap alaposan végigolvasni benneteket.
:wink:

Egyvalami viszont egyből feltünt: Niki újra köztünk. :lol: :lol:

Ne , haragudjatok, hogy most senkire nem reagálok, és önző módon csak magunkról írtam, de mindenkit puszilok így virtuálisan. :wink:

Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

húú Pumperka, szóval jó a vidámpark? valahol láttam reklámját, hogy megújult. Papám most akarja kivinni a bátyám 3 gyerekét, kíváncsi vagyok most milyen.
Már nem olyan lepattant mint pár éve? majd írj ha túljutsz a mosáson!

KépKép
judit18

Igen Niki, azt vadászom már egy ideje. Esetleg talin cserélünk egy másolatot üres dvd-re?

Judit18: vettem a lapot. :lol: :lol: :lol: Mi a rejtett szándék??? Nyugodtan leírhatod, hisz magunk között vagyunk!!! :D :D

Jim: héééééééééé Jim!!! Mi van ecsém, lefogytál, oszt szóba sem állsz velünk????? Kérünk Jimes hozzászólásokat!!!!

Biribon: merre jársz földi??

Kis mese
Tápit írattam a kölöknek. Egyik nap este adtam neki. Érdekes tapasztalat volt.Tápszerrel is annyiszor kelt fel, mint nélküle: éjjel egykor, négykor és hétkor. (Egyébként átalussza az egész éjszakát!!! - Szilvánusz!!! :lol: ) Azóta én eszem a tápit :lol: :lol: :lol: . Finom. És át tudnám aludni az egész ejszakát! :lol:

Kép Kép Kép
fanetta

Szasztok!
Mni: PhotoScape és Artweaver. Kissé analfabéta vagyok ezekhez a letöltés dolgokhoz, így amit Ferid ajánlott nem tudtam letölteni. Ezekre meg rábukkantam. Az első jobban tetszik.

Mzx:: Remélem a 14. lakhelyet beválik és tartós lesz. A zongoraművész naggggyon jó! :lol: :lol: :lol:
Mi Zuglóból, a Rákospatak parkból költöztünk el, Anyósomék meg a Kassai téren laknak.

Folyt. köv.: Felébredt Kisherceg...

Livi
Kép
Kép
lusie

Csajok! a remek, jó időre való tekintettel nem kellene mégis kibérelni a Beuska által javasolt klubot??? Most néztem a www.koponyeg.hu - n, hogy hétfőn is lehetséges zivatart...
linocs

Sziasztok!

bocsi, nagyjából képben vagyok, de nincs időm írni.
Csak, hogy továbbra is jövünk a talira!
és hogy mi is
1év 2 hónap 3 hét és 4napja vagyunk házasok, de ami még szebb, ma 1 éve, hogy megtudtuk, Máté a pocakomban van, azaz volt. :)
És most itt szuszog a kb 7kilós "apróság" jóllakottan a karomban.
Csodálatos érzés :)

majd ha visszautaztunk akkor újra lesz időm sokat írni... bocsi ;)

Potyka????

Kép

Kép
kolyok28

sziasztok!

Mni!

Én nem vagyok ismerős Lőrincem a nagymamámék laknak a Ganzkertvárosban ,Esze Tamás utcában és annak a környékére szeretnénk menni.

Fanetta!

mikor Pepi a mamánál van az első nap még jó, főzök, pihenek stb...
a második nap már sokat gondolok rá, hivogatom, és a 3. napi telefonnál már azt beszéljük meg mikor érek oda.
Én erre szavazok nálad is :lol:

Bosek!

aranyosak a képek, és nekem tetszik a hajdísz is, olyan kisasszonyos vele.
Az én férjem is motorfüggő, éppen most fűz hogy újat akar a régi már uncsi! :shock:
Én félek a motoron úgy hogy én nem mentem még vele ezen se, de veletek kivételte tennék! Egy találka ha jó idő lesz???

Eszetrxx!

Kitartást és sok erőt, amit gondolom Andris ad neked!!!

Nebula!

A legjobbakat neked amit ilyen helyzetben lehet!

Juditkmét!

Örülök hogy jó Nimó eredménye remélem így is marad!!!
Mi újság Levivel? Hogy viselkedik? Megszokta már az új családi létszámot?
Nagyon jó hogy ilyen szépen fejlődik Nimi, mert ha esetleg kezelésre lesz szükség sokkal ellenállóbb lesz!
Hát Nimit már nem vinném hordozóba, Lizkát is alig bírom el pedig ő még csak 6 kiló körül van.
Nem tudom láttad e a képeket amit én felraktam a strandolásunkról Lizámnak olyan nagy volt az úszópela hogy simán lecsúszott róla, de látom Nimi kitöltötte!
:wink: :lol:
köszi az ötletet én eddig a Wordbe jegyzeteltem, és aztán bemásoltam de így egyszerűbb. :lol:

Mzx!

Ez az átadás átvételi cécó nem nőknek való, te így is büszke lehetsz hogy a gyerekek mellett állod a sarat!!
Neked dicséret jár, nem letolás!

Amúgy nálunk is mindig én intézek mindent, mert nekem jobban megy!Ha kell bevetem magam mint nő, ha kell mint szegény anyuka a gyerekekkel, ha kell mint ideges anyuka a gyerekekkel, és tudok ám nagyon hisztis felháborodott anyuka is lenni!(ezt tegnap bebizonyítottam egy tv előfizetésnél, mert aláírtam 1 év hűségidőt amit már megbántam mert hogy ügye megint költözünk és lásd felbonthattam a hűségidőt, csak be kellett mennem személyesen és előadni magam)

Judit18

Alizka csak 60cm, és kb 6 kiló, de ő nem ilyem jó kis husi.
A krumplit én mindig almával adom, és az alma van többségben.
Képek nem készültek tegnap??

Szia kölyök!
Jó hallani rólad is! Látom minden rendben csak elfoglaltak vagytok! :lol:

pepike

Kép

Kép
pepike

folyt.:
Judit (kmét): Sajnos ma már minden rohadt drága. De legalább pihentél egy jót. A felújított ülés jó ötlet, de mikor és hol van börze legközelebb??? Olcsinak lassan kellene egy új (16kgtól) hiszen lassan a Kiskirályfinak kell a lányka ülése.

Judit18: 20-as évekbeli filmsztár??? Jóóó... Amúgy akkor még nem töltöttem be a huszat!!! Nem is értem Anyáék hogy engedték ilyen lazán ezt az esküvőt?!?!?!
Egyébként a húgom a napokban meg lenegyvenesezett. Azt mondta úgy nézek ki és úgy öltözöm, mint egy negyvenes. Jól esett.... Ez csak a számok összecsengése miatt jutott eszembe.

Szia Kölyök!!!

Fanetta: Én az anyatej kóstolással három évet vártam, sosem vitt rá a lélek, aztán a múlthéten átestem rajta, brutál édes.
Hogy döntöttél, megy a lányod?

28-án nem lesz eső!!!

Pumperka: Pihenj rá a pörgésre, forgásra. Amúgy nem áztatok el???

Livi
Kép
Kép
lusie

Szia Pepike!
Tényleg érdemes néha színjátékot játszani, nekem is sokszor bevált. Bár megfigyeltem, hogy újabban nagyon előzékenyek az emberek, még fel sem fogom a babakocsival, kisgyerekkel átjutni a vasúton akadálypályát és máris ott van legalább két ember, hogy segít.
Ez lehet, hogy közhely, de valószínű annak a számlájára írható, hogy vidéken vagyunk. Pesten soha nem segített senki, esetlen kérésre.

Livi
Kép
Kép
lusie

Sziasztok!

Bocsi a pár napos el tünésemért, de meg tudom magyarázni
Szóval hétfőn takarítás várt rám illetve Marlával sétáltunk, vásárolgattunk, majd elmentem az Ecseri úti postára a leveleimért, este hulla voltam és a gépért is sorba álltunk, a másik rossz.

Fanetta!, Jim felmentve! Mert...

Tegnap voltunk 3 hós oltáson, Alexa meg sem rezzent, tündéri volt ismét, igaz estére hőemelkedése volt, de ez belefér. Doki után mentem Jim-hez, estig ott voltam.
Jim köszi a vendélátást, minden nagyon fincsi volt. Kár, hogy ilyen rövid egy nap.
Martin nagyon édes, és ugyan olyan jó baba mint az Alexa.
Milán pedig nagyon jó fej kiscsávó, illetve tesóka.

Kölyök!
De jó, hogy megint itt. Gondolom még mindig sűrűk a napjaitok.

Pumperka!
Én is én is. Akarok menni vidiparkba.
Holnap megyek, lehet, hogy reggel vagy délelőt, mert apa a 16. kerbe megy lakkozni reggel és még fűzöm, hogy vigyen el.

Kit látogassak még meg? Csütörtökön és pénteken szabad vagyok? :lol: :lol: :lol:

Márti hívott telefonon!
Szegény nagyon ki van. Anyóspajti kiborítja. Nem tud jönni netezni, mert bitorolja a monitort és mindenhol a Márti sarkában van. Nagyon sajnálom, eggyütt tudok érezni vele, hiszen nekem is borzalmas az anyóspajtim.
Általában mindig fűrdés időkben hív telefonon, ezt már a 10 év alatt megszokhattam volna, de sajna szófosása van és 1 óráig le se lehet rakni a telcsit, mert megharagszik. Ez gáz mert utána jön a férjem és mondja, már megint összevesztél anyámmal, jól meg szívtuk, mert Ágit (Sógornőmet) már megint szponzorálta, mimeg le vagyunk sz@rva.

Na most ennyi, bocsi, hogy én sem reagáltam mindenkire, majd becsatlakozom a mai nap folyamán.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Linocs!
Ezen nem írnak esőt hétfőre, de ettől függetlenül kibérelhetjük a helyiséget.
http://www.met.hu/omsz.php?almenu_id=we ... ps=1&dti=5

Mzx! Nem irigyellek a lakás átvétellel kapcsolatos ügyekért. Tényleg annyi mindenre kell odafigyelni és mást lát meg a női, meg a férfi szem. :)
Én is már a 11. helyen lakom. :) Na, jó nekem is sok albérlet volt.

Fanetta! Nekünk van Szépség és a szörnyeteg változat is. Hú, 1 hónapra elmegy a kiasszony? Nem lesz könnyű, főleg neked, mert ő bizti jól fogja magát érezni!!! Hova is megy Erdélyben?
Milyen tápi adtál a kölöknek?

Lusie! Ügyes vagy, jó képeket szerkesztettél. Nekem elég volt annyi, hogy ránéztem a Feri által ajánlott programra és már elment tőle a kedvem.

Nebula! Nektek is sok erőt kívánok!

Potyka! Mi zujs?????????????

Kép
Kép
Kép
petramama

És ezen sincs eső jósolva hétfőre...
http://www.idokep.hu/?oldal=elore

Beuska! Sejtettem, hogy Mártinál anyós gondok vannak. Én egyébként beleszarnék, és megmondanám neki, hogy moste gy órára enyém a gép. Vagy annyira boszorka, hogy balhét csinálna ebből??? Segítsünk már neki megszabadulni a banyától!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
petramama

Petramama!!!! Most hívott Pati, nincs netje, és kellene Neki a számod, címed, indulna... Vagy valaki SOS!!!!

(nálunk mindne ok)

potyka

Kösz Potyka, éppen utánad hívtam. :D :D :D
Szegény kutyunk szurit kap!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
petramama

Alig megy a babanet, egy óra mire be tudok lépni!

Marla!
Privi ment!

Kikó!
Privi ment!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Kép

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!
Most aludt el a fiatalúr, úgyhogy gyorsan írok néhány sort.

Pumperka: igen, köszi kérdésedet, sikerült visszatornáznom az egy ciciből etetésre. Azóta megint beállt a 3 óránkénti evésre, éjszakai 4-6 órás ébredésre. Ez utóbbi miatt viszont cserébe a bal cicim megint kicsit begyulladt hétfőn, jött a láz, meg a rossz közérzet, gyengeség megint, de tegnap estére elmúlt. Na hát ezek szerint akkor nem csak én járok ilyen cipőben. Jó ezt hallani :wink: :wink: :wink:
Fanetta: mikor a múlt héten olyan gyakran ébredt én is megfogadtam, hogyha e hét hétfőig nem változik a helyzet, adok neki este tápszert, mert már egy kicsit kivoltam ettől a gyakori keléstől. Aztán péntek éjszaka csodák csodája 7 órát aludt egyben. :shock: :shock: :shock: Azóta persze megint nem, de ahogy sejtem kb. ennyi sikerrel járnék én is, mint te tápszer ügyben. Ez viszont talán nem jelent mást, minthogy nem azért ébred Nimi sem, mert éhes, hanem mert kell neki a cicike. :wink: :wink: :wink:
Pepike: jó, hogy ilyen gyakran tudsz jönni, és nem, sajnos nem készültek képek a tegnapi talin, de elmondom milyenek voltak:Lilla, a kis gagyorászós tündérke, Eszter a kis husi, vigyori, Fruzsi, a komoly szemlélődő, majd dallamosan beszélgető, Marci a mindenkire vigyori, de természetesen öreg barátjával, Ferivel pláne huncut volt.
Pati: te kis lököttke, hát olyan nagy a szád, mond a szájsebésznek mér nem hagytál egy kis helyet benne? :lol: :lol: Remélem azért ma sikerül, meglásd milyen jó lesz túl lenni rajta.
Jim: tényleg, most akkor mi van? Visszatértél közénk vagy sem héjkás, meg vagyok már én is zavarodva tőled teljesen. Szegény pasiknak biztos nem volt egyszerű, mikor bolondítottad az agyukat :wink: :wink: :wink: :lol:
Lusie: nem semmi huncut kis fejük van a gyerkőceidnek.
Kölyök:köszi a bejelentkezést, jó hogy tudtok jönni.
Eszterxx, Nebula: kitartást és sok erőt nektek
"Potkyautas": én elhiszem hogy nagyon jó odabent gubbasztani kiskrapek, de anyukádnak már mindene fáj, nagyon nehéz vagy már neki, így is tiszta bőgike, most komolyan azt szeretnéd, ha órákig zokogna, amikor meglátod. Nem beszélve arról hogy kb. 100 fórumozó várja már hogy megmutasd a kis fütyköst nekünk is. Úgyogy vamos, vamos!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Sziasztok!!!!!

Támadt egy ötletem! Gondolkodtam, hogy mit vigyek a talira és eszembe jutott valami. Tudok szerezni biofotonikus szkennert, ha valakit érdekel. Olvassatok utána, és szóljatok, ha valakit érdekel. A vizsgálat díja 1500 ft, de nehogy azt higyjétek, hogy hasznom van belőle!!!! :D Csak ismerek olyat, aki ezzel foglalkozik. Ma jönnek ide Letkésre a készülékkel mérni. Tesóm majd ezzel fog foglalkozni, ha valaki ismeri a nuskin termékeket, vagy érdekli, majd rendlhet tőlünk!!! Én ki fogok próbálni ezt-azt, majd megosztom a tapasztalatokat jó??? Na ezt most nem reklám célból írtam... :oops: :oops:

pl: http://www.starosta.hu/index.php?p=term ... &f=default

Böbi

Kép

Kép
bosek

Judit(k), én is nézegettem ilyen üléseket, ami fel van újítva, csak nem mertem ilyet venni, de ha Neked jó tapasztalataid vannak lehet, hogy megpróbálom!! Az ember tényleg egy csomó pénzt spórolhat!!!

Pepike, motorozás nanáhogy oksa!!!

Beuska, mennyi a terem bérleti díja??? Gondoltam rábeszélem ezeket a mérősöket, hogy fizessék ki, ha kijönnek!!!! :D :D

Böbi

Kép

Kép
bosek

Bosek!

A szülinapokra 10 rongy!(3 órára)

De nem beszéltem a Dórival, hogy szabad-e vagy ki tudják-e adni, hiszen 1 héttel ezelőtt napos időt mondtak.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Itt vagyok ám, csak esőnap van, és ilyenkor folyamatos a műszak. De most apjuk elvitte őket Ósanba, már az sem érdekel. :lol: Sőt, hoznak grillcsirkét ebédre, egy gonddal kevesebb.

Tegnap megjártam a szakembert, azt mondja, jól írta ki, szte kivárja Őhercegsége a dátumot. :wink: De rém jó fej volt. Tizenhárom éve érzem magam kriplinek, hogy sosem tudok egy JÓ méhszájleletet produkálni, és mondtam is neki kissé szkeptikusan, hogy én biza zárt (méh) szájjal menek szülni. Mire azt mondta, ez a normális.. Hogy akkor tágul. :lol: És azóta olyan békés hangulatom van. :lol: Amúgy a kórházban nagy balhé van, állítólag kötelező a folyamatos CTG, a neonatológus jelenléte a szülésnél, elsőszülőknél gátmetszés tegnaptól.. Valami nyilván történt, nem kérdeztem rá, nem riogatom magam feleslegesen, de drnénim fel van háborodva, szabadszájú volt, és közölte hogy tojik rájuk. Ez megnyugtat. Ma olvas be a főnöknek, holnap hívom, hogy ha akció van, hova megyünk.. De legfeljebb megoldjuk valahol útközben... :lol: :lol: :lol: Viccces, már ez sem igazán érdekel.

potyka

Beuska, nem kaptam privit :( .

Kép
kikó70

Kikó!
Akkor utána nézek.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Kikó!
A kimenő fiókomban benne van, nézd meg még egyszer!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?