Nebula, nagyon sajnálom a rossz hírt! kitartás!
JuditK, jó ötlet a 2 ablak, én is szenvedtem mindig, hogy jegyezzek meg mindent. Helyesek a fiúk, még mindig nem látszik Nimin a súlya, dehát 74cre eloszik
!
Pepike, Eszter (husika) 7 kg, de csak 62 cm azért ilyen husi, ma megnéztük és kb "egymagas" Nikiék Lillájával, aki jóval kisebb súlyú, és ő pont csini. (és ha belegondolok, hogy JuditK Nimije 74cm
!
Nekem is nagyon tetszik egyébként a Liza meg az Alíz név, ha még egy lányunk lesz szerintem úgy fogják hívni!
Niki, köszi a tortát még egyszer Attilának is ízlett!
EveLiza, nagyon kis tündi Liza, és micsoda véletlen, Eszternek is van ilyen HMes ruhája:) Mondjuk én mindig szenvedek, hogy mikor adjam rá, most már pont jó rá, de nincs alkalom. meg nekem mindig úgy tűnt, hogy vastag, szóval ha meleg van, melege lenne benne, de hidegben meg ugye ujjatlan... nehéz ügy....
én is akartam adni olyan Hipp teát, de a dokim azt mondta, hogy inkább ne szoktassam az édes italokra, igyon inkább csak vizet. Mi az új ízeket barackkal kezdtük, de azóta az alma a befutó...
Linocs, az efZámbót kevertem, de Astrud Gilberto nagy kedvencem nekem is!!
Patti, na ma be mertél menni??
Eszterxx, Mzx, örülök, hogy nem csak én estem áldozatul a Nextnek (meg Linocs, meg Niki...) engem már úgy kellett kirángatni...ja és egyébként százalékot kapok, remélem mondtátok ,hogy én adtam le az infot
egyébként én is azért shoppingolok, mivel egy tehén vagyok, magamnak kár venni és így legalább kiélem magam
Mzx, szóval mikor is lesz koncertja a művész úrnak ?
na mi a helyzet, ugye tudsz jönni hétfőn? Erik is jönne? csak, hogy bemutassam Eszternek...bár azt kell mondjam, ma Marcival még szorosabbra fűzte régi kapcsolatát, amikor nem engedtük, hogy rávesse magát Szilvánusz kezéből a kocsiban fekvő Marcira akkor sírásban tört ki....
(na jó nem teljesen biztos, hogy ezért, de én láttam, hogy kacsingattak egymásra !
)
Lusie, úgy nézel ki az esküvői képeteken mint egy 20-as évekbeli filmsztár, nagyon tuti!
Fanetta, nagyon szép a mamád, tényleg hasonlítasz rá (vetted a rejtett hízelgést ??
) Most ment el Fanni először egyedül? Gondolom muszáj megedződni ilyenekben az anyáknak. Nem ülhetnek mindig a szoknyánk mellett majd ...
Tand, én egy igen komoly diszkriminációt sejtek Nyuszit tekintve!!
én sem láttam őt, pedig láttam a BabyPlanetben is ezt a matricagyűjteményt. Felháborító
Panny, utólag is nagyon boldog szülinapot Kristófnak!!!
bocs, én bevallom nem figyelem a szülinapokat, de ha valaki "elkezdi" akkor csatlakozom....
Monácska, remélem összejön a Balcsitok, addigra már talán jó idő is lesz, Nórinak biztos bejön a kis levegőváltozás...
Bosek, ügyes vagy, ha az ember nem elég szemfüles, simán lecsúszhat lóvéról ami járna...
Kmanna, akkor a love-peace-harmony jegyében várjuk az újabb Panka fotókat!
Nálunk minden ok, kis hiszti este, lehet, hogy krumpli fogja a hasát, tegnap kapott először.
hát az, komolyan, magában ehetetlen, mint a malter. Almával valahogy lecsúszott neki.
Persze lehet, hogy az a gond, hogy nem adtam neki a rómain a hekkből, pedig Feri szájából majd kinézte
no jóccakát mindenkinek