Szép jó reggelt mindenkinek!
Katerina: nagyon tudom ajanlani a Papp profot, minket annyira megnyugtatott az ott kapott eredmeny, es a doki is normalis!
Bongeszem a vilaghalot, es sok jot olvatam a homeopatiarol- kiskatonak szamanak, motilitasanak novelesere. Errol tud valaki valamit? Esetleg szemelyes tapasztalt?
Ferjecskemmel szedetek mindent, ami ilyenkor javasolt (maca, E vitamin, gingsent stb). Meg nekem nagyon jot tett a GYNEX(ezt mindenkinek tudom javasolni mensis problemakra), ezt neki is elkezdtem adni(ferfiaknak is javasoljak)-lehet h ez a javulas ennek koszonheto?...(koltoi kerdes)
Mó: en csak egy hiszterora gondoltam, mert ugye siman lehet h endom van (eleg sok jellemzo tunetem van, gorcsok stb.) Kicsit megnyugtattal, hogy ezek ritkan fordulnak elo. Legfeljebb majd az elso ICSI utan csinaltatom meg.
Babaimado: 12 ev nagyon nagyon hosszu ido...annak ellenre, hogy mi csak nemreg kezdtuk el, teljesen at tudom erezni... Szerintem azert vagyunk itt, hogy lelket ontsunk egymasnak, segitsunk, mert bevallom oszinten, nekem nagyon jol esik olvasni soraitokat-a TE irasaidat is!!!. Nem hiszem, hogy barki is bantani akarna. En itt mar mindenkit megszerettem
Jó kedvet es kitartast kivanok mindekinek ebben a borongos idojarasban is!