Új privát üzeneted érkezett!

Till, igen öblögetek. Majd csak elmúlik. :lol:

Baba, hajrá piri!

skrisz72

Sziasztok!

Elköszönök egy időre, holnap megyünk nyaralni, aug.1-én jövünk haza.

Nem szeretnék rossz hírekre hazajönni! :wink:

Leo, Mó,
tapasztók! ++++++++++++++++++++++

Viktu,
a köv. UH-ra biztos szépen megindul minden! Hátha ez az a bizonyos rossz főpróba, ami után... :wink:

Baba,
hogy veled mindig szórakozik ez a hülye vérzés... :?
Drukk, hogy jöjjön!

Puszi Mindenkinek!!!
angel37

Angel! Jó utat, pihenést! Kép

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

sziasztok!

mó, leo: drukk+++++

dalmi: gyógyulást uradnak!

charlott: üdv itt.

baba: hülye piri :twisted:

viktu: drukk+++++

angel: jó nyaralást!

rólam: a doki szerint nem nőtt elég jól a nyálkahártya és ezért nem akart kockáztatni. majd az augusztusi ciklusban elejétől fogva figyeli, hogy alakulok.
3 napja takarítok, azért nem jöttem.

mindjárt rakok táblát.

kati
katica30

Kép
Kép

kati
katica30

Angel,
jó utat és szupi nyaralást! :)

Leo, Mo
+++++++++++++++++++++++++++

Viktu,
nem elkeseredni, nagyon drukkolok ++++++++++++++++++

Baba,
még ilyet, állandóan szórakozik veled a miki, áááááááá :evil:

Katica,
hajrá augusztus :wink:

KépKép
tobi

Angel,
szép élményeket Nektek! :P

Leo, Mo++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba,
no, van változás???

Tobi,
jó látni Téged! :P

Katica,
az augusztus jó lesz!!! :wink:

Viktu,
hajráááá!!!

/Nem tom, emlékezek-e még, júniusban felvételiztem doktorira. Nos: ma kaptam a pozitív visszajelzést: sikerült! :P (már el is felejtkeztem róla... :roll: ) az a mókás, hogy nem is hatott meg a dolog...jobban várom a szerdai konzit és az októbert!!! :wink: :D /

tillidian

Angel: jó nyaralást!!!!

Till: gratulálok! Kép

Jó éjt!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Jó reggelt!

Mó! Leo! Nagyon drukkolok!!!+++++++++++++++++

Viktu! Tüszőnövelő!+++++++++++++++

Angel! Jó nyaralást!

Fogfájósósoknak jobbulást.

Till! Gratula, hogy felvettek!

Baba! Hajrá piri!!! (milyenfurailyetírni)

Csajok, ma az az RTL-en a Reggeliben fagyibabákról lesz szó.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok,

Leo, Mó
++++++++++

Angel,
Jó pihenést!

Till,
Gratulálok!

Viktu,
továbbra is vastagodáshoz +++++++++

Baba,
Küldöm neked a Miki bácsit és egész familiáját.

Katica,
Augusztus meglátod egy-kettőre itt lesz.
Vendég

Till,
gratula, ügyes vagy! :P

Leo, Mó
mai adag ragi ++++++++++++++++++++++++++++++++

Viktu,
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
tobi

Jó reggelt mindenkinek!

Angel jó pihenést nektek!

Hanna gratulálok a 12.héthez :)

Viktu stimu alatt szigorúan tilos a neten kutakodni :wink: max.babaszobát szabad nézni.

Till, akkor jó tanulást neked. Milyen jellegű doktori?
allegrobarbaro

Sziasztok!

Mó!Leo!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Till! Gratu a sikeres felvételidhez! :)
Katica!-akkor-hajrá augusztus! -én is takarítok :wink: őhrühlten-
Alle!Igenis!Nem kutakodom! :D

Köszönöm Lányok, a drukkokat! :)

Szép Napot Nektek!

"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Viktu, hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mindenkienk köszi a mikidrukkot, de nem nagyon használt.
36 napja hagytam abba az utrót, rá 1 napra kezdődött barna, de nem vmi sok, kis görcs, pár nap és annyi. Azóta semmi. Most görcsölök, de semmi vér. Ez annyira, de annyira idegesítő már!!Miért nem tud normális ciklusom lenni, mint más normális embereknek?

babaimádó
Kép
babaimado

Jaj Baba... másoknak meg más bajuk van. Nyugiiii! Ne húzd fel magad! Tornázz egyet, hátha segít.

Mó, Leo ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hajrá Viktu!!!!!!

Till, nagyon ügyi vagy! Gratulálok!!! :shock:

Angel, jó pihit!

Katica, méhpempő!!!!!!!

skrisz72

Baba! Hallottál már a női jógáról? Én jártam és sokaknak segít. Van egy légzéstechnika, minden reggel és este kell csinálni, először az egyik, aztán a másik orrlyukon kell lélegezni. Kicsit már elfelejtettem. :oops: Az Örsön van egy jógastúdió, talán érdemes megpróbálni, megkérdezni. Keresd Nalinit.(Gyöngyi) Egy tündéri kis nő. www.jogastudio.hu oldalon megtalálod.

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Baba! Hallottál már a női jógáról? Én jártam és sokaknak segít. Van egy légzéstechnika, minden reggel és este kell csinálni, először az egyik, aztán a másik orrlyukon kell lélegezni. Kicsit már elfelejtettem. :oops: Az Örsön van egy jógastúdió, talán érdemes megpróbálni, megkérdezni. Keresd Nalinit.(Gyöngyi) Egy tündéri kis nő. www.jogastudio.hu oldalon megtalálod.

Kép
katerina

Kedveseim!

En most olyan boldog vagyok! Eddig csak olvastalak benneteket, mikozben total ketsegbe voltam esve, hogy nekunk meg a lombikra sem lesz lehetosegunk...mert olyan rosszak a ferjem eredmenyei...mar kezdtem megbaratkozni az orokbefogada gondolatavall... :(

Aztan ma volt a ferjem a dr Papp GY-nel, es kiderult hogy komoly 10 db kiskatonat taltak , es raadasul kozepesen mozgot!!!! meg egy csomo nem mozgot, de a lenyeg a10-en van! (eddig 1 db allo volt csak, az sem biztos h elo volt).

UUUUUUUUUUUGY ORUUUUUUUULOOOOOK!

most mar en is forumozhatok :)
(elnezest kerek az oromkitoresemert :oops: )

Mindenkinek egy nagy olelest kuldok!

puszikak
amina09

Sziasztok!
Katerina,küldtem privit.
Mindenkinek szép napot.
Vendég

Amina,
üdv! :P Ez nagyon jó hír!!! :D hajrá, csak így tovább!!!
A Kaáliban vagytok? Mesélj Magatokról!!!

Nyulasz,
szia! :D Nektek hanyadik lombik jön?

Baba,
akkor Neked mégiscsak jót tenne az Aviva! Ismered? Ha nem, és érdekel, írok privit, szólj!!! Kitartás!!!

Mindenkinek köszönöm a gratut, de inkább majd akkor leszek rá érdemes, ha végig is csinálom! :roll: :D /Alle, pedagógiai...de ha kell, gyógyítok is!
:wink: /
Holnap konzi 11-kor, utána jövök! :)

tillidian

Tillidian: GRATULA!-most is "erdemes vagy ra"

Drukkolok mindenkinek!

Tudom, hogy kicsi fura, de en annak is orulok, hogy egyaltalan johet az ICSI :)
A pesti kaaliba jarunk, Bernardhoz.
augusztusban lesz ujabb konzi, aztan novemberre igerte az elsot.
(felteve ha ferjem eredmenyei jok lesznek- es jok lettek!:)

csak az aggaszt, hogy velem nem nagyon "foglalkoznak", csak hormon, meg uh. jo lenne ha velem is tobbminent megcsinalnanak, nem a 3. lombik utan derulne ki a baj...

na mind1! igy is tok jo napom van!

Oriasi jo ejt puszit kuldok mindenkiek!
amina09

Amina: jajjjdejóóóóóó!!!! Szuper!!!!!!! :D

(((((((((((((((((Baba)))))))))))))))))))))

Kép

Kép

*puszedli*

Szép Estét!

Amina!Ez nagyon jó hír :D
Baba!Most már csak össze drukkoljuk Neked ezt a fránya pirit! :wink:

A női jóga azért nem mensi meghozó, bár kétségtelen, hogy nagyon jó hatással van (mind a )testre, mind a lélekre-nekem legalábbis sokat segít, bár én szerencsés is vagyok a 2 saroknyira van egy jógastúdió, ami nagyon klassz családias hely.

viktu

Sziasztok!

Először is: köszönöm szépen az összes drukkot, továbbítom ám a kisgombócoknak :) Remélem, elhelyezkedtek kényelmesen :)

Baba! :( Máskor is csinált ilyet a banya? UH-n mikor voltál utoljára?

Amina! Ez jó hír :) Szerintem beszélj a dokival, hogy Te is komolyabb kivizsgálást szeretnél. Egy részét gondolom, elmondja (pl. hiszteroszkópia), más részét valószínűleg önszorgalomból kell elvégezni (pl. Leiden), ha akarod. Igazából ez egy csomó macera (=kellemetlenség) és pénz, de viszonylag kis % érintett, ezért nem szokás rögtön minden után kutakodni. Ha azt gondolod, hogy ezt inkább bevállalod, akkor talán érdemes dr. Fülöp Vilmost megkeresni.

(leendő dr.) Till :) Várjuk a nickneved átíródását :)

Viktu! Drukk a nyh vastagodáshoz!!

Leo! Te nem akarsz a 12. napon vv-re menni? Drukkok mennek Neked is :) ++++++++++++++++++

Hanna! Ha erre jársz: szívből gratula a tankönyvi babához :) Tankönyvi 2. és 3. trimesztert és tankönyvinél könnyebb szülést kívánok Neked :)

Kép

http://www.avivamodszer.hu/
Baba!
Ezt itt Neked linkeltem be! (én csináltam pár hónapig, de babám nem lett tőle, mivel ez elsősorban mensi-meghozó és az elzáródott petevezetők megnyitásában, illetve peteérési zavarban segíthet...nekem mensit sikerült vele időzítenem).

No mentem, holan a konzi után jövök...Szép estét!
:P

tillidian

holan=holnap (hogy miket nem írok néha :? ) :D

tillidian

Köszi a drukkokat :-)

Baba - én csináltam az Aviva 'pánik' gyakorlatait, mint menstruációt meghozó gyakorlatnak, szerintem segített. Keress rá a neten én pdf formátumban megtaláltam valahol.

Amina - üdv

Mó - én nem gondoltam vérvételre, meg a dokim se mondta, egyébként én már most akarok menni :-), elsőre felmentem 13-ik napon, mert a teszt nagyon halovány lett....
leo50

Csajok, köszi!
Avivát egyébként régebben átküldte nekem valaki már, tegnap próbálkoztam is, mert nagyon görcsölök. Mára:talán....majd kiderül.Mindenesetre nagyon pici a mennyiség.

Skrisz!Megmondom őszintén -lehet, hogy most eléggé érzékeny vagyok, de-rosszul esett, amit írtál nekem!!Tudom, hogy másnak nagyobb baja is van, mint nekem, de ha utánaolvasol, én is elég sokmindenen mentem keresztül a 12 év alatt, mióta babáért küzdök és bocs, hogy a mensim miatt panaszkodtam, de megvan rá az okom.
Ha mást is zavar, hogy írtam, akkor max.nem írok.sorry

babaimádó
Kép
babaimado

Amina!
De jó, én is így örülnék ha találnának nálunk tíz mozgót! :D
Ezen felbuzdúlva a jövő heti szabadságunk után a sok tanácsot megfogadva felkeresessük a Papp profot. Még szeptember-októberig hátha lesz nálunk is néhány kiskatona.

Viktu! Te is jártál Nalinire? :) Mikor? Lehet, hogy ismerjük egymást, vagy legalábbis találkoztunk már.

Kép
katerina

Sziasztok!

Mó! Leo! +++++++++++++++++++++++++++++++

Viktu!++++++++++++++++++++++++++++++++

Viktu! Gyere majd a konzi után. :wink:

Csajok! Nehogy már azon vitázzatok, ki min ment át.

Kisfóka külde át e-mail-ben az Aviva tornát. Akinek kell, szívesen átküldöm.

Kép
hanna30

Jó reggelt!
Till,kérdezted hányadik lombik jön,sajna már az ötödik.
Baba!
Remélem mára megjött.Krisz szerintem csak azért mondta,hogy másnak meg más baja van,hogy ne érezd magad olyan pocsékul,hogy nálad mindig valami nem stimmel.De úgy láttszik pont fordítva sült el...
Bocsi,hogy belekotyogtam :oops: ,innen a háttérből drukkolok nagyon mindenkinek!!!
Vendég

Szép jó reggelt mindenkinek!

Katerina: nagyon tudom ajanlani a Papp profot, minket annyira megnyugtatott az ott kapott eredmeny, es a doki is normalis!
Bongeszem a vilaghalot, es sok jot olvatam a homeopatiarol- kiskatonak szamanak, motilitasanak novelesere. Errol tud valaki valamit? Esetleg szemelyes tapasztalt?
Ferjecskemmel szedetek mindent, ami ilyenkor javasolt (maca, E vitamin, gingsent stb). Meg nekem nagyon jot tett a GYNEX(ezt mindenkinek tudom javasolni mensis problemakra), ezt neki is elkezdtem adni(ferfiaknak is javasoljak)-lehet h ez a javulas ennek koszonheto?...(koltoi kerdes)

Mó: en csak egy hiszterora gondoltam, mert ugye siman lehet h endom van (eleg sok jellemzo tunetem van, gorcsok stb.) Kicsit megnyugtattal, hogy ezek ritkan fordulnak elo. Legfeljebb majd az elso ICSI utan csinaltatom meg.

Babaimado: 12 ev nagyon nagyon hosszu ido...annak ellenre, hogy mi csak nemreg kezdtuk el, teljesen at tudom erezni... Szerintem azert vagyunk itt, hogy lelket ontsunk egymasnak, segitsunk, mert bevallom oszinten, nekem nagyon jol esik olvasni soraitokat-a TE irasaidat is!!!. Nem hiszem, hogy barki is bantani akarna. En itt mar mindenkit megszerettem :)

Jó kedvet es kitartast kivanok mindekinek ebben a borongos idojarasban is! :lol:
amina09

Amina, Nyulasz, köszi. Mondom:mostanában valószínűleg túl érzékeny vagyok. :oops:

babaimádó
Kép
babaimado

Édes Babám, pussssz az érzékeny lelkednek!!!!!!!!!! (remélem ez mensi lesz) (Gyere majd msnre, majd én "helyreteszlek"! :wink:

Leo, Mó: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

*puszedli*

Baba - az érzékenység tuti előjel arra, h meg fog jönni!!!!!!
leo50

sziasztok!
Leo,Mó drukk-drukk!
Till, gratula !!!!
Amina, ez remek hír!
baba, minden megoldódik.
Mindenki másnak is drukk+++++++++++++ !

Nekem megjött a 2. havi piri is, a 3. után lesz a hisztero. Eddig vigyázni kellett, de most lehet, hogy megkockáztatunk egy spontán hónapot a hisztero előtt. De lehet, hogy ez butaság....
szép napot kívánok ebben a csúnya időben!
nani72

Leo, hogy vagy?Nagyon drukkolok!Mikor lesz eredmény?

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, írtam privit! :oops:

Nani, hajrá spontán baba!!!

Leo, Mó továbbra is csuriban vagyok!++++++++++++++++++++

Till, majd gyere, mi volt 11-kor!

Puszedli, köszi, hogy helyettem is törődsz Babával. :) Csak összedrukkoljuk neki azt a fránya pirit.

Amina, szuper hírek! Annyi pont elég a babához! HAJRÁ!

Viktu, mi újság?

Hanna, puszi, nem vitázunk. :wink:

skrisz72

Sziasztok Lányok! :P

Megjöttünk a konziról!!! :P Alig voltak ma a Kaáliban, rögtön bejutottunk. KP örült nekünk! :P (mint régi kedves ismerősöknek... :roll: :D ). Megbeszéltük, hogy ugyanolyan stimu (short) lesz, mint az előző, szintén lórúgásnyi adagokkal :? , és várjuk a 8 körüli petikét! :P.
Megkérdeztem a Leident, mindenképp javasolta a szűrést, meg a prolactint is megkuksizza majd...Ja! Nem kell a HIV, Hepa-dógokat újra szűretni, elfogadják a januárit (megbíznak bennünk :roll: :lol: ).
Valszeg aug 20 körül indul a Marvelon, addig vizsgálatok jönnek...

Babám, drága!!!
Tk. sztem is mensi lesz ez mán, no!!! :P (egyébként nagyon pozitív példa, hogy bizony ki kell mondani, ami az ember lelkét nyomja!!! Skrisz meg majd úgyis jön léleksimire, mert csak vígasztalni akart...ugye...)

Amina, Katerina,
nagy szurk Apáéknak!!!

Nyulasz,
gyere többször!!! (Ki a dokid? Mi a bibi?-bocsánat, lemaradtam valszeg :oops: )

Leo, Mó,
továbbra is: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Till, milyen vizsgálatokat csináltattok még?

skrisz72

Jajj, épp csak egy hónapot tévedtem!!! :lol: - szeptember 20 körül Marvenolozok...addig pihi!!! :D

Skrisz,
3. napi vv lesz, plusz az altatáshoz szükséges háziorvosi vizsgik (vérvétel, EKG, stb). Erre jön rá az önszorgalmú Leidenm IR.

tillidian

Till!
Aranyos vagy,olvasni mindig szoktalak Titeket,de nekem nagyon pörög ez a topic,és sokszor lemaradnék.
Krizsa dokihoz járunk,és rettentően rossz a spermakép.0-ról indultunk,de pár darab mindig van.Engem nehéz stimuzni,gondolom ismerős,alig reagálok.A 4.után most kiderült,Ir-es vagyok,de csak "picit",így most bízunk az Adimetben.Röviden ennyi,és gratu,hogy felvettek
Vendég

Sziasztok! Végül is most kicsit örülök. Elmondom mi van a genetikával.Négyféle dolgot néztek ( Leident is, legalább erről is tudok már) , három negatív mindkettőnknél, de a negyedik amit néztek az a bizonyos méregtelenítésért felelős gén, az mindkettőnkben hibás, azaz van egy jó és egy rossz részünk is, azaz heterozigóták vagyunk. Ha az embrió a jó részt örökli, akkor hurrá, ha csak egyik részről igen akkor van 50% esélye, hogy beágyazódik, ha viszont viszont mindkét oldalról a rosszat akkor nem képes szegényke. Vitaminokkal állítólag ez befolyásolható. :)
És párom spermaképére azt mondta C. doktor hogy az nem lehet hogy 19m összszám után teljesen lenullázódjon. Azt mondta vigyünk mintát a saját laborjukba. Abban bízik. :) Lehet tényleg ezen múlik, végül is párom eddig egy átlag kórházba járt, ott lehet nem is gondolnak rá, hogy nekünk a tíz darab is darab. Na ez hosszú lett.

Tilli! Most megint jobban bízom benne, hogy találkozunk szeptember-októberben K. P. doki bácsinál. Te szedsz valamit előtte?

Pusz mindenkinek!

Kép
katerina

Baba - eredmeny jovo csutortokon lesz, akkor fogok tesztelni, de lehet, h mar szerdan :-) meg nem tudom.

Lányok - tudtok még helyet a Mens-en kívül, ahol néznek IR-t?
leo50

Leo, a Biovital-ban a Mammut-ban.

skrisz72

Leo! Ahogy Krisz írta. De oda nem mennék. Bár kérdezd a csajokat.

Kép
hanna30

Leo, néha összecserélik a kémcsöveket. :wink: Nekem is kéne mennem, csak még nincs pénzem rá... :roll:

skrisz72

Leo, Istenhegyin is csinálják.

Köszi mindenkinek, mostmár tuti a piri, de a dokim egyszerűen nem lehet elérni, nem hív vissza :cry: .

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, biztos zűrös napja van. Ne add fel, óránként próbáld, az talán nem annyira "zaklatás" jellegű. :wink:

skrisz72

Halihó!

Baba!Hurrá Piri! :wink:
Katerina!Háát, lehet, hogy találkoztunk, bár én már váltottam, kb 1 éve.
Till!Akkor minden oksi, hamarosan kezdtek :)

Mó!Leo!Babaragacs szállítmány ééés időgyorsító+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

viktu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?