Szép hajnalt Csajok!
Kidobott az ágy… Mostanában ilyen ritkán fordul elő, szerencsére még tök jól tudok aludni.
Aida!
Az anyósod már tényleg beteges!
És mit szólt, amikor összeházasodtatok? Én nem adok több ötletet és nem is mondok véleményt egyik családtagodról sem, valóban nem ismerjük a helyzetet, így felesleges is lenne, de ezt tényleg meg kéne valahogy oldanotok, mert nem lesz jó vége.
Bea!
Üdv köztünk! És jó pocakosodást!!!
Írsz majd magatokról bővebben???
Edoci!
Gratula a kislányhoz! Te fiút szerettél volna? Szerintem pont jó párosítás, Máté majd vigyáz a kiscsajra!
Sarmon!
Írisz már nagyon szépen kigömbölyítette a hasad!
Mush!
A fogínyvérzés tipikus kismama tünet. Én is készülök fogorvoshoz… talán nemsokára rá is szánom magam. Útálom őket…
Csakegy!
Én még nem kötöttem össze kajákkal Pötty mocorgását. De egyre többet érzem, és már kívülről is egyre inkább kitapintható. Bár még Apának nem mutatkozott be a drága, olyankor mindig visszavonul. Hajnalban és délelőtt szokta a legnagyobb mocorgásokat produkálni. Tegnap én is ettem egy csomó dinnyét. Mondtam is Pöttynek, szóljon, ha már kevés neki a hely, nem bírtam abbahagyni az evést…
Zölddi!
Kérjük szépen a légzésfigyelős beszámolót! Hol lehet ilyen oktatáson részt venni???