Új privát üzeneted érkezett!

Sinaszi
Vera
Coca
Aida
BB
Nikianya+Hajni
Edoci

Sina! Még nem jeleztél vissza, hogy akkor tuti jössz-e talira!

Kép
zölddisznó

Trombi: Az én párom ilyeneket nem fog mondani az édesanyjának. Náluk vmi régies vasfegyelem uralkodik, nagyon tiszteli és fél tőle mint egy kisgyerek. Mindenesetre egyedül fog menni, ami tudom úgyis úgy fog elsülni, hogy le leszek hordva mindennek utána örülnek egymásnak és rólam elfeledkezve beszélgetnek majd egész este. Ismerem őket, ismerem az anyósom. Sajnos ilyenek. Nem hibáztatom a párom. Ilyen nevelést kapott, rövid pórázra volt/van? fogva.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida: muszáj, hogy melléd álljon a férjed, veled él, téged szeret, az nem kifogás, hogy milyen nevelést kapott. Téged választott, és Te őt. A mama már csak a háttérben maradhat, de nem szabad, hogy beleszóljon az életetekbe. Ezt ha nem tudod megértetni a pároddal, akkor sajnos kódolva van, hogy a későbbiekben is ezek lesznek a problémák.
A mama látogatásoktól pedig úgy maradj távol, hogy közben van más programod, dolgod, ami természetesen fontos. Így nem szólhat senki, hogy csak úgy otthon maradsz.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Fantasztikus mekkora hasakat látok a fotókon, mi lesz decemberben?

Zölddi: nekem egyelőre jó a szombat, de inkább visszanézem a tel.számod, és üzenek, ha nem megyek. Nálunk minden bonyolultabb, nálunk nehéz tervezni előre, de már megszoktuk.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

zoldi. dehogy felejtem! benne van a naptaramban!!!! :lol: :lol:

21-en megyek majd 4d-re a genesisbe is! nagyon varom!

KépKép
KépKép
mush589

bb. neked mekkora a pocid?

aida. sajnos igaza van a tobbieknek. valoszinu, hogy sok problemanak nezel elebe, ha nem oldodik meg a helyzet. nehez lehet olyan fickoval lenni, aki nem all melled.

KépKép
KépKép
mush589

bb! Ne fáradj, 06-20/310-62-36

Kép
zölddisznó

Szió Mindenki!

Tespedek! Meg figyelem Mesit! Ma éreztem kívülről is a mozgolódását! :) Sokat mocorog. Úgy reggel, délben és este... nagyjából!

Bocsi, hogy nem reagálok... Szóban majd egyszerűbb lesz! :)

Zöldi! Mögyök, mögyök! Egyelőre fix. Teloszám mentve!
Vendég

Oké Sina!

Mentem légzésfigyelős újraélesztős tanfolyamra.

Kép
zölddisznó

Oh jaj! :( Nem az van, hogy nem áll ki mellettem, finoman közli ő, hogy én jó vagyok meg hogy jó lesz és jó is minden. Csak arról beszéltem hogy nem fog merni odaállni és azt mondani a saját anyukájának, hogy "Már pedig nincs igazad, hagyd békén". Ill. egyszer már célzott erre, de olyat kapott vissza hogy én ijedtem meg.. Megkapta a mamától, hogy "Mit képzelsz magadról fiam, ki vagy Te? Hogy mersz engem hazugnak nevezni? Nincs benned semmi tisztelet az iránt aki felnevelt?" és ilyen beszólások után már inkább csak finoman közli vele, hogy Aida már pedig nem rossz ember. De ennél többet nem mer és nem is tud tenni. És én megértem. Sajnálom, hogy Ti nem értitek. :( Biztos nem ilyen édesanyátok volt, ami igazából jó.

Egyébként a múltkor vitám anyóssal, akkor is ő is szépen "kiosztotta" a mamát és ott is hagytuk hogy akkor többet nem jövünk ide. Szóval kiáll mellettem és nagyon szeretem, mert megérdemli!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Az biztos, hogy kívűlről könnyű osztogatni a jótanácsokat, főképp, hogy igazából egy szereplőt se ismerünk, részleteket, előzményeket nem tudunk stb.
Mindenesetre abban talán még reménykedhetsz, hogy a kisunoka megenyhíti valamelyest (bár tudom, írtad, te ebben sem bízol), vagy hogy az idő megoldja.
(Bocs, csak egy utolsó ötlet - mi lenne, ha tényleg a párod se menne egy ideig, hátha elgondolkodna)

Kép
trombibébi

szépek a pocakok zöldi,Niki.Töltöm az aksit esére én is hozok fotót.Na én reggel mérekedtem most járok + 1 kilónál.(78)Megyek aptyuk a tetőn,kisebb simitásokat végez,én meg lecsót csinálok vacsira,virslivel,tarhonyával,tojással! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

trombi: Próbáltuk, akkor "eljátszotta" a beteget, igazából nem tudom, hogy tényleg rosszul volt-e.. A párom testvére szólt nekünk, hogy azonnal menjünk ki, mert vmi baj van a szemével azonnal be kell menni a szemklinikára. Persze a párom megijedt, én meg jó feleséghez híven mentem vele. Elmentünk a szemklinikára és semmi. Nem volt semmi baja, nem történt semmi. Haza mehettünk. Így a nem megyünk anyóshoz dolog ezzel megoldódott úgy 3 hét után.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Banyek Aida... ez klinikai eset. Önző zsaroló ember, viszont annyira tipikus, hogy erről cikkek tömegeit találod a neten ha kicsit körülnézel. A gond az, hogy az ilyen ember azt zsarolja csak aki hagyja magát. Aki nem hagyja azt nem. (A betegség stb. is a zsarolás eszköze). Nem egy kapcsolat volt már ami egy ilyen beteges anya-fiú kapcsolat miatt szétment. Én még mindig azt mondom, hogy a párodnál van a helyzet kulcsa. Tök mindegy milyen nevelést kapott, a lényeg az, hogy vegye észre végre, hogy az anyja mit is művel vele. Iszonyú kemény menet lesz de ha nem sikerül ezt megoldani komoly gondok lesznek a jövőben (unoka fejét az anyja ellen telebeszélő nagymama, folyamatos fúrás-faragás stb.). Nem irígyellek :(

(viszont az biztos, hogy segít ha ki tudod magad panaszkodni néha amikor tele a pohár... folyton csak nyelni nem lehet...)
Vendég

Sziasztok!

Remélem nem veszitek tolakodásnak, ha én is csatlakozom hozzátok.
Ha minden jól megy decemberre érkezik hozzánk is a gólya, immár másodszorra .

Mushnak üzenem, hogy jó helyet választott a uh-ra, a genesis tényleg szuper-mi szombaton voltunk, nemkevesebb mint 50 percig vizsgáltak!!!
nagy bea

Sziasztok
Megjártuk még egyszer a genetikai uh-t!Mindent rendben találtak,a szívfrekvencia is teljesen jó volt.Remélem jövő héten csütörtökön a szívuh-n is mindent rendben találnak.
Ja és KISLÁNY!Apa a fellegekben jár,nekem még szokni kell a gondolatot! :wink:

Minden pocakkép nagyon szép,nekem pont ma mondták ketten is hogy nem is látszik rajtam. :shock: Pedig szerintem igen.

Aida
Nem semmi anyósod lehet! :shock: Nekem még jó hogy 300 km-re van! :wink:

edoci

Edoci!

Gratula a kislányhoz, milyen jó hogy ellenkező neműek lesznek.

Ha nem baj hogy megkérdezem, miért kell a szívuh?
nagy bea

Sziasztok!
Nem leszek mostanság,mert ma jönnek a szüleim és jövöhét kedden megyünk haza két hétre.
Azért még hétfön jövök,mert akkor lesz a genetikai uh, és persze megmondom,hogy ki lakik a pocimban!!! :lol: :lol:

Aida!
Még én se vagyok biztos,hogy érzem e babácskát. :shock: Kb egy hete érzek apró kis rángásokat, de tényleg csak egy pillanatig tart,de naponta többször is! Szóval nem vagyok benne biztos,hogy ez már a picuri! :? :)

Üdv Mindenkinek!!! :P
susy75

szia nagy bea,hava valósi vagy?
csajok a mai pocakfotóm:
Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Bea
Üdv! :D Vasárnap voltam dokinál és a baba szívfrekvenciája alacsony volt.Ezért kell elmennem magzati szívuh-ra.De most reménykedek hogy nincs semmi gond! :D

Sarmon
Nagyon szép a pocid neked is! :lol:

edoci

Sarmon: dunaharaszti-egy bp. melleti kisváros.
nagy bea

edoci. gratula a kislanyhoz!!

bea. udv!

sarmi. szep a poci!!!

en ma alltam merlegre es majdnem le is estem rola a megdobbenestol. 68.5 mutatott. az elmult 2 hetben 66.5 volt. honnan jott az a 2kg egy het alatt??? amugy kb 65 korulrol kezdtem.

ma voltam fogorvosnal. azt mondta, hogy a fogaim ok, de az inyem nagyon randa. ezert is verzik olyan nagyon. dehat hiaba sikalom. adott egy oblogetot is. ket het mulva vissza kell mennem. amugy nagy meglepi ert. most voltam itt eloszor. a doki halal kedves, mindent jol elmagyarazott. aztan mentem fizetni. mondtak hogy nem kell, mert terhes vagyok. szoval 2009 dec 15-ig ingyenes a fogorvos is!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: ( a gyogyszert mar irtam)

KépKép
KépKép
mush589

coca. milyen volt a tanfolyas?

tudom, hogy mar egyszer volt szo legzesfigyelorol, csak kivancsi vagyok, hogyki fog venni/hasznalni?

KépKép
KépKép
mush589

Nálatok a dinnye után nincs örömtánc? Csak mert az enyém már a legkisebb mennyiség után is úgy ropja, hogy az még kívülről is látszik:)))))) (más nem igazán izgatja, csak a dinnye...)

(tök állat, Lillánál kívülről nem is tudom mikor lehetett először látni... szerintem már a 3. trimeszterben:)))

Úgyhogy dinnyére fel, hátha másnál is hasonló lesz a hatás:)))
Vendég

bea az oké,de nincs is sehol feltüntetve a dunaharaszti! :shock:
mush jó hogy mondod nekem is kell menni fogdokihoz,bár nekem egy fogam néha fájogat is. :cry:
Én (lehet sokak ellenszenvére )nem fogok légzésfigyelőt venni.Előző kettőnél se volt,egy karnyujtásnyira feküdtek tőlem,másfél két óránként szoptak,ha már két óránál tovább aludt ott taporogtam az ágya mellett.Esetleg ha komplikációk lesznek a szülésnél vagy orvos is javasolja a ezt a szerkezetet akkor természetesen lesz.De szerintem egy egészséges baba nem agyon öltöztetve és nem nyakig betakarva megfelelő hőmérsékletű szobában biztonságban van.EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

csakegy a dinnye evés után nálam van örömtánc folyton a wc felé... :roll:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

itt csak sargadinnye van, de sajna nem hozza lazba az en kis manomat, de makd kiprobljuk a masikat 4 het mulva!!!:)

KépKép
KépKép
mush589

Mush: na akkor 4 hét múlva tutira meglesz a hatás:)))))))) (nekem meg tudod mi hiányzik? A crumpets ... abból még a leggagyibb is bejött, főleg Nutellával... na én meg ezért irigyellek:)))))

Sarmon: Az nálam is van... még éjjel is rohangálok...

Megyek John Doe-t nézni... még 4 rész és kiderül az igazság:))))))
Vendég

csaki. ird meg priviben a cimed. nagyon szivesen kuldok neked! holnap megyek vasarolni :lol:

KépKép
KépKép
mush589

ui: Marmitetot szereted?

KépKép
KépKép
mush589

Légzésfigyelőről holnap mesélek, főleg neked, Sarmi! Most megyek pókozni! Jó éjt!

Kép
zölddisznó

Aida: örülök, hogy férjed ok, biztos félreértettem, hogy csak tehetetlen. Szerintem a Tiéd a legborzasztóbb anyós, valószínű meg kell tanulnod nem foglalkozni vele, és amennyire csak lehet mérsékelni a találkozásokat. Nagyon sajnállak, és legalább nekünk panaszkodd ki magad, az is jót tud tenni. Ötletből kifogytam.

Zölddi: köszi a számot, gondolatolvasó is lettél.

Ma voltam dokinál, egyelőre minden ok, de szednem kell magnéziumot mert megrövidült a méhszáj, de még nem nyílt ki (majd fog, mindig így van, pedig optimista vagyok). Sokat kell pihennem, de hogyan? Másfél éves fiú mellett, kizárt. Holnap ismétlik a toxoplazma vizsgálatot, mivel a terhesség előtt átestem ilyen fertőzésen. Ez új nekem, majd mesélek.

Ja, valószínű császárral fogok szülni a strummám miatt, meg a baba is nagyobb az átlagosnál, az előzőt 4530 g-mal szültem, most nem kockáztatunk. Kinek volt császáros szülése? Meséljen. Elvileg itt 3 nap után haza lehet menni, ha nincs gond.

Légzésfigyelő: ha nem indokolja a baba (pl. koraszülés, stb.), akkor én nem veszek, az előző kettőnél sem volt, egy ideig úgyis egy szobában alszom vele. Tudom, hogy életet menthet, de szerintem a kereskedők járnak vele nagyon jól. A gyerekorvosunknak van egy, mindig odaadja annak a családnak, akinél indokolt. Tök rendes tőle.
Aki szeretne, az szerintem vegyen használtan.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

pokozni???

KépKép
KépKép
mush589

Zölddi: pókozni? Ti így hívjátok? A Te állapotodban?

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

ebayen neztem legzesfigyelot is, meg szivhang bigyot is. hasznaltan tok olcson lehet venni. asszem ha ugy osszejon, akkor veszek is. ujjonan nagyon draga.

KépKép
KépKép
mush589

bb: ha jól értem a méhnyakcsatorna rövidült meg nálad, szerintem ne aggódj, előző terhességemnél már a 14. héten a méhszájam 2000 volt-és a 38+5 napon indították meg, tehát tuti lehet vele húzni-probléma nélkül. SZORÍTOK!!!

Nekünk a gyerekorvos egy nagyon-nagyon jó családi barát, ő nem engedte a lányomnál, azt mondta az egészséges babának nem kell, mivel viszonylag sok téves riasztása van, ezzel arányosan sok felesleges aggodalom is társulhat hozzá.
nagy bea

Zöldi,én egyetértek bb vel a légzésfigyelővel kapcsolatban!De azé elolvasom a kiselőadásodat is,hátha meggyőzöl! :wink:
mush a tvben néz zöldi pókos filmet! :lol:
ja most olvasom beát,na akkor ővele is egy az álláspontunk. csókollak zölddike!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

bb ha én mesélnék neked a császáros szülésemről,akkor nagyon megijednél,de mivel minden szülés más és más ezért,nem is ijesztgetlek tovább,csak annyit mondhatok hogy előnye:hogy gyorsabb,abban a pillanatban meg utána egy kis ideig fájdalom mentesebb.Nincs ugye gátmetszés.hátrány a tej későbbi megindulása,a magzat hirtelen külvilághoz szoktatása,a hason éktelenkedő heg,elég nagy fájdalom mihelyst kimegy az epidurális érzéstelenitő vagy altató hatása.Ha választatsz azé inkább az edát válaszd,jó ébren látni ahogy kiemelik a bébidet.Ennél is bennt csücsülhet apuka a fejed mellett.rögtön sajna a babát nem adják a melledre a sok kütyü miatt.a lábadozás tovább tart,mint a spontánnál.nekem mindkettőben volt részem,de mindkettőnek a szarabb kiviteléhez.csodálkoztam is magamon,meg a közeli hozzátartozóim akik ismerik a szülés-történeteimet hogy merek még egyet vállalni. :roll: De a végeredmény meg annyira csodálatos,hogy képes vagyok érte a kinok kinjára is! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Mush: köszi (tényleg:)))), de annyit abszolut nem ér az egész... viszont valszeg keresek majd valami receptet a neten és megpróbálok legyártani egy adagot:))) Na ahhoz viszont megköszönném ha szurkolnál:)))) (A Marmite-tól engem kiráz a hideg... brrrr.... )

Légzésfigyelő. A lányom makk egészséges volt, nekünk volt, összesen 2 téves riasztás volt 1 év alatt az is akkor amikor én előző este véletlenül kihúztam valamelyik érzékelőt, a maradékról meg lemászott. Nekem nagyon jó volt, hogy volt, ezerszer nyugodtabban aludtam, abszolut semmifelesleges aggodalmam nem volt. Elvégeztük a tanfolyást is -anélkül SEMMI értelme a légzésfigyelőnek... ott még az újraélesztést is begyakoroltatják!!! Iszonyú hasznos!!!! Tutam, hogy a lányom nem rizikófaktoros, a téves riasztásnál is 99,99999%-ig biztos voltam benne, hogy az ezért nem paráztam. Viszont azt is tudtam, hogy ha gond lenne mit kellene csinálni.

Használtan vettem, ha a kistesó után eladom akkor is a pénzemnél leszek...

Ja: Én 3 lapost vettem, csak azt ajánlom, az Angelcare stb. gagyi mert kicsi az érzékelője, azért van annyi téves riasztás. A 3 laposak a legmegbízhatóbbak Nekünk valamelyik magyar van (amelyiket a Heim Pálban nyomatják) - és talán 20e lehetett és még garanciális volt amikor vettük.
Vendég

Szép hajnalt Csajok!
Kidobott az ágy… Mostanában ilyen ritkán fordul elő, szerencsére még tök jól tudok aludni.

Aida!
Az anyósod már tényleg beteges! :evil: És mit szólt, amikor összeházasodtatok? Én nem adok több ötletet és nem is mondok véleményt egyik családtagodról sem, valóban nem ismerjük a helyzetet, így felesleges is lenne, de ezt tényleg meg kéne valahogy oldanotok, mert nem lesz jó vége.

Bea!
Üdv köztünk! És jó pocakosodást!!! :lol: Írsz majd magatokról bővebben???

Edoci!
Gratula a kislányhoz! Te fiút szerettél volna? Szerintem pont jó párosítás, Máté majd vigyáz a kiscsajra!

Sarmon!
Írisz már nagyon szépen kigömbölyítette a hasad! :lol:

Mush!
A fogínyvérzés tipikus kismama tünet. Én is készülök fogorvoshoz… talán nemsokára rá is szánom magam. Útálom őket… :?

Csakegy!
Én még nem kötöttem össze kajákkal Pötty mocorgását. De egyre többet érzem, és már kívülről is egyre inkább kitapintható. Bár még Apának nem mutatkozott be a drága, olyankor mindig visszavonul. Hajnalban és délelőtt szokta a legnagyobb mocorgásokat produkálni. Tegnap én is ettem egy csomó dinnyét. Mondtam is Pöttynek, szóljon, ha már kevés neki a hely, nem bírtam abbahagyni az evést… :lol:

Zölddi!
Kérjük szépen a légzésfigyelős beszámolót! Hol lehet ilyen oktatáson részt venni???

Kép
Kép
lbernuska

szep jo reggelt!
ez az oktatas engem is erdekel! itt nem hallottam meg rola, es hat esetleg leszerveznek egyet arra a ket hetre, amig otthon leszek.

itt csak angelt talaltam a neten. milyen mas markak vannak, amik 3 laposak es jok?

tudom, hogy a foginyverzes tipikus tunet, de nekem ugy tunt, hogy tul sokat verzik. meg is erositette a doki, hogy nem eleg ketszer fogat mosni, meg adta azt a lotyot. hat majd meglatjuk.

berni. aidaek szerintem meg nem hazasok. ha jol remlik akkor irta, hogy a baba szultese utan szeretnenek eskuvot valami olyasmit mint Bettye a Balcsinal.

Hat, en nem ertem. Nalunk nem akar bejeletlezni a mano. Most mar nagyon irigy vagyok ratok. Biztosan tul sok a haj vagy nem tudom.

csaki. van meg jobb otletem, majd viszek augusztusban, es ha pesti vagy majd 2 percre osszefutunk. drukkolok, hogy talalj receptet,de szerintem olyan igazi szivacsosra nem konnyu megcsinalni. nem tudom, hogyan csinaljak azokat a lyukakat.

KépKép
KépKép
mush589

Mush
Én 66,6-ról kezdtem és ma reggel voltam 68,6. (17.hét)
Mivel ilyen idő van, gondolkodóba estem, hogy mit is veszek fel farmer területén, de végül kiemeltem egyet a szerkrényből, hátha és csodák csodája, össze is bírtam gombolni, máshol sem érzem, hogy szűk lenne, nem tudom, hol a két kiló, de lesz ez még több is.
Bár nekem a torna sokat segít a súly karbantartásba és még jól is esik a mozgás, mivel előtte 10km-eket futkároztam, amit ugye azóta nem lehet, így választottam más mozgás formát.
Igazából a kilók nem annyira érdekelnek, a célom inkább az, hogy jól érezzem magam a bőrömben a terhesség alatt is és utánna is.

Betti
Kép
betti0412

Hát igen, azt hiszem kifogtam anyóst. :) Mindegy, tényleg megpróbálok nem nagyon foglalkozni vele.

Légzésfigyelőt a párom nagyon szeretne én igazából soha nem gondoltam, hogy kéne. Nővérem aki Svájcban él, soha nem használt, ott nem is szokás csak ha orvos mondja. Soha nem volt semmi baj. Azt viszont tudom, hogy elég lenne egy téves riasztás és én ott esnék össze helyben. :(

Tegnap vettünk leértékelt pelenkatárolót a Brendonban. :) 7990 Ft-ról 4990 FT-ra volt leárazva. Tök jó.

teszvesz.hu-n elkezdtem nézelődni, tök jó kis holmik vannak.. Nem győzök licitálni. Ma talán megnyerek egy kismama nacit meg egy kismama pulcsit őszre/télre összesen 2500 Ft-ért. Meg babaruhacsomag olcsón. :) Tök jó. Itt ajánlotta vki, köszi neki!!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

mush: Jól mondod, csak eljegyzés volt, házasság még nem. De anyósnak már az is elég volt. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!
Csatlakozhatok?? 20 hetes kismami vagyok! Ma megyek UH-ra az AFP-el. Itt több mint 3 hétig tartott mire eredmény lett! Borzalmas. 16 hetesen lánynak mutatta magát, de a doki bácsi szerint ma már megmondja. Olyan rendes, mert mindig 4D-t csinál és semmi extrát nem kér érte.
Most egyenlőre ennyi, majd még írok!
Kép
Vendég

sziasztok...

készül a turos tészta..az időjárásra való tekintettel nem vagyok hajlando messzebre menni mint az éjjel nappali kisboltunk,..És most ehhez kaptam alapanyagot.. :D De nem baj...mert már kezdek ráhangolodni...
Jo kis szalonna illat...nyamm-nyamm...

Elkezdtük a dobozolást.és ha az exem elmegy hétvégéig a lakásombol akkor megyünk csinálni..És akkor jövöhéten már költözünk..Remélem hamar jön majd a upc hogy bekösse oda a netet..Kis lakás,de imádom..És igy fiatal fejjel az is nagy dolog... :lol:

áááá...ettem hamit..nagyon jo volt 8) na megyek teregetni..
ja nekem is mennem kell fogászatra mert utnak indult a bölcsesség fogam és az elötte levőt letörte..eddig nem fájt de 2 napja esténként kikészülök..pedig utálom a fogászatot.. :?

Kép

Kép
nikianya21

szia bocika,üdv köztünk,meglátod milyen jó kis csapat ez! :lol:
Betti nem nyomsz egy pocifotót?
Aida érdekelne milyen az a pelenkatároló!Képet raksz fel róla?
Berni,igen nagyon szépen növöget az én kis Íriszkém.és jó sokat mocorog is.
Ezt a trágya időt csajok,nekem ráadásul a császárom hege ilyenkor érzékeny is,egész éjjel görcsölt.
Reggel megint rááltam a mérlegre ,tegnap örültem hogy hiztam egy kilót ma meg eltűnt megint az a kilócska.Még mindig ugyanannyi vagyok.Lehet tegnap csak sok lecsót ettem... :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

én meg mazsolás-kakaós kalácsot sütök kenyérsütőgépben.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

UUUUU sarmon. LECSO!!!! ezer eve nem ettem. es most siman betudnek nyomni egy jo nagy adagot. nem er, hogy most egesz nap erre fogok gondolni. :twisted: :twisted:

bocika. udv koztunk.

boci es bea. csinaljatok vonalzot legyszi, meg tegyetek fel poci kepet!!!!

sarmi. priviben megirnad a szuleseidet? en szeretnek a rosszra is keszulni, mert biztosan nem lesz egy leanyalom.

KépKép
KépKép
mush589

Húú de jó kaják. Már én is nagyon éhes vagyok. Dolgozok tehát itt bent a munkahelyen járunk ebédelni a férjemmel.
Tényleg kaja!! Nálam is beindítja a bébit a dinnye, főleg ha hideg. Na meg a fagyi vagy a jégkrém! Úgy látszik ezt csípi, na meg a hűvös időt. Most hogy nincs meleg egy csomót kavar, bezzeg mikor meleg volt szinte meg sem moccant! Ennek most örülök, mert így akkor a mai UH-n is kever majd. :lol:
Kép
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?