képzeljétek Bibus tegnap egyszer aludt másfél órát és fent volt este 10ig azt hittem kitépem a hajam
teljesen kész vagyok pakolok,pakolok és soha nem érek a végére,mit keres ott az a csokibárány a polcon,az elöbb még nem volt ott,meg avadgesztenye,mire elrakok valamit 3 lesz helyette ott,szétmegy a fejem már,túl osk domestost szívtam szerintem
párommal is csak öljük egymást,tegnap elolvastam a gyógyító szeretet című kiskönyvet,nekem túl istenes,de megpróbálok irántí i szertettel lenni,majd meglátjuk mennyire megy
Kati,Gabci
Bibus csatlakozik az 2007 őszi ördögfiókák klubjához,önként
Bébitaxihoz:nekünk van nem ilyen szuperszónikus,Maja lesekakkantotta ha 3 métert ment vele sokat mondok,soha nem szeretett se motorozni se semmi,most motorozgat,biciglizik,de nem mániája
szóval érdemes kipróbálni valakinél érdemese
nekünk van bébitaxink,motorunk,triciklink (2)
és mégis az unokatesó 12-es biciglije és motorja jön be neki
Gabci
ez a játék amit írtál kb 2-3 évesnek való,mármint lehet mutogatni nekik meg minden,de majd csak akkor értékeli,próbélja
mesélés?most Majának,már szereti,eddig csak lapozni szeretett
perse vannak nyugodtabb természetű gyerekek,de úgy tudom Ádi sem az
és nekem is ő az első számú bébink
Andi
mond ,hogy rágcsálták a káposztát és padlizsánt,mert ha formaberakóztak vele küldöm Bibut (esetleg Maját is) diktatúrát tanulni
jah látom azért ők is rosszalkodnak
szia Panóka
Zsu
nekünk is van hernyós olyan
Bibu imádja a tvhez csapkodni
én megvagyok elégedve az esernyőkocsinkkkal
Mogyó
háttámlán keresztül?azt meg hogy csinálta
jajj elsem dicsekedtem Bibus leolat szépen az ágyról 10ből 8szor a maradékba addig sír amíg lenem veszem,de neki is hobbija hogy feláll és a kanapél széléről obégat meg dobál le mindnet és nézi,hogy mehetne utána,kishüle
nekünk van leesésgátlónk,azon keresztül is áttud esni a baba,de azért jó is hogy van -)
Gömbi
Borcsika csudaédes
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
ahogy haragszik csúcs
Prücsi
bizti sütni akarsz ekkora gyerekseregnek?
gyümitorta?
Kikuka
örülök,hogy jól vagytok
látom mindenki egyetért velem ,hogy Bibu dagi
járássegítős babánik édesek
Ábel nagyon helyes fickó
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)