képzeljétek Bibus tegnap egyszer aludt másfél órát és fent volt este 10ig azt hittem kitépem a hajam
teljesen kész vagyok pakolok,pakolok és soha nem érek a végére,mit keres ott az a csokibárány a polcon,az elöbb még nem volt ott,meg avadgesztenye,mire elrakok valamit 3 lesz helyette ott,szétmegy a fejem már,túl osk domestost szívtam szerintem
párommal is csak öljük egymást,tegnap elolvastam a gyógyító szeretet című kiskönyvet,nekem túl istenes,de megpróbálok irántí i szertettel lenni,majd meglátjuk mennyire megy
Kati,Gabci
Bibus csatlakozik az 2007 őszi ördögfiókák klubjához,önként
Bébitaxihoz:nekünk van nem ilyen szuperszónikus,Maja lesekakkantotta ha 3 métert ment vele sokat mondok,soha nem szeretett se motorozni se semmi,most motorozgat,biciglizik,de nem mániája
szóval érdemes kipróbálni valakinél érdemese
nekünk van bébitaxink,motorunk,triciklink (2)
és mégis az unokatesó 12-es biciglije és motorja jön be neki
Gabci
ez a játék amit írtál kb 2-3 évesnek való,mármint lehet mutogatni nekik meg minden,de majd csak akkor értékeli,próbélja
mesélés?most Majának,már szereti,eddig csak lapozni szeretett
perse vannak nyugodtabb természetű gyerekek,de úgy tudom Ádi sem az
és nekem is ő az első számú bébink
Andi
mond ,hogy rágcsálták a káposztát és padlizsánt,mert ha formaberakóztak vele küldöm Bibut (esetleg Maját is) diktatúrát tanulni
jah látom azért ők is rosszalkodnak
szia Panóka
Zsu
nekünk is van hernyós olyan
Bibu imádja a tvhez csapkodni
én megvagyok elégedve az esernyőkocsinkkkal
Mogyó
háttámlán keresztül?azt meg hogy csinálta
jajj elsem dicsekedtem Bibus leolat szépen az ágyról 10ből 8szor a maradékba addig sír amíg lenem veszem,de neki is hobbija hogy feláll és a kanapél széléről obégat meg dobál le mindnet és nézi,hogy mehetne utána,kishüle
nekünk van leesésgátlónk,azon keresztül is áttud esni a baba,de azért jó is hogy van -)
Gömbi
Borcsika csudaédes
ahogy haragszik csúcs
Prücsi
bizti sütni akarsz ekkora gyerekseregnek?
gyümitorta?
Kikuka
örülök,hogy jól vagytok
látom mindenki egyetért velem ,hogy Bibu dagi
járássegítős babánik édesek
Ábel nagyon helyes fickó