Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Ezt egy minket olvasótól kaptam privibe, név nélkül bemásolom.
"Légy szí tegyétek rendbe a dolgokat, mert rajtam kívül szerintem egy csomó mindekinek a segítségére vagytok! És olyan jó csapatnak tűntök!"

Tand!

Ezeket a hungarocel figurákat én az interneten vettem , nekünk zsebibaba és csacsi van. Keress rá szerintem megtalálod és ott volt nyuszi.

Eva@liza

csinik a fotók, ne izgulj Liza nálunk sem erőlteti meg magát forgás terén, ő is utál hason lenni kb. 2 hete hajlandó 5 percet hason lenni, és a mozgásokat csak onnan lehet kezdeni.

potyka!

Akkor én mára kiírlak!

pepike

Kép

Kép
pepike

Jó reggelt Anyócák!!!

Tudom, már nagyon lerágott csont, de mégis.
Miért várjátok, hogy a topik olyan legyen mint régen??? Egy kicsit nekem is rosszul esnek a már jópár napja írt vélemények erről. Mégpedig azért, mert hiába vagyok veletek már régen, mostanában tudok csak többet írni. Tudom jól, hogy nem vagyok olyan humoros, mint a mostanság ritkábban írók, de akkor is! Én is ember vagyok, saját véleménnyel, kritikával, problémákkal (na és képekkel :lol: ).
Ha megnézitek, nemcsak most változott meg a hangulat, a téma. Folyamatosan bővülünk és morzsolódunk. Azért, mert volt egy nézeteltérés, attól még nem kell mindent annak a számlájára írni! Most ez van, ezt próbáljuk meg elfogadni és persze amiért ide járunk, érezzük jól magunkat, beszélgessünk, panaszkodjunk.
Szó se róla, nekem is hiányzik a tömény hülyeség! De sok újat olvasok, hallok a most gyakrabban jövőktől, ami nekem speciel JÓ!!!
Szóval hajrá!

Niki: Én is csíplek! :wink: Jó, hogy jöttél

Bosek: Oké, frigyben megállapodtunk, a hajba tűzött rózsát tedd félre! Gyedednek örülök, valóban nem mindegy mennyi az annyi!

Tand: Kangát sem látom, őt nem szereted? Nyuszi mindig olyan nagy okos, ne is bánd!!!
Amúgy nagyon helyes a szoba!

Livi
Kép
Kép
lusie

Hali Csajok!

Én nem is értem igazán ezt a "topik megváltozott - mi a nem jó? - ki ne jöjjön, vagy ki mért nem ír?" - dolgot..

Nekem nincs sok időm írogatni, inkább csak fotókat feltenni az én gyönyörűséges babókámról...és valószínűleg nem is hiányoznék senkinek - és ezt most őszintén, minden sértődés nélkül :wink: (még a talis tábliba se kerültem be :shock: , pedig szóltam, h nem valószínű, mert Kecsk.ről egy kicsit macerás).

Én is van akinek írok, többször, és még csak reakcióra se méltat..ez van...ilyen a topikvilág, ahogy vki írta :oops:

De nagyon szeretem olvasni a hozzászólásaitokat, és ezért lécci, lécci, lécci ne veszekedjünk, sértődjünk, meg miegymás. Van asszem mindenkinek épp elég baja, v nem, de akkor se csináljuk már a rosszkedvet!!!!!

MIndenkinek nagyon vidám, mosolygós napot!!!!
:D :D és mégeccer, amit már korábban hangsúlyoztam:
PEACE, LOVE& HARMONY :D :D :D

KépKép
kmanna

Meg kell tanulni vágyakozni az után, ami a miénk. Simone Weil

Na ez jutott eszembe. Hogy volt már más, jobb is szebb is, de könnyebben telnek a napok, ha megtanuljuk azt szeretni, ami van, ami adott, és abból kihozni a maximumot. Mondom én a fő betolakodó.
:lol:

Na megyek, hasznosítom magam, ha már egyben vagyok kettőben.

potyka

Tök igazatok van!

Csak kérdem én, ha mindenki így gondolja, mégis mire ez a keserű hangulat!

(nekem most amúgy tényleg keserű. Tegnap este nagyon összezördültem a lányommal, úgy megrángattam, mint még soha, nagyon szégyenlem magam..., tök sírhatnékom van.)

Livi
Kép
Kép
lusie

Vidám, szép napot Mindenkinek!

Enyimé lánykával reggel 8 óta küzdök, hogy egyen valamit. De a jókedv nincs oda (sem az övé, sem az enyém), csak valahogy evés terén nem értünk egyet ;) Astrud Gilberto-t hallgatunk, ebben legalább egyetértünk, hogy jó.

Például itt egy: "viszlát szomorúság" címmel ;)
http://www.youtube.com/watch?v=Uedbo8n8 ... re=related

Üdv eve@liza! Nagyon helyes a lánykád!
linocs

Lusie: csak hogy picit jobb kedvre derítselek... amit felraktál pogireceptet, megcsináltam, mert a Kedves épp itt sóhajtozott: ki csinál nekem sajtos rudat??? és akkor jöttél Te, és felraktad a receptet :) Köszi!!!!
linocs

Jó reggelt! (Már akinek az. :cry: )

Sz@r az idő, sz@r a kedvem, sz@r minden! Nem lehangolásképpen, csak ma ez van. :(

NIKI! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jó, hogy vagy!
Teljes mértékben egyetértek a véleményeddel!

Majd jövök, ha elmúlik a depis hangulatom!
Vendég

Linocs: De jó! És fincsi is lett?

Zsu: nem vagy egyedül...

Livi
Kép
Kép
lusie

linooooooooooooocs: tessék megnyomni a telcsiden a felvesz gombot!!!!!

Kép Kép Kép
fanetta

Lusie: de, most már látni a volnalzódat!

kiszazsu: nálunk is ritkán van Fanni kék folt nélkül!!! De ha nincs kék folt, akkor van szúnyicsipés!!! De hát ebcsont...
Mi is szoktunk a Sztppistibe járni -én is nagyon szeretem.

Niki: látom egy kis szupi ötletért nem kell szomszédba szaladnod!! (nem tom, miért nem jössz mostanság, de az tuti, -legalábbis a hozzászólásai alapján- hogy Ferit nem kell féltened -tud ő vigyázni magára :lol: ) -megvagy mééééééégis!!!

eve@liza: csinik vagytok.

Kép Kép Kép
fanetta

Jó reggelt!!

Én is depisen... :cry: :cry: :cry: Az idő nagyon rányomja a bélyegét az ember hangulaátra...semmihez nincs kedvem,itt ülök még pizsiben :oops: (meg a srácok is) :oops:

Sztem se kéne már túlzásba vinni ezt a :"megváltozott a topic"témát...a helyén kelle kezelni a topic életet...egy topic életében ilyen részek is vannak...úgy mint a nagybetűs életben ,itt is lehetnek hullámvölgyek...ezt kell elfogadni és így kell akinerk van kedve folytatni...

Részemről egyet értek Kmannával,én is úgy érzem h nem tartozom azok közé akik a középpontban vannak,ezáltal nem is fogalkozik velem sok ember...de ez így van jól...megint csak azt mondom amint az életben,itt is vannak vezető egyéniségek és visszahúzódó egyéniségek...vannak akivel mindenki foglalkozik,a gyerekei név és szülinapját mindenki megjegyzi,van akinek meg senki...speciel nekem volt a középső fiam szülinapja és a kutya se vette észre a vonalzón,míg a más gyerekét ezerszer is felköszöntötték sokan..ez van...én már elfogadtam...én is szürke egérke vok...mindig is visszahúzóvó voltam/vok az életben is
De nem kell ezen rágódni mert akkor tényleg vége lesz a topicnak...azért alakult hogy az egyidős babákról írjunk,tapasztalatokat cseréljünk,meghallagassuk egymást...ez most is megvan úgy érzem...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Csak rohanás közben egy mondat, mert úgy örülök neki. Tegnap végre az én kislányom is megfordult. Hasra raktam le aludni ebéd után, és háton találtam rá. És ezt még megismételte 2x a délután folyamán.

Patti, :twisted:
de jót molyosolyogtam, NAGYON vizuális vagyok, elképzeltem amint rángatna befelé a férjed, te meg kapaszkodsz hogy nem tudjon bevinni.

Tand,
sajnos nem tudom hol lehet ilyeneket kapni.

Eveliza, hellóka! szép a kislányod. Nekem is pont így volt a szoptatás, 2,6 hóig csak anyatej, utána 2-3 hétig tej is táp is. Bő 3 hós kora óta csak táp :cry:

Rohanok, du igyekszem jönni.
Vendég

Minden Szent István Parkba járót szeretném kérni, hogyha van kedve a pofázmányomat látni, no meg a csudaszép lánykámat :), akkor csörögjön rám, és szívesen elkísérjük ám a sétáján!
linocs

Lusie: aha, szerintem jó lett (habár egy kis sót kívánt volna, de hát én inkább sótlanul főzök, mint sósan), és épp jól jött az esti filmhez, úgyhogy köszi!
linocs

Kép

Jásszentandráson voltunk tegnap, és ha már leruccantunk, akkor pancsikáltunk is egy kicsit. Íme anyum (azt akartam írni, hogy Laci anyósa, de az nrm hangzik ennyire jól :lol: ) a 2 unokájával.

Egyébként ma Fanni elutazik anyummal Erdélybe, a tervek szerint egy hónapra. Tippeket kérek, hogy meddig bírom nélküle :shock: . Eredményhirdetés és sorshúzás a helyesen tippelők között szeptember elején. Fődíj: fába szorult féreg nyivogásának meghallgatása, a temető melletti fűzfán, éjfélkor!

Kép Kép Kép
fanetta

Szasztok!

Szia Niki!!! :lol:

Potyka! 10 percesek???

Patti! Fogjunk kezet! Nem nevetlek, mélyen veled érzek............ Régi gyerekkori emlékek miatt bennem rögzültek a menekülési ösztönök fogorvos felé közeledtemben! Ölellek!

Bosek! Hajrá! De jó, hogy nem hagytad ennyiben!!!!

Panny! Ne depizz, süss valami sütit, és egyél finomat!

Linocs! Majd ha jó idő lesz, megyek hozzátok minitalira. Ha meghívsz...............

Nebula! Meggyógyultam, de a jövőhét bizonytalan. Ha nem megyünk végül nyaralni, akkor megyek egy nap hozzátok! Marlának írok privit!

Pepike! Nóra lányom kitalálta 2.2-kor, hogy enni fog és ezt nagyon komolyan is gondolta! Én meg nagyon komolyan eldöntöttem, hogy nem fog................ Én győztem, de nenk ára a lentiek (személyszerint 3 fő) és a fél utca felverése volt!!!! Bolond lány.............

EvaLiza! Liza lányod szépséges! Üdv itt, tegnap ez nekem kimaradt, bocsánatot kérek!

Feri! Tanítgatod, tanítgatod???????? Sógornőm perfekt angol, de nem tudom rávenni, hogy csak anygolul beszéljen a lányhoz.......... Pedig milyen jó lenne!

Ma nem főzök, maradt tegnapról vadas, amit megfőztem végül!

Csók csajok!
Vendég

Tand!

Nem a Brico-ba vetted a figurákat?Én asszem ott láttam ilyeneket szivacsból...hogy volt-e nyuszi??...sajna nem emlékszem :oops:

Kacika!

Grat a forgáshoz :wink:
Olika eddig csak hátról hasra fordult és tegnap neki is sikerült hasról hátra is :wink:

Tegnap kaptuk még csak a 3 hós oltást és estére jó kis láza lett szegénykémnek :cry: ...38 volt a plafon...a germicid C levitte és egész éjjel aludt :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Fanetta!
Bírod kb. 3 napig ritkán rágondolva. Aztán 3 nap, sűrűn rűgondolva, naponta felhívva. Aztán vazze sírni fogsz sokat!!! Tapasztalat!

Anyudra hajazol erősen.............. Csak kicsit finomabbak a vonásaid!

Előbbi tele van hibával.............................. Pedig esküszöm tudok írni!
Vendég

Jahhhhhhhh

Lányok!
Van kb. 10 liternyi fagyasztott anyatejem!
Boldogan odadnám valakinek, aki kéri, igényli, söttörö. Steril medelás zacsikban van elrakva 1,5 dl-ként.

Úgy tűnik addig lesz tejem, amíg akarom, és még jelenleg is bőven túltermelek!

Ha tudtok segíteni, szóljatok!
Vendég

Mona: Védőnőt kérdezd, vagy hivatalosan csak előzetesen "bevizsgált" Anyuci adhat le tejet???

Fanetta: Nagyon kíváncsi vagyok hogy fogod bírni, szerintem egy hétig csak-csak. De aztán!! Bár ott a Kicsi, ő leköt. Na meg ma már a telefon sokat könnyít.
Azért milyen furcsa, hogy a mi időnkben még mennyire macera volt a telefonálás is.... Mégis felnőttünk.
Most hallom, hogyha egy másodikos gyereknek nincs mobilja, az már nagyon húdeciki. Szerintetek ez tényleg kell???

Panny: Azt hiszem rám gondoltál a szülinapi köszöntéseknél. Azt ám ezerrel én provokáltam ki. :oops: Másról sem írtam, na meg ugye a képek...

Kezd múlni a depim.... :lol: :lol:

Livi
Kép
Kép
lusie

Köszönjük a bókokat és az üdvözléseket :wink:

Pepike - igyekszem arra gondolni, hogy majd a saját tempójában csinálni fog mindent a kisasszony, de amikor mindenhol azt olvasom/hallom, hogy miket csinálnak már más babák, akkor egy kicsit irigykedem :oops: :roll: :lol:

Kacika - igyekeztem mindent megtenni, hogy a lehető legtovább húzzam a szoptatást (ittam ilyen-olyan teát, szedtem homeós bogyókat, tejserkentő masszázsolajjal bizgeráltam magam), de minden hiába. Eleinte sírva adtam neki a tápit, lelkiismereti problémát csináltam belőle, de ő nem foglalkozott vele, hogy mit kap, csak ehessen :lol:

Eve

KépKép
eve@liza

Köszönjük a bókokat és az üdvözléseket :wink:

Pepike - igyekszem arra gondolni, hogy majd a saját tempójában csinálni fog mindent a kisasszony, de amikor mindenhol azt olvasom/hallom, hogy miket csinálnak már más babák, akkor egy kicsit irigykedem :oops: :roll: :lol:

Kacika - igyekeztem mindent megtenni, hogy a lehető legtovább húzzam a szoptatást (ittam ilyen-olyan teát, szedtem homeós bogyókat, tejserkentő masszázsolajjal bizgeráltam magam), de minden hiába. Eleinte sírva adtam neki a tápit, lelkiismereti problémát csináltam belőle, de ő nem foglalkozott vele, hogy mit kap, csak ehessen :lol:

Eve

KépKép
eve@liza

Lusie!
Csak bevizsgáltan veszik át pénzért........... És nem fagyaztva, mert pasztörizálják is!

De azért majd megkérdezem, hátha!

De gondoltam hátha nektek is akad ismerős valaki! Ingyért viheti, csak jöjjön el érte! 3 szatyorni!

Telefon:
Ez olyan, mint a tv. Aki nem nézi, annak nincs rá igénye, mégis kicikizik érte a többiek. Mint a telefon!
Nóri nem fog kapni majd csak felsőben, ez tuti biztos!
Vendég

Eve@liza szia! Csinik vagytok, látom népszerű ez a ruha, mert többünknek is ilyen van. Mi is megyünk szombaton esküvőre... remélem ügyesen megoldjuk, hogy minél tovább tudjunk maradni. :)
Fanetta, tiszta Anyukád vagy! :)
Pepike szia! Múltkor írtam Neked, hogy Húgomék is Lőrincen laknak... a Toroczkó utcában. Ja, és árulják a házukat... Ti hova szeretnétek költözni?
Mona, tök jó lenne, ha ilyen picinek megtanulna egy nyelvet... egy ismerős csak franciául beszél a gyerekeihez... tök fura, mert a család többi tagja nem beszéli a franciát, de a gyerekek már igen. :)
Lusie, látom mostanában Te is sokat írsz... örülök!
Kacika, drukkolok Neked csütörtökre!
Panny, ne bánkódj Te sem! Bocsi, hogy nem vettük észre Krizsi szülinapját, de Márkét nem fogjuk elfelejteni! :oops: :wink:
Potyka, a 28-a jó dátum! Én meg elképzelem ahogy a talin drukkolunk Neked, mint a pasik egy focimeccsen... :oops: :wink:
Kmanna, igyekszünk ezentúl békében írkálni! ;)
Linocs, nagyon tetszettek a tegnapi mondások. Én lányom meg túl sokszor ébredt éjszaka... 2-kor, 4-kor és 6-kor... pedig nem is volt meleg... 4-kor viszont csak egy cumit nyomtam a pici szájába. :roll:
Pumperka, tesztett nagyon a "ki hogy hal meg" irományod... vissza is keresem és továbbküldöm az ismerősöknek. :)

Na most megyek rendet rakni a konyhába, mert bomba robbant... :( Meg ágyat is akartam húzni... de az lehet holnapra marad... :(

KépKép
KépKép
mni

Hali!

Csak gyors bekukk!

Monácska
Hivatalosan úgy lehet anyatejet adni, hogy a védőnőnek szóljál, hogy van tejed bőven, és Ő majd keres valakit, akinek szüksége van rá. Neked csak annyit kell tenned, hogy elmész HIV szűrésre, mert azt az egy vizsgálatot nem csinálták meg a terhesség alatt, ami szükséges. Én is adok tejet már Gréti két hetes kora óta. Egy ikerpárnak a szülei jönnek minden este. Elvileg fagyasztottat nem lehetne adni, de ezt rajtatok kívül senki sem tudja. Tőlem a fagyaszztottat is elviszik. Az elszámolás pedig úgy történik, hogy a kapó gyerekek dokija receptre felírja, és mellé kell csatolni egy formanyomtatványt, amit az adó és kapó anyukák is aláírnak. Ezt minden hónap végén le kell adni a TB-nél, és az aktuális hónapot követő hónap 15 körül fizeti ki a TB. Egy nap max 800 ml számolható el, és literje 1800 Ft. Remélem érthető volt. Ha van kérdésed ezzel kapcsolatban szívesen segítek!

Kép
tand

Tand!

Aranyos vagy, hogy ilyen gyorsan reagáltál is! :lol: :lol:

De nem vagyok hajlandó elmenni HIV szűrésre. Elvből..............
Akkor inkább kidobom, ha nem kell senkinek. :oops: :oops:

Nem tudom neked megmagyarázni, de nem megyek és kész!
Van két makkegészséges gyerekem. Olyan ellenérzésem van, hogy magamtól megdöbbenek................ :shock: :shock: :shock:

Mégegyszer köszönöm!

Te mennyit tudsz leadni nekik? Jó érzés lehet!
Vendég

Eltűntette a jó hosszú, szellemes, de ugyanakkor elgondolkodtató és megríkató hozzászólásomat! :wink: Ha kidühöngtem magam, megpróbálom rekonstruálni. :roll:

Kép
KépKép
nebula

lusie: 3 éves is elmúlt már a nagyobbik, és nincs még mobilja??????????? naezdecikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! :lol: :lol: :lol:

Hát igen, nálam úgy van ez, hogy a tehnika gyorsabban fejlődik az én agyamnál, és nehéz megértenem, hogy bizonyos dolgok miért kellenek egy kölöknek. De nagyot röhögök akkor magamon, ha a nagylányom valamikor majd (az általam illendőnek tartott kor előtt) szépen néz rám, és azért, mert nagyon szeretné, meg, hogy ne érezze hülyén magát megveszem majd neki az első maroktelefont. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
fanetta

Lusie, lehet, hogy ciki, de engem nem érdekel. Kaptak ők is telefont, mikor már messzebb közlekedtek önállóan, és én attól jobban éreztem magam. DE nemigen van használatban, és abszolut ragaszkdom ahhoz, hogy csak telefon, semmi extra. Olyan, amin hallózni lehet.

Niki, ha 28, akkor minimum muszáj mindannyiótzoknak egységesen meglátogatni engem az ispotályban. Nem feszegettem itt, de betegesen irtózom a kórháztól... :oops: Azért remélem nem járok úgy, mint Patti a szájsebésszel, mert a szülést nehéz áttenni hely és orvos tekintetében...

potyka

mobil telefon:egyet értek Monával,az enyimek se fognak kapni felső előtt az tuti!!Még néha azt is korainak érzem....

Az oviban is megy már amúgy a cikizés....a Márk nem néz TV-t már írtam,csak DVD-n nézhet mesét...a többi meg minden nap a Jetix-en,meg a Cartoon netvork-ön nézett mesével dicsekszik..Ja és már az is ciki az oviban h kinek nincs Play Station-e.....hát az enyém nek nincs!!!Helyette van homokozója,mászókája és trambulinja ami sokkal egészségesebb...Eszméletlen :roll: :shock:

És hál'istennek a száőmítógép sem érdekli!!Helyette a Csodálatos Állatvilág lexikonját lapozgatja sokat :wink:

Niki!

Én is úgy terveztem anno Márknál h angolul fogok hozzá beszélni...de aztán egy szakértő pszichológus rádöbbentett h azért anyanyelv az anyanyelv h az ember az anyjától tanulja...az más lenne ha én vagy a férjem anyanyelvi más nyelven beszélnénk...azt mondta a gyerek sokáig az egyik nyelven sem szólalna meg,még magyarul sem,kicsi lenne a szókincse ,szal nagyon nem ajánlotta...azt mondta amikor már beszél,kb 3 évesen lehet tanítgatni...én szoktam is a nagyokat pl.fürdi közben angolul mutatom nekik a tárgyakat és már egy csomó mindent tudnak...meg mellette jár Márk angolra het 1x.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Mona!

Én is így voltam a lefagyasztaott 20 liter tejemmel(pedig én nem is fejem csak ennyi lecsöpög :shock: )...már nem bírtam hova tenni...
A védőnő hivatalosan nem tud intézkedni csak ha megvannak a vizsgálatok,be van vizsgálva a tej..stb..én is macerának éreztem ezt a sok vizsgálatot de nem hivatalosan kerített mégis a védőnő egy anyukát aki elvitt egy csomó adagot. :wink:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!!!

Petramama, köszi a tippet ülés ügyben!!!

Évi, ha lett volna még süti ettem volna... Kedvenc sütimet megsütötte anyós, nagyon fincsi lett!!!

Tand, a dekoráció nagyon tetszik!!

Eve@liza, nagyon édes a kiscsaj!! Én akkor szoktam ilyen gyümileveket adni, ha nem nagyon akar enni, mert azt szivesen megissza és azért valamennyire laktat is. Nekünk kecskemétis van.

Lusie, nem is akartam az a rózsát a hajába tenni, tesóm erősködött, szerintem már túl csicsás, de aztán a végén mégis jó lett. Petikét meg csókolja Blanka! Kép

Kmanna, nekem tényleg hiányoznál, hogy fogunk így együtt motorozni??? Ha valaki nem válaszol, azt nem azért van, mert nem vagy szimpi, hanem mert mire végigolvassa a termést, a fele kimegy az agyából. Legalábbis nekem tuti, ezért bocsánatot is kérek. Asszem valami agyserkentőt kéne szednem. Tegnap a kávé helyett a doboz tejet tettem a mikróba, még szerencse, hogy nem indítottam el, a macskák jóllaktak volna.

Fanetta, egy hónapra??? Én tuti nem bírnám nélküle. Emlékszem még, amikor mi voltunk lepasszolva, nekünk is szar volt az elején, aztán már haza se akartunk menni.

Monácska, a vadasodat megkóstolnám!! De jó Neked, hogy ennyi tejed van, nekem pont annyi, amennyi kell sajnos. De már nem eszik tápszert, csak vacsorára. Telefon ügyben egyetértek.

Panny, szegény Márk, remélem azért nagyon nem viselte meg, még szerencse, hogy tudott aludni! Tv ügyben egy véleményen vagyunk, nálunk sem lesz engedve az öldöklős-ordibálós mese (még Ferit is letiltottam róla), már vettünk egy csomó dvd-t a kiscsajnak: Vuk, Vizipók, Mátyás király, meg a modernebb kedvencek. Na majd azokat nézheti.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Tand, szerintem nyuszis nincs is.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Böbi

Kép

Kép
bosek

Linocs, nálunk ma RHCP megy, csípi!

Apát teljesen sikerült meggyőznöm a huszonnyolcadikáról, vasárnap megyünk fel és ottalszunk a keresztszülőknél, oda gyalog is közel van a park!!! Jupííííí

Böbi

Kép

Kép
bosek

Bosek, jók voltak a keresztelős képek, megnéztem az összeset a galáriádban, végül hol vettél ruhát Blankának? Tök jó, hogy Ti is jöttök a talira! Mit fogsz sütni? ;)

KépKép
KépKép
mni

Bosek: le tudnád nekem koppintani a Matyikirályt meg a Vizipókot? Nem tom neked ebben mi az üzlet, de nekem jól jönne. :lol: És talira meg vinném cserébe az üres dvd-et.
(mi a legcikibb kategóriába tartozunk, mert nekünk TV sincs -eddig valahogy nem éreztem hiányát, de azért gyerekbambulás nálunk is megolva: mesetár+ PC )

Ja, és ha már itt tartunk régóta körözöm a Szépségésaszörnyet. Látta esetleg valaki őket??? :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fanetta 2008.07.22 11:16-kor.

Kép Kép Kép
fanetta

De jó Bosek, most én is előkerítettem az RHCP-m. Jó ötleteid vannak depi-üzésre.

Na felkelt a vőlegény! Lépek :lol:

Panny: Tök jól csinálod Márkkal. Nálunk a Kisvakond a favorit már lassan egy Éve, de most vettem neki HO-HO-HO-t, az is okés. Mondjuk én a Minimaxot engedem nézni. A heti egy angol meg egyenesen szuper.
Mobil szerintem is felsőben, esetleg, de akkor is minek???
Potyka, az teljesen okés, hogy ha távol vannak szükséges!

Livi
Kép
Kép
lusie

Mona,
én kapok a sógornőmtől tejet, ha ez a lehetőség nem lenne, tuti elkérném a Tiédet. Én a sóginő fagyasztottjaiból kapok, mert friss már neki sincs sok, napi 2 x eszik a fia, és azt is eredtei csomagolásból, fejni már nem tud.

Fanetta,
KIKÖPÖTT anyud vagy!! :lol:

Niki,
de jó hogy újra itt vagy :!: :D
Vendég

Sziasztok,

Most csak nagyon gyors vagyok, bocsi...

Monácska, tejre gazdi lennék, valamelyik nap kiugrom érte, majd irok privit, csak még nem jutottam odáig sem. És sziveas örömest megveszem, mert nekem ez igy is nagyon nagy segitség... fonalbeültetés ide vagy oda, a sok idegeskedéstől apu miatt teljesen elapadt minden (persze, fogyni bezzeg nem fogyok, hogy b... meg :twisted: :twisted: :twisted: ).

Patti, szájsebészet :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Mni, jó, hogy vagy!

TÖbbiek, mindenkit szeretek, de csak másfél oldalt tudtam végigolvasni, igy aztán sok mindenre nem tok reagálni.

Illetve egyetlen egyre igen: Judit18, gazság volt felhivni a figyelmet a Next elárazásra... most vettem andrisnak jó sok mindent, ami leginkább az én lelkemnek kell :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na, rohanok, egyszer majdcsak sikerül előkerülnöm, bocsi...

Kép

KépKép
eszterxx

[quote="eszterxx"] írta:eszterxxa sok idegeskedéstől apu miatt teljesen elapadt minden

Jajjj és jajjjjjjjjjjjjjjj

Jó lett volna, ha nem így lesz, de hidd el, tovább bírtad, mint gondolta volna bárki is!!!!

(Az öcsém összetörte magát anno motorral, nekivágódott egy villanyoszlopnak, kómában feküdt hetekig az intenzíven. A kislánya akkor volt 3!!!! hetes. A sógornőmnek még volt kb. 2 hétig teje................ Hatalmas eredmény, hogy ennyi is volt!!!!!!!! Ölellek!!)

Küldöm priviben a telószámom!
Vendég

Ne haragudjatok, Lányok, de most mégsem írok. Eddig nagyon reménykedtünk (persze továbbra is reménykedünk, csak most nagyon lent vagyok), hogy minden rendben lesz (téves diagnózis, mittudomén), de most telefonélt anyu, hogy az apukám ct-jének borzasztó rossz lett az eredménye. Eddig úgy nézett ki, hogy tüdőrák, de közben kiderült, hogy máj- és nyirokrendszer is. Tartom magam itthon a gyerekek előtt (az enyémeken kívül még a keresztlányom is itt van nálunk), de ide már nem jut energiám pozitívakat írni. Amint összeszedem magam, jelentkezem.

Mona: a jövő héten a Balcsin leszünk. Esetleg elsején nem jöttök el a Jászai suliba az anyatejes világnapra?

Kriszta

Kép
KépKép
nebula

Nebula!!!

Jajjjjjjjjjj................ Rettenetesen, nagyon sajnálom. Mit mondanak a dokik?????

A jövőhéten, ha minden jól megy talán-talán mi is Balcsizunk........ Sok esély nincs rá, de talán mégis. Ha megyünk, akkor 1-jén is ott leszünk, egyébként megyek én is! De ez most annyira nem is fontos!!! És nagyon megértelek!
Vendég

Nebula!
Sok-sok erőt Neked!

Livi
Kép
Kép
lusie

Sziasztok!
Cserkeszőlőn voltunk a hétvégén azért nem írtam. Tegnap meg mire végigovastam már elfelejtettem kinek mit akartam írni, meg jórészt már kitárgyaltátok - ezért nem aktuális.
Nagyon tetszett az hogy ki hogy hal meg..... :D
A versek is elgondolkoztattak.....

Nebula!
Sajnálom nagyon a rossz híreket. Sajnos nekem Apukám nemrég halt meg (pontosan a kórházba való befekvésem előtt egy nappal - így indultam szülni). Nagyon remélem hogy Apukádnak eredményes lesz a kezelés, és bízom benne hogy még időben vagytok. A lényeg hogy ne adja fel, meg akarjon gyógyulni. Apukám 7 évvel ezelőtt tudta meg, nagyon élni akart, nála az volt a baj hogy a daganatot nem tudták eltávolítani, előbb zsugorítani kellett, utána esetleg lehetett volna. De utána volt egy nagy műtéte bélelzáródás miatt és a következő műtétre már nem vállalkozott. Pedig ha megtette volna lehet hogy már meggyógyult volna. :cry: Szóval sok erőt, kitartást, sok esetben gyógyítható ez a betegség...

Pogácsa recept:
annyi liszt amennyi túró és amennyi margarin + só vagy
annyi liszt amennyi reszelt sajt és amennyi margarin + só

Vagy lehet pl. 50 dkg liszt, 25 dkg sajt, 25 dkg túró(tehén), + 50 dkg margarin. (ez a legfinomabb)

nem szabad légmentesen lefedni, hanem szabadon kell hagyni és akkor nagyon sokáig nagyon finom (amúgy befülled)

Nimókám vizelete negatív, de ez még nem jelent semmit (persze mert lóadag antibiotikumot kapott). Most folyamatosan kell még kapnia szeptemberig (akkor megyünk vissza a dokihoz) de valószínű hogy még utána is.
Ekkor hólyagfeltöltés lesz, majd műtét ha kell.

(elküldöm amit eddig írtam mert nem akarok úgy járni mint a többiek akiknek elszállt az irománya)

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Fanetta!

Én nem tudnám Leventét elengedni még egy hétre sem. Volt már tőled távol. Ha igen akkor mennyi ideig??
Mondjuk jó hogy van olyan akire rá mered bízni, én sajnos senkire nagy hagyhatom nyugodt szívvel. De megőrülnék addig nélküle és szerintem őt is rettenetesen megviselné. Annyira szeret bennünket, hogy érzem, nagyon-nagyon fontos neki a társaságunk, a biztonság - amit nyújtunk neki.

Kacika!
Gondolok rád!

Kmanna!
tegyük jövő hétre a talit, hogy Kacika is tudjon jönni, akkor már könnyebb lesz neki.

Linocs!
Köszi hogy megelőlegezted a talin való részvétemet de ezúttal szinte biztosra mondom hogy nem megyek, mert nagyon nehéz lenne megoldani. Ráadásul olyan autónk van amibe nincs légkondi és általában úgy néznek ki a gyerekek, amikor kivesszük őket, mint akiket leöntöttek egy vödör vízzel. Ha budapesti lennék természetesen ott lennék, vagy ha lesz új autónk, és az sem volna baj, ha már nem a szoptatás lenne a fő tápláléka Nimródnak, mert én csak fekve tudok szoptatni. Szóval köszi, de nem megyek, a többieknek jó szórakozást, és persze gondolatban mi kecskemétiek is veletek leszünk.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Ja és mai mérések alapján Nimó 8770 gramm, és 74 cm. (a doki meg is jegyezte, hogy 1 évesek adatai ezek :D )

Lányok egyszer már megtárgyaltuk hogy úgy kell írni (nem jegyzetelni kell), hogy két ablakban nyitjuk meg a topicot és az egyiket görgetjük a másikban meg írunk. Akkor nem marad ki olyan amire szívesen reagáltunk volna. Én ha van időm úgy csinálom (persze nem akkor, ha 15 oldalt kell bepótolnom)

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Nebula, :( +++++++++++++++++++ SOk erőt Nektek. MIért van mostanában ennyi ilyen hír?????

potyka

Na sziasztok. Most jövök a volt munkahelyemről, ezek még mindig meg tudnak lepni, hogy milyen hülyék, előre készülnöm kell, hogy azért nagyon ne essen le az állam ott. Aszongya a munkaügyis (eléggé sötét)csaj, hogy a MÁK szerint a gyed is jár nekem passzívan. :shock: :shock: ????????????? Hát ezek naggggyon nem értenek semmihez. Mondom, oksa, intézzék el, én meg intézem magamnak a munkanélküli segélyt :wink: :wink: Aszongya, a munkanélkülibe lehet telefonon is időpontot kérni. Most hívtam őket, hülyének néztek, mert sorszámozó gépük van.... Na jól van, erről ennyit.

Niki, a kersztelős ruhát végülis a piacon vettem, nagyon szép madeirás. Szerintem valami mást találok ki, nem sütit, mert mire odaérünk megeszem.

Fanetta, rajta leszek a témán, de üres nem kell cserébe, mert apa nyert egy rakással a bv poker open-en. :lol:

Lusie, kedvencem a Blood Sugar Sex Magik, de mind megvan...

Nebula, Eszterxx: nagyon sajnálom, gondolok Rátok!

Judit(k), remélem műtét azért nem kell majd!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?