Sziasztok!!!
Petramama, köszi a tippet ülés ügyben!!!
Évi, ha lett volna még süti ettem volna... Kedvenc sütimet megsütötte anyós, nagyon fincsi lett!!!
Tand, a dekoráció nagyon tetszik!!
Eve@liza, nagyon édes a kiscsaj!! Én akkor szoktam ilyen gyümileveket adni, ha nem nagyon akar enni, mert azt szivesen megissza és azért valamennyire laktat is. Nekünk kecskemétis van.
Lusie, nem is akartam az a rózsát a hajába tenni, tesóm erősködött, szerintem már túl csicsás, de aztán a végén mégis jó lett. Petikét meg csókolja Blanka!
Kmanna, nekem tényleg hiányoznál, hogy fogunk így együtt motorozni??? Ha valaki nem válaszol, azt nem azért van, mert nem vagy szimpi, hanem mert mire végigolvassa a termést, a fele kimegy az agyából. Legalábbis nekem tuti, ezért bocsánatot is kérek. Asszem valami agyserkentőt kéne szednem. Tegnap a kávé helyett a doboz tejet tettem a mikróba, még szerencse, hogy nem indítottam el, a macskák jóllaktak volna.
Fanetta, egy hónapra??? Én tuti nem bírnám nélküle. Emlékszem még, amikor mi voltunk lepasszolva, nekünk is szar volt az elején, aztán már haza se akartunk menni.
Monácska, a vadasodat megkóstolnám!! De jó Neked, hogy ennyi tejed van, nekem pont annyi, amennyi kell sajnos. De már nem eszik tápszert, csak vacsorára. Telefon ügyben egyetértek.
Panny, szegény Márk, remélem azért nagyon nem viselte meg, még szerencse, hogy tudott aludni! Tv ügyben egy véleményen vagyunk, nálunk sem lesz engedve az öldöklős-ordibálós mese (még Ferit is letiltottam róla), már vettünk egy csomó dvd-t a kiscsajnak: Vuk, Vizipók, Mátyás király, meg a modernebb kedvencek. Na majd azokat nézheti.