Új privát üzeneted érkezett!

Én is ott voltam ám:
Kép
Anya! EZ ISTENI: (tényleg ezt mondta, jó esett)
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 1.5217.jpg[/img]

Livi
Kép
Kép
lusie

Lusie!

Mi volt a kis kezével anno????
És az az egy éves tortája....................... Hallod, egyből ömlik a nyálam, mint Pavlov kutyájának!

Kész kis hölgy lett a mostani fotón! Tiszta Te vagy szerintem!
Vendég

Na még egszer. Szóval Isteni:

Kép

Livi
Kép
Kép
lusie

Zöldgallytörése volt. Egy hónap gipsz. Tök jól viselte. Szerencsére. Semmi extra nem történt, egyszerűen mászott és kibicsaklott. Nem is fájlalta, napok múlva figyeltem fel rá, hogy kicsit megrántja magát, ha törölközésnél erősebben érek hozzá. Elvittem a gyerekorvoshoz, azt mondta szerinte semmi (tekergette jobbra-balra), de ha az megnyugtat és van időm, vigyem be a Bethesdába egy röntgenre. És elvittük...

Livi
Kép
Kép
lusie

Tényleg egyre jobban hasonlít rám. Peti meg tiszta Apja, szerintem.
Kép

Livi
Kép
Kép
lusie

Petramama!
Borkának is hatalmas szemecskéi vannak!!!!
És látom, "közlekedik" alvás közben! :lol: :lol: :lol: :lol:

Mennem kell, lánykám felébredt!

Holnap jövök!
Puszka mindnekinek!
Vendég

Helllóóóó!!!!

Itt vagyok, itt vagyok drága Patikám!!!!!!!!!!!!!!!
Inkább nem választanék mert ez így jó együtt!
ó, ó most van 2 óra akkor kicsi beszédes szádba éppen derékig vannak, no sebaj írni majd csak tudsz!
Megy a drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!

Amúgy meg azért tüntem el(4 óra hosszat) mert Pepinek néztünk ovit.
Lőrincre fogunk költözni ha minden igaz és onnan nem tudnám ide vissza hordani. Nehéz döntés mert utolsó évben nem valami jó kivenni, a mostani oviból, de viszont azokkal a gyerekekkel fog menni iskolába az miatt meg jó.
Viszont addig nem lesz egyszerű mert szeptembertől Fótról Lőrincre reggel 8 ra odaérni, aztán érte menni délután és mindezt Lizával, hát nem várom, az tuti, viszont remélem minnél hamarabb odatudunk költözni és akkor minden szupi lesz , nem kell napi 3 órákat utazni.

szóval megint nem lesz egyszerűűűűűűűűű

lusie!

Akkor drukkolok hogy neked is jól sikerüljön az évfordulótok.
Addig éheztesd az Urad! :wink:

Petramama!

Nem semmi, jól eláztatok, viszont az az édes mosoly a kiskádba biztos kárpótol! :lol:

Szia Jimm!

Milyen volt, jól éreztétek magatokat??????

TALI!
Nem tudok biztosat mondani, de ha megyek, jön a nagylányom is. Pati kérjük a fiúcskákat is, ne legyen uncsi a Pepinek!
Még nem voltam abban a parkban van ott valami amivel a nagyobbak is elvannak, pl. játszó?

Feri!

Gratulálok a 30-hoz!! Jó ötlet volt Nikitől a pezsgő! Ő csinálta vagy csináltatta valahol?

pepike

Kép

Kép
pepike

[quote="nebula"]V írta:nebulaalamiért még egyszer megjelent itt az előző üzim. Ki érti ezt? Akkor helyette most csak ennyi, mert írni nincs időm: trallala, trallala, pritty, pretty, prütty.

Vazzzzzz, akkorát röhögtem!!!!!!!

Trallallaaa pritty, pretty, prütty!!!!

Téllleg megyek már!!!!

Csók!
Vendég

Lusie!
Zöldgallytörésben éppen részünk van. Petrának csütörtökön veszik le a gipszét.
Akkor róla is egy kép tegnapról:
Kép

Jöhet a tortamaradék, nyitom az ablakot! :lol:

Kép
Kép
Kép
petramama

Van játszó a parkban, már Zsu írta. Nekem is jön a nagylány.
Mi is megyünk oviba. Nagy nehezen sikerült csókkal felveteni. Erzsébetre a Lila oviba fog járni.

És még egy kis nosztalgia, hogy a két gyertyás is itt legyen:
Kép

Livi
Kép
Kép
lusie

Szegény Petra! A nagyobbak gondolom nehezebben viselik.
Melyik tortából kérsz??? :lol:

Livi
Kép
Kép
lusie

Lusie, a szeme sem áll jól. Mi a neve, ha nem becézitek?

(nem Illés, Dani :lol: :lol: :lol: :lol: amúgy. Dániel Boldizsár. Ha mégis csaj, akkor újratervezzük)

potyka

Olívia
Ja! A naptárban csak Illés van tegnapra beírva.
Akkor:
DANI GYERE KI!!!!!!!!!

Livi
Kép
Kép
lusie

Lusie! Mindegy, bármlyik jöhet... :lol:

Petra tök jól viseli, mintha a kezén sem lenne.

Kép
Kép
Kép
petramama

Patti!
Gyere elő!!!!!!! Már tuti túl vagy rajta!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
petramama

Pepike: a Niki nyomtatta és ragasztotta fel a pezsgőre a szupi címkét, nagyon ügyes volt! :) Mondjuk azt nem tudom, hogy mikor fogjuk kibontani a pezsgőt, valószínűleg csak szilveszterkor... :) Húúú, ma az átlagnál is többször csörgött a mobilom, de tök jó, mert mindannyiszor meghallgathattam a boldog születésnapot zenét :) Ja és mindenkinek köszönöm a jókívánságokat!!!

Lusie: Fordos a férjurad? Nagyon helyes! :) Nem tudom pontosan milyen kocsitok van, de ha esetleg Mondeo, akkor jöhetnétek Ti is a Mondeo klubba. Van külön baba szekció is a klubon belül, Lilla is tag, de van még nála kisebb babóca is. Én egyik karácsonyra egy eredeti és nagyon jó minőségű Ford Mondeo modellt kaptam a Nikitől - nem tudom, Te milyen kategóriájú ajándékokban gondolkozol... (wellness hétvége, vacsora, stb)

feri (mni)

Lilla baba már apával olvas reggel az ágyban (dájcse cájtungot):

Kép

Kép

Kép

:lol:

feri (mni)

Feri: Ford Focus kombink van. Imádjuk. Szerintem mindig is Fordunk lesz ezután. Tom álma egy mondeo kombi. 3-4 éven belül szeretné lecserélni. Ghia (remélem így kell írni :oops: ) felszereltségünk van. Absz. tökéletes, minden, ami kellhet. Ja és a lényeg, én is szeretem vezetni. Bár nagyon féltem tőle, mert nagy. De érdekes, hogy ez egyáltalán nem játszik be a vezetési élménybe. Tök biztonságos kocsi.

A kép tuti, én is találtam egyet, ma ilyen képböngészős napom van. Itt Olcsi hét hónapos:
Kép

Livi
Kép
Kép
lusie

Lusie: Szilvánuszéknak is Focus-uk van, ha jól emlékszem 5 ajtós. Ez itt a mi Mondeónk, egy esőáztatta nagy országos találkozón készült a fotó. Van egyébként magyar Focus klub is! :) Ja és egyszer majd mi is kombira szeretnénk cserélni ezt a lépcsős hátú verziót, mert bár elég nagy a csomagtartója, a Lilla babakocsija villámgyorsan kitölti :)

Kép

Egyébként a Lilla kis fekvőszékét is az egyik Mondeo klubtárstól kaptuk, akinek gyerkőce éppen kinőtte azt. A találkozók egyébként igazi nagy családi összeröffenések, remek hangulattal. Ráadásul vannak kombinált talik is, ahol az összes Ford típus képviselteti magát egyszerre (Ka, Fiesta, Focus, Mondeo, stb).

feri (mni)

Lusie!

Nagyon szépek a torták és biztos finomak is :roll:
Jó visszanézni a képeket, így látszik hogy már milyen nagyok!
Olcsi úgy nézi mint ha értené, nagggggyon jó!!!!!!!

Petramama!

Jó hogy leveszik a gipszet, biztos rossz Petrának, vigyázni rá.
Nekünk is volt részünk benne, sajnos 2X is hát ilyenek a Petrák...

Feri!
Köszi az infót, azt hiszem ellopom az Ötletet idén lesz a férjem is 30!
Nagyon jók a képek( mint mindig)

Pati!!!!!!!!!!!!!????????????

pepike

Kép

Kép
pepike

NIKI, MNI!

Gondolom olvasol minket! legalábbis reméljük.
Azt hiszem nyilatkozhatok a többiek nevében is mint régi topiklakó, hogy GYEEEEEEEEEEERRRRRRRRREEEEEEEEEEEEEE VIIIIIIIISSSSSSZZZZZAAAAAAAAAA!
Miért tüntél el?
Még jó hogy Feri van, így nincsenek elvonási tüneteink Lilla képek miatt.

pepike

Kép

Kép
pepike

Ősi repülőgép törvény: Az óceánban több repülőgép található, mint tengeralattjáró az égen.

Múlt éjjel nagyon magam alatt voltam, felhívtam a Lelki Segély vonalat. Egy pakisztáni call-centerhez kapcsolt. Mondtam, hogy öngyilkos leszek. Erre nagyon izgatottak lettek, és megkérdezték, hogy tudok-e teherautót vezetni...

Régi de klasszikus: Tudtátok, hogyha a "mama" szó betűi közül egyet elvesztek, hármat, pedig megváltoztattok, akkor azt kapjátok, hogy: "sör"? Csodálatos, nem?

Egy tetőablakot csináltattam a lakásomban. A felettem lakók erre dühösek lettek.

Nem tudom mit kezdenék a feleségem nélkül. De akkor is olyan jó rágondolni.

Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni.

A szomjúság az az állapot, amikor az ember két sör között még egyet inna.

Vegyen fel a gyárba igazgató úr! Meglátja, milyen kevés munkával beérem.

Mondtam az orvosnak, hogy két helyen eltörtem a lábam. Erre azt mondta, hogy menjek el azokról a helyekről.

"Úgy nem lehet tárgyalni, hogy mások is elmondják a véleményük, nem csak én."
linocs

Csak jóéjt kívánni jöttem. Még üvegekbe gyömöszölöm a baracklekvárt. Patti, nem jelentkeztél, túlélted???????????????????

potyka

Na mi van Pati?? Biztos kivan.... Kép Kép

Potyka, ha már a gyereket nem vezérli ki, majd ráállítom Blankát, hogy a nyelv ismér magyar legyen, ahogy kérted. Ma megint nyomkodta, remélem nem okozott nagy károkat...

Lusie, Petike szimpi nekem is nagyon, mehet a frigy! :wink: Tortás képek nagyon jók, megláttam és ettem egy tányér sütit hirtelen...

Feri, látom Lillának nagyon megy az olvasás!!! Okos nagylány!!!

Képzeljétek, egy nagy kő gördült le a szivemről!!!! Egésznapos kutatómunka árán kiderítettem, hogy nekem is jár a gyed, csak először álláskeresésit kell igényelnem, hogy biztosított legyek és a folyósítás ideje alatt kell megigényelnem a gyedet, akkor jár!!! Nagyon király vagyok!!!! Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

Látom pangunk....

Sajnos ki kell írni magamból amit érzek de remélem sikerül úgy megfogalmaznom hogy érthető és ne sértő legyen.

Ez a topik megváltozott. Ez tény. De miért?
Olyan jó lenne ha valaki választ találna rá mert nekem nem megy. Még mikor pocakos topik voltunk, sőt még utána 1 hónapig is minden szupi volt. Szívesen jöttem és tudom hogy mások is mert lerítt a hozzászólásokból, hogy ez egy jó csapat, segítjük egymást lelkileg, meghallgatjuk egymást és ez sokszor elég is, ja meg egy két jó szó.
Most minden más. Sokszor úgy érzem magam mint ha idegen helyre jönnék, sokan jöttek, sokan mentek és nekem itt már semmi sem a régi.........

KIJÖTT BELŐLEM sokáig ellenálltam de őszinte ember lévén ki kellett írni magamból.SENKIT nem akartam lehangolni, át lehet ez felett siklani de attól még ez van.

jó éjt

Potyka, tiéd az éjszaka!

:wink: :lol:

pepike

Kép

Kép
pepike

Pepike, tök igazad van.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Linocs!!!! Nagyon jók!!! Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

Bosek!

Örülök hogy sikerült kiderítened, ebből is látszik hogy talpraesett ügyi csajszi vagy!
Biztos nem mindegy anyagilag, hogy így kapni fogsz gyedet.

puszi

pepike

Kép

Kép
pepike

Na, megyek sárgadinnyét kajálni!!!! Ma ezt ettem:
reggelire süti
ebédre süti
uzsonnára tojásrántotta meg süti
vacsorára szilvásgombóc meg süti
utóvacsorára sárgadinnye meg süti, ha még lenne...

Böbi

Kép

Kép
bosek

Bosek!
További jó étvágyat és eseményekkel teli estét :wink: :lol:

pepike

Kép

Kép
pepike

Köszi Pepike, remélem majd az illetékeseket is sikerül meggyőznöm erről, mindenesetre megtaláltam a hivatalos iratot az ügyről, kinyomtatom és viszem magammal!!!!! Tényleg nem mindegy, sajnos elég kevés a kettőnké együtt. Valami lóvés csávót kellet vóna leakasztanom magamnak, lehet hogy még ungabungailag is jobban jártam volna!!!! :wink:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Csá, csajok.

Köszönök minden drukkot, küldeményt. Megkaptam őket.
Szájsebészet nem volt. Megléptem ugyanis.................
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Gáz vagy nem, a fenébe is, ez az igazság.... :roll:

Jó van na, nem ér röhögni....... :oops: :oops: :oops:

Banyek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Sziasztok!

Köszönöm a rengeteg hiányolást és SMS-t amit kaptam. :) Nagyon aranyosak vagytok!
Én nem is gondoltam, hogy hiányolna valaki is, mert szürke kisegér lévén sosem keltettem túl nagy feltünést. Na jó a Lilla képek igen, de azokat meg Feritől kapjátok. :)

Vallás témához nem írok semmit, mert egyértelmű, hogy Ferivel értek egyet. :)

Sajnálom, ami a topikban történt a napokban, nem is gondoltam volna, hogy vannak akik örülnek, ha valaki nem ír és esetleg eltünik néha, vagy gyakran. Ki tudja, lehet valaki annak is örül, ha én nem írok... :D Nyilván nem lehet mindenkit kedvelni, de én ebben a topikban mindig mindenki írásának ugyanúgy örültem és vártam, hogy a ritkán írók is életjelet adjanak magukról. Nem egyszer írtam privát üziket is az eltünteknek, hogy jelentkezzenek mi újság Velük... ezek szerint ennek többen nem örültek... pedig én mindig nagyon örülök, ha esetleg olyan valaki ír Nekünk aki már jó ideje nem adott életjelet magáról. Most is érdekelne, hogy mi van Norcoval, Eszter.eu-val, hogy boldogulnak Lexus-ék és a többiek akik még szerepelnek a táblázatban. Az újaknak is rendkívül örülök! Emlékszem, barátnőm nagy Babaszoba rajongó volt és Ő ajánlgatta a fórumozást... megnéztem azt az oldalt, nekem nem jött be. Később rábukkantam a mi márciusi topikunkra... de addig nem akartam egy betűt sem beírni míg el nem olvastam az előzményeket. Na ez már akkor sem volt kevés, mert két napig csak olvastam... Szóval nem várhatjuk el az újaktól, hogy elolvassák az eddigi termésünket, de ha csak ilyen későn bukkantak ránk illik befogadni Őket pláne, ha olyan lelkes, mint Bea volt. :(

Ha esetleg nem szimpi egy társunk hozzászólása, nem kell elolvasni vagy ki lehet hagyni a hozzászólását, mint ahogy Mpatr vagy Eszterxx is írta... nem értem miért kell elüldözni bárkit is innen azért mert más a véleménye. :(

Lényeg, hogy visszajöttem, mint a rossz idő idén nyáron... :D :lol:

KépKép
KépKép
mni

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: PATI :lol: :lol: :lol: :lol:

mi izgulunk??te meg kommandóst játszol?

pepike

Kép

Kép
pepike

Végre ideértem...

Elsőnek csak annyit..., NIKI, NAGYON ÖRÜLÖK, HOGY MÉGIS VISSZAJÖTTÉL!

Évi

KépKép
kvaszeva

Patti, ezt nem mondod komolyan!!! Legközelebb megyek Veled, fogom a kezed és ha kell, odaszíjazlak a székbe! :twisted: :twisted: :twisted:

Évi

KépKép
kvaszeva

Pati, bakker! Előbb-utóbb úgyis oda jutsz, akkor nem lett volna jó most túlesni rajta??? Jóvanna, én még nem voltam szájsebészeten, de már vésték ki fogam, az se gyenge...

Niki, jó hogy visszajöttél!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Basszus Patti! Ez nem igaz!!!!!!!!!!! Egy egész topik rágja a körmét miattad!!!!!!!!!!! Ejnye-bejnye!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Niki! Szijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaa! Jó újra itt látni.

Pepike! Köszi Petra iránti aggódásodat, de hidd el tök jól van és már csak 2 nap!!!!
Akartam még kérdezni Alizka hogy bírta a strandolást??? Mi még nem voltunk idén strandon...

Bosek! Neked még az autósüléshez annyit, mindenképpen vigyétek magatokkal Blankát vásárláskor és tegyétek bele. Ha sokat utaztok olyat vegyetek, ami jól dönthető és tényleg fontos, hogy fél kézzel, akár vezetés közben is el lehessen dönteni! Én így szoktam. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
petramama

Konkrétan fél egykor már nem lehetett hozzámszólni, belekötöttem Petibe folyamatosan.
A gyerekek oltása rendben zajlott, a kicsi sírt egy icipicit, a nagy igazi HŐS volt. Gondoltam is, példát kellene róla vennem :roll: :roll:
A szájsebészet onnan kb. 10 perc kocsival, közben mondogattam én a Kedvesnek, hogy úccccse megyek beeeeee :P :P :P :P :P de a kis csacsi nem hitte el.
Olyan ééééédes volt, mondta, hogy nem baj, nem is azért megyünk, csak megnézzük kívülről, melyik utcában van.... :roll: :roll: :roll: :roll: de nem tetszett az utca, szegény még a parkolóhelyért is majdnem összeverekedett valakivel... mondta, nem baj, gyere, megnézzük a kilincset....
Na ODÁIG elmentem..... Peti becsöngetett.
De akkor már annyira rosszul voltam az idegtől, hogy fogtam magam és sarkon fordultam..... :oops: :oops: :oops: :oops:
Szegény Gordon rohangált köztem és az apja között, ahogy távolodtam, üzentem vele, hogy ha már úgyis ott van, mondja le az időpontomat :twisted: :lol: de ő kitartott bőszen..... végül megunta, begurult, összeszedett az utca végéről (!!! :lol: :lol: :lol: ) betuszkolt a kocsiba. Ott meg hallgatott dühös pasisan meg azért próbált a lelkemre beszélni is... Aztán annyira beidegeltem őt is, hogy rálépett a gázra és elhúztunk......... :shock: útközben elkezdtem bőgni, hogy mekkora egy pics@ vagyok.... könyörögtem, hogy menjünk vissza (hisztis pics@..) de nem... JAJDEKÁR 8) . Na aztán akkor felhívtam őket, hogy bocsi, nem megyek. Becsületemre legyen mondva, nem hazudoztam, hogy miért... :wink:
Aztán még ott, bőgve felhívtam a saját dokimat, csak úgy próbaképpen, aki csinálta eddig ezt a fogat (a szülés után 2 nappal keztük a gyökérkezelést), csak hetekig nem értem utol és sikerült elérnem!! Holnap fél 4-re vár..... mondjuk tőle csak kicsit félek, de be merek ülni a székébe.
A történtektől, főleg a félelemtől annyira kikészültem, hogy rosszul lettem az autóban....fasza volt....

Nem hiszem, hogy nagyon meglepődnétek. Tudjátok milyen lökött vagyok...... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

CSak kicsit röhögjetek ki, jó....? :oops: :oops: :oops: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Lusie, muszáj ilyen sütimerényleteket elkövetni ellenünk??? :shock: :roll:

Bosek, bizti elég volt mára a süti??? :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Mni!

Örülök neked!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :ol: :lol: :lol:

Erről szólt az én hozzászólásom is, csak nagyon általánosítva, nehogy valaki magára vegye.
Szerintem addig nincs gond amig mindenki tiszteletben tartja a másik véleményét!

Miért szürke egér az aki mindenkit észrevesz és mindenkihez van egy kedves szava?!
Én felnézek rátok és ez nem tulzás.
Mindig tisztelettel és szeretettel beszéltek egymásról és Feri hozzászólásait jó olvasni mert látszik rajtuk a szerelem amit irántatok érez irántad és a kis hercegnője iránt.
Szóval jó hogy vagytok, +++ energiát sugároztok.

pepike

Kép

Kép
pepike

Mona, szerintem ne parázz Nóri miatt, tök tutin fejlődik a csajszika! Enyém gyerek meg nem tudom hova siet ennyire!? Ma szakadtam a röhögéstől. Egész nap olyan gyorsan kúszott, hogy azt hittem kimegy az ajtón. :shock: :roll: :lol: :lol: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Évi :shock: :shock: :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Feri, boldog szülinapot! Klassz ajándékokat kaptál! :)

Linocs, jövünk Botival!

Petramama, nem semmi volt a vízállás! :shock:

Évi

KépKép
kvaszeva

Sziasztok!

Hát feladtátok a leckét a múlt heti történésekkel! Sokat gondolkodtam mi a helyes, írjak, vagy ne?! Bár megmondom tény, hogy sokág nem jöttem a gyerkőceink megszületése után, de mindig eszembe jutottatok, hogy kivel mi lehet, illetve sokszor én is megosztottam volna veletek, hogy velünk mi van (csak ugye a technikai akadályokat le kellett küzdeni). Viszont nagyon jó volt, hogy egyből tudtátok, hogy ki vagyok.
De részemről a téma ezzel lezárva!

!!!!!!!!!!!!!Lenne egy kérdésem!!!!!!!!!!!!
Hova tünt nyuszi? Grétinek a szobáját a Micimackó és társai témakör köré építettem, és sehol nem lehet nyuszit kapni. A lila Zelefánt természeresen a csapból is folyik, de nyuszit nem lehet kapni! Szerintetek?

Ide keresem nyuszit!!

Kép

Kép

Kép
tand

[quote="kvaszeva"]
írta:
kvaszevaPetramama, nem semmi volt a vízállás! :shock:

Mondjuk jobban örültem volna, ha ezt Paksnál mérik a Dunánál. :roll: De túl vagyunk rajta.

Tand! Miből vannak a figurák?

Kép
Kép
Kép
petramama

Pati
Én megértelek fogorvos tekintetében! Nekem is van egy szájsebészeti beutalóm, de már több, mint egy éve lejárt! :oops: :oops: :oops:

Pepike
Alízka hány kiló most? Csak viszonyításképpen szertném tudni! Mi is szeretnénk menni strandolni Grétivel, és kíváncsi vagyok, hogy nézne ki uszópelusban.

Petramama
Nálatok ekkora eső volt? :shock: :shock: :shock:

Kép
tand

Petramama
Ilyen habszivacs szerűség.

Kép
tand

Sziasztok!

Feri - Boldog Szülinapot!

Pepike - simán Liza :lol: Nem is tudom honnan szedtük ezt a nevet, csak úgy jött, eredetileg a Panni név volt az esélyes.

Kvaszeva - tényleg nem laktok messze, összehozhatnánk egy közös babakocsi taszigálást :wink:

Tegnap vettem Lizinek Hipp-es almalé és édesköménytea keveréket, azt kapott ma szomjoltóként forraltvíz helyett, egész jól fogadta. Ez volt az első "idegen" próbálkozás. Egyszerűen csak kiváncsi voltam, hogy mit szól hozzá, el lehet-e kezdeni nála a gyümölcsök bevezetését. Egébként 2 hónapos koráig csak szopizott, aztán 3 hónapos koráig ki kellett egészíteni a szopizást tápszerrel és végül már két hete csak tápi van :(

Hoztam képeket:

Esküvőn
Kép

Lesi a leveleket, ahogy játszik velük a szél
Kép

Liza még csak ezt tudja csinálni, nem fordul semerre sem (ez is nagy szól, mert kb 2 hete még üvöltött, mikor hasra próbáltam tenni)
Kép

Eve

KépKép
eve@liza

Patti, ez nem ér. Akkor azért nem múlik az én fogamból sem a fájás??? Azt hittem elintézed. Bár tényleg mészárszék, mit szépítsük. Most akkor a mai délelőtt menjek el én szakemberhez, hátha ??? Csak bevallom nagyon tojok, hogy nem tudom eldönteni fent vagy lent fáj jobban.

Niki, jó újra látni. :D

Ja, nem szültem. Csak azért jöttem, ne izguljatok. A ma estére lehet fogadásokat közni, mert a drnéni ügyeletes, és amúgy is megyek du CTg meg hasonlók. Bevallom, nem bánnám, kölkök ha egyet fordulok megjelennek az ajtóban, hogy anya..... csak nem? És alig várják a kistesót, mert apjuk megígérte, hogy míg én a kórházban ők Vidámpark. Pl. Amúgy tököm tele, hát minden este úgy fekszem le én is, még felmosok, romlós kaját átnézem, már nem merek előre vásárolni.... Aztán megnézem ezt az új vonalzót, és azt mondom, ok, előbb egy sem jött. Na nem rágom magam.

Eve, Liza is nagyon szépséges.

potyka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?