Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Most olvastam vissza egyben sok-sok oldalt, egyszerűen lehetetlen mindenre reagálni... Úgyhogy egyszerre gratulálok mindenkinek a jó UH-khoz, a mocorgó babákhoz:)

AFP: gagyi az egész. Nekem az Istenhegyin a 16. héten 0,99 lett tehát tökéletes, a kórházban kicsit később kb. 1,4 körüli!!!! jött ki (bizonytalan mer nem mom-ban adták meg, csak tippelgettünka dokimmal de abszolut értékben is szép nagy lett). Szerencsére ő is az Istenhegyire vitte a feleségét (ha jól értelmeztem) ezért szó nélkül elfogadta az onnan hozott összes eredményt, beleértve a genetikai UH-t is (na ja, Hajdú doktornő neve ugye elé garancia volt neki:)))) így hétfőn nem kell visszamennem és fél napot várnom egy 10 mp-es gagyi UH miatt a kórházba... Tök jó:) Szóval no para az AFP-k miatt, én pl. előre sejtettem, hogy a kórházban el fogják szúrni ezért is csináltattam meg az I.hegyin is... hála a jó égnek...

Bárányhimlő: Propolisz? Lilla sajna tiszta ekcéma, őt azzal szoktam kenegetni, az az egy ami ér valamit (fájdalomcsilapító is!)... Ja, és Fenistil cseppek... viszetés ellen (Lilla rendszeresen véresre vakarja magát)

Aida: bevallom a történeted iszonyúan megmaradt bennem :((( Én egyszer jártam valakivel aki ugyancsak egyke fiú volt, ilyen anyával... na ott pillanatok alatt szakítottam mert jó előre beparáztam... Na de akkor ugye még könnyű volt mert annyira az elején jártunk az egésznek, hogy még megtehettem.

A férjemnél sem volt zökkenőmentes az anyós dolog, kellett hozzá néhány év amire letisztultak a dolgok. Kb. a 2. év környékén volt néhány vitánk, na akkor hirtelen elástam a "tartsunk az anyóstól" magatartást, jól a torkának ugrottam. Döbbenetes volt a hatás. Azóta is beszólok neki, elég sokszor ki is osztottam. Mostanra ott tartunk, hogy teljesen elfogad, kikéri a véleményem, meg se próbál ellenem tenni, teljesen elfogadot családtagnak. Főleg amióta itt az unoka. Én mondjuk még mindig fenntartással kezelem (nem hagyom pl. nála a lányom egyedül egy percre sem mialatt a szüleimre egész napra rábízom) de szépen javul a helyzet.

Ehhez mondjuk az kellett, hogy belátta, hogy nem akarok rosszat a fiának és nem csak a jóban hanem a rosszban is kitartok mellette (durva betegség) plusz, hogy ha a feje tetejére állna se tudná otthon tartani a fiacskáját... Plusz azt is be kellett látnia, hogy a férjem engem választott és ha BÁRMI vita van akkor is mellém áll. Mindig. Így egyszerűen nincs értelme fúrni vagy bármit beszólni mert rajta csattan az ostor. Szóval a férjed szerintem az igazi kulcsszereplő. Csak mert ha ugye kiosztanád az anyóst ő meg mellé állna és nem melléd akkor gáz van. Neki kell leszakadnia az anyjáról.

(Nálunk mondjuk a férjemnek van egy bátyja is, de az anyósom a férjemet szerette volna nagyon otthon tartani mert ő volt igazából a férfi a házban, ő tartotta a kezében a dolgokat... én meg ugye elcsakliztam...)

Nagy kalappal! Terhesen meg ne hagyd, hogy felidegeljenek. Nem kell anyóst látgatni ha idegesít. Minek. Ha érdekli az unokája úgyis előkerül. Ha nem akkor meg mindek erőltetni... (ez egy betegség egyébként... be kéne pasiznia az anyósodnak, rögtön megjavuna a helyzet...)
Vendég

Ja... sajna a 26-i talit passzolom mert vidéken leszünk... :(
Vendég

sziasztok!
na elment a kolleganom haza. de nem sokara jonnek anyosomek.

marti. en szeretem ha van nalunk vendeg, es itt alszik. most hetvegen az uram, ugye Magyarorszagon van, legeny bucsun. igy hogy ne legyek egyedul, jott a kollegano.
Tegnap voltunk vasarolni babacuccokat. Vettunk egy csomo mindent. Nextben tegnap kezdodott a sale, igy eleg olcson jutottunk hozza a rucikhoz. vettunk fiusat is lanyosat is. remelhetoleg 29-en megmutatja magat a gyerkoc, es akkor meg belefer a 28 napba, amig vissza lehet vinni, ami nem kell. meg jo hogy van egy hitelkartyam, amit nem kell kifizetni jovo honap kozepig. :lol: :lol: tehat annal hamarabb fogom visszavinni.

baranyhimlo. itt egyik baratnom kisfia kapta el, egy kremet hasznalt ra a baratnom, es allitolag nagyon jo volt. engem kuldott el megvenni a baratnom, es emiatt a kisfiu hozzam kapcsolta a kremet, es mindig mondta az anyukajanak, hogy azzal a kremmel kenje, amit en vittem. cuki. na szoval, ha gondolod szivesen kudok neked olyat. ha szeretned majd irj privit.

berni. nem mentem dokihoz. bizom a termeszet erejeben. meg ugyis azt mondjak, hogy szedjek paracetamolt. meg 1-2 nap es jobb lesz.

KépKép
KépKép
mush589

teszek fel par kepet. tesom csinalta oket. Kép Kép Kép Kép gatyas csirke Kép

KépKép
KépKép
mush589

az elson ne nezzetek a fejemet, csak a tajat:)

KépKép
KépKép
mush589

Kép uj baratok Kép Kép

es vegul a kertunk meg a nappalink. Kép Kép

KépKép
KépKép
mush589

Kép pocak 18+3

KépKép
KépKép
mush589

Mush Jók a képek és nagyon csini vagy! Szép a kertetek és a nappalitok is. Én annyira szeretek lakásokat nézegetni. Kicsit álmodozni, ötletet gyüjteni. Így ha nem is akarunk lakást venni én akkor is megnézem a hírdetéseket.
Szép poci!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

lbernuska: Anyós ügyben pont ugyanezt gondolom én is. Egyszerű féltékenység, úgy gondolja neki több joga van a fiához, mert ő nevelte fel. Hasonló célzást már mondott is. :( Neked nagyon jó, hogy ilyen az anyósod, irigyellek érte.

csakegy: "ha érdekli az unokája úgyis előkerül" - ez sajnos az én anyósomnál nem így megy. :( Ha most nem fogok hozzá menni, még jobban megsértődik és a saját fiát fogja traktálni olyanokkal, hogy miért b*szta el velem az életét meg hogy milyen vagyok hogy ennyire nem vagyok képes h odamenjek. Sajnos annyi nincs benne, hogy észre vegye majd, hogy pont ő érte el ezt. Tudom hogy még nagyobb sértődés lesz és ő soha nem fog jönni. Nekem kell engednem. És mivel párom is kérlel, hogy engedjek meg neki a testvére is, lehet egy idő után engedek is. Azonban megfogadom a tanácsokat, egyelőre nem megyek. A gyermekem egészsége fontosabb, mint ez az egész.

Ma végre apa is érezte Noel rúgdosásait. :D

Szép délutánt!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Mush:
nagyon rendes vagy, hogy felajánlod a kenőcsöt. :lol: Az a helyzet, hogy mire ideérne, már ugyis elmulna a viszketés, mert az csak pár napot tart, legalábbis Huni csak 2-3 napot vakarózott... :roll: De nagyon megköszönném, ha leirnád a nevét a kenőcsnek, mert biztosan másra is használ, nem csak himlőre, hanem viszketésre, és biztos lesz még alkalom, hogy használni lehessen.Mert akkor megirom a nővéremnek, hogy legközelebb amikor jön, hozzon ilyen kenőcsöt. :)

Aida:
csodálom a türelmedet, erős idegzet kell ahhoz,hogy kibird az ilyen megjegyzéseket, de véleményem szerint nem tesz jót a te lelkivilágodnak sem folyton csak nyelni, mert egy idő után aztán olyanná válsz mint egy időzitett bomba és akkor robbanni fogsz és sajnos lehet a nemjó irányba...Van már ilyesmire tapasztalat, sajna...Én nagyon szurkolok, hogy megtudjátok oldani minél előbb ezt az anyós problémát, de lehet évekbe telik majd ...Ami fontos, ne vedd a szivedre amiket mond! Mert láthatod, hogy egy beteges féltékenység beszél belőle. Ugy ahogy Zöldi is megjegyezte nagyon bölcsen nemrég :wink: az ilyen embereket csak sajnálni lehet....

Kép
Kép
Kép
f.marti

[quote]A írta: találkozóról írjon már valaki pontosabbat!

Betti! Én szívesen írnék pontosabbat, de amíg nem mindenki reagál, hogy jó-e neki a Westend, ha nem van-e más ötlete, addig nem tudok!

Szóval WESTEND 26-a mondjuk 16.00 kinek JÓ/NEM JÓ?

Berni! A keményedés a méh összehúzódása - fájdalom nélkül. Természetes folyamat, soványak többször érezhetik. Csak akkor gáz, ha sokszor csinálja és sokáig tart. Magnézium és vízszintes segít (meg a kóser szilva és társai :wink: )
A babának nem árt, de ha átmegy görcsbe, akkor veszélyes.

Eddig ők jeleztek vissza, hogy jó a 26.

Sinaszi
Mágnes+Panna
Vera
Coca

Aida
BB
Nikianya+Hajni

A narancsoknak jó a helyszín is. Várom a többiek reagálását! MOST

Kép
zölddisznó

Sziasztok

Márti
Bárányhimlő viszketésre:POX-CLIN,ez egy hűsítő hab,csökkenti a viszketést,hűsíti és nyugtatja a bőrt.

Aida
kitartást az anyósodhoz! :(

Én ma voltam a dokimnál,a frászt hozta rám hogy nem jó a baba szívhangja.Csak 110 volt. :( most el kell mennem magzati szívhangvizsgálatra.Talán szerdán van a SOTE-n,de nem tudta biztosan.addig tiszta ideg leszek hogy mi van a babóval. :cry: Már az egész napot végigbőgtem. :cry: :cry: :cry:

edoci

Zölddi
Most 26-a?Nekem jó! (ha mehetek én is) :lol:

edoci

Sziasztok!
Márti:
A lakást nagyon csípjük, kezdjük belakni, az étkezőnk még nem az igazi, de dolgozunk rajta :) Anna imádja, élvezi a teret, a nagy kádat :)
Most rakattunk fel redőnyöket és szúnyoghálót, így még jobb az összhatás :)

himlőre:
A gyógyszertárban láttam krémet rá, kimondottan elvakarás ellen. a nevét nem tudtam megjegyezni, de neten utána lehet nézni (hazipatika.hu)

Szülés:
Én egy kicsit tartok tőle :) Nekem is alacony a fájdalomküszöböm, ennek ellenére Annát érzéstelenítés nélkül szültem, 2 és fél óra alatt. Olyan szép élmény volt a szülés, hogy attól tartok, még egyszer nem lesz ekkora szerencsém. Nem akarom, hogy megváltozzon a véleményem, élményem a szülésről, és a második homályosítsa az eslő élményét. Nem tudom érthető voltam-e :)

Tali:
Sajnos nekünk is passzolnunk kell a mostani, még csak másfél éve vagyok Anya, és hülye Anyának kiment a fejéből, hogy lányának akkor lesz a névnapja. :) Így sütök főzök, vendégeket fogadok.

mush:
A kert az valami csodás!!!! Következő tali nálatok? :wink:

Edoci:
Nekem kellett mennem 36 hetesen szívuh-ra mikor annát vártam. A Sotén voltam én is, és oda kell beutaló az orvosodtól. Legalábbis én úgy tudom, kaptam anno én is...

Kép
Kép
Kép
mágnes

magnes. persze, gyertek nyugodtan. majd veszunk jo sok halozsakot! :lol: :lol:
a hazrol is lesz majd kep, csak azt meg nem kuldte at a tesom.
a mienk egy nagyon tipikus angol haz. gabriell. ha erdekel majd kuldok meg kepeket a tobbi helyesegrol priviben.

aida. mar nem tudom ki irta, de szerintem jo otlet, hogy csinalj egy csaladi osszeruccanast, ahol a te rokonaid is ott vannak, hogy lassan anyos sarkany a kulonbseget. plussz a jo oreg tanacs, ami borzalmasan nehez: ne vedd a szivedre!

KépKép
KépKép
mush589

Mush: gyönyörű a kertetek !!!!! Hatalmas gratula hozzá:) Tök jó lehet ott ücsörögni a teraszon:) (Én azt élveztem Angliában, hogy minden olyan zöld volt az éghajlat miatt... itthon sajna reprodukálhatatlan...)

Persze a pocakhoz is gratula:)

Aida: azért nagyon vigyázz mert a baba annyira rád van hangolódva, hogy bizony átveszi a terhesség alatti érzéseidet aztán analizáltathatja fél életén át... Ezt próbáld meg megértetni a pároddal. Az meg, hogy csak nyelsz tényleg nem megoldás - szó szerint megbetegít. Ha a párod TÉNYLEG melletted áll akkor az anyós amúgy se tudja elmarni... egyébként + miért kell annyit járni hozzá? Az enyém 5 percnyire lakik és már a kb. 2 hetenkénti találkozás is sok...

Jaaa... még eszembe jutott a házassági szerződés stb. A helyzet az, hogy most, hogy jön a gyerek úgyis ő örököl mindent ha bármi történik, neked max. haszonélvezeted lehet az összes vagyonára... Válásnál meg úgyis a gyerek érdekeit nézik, a házasságba bevitt vagyon meg asszem minimum 15 évig különvagyon... (Nálunk is a férjem nevén van majdnem minden de ha bárki pampogna a képébe vághatnám, hogy nekem aztán hót mindegy, mert ha bármi történik úgyis a saját vére örököl, semmi nem kerül ki a családjukból...). Ha viszont házassági szerződés lenne (én rühellem... szerintem bőven elég egy közjegyzői okiratba foglalt lista a házasságba bevitt értékesebb vagyontárakról ha már valaki annyira ragaszkodik a papírozáshoz) akkor abban kőkeményen le kell írni mi minden jár majd a gyerekek/gyerekeknek, nehogy ők szívjanak egy ilyen miatt... Ja... azt ugye tudod, hogy ha "csak" együtt éltek és megszületik a gyerek akkor a gyerek születéséig keletkezett vagyonból mindenki az adott időszakban bevitt jövedelmek arányában követlhet egy esetleges szakításnál, ha viszont a nő otthon volt a gyerekkel akor az otthon töltött időszak alatt kötelezően 50-50% az arány? (ld. a gyereket nevelőt ne érhesse hátrány)... Na de ezek csak érdekeségek :)
Vendég

mush nyugodtan küldj itt is képeket a lakásról,sztem mindenkit érdekel,akit nem az átugorja...
Ha nem haragszotok megmutatom én is mit dolgoztak ma a fiúk:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Bocsi,rossz helyre kattintottam,na szóval:

Kép
Kép

(a tetőt kell nézni) :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Edoci! Naná, hogy jöhetsz!
Beírtalak.

Mush! Nekem a terasz kövezete tetszik nagyon!

Sarmi! Tök jó kis vidámpark az udvarotok!

Kép
zölddisznó

Mush:
nagyon szép a kertetek, nagyon tetszik a fűzfa, mindig szerettem a fűzfák alatt játszadozni, meg az ágai között, gyerekkoromban :lol:
A pocid is csini :wink: :lol:

Sarmon:
ügyeskedtek akkor ma a fiuk :lol:

Zöldi:
én eddig nem is irtam, mert ugygondoltam elég nyilvánvaló, hogy nekem kicsit nagy a távolság, hogy elmehessek a talira.Nagyon szivesen elmennék, hogy megismerkedhessünk, de sajnos nem lehetséges... :cry:

Hu leteperte rendesen szegénykémet a himlő :cry: :cry: , olyan magas láza van most valahogy nehezen elaludt, de rázta a hideg, sirt, vakarózott alig lehetett lelket verni bele... :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti

marti mihamarabbi gyógyulást a törpének!
Zöldi,ja van itt minden ,mint a búcsúban... :lol: És ez még csak az udvar egy harmada! :roll:

Tyű,a 19-dik hétbe lépek reggel,aztán félidő,úgy vártam már ezt,de mégjobban várom már a decembert!

Nekünk nincs házassági szerződésünk,mi összetettük a semmit a semmivel.Az esküvő után albérletbe költöztünk 2 bőröndnyi ruhával oszt ennyi.Mindenünket, amink eddig lett közösen szereztük.Közösen küzdöttünk,dolgoztunk és dolgozunk meg folyamatosan mindenért,és ez óriási összetartó kapocs kettőnk között.No meg persze a hatalmas nagy szerelem,meg a közös gyermekeink!Egyszerűen nem engedhetjük meg magunknak hogy a válásnak még csak a gondolata is szóba jöjjön.Én a holtomiglan holtáiglant a lehető leg komolyabban gondoltam,pedig csak 20 évesen mondtam ki!De azóta ez csak mindíg erősödik bennem.Ezt leakartam írni,bocsi,ha túl érzelgős volt,de tudjátok a hormonok... :roll: :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

koszi szepen a dicseretet mindekinek! :oops:

sarmon. nagyon szepen haladtak a tetovel a fiuk! remeljuk hamarosan birtokba vehetitek az uj reszt is. a kert is szupi.

marti. gyogypuszi Robinak. remeljuk hamar jobban lesz!

aida. noel lesz a kisfiatok neve? illik a karacsonyhoz! :lol:

KépKép
KépKép
mush589

mar nagyon varom, hogy haza erjen az uram. anyukam kuldott turorudit, balatonszeletet, biokolest( magnes hatasa), es ORSI baromfi virslit. mar keszitem a gyomrom.

kuldott egy uzit a ferjem: Nelkuled nem ugyan olyan Budapest. egyem a szivet!

KépKép
KépKép
mush589

sziasztok! Jo reggelt!

Hát ahogy látom elég rossz az idő :? És most öltözhetek hosszu cuccba majd..Megyek az orvoshoz az afp miatt..hivatalosan már meg van,de jövöhéten kéne mennem mert másik orvos helyettesiti a dokim,,De kiváncsi vagyok az eredményre..Főleg azért mert éjjel sirtam álmomban mert rossz lett,és emlékszem mondtam hogy nem hiszem el hogy már megint átélem ugyan azt mint Hajnikánál..Ugyhogy inkább elmegyek,,Sebaj,előbb kapok beutalot a genetikai uh-ra :D
Kis pocaklakom mostanság este ébred fel...Tegnapelőtt és tegnap is csak este hancurozott...Tuti nem birja ezt a hülye idő változást...

Westend tetőteraszon hol????Hiába járok arra olyan suta vagyok hozzá hogy képes lennék eltévedni a westend tetején..
Mi lenne a délután 4-kor a mozi tető bejáratánál taliznánk?
És akkor onnan tovább...Hmmm???

Na megyek fürcsizni,hátha a dokikám akit amugy annyira nem csipek(jo hogy nem ő a dokim)megvizsgál...pusza

Kép

Kép
nikianya21

sziasztok.Hát nálunk akkora vihar volt az éjjel,még jó hogy a tetőnk tegnap kész lett,de a fiam végig a nyakamban csücsült,és kérdezgette mikor megy már el a rossz idő... :roll: Úgyhogy jó nyúzottan ébredtünk.Nagyon sok házimunkám van mára,de délben biztos alszok egy nagyot! :lol:
Niki majd ird meg milyen lett az afpéd.
Mush a túró rudi nekem is egy nagy kedvencem! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!

Az este nagyon felment a láza szegénykémnek, már azt hittem futni kell vele az ügyeletre, de szerencse hatott a hidegvizes borogatás..Mert a lázcsillapitok ugyan nem... :roll:
Az éjszaka öriztem, nehogy baj legyen, de szerencse jól aludt..Most meg alig tudom leültetni, hoy ne hancúrozzon... :?

Sarmon:
hu, akkor neked sem volt valami jó éjszakád :(

Niki:
drukkok, hogy csupa jó eredményeket kapj!!!!

Mush:
túrórudi a fiuk nagyon szeretik és ez alél én sem vagyok kivétel :wink: :lol: .Aranyos a férjecskéd, hogy ilyeneket ir! :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti:
Jobbulást Robinak, majdcsak túl lesztek már a nehezén!

mush:
micsoda romantikus párocskád van :) Túrórudi..... imádom!

Izgi, megyünk ma Nagyimékhoz, és ott nagyon jó kismamabolt van. Na és mivel tanú leszek sógornőm esküvőjén, megvan az ürügy, hogy rucit vegyünk nekem :) Itt olcsóbb, mint Pesten :)

Tegnap Zsebike tiszta virgonc volt, most volt először olyan, hogy álló helyzetben is éreztem :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes:
köszike! :lol: Az a baj, hogy nem lehet birni vele, az előbb is bebújt a fotel mögé és ahogy mászott ki persze hogy felhorzsolta az összes hőlyagját a hasán és mellkasán... :twisted: :twisted: ÁÁÁÁ nem is vagyok ideges!

Jó vásárlást nektek! Én is ugy mennék! :oops:

Kép
Kép
Kép
f.marti

hello.
igen nagyon romantikus parom van.
mikor hazaert rogton megettem a megmaradt rantotthusos ZSOMLEjet (anyukam csinalt neki, es itt zsomle sincs), majd egy turorudit. finom volt. :lol: :wink:

magnes. kivancsi leszek a kolesgolyora. ma eleg fura "kivanas" van rajtam. popcorn. meg jo hogy volt otthon mikros. hoztam magammal munkaba. :lol:

KépKép
KépKép
mush589

zöldi: 26-a 16 óra egyelőre jónak tűnik, de nálunk változhat még addig. Esetleg telószám?

mush: A családi összeröffenés már volt, akkor nem volt probléma. De nehéz összehozni még1szer mert szüleim 200 km-re laknak innen.
Igen, a kisfiúnk neve Noel lesz. Jelentése karácsonykor született gyermek. :) Illik hozzá. Köze lesz a karácsonyhoz, nagyon úgy néz ki.

csakegy: Azért megyünk/mentünk hozzá, mert páromnak sokat jelent, nagyon tiszteli. Amit azért nem akadályozhatok.

Ma véletlen zöld penészes sütit ettem. :( Ahogy megláttam kiköptem, de lehet nyeltem is belőle. Remélem a kiskópénak nem lesz baja.. Vélemény? Mondjuk azóta már éreztem őt.

Szép napot!
Aida

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida:
szerintem ennyitől nem lesz baja a picinek.Max neked egy kis hasmenésed... :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Nikianya! Szurok!
Szerintem ott túl sokan lesznek, és nehezen ismerjük meg egymást. Az én javaslatom a Westend mozi felöli vége bejáratánál van egy parkos rész, ahol van egy szökőkút. Körülötte padok. Én ezt javaslom! Én vállalom, hogy odaérek elsőként, és begyűjtöm a népet. Engem nem lehet eltéveszteni a 183 centimmel! :wink:

Márti! Jobbulást a kisbáránynak!

Aida! Csak ne nagyon változzon, mert elfogyunk! :lol: 06-20/310-62-36

Sinaszi
Vera
Coca
Aida

BB
Nikianya+Hajni
Edoci

A pirosaknak jó, többiek?

Zöld penészes süti? Ne viccelj már, miért lenne baja?

Kép
zölddisznó

zöldi: Rendben számod elmentve és ha közeledik a szombat csörgök ha nem tudnék gép előtt lenni.
Gondoltam azért lesz baja a zöld penésztől, mert az méreg. És hát ő még olyan picike..

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Zöldi:
kösz a kisbárány nevében, csak most leginkább vadul vakarózó kutyushoz hasonlit szegénykém... :cry: Persze én a rossz, nem hagyom hogy vakarózzon :?

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok,

Zölddi: elvileg jó az időpont, bár egy kicsit korábbinak jobban örültem volna. (csakhogy kötözködjek) HOLNAP MÉG MEGERŐSÍTEM, MAMÁVAL KELL EGYEZTETNEM.

Voltam uh-on, Aida: színezz kékre, kisfiú lesz, egyértelműen. Úgy izgultam, kíváncsi voltam. Azt hiszem lány miatt nem próbálkozom tovább, az én férjem csak fiút tud. Bár ő megmondta előre. Egyébként minden rendben vele, szerencsére. Dokihoz holnap du. megyek.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

bb: Gratula a kiskukishoz! :) Dobj róla légyszi egy privit mert csak otthon van meg a tábla és el ne felejtsem. Köszi

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

hát lányok...
reggel ota sirok,..az exem ,az ex lakásomban akkora villanyszámlát csinált hogy nem birom abba hagyni a bőgést..megyünk oda lakni mert kitettem a szűrét.eddig ugy volt hogy aug.24-ig elköltözik mire közölte velem hogy ő nem hajlando kifizetni a 120000ft-os számlát...
a lakás az én nevemen van,de mivel én hagytam el anno..(testileg bántott) :cry: eljöttem onnan...fizetett havi 20000 ft-ot...de már azt sem akarta ezért elküldtem...most közölte velem hogy akkor fizeti ki a számlát ha kifizetem neki azt a pénzt amit rámszánt az idő alatt amig eltartott engem meg a lányát...és ugy nem járnék jol.
Akkor anno rossz lora tettem..De nekem sikerült elmenekülnöm :shock: so-so. kimásznom belőle...
de most ugy néz ki sose lesz vége...
Csak műr én is olyan ideges vagyok hogy reggel nagyon begörcsöltem. :? Na mindegyj.megyek ledőlök egy kicsit.addig is pusza

Kép

Kép
nikianya21

Aida
A zöldpenész elméletileg nem igazán egészséges, tartalmazhat mikotoxinokat, bár ez a konyhai penész nagy mennyiségben veszélyesebb.
Tegnap én is megettem a bio rozskenyér szeletet, csak utána vettem észre, hogy penész volt már a zacsiban két kenyér között, pedig még jóval lejárat előtt volt.

Én még nem tudom a hétvégét, de akartam már egy Pesti bevásárlósat, de még megbeszélem párommal, mert ő is jön, nem a talira, csak neki is van dolga Pesten.
Még szólok.

Betti
Kép
betti0412

niki mi ez a rettenet,hirtelen nem is értettem kétszer átolvastam.Most Hajnika nem a jelenlegi párodtól van,meg mit keres a volt palid a te lakásodban?És miért te fizetnéd ki a számlát ha nem is te laksz ott?ez a sztory egy kis magyarázatra szorul még.Gondolom idegességedben hagytál le néhány infót.DE az a legfontosabb ne húzd fel magad nagyon mert mindent érez a pici babád ott bennt!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Nikianya! Én azt csinálnám, hogy rendőr kíséretében felkeresném a drága exedet, és akkor eldöntheti azonnyomban, hogy rosszhiszemű önkényes lakásfoglaló, vagy ott lakik. Erről jegyzőkönyvet vetetnék fel, és vagy haladék nélkül elhagyja a lakásodat (ezesetben azonnali zárcsere) , vagy elismeri, hogy ott lakik, és a villanyóra állását.
Nehogy annyiban hagyjátok és akkor még a lakásodat is csontig kipakolja, esetleg kárt tegyen az ingatlanban. (Láttam én már csempét is leverni!)

Kép
zölddisznó

Mush!
Nagyon szépen alakul a pocid! És a házatok+kertetek is nagyon rendben van! Nálunk tényleg elég nehéz öntözés nélkül ilyen füvet produkálni! :-D

Aida!
Nagyon tetszik a névválasztásotok!!!

Edoci!
Próbálj meg nem sokat stresszelni! Minden rendben lesz!!! Szorítok!!! Nekem a baba szívhangját eddig még csak egyetlen egyszer nézték, a fizetős UH-n. De sem a kórházban, sem a magándokimnál nem került erre sor...

Sarmon!
Szépen alakul a házatok!!! Már látszik a vége... :-D

Márti!
Jobbulást fiadnak!!!

Nikianya!
Megy a drukk a jó eredményhez!

Kép
Kép
lbernuska

Nikianya!
Basszus, ez nem semmi történet!!! A te lakásodban lakott???? Ez mennyire durva!!! Jöttem el már én is úgy kapcsolatból, hogy párszázezrem ráment, de a saját lakásomat nem hagytam volna... Igaza van Zölddinek, menjetek a nyakára rendőrrel! A szép szó már itt nem segít!

Betti!
Én az ilyen jellegű kenyereket a hűtőben tárolom, mert már én is jártam úgy, mint te.

BB!
Gratula a kukishoz!!! :-D

Nálunk is zajlanak az események... most vesztünk össze a hátsó szomszédunkkal, mert a kutyánk hétvége óta folyamatosan átjár hozzá. Persze a kerítés csapnivaló, a szomszédunknak kellene megcsináltatnia, de közölte, hogy neki erre nincs pénze, kössük meg, vagy rakjuk kennelbe a kutyát... hát a nagy sz*rt!!! Felajánlottuk neki, hogy felesben megcsináltatjuk vele a kerítést, de hallani sem akart róla... Magánovit üzemeltet, más sem hiányzik nekünk, hogy esetleg a kutya (még ha csak játékból is) megharapja valamelyik kölyköt... Most jön a kerítés megerősítése... egy idegek vagyunk!!! :evil:

Kép
Kép
lbernuska

az alap story:

Ő az első kislányom apja...nagy viták ,verések után ugy döntöttem nem hagyom magunkat és eljövök...menekültem ,inkább ugy mondom...
megismertem párom,segitett lelkileg talpra állni és megadta a kislányomnak a szeretet amit az exem nem adott meg..
Bérlünk egy albérletet ujpesten..gyerektartást az exem barátnője fizet 2 honapja....nagyon sokba kerül ez a lakás mert panel.fizetni sem mindig akarnak nekem:S..

a lakás önkormányzati egy pályázat utján nyertem.ott hagytam mindenem csak a ruháinkat hoztuk el..

egy ideig tartottuk a kapcsolatot..aztán minden rossz lett..a lányával csak azért találkozott mert a barátnője mondta neki. amugy nem is érdekli..

most hogy mondtam neki hogy menjen el,közölte velem hogy van egy elmű tartozás ami az éves elszámolás..kért rá részlet fizetést,de mivel én nem dolgoztam amig gyesen voltam,állitolag nagyon sok pénzzel tartozok neki amiért eltartott minket,és simán kifizethetem ezt helyette.

rendőrt nem hivathatok rá mert ez önkormányzati lakás,és meg sem tehettem volna hogy ott hagyom másnak.főleg miota végzés van rola hogy engem illet.
Azt nem tudom hogy most mit lehet tenni. mindenesetre jön haza párom és le ülünk megbeszélni a dolgokat..
És most ő kihasználja az alkalmat.eltűnik..nem bánnám ha végleg elmenne,talán könnyebb lenne..ennyit nem sirtam mostanában..sőt,jo régota nem sirtam..

Kép

Kép
nikianya21

Niki!
Szerintem már azzal is beljebb vagy, ha most eltűnik a lakásból, használd ki az alkalmat, juss be és cseréltess azonnal zárat!!! Legalább a lakást szerezd vissza valahogy, ha már a pénzt nem is fogod tudni behajtani rajta!!! :evil: Hihetetlen, milyen emberek vannak...

Kép
Kép
lbernuska

BB! Hatalmas gratula a kisfiuhoz. o hanyadik baba? a szavaidbol azt veszem ki, hogy lanyt szerettetek volna.?

aida. egy falattol szerintem nem lesz bajod. amugy itt tiltjak a peneszes sajtokat (camambert, rockfort) a terhesseg alatt. pedig imadom a camambert! otthon ez hogy van?

koszi a pocis dicsereteket. szerintetek meg mindig fius pocim van?

niki. fel a fejjel! egyet eretek bernivel. legalabb a lakast szerezd vissza, ha a penzt nem is tudod kisajtolni belole. amugy nagyon felhaborito, amit muvel. meghogy eltartott, amig gyesen voltal! az volt a kotelessege, az o gyereke is! :evil: :evil: :evil:

KépKép
KépKép
mush589

niki: Hú, durva sztori. :( Jöjjenek rendbe a dolgaid azt kívánom!

mush: Itt is tiltott a camembert, pedig én is imádom. :( De ez az én formám.. Minden tiltott amit imádok. Pl. majonéz, camembert, tonic. :(:(
Sztem nem kimondottan fiús poci inkább olyan "vegyes" poci. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Van már vki köztetek aki megvette a babakocsit? Mi ma megyünk nézni azon gondolkoztam, meg is vehetnénk. Párom szerint még korai. Én azért úgy gondolom az a kismanó jönni fog és kell neki előbb utóbb kocsi. És ez tetszik, most jó árban van.

Van még vki köztünk aki nem érzi a kiskópé mozgásait?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Niki!
Bár neked van igazad, a jog nem a te oldaladra fog állni, hacsak ez a "jóember" nem veszi a gerincét és egyenesíti ki.
ha a villanyóra a te neveden volt, rajtad fogja keresni a szolgáltató, ez esetben maximum részletfizetés van, de minél előbb járj utána, mert a kamat csak nagyobb lesz. Azt ajánlom kapcsoltass ki mindent a lakásban, ne tudja használni, bár annak is van költsége. De tényleg minél előbb, mert nagy számlákat tud csinálni a te nevedre.
Ha a lakás a te neveden van, vagy a te bérleti jogodon, akkor szerintem őt ki lehet onnan tenni, rendőrséggel, jogtalan használó. Hívhatsz rendőrt szerintem, mondd, hogy te is itt laksz és nem akar elmenni, bizonyítsa ő, hogy nem laktál ott....

Ami tény, a magyar igazsgászolgáltatás nem áll a védtelen mellett, tapasztalatból a mi családunk is tudja, általában a szemétládákat védik, főleg, ha nincs papír, tanú semmi. A verést lehet, azért sem jár semmi.

Betti
Kép
betti0412

Aida! A majonéz miért lenne tiltott? Lehet azt fertőtlenített tojásból készíteni. Szerintem a camembert sem ártalmas...

Kép
zölddisznó

aida. igen en. en meg nem erzem a mozgast. lusta a gyermekem. vagy csak en vagyok "erzeketlen"? :roll:

zoldi. azt tudod, hogy en nem megyek a talira most majd csak augusztusban.

csaki. igen en is nagyon szeretem hogy ilyen sok zold van itt. az utcank vegeben van egy erdo is. jo lesz majd kutyit setaltatni. :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?