Sziasztok!
Rég jártam erre.
Csillagfény
Saját tapasztalat: Belgyógyász az EKG-n talált valami nem tetszőt. Szívritmus-zavar, ami éreztette is hatását, szívtáji hírtelen szúrások - se megmozdulni, se levegőt venni nem tudtam olyankor. Elküldött kardiológushoz.
De hozzátette, hogy a magas inzulin is okozhat ilyen tüneteket!!!!!
A kardiológus nem talált semmit, a tartásbeli problémán kívül - ülőmunka - ami légzési eredetű szívtáji szúrásérzetet produkál.
Tudod nekem is lepergett életem filmrészlete mikor megláttam a leletemen a "tachycardia" szót. Bőgtem mint a zálogos tehén és csak azt fújtam, a férjemnek, hogy én megmondtam..., én éreztem... és már nem sok időm van hátra..., egyszer csak megfog állni a szívem...
Nem szabad, ami a tudatodban megfogalmazódik az lesz a valóság, ha elhiszed, hogy beteg vagy, nincs kiút. De ha meg akarsz gyógyulni, akkor már félig meg is gyógyultál. Ezt nem én mondom, hanem az a rengeteg ember, akit az akarata meggyógyított. Bocsi, ez nagyon hosszú lett.
De ismerem az érzést, amit most átélsz, remélem tudsz használni néhány gondolatot a leírtakból.
Mókica
Nehéz az út ami a sikerhez visz. Itt már nagyon sokan állnak előttünk példaként. Azt hiszem nagyon sokan bőgtünk otthon a meg nem értő és sokszor nem törődöm orvosok miatt, de nekünk ez a rögösebb út jutott. De amint megtalálod a megfelelő dokit, hidd el azt fogod mondani, hogy megérte.
Én csak egy kis progi-pótlást szerettem volna 3 héttel ezelőtt, de sajna falakba ütköztem. És hiába kértem, hiába voltam erőszakos és végén talán majdnem durva is, elutasított a doki. Kijöttem a rendelőből és ott bőgtem az autóban. Már megszoktam, hogy az inzulinos beutalóért meg kell harcolni, de arra nem voltam felkészülve, hogy egy nyavalyás progiért is.
De aztán kerestem egy másik dokit, aki kiírta. Én is még a met előtt állok, de most már eldöntöttem, hogy ezt akarom.
Fel a fejjel és csak előre nézz! Ne hagyd, hogy megingassanak!
Úgy látszik ez az idő nincs rám jó hatással. Regényírási kényszerem van.
Rambóka
Hogy megy az idő! Már hatalmas lehet a pocid!
Rólam: Kaptam Utrót, kb. 3 hete. Kimaradástól számított 4. napig használtam, akkor lett negatív a vérvételem. Ez volt 6 napja. Azóta minden délelőtt szédülök, nagyon intenzív fejfájás és hányinger kerülget, tegnap már ájulásszerű érzés is párosult hozzá. A napközben hőm 37.2 körüli. Tulajdonképpen az Utro elhagyása előtt is voltak ilyen tünetek, de lényegesen enyhébbek.
Szerintetek lehetséges, hogy az Utro miatt még rosszabb lett az IR-em és attól vagyok rosszul?