Új privát üzeneted érkezett!

Zazzy! Veled mi van????????????

Ranita! köszi hogy gondoltál rám, éreztem :)

Babszika! szerintem nem rossz ez a hő,még bármi lehet... :wink:

Ariaden! Aishának igaza van már én se bízok a ciklus.hu-ban, de reménykedjünk, ha más nem mensi azért lesz.

Csillagfény! nyugi és minden jó lesz, és lesz a pocidban tesó Marcinak..

Niki! de jó, van valami javulás... örülök neki :D

Hunci! Igazad van a met nem mindenkinek jön be, lehet nekem se.....

Aisha! jó hamar lett eredményed. Nem semmi, látszik Angliában másként mennek a dolgok. Szívesen lennék a zebrapárod, de nekem most nagyon pici az esély erre.... Remélem hamar előkerül a párod..

Ha valaki kimarad bocsi....
mókica

Sziasztok!

Hát azt hiszem nem mindenkinek volt olyan jó napja mint nekem! Csak hogy gyorsan reagáljak...

Babszika: tudod majd meglátjuk mi lesz, ne aggódj jövő héten jelentsd a hődet :) aztán majd kitárgyaljuk akkor. Az energiát küldöm.

Anita: teljesen megértelek, pontosan végig kell olvasnod mindent, én sem hittem el, amikor azt mondták pcos. kérdeztem mi alapján, senkinek nincs a családban, és amikor olvastam olvastam kiderül, hogy úgy tűnik apa hordozta a gént és onnan jött. aztán amint lenyugodtam azt akartam vizsgáljanak ki mindent, mert anélkül hogy tudod mi pontosan rossz mert minden pcos nő más, nem lehet kezelni, nem szabad beugrani mindenbe alapos vizsgálatok nélkül.

ivy: elküldtem én is a kérdőivet és jó hogy átalakítottad, mert nekem is nehézségeim akadtak a kitöltéssel elsőre.

csillagfény: megértelek mit érzel, de ne add fel! nyugodj meg, tudom könnyű innen dumálni, mert nem tudjuk átérezni teljesen mit érzel, nincs még gyerekünk még nincs meg az a kapocs ami neked már megvan a szülés után. de próbálj arra gondolni, hogy erős legyél Marcinak szüksége van rád!!!épp ezért most nem adhatod fel a reményt, menj el és remélhetőleg minden rendben lesz.

hunci: jó volt olvasni a soraid és teljesen egyetértek..

niki: csak hajrá neked is küldöm a pozitív energiákat!!! várom a helyzetjelentést!!!

mókica: egyszerűen el sem hiszem mi történt veled, azt hiszem tényleg itt az idő valami magándokihoz, aki komolyan veszi a problémát és nem néz semminek. mert sajnálom hogy ezt mondom de ez a nőci semminek nézett, csak azért mert ő már nem fog ott dolgozni. miért nem segít inkább...nincsenek szavaim erre, csak tényleg az hogy ne add fel remény mindig van!!!!

bocsi ha hosszú voltam, de mindenkinek akartam pár szót írni!!!
üdv.:
Aisha
Vendég

aisha! köszi. egyébként Neked már van GYEREKED!!! Ha jól olvasom 7 hetes és 2 napos. :D
én ezt a vetélés után értettem meg. már ő is a gyerekd. nekem is mindig lesz egy meg nem születet angyalkám is, és mindig úgy gondolok rá, hogy ő is a gyerekem.

tegnap sajna velem is nagyon durva volt a doki. az a gáz, hogy szerintem a lelkiismeretesebbje nagyon túlterhelt, aki meg nem az, az ennyiért nem fog dolgozni, megtartja az energiáját a fizetős betegeire. persze kérdés, hogy honnan tudja, hogy én adnék-e valamit, ha igy fogad.

Kép

Kép
csillagfény

Csillag!

Ha a doki mitrális billentyű prolapszust írt a leletedre, akkor nyugodj meg, élünk jópáran így a világban! :?
Nem jó, de nagy gondot nem okoz.
Ami viszont nem jó, az az amit írtál, h. inkább nem mégy dokihoz, mert akkor találnak valamit. Ebbe a hozzáállásba már elég sokan belehaltak!
Attól mert homokba dugod a fejed, a dolgok nem fognak maguktól rendeződni! Úgyis érzed legbelül, h. valami nincs rendben, a rettegés és folyamatos belső stressz pedig sokkal nagyobb szerepet játszik a rákos, és szív- és érrendszeri folyamatok kialakulásában, mint azt pár éve gondolták!
Szóval ne otthon rettegj, h. mi a baj, hanem igenis vizsgáltasd ki magad, kezeljék és légy hosszú életű!
És ilyen hülyeségeken, h. nem fogod tudni felnevelni, ne is gondolkodj! Még kistesó is lesz, ne izgulj!

Mókica!

Annak idején én is bőgve jöttem ki az endokrinológustól, mert ugyanígy lerázott, meg sem hallgatott, hülyeségeket írt a leletemre és ragaszkodott a Dianéhoz.
Én feladtam és engedtem. Nem kellett volna. De most már mindegy.
Az a lényeg, h. a fél év Diane alatt elolvastam mindent a PCOS-ról és a metről, kerestem másik dokit és a bogyó abbahagyása után már nem voltam hajlandó letérni az útról.
Lehet, h. most úgy érzed, h. elég. Megértem.
De hidd el, vannak még jó dokik a világon, akik foglalkoznak veled és megfelelően fognak kezelni!
Ne add fel teljesen!
Nemrég a NLC-n volt egy csaj, akinek ugyanígy tele lett a hócipője, aztán most 7 hetes terhes!
Sikerülni fog nektek is!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka

Sziasztok!

Babszika!
Abból a hőből még aztán tényleg bármi lehet.

Mókica!
Sajnálom, hogy megint nem jutottál előre. :cry: Én egyszerűen nem értem ezeket az orvosokat. Úgy nézem tényleg nagyon kevés olyan van, akit valóban érdekel az ember sorsa. :cry: Ne add fel, én is azt mondom, de ha úgy érzed, pihi kell, legyen úgy.

Csillagfény!
Nem egy olyan emberről hallottam, akinek szívzöreje volt(képzeld, még a lányom kis barátjának is), csináltak UH-t és kiderült, hogy semmi komoly. Tudom, hogy az embernek minden megfordul ilyenkor a fejébe,De tényleg gondolj a kisfiadra. Bizos, hogy semmi komoly.

Aisha!
Ha meg szabad kérdeznem, te hogy kerültél Angliába? És a párod angol vagy ő is magyar?

Rólam. Voltam tegnap dokinál. A 3. napi hormoneredményem tökéletes. :D A prolaktin mutatja ugye a pé? Mert az is 3 felett volt, tesztoszteron is jó, meg minden normál határon belül. Nem tudom beírni nektek, mert ma kellett hívnom érte a dokit.
Csinált UH-t, a jobb petefészek sajnos cisztás most is :cry: . Szerinte abba nem valószínű a pé. :cry: A bal az rendben van, látott benne egy több mint 20 mm-es összeesett Tüszőt(nem tudom ilyenkor mi a neve annak), és hasűri folyadékot, úgyhogy volt pé. :D Én úgy gondolom, hogy tegnapelőtt lehetett. A mnyh. a múltkori 5-6 mm helyett 12!!!!! :D :D Megtette a sok folyadék a hatását.
De abba maradtunk, hogy most 2 hónap szünet. És ezt most én is így gondolom. Nem akarok rá gondolni, csak úgy élni picit. Nincs closti, sőt tegnap még a hőmérőt is elsüllyesztettem a fiókba.
Ja és a hab a tortán, van egy jó kis hüvelygyulladásom. :shock:
Na, ez jó hosszú lett.
ranita1979

Itt vagyok, nehogy azt higgyétek, én vagyok a zugzebra! :lol: Ha minden igaz, a hőm elindult lefelé, remélem, hamarosan megjön.
Tegnap voltam pajzsmirigy uh-on, minden jó, semmi elváltozás, legalább valami jó... hétfőn vérvétel.
Tegnap voltunk állatkertben meg vidámparkban, olyan jó volt, mire délután beestem az MM-be, már hulla fárasdt voltam. :D

Mókica!
Tényleg ne csüggedj!Én a helyedben megfontolnám Csillag tanácsát, vagy tanácsolhatnám ugyanezt. Egy évig nem történt semmi itt helyben, egy nyavalyás kontrollvérvétel, semmi nem volt!Megelégeltem, és elmentem az MM-be, és NEM BÁNTAM MEG!!!!Sőt, hacsak tehetem mindig oda megyek, és nem azért, mert felvet minket a pénz, hanem azért, mert másképp nem haladok egyről a kettőre!!!És elmúltam 27. Nem sietek túlzottan, de vesztegetni való időm akkor sincs! :evil: És neked nem is olyan vészes a távolság!Én 3 órát utazom, 230 km!Ha egyszer elmész, és látod a különbséget, meglátod nem bánnád meg!

Babszika! :wink: Drukk!

Kép
Kép
zazzy

Laptető! :D Ez már a harmadik! :D
Ha mindenki úgy örül neki, én is. :D

Ja, és a vérvételem.

úgy tűnik, nekem a napi 250mgtól minden jó vágányba terelődött, csak finomítani kéne.
koleszterin 4,5 (2,8-5,2)
LDL 2,66 (0-3,3)
kortizol (hihetetlen, mindig az egekben volt eddig) 372 (69-690)
TSH 0,824 (=0,4-4)

asszem pontosan be kéne állítani a metet, mert szerintem pé még mindig nincs. majd feldobom a görbémet is). úgy tervezem augusztusban felviszem napi 500mgra, aztán labor, T doki. aztán 750-re. lehet, hogy elég az 500 is.
szerintetek nem kéne egy terheléses inzulint csináltatni? reggelit? mettel vagy met nélkül szokták?
mert T szerint kéne a 3x500, viszont n ekem a túladagolás elég volt egyszer is. valahogy meg kéne nézni, mennyi is kéne tényleg. meg valakinek az adagemeléstől rosszabbra változott a ciklusa is.

móki még egy érv az MM mellett. hülyén hangzik, de olcsóbb mint az állami.
nekem elfogadták az állami leleteimet, igy az első alkalommal csak a doki látogatás volt. ha tudsz leletet hozni, még olcsóbb. nem tudom te hogy vagy vele, én 10 év alatt annyi pénzt költöttem már állami dokikra, és a félrekezelésemre, hogy abból 2-3 évig járhattam volna a mentisbe. az alatt be is lehet állítani úgy a gyógyszert, hogy 1 évbe csak egyszer kelljen majd kontrollálni. és akkor nem lett volna a sok félrekezelés. :evil:
teljesen korrekt, 20 percig bent vagy mindig a dokinál (állami dokinál 5 percnél tovább nem voltam), mindent megkérdezhetsz, és nincs a ciki-nem ciki hálapénz, kapsz számlát, és az egészségpénztáradból a 30%át visszakapod egy év múlva.

Kép

Kép
csillagfény

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a bíztatást!
Ma még sikerült még egyet bőgnöm (ígérem most már befejezem ezt az állandó sírást!!), voltam nődokinál, mert a 17-OH leletemet vittem, mondja minden rendben van azzal, de szeretné ha csinálnánk egy méh biopsziát aug. elején. Azért akkor, mert megvárjuk most már a duphaston mit csinál. Bevallom nőiesen: FÉLEK!! Hétfőn újra labor( ma voltam TSH és többi pm hormont nézetni), teljes vérkép. aztán megbeszéljük részletesen a dokival mi is lesz. Szövetmintát vesz... Nem tudom mitől félek jobban az altatástól e, vagy a vizsgálattól?? De úgy érzem ez a doki figyel rám. Ma is mentem, és nem azt kérdezte kicsoda is maga, hanem hol is tartunk...Na még sok mindent átgondolok. Műtéttel, orvossal kapcsolatban is. Azt hiszem most már kicsit nyugodtabb vagyok.

Csillagfény!
Én eddig egy fillért nem adtam a dokiknak,aki elvárta volna attól elmentem. Karácsonykor a másik nődoki simán lesöpört, hogy mit akarok én? mikor nekem csak mesterségen lehet gyerekem ha pco-m van....mondanom se kell nem hozzá járok. a dokim nem magyar(néger). Kérdezhetek, és kb 20 percet bent vagyok nála, akár vizsgál, akár nem. De nagyon köszönöm a segítséged!!!
Leleteid: én mint laikus szerintem jók, és örülök neki.
:D

Rambóka!
Én is érzem hogy lesz gyerekem. Nem is egy, hanem kettő... :D Ennek a sok herce-hurcának egyszer eredménye lesz, és jó. És harcolok még ha nem is úgy, hogy ütöm az asztalt... Próbálok mosolyogni, kérdezni, hogy mi miért is történik. Csak lelkileg most kicsit sok ez az egész.

Ranita! örülök hogy Uh alapján volt pé-d!!!!:D

Zazzy! De jó hogy a pm uh negatív!!! :D Drukkolok a vérvétel eredményhez....

Más: Ma nevettem egy jót is. Hogy miért? Megyek reggel a közeli városba (laborba) ,az egyik faluban mit látok? Közlekedik egy lovas kocsi, aminek a rakománya egy TRABANT!! Na ezen legalább jót vigyorogtam..... :lol:
mókica

Mókica!
Teljesen megértelek, nekem is lelkileg legnehezebb ez az egész. És nem tudom, nálad, hogy van/lesz, de nálam visszatérő a lehangoltság. Néha lendületet kapok, pozitívan gondolkodom, türelmes vagyok, aztán egyszercsak megint bal lábbal kelek, és katasztrofálisnak látok mindent.Nehéz.... Kitartás!!!!

Kép
Kép
zazzy

Halihó!

Csillagfény: arra gondoltam még nem született meg az a gyerek :) és igen a doki szerint 7 hetes terhes vagyok :) alg tudom felfogni!

Anita: a párom nem magyar és nem is angol. de a családja itt él és ezért jöttünk ide lakni.

Mókica: nyugi és ne félj minden rendben lesz. remélhetőleg ez jó megoldás lesz a problémádra! nagyon drukkolok!

üdv.:
Aisha
Vendég

Sziasztok Lányok!

Azt hiszem ma van a lehangoltság nap. Én is le vagyok törve. Ma jöttünk haza Bonyhádról és majdnem leszállt egy gólya a kocsira, komolyan. Tudom, hogy hülyeség, de úgy megörültem neki, hogy hazaérve egyből teszteltem. Persze negatív lett. Nem is tudom mit vártam, talán csodát. :oops:
De azért lehangolódtam én is teljesen.
ariaden

Sziasztok!

Akkor csatlakozom.....

31 hónapja hiába..... :cry: :cry: :cry:

babszika

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 25600_.png

:shock: :roll: :? :evil: Én már nem értek semmit!

Tegnap tényleg volt valami a levegőben, Babszika, úgy sajnálom, hogy már ennyi időtök elment! :cry: Drukkolok neked nagyon!

Remélem ma mindenki jobb lábban és pozitívan kelt, valami jó kis programmal foglalatoskodik, ezért nincs senki! :wink: Mi ma délelőtt a férjemmel kigazoltuk az egész udvart!Már nagyon durva volt, de most olyan szép lett!

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Mi feltörtük a házunk egész teraszán ma a betont, hogy 3 hét múlva kezdhessék a kőművesek a beépítést/átalakítást.
Meg füvet is nyírtam! :)
ariaden

móki: szerintem a pcos elsősorban endokrinológiai probléma. mert akkor is kezelni kell, ha nem akarsz éppen gyereket. a nőggyász sztem elsősorban a női dolgokra koncenztrál, pedig az egész szervezetednek működni kell.
jó, ha ilyen nőgyógyászod van mindentől függetlenül. nálam a nőgyógyászok mindig tartották a zsebüket. :cry: a kardiológuson gondolkoztam, de sztem nem fog kapni, mert most nincs pénz még arra is.

zazzy a gazolásért nem irigyellek.

szerintemn ha sirunk az néha jó. nekem jó. kijön belőlem egy csomó feszültség.
egy természetgyógyász doki tanácsolta nekem egyszer, hogy ne akarjam annyira a gyereket, akkor könnyebben megfogan. mert ha pl egy munkahelyen küzdesz, akkor a sok akarásnak van eredménye, a szervezeted esetében pont az ellenkező hatást váltja ki, és az elengedés segít. ez annyiban bejött, hogy a clostitól, és terminált együttlétektől sose lett babám, pedig volt pém. marci akkor lett, amikor indult a met, és a doki azt mondta, 3 hónap amíg beáll a szervezetem, nézetünk egy hormont majd, és eldöntjük, hogyan tovább. erre a beszélgetésre már nem volt szükség. :D a másik baba is úgy lett, hogy januárban azt gondoltam elkezdek metezni, és majd nyárra ha teherbe esnék, jó is lenne.
persze ez nehéz. most én is nagyon szeretnék gyereket.

hétfőn szív UH.

Kép

Kép
csillagfény

Lányok, az akartam megkérdezni, hogy a hőm beállása lehet a mettől? Képzeljétek egyáltalán nincs tőle már hasmenésem, pedig már a napi 1700-at szedem!

Így néz ki a hőm:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 25600_.png

Babszika!
Gondolj arra, hogy jól megfontolt kisangyalod lesz majd, aki megválogatja az időpontot. :) De komolyan!

csillagfény, én is sírok néha, pont azért, hogy levezessem a feszültséget. A párom már tudja, hogy havonta egy sírás az kell és néha mikor már nagyon hisztis/feszült vagyok, mondja, hogy na pityeregj kicsit a vállamon és jó lesz meglásd. :oops: Az ilyenjeiért is imádom.

Meg arra is szoktam gondolni, hogy milyen szerencsés vagyok a párommal, mert megérti minden problémám, meg még azt is, hogy nálunk a baba összehozása nem lesz egyszerű. S ahogy látom, itt mindegyikünk párja ilyen. Megyek meg is ölelgetem a sajátom, javaslom nektek is rosszkedv ellen! :)
ariaden

Ariaden!

Szerintem mindannyiunknak vannak olyan pillanatai amikor elszakad a cérna. Tényleg jó, hogy az ember kis tudja sírni magát és igen sok türelmet igényel a pasik részéről.
Nagyon remélem, hogy mindenkinek meglesz az eredménye ennek a sok-sok hercehurcának. Kellemes vasárnap, mielőbbi babásodást kívánok!

Azért csendben megjegyezném, hogy a sok 18-as karika a hőgörbéden azért magáért beszél. :oops: :D :wink:

Kép
gyorfitimi

Sziasztok!
Illetlenség lenne itt nem elmondani, hogy ma reggel pozitívat teszteltem, és egyúttal meglehetősen elkezdtem parázni a pajzsmirigy miatt. Még csak most lesz vérvétel meg gyógyszerbeállítás az alulműködés miatt, félek. Mindenesetre örülök, hogy pont holnap kell mennem vérvételre, nézetek progit is, és szerdán lesz a doktornővel kontroll. Eggyel feljebb feltettem a görbémet is, egyszerűen nem is értem az egészet. Igazából nem is tudom, miért csináltam tesztet, és hogy mutatta ki. Egyáltalán nem számítottam most rá.Most rendbe akartam tetetni a pajzsmirigyemet, és majd aztán. Dehát ember tervez...
Szerintem nem akkor volt pé, amikor a ciklus.hu írta, de fogalmam sincs. Annyit talán sikerült kihámoznom, hogy 4-én vagy 6-án készült :D
Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
zazzy

Drukkok és pozitív enerdzsik jöhetnek! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Szia Zazzy!

De örülök, hogy megvan a zúg zebra párom! Ne parázz, minden rendbe lesz, én küldöm a drukkokat és a pozitív energiákat!
A ciklus.hu szerintem nagyon szarul működik össze-vissza tesz pét, ha teheted vezesd a hőgörbéd valahol máshol!!!!!

Én is szoktam sokat sírni és nem tudom miért attól megnyugszom és újult enegriával tudok nekivágni megint az életnek.

Most elmegyek örömködni, hogy meglett a párom :)

Üdv.:
Aisha
Vendég

Szia Aisha!
Akartam én is neked külön írni, de olyan nagy az izgalom, elmaradt :oops:
Álmomban sem gondoltam volna, hogy én leszek a párod, pénteken még a mensit vártam...
Aranyos vagy, hogy így örülsz nekem, mostmár párban erősítjük egymást!!! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Zazzy!!!!!!!!!!!! nagyon nagy gratula! vigyázz magadra, és ne aggódj sokat!

a zebrák tényleg párban járnak.
:D Ez az igazság már mióta áll.

nekem folyton fájogat a petefészkem, tegnap 36,1et mértem, ma sajnos nem mértem, mert fél10-ig aludtam.
nem is tudom, úgy tűnik tényleg van pém, viszont sztem mégiscsak kéne legalább dupla ennyi met, mert diétázom, mégse fogyok, és sokszor éhes vagyok.

kár, hoyg most nem kísérletezhetünk, szerdán csinálnak egy olyan vizsgálatot, aminél nem lehetek terhes.
de jövő hónaptó hajrá ezerrel!!!!! hacsak nem derítik ki holnap, hogy vmi súlyos szívbajom van. :shock:

Kép

Kép
csillagfény

Csillag: :D Köszi

Kép
Kép
zazzy

Zazzy!

Amikor vártam a mensim akkor volt épp pém...szóval a pcos-os nőknél nem lehet semmit sem tudni, mikor mi lesz!!!
A másik hidd el van oka, hogy most jött a bébi, és a bébi kapaszkodik rendesen és alíg várja, hogy szerető családba kerüljön!!! Olvastam, hogy mennyit lefogytál, ez is nagyon kemény munka volt és itt az eredmény :)

Csaillagfémy: hajrá és ne aggódj, nincs semmi baj, főleg nincs súlyos szívbajod, és ha megvan az eredmény akkor ezerrel hajrá a tesó projectre!!!

Mi jól vagyunk, szerencsére nem akarok már annyit nasizni, sok gyümi és zöldség inkább, így nem vagyok éhes. A sógornőm szerint kisfiú lesz :) majd meglátjuk..én csak egészséges babót szeretnék :)

Üdv.:
Aisha
Vendég

Zazzy! jaj de jóó! :D Gratulálok! Pihenj sokat ,meglátod rendben lesz minden! Nagyon örülök!!!!
nani72

Sziasztok!

Gratula az új zebrásoknak!!

Tud valaki segíteni abban, hogy a terheléses inzulin eredményemen hogy tudnám átváltani az értékeket?
Nekem pmol-ban van megadva, de ezt egyik oldalon sem találom...

Köszi.

Kép
szilvia80

Sziasztok Lányok!

Zazzy, ugyeugyeugye!!!!!!! :) Úúúúgy örülök, hogy még egy babás termett! :)
Látom már lesz itt két kis tavaszi baba legalább! :) Ennél csak több lehet. :)

Gyorfitimi :) Igen a 18-as karikák terén nincs okom panaszra. :) Pláne a héten szabadságon vagyunk :)

csillagfény kedves, mennyi metet szedsz naponta?

Gyerekek, ma kibontottuk az egész teraszt ami majd az étkező lesz. Az előző tulajok 20 centis betont öntöttek rá, egész nap meg tegnap is ezen dolgoztunk. Totál elfáradtam! :)
ariaden

Szilvi, 7,5-tel kell osztani, úgy emlékszem!
Vendég

Bocs, egész pontosan 7,25 az osztó. Megnéztem.
Vendég

zazzy, aisha itt is gratula!!!!!!!!!!!

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

most 2x125 mg meforalt szedek.
ha a doki, aki kivizsgáltat áldását adja rá, mert nincs tőle semmi más eltérésem, akkor jövő hónaptól 2x250et fogok szedni. sztem annyi elég is lesz.
viszont asszem ehhez kellene egy terheléses inzulin, hogy lássunk, és T doki is lássa. :D

azt hogy kell? 75 g szőlőcukor, metformin, utána 90 perccel vérvétel?
vagy 120 perccel?

hihetetlen, próbáltam rendszerezni az elmúlt 10 évem hormoneredményeit, hát 5 oszlpom van (dátum szerint, amikor csináltak), és az is elég hézagos. mindenki csak az íróasztal mögül irogat.
komolyan, engem már az se érdekel, ha fizetni kéne, de megcsináltatnám rendesen. csak azt se tudom mit. ősrégen nekem csak mellékvesehormonokat néztek, az mind rossz volt, viszont a met használ, és lehet, hoyg jó arra is. a kortizolom visszament mindenesetre. a fene se érti mi van velem.

Kép

Kép
csillagfény

Csillagfény!

Terheléses vv-telnél NEM kell bevenni a metet!
És 120 perccel utána böknek. A 90 perc akkor van ha nem csak kétpontos a vizsgálat.

Lona
lona1

Sziasztok!

Rég jártam erre. :oops:

Csillagfény :D
Saját tapasztalat: Belgyógyász az EKG-n talált valami nem tetszőt. Szívritmus-zavar, ami éreztette is hatását, szívtáji hírtelen szúrások - se megmozdulni, se levegőt venni nem tudtam olyankor. Elküldött kardiológushoz.
De hozzátette, hogy a magas inzulin is okozhat ilyen tüneteket!!!!!
A kardiológus nem talált semmit, a tartásbeli problémán kívül - ülőmunka - ami légzési eredetű szívtáji szúrásérzetet produkál.
Tudod nekem is lepergett életem filmrészlete mikor megláttam a leletemen a "tachycardia" szót. Bőgtem mint a zálogos tehén és csak azt fújtam, a férjemnek, hogy én megmondtam..., én éreztem... és már nem sok időm van hátra..., egyszer csak megfog állni a szívem...
Nem szabad, ami a tudatodban megfogalmazódik az lesz a valóság, ha elhiszed, hogy beteg vagy, nincs kiút. De ha meg akarsz gyógyulni, akkor már félig meg is gyógyultál. Ezt nem én mondom, hanem az a rengeteg ember, akit az akarata meggyógyított. Bocsi, ez nagyon hosszú lett. :oops:
De ismerem az érzést, amit most átélsz, remélem tudsz használni néhány gondolatot a leírtakból.

Mókica :D
Nehéz az út ami a sikerhez visz. Itt már nagyon sokan állnak előttünk példaként. Azt hiszem nagyon sokan bőgtünk otthon a meg nem értő és sokszor nem törődöm orvosok miatt, de nekünk ez a rögösebb út jutott. De amint megtalálod a megfelelő dokit, hidd el azt fogod mondani, hogy megérte.
Én csak egy kis progi-pótlást szerettem volna 3 héttel ezelőtt, de sajna falakba ütköztem. És hiába kértem, hiába voltam erőszakos és végén talán majdnem durva is, elutasított a doki. Kijöttem a rendelőből és ott bőgtem az autóban. Már megszoktam, hogy az inzulinos beutalóért meg kell harcolni, de arra nem voltam felkészülve, hogy egy nyavalyás progiért is. :oops:
De aztán kerestem egy másik dokit, aki kiírta. Én is még a met előtt állok, de most már eldöntöttem, hogy ezt akarom.
Fel a fejjel és csak előre nézz! Ne hagyd, hogy megingassanak!

Úgy látszik ez az idő nincs rám jó hatással. Regényírási kényszerem van. :oops:

Rambóka :D
Hogy megy az idő! Már hatalmas lehet a pocid!

Rólam: Kaptam Utrót, kb. 3 hete. Kimaradástól számított 4. napig használtam, akkor lett negatív a vérvételem. Ez volt 6 napja. Azóta minden délelőtt szédülök, nagyon intenzív fejfájás és hányinger kerülget, tegnap már ájulásszerű érzés is párosult hozzá. A napközben hőm 37.2 körüli. Tulajdonképpen az Utro elhagyása előtt is voltak ilyen tünetek, de lényegesen enyhébbek.

Szerintetek lehetséges, hogy az Utro miatt még rosszabb lett az IR-em és attól vagyok rosszul?
Vendég

Jó reggelt Lányok !

Zazzy :lol: :lol: :lol: Gratulálok !

Mindenkinek szépséges napot kívánok !
Niki
mniki

[quote="cherry"]
írta:
cherrySzerintetek lehetséges, hogy az Utro miatt még rosszabb lett az IR-em és attól vagyok rosszul?

Mindeféle pluszban bevitt hormon rontja az IR-t!!! Ezért szoktuk mondani, hogy óvatosan ezekkel a bogyókkal!

Sajnos bőven lehet, hogy ettől vagy ennyire rosszul!

ZAZZY!!!!!!!!!!!!!!!!

Akkora gratula, hogy alig fér ki!
Nórit is a 9. dpo-n teszteltem meg, szóval ne aggódj kérlek! Nagy levegő és csak pozitívan. Jelenleg ez a legtöbb amit tehetsz....... KApaszkodik ne aggódj az a kicsiny gyöngyszem odabent!
Vendég

Zazzy :D

Hatalmas gratula!!!
Vendég

ZAzzy!
Halk gratula és nyugi! :wink:

babszika

Zazzy!
Nagyon örülök neked/nektek!!!!!! Nyugi a babó kapaszkodik és nem lesz semmi baj.
:lol: :lol:

Este felé jövök és reagálok többire is!!!
Üdv: Mókica
mókica

Lányok, ma van a ciklusom 80-ik napja és mensi sehol, szerintetek itt lenne az ideje a Norcolutnak, amit a dokim felírt?
ariaden

Ariaden, mindenképpen. Ne várj tovább !!
mniki

Oké Niki, köszi, akkor fájó szívvel, de ma beveszem. :(
ariaden

sziasztok!

cherry nekem is szívtáji szúrásom van, néha.

megnézték a 24 órás Ekgt, szívUH. Az UHn lényegtelen, minimális eltérés, az ekgn azt mondták ritmusprobléma nincs, csakhát 31 és 131 között van a pulzusom. 131 -mert biciklivel mentem haza a dokitól, egyébként 50 körüli. a papíromra az van írva, hogy sportolás következménye. mondtam a dokinak, hogy én nem is sportoltam!!!!!!!!!! mondjuk heti pár óra torna azért nem viszi le a pulzusod ennyire. azt mondtam ő nem tud más magyarázatot, és ha tünetmentes vagyok, akkor nem kell pacemaker. ha mondjuk elájulnék, akkor kéne. gyógyszer meg erre nincs.
mondjuk táényleg nem vagyok tőle rosszul, meg a 80
/50es vérnyomástól sem.

na jó. életveszélyben valószínű nem vagyok, az csak kiderült volna. mindenesetre ha apukám megy a kardiológusához szeptemberben, asszem odaadom neki a cuccomat, nézze már meg, hogy lehet-e ilyen.

ariaden, szerintem a norcolut nem rossz. a szervezetednek az a normális, ha 28 naponként van ciklusa. az se jó, ha 3 hónapig nincs. nekem egy akkupuktúrás doki mondta, ha nem jön meg, várjak egy hónaot, utána meg úgy szedjem be, mintha az idejében lenne, hátha lök egy kicsit a szervezetemen.

lona!
azt nem értem, ha terheléses inzulinnál nem veszem be a metet, tuti szar lesz. akkor hogy állítják be a metet?
honnan tudják, hogy elég-e a 250mg, vagy kell az 500?

Kép

Kép
csillagfény

Norka!

Köszi szépen!

Kép
szilvia80

Csilag pont ez a lényeg, ha bevennéd a metet, jó de legalábbis jobb lesz a terhelés eredménye, fals eredmény lenne...így ha szar is az eredmény de lehet tudni mi az értéke és ahhoz képest viszonyítanak majd!
Vendég

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1 ... 98400_.png

Hőjelentés.........

Ma meglett a pm hormon eredményem:
TSH 0,256 mU/l ref(0,350-4,940) csillagos
FT 3: 4,65 pmol/l ( 2,6-5,7)
FT4: 12,83 pmol/l (9,0-19,1)
A tsh-ra a házidokim rákérdezett endokrinológus dokinál hogy kell e valamit csinálnia ezzel. Aki mondta neki nem mert ez egy szürke tartomány és csak akkor kéne bogyó ha az érték 0,1 vagy az alatti lenne. Ma meg beszéltük hogy a metből is lehet kevesebb, így mától csak 2*850mg. Bár szerinte ennek nem sok köze van a ciklushoz...

Ma is voltam megint csapoláson, általános vér és vizelet vizsgálat: a méh biopsziámhoz... még péntekig megrágom a dolgot, hogy akarom e egyáltalán..... Egyik felem azt mondja: igen kell, mert gyerek a cél. A másik felem azt: félek ettől. Férjem mondja: nem akarlak rábeszélni, de le se, dönts el te.

Én férjem is sok hisztimet, könnyemet elviselte már.

Ariaden: norculotra fel!!

Babszika! ne add fel! hamarosan kopogtat a gólya hozzátok is! Tudom nehéz ez, és hogy mögöttetek is nehéz évek állnak. De látod baba is a legváratlanabb időben jön.

Csillagfény! a 80/50-es vérnyomás nem alacsony? De örülök hogy nincs komoly baj. Az életveszély meg csak kiderült volna...

Na hosszú lettem! bocsi :oops:
Üdv
mókica

Kép

na nem untatni akarlak benneteket ezzel. De hála a legjobb barátnőmnek, mert a fertilithy-n vezeti a hőmet. És mit kaptam? El se hiszem.... :D
De tudom most a duphaston is szerepet játszik..
mókica

Sziasztok!

Csillagfény: na látod semmi komoly nem derült ki, annyira örülök!

Ariaden: sajnálom, de 80 nap után egészséged mit kell megjönnie már!

Mókica: alíg várom mi lesz a piros kereszt után....remélem a következő zúgzebra te leszel :)....mert ugye a kereszt alatt van egy x-ecske...ami mit is jelent....úuppszz...és miért is tudom én :)

Nálunk semmi újdonság....hehehehe csak annyi, hogy sógornőm ma hívott, hogy ő is terhes!!!!!Micsoda meglepi és mennyire örülök neki....

üdv.:
Aisha
Vendég

És sajnos egy dolgot kihagytam....

Hol vagy Zazzy??????? mesélj mi volt a dokinál.....alíg várom az infókat!!!!zebrapárom jeletkezz!!!!

üdv.:
Aisha
Vendég

Aisha!
A másikban írtam, nincs erőm mégegyszer, lehet, hogy lehetne másolgatni, de ahhoz meg nem értek... :oops:

Itt is köszönöm mindenkinek a gratulációkat, de drukkoljatok légyszi továbbra is, jöhetnek a pozitív enerdzsik! :lol:
Puszi!Zazzy

Kép
Kép
zazzy

Zazzy!

Elolvastam a másikban, és legközelebb olvasok ott előbb aztán kérdezek...!!!!
De örülök, hogy jó után jársz és még mindig küldöm a pozitív energiákat!!!!

Millió pusszancs

Aisha
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?