Új privát üzeneted érkezett!

[quote="mzx"]
írta:
mzxBeuska, tudom, hogy milyen nehéz megtenni, de próbálj meg egy pár napig iszonyú kedves és figyelmes lenni a férjeddel. Valószínűleg kicsit megkeseredett már abban, hogy a gyerekek mellett ő csak mellékes szereplő az életedben. Ha körberajongod egy kicsit, akkor hátha ő is ráeszmél, hogy lehet ezt másképp is, nem feltétlenül kell fásult elégedetlenkedéssel telnie a mindennapoknak. Asszem hamarosan nekem is ezt kell tennem, mert nem sokat törődünk egymással....Azt mondanám, hogy jól eléldegélünk egymás mellett, nem pedig egymással :cry: , ráadásul azért köztünk is van sok surlódás rendesen, és ezt nem ellensúlyozzuk gyöngédséggel. :(

Ha Pati nem hívja fel rá a figyelmet, akkor én efelett elsiklom. Viszont kár lett volna... Nekem tetszik! Szoktam én is (nagynéha előveszem a kedvesebbik fajtámat, és nem vagyok házisárkány)
linocs

Linocs, én is állandóan olvasom őket... fene a nosztalgiámat :oops: :oops: :oops: :oops:

Mikor jól megsértegetett, megszemétkedett a pasi, nehéz vele ilyennek lenni :wink: de hatásos, mert pont a megszokott hogyanbasszunkkiegymássaldafke forgatókönyvből szakít ki...
A múltkor mi jól összevesztünk, és Peti beismerte később, hogy hiába volt nekem igazam, akkor már annyira pörögtem meg veszekedtem, hogy juszt is rátett még 2 lapáttal..
na így múlik el a világ dicsősége!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Pati: nekem is Peti... és mi is szoktuk játszani a "hogyanbasszunkkiegymássaldafke"-t, és rohadt nehéz az mzx által javasolt dolog
linocs

ja, még annyi, aztán lépek gályázni (felmosás, boáááá :roll: ), hogy már ezerszer akartam mondani, csak mindig elfelejtettem, hogy nagyon tetszik az avatar-képed, Linocs!

pá.

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Na lelépek! Szép napot mindenkinek!
linocs

Nálam sokkal okosabbtól hallottam, jóval tapasztaltabb is, hogy ha a JÓt emeled ki, magadnak is, a másiknak is, akkor automatikusan ahhoz is igazodik. Fordítva meg fordítva. Egy kísérletet megér. Ja, és én szoktam régi szép időkre is visszanyúlni, ha már nem értem, mit keresünk egymás közelében... Nem könnyű ám a kapcsolatokkal, tényleg oda a rózsaszín világ hamar, de sztem a család már nem is arról szól, hanem a közös szekérről, ha kétfelé húzunk, elég gáz a haladás. A szekér meg tele gyerekkel....

Elalszom. A bömbinél jobb... Csakhogy du elvileg babazsúrba KELL mennünk, uncsitesó. Jaj nekem, de nem vágyom most rá. De nem sikerült fuvart szereznem a kölkeknek.

potyka

Évi,
muti a kúszós videot!!! Eszer is nyomja fel a fenekét, talán ő is valami ilyenre készül, kíváncsi vagyok
Boti ilyen szépen eszik? vagy az csak az első kanál volt? :)
Eszter fél feje kajás a végére...
Ő egy egész almát eszik meg, de először én is csak óvatosan egy felet adtam, de bejött neki.
Tejpépet adtál már neki végül? nem attól kiütéses?
és már etetőszéket használsz? én még vacilálok, hogy abban nem nagyon ül-e még...

Mzx, melyik volt amit ajánlottál egyszer ? mármint etetőszék

Linocs, én is vaciláltam jövő nyáriakon de még nem mertem venni
Fruzsi mindig nagyon csini , a mózeses képen is tuti a rucija.
Képzeld már Eszter is belenőtt a Motörhead-es polóba, majd lehet, hogy kedden ráadom. vagy van ugyanabból a boltbol egy Marilyn Monroe-Warhol-os polója is az se rossz...
Eszter is ebben a pózban van mióta megtalálta és eléri a lábait.

mondjuk a csúcs a barátnőm kisfia aki így aludt el:
Kép

azóta csak jóginak hívják :)

Szilvánusz nekem az is jó ha hozzád megyünk.
majd valaki leugrik hekkért legfeljebb...kár, hogy nem szállítanak házhoz

KépKép
judit18

Sziasztok!!!!!

Először is nagyon szépen köszönöm Olcsi nevében a gratulációkat! Tök jól esett!!! Három éve megszülettem, mint Anya, és ez vagyok én, az előtte lévő 25 év csak "beugró" volt az igazi énemhez.

És most olyan jön, amit még soha nem csináltam, eddig gyúrtam rá és most jegyzeteltem :lol:
Szóval:
- Bosek: Tényleg jól nézel ki, akár tetszik, akár nem, és Blanka nagyon édes!
- Mpatr:: Baromi édes Norton, nagyon helyes pasi lesz, már most látszik
- Kvaszévi: Tényleg Neked is írtam az sms-t, de jó, hogy megtartottad, gyorsan én is elolvastam, hiszen nekem is el van mentve. Még jó! :roll: . Reméljük a pöttyök csak ijesztgetnek, de a köhögéssel társulva én azért megmutatnám a dokinak, a vírus gyanú miatt. Botond tök fiú! Tuti nem téved senki a nemét illetően, ha ránéz. A kúszás előtt meg le a kalappal, nagyon korai, Olcsi mondjuk ezt kihagyta, 7 hónaposan (két hónap fent popsival előre-hátra hintázás után) mászni kezdett inkább.
- Judit18: Eszter igazi husibébi, nagyon tündér! Nem laza a kisrác, ilyet még nem láttam :shock:
- Mona: D.Hill távozása óta a Forma1-et, Zidane távozása óta a focit, na és Tigris pápája óta a boxot már nem szeretem nézni. Ki érti ezt??? Utód imádnivalókat nem találtam. Ja és a nagyfiad képére nem reagáltam múltkor: hmmmm, ha pár évvel ifjabb és függetlenebb volnék....
- Linocs: ÉN IS MEGYEK a talira! Fruzsi nagyon szép! Jól látom, hogy barna a szeme??? Az Animát én nem szeretem, de a szöveg nagyon jó és aktuális. A zenei stílussal és a hanggal vannak izlés-gondjaim.
- Zsu: Alexa ellehetne Olcsival a talin, jön a férjem és majd ő vigyáz rájuk, hiszen tuti, hogy Olcsit hat lóval sem tudnám a játszótértől visszafogni, ezért is jön Apa is. A hasonfekve evés mégis milyen, nincs hozzá elég fantáziám. (Lehet ezért nem megy nekem a "párosjáték" sem??? Ki tudja...)
- Mzx: pogácsa recept??? Fornettit messze árulnak Nálatok??? :lol: Egyébként később nyomok egy receptet is, de viccet félre, én tényleg nagyon szeretem a Fornettis sajtost.
- Panny: Irigyellek a buli miatt, nekem évek óta a lábamat zsibbasztja a táncolhatnék és nem tud kitörni, nem tud hol, kivel és mikor, a férjem nem bulizos, időm nuku, gyermekfelügyelő meg pláne nincs. De majd 15 év múlva. A gyerekekkel.... A 1005 (100%) nálam is igaz, látod most van először időm mindenre reagálni (ja elmúlt egy nap-ra :lol: ), de megint tépi a hajam Olcsi, hogy füzzünk gyöngyöt, Petike meg visít a játszószönyegén. De már csakazértis leírom ezt!!!
- Potyka: Te mit keresel itt??? Ma van 20.!!!!!!!

Ha most ez elszáll! Kilépek és punktum!!! (a bizti kedvéért nyomtam egy CtrlC-t)

NA MIT SZÓLTOK???? Csúcs vagyok mi?

Ja és sütöttem tortát, ínycsiklandó! Majd lökök képet a gyertyagyújtás-fújásról este!

Livi
Kép
Kép
lusie

Olcsinak BOLDOGOT, és a mai napból is van még tíz óra legalább.... Szép ez az anyává születtem godolatod. :)

Itt olyan bizarrok a fények. Mi várható? Vihar?

potyka

Sziasztok!

Mindjárt vissza olvasok és válaszolgatok!
Ma is termeltetek rendesen. :lol: :lol: :lol: :lol:

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Igen, vihar jön állítólag, duántól országosan bárhol jég és szélvihar.
Tehát Potyka jön az inditó energia!!!!!!!!!!!

Livi
Kép
Kép
lusie

Halihó mindenkinek!

Évi,
szerintem is csak az alma felelős a pöttyökért.

Én jól vagyok, hányingert leszámítva. Holnap fél 10 re megyek újra a csvsz-hoz, aztán rögvest hívom is a dokim hogy melyik nap csinálja meg. Szeretnék már túllenni rajta!!

Gyerekek jól vannak, sajna Petra 1-2 hete felébredt éjjelente, többször is, foggggalmam sincs miért.
MIndenesetre kiakasztó!

Patti,
jól látom hogy Gorka az apja, Norti pedig kiköpött Te?? Nagyön szépek mindketten!

Egy kérdést még, a lányom amikor adnám neki kiskanállal az őszibarit, úgy összeszorítja a száját, és elfordítja a fejét, hogy nem lehet félreérteni, egyszerűen nem kéri.
De a levét meg szereti.
EZ mi lehet, még nem érett rá??

Korábban az almát ette, pedig az őszibari is igazi finom édes, anyósék kertjéből való!
Nem értem mi a baja vele.

Judit18,
Eszter töndibündi :D

Linocs,
Videó cuki, és a lány gyönyörűű! Igazi szép kis csücsökben vágott szeme van!

Panny,
buli....hmmm, de jó nektek. De soká lesz még nekem ilyen! :cry:
Vendég

Szóval, még mindig a kupi kellős közepén ülök.
Ahelyett, hogy nekiálltam volna rendet rakni, szundítottam egyet az Alexával, majd utána elugrottunk a SPAR-ba, Marla hiányoztál, rossz volt egyedül megtenni a gyalogtúrát.

Marla, holnap vagy, mert akkor talizhatnánk!

Potyka!
A Lili a tornához már nem fiatal, most kell elkezdenie, én 6 és fél évesen kezdtem, igaz ő 3 éves kora óta jár, de csak tanfolyami tornára, ami nem szertorna, hanem ovis torna a KSI-ben. Szóval, ha most augusztusban nem kapja össze magát, akkor szeptembertől kiteszik a szűrét és ugrott a torna, valami mást kell keresni.

Zsu!
Nem olyan ügyes a Lili, az átlag gyerekhez képest igaz ügyesebb.
Későn ért le Miskolcra az uram, és inkább lefeküdtünk aludni, így 5-kor keltünk, bepakoltunk és indultunk.

Lusie!
Nagyon édesek a gyerkőcök.
És, hogy miért nem jó a lányommal a kapcsolt! Hát ez jó kérdés, nehéz rá válaszolni.
Szóval a Lili tiszta Sógornőm, hogy Ő kire hasonlít a családba nem tudom. Számtalan olyan dolga van a Lilinek, mint a Babik Áginak, és az anyósomnak (Sógornőm). Alapjából nem bírom őket. Na most a lányom dettó ugyan olyan, viselkedésbe, beszéd sítulsban, hangnemben, és úgy egyébként a mindennapi dolgai. Még az oviban is megmondták, hogy elég nehéz eset, de hál istennek az ovónő elfogadta és Ő volt a kis kedvenc. Barátai vannak, de nem olyan igazi. Az csak egy van. Én is sokat vitatkozok vele, próbálom jó irányba terelni, de nemérti, még nagyon kicsi ehez, de én sajna látom az Ő viselkedésének a rossz oldalát.
Az egyik ismerősöm azt mondta, hogy próbáljam így elfogadni. De kérdem, hogy ha látom a sógornőmet és a hideg végigfut a hátomon, hogy milyen lökött picsa. Nem akarom, hogy a Lili ilyen legyen, de már most olynan csak kicsiben.

Egyébként meg imádom a Lilit, csak ne visítana állandóan, akkor már jobban elfogadnám a stílusát, de az állandó visításával az őrületbe kerget.

Fanetta!
Hogy miből gyúrjuk Lilit? Tudod a férjem mindig azt mondja, "az én anyagom, Babik"!
Tetszik a kukkoló!

Kokó!
Igen láttuk a sportválogatón Kolonicsot, sőt az Endrét is, de nem akartam zaklatni, mert nagyon el volt foglalva.

Pumperka!
Akkor mikor jó neked a látogatásom(unk)? Jövőhét kölykök nélkül, vagy augusztus elején ha visszajöttünk a nyaralásból?

Na ezt eddig elküldöm, hogy el ne száljon, mert ordít a bébi.

Most, hogy itthon vagyok bescanelek egy kiskori képemet és mellé teszem az Alexáét. Szerintem kiköpött én vagyok.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Évi: a kölyök arcán egyértelmű a közlendője: anyáááááám hát a többit, a kilóból hova tetted????

Pati: szépek a kölökök: milyen prototítpus alapján készült???

Linocs: talira megyek.
Férfi, férfi, de azért remélem a másodlagos nemi jelleg megjelenése még várat magára :lol: :lol: :lol:

Nebula: talán azért tátott szájú minden kölök, mert ők esélyt adnak a sült galambnak is!!! :lol: :lol: :lol:

zsu:ha tudok kapcsolódni, kapcsolódok -köszi a képkérést!!

lusie: a vonalzó elűnése már a jégeső következménye???

Kép Kép Kép
fanetta

Folyt.
Judit18!
Nem semmi kis hógombóc az Eszter!

Bosekanyunak egy kis önbizalmat küldök! Arról beszélhetnénk, hogy ki a csúny, hogy te nem vagy az az is biztos! 8) 8)
Milyen volt a keresztelő? Képeket kérünk!

Pati!
Ez a Norton fiú egyre szebb, nem beszélve a Gordonról.
Hú, ne haragudj, de nekem mindig a Thomas a gőzmozdony mese jut eszembe a nevére.

Linocs! Az Mzx-re nekem is a mézga család ugrik be, talán nekem jobban illet volna az Mzx nikk név mert mi tényleg mézga család vagyunk. Egyébként rögtön kapcsolok, hogy Ő Móni és legtöbbször az Mzx-re nekem már rögtön az arca van előttem.

Kvaszeva!
Milyen cuki Boti, és már így ül az etetőszékbe?

Mzx!

Sajnos én már ezt sokszor kipróbáltam, néha bejön néha nem. Most Ő próbál hordozni a tenyerén. Amikor nyáron lelépek 2-3- hétre, mindig megérzi, hogy milyen nő nélkül élni. Nincs tiszta gatya, póló, nincs elmosogatva kitakarítva, és még az állatok is rám vannak sózva, a gyerekeimet nem látom és gürizzek értük.
Szóval régen amikor elhatároztam, hogy most nagyon kedves leszek vele akkor este mikor hazajött tök jó kedve volt, majd öt perc múlva zizz. És ezt meguntam. Most tényleg régen voltam vele kedves, ma este ki is próbálom csak az a gáz, hogy itt van az öcse is. Na mindegy.
Nála egyébként az a gond, hogy sok h........ megrendelővel van körülvéve, akiket körbe kell ugrálni, sőt meghallgatni stb. Sajnos Ő a munkájáról és az ezzel járó gondjairól senkinek sem beszél, ezért csak magát örli. Amikor én dolgoztam és történt bent valami mindig el akartam neki mesélni, de szinte soha sem hallgat meg, mert, hogy ne hozzak haza semmit és egyébként sem érdekli. Én erre, hogy akkor ki a fenének mondjam el?

Potyka!
Igen ez egy kikapcsolódás, olyan síri csend van itthon. Legalább most egy kicsit én is élvezem az életet, nem kell a kölkökét irányítgatnom.

Judit18!
Nagyon cuki a barátnőd kisfia!

Na most libbenek és próbálok valami lakás kinézetet varázsolni az otthonunkból![/quote]

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Kacika!
Én nagyon lemaradtam és nem találom visszalapozgatva, hogy mi a baj :oops: Bocsi, ha van erőd, elmondanád?
Egyébként előre is nagyon sok erőt, és mihamarabbi időpontot kívánok!

Sajnálom Beus, ami a lányoddal van. Én egyetlen dolgot nem bírok elviselni, ha egy kislány nyávog, na meg ha sikít, a kettő együtt a legjobb. A hideg ráz, amikor Olcsi nyűgös és ezek a tünetek, kizárólag olyankor ordítok vele.

Livi
Kép
Kép
lusie

Fanetta! Én látom a vonalzóimat, Ti nem?
Elaludt Peterson úrfi! Kész csoda, ez a második fogacska sokkal jobban megviseli, mint az első. És még hol a huszadik...

Livi
Kép
Kép
lusie

Lusie, egy hete pozitív lett a tesztem. Na nem az aids, akkora baj nincs, de terhes vagyok. Azóta voltam dokinál, ő is látta, így aztán tuti.
De sajnos megtartani nem lehet, mert 2 császárom volt, a 2. nál teljes szélességben szétnyílt a heg.

Próbáltunk vigyázni.....nem eléggé sajna.
Így a jövő héten megyek abortuszra :cry: :cry: :cry:

Ennyi a sztori.
Vendég

Jaj Istenem Kacika! Sajnálom nagyon! De később azért vállalhatsz babát, nem???

Livi
Kép
Kép
lusie

Lusie!
A lányom alapból nyávogva beszél. Én szerintem.
Istem éltesse Olcsit!

Nekem is nagyon szenved az Alexa, hogy mitől? Gondolom már elfelejtette, hogy ez az ő otthona, illetve a büdös pesti levegő na meg bizti, hogy nekünk is jön a fogunk.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Lusie,
Nem javasolt, de nem is terveztünk hármadikat.
Vendég

mármint hármat :oops:
Vendég

Lusie, ez kedves, hogy "rásóznád" :wink: a férjedre Alexát is. :D Azt hiszem, befonná a haját a du. végére. Egy kis ízelítő, hogy milyen rossz:
Kép
Két hónapja az ágyon ugrált és lefejelte a fejtámlát! :roll: A kép 10-15 perc elteltével készült, már vigyorgott. De azóta is emlegeti: hoppá - bibi. :lol:
Vendég

Potyka!
Privi ment.

Zsu!
Jól beverte a kis Alexa az orrát.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Sziasztok!

Most néhány gyors reagálás emlékezetből, aztán majd részletesebben is:

Enyém gyermek is nagyon nyűgös ma. Alig akar aludni, akkor is max. fél órát. MOst is éppen felsírt, de apa sisegi :D vissza. De én is holt fáradt vagyok. Szerintem az idő miatt...

Patti! Én sem kaptam még Borka után családi pótlékot. Sőt, mivel eddig a győri MÁK utalt, júniusra már a nagyok után sem kaptam. Egyébként 2 gyerek után 26.600 Ft. Én eddig ennyit kaptam.

Valaki írta, hogy tgyást össze-vissza kap. (Bocs, nem tudom ki volt. :oops: ) Igazán nem lehet, nagy eltérés, mert a korábbi fizetésed %-ban adják, napokra bontva. Szerintem érdemes a könyvelőt megkérdezni, ill. az oep-et felhívni. Nekem is tök rosszul számolták már az elsőt, aztán kivertem a balhét és kiderült, hogy egy korábbi munkáltatótól származó jövedelmemet kifelejtettek a számításnál. Marha jó!!!!!!!!!Persze sohasem a saját kárukra tévednek. :shock:

Most, ennyi azt olvasok vissza...

Autósülés: Nekünk ilyen volt Petránál, nagyon szerettük. A fejtámla szélessége is állítható. Petránál 8 hónapos kortól használtuk, ugyan újszülött kortól ajánlják.
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... ndfilter=Bébé20Confort&empty=1&productid=198618&pageno=1&whid=25

Etetőszék: Még Dorkának vettünk 12 éve egy Peg Peregot (most Prima Pappa néven árulják). A mai napig semmi baja nincs, az üléshuzatot egyszer cseréltük rajta. Mondjuk az sem volt ocsó (kb 8 ezer), de eddig már 3 gyerek használta. :lol: Most fogom hazahozni a húgomtól. :lol: Valahogy így néz ki:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

És tényleg érdemes használt után vadászni, mert nagyon jó állapotúakat lehet kapni.
Én sok mindent adtam-vettem már itt:
http://www.babaszoba.hu/services/smallad

Kép
Kép
Kép
petramama

Hú, ez most aztán miért lett ilyen széles???? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
petramama

Pumperka! Ez a tusolós történet, hát elég ciki lehetett a párodnak. :lol:

Zsu! Gratula az unokahúghoz!

Lusie! Nagyon szépek a gyerekeid! A nyári mikulás különösen!
A lilypie 2 vonalzóig enged képet tenni, a babafalva még 3-nál is. Próbálj másikat csinálni.
Késedelmi pótlékot - te??? - soha, azt csak ők kapnak, de ők azonnal, mihelyt 1 napot késel valamivel. :twisted: :twisted: :twisted:

Kmanna! gy sikerült ilyen "mély"vízbe ugrania a bátyádnak? :shock: Még, jó, hogy nem lett nagyobb baja.
Motorozásért irigy vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekünk sajna csak egy nagyi van, de ő is Sopronban. :( Így ritkán bevethető csak.
Éjjel Borka is többször ébredt a szokásosnál, de nála nem lehet megcsinálni, hogy nem megyek azonnal, mert hamar elkezdi a bömbit és akkor riad az egész család. Ja, és újabban árfordul a hátára és így nem is tud elaludni. :?

Feri! Csúcs a look fotó. Na, de melyik nem az? Légyszi küldd Nikit gép közelbe!!!!!!!!!!
És, ha ott van, akkor ne csak olvasson. Nem ér ám!!!!!

Fanetta! Jó a kukkolós kép. Borka is írtó magasra képes emelni a fejét. Bár mi már nem nagyon használjuk a mózest.

Kikó! Koló - :cry: :cry: :cry: . Bár én nem ismertem személyesen, de a teljesítménye előtt fejet hajtok.
Szeptember nekünk is jó, kivéve a 20-a, akkor Petra szülinapot tartunk, a terveim szerint. Bár még semmi nincs szervezve.

Linocs! De rég hallottam ezt a számot! Köszi!

Potyka! Tudom uncsi a kérdés: Hogy bírod? Mert én poci nélkül is nehezen!
Tali nálatok? Benne vagyok. Medence is lesz?

Folyt.köv, megnyertem a gyermekem. :lol: :lol: :lol:

Nálunk esik!!!!!!!!!!!!! Mármint az eső!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
petramama

Dejó, most én beszélgetek magammal.... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
petramama

Most, gyorsan csak ezt, de majd jövök még ma. :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=nrE0Y50AVbE

Évi

KépKép
kvaszeva

Köszi továbbra is a köszöntéseket! Arik vagytok!

Zsu! Hidd el, Olinkánál rosszabb nem lehet. Aztán meg csak hadd gyakoroljon Apa!

Petramama, néha így járunk :lol: (mármint, hogy egyedül nyomjuk, nálam ez rendszeres :roll: )

Livi
Kép
Kép
lusie

Ja és persze köszi a vonalzó tippeket, majd próbálom, de most főzöm az ünnepi vacsit. A csajszi kedvence: Csirkemell paprikás orsótésztával (nála rugótészta), remélem megeszi, egy hete szinte semmit nem kér, ha ezt sem, hát megtömöm! Majd küldöm a tortás képet!

Livi
Kép
Kép
lusie

Kvaszeva!
Hihetetlen milyen ügyes és édes a Boti! az a nyuszi vagy béka vagy inkább fóka kószás! Zabálni való.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Lusie!
Én is főzök, de nekem az apa lecsót kért, hát én most fúl extrásat főzök. Vagy kivág vele, vagy ízleni fog neki! (Igaz Mzx?)

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

[quote="petramama"]
írta:
petramama
Folyt.köv, megnyertem a gyermekem. :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ZsU!
Akkor nálatok mostanság lesz bőven kisgyerek. :wink:

Melinda!
Bevált eddig az autó? MT-t végül, hogy használjátok?

Lusie!
Olcsinak boldog 3. szülinapot!
Kép

Linocs!
Tényleg mindig csini Fruzsi!
Ami Next cuccunk van az nekünk mind turis, de tény mind a 3-nak van egy pár. :wink:
Talira a dolgok jelenlegi állása szerint megyünk! Valami sütit is összedobok! Mondjuk Niki barackosát! :wink:

Szilvánusz!
2,5 óra altatás után lehet, hogy én is megkívántam volna egy pohár bort! :wink:
Nálunk is csak 5 óra megy egyben éjjel, néha 6. A kétmelles szopi visszahozta tejedet?

Panny!
DEjóóóó! REtro buli! :wink: :lol: :wink:

Pati!
Én ha megyek viszem a nagyokat is. Ők már kimondottan jól gardirozzák az apróbb, de járni tudógyerekeket! (is) :wink:

Kacika!
Akkor nem sokára túlleszel rajta. :wink:
Szerintem akkor várjatok még a gyümölccsel akkor egy-két hetet. Akkorra te is nyugodtabb leszel talán, Petrusnak is jobban tetszik talán. :wink:

Nebula!
A két kislány egész hasonlít egymásra. Minden gyerek nagyon szépséges! Kutya? Ugye nem bír akkorát ugrani! :wink:

Beuska!
Fárasztó lehetett az elmúlt 24 órád!
Gyertek a jövőhéten, szívesen látunk benneteket! :wink:

MZX!
Köszönjük a termékajánlókat! :wink:
Nagyon igaz amit a kapcsolatok alakításáról írtál. :wink:

Évi!
Pöttyök símán lehetnek kajától!
Bár az alma nem igazán szokott alergizálni! :?
Kúszás! :shock: Ügyik vagytok! :wink:

Eddig még én nem írtam, mert nekem is kellene ennyi idő, de Niki nagyon szeretném olvasni a soraidat! :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

A Viasaton most kezdődik egy film 4-es ikrekről, akit esetleg érdekel. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Judit18, szerintem Évinek is olyan van, ahogy elnézem. Chicco Polly
http://www.babyplanet.hu/index.php?pg=m ... 0506483754
Az enyémnek még négy kereke van, az újaknak már csak kettő. A legnagyobb döntésben jobban fekszik benne a baba, mint az autósülésben, szóval már használható. Dupla tálca, dupla üléshuzat, a kicsiknek jobban párnázott, de Erik az alsó huzattal még most is használja, ráadásul oda lehet tolni az étkezőasztalhoz is.

Lusie, nekem az nem ízlik annyira, a nálunk lévő péknél az általában tök puha, én azt csípem, ami kívül jó ropogós.

Kacika, hagyd, hogy a levét szokja pár napig, esetleg egyre sűrűbbet adj neki. Majd megszokja a pépeset is pár nap alatt.

Beuska, sajnos az anyagi gondok eleve megkeseríthetik a kapcsolatokat, szóval tudom, hogy nem könnyű. Sajnos sokszor nekünk kell a megértőt eljátszani, úgy tenni, mintha mi csodálnánk és értékelnénk mindent, amit tesz, mert ha egy pasi a feleség előtt is elveszti az önbecsülését, akkor fájdalmában nagyon kretén módon tud vagdalkozni maga körül. Nem tudom, mintha ilyen módon akarná bizonyítani, ha már nem túl sikeres a családfenntartó szerepkörben, hogy ő igazi férfi, ő az úr a háznál. Közben ezzel csak azt éri el, hogy megbántja és elüldözi azokat, akik legjobban szeretik, és akikkel a legkedvesebbnek kellene lennie. Áááááá, pasik! :roll: :roll: :roll:

Neeeee, most hívott az asztalos, hogy holnap ugyan jönnek konyhabútort összerakni, de csak a váz van kész, az ajtókat jövő hétfőn hozzák. Mondtam, hogy ne csinálja mááááá, mer nekem fontos dógom van!!!!!!!!!!! (Tali...) Akkor viszont kedden tud csak jönni, de az sem sokkal jobb, mert két egymás utáni nap nem fogja elvállalni a gyerkőcöket a nagyi... :( Nyalizok nála picit, de nem hiszem, hogy nagyon örülne, eléggé lefárad egy nap alatt is Eriktől, bár imádja, de egy perc pihit sem hagy neki, kedden meg Laurát is nála kellene hagynom. Úgy volt, hogy most szerdára kész lesznek teljesen... Grrrrr, utálom, ha valaki nem az előre megállapodottaknak megfelelően dolgozik, és ez az építőiparban elég gyakori :(.

Kép

Kép
mzx

Pogi: (kis adag)
30 dkg lisztet, 15 dkg vajat, sót, 1 tojás sárgáját, 1dkg elmorzsolt élesztőt és 1 dl tejfölt összedolgozunk (jól gyúrható kell legyen, + tejföl segíthet.) Fél órát pihentetjük, kinyújtjuk, szagattjuk és egész tojással megkentjük, végül reszelt sajttal megszorjuk. Kb. 100 C-ra előmelegített sütőbe tesszük (így nem szárad ki) és 180 C-on sütjük.

Én a tésztába is szoktam reszelt sajtot tenni és mindig dupla adaggal indítok. Szerintem nagyon tuti. Fincsi a tészta sajtos rudacskának is.

Livi
Kép
Kép
lusie

Na, újra itt. Remélem most a végére érek...

Judit18! MIcsoda hurkái vannak Eszternek!!! Nagyon cuki! Hány kilónál tartotok?

Bosek! Tünemény a kiscsajszi! Na és távirányítós duma, nagyon ott van...
Na és te sem panaszkodhatsz. Nagyon jól néztek ki Blankával a képen...
Hu, megvan, te kérdezted az autósülést és meg a tgyást is. Hurrá!!! fejből nem tudtam. :lol: :wink:

Monácska! Nem semmi vagy. Állva szopi? Mondjuk volt már hogy én is bevetettem, de az régen volt. Na el ne kiabáljam! Mert ahogy a mai napom alakul... Még bármi lehet.

A kutya nálunk is ki van tiltva a hátsó kertből. Csupa kerítés körölöttünk minden.űKáposztás tészta? Nyám-nyám. Csak pirítani nem vagyok hajlandó, mert az nagyon büdi és macerás. Így azt anyum nagy tételben megcsinálja és én már fagyasztva kapom. :lol:
Egyébként párom kedvence a BAH csomópontnál lévő John Bull-ban a kacsasült képosztástésztával.

Patti! Tök arik a srácok. Kivi vagyok rájuk élőben is!!!!!

Pumperka! Én is olvastam már a haláleseteket... Már akkor is tetszett. :lol:

Kvaszeva! Petra kezéről csütörtökön szedik a gipszet. Végre. Bár őt nem nagyon zavarja. Szerencsére.
Nagyon jó a Boti video. Az meg külön tetszik, hogy ügyvéd, üzletember, stb. férjeink hogy gügyögnek az apróságoknak. :lol: :lol: :lol:

Mi zujs a pötyökkel? Én sem tudok mást mondani, mint az előttem szólok.

Linocs! tali? Remélem tudok menni. Bár pont bekavartak a sógornőmék, mert aznao kéne a nagyokat a Balcsira vinni, de majd valahogyna megoldom, mert menni akarok!!!!!
Fruzska képek, video nagyon jó. Borka is így ébred mostanában. :lol:
Ma rám ültettem, aztán ő is a lábára dőlt és egyfolytában hangosan kacagott. :lol:

Nebula! Tényleg mekkor a hasonlóság a két kiscsaj között.
Nem akarlak elkeseríteni: mi nem tudtunk elég magas kerítést építeni. Mindig meglógott valahol. Aztán jött a villanypásztor. Most már csak a kék drót van kifeszítve, áram már tán 1 éve sincs belevezetve, de azóta nem ment el. (Kivéve, amikor a kapu nyitva maradt. :lol: )

Mzx! Nagy igazság van abban, hogy sokszor a gyengédség, kedvesség hatására a pasik a meglepődés hatására el is felejtik sérelmeiket.
Csakhát nagyon nehéz a hogyanbasszunkkiegymássaldafke fázisból átváltani. Főleg, ha ramaty állpotban az ember fia. :(

Kép
Kép
Kép
petramama

Panny!
Kihagytalak!! :lol: :lol: :lol: Nem direkt volt. csak már nagyon pörgettem a hsz-ket, mert riadó van.

Szóval: Jó lehetett a kimozdulás apával! Ja, a picurok meg már csak ilyenek. Amikor nagyon fáradt vagyok, valahogy Borka is többet ébred éjszaka.

Kép
Kép
Kép
petramama

Megnéztem a négyes ikres filmet. Totál meghatódtam. :wink:
Hihetetlen. Spontán egypetéjűek és egy placentával a 29. hétig húzták a kiscsajszik..
:wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Judit18!
Hihetetlen, hogy eggyes babák, hogy eltudnak aludni, másokat meg alig bírjuk elaltatni. :? :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Mzx, a világ legegyszerűbb pogireceptje:
25dkg margarin (kockaRama), 25dkg juhtúró, 25dkg liszt ééééés....
ennyi! de tényleg, tetejére tojássárgája, sok reszelt sajt.

de komolyan, én állandóan ezt csinálom és szerintem fincsi lesz.
talira viszek, ha remélem mégis tudsz jönni megkóstolhatod.
ami fontos, hogy még akkor ki kell venni (kb 15-20 perc max légkeverésesben) amikor még nyersnek tűnik, ha kihül megszilárdul

Petramama, pont ilyen etetőszéket kaptam ajándékba, pedig anno meg akartam venni Mzx félét, most látom az másfajta, de mivel ez ingyé van, és te is azt mondod, hogy jó akkor nem veszek másikat.... nem tudom mikor merjem belerakni, ez is eléggé dönthető, de max annyira mint az autósülés - mondjuk akkor persze már lehetne végülis....

Eszter egyébként "még csak" 7 kg, ami itt a többiekhez képest nem is olyan sok, de elég "alacsony" :) 62 cm azért ilyen husi

Beus, nagyon érdekes amit a lányodról írtál. ilyen dolgokra nem is gondol az ember, hogy esetleg olyan lesz a gyereke személyisége amivel nehézen tud kijönni, már ilyen korban... pláne egy anyánál a lányának.
bár nem értek hozzá, de még simán kinőheti, és az, hogy te neveled is tuti hatással lesz rá.

Évi, Boti szuperügyes!! Eszternek még nem jutott eszébe, hogy a kezével is húzza magát. Tök aranyos volt ahogy biztattátok, mi is így csináltuk amikor rá akartuk venni, hogy a kamera előtt forduljon meg, mert persze akkor biztatni kellett arra amit amúgy naponta 100szor megcsinált.

KépKép
judit18

Sziasztok!

Norti bébi, de nagy legény!! Pancsolós kép nagyon jó!!

Évi!!! Ha Egomban jártok szójjál, az ide csak 15 km. Ja és oda még egyedül is el merek vezetni!!! :wink: Boti nagyon ügyesen ül az etetőszékben, és milyen jól halad!!! Pöttyökhöz én sem értek, de én a kajára gyanakodnék.

Nebula! 2 gyerkőc tündéri, a kislány a háttérben meg hasonlít szerintem Flórára, de biztos csak a haja miatt nem?

Mzx, dehogynem mondom!!! Azért csak legyen tisztában magával!!! :P Tudja ám, hogy csak viccelek!! Vudu megy a nagyinak!!!

Linocs, a kiságy nagyon tuti, és terpeszkedhet benne Fruzsi kedvére. Meg vakondozhat körbe-körbe!

Szilvánusz és a többiek, köszönöm a dícséreteket, azért egy kicsit nőtt az önbizalmam!!!! Aztán megláttam a keresztelős képeket és ismét mélyponton van... :lol: :lol:

Judit! Jógis kép nagyon ott van!!!

Zsu, Alexa de jó kis rosszcsontnak néz ki, remélem Blanka is ilyen eleven lesz.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Keresztelő tuti jó volt, most töltöm fel a képeket, csak sokáig tart, mert 80valamennyi van. Na mindjárt jönnek!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

[quote="bosek"]
írta:
bosek
Zsu, Alexa de jó kis rosszcsontnak néz ki, remélem Blanka is ilyen eleven lesz.

Biztos vagy benne??? Nekem két tök eleven csajom van és a kicsi is jó irányba fejlődik! :lol: Hát, néha nagyon örülnék egy a sarokban csendben és magában eljátszó gyereknek.

Judit18! Tulképpen a drágább etetőszékek között már nincs is különbség, max. annyi , hogy ki gyártja. Fontos, hogy magassága állítható, dönthető, összecsukható, kerekes és tálcája levehető legyen. Mi nagyon sokáig használtuk asztalhoz tolva tálca nélkül. :lol:

Kép
Kép
Kép
petramama

Akkor!!!

Isten gyermeke lettem
Kép
Kép
Kép
Anyukámmal (Nyunyi mama)
Kép
Keresztszülőkkel
Kép
Testvérremmel (kedvenc nagynéni)
Kép
Blanka, anya, apa
Kép
Tortám túrós-barackos
Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok!

Szeretnék hozzátok csatlakozni, ha nem bánjátok, bár az én Lizám ápr. 5-én született. :oops:

Nagyon szép baba fotókat láttam, gratulálok mindenkinek!

Rólunk röviden:
XI. kerületben lakunk, majdnem a Savoya Parknál. Egyenlőre még nem nagyon találtam velünk egyidős kisbabát, így legtöbbször egyedül szoktunk sétálgatni, de hiányzik a társaság. Én 26 éves vagyok és Liza az első babánk.

Na most hirtelen ennyi, majd még jövök és hozok képeket is. :lol:

Eve

KépKép
eve@liza

hát Blanka valami zabálnivaló, az a virág is a hajában.... ! :) látom ő is emelgeti a szoknyáját. Eszter is, mi lesz ezekből a csajokból... :)

és a torta sem néz ki rosszul! profi

Linocs, el is felejtettem írni az előbb, hogy voltunk ma Szt István parkban, szerintem tuti helyszín. mondjuk néhány homelesst ki lehetne penderíteni, de nem akarok senkit elijeszteni, csak talán 2 volt...
benéztünk a Park Café édesség szekciójába és hááát nagyon durva. először is mindegyik design díjat kaphatna olyan jól néznek ki és otthon megbizonyosodtam, hogy isteniek is.
mondjuk az áruk is, de hát eccer élünk

KépKép
judit18

Bosek!
Tündibündi Blanka!
Szuper, hogy már hajdíszt is lehet a hajába tenni!

Torta is étvágygerjesztő..... :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Bosek!Blanka min. 8-10 hónaposnak néz ki a képeken. Tündéri a kisvirág a hajában. Szépek vagytok. A torta meg... Most megyek és keresek valami édességet. :roll:

Kép
Kép
Kép
petramama

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?