Sziasztok!!!!!
Először is nagyon szépen köszönöm Olcsi nevében a gratulációkat! Tök jól esett!!! Három éve megszülettem, mint Anya, és ez vagyok én, az előtte lévő 25 év csak "beugró" volt az igazi énemhez.
És most olyan jön, amit még soha nem csináltam, eddig gyúrtam rá és most jegyzeteltem
Szóval:
- Bosek: Tényleg jól nézel ki, akár tetszik, akár nem, és Blanka nagyon édes!
- Mpatr:: Baromi édes Norton, nagyon helyes pasi lesz, már most látszik
- Kvaszévi: Tényleg Neked is írtam az sms-t, de jó, hogy megtartottad, gyorsan én is elolvastam, hiszen nekem is el van mentve. Még jó!
. Reméljük a pöttyök csak ijesztgetnek, de a köhögéssel társulva én azért megmutatnám a dokinak, a vírus gyanú miatt. Botond tök fiú! Tuti nem téved senki a nemét illetően, ha ránéz. A kúszás előtt meg le a kalappal, nagyon korai, Olcsi mondjuk ezt kihagyta, 7 hónaposan (két hónap fent popsival előre-hátra hintázás után) mászni kezdett inkább.
- Judit18: Eszter igazi husibébi, nagyon tündér! Nem laza a kisrác, ilyet még nem láttam
- Mona: D.Hill távozása óta a Forma1-et, Zidane távozása óta a focit, na és Tigris pápája óta a boxot már nem szeretem nézni. Ki érti ezt??? Utód imádnivalókat nem találtam. Ja és a nagyfiad képére nem reagáltam múltkor: hmmmm, ha pár évvel ifjabb és függetlenebb volnék....
- Linocs: ÉN IS MEGYEK a talira! Fruzsi nagyon szép! Jól látom, hogy barna a szeme??? Az Animát én nem szeretem, de a szöveg nagyon jó és aktuális. A zenei stílussal és a hanggal vannak izlés-gondjaim.
- Zsu: Alexa ellehetne Olcsival a talin, jön a férjem és majd ő vigyáz rájuk, hiszen tuti, hogy Olcsit hat lóval sem tudnám a játszótértől visszafogni, ezért is jön Apa is. A hasonfekve evés mégis milyen, nincs hozzá elég fantáziám. (Lehet ezért nem megy nekem a "párosjáték" sem??? Ki tudja...)
- Mzx: pogácsa recept??? Fornettit messze árulnak Nálatok???
Egyébként később nyomok egy receptet is, de viccet félre, én tényleg nagyon szeretem a Fornettis sajtost.
- Panny: Irigyellek a buli miatt, nekem évek óta a lábamat zsibbasztja a táncolhatnék és nem tud kitörni, nem tud hol, kivel és mikor, a férjem nem bulizos, időm nuku, gyermekfelügyelő meg pláne nincs. De majd 15 év múlva. A gyerekekkel.... A 1005 (100%) nálam is igaz, látod most van először időm mindenre reagálni (ja elmúlt egy nap-ra
), de megint tépi a hajam Olcsi, hogy füzzünk gyöngyöt, Petike meg visít a játszószönyegén. De már csakazértis leírom ezt!!!
- Potyka: Te mit keresel itt??? Ma van 20.!!!!!!!
Ha most ez elszáll! Kilépek és punktum!!! (a bizti kedvéért nyomtam egy CtrlC-t)
NA MIT SZÓLTOK???? Csúcs vagyok mi?
Ja és sütöttem tortát, ínycsiklandó! Majd lökök képet a gyertyagyújtás-fújásról este!