Új privát üzeneted érkezett!

ancsunti: összekeversz szonce82-vel!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
silverlion

Sziasztok Csajok!

Mi ez a nagy pangás??? :-D

Szonce!
Nem akarlak elkeseríteni, de az én laborom tökéletes lett. Lehet, hogy azért is, mert tömtem magamba az Elevitet. Most már ritkítottam a szedését, kíváncsi leszek a következő vérképemre, pl. hogy vitaminok nélkül a vasam hogy alakul.

Silverlion!
22 kiló!!! Az nem semmi!!! De ezt szerintem egyéne válogatja. No meg az is, hogy végig aktív tudsz-e maradni, vagy vmi miatt fekvésre ítélnek. Nálam csak az a gond, hogy nem elég az alapból indított túlsúly, még visszeresedésre is hajlamos vagyok. Ahogy nézem, most a kék csíkok repertoárja bővül a lábamon… :? :cry:

Kép
Kép
lbernuska

ezer bocsánat silverlion,nem volt szándékos, :oops: fatima,megkaptad a privit?
ancsunti

Sziasztok anyukák!

A véleményetekre lennék kiváncsi. 20 hetes kismama vagyok, Dr. Szentkirályi Zoltán az orvosom a János kórházban. Eddig meg voltam vele elégedve, de a 18. heti genetikai UH-n meglehetősen alulmúlta önmagát:-( Az egy dolog, hogy fogalma sincs, hogy ki vagyok, miért jöttem (OK, van száz kismamája), de pl. mikor megkérdeztem, hogy nem látni-e véletlenül, hogy fiú-e avagy leány a pocaklakó, közölte, hogy ő nem tippelget, majd a gyerek 18 évesen eldönti, hogy fiú vagy lány akar-e lenni :shock:

Szóval aki ismeri jobban, rossz napot fogtam ki nála, vagy érdemes őt bizonyos fenntartással kezelni?

Köszönöm a válaszokat előre is!
kicsigee

én nem ismerem. de azért ez hihetetlen beszólás!
kerekpocak

Sziasztok!

Még szeptemberben szültem a János kórházban, akkor még csak a lenti szülőszobák voltak meg.

Cirkuszka, írod, hogy szuperek a szülőszobák, gondolom az újakra gondolsz, amik a másodikon épültek meg. Írsz pár sort, hogy hány van, milyenek, stb? Illetve bárki, aki mostanában szült. Érdekelne, mert majd a második babánkat is a Jánosban szeretném szülni, ha arra kerül a sor.

Mikor Hannával mi bent voltunk a szülészeten, akkor fúrták, faragták a szülőszobákat a fejünk felett :lol:

Köszi!
Emese

KépKép
emese1974

Szasztok... :)

Most csak gyorsban, bocsi, visszaolvasni nincsen időm...

A Szentkirályival nekem is volt negativ élményem... :( az sztk-s doki elküldött uh-ra a 38. héten... beutaló, minden. Bementem és megkérdezte, minek jöttem??? :shock: Mert a 38.héten nincs uh... :x és tök lekezelő volt...

Majd később jövök... :wink:
Vendég

Szia Mindenkinek!
Most jöttünk vissza, és látom, hogy jó sokmindenről lemaradtam. Na, megpróbálom magam utolérni... :lol:

Veronak!
Köszi a dícséretet, a képeket a 4d-s uh-n csinálták - pontosabban a dvd-felvételről loptam le.
Rosszulléteid?
Cukorterhelés: túlsúlyosoknál tényleg gyakoribb. Nekem is volt vele gond Benivel, de szerencsére diétával szépen rendben lehetett tartani. És nem volt elviselhetetlen a diéta, úgyhogy ettől nem kell tartani. Amúgy van erről is topic itt, oda be is linkeltem egy-két jó anyagot, ha valakinek esetleg szüksége lesz rá. És szívesen segítek.

Aya!
Nálunk Benedeknek már a terhességi tesztet is megmutattuk. Bár sztem addigra ő már érzett valamit, hisz akkor még szopizott. Valószínűleg megváltozott az anyatej íze, mert akkor hagyta abba végleg. Azóta is nagyon sokat beszél Picitesóról, nagyon érdekli a téma. De persze ez gyerek- és helyzetfüggő. :lol:
A bizonyíték tényleg kislányt mutat. :lol: Úgyhogy mindent kipróbálhatunk - lány és fiú. Jobban nem is alakulhatott volna.

Lbernuska!
Ugyan már olvastam, hogy te is érzed a mozgásokat, de azért válaszolok. Benivel kb. a 19. héten, Picitesóval már a 15. héten! (De azt olvastam is valahol, hogy második gyereknél általában hamarabb megérzi az ember...)
Elmúlt a méhcsípésed?
Genetikai uh: a Jánosban nálam is nagyon hamar megvolt, pedig az AFP-m alacsony volt. A fizetősön már kb. 20 perc volt a vizsgálat, és ott mondtak is mindent. Többek között Picitesó nemét is...

Szonce!
Gondolom, azért kis könyebbség, hogy már nem kell amiatt izgulnod, hogy mit fog szólni a főnököd. Szerintem ennél jobban nem is fogadhatta volna a hírt.
Vérkép - szerintem feleslegesen ne izgasd magad, a doki majd úgyis megmondja, hogy mit tégy! Amúgy az első vérképpel nekem sem volt baj, de én is fogamzás előtt is, meg utána három hónapig naponta szedtem az Elevitet. Utána már csak heti 2-3x, Benivel is így csináltam, és nekem bevált.

Patr!
Gratulálok Zsolti babához! Gyönyörű gyerkőc! És milyen vele az otthonlét? Örülök, hogy neked is jó véleményed volt a kórházról, nagy megnyugvás ezeket olvasni... :D

Mamabogár!
Én két éve szültem Benit a Rókusban, nem volt fogadott szülésznőm. Mi utólag 10.000 ft-ot adtunk neki. Azt nem tudom, hogy ez soknak számít-e, ő mindenesetre nagyon örült neki, sztem nem számított semmire.

Hízás: súlyfelesleg nálam is van! Még a terhesség előtt szedtem fel. Benivel az elején híztam főleg, a 33. héttől a diéta miatt mindössze 2 kg ment fel, összesen így 10 kg lett. Picitesóval nem tudom, mi lesz a helyzet, eddig -1 kg az egyenleg. Pedig nem fogyókúrázom (jó, arra azért figyelek, hogy mennyit eszek). Én arra tippelek, hogy Beni után állandóan rohangálok, míg az első terhességemnél majdnem végig dolgoztam, és ülőmunkát végeztem.

Kicsigee! Emese!
Ezekhez nem tudok hozzászólni, de üdv nektek is a fedélzeten!

beszteri

Jó reggelt Csajok!
Kidobott az ágy, szerencsére ez csak ritkán fordul elő, egyelőre tök jól tudok aludni.

Kicsigee!
Dokiddal nem találkoztam még, nem tudok róla véleményt mondani… De a leírtak alapján nem semmi egy pasi…

Beszteri!
Második babánál már az ember tudja, hogy mit kell éreznie, gondolom azért is megy előbb. Így visszagondolva kb. a 15. héten volt egy eset, amikor három apró rúgást éreztem a hasamban, most már tudom, hogy azt is Pötty művelte. Mostanában meg már kívülről is lehet néha érezni a mocorgást.

Szerintem is tök jó, hogy most lányotok lesz! Igazából én is ilyen vegyespárost szeretnék majd. Egy idősebb fiút és egy kisebb lányt!

Köszi kérdésed, méhcsípésem szerencsére elmúlt. Jó pár napba került, mire lehúzódott a gyulladás és elmúlt az őrült viszketés…

Kép
Kép
lbernuska

Szép jó reggelt!
Engem nem az ágy dobott ki, hanem Beni keltett... :lol: De ennek is megvan a szépsége!
Használd ki még ezt az időt, ha ilyen jól megy az alvás. Ha megszületik Pötty, akkor nem biztos, hogy egy darabig hódolhatsz ennek a tevékenységnek (persze az sem feltétlenül biztos, hogy nem...) :lol:
Az alvás nekem mostanában már néha problémát okoz, ami azért is furcsa, mert Benivel az utolsó pillanatig nem volt ilyen gondom, ez (is, mint sok minden más) új dolog.
De elővettem a szoptatós párnámat (én anno a Brendonban vettem leértékelve, olyan 4e ft körül, és most megdöbbenve tapasztaltam, hogy 12-15e ft... de sztem nagyon sok helyen lehet kapni), és nagyon jót aludtam vele... :lol:

beszteri

Sziasztok Anyukák, Kismamák!
Ne haragudjatok a betolakodásért, de orvost kellett váltanom, és sajnos elvesztettem az új orvosom névjegykártyáját.
Dr Molnár Lászlóról van szó.
Ha valaki meg tudná adni a magánrendelése címét és a telefonszámát, ahol be tudok jelentkezni, nagyon szépen megköszönném!
Mbeus
mbeus

Szia Mbeus!
Sajnos nem tudom, esetleg kérdezd meg az anyukás topikban is, biztos szült valaki nála.

beszteri

Szia Eszter!
jó hogy jöttél!hogy telt a "nyaralásod"?
Már azthittem,hogy a gyógyszer segit de csak átmenetileg nagyon erős a rosszullétem nagyon -nagyon nehéz.Pedig nagyon figyelek ,hogy időben bevegyem, és többször keveset egyek de .....
jövöhéten hála megyek már dokihoz és megkérdezem mit tud adni .Nemszeretném ha ez a várrandósság is végig émelygéssel telne.Olyan szinten vagyok rosszul:fogat nemtudok mosni fogkrémmel,már vagy 10 félét kipróbáltam,az öblitő fujjjj ,abból is vagy 6ot,Főzni úgy tudok,ha a párom megpucolja és felapritja a hagymát!Az ételeket undorral tólom le a torkomon mert vmit enni kell.
Reggel addig vagyok jól még az ágyban felnem ülök utánna kész elvan rontva a napom.....
bocsi ,hogy kifakadtam.....jajj olyan jó lenne ha a 12ik héten elmúlna kiegyeznék vele szívessen.

Kép
veronak

Szia Eszter!
Köszönöm, hogy válaszoltál.
Mbeus
mbeus

Szia Vero!
Köszi, jól telt a nyaralás. Beni is nagyon élvezte, bár egy idő után honvágya volt, és minden nap volt egy kis pityergés, hogy jöjjünk haza. Úgyhogy előrébb is toltuk a hazajövetelt. Én egy kicsit tudtam pihenni, szerencsére anyu ellátott bennünket és nagyon jókat játszott Benivel. :lol:
Nem irigyellek a rosszulléteid miatt, drukkolok, hogy elmúljon idővel! Nekem azért ennyire nem volt durva, bár főzni én sem nagyon tudtam, mi abban az időben rendeltünk kaját, hétvégén meg a férjem főzött :oops: - szerencsére imád a konyhában tenni-venni. (Össze is teszem miatta a kezem... )
Azóta persze már én is teljes rangú tagja vagyok a háztartásnak. :roll:

beszteri

Veronak!
Hát részvétem a rosszullétek miatt!!! Kitartás és bízz benne, hogy a 12. héttől múlni fog. Úgy tűnik, nekem nagy mákom volt, elég sokszor émelyegtem az elején, de az evés mindig segített. Nem viselt meg nagyon.

Beszteri!
Biztos írtad, de nem emlékszem rá: hol voltatok nyaralni? Anyukádéknál?

Én most pár napra eltűnök a színről. Ma a babaszobát tapétázzuk, holnap reggel megyünk az Istenhegyire UH-ra, már nagyon várom!!! Aztán irány Győr, megyünk haza hétvégére anyuékhoz. Ha nem jelentkeznék addig, akkor mindenkinek kellemes hétvégét!

Kép
Kép
lbernuska

Lbernuska!
Igen, anyukámnál voltunk, Vásárosnaményban. Férjem levitt, visszajött dolgozni, majd értünkjött.
Izgulok, hogy megmutassa magát Pötty! Majd kérünk felvételeket, ha visszajöttetek. :lol:
És jó pihenést anyukádéknál!

beszteri

---
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2010.12.06 13:51-kor.
szonce82

Szia Szonce!
Örülök, hogy sikerült dokit választanod! :lol: Megnyugodtál kicsit? Mit mondott a vérképedre?

beszteri

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2010.12.06 13:51-kor.
szonce82

sziasztok!
Valahol azt olvastam,hogy a rh negativos anyukák sokkal rosszabbúl vannak várandósság alatt,föleg ha a baba neme elenkező faktorú.Ez a többetszer szült nöknél szinte biztos mert elvileg csak az első bébi lehet negativos a további gyerekek pozitivosok lesznet.Természetessen most olyan párokról beszéltem akiknél a felállás :anyuka negativ,apuka pozitiv.
Na nemvagyok ám én ilyen tudorka :oops: :oops: :oops: :oops:
Csak kicsit kiváncsi :oops: :oops: :oops:
De sajnos nagyon keveset olvashatunk a negativos témával kapcsolatban!
Ma a bogyok nélkül úgyanúgy vagyok mint bógyokkal tegnap!
(Este a párom már kórházba akart vinni)
Ezért előbre hozom a dikilátogatást 1 kicsit ha lehet :roll:

Kép
veronak

sziasztok!
Valahol azt olvastam,hogy a rh negativos anyukák sokkal rosszabbúl vannak várandósság alatt,föleg ha a baba neme elenkező faktorú.Ez a többetszer szült nöknél szinte biztos mert elvileg csak az első bébi lehet negativos a további gyerekek pozitivosok lesznet.Természetessen most olyan párokról beszéltem akiknél a felállás :anyuka negativ,apuka pozitiv.
Ezért előbre hozom a dokilátogatást 1 kicsit ha lehet :roll:

Kép
veronak

sziasztok!
Ezért előbre hozom a dokilátogatást 1 kicsit ha lehet :roll:

Kép
veronak

:oops: :oops: :oops: BOCSI :oops: :oops: :oops:

Kép
veronak

Szia Vero!
Részvétem a rosszullétek miatt! Hátha tud majd valamit ajánlani a doki!

beszteri

Sziasztok!

OFF üzenet lesz ez, előre is bocsánat, de mivel holnap van a

Babanet-Kölöknet találkozó,

gondoltuk, írunk egy emlékeztetőt.

Márcsak azért is, mert az egész heti rettenet időjárással ellentétben végre ragyogó napsütés árad Budapestre, így a Millenárisra is!

Részleteket itt találtok a találkozóról, a szervezkedős-topikbanpedig megnézhetitek, ki jön és mit hoz!

Reméljük, minél többen eljöttök, hogy végre személyesen is találkozhassunk!
dia
Budapest

sziasztok!

Ma kicsit jóbban vagyok!!Tudom ezt már annyiszór írtammár...Hétfőn hívom a dokit,hogy mikor mehetek hozzá.
szonce!örülök,hogy sikerült dokit választanod!Mikor mész legközelebb?Köszi a tanácsot elég régóta komonikállunk,de úgynézki erős akaratú gyerköc lesz.
Felteszed a képet??
Mindenkinek rosszullétmentes napot!

Kép
veronak

Vero! Örülök, hogy ma jobban voltál! Tényleg: a gyerkőcök mit szólnak a kistesóhoz?

beszteri

Sziasztok Lányok!

Szonce!
Örülök, hogy sikerült dokit választanod! Azért ebben az állapotban megnyugtató, hogy van valaki mellettünk, aki a szakértelmével vigyáz a babánkra.

Vero!
Hát kitartás... jobb ötletem nincs! És bízzunk benne, hogy a 12. hét után javul a helyzet!

Elmúlt napok eseményei:
Péntek reggel voltunk az Istenhegyi Klinikán genetikai UH-n. Nagyon meg voltunk elégedve a vizsgálattal, meg a dokival is, nagyon alapos volt! ÉÉÉÉÉÉSSSSSS... úgy néz ki, hogy kislányunk lesz! :-D Zsófia lesz a neve.
Hétvégét szüleimnél töltöttük, nagyon jó volt, anyu sütött-főzött, sokat beszélgettünk, pihentünk... És Zsófi mozgását már Apa is és anyukám is érezte. :-D

Kép
Kép
lbernuska

beszteri!
A nagyok örülnel és most Ők is kisfiút szeretnének.
Igaz most táborban van a fiam,a nagylány meg az apjánál....
Zsó nak még nemmondtuk el,akkor szeretnénk ha már mocorog a baba.Amúgy imád babázni
Nemnagyon tartok attól ,hogy gond lesz,1 dolog van ami gondot okozhat majd...de megoldjuk...

lbernuska
Köszi a biztatást.
Nagyon jó ,hogy tudjátok,hogy kiskányotok lesz,mi a Zsónkat nemnézettük meg meglepi volt.De most alig várom,hogy tudjuk,kukist akar mindenki.Igazából ezért is vállaltuk be ....
Amikor már nagyvolt a pocim Zsó val mindenki jött és simizte annyira nemakarták megérteni ,hogy kellemetlen.Mindig bekeményedtem tőlle.De ha csak rátették a kezüket akkor semmi gond nemvolt.

Mindenkinek szép napot!

Kép
veronak

Lbernuska! Gratulálunk Zsófi-babához!!! :lol:

Vero! Zsó most mennyi idős? És nem furcsállja a rosszulléteidet?
Pocisimogatás: szerencsére nekem ebben nem nagyon volt részem, kevesen akarták megsimogatni a pocimat, ők is mindig engedélyt kértek, és általában hozzám közelálló emberek voltak, úgyhogy nem volt kellemetlen.

Többiek! Mi van veletek?

beszteri

beszteri!
Zsó most 2és fél éves.
Nemvettem észre rajta,hogy furán nézne rám.Szegényt minden alkalommal fagatjuk mikor látunk egy kisbabát ,hogy örülne-e neki és Ő még mindenre igennel felel.Viszont imád babázni,teganp is azt tanultuk,hogy a fejét nemszabad erőssen megfogni,ovatossan vegye fel,hordozóba hogy kell betenni,betakarni,jahh és imád pelenkázni. ...Mindenre vevő ha babázásról van szó.
Van babkocsija is már elis képzeltem ,hogy együtt toljuk majd séta közben a "gyerekeket".Tündéri kiscsaj.
Keresek ki holnap képeket,sajna nemrég töröltük az összeset és még frissek nincsenek a gépen :oops: .
Pénteken megyek a dokimhoz :lol:
Segits kérlek,hogy kell a hetet számolni?most vagyok10+2 akkor 10 hetet mondok a dokinak vagy 11-t?Ezt sohasem tudom :oops:

Hogybirtátok a meleget?

Kép
veronak

Vero!
Várom a képet Zsóról.
Nekem a dokim is mindig megnézi a ... (nem tudom, hogy hívják... ) :oops: Szóval mindig utánaszámol ő is. De a kiskönyvbe a betöltött heteket szokták írni.
Meleg: jól, köszi, igazából jobban bírom, mint amikor nem vagyok várandós. Beninek rosszabb egy kicsit, mert ahogy jön a meleg, jönnek a melegkiütések is, és nagyon viszket neki...
Én jelenleg az aranyeremmel küzdök... :oops:

beszteri

Szia Eszter!
Az igért kép!
Kép Igazi Nő !A nyári kollekcióját vállogatja :P .

ÓÓ nagyon sajnálom,van rá vmi bevát praktikád?Sajna nemtudok segiteni .Engem még hála elkerült rem most sem fog elöjönni. :oops:

Olyan szomórú vagyok !A nagylányom még mindig nemjön haza az apjától megy a nagyszülökhöz még 1 hétre :cry: :cry:
A fiam is holnap jön meg a táborból de szombaton csatlakozik a növéréhez :cry:
Olyan üres a ház!!Zsónak is nagyon hiányoznak már....De nem is merem mondani neki ,hogy még jó darabig nem is fogja látni Őket.
A másik bánatom 99%,hogy elviszik az autónkat majdnem egész nap síratom....Jó lesz helyette szebb ,jóbb .....De mégis annyira a szívemhez nőt.A párom kinevet miért kell egy darab vasat megsíratni??!!....De ...A lényeg apósom megértett.

Kép
veronak

Vero!
Édes ez a divatos kishölgy! :lol:
Ma már szerencsére jobb a helyzet, kenegetem, holnaptól talán már képes leszek kúpot is használni, az hamar szokott segíteni. Meg holnap hozzák meg a patikában rá a homeopátiás bogyót, hátha az is segít... :lol:
Irigyellek, hogy neked nincs ilyen problémád, maradjon is így!!!
Gyerkőcök: biztos nehéz nélkülük, de akkor ez azt jelenti, hogy jó a viszonyuk az apjukkal? Ez azért nem rossz. Az én szüleim 18 éves koromban váltak el, mostanra már semmilyen kapcsolatom nincs az apámmal.
Kocsi: hasonlót még én sem éreztem, de megértelek. Néha annyira az ember szívéhez nőnek a dolgok!

beszteri

Szia Eszter!

Örülök,hogy jóbban vagy.Sajnosrutinosnak mondható vagy :(
Gyerekek!Nemolyan jó ha helyzet.... de az apjuk!Amikor hazajönnek akkor hetekig küzdünk velük mert az agymosást helyrekell állitani.Elhiszem ,hogy nehéz nekik itt is ott is alkalmaszkodni de a nagylányom már elégjól átlátja a helytet!nemlehet nagyon kábitani dolgokkal,sajna a fiam a hasánál fogva megvehető vagy egy jóbb játékkal!Nahhh mindgy az exem nemnormális !!Nekem akar gyereknevelésről prédikálni !!nevetséges!!Na nemidegelem fel magam rajta !!Mondhatom ,hogy hála a jó istennek mára ünnepi apuka lett!!Ennek viszont mi a párommal örülünk!Szerintem nálunk is hasonló lesz a helyzet rájönnek mijen is az apjuk!
Tényleg befejeztem!

Mivel 6an leszünk nemsokára igy kinöttuk az autónkat,kinéztünk egy csudajót helyette 7 személyes.....
Vannak dolgok amik igy a szívemhez nönek de amennyire tudok szeretni annyira tudok gyülölni is .Tudom nemjó ez igy !

Mennem kell hiányolnak .Jó éjt mindenkinek!

Kép
veronak

Vero!
Hát, akkor mégsem olyan szép a helyzet! De azért a gyerekeket sem lehet sokáig megvezetni. Az meg szerintem természetes, hogy még kicsit meg vannak zavarodva egy-egy találkozás után. De hosszú távon azért úgyis tudják, hogy kire számíthatnak.
Milyen autót vesztek?

beszteri

Sziasztok Csajok!

Végre gépközelbe kerültem... Ma egész napos rohangálás volt: munkahelyemen is akadtak megoldásra váró ügyek, meg megérkezett az új (régi nem is volt... :-D ) ülőgarintúránk... Most, 3 hónappal a beköltözésünk után kezd igazi otthonra hasonlítani a házunk.

Veronak!
Hosszas nyomozás után össszeraktam magamban, hogy te már a 4. gyerkőcöd várod, ugye? Biztos nehéz lehet elvált szülők gyerekének lenni. Szerencsére nem volt ilyenben tapasztalatom és remélem a mi gyerekünknek sem lesz!!!

Beszteri!
Aranyér... húúú... szerencsére eddig engem is elkerült! Ez már a terhesség során is ki tud alakulni? Vagy inkább a szülés alatti erőlködéstől? És utána úgy marad?

Ti gyakorlott anyukák vagytok, segítsetek nekem!!! Tegnap elkezdtem az OEP honlapját böngészni gyás, gyed, gyes ügyben és elég hamar feladtam. Egyátalán nem egyértelműek ezek a leírások... Pl. Kezdjük a legelején: a TGYÁS-t ti mikor igényeltétek meg? A baba születése után? (Elméletileg előtte is lehet, de annak nem látom sok értelmét.) És a napi átlagjövedelmet miből számítják?

Kép
Kép
lbernuska

Szia Lbernuska!

Bocs, hogy csak most, de délelőtt első strandolásunkat tartottuk Benivel a Római Strandon, utána meg mindketten kidőltünk (szegény apa meg rohant dolgozni...)

A családi neten egész jól le vannak írva ezek a dolgok, ott utánanézhetsz. Én a TGYÁS-t a baba születése után igényeltem meg (előtte tényleg nincs sok értelme...) Napi átlagjövedelem számításra meg itt egy jó példa, sztem érthető, bár igaz, nekem kicsit szakmába is vág. Ha mégsem, akkor bocs, és kérdezz!

Aranyér: igen, már a terhesség alatt is kialakulhat, főként, ha székrekedésed van. Nekem már előtte is volt vele néha problémám. De pl. anyukám mesélte, hogy neki velem egyáltalán nem jött elő, még a szüléskor sem, pedig hüvelyi szülés volt. Hát, ez van... :)

Gratulálok, hogy három hónappal a beköltözés után már kezd igazi otthonra hasonlítani a házatok, nálunk még egy év múlva is fellelhető volt egy-egy doboz itt-ott. Igaz, amikor már Beni érkezését vártuk, az begyorsította a dolgokat... :lol:

beszteri

Sziasztok!

Eszter!Szépen átlátod a helyzetünket.Sajnáljuk mi is öket de az idő nekünk dolgozik.

Dacia logan mvc 7személyes autót vettünk mert ma délelött meg is rendeltük de sajna csak oktober elején lesz meg.

Voltam dokinál !:A baba 37mm.Ennyit tudunk meg azt,hogy nincs orvosom !!!!!!!!!!
Mert aki volt az elutazik abban az időszakban mikor szülök és igy nemvállal tovább.
Keresnem kell valaki mást sos!!!!!!!
Vagy korházat fogok váltani!!!!!!!!!!!
Csak most azt nemtudom ,hogy mehetek oda ahová szeretnék vagy most csak a területi lehet,vagy csak ott maradhatok ahol 2007 elött szültemmár????
Annyi kérdésem van és 1re semtudom a választ!!!!!!!
lbernuska!Igen most a negyedik gyerköcöt várjuk.
:lol:

A gyes gyed dolog engem is érdekel, de eldöntöttem ,hogy felhivom a MÁK-otés ott azért csak jóbban tudnak dolgokat ,vagy ugyis megyek be a munkáltatómhoz és ott kérdezek meg 1-2 dolgot.

MA jól vagyok de tegnap este jajj nagyon rosszul voltam azthiszem összefüggésben van a fáradsággal.

Kép
veronak

Sziasztok!

Beszteri!
Köszi a segítséget Tgyás ügyben! Na azért nálunk is vannak még dobozok bőven, de azokat jól elrejtettük az alsó szuterén szinten, amit most raktározásra használunk.

Veronak!
Szerintem most bárhol választhatsz dokit. Persze ha magán rendelésre jársz. De ha sztk-s rendelésre jársz, akkor gondolom a területileg illetékes kórházba kell menni. De ez csak tipp... Kitartást a rossz közérzethez!!!

Kérdés:
Színtelen folyást tapasztalt valamelyikőtök? Nekem van (bár eddig is volt) de aggódni csak most kezdtem el miatta... Nem sok, doki bácsim szerint lehet hormonoktól is, de akár a magzatvíz is szivároghat. Csak az a baj, hogy rövid idő alatt ez nem dől el, csak később, ha már gondolom láthatóan csökken a magzatvíz mennyisége... most feküdnöm kell, de érdekelne, hogy nálatok fordult-e elő ilyen és aggódtatok-e miatta. Zsófi azóta is aktív szerencsére!

Kép
Kép
lbernuska

Lbernuska!
A novemberi kismamik topikban írta az egyik kismama, hogy ilyen problémája volt, bár neki nem kis mennyiségben jelentkezett. Ő a gyógyszertárban rendelt olyan betétet, ami kimutatja, hogy a magzatvíz szivárog-e. (ancsa2727 a felhasználóneve, ha gondolod, kérdezd meg tőle.)
De amúgy bizonyos mennyiségű folyás teljesen természetes, a hormonváltozások miatt. Néhanapján nekem is van. De én nem aggódom miatta, mert elhanyagolható mennyiségű.

beszteri

Beszteri!
Köszi a tippet, erről a betétről már olvastam, lehet, hogy majd rendelek, mert a helyi gyógyszertárunk nem tart ilyet.

Kép
Kép
lbernuska

Többiek! Hol vagytok??? :?:

beszteri

Sziasztok!

2 hete szültem a Jánosban, akit érdekel jelezze és priviben nagyon szívesen megírom. A nyilvános fórumokon nem írok, mert a közelmúltban megjártam egy rosszindulatú "jóakaróval"...

Mamabogár
mamabogár

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2010.12.06 13:51-kor.
szonce82

Nagyon sajnálom a kutyátokat! Nekünk is van (mármint anyukámnak), és teljes mértékben családtag.
Drukkolunk az UH-hoz!

beszteri

Mamabogár!
Én megköszönném, ha megírnád a tapasztalataidat priviben!

Szonce!
Engem még így leírva is kiakasztott az ember, aki elgázolta a kutyátokat!!! :evil: Nekünk is van egy 5 hónapos kiskutyánk és imádjuk. Korábban nálunk is pusztult el már kutyus, igaz végelgyengülésben, de át tudom érezni a helyzeted. Én 2 napig sirattam szegény kis állatot!!! :cry:

A babád biztos megérezte, hogy ki voltál borulva, de szerintem az ilyet kibírják a kis lurkók.

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

Nálunk is akad idegeskednivaló, tegnap voltunk Benivel bőrgyógyásznál, és ki kell neki vágni egy anyajegyet a kézfejéről. Nem nagy műtét, de altatásban csinálják, mert még kicsi. Szerdán lesz a "nagy nap", hát eléggé izgulok miatta. Ráadásul, mivel esély van rá, hogy nem jóindulatú, elég nagy területet kell kimetszeni, ma beszéltünk a sebésszel, csatolok képet, hogy mekkorát. Biztos nagyon fog neki feszülni utána, sztem nehéz napok következnek majd utána... Aztán meg majd izgulhatunk azon, hogy mit mond a szövettan... :(

Kép
anyajegy kimetszés

Drukkoljatok majd nekünk!

beszteri

Beszteri!
Szorítok Beninek! Jövő hét szerdán lesz a műtét?

Kép
Kép
lbernuska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?