Új privát üzeneted érkezett!

Ma csupán ennyire pihent a lányom:
Kép

Mikor lesz már esteeeee???????

Livi
Kép
Kép
lusie

Lusie! és hol a villámsüti recept?
a kislányodnak nagyon ott van a sérója :) komolyan mintha fodrásznál lett volna. csini...

Feri, a "look" nagyon ott van :)
remélem nem Nikire gondoltál, hogy nincs kedve jönni, az sms-emre sem válaszolt még :( pedig jó lenne ha tudnátok jönni a rómaira kedden délben, újraszerveztük az eheti helyett

Fanetta, a kis kukker tündér !

Linocs, én is szeretem ezt a számot

Patti, bocs, de most komolyan mondod, hogy sajnálod, hogy Obea elment, itt csesztette mindenki (többek között te is azzal, hogy védted Jim-et) és ezek után, ez nekem kicsit álszentnek tűnik....

hozzátartozik, hogy én eleve kissé felfújtnak éreztem ezt az egész ügyet, itt sokakról szerintem már többször lepattantak többé-kevésbé bántó dolgok és nem csináltak belőle színdarabot...

egyébként nekem egyre inkább az "egyenlők között egyenlőbbek" feelingem kezd lenni itt. persze igaz, hogy nem kötelező jönni

de úgy látszik ez egy ilyen biznisz, edzettnek kell lenni, hogy az ember ne sértődjön be
nagyon egyetértek amit Lusie írt a furcsa "topic-világ"-ról

én érzem, hogy ki kedvel, ki nemigazán, és ki az aki "hozzámszól" vagy reagál, ki az akinek ha próbálok többször kedvesen írni, kérdezni akkor is ignorál.
az előbbiekért egyelőre maradok, mégha nincsenek is sokan, bár nálam is rezgett a léc a napokban

KépKép
judit18

szóljál neki, hogy a szülinapi tortát nem a Télapó hozza...
ja és a babát meg nem a gólya....
nem lehet elég korán szólni a mai világban...

pumperka kösz az együttérzést :D

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

nem tudom miért bukott ez ki most belőlem...

talán mert van egy olyan gyanúm, hogy Niki le akar lépni, vagy legalábbis visszavonult és én nagyon sajnálnám
csak ebből nincs "botrány" mert ő nem csinál körülötte műsort
pedig valószínűleg ő is meg lett bántva azáltal, hogy Ferit érte támadás

de ne legyen igazam, remélem nincs

KépKép
judit18

Ja, a süti:

40 dkg szögletes háztartási keksz fele tepsi aljába lerakva (hézagmentesen), kukutyulni 3 nagy pohár tejfölt 20 dkg porcukorra, és két van.cukorral, ennek a trutyinak az 1/3-át a kekszre önteni, rá szintén sorban 20 dkg babapiskótát, megint jön 1/3 krém, most jön a keksz másik fele és rá a maradék krém. Ezt meg kell szórni apróra vágott, bármilyen gyümivel és gyümkocsonyával nyakonönteni. Be a hűtőbe 24 órára. Tök jól szeletelhető és finom. És a lényeg, hogy pikk-pakk kész, kár hogy olyan sokat kell állnia.
Azt hiszem megdöntöttem a gépelési rekordomat és mégis füstöl a konyha??????? Ajaj
Ja Pati! Már mondtam neki, de most inkább a télapót várja, hát jó!

Livi
Kép
Kép
lusie

Judit, ne legyen igazad.

Lusie, nyári Mikulás???? Nahát, hogy ezt is megértük.

És ne marjátok már egymást, tutibiztos, hogy vmi napkitörés van. Vagy holdfázis. Vagy fordul a horoszkóp. Na. Én meg megyek a kölkök elé, mert a séta hasznos. :lol:

potyka

Judit, nekem hiányoznál :wink: :!: Sokat tanulok a paramamiságodból, pont olyan kérdéseket vetsz fel, ami felett átsiklanék, pedig foglalkoznom kéne velük. Szeretem a kiegyensúlyozottságod is.
Beát én védtem, ha figyeltél. Azzal, hogy védtem Jimmet nem egyenértékű, hogy őt bántottam volna. Olvasd csak vissza!
Nincsenek egyenlőbbek. Vannak hangosabbak. Mesélősebbek. Önzőbbek. Sokatírósabbak. Sértődősebbek. Kiteregetősebbek. Színdarabosabbak. De egyenlőbbek nincsenek!!!!!

És Niki is remélem, hogy nem ezért marad távol. Bár Ferit többször, többen krtizáltuk őszintén a napokban. Ha az én páromat cseszegetnék, én se nézném szívesen. Niki, várunk!!!!!!!!!!

Kép
Kép

mpatr

Pati, írtam privit! (Kutyuügyben, még mielőtt valaki azt hinné, hogy én is kivonulok a topikból. Nincs olyan mázlitok! :twisted: :wink: )

Kép

Kép
mzx

ja, ja igazad van, hogy védted is, csak fura volt, hogy azok után, hogy épp ecsetelted, hogy néha nem is hiányoznak emberek akik eltűnnek pont őt hiányolod, aki jó barátoddal összetűzott

na mindegy nem akarok én újabb vitát, nem azért írtam, csak ilyen napom van úgy látszik. a napkitörés lehet tényleg....

különben meg lassan kinövöm a paramamiságom, komolyan tök laza vagyok :) nem eszik, nem alszik én rezignált vagyok...

valószínűleg az a tény, hogy mindenki körberöhögött Eszter kis sonkáit elnézve amikor az evési problémáit emlegettem egy idő után ráébresztett hogy nincs gond :)

KépKép
judit18

Lusie, Olcsinak, aki TÉNYLEG holnap lesz hároméves, nem csak az anyukája hanyag (bár remélem észrevettétek, hogy végre megcselekedtem, amit megkövetelt a topik :) ), boldog születésnapot!

Kép

Kép
mzx

paramami rosszevő gyereke :)

Kép

KépKép
judit18

husiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote]j írta:a, ja igazad van, hogy védted is, csak fura volt, hogy azok után, hogy épp ecsetelted, hogy néha nem is hiányoznak emberek akik eltűnnek pont őt hiányolod, aki jó barátoddal összetűzott

ennyire azért nem vagyok ám eccerű :wink: .........

Kép
Kép

mpatr

Paramami!
Nem gondolod, hogy egy kicsit soványka ez a lány? :lol: :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Judit, mit adsz Te ennek a lánynak???? :shock: :shock: :shock:
illegális testtömegnövelőket?! :shock: :shock: :shock:
szumócsibe :lol:

Kép
Kép

mpatr

Judit :lol: :lol: :lol: , tényleg nincs miért paráznod. Na menek, tv2ön Ovizsarut nézni a gyerekekkel. Ha ettől nem szülök...

potyka

[quote="mpatr"]J írta:mpatrudit, mit adsz Te ennek a lánynak???? :shock: :shock: :shock:
illegális testtömegnövelőket?! :shock: :shock: :shock:
szumócsibe :lol:

Tőtöttkáposztát pacallal....

Jaj, de édi hurkagyurka!!!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Lusie, nyárimikulásos kép nagyon ütős, Olcsikának meg a füle érjen bokáig...
kukutyulni 3 nagy pohár tejfölt??? ez jó!!!

Fanetta, kinézős kép nagyon tetszik, eszembe jutott Blanka, amikor reggel ugyanígy kinéz a kiságyból, hogy mi van már, mikor jössz már ide???

Böbi

Kép

Kép
bosek

node boseeeeek :roll: :wink: :mrgreen:

Kép
Kép

mpatr

Én nem tudom, hogy engem ki szeret, ki nem :? , de anélkül, hogy sorolnám, nekem hiányoznak a már nem vagy ritkán írók. És marhára nem szeretném, ha az eddig sokszor jövők elmaradoznának, azt meg pláne nem, ha teljesen szétesne a topic. De úgy látom, még mindig nem csitultak el a kedélyek. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Na, megtaláltam Potyka távirányítóját, kipróbálom hátha ki tudom vele irányítani a gyereket belőle:
Kép
Hosszú vagyok, mint a vonatfütty:
Kép

Azoknak pedig, akiknek szar napjuk és/vagy kedvük van, íme Blanka és csúnyaanyu, lehet röhögni: Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

asszem pontatlan megfogalmazásommal akaratlanul megbánthatok másokat, vitát szítani pedig végképp nem akarok!!!

egészen pontosan megfogalmazva egy ilyen nagy létszámú topikban teljesen normálisnak tartom, hogy vannak, akik szimpatikusabbak nekem vagy másnak, mint mások. ennyi.

:roll:

Kép
Kép

mpatr

Bosek, én röhögök, de a szövegeden és nem a fejeden!
távirányító :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mi a bajod magaddal???????????????????
???????????????????????????????????????

Kép
Kép

mpatr

Na, elteszem magam holnapra, mert keresztelő lesz.

Gyorsan két kérdés:
- milyen gyerekülést vesztek a hordozó utánra? Akinek van tapasztalata, melyiket ajánlja?
- nem tudja valaki, hogy hová lehet panasszal fordulni, ha szerintem rosszul számolják nekem a tgyást?? Nem értem hogy lehet két egymást követő hónapban 50, meg 10 e forintos különbség... Ja, könyvelő szerint minden ok, szerintem meg nagyon nem. MÁK könyvel.

Böbi

Kép

Kép
bosek

A telihold képem, a béna félpofám, a mindig lenyalt séróm és a mindenüttháj... soroljam még? :wink: No, de holnap majd kiglancolom magam. Legalábbis megpróbálom.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Bosek, férjem szerint Blankának tuti parókója van.
szerintem meg simán elmenne egy Pantene reklámba :) :)

husikáról meg csak annyit, hogy minden relatív
Esztibaba így indult:

Kép

lássátok be, ehhez képest most tök slank :)

KépKép
judit18

Csajok....................

Lányom tombol! Semmi nem jó neki, de annak a fordítottja sem. ÁLLVA SZOPTATTAM!!!!!!! Beszarás.................. Úgy eláfradtam ma, mint hat másik napon összesen! Cumi kiköpecel, számba betöm a kezem, de cumi nélkül nem tudok elaludni, és ordítok, de a kezemet meg úgy nem tudom begyűrni, ezért ordítok..... Cumi be, és kezdődik előlről. Basszus, azt hittem sosem alszik el! Vajh, milyen éjszakánk lesz, ha a nappalunk ilyen volt????? Tuuuudom, jön a foga! Hát hadd jöjjön, de nyugiban nem lehetne???????? :shock: :?

Judit! Biztosan az idegesség is hat rájuk, ma szétbőgtem a fejem........... Ugrik a nyaralásunk...... :( De ne örüljetek, a talira menni nem tudok így sem azt hiszem, de ha mégis, hallelújázni fogok hangosan a téren!!!! Nyomorult egy hét lenne csak basszus, és ez sem???? Ilyen nincs.............. Eszternek evési gondjai mi??????????? Félre kell hajtogatni a combikáinak a husijáit, hogy a puncusához férjél.............. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tündéri!

Lusie! Lányod halálos!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Akkorát röhögtem rajta, mikor megláttam a képet! Remélem sokáig meg tudja tartani ezt a vidámságát!!!!

Fanetta! Kis kuksi.... Mondtad neki, hogy ne legyen ilyen kíváncsi??????? A kis hamiska! Aranyos nagyon!

Bosek! Szóvel ez a gond...... Hát ez bizony olyan gond, amire tippeket sem tudunk itt neked adni....... Csak kívánom, hogy hamar rendbe jöjjenek a dolgok, mert iszonyú rossz lehet. Beszéltetek már erről őszintén????? Tutira a lány zavarja?????

Kmanna! A ruhám rám jön, megpróbáltam!!! Irigy a motorozásért! De majd nem sokára!

Potyka! Semmit nem vagyok hajlandó már mondani, szerintem simán idegellek így is....... :) Csókdoslak, ölellek, gondolok rád!

Patti! Kutyát kiengedtem ma! Jót röhögött rajtam, mikor visszahívtam, odabent elvégezte a dolgát............... Hülye kutya! Vagy hülye gazda, hogy 8 évesen kezdi el nevelni az ebjét! Mentségemre legyen mondva, hogy csak 6 éve ismerem............

Nálunk ma rántott leves és palacsinta volt! Diós lekváros palacsinta! Nem volt időm lefotózni, hamar elkopott.............
Mi van Raikönnennel?????? Alig vártama Forma 1-et, erre a kiskedvencem meg ilyen tutyimutyi módon autókázik........... Pfffffffff Leváltom, ha nem produkál valamit hamarosan!

Megyek mindjárt aludni, aki itt van írjon, aki nincs itt, annak jóéjt!
Vendég

[quote="bosek"]A írta:bosek telihold képem, a béna félpofám, a mindig lenyalt séróm és a mindenüttháj... soroljam még? :wink: No, de holnap majd kiglancolom magam. Legalábbis megpróbálom.

maradjálmár!!
ezt a kép után nem kajálom!!
ez olyan jimmes volt :wink: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Bosek!

Jól nézel ki!

Pont úgy, mint az itteniek 80%-a, úgy, mint akik most szültek nem is régen!!!!!!

Telihold képem van nekem is, mindenütt hájjal............................... Annyi szarság van az éltben, nehogy már emiatt aggódjunk! Egyébként is, mennyi sokba került ezt így összehordani magamra........ :? :shock: :x :roll:

Blnaka továbbra is gyönyörű! Annyira helyes pofija van! És tényleg jó hosszú! Hány centi most?
Vendég

mona, mi is diétást kajcsizunk: lasagne-t csináltam...

Kép
Kép

mpatr

Patti!

Ah és ahhhhhh!
T-m asszem már húzza is a gatyát és indul hozzátok!!! Imádja a lasagne-t, bezzeg a felesége meg nem csinál neki!

Sajna az olasz kaja nekem nagyon tészta........................... Ritkán főzök ilyesmit!

És van egy dolog, amit semmi féleképpen nem főzök meg, és az a káposztás tészta. Mondtam is neki, mielőtt elvett kint a folyosón a házasságkötőnél, hogy ez lehet válóok!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hársfa teát iszok.............. Éppen cska kidurrant a filter, és a sűrejét is megittam/ettem........ Csak az úrilány neveltetésem (höhöhööhkacckacakkkachöhöhöhökac) tartott vissza, hogy ne öklendezzek........... Boááááááááááá
Vendég

Nana csajok, nem azért raktam fel a képet, hogy most mindenki dícsérjen!!!! Világ életemben csúnyának láttam magam, ez sosem fog változni. Ha Feri mondja, hogy szép vagyok, akkor is tudom, hogy csak puncsol. Különben meg őt sem kell félteni, ha elengedem egyedül bulizni, hogy összeszed valakit. Nincs olyan épeszű csaj... De legalább összeillünk: Dadattka és Dundika.

Blanka tényleg elmehetne samponreklámba!!! Olyan nagyon szép a haja, így képen nem is látszik annyira. Nagyon fájt a szivem levágni neki elöl meg hátul. Asszem utoljára 65 centit mért a dokinéni.

Judit, Eszter nagyon édi kis dundiképű volt!!! És az a FUCK ujjtartás se gyenge.

Monácska, sajnálom a nyaralást, azért a talira próbálj eljönni, én ma MEGPARANCSOLTAM apának, hogy vegyen ki szabit, és addig minden nap kiadom az utászt, hogy el ne felejtse.

Kmanna, énisénis motorozni, már rég voltunk....

Böbi

Kép

Kép
bosek

[quote="mpatr"]a írta:mpatrsszem pontatlan megfogalmazásommal akaratlanul megbánthatok másokat, vitát szítani pedig végképp nem akarok!!!

egészen pontosan megfogalmazva egy ilyen nagy létszámú topikban teljesen normálisnak tartom, hogy vannak, akik szimpatikusabbak nekem vagy másnak, mint mások. ennyi.

:roll:

Patti, ha ezt nekem szántad (megszólítás nincs előtte, és csak az én hsz-omra jöhetett), akkor mondom, hogy nem vagyok megbántva. :wink: :D Engem nem olyan könnyű megbántani, optimista alkat vagyok, mindenben próbálom a jót látni.
Én mindig szívesen jöttem ide, és most rosszul esik (gondolom ezzel nem vagyok egyedül), hogy mi megy itt napok óta. Ezért írtam azt, amit írtam.
És még amit az előbb nem írtam le, de az utóbbi napokban a gondolataimban van: UGYE NEM AZ ELMÚLT NAPOK TÖRTÉNÉSEI LESZ A FŐ TÉMA A TALIN??????
Vendég

Na tényleg megyek aludni, pedig inget kéne vasalnom holnapra, na de majd délelőtt... TV-ben szokás szerint semmi értelmes...

Böbi

Kép

Kép
bosek

Zsu, a próféta szóljon belőled!!!!!!!
De én pont ezért azt hiszem nem jövök el.
Kényszerem lenne erről beszélni, szemtől szembe tisztázni....

Kép
Kép

mpatr

Most akkor felteszem a nagy kérdést (szól mindenkihez):

LESZ TALI 28-ÁN VAGY NEM LESZ???

Más is gondolja úgy, hogy inkább nem menne el, a konfliktus elkerülése végett?
Vendég

Zsu, nem lesz semmiféle konfliktus!!!!
De azért ne tiltsuk meg a témát...

Kép
Kép

mpatr

Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép

mpatr

Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép

mpatr

Patti!

Az a turcsi orra.................
Szép kispasijaid vannak!!!! :)
A kádas-fürdős az gyanús..... Pisilés esete forog fenn????
Vendég

ÓÓÓ lányok, most komolyan. Ne viselkedjünk már úgy, mint az oviban. Mostmár tényleg kezdünk egy 36 fős lányosztályhoz hasonlítani. Zsu, milyen konfliktus elkerülés, de tényleg kinek van itt konfliktusa, kivel és ha valakinek van, nem felnőttek vagyunk, sőt szülők, csak kezeljük, kezelik valahogy ezt a problémát egymás között? Pati, te meg minek beszélsz hülyeségeket, hogy nem jössz el?Irgumburgum.
Lejárt már ez a lemez de tényleg. Ha meg még kotyog a tű, addigra csak lekapcsol majd magától a "baby blues". :roll: :roll:

Úgyhogy lécci fejezzük már be ezt a témát, és minden gyakran jövőt, minden ritkábban írót, minden újat és régit, különösen Patit, Jimet, Ferit, Nikit, Obeát szépen kérem, hogy tessék mán szépen felülkerekedni :!: a Szent István parkba, oszt dumcsizzunk.

Vagy Linocs, lehet, hogy a végén tényleg kettesben ülünk majd a fa alatt a csokikáinkkal? :wink: :wink: :wink:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Bosek!
Aztán vágd magad glancba, holnap a keresztelőre.
De már ma is arik vagytok Blankával.

Pati!
Norton is nagyon hosszú. Szép mind a két fiad.....

És egy kis olvasmány:

Tudod-e........ki, hogyan hal meg?

A tűzoltó elég gyorsan,
Az aratóért jön a kaszás,
A házmester beadja a kulcsot,
A molnárt felőrli az élete,
A szabónak elszakad élete fonala,
A pék megeszi kenyere javát,
A kertész a paradicsomba kerül,
A postásnak megnyílik a mennyország kapuja,
Az órásnak üt az utolsó órája,
A kalauz eléri a végállomást,
A prímásnak elszakad a húrja,
A matróz az örök nyugalom tengerére hajózik,
A pénztáros elszámol az élettel,
A búvár örök álomba merül,
A trombitásból kifogy a szusz,
A koldus jobblétre szenderül,
A dijbirkozót maga alá gyűri a halál,
A bérlő örökös otthonra lel,
A boldogtalan megboldogul,
A léghajósnak elszáll a lelke,
A vegeteriánus fűbe harap,
A virágárus alulról szagolja az ibolyát,
A lovász elpatkol,
A papnak harangoznak,
A vadásznak lőttek,
A színésznek legördül a függöny,
A muzsikusnak elhúzzák az utolsó nótáját,
A szabót kinyírják,
A kis embereket elteszik láb alól,
A meteorológusnak befellegzett.

Milyen változatos is a nyelvünk...

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Patti, hogy is volt amikor a múltkori talin Nikinél sóhajtoztál, hogy milyen husi a gyermek? ? :)
és én a paramami???? :)Norton pályázhatna a tökéletes testű baba címre simán. most már tudom kire mennek rá azok a farmerok amik állítólag 6 hónapos babákra jók, de nem tudom átpasszírozni Eszter combijain!

nálatok is meg a térdfelhúzás?
mi még nem jutottunk el a nyálas zoknikig mint Mzxék, de lábai egész nap a nyakában, tartja kezeivel - mondjuk így tök könnyű pelenkázni

na asszem lécelek olvasni mert Attila megtalálta az atv-n Fásy Ádám zeneexpress műsorát ahol éppen Muky és a Gigolók játszanak. imád ezeken röhögni, de szerintem titkon tetszik neki :shock:
és még így is szeretem!

várjatok, most lépett színpadra A Két Zsivány! nehogy ki hagyja valaki!

jóccakát

KépKép
judit18

Így vigyük el a gyerekeinket az állatkertbe???

Kép

Bocsánat, ha kicsit sok ide. :oops: :oops: :oops:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

[quote="monácska"]
írta:
monácskaA kádas-fürdős az gyanús..... Pisilés esete forog fenn????

alapon ekkora neki... :shock: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép

mpatr

Judit: most kicsit kevésbé husi, de azért hurkásabb, mint Gorka volt, nekem ez fura, még mindig...
óccsóér átvesszük a farmerokat :lol: :lol: :lol: :lol:
még ő sem kajcsizza a lábát, bár a többi stimmel, amit Móni leírt. A kedvence, ha valakinek megcsócsáhatja az arcát!
Muky és a Gigolók :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

pumperka :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
ez honnan???

Kép
Kép

mpatr

Most kaptam emailban. Férjem küldte tovább nekem.
Még jött egy pár hasonló szitus kép, csak hát ez mégis egy babás topik. :lol: :oops:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

[quote="mpatr"] írta:mpatrA kedvence, ha valakinek megcsócsáhatja az arcát!

Egen, és mivel igazán nem tudja bekapni, hogy ráharapjon, ezért dühbe gurul, és karmol, mint egy kismacsek!!!!

Mondtam is már neki, ogy ráuszítom a kutyit! :)

Kukis fotó: Aztaaaaaaaaaaaaaaa :shock: :? Imádni fogják a nők szerintem!
Vendég

Pumperka!

Ugyan már!!!! :)
Nóri nem nézi!!!!!

Megyek lányok, muszáj pihennem kicsit!
És még fejnem is kell!

Jójca, holnap asszem jövök!
Vendég

Mona, pedig amiket írtál, abból úgy tűnt, ma igen pihent vagy :lol:

Kép
Kép