Csajok....................
Lányom tombol! Semmi nem jó neki, de annak a fordítottja sem. ÁLLVA SZOPTATTAM!!!!!!! Beszarás.................. Úgy eláfradtam ma, mint hat másik napon összesen! Cumi kiköpecel, számba betöm a kezem, de cumi nélkül nem tudok elaludni, és ordítok, de a kezemet meg úgy nem tudom begyűrni, ezért ordítok..... Cumi be, és kezdődik előlről. Basszus, azt hittem sosem alszik el! Vajh, milyen éjszakánk lesz, ha a nappalunk ilyen volt????? Tuuuudom, jön a foga! Hát hadd jöjjön, de nyugiban nem lehetne????????
Judit! Biztosan az idegesség is hat rájuk, ma szétbőgtem a fejem........... Ugrik a nyaralásunk......
De ne örüljetek, a talira menni nem tudok így sem azt hiszem, de ha mégis, hallelújázni fogok hangosan a téren!!!! Nyomorult egy hét lenne csak basszus, és ez sem???? Ilyen nincs.............. Eszternek evési gondjai mi??????????? Félre kell hajtogatni a combikáinak a husijáit, hogy a puncusához férjél..............
Tündéri!
Lusie! Lányod halálos!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Akkorát röhögtem rajta, mikor megláttam a képet! Remélem sokáig meg tudja tartani ezt a vidámságát!!!!
Fanetta! Kis kuksi.... Mondtad neki, hogy ne legyen ilyen kíváncsi??????? A kis hamiska! Aranyos nagyon!
Bosek! Szóvel ez a gond...... Hát ez bizony olyan gond, amire tippeket sem tudunk itt neked adni....... Csak kívánom, hogy hamar rendbe jöjjenek a dolgok, mert iszonyú rossz lehet. Beszéltetek már erről őszintén????? Tutira a lány zavarja?????
Kmanna! A ruhám rám jön, megpróbáltam!!! Irigy a motorozásért! De majd nem sokára!
Potyka! Semmit nem vagyok hajlandó már mondani, szerintem simán idegellek így is.......
Csókdoslak, ölellek, gondolok rád!
Patti! Kutyát kiengedtem ma! Jót röhögött rajtam, mikor visszahívtam, odabent elvégezte a dolgát............... Hülye kutya! Vagy hülye gazda, hogy 8 évesen kezdi el nevelni az ebjét! Mentségemre legyen mondva, hogy csak 6 éve ismerem............
Nálunk ma rántott leves és palacsinta volt! Diós lekváros palacsinta! Nem volt időm lefotózni, hamar elkopott.............
Mi van Raikönnennel?????? Alig vártama Forma 1-et, erre a kiskedvencem meg ilyen tutyimutyi módon autókázik........... Pfffffffff Leváltom, ha nem produkál valamit hamarosan!
Megyek mindjárt aludni, aki itt van írjon, aki nincs itt, annak jóéjt!