Feri!
Köszönöm amit leírtál!
Ezt -többekkel karöltve- azt hiszem magamra veszem, annyiban, hogy érzékelem azt, mint ahogy írtam is, hogy az én hangos megjelenésem mellett gyakran -nofene, persze lehet, hogy véletlen egybeesés- hirtelen eltűnnek bizonyos, addig napokig aktívan levelező emberek. Tudod, ciki vagy nem, néha örülök is neki.
Jimm jó barátom, és szívesen olvasom a hozzászólásait, ergo nekem nagy öröm volt a visszatérése. Utáltam volna privizgetni vele
. Tuti, hogy másoknak meg csípi a szemét.
Napokkal ezelőtt leírtam már, hogy ez a topik-világ attól szép, hogy mindannyian a magunk annyira különböző stílusában, megnyilatkozásaiban és szemléletében látunk és szólunk hozzá egy-egy témához. Naponta érkeznek új emberek, hozzák magukkal saját személyiségüket, tudásukat.... Ebbe belefér, hogy mindannyiunknak vannak kedvencei, sőt, nekem kifejezett nemkedvenceim is vannak
. Sosem bántom azokat, akiket nem szívesen olvasok, legfeljebb átugrom a hozzászólásaikat. Sokukat később megkedvelek
...
Én nem bánom, hogy voltak, vannak, akik eltűnnek. De ha már itt tartunk, 0bea0 viszont kifejezetten bánt, hogyha elment (HALLOD??????). Egyszer lehet, hogy majd a hangosak is eltűnnek, és átalakul a topik, mint azt valaki egy másik topik tapasztalatából már leírta.
Lusie, köszi, akkor reménykedem még
ha Te már megkaptad, akkor jó, mert mi jövünk, mert a fiad csak néhány órával született az enyém előtt
kamat
Fanetta, te sem sokkal vagy ám normálisabb... hülyézzük egymást még, léccilécciiiiiiiiiiii!!!!!
Potyka, nekem is a Semmiért egészen!